Orijinalini görmek için tıklayınız : next 7600 video sky
başlıkta belirttiğim cihazdan var bende neotion adlı video sky programı yükledim fakat explorer hatası veriyor konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum bilen varsa başka program varmı ben normalde kutusundan çıkan cd sini kaybettim. Teşekkürler
Nasıl bir hata veriyor programdan cıkarken mi?
programın içinde uyduyu seçtiğimde explorer hata ile karşılaştı diyor devam etmiyor. kanalları göstermiyor. explorer 7 türkçe paketi kullanıyorum onunla çakışıyor olabilirmi.
programın içinde uyduyu seçtiğimde explorer hata ile karşılaştı diyor devam etmiyor. kanalları göstermiyor. explorer 7 türkçe paketi kullanıyorum onunla çakışıyor olabilirmi.
Olabilir.Exploser 7 *****lımı yoksa lisanslımı?
metsem25
11-02-2007, 20:32
arkadaşımın pc den girmiştimde asıl sorunun sahibi benim yani metsem25
neyse explorer 7 yi kaldırdım hata kesildi kanalların logolarını görebiliyorum bu seferde görüntü alamıyorum programdan çıktığımda da hata raporu veriyo birtürlü anlayamadım
arkadaşımın pc den girmiştimde asıl sorunun sahibi benim yani metsem25
neyse explorer 7 yi kaldırdım hata kesildi kanalların logolarını görebiliyorum bu seferde görüntü alamıyorum programdan çıktığımda da hata raporu veriyo birtürlü anlayamadım
O program da görüntü almamanız cok dogal pc yi kapatıp açmanız laızm yada receivere kapatıp açmanız bu sekilde sorunlu yayın alabilirsiniz.
metsem25
11-02-2007, 21:23
hepsini denedim yayın alamıyorum peki önerebileceğiniz başka program varmı? ilginize ayrıca teşekkür ediyorum saygılar
hepsini denedim yayın alamıyorum peki önerebileceğiniz başka program varmı? ilginize ayrıca teşekkür ediyorum saygılar
Bu siteye bir bakın Only the registered members can see the link
metsem25
12-02-2007, 20:33
evet bu siteden indirdim işte ama yayın alamıyorum başka sitede bu konu ile ilgili, resimli anlatım vardı aynen uyguladım ama olmadı