Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sunny İle D-smart YolculuĞuna Hazir Misiniz?

alemci_1987
12-02-2007, 00:04
SUNNY İLE D-SMART YOLCULUĞUNA HAZIR MISINIZ?

NEDİR BU D-SMART?

D-Smart televizyon izlemeyi çok daha keyifli bir hale getiren
gelişmiş bir uydu sistemidir.

*TV seyretmek için her ay para ödemek gerekmez. Perakende dijital uydu alıcısı pazarına yönelik bir üründür.

*Türksat 1C/2A üzerinden tam Elektronik Program Rehberi ile tüm servisleri kullanabilir, diğer herhangi bir uydudan istediğiniz kanalları ekleyebilirsiniz.

*Kanalları sıralı halde sunar, karmaşayı engeller.

*Program Rehberi sayesinde programlar hakkında bilgi verir.

*Kutuya özel hazırlanmış kanallar sunar.

*Dijital yayıncılığın trendleri incelenerek özel olarak tasarlanmıştır.

NEDEN D-SMART UYUMLU UYDU ALICISI?

*Piyasadaki standart uydu alıcılarının temel özelliklerine sahip bir dijital uydu alıcısıdır.

*Donanımı benzerlerine oranla daha güçlüdür. Yazılımı da uydudan güncellenmeye hazırdır.

*Dijital görüntü ve ses kalitesi sağlar.

*Birçok yerli/yabancı kanal, D-Smart uyumlu dijital uydu alıcısı sahiplerine özeldir, şifresizdir, ücretsizdir.

*Kanallar televizyona sıralanmış olarak gelir, ayrıca bir ayarlama yapmaya gerek yoktur.

*Her ay yeni bir hizmet, yeni bir uygulamayla reklam desteği verilecektir.

alemci_1987
12-02-2007, 00:05
Suuny sitesinde buldum

alemci_1987
12-02-2007, 00:07
D-Smart YE-9500CIS

D-Smart dan yapılan açıklamaya göre:

Dizili olarak tüm ulusal kanallar, D- tematik kanallar + World fashion, Animal Planet, Discovery Channel, Movie Smart 1-2, Comedy Smart gibi yabancı kanallar olacak. Vizyon filmleri için, izle - öde seçeneği olacak bunun yanında İddaa, Altılı Ganyan, Sayısal Loto gibi oyunlar için interaktif kanallar olacak. Tüm kanallar dizili olarak gelecek.

200Mhz CPU
32Mb NV-RAM
8Mb Flash Memory
56k v.90 dialup modem
10/100Mbit Ethernet Port
Iki adet SCART bağlantısı TV ve VCR için
RCA bağlantı
RF Giriş ve RF Çıkış (uhf çıkış kanalı ayarlanabilir)
LNB Loopthrough
Gömülü NDS VideoGuard şifreleme sistemi
1 adet nds kart yuvası
1 adet modül yuvası
NDS MediaHighway Core işletim sistemi
NDS Java Engine (java tabanlı interaktif uygulamaları çalıştırmak için)
NDS Java EPG
program rehberi (7 gün)
program hatırlatıcı
favori kanallar
fta kanallar (türksat veya diğer uydulardan)
otomatik kanal ekleme
b-mail
osd mesaj
interaktivite
interaktif oyunlar

buda next siteinde

alemci_1987
12-02-2007, 00:09
Türkiye’nin En Akıllı Kutusu : D-Smart
Televizyon izlemeyi çok daha keyifli, kolay ve ücretsiz hale getiren bir uydu sistemi olan D-Smart, Türkiye’deki dijital yayıncılığa bambaşka bir boyut getiriyor ve televizyon izleme alışkanlıklarınızı yeniden şekilllendiriyor.

D-Smart, sizden hiçbir aylık abonelik ücreti talep etmeden yüzden fazla kanalı evinize getiriyor. D-Smart ile başta Türksat olmak üzere Türkiye’den takip edilebilen uydularda yayınlanan kanalların yanı sıra sadece D-Smart’a özel olarak hazırlanmış kanallara da ücretsiz olarak erişebilir, çeşitli oyunlara ve güncel bilgilere interaktif hizmetler sayesinde kolay ve hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, D-Smart, kanalları otomatik olarak belli bir mantık çerçevesinde sıralanmış şekilde ekranlarınıza getirir, programlar hakkında balangıç-bitiş saatleri, kalan süre, içerik gibi bilgileri hızlı ve doğru olarak sunmak, başladığında seyretmek üzere bir programı ayırtmak, favori kanal listesi oluşturmak, istediğiniz kanalı engellemek gibi birçok özelliği ile size kolaylıklar sağlar.

Kısaca, D-Smart dijital görüntü ve ses kalitesindenden fazlasını alıştığınızdan çok daha kolay, keyifli ve ekonomik bir yolla evlerinize getiriyor ve sizleri ayrıcalıklar dünyasına davet ediyor.

f47xfenerli
12-02-2007, 03:28
bilgi için teşekür ama sı var cihazı görüp incelemeden herkese tavsiyem kise sazan gibi atlamasın en kısa örnek sansui daha hafızalardan silinmedi onada frri tv dediler insanların anasını ağlatılar bundada olay anlatıldığı gibi mi değilmi biraz sabretmek lazım şimdiden özel kanalar için kontür olyaından bahsediliyor aman dikkat arkadaşlar sabır sabır 12 yıldır bu işin içindeyim tavsiyem biraz sabredelim selametle

kralleo
12-02-2007, 03:40
bilgi için teşekür ama sı var cihazı görüp incelemeden herkese tavsiyem kise sazan gibi atlamasın en kısa örnek sansui daha hafızalardan silinmedi onada frri tv dediler insanların anasını ağlatılar bundada olay anlatıldığı gibi mi değilmi biraz sabretmek lazım şimdiden özel kanalar için kontür olyaından bahsediliyor aman dikkat arkadaşlar sabır sabır 12 yıldır bu işin içindeyim tavsiyem biraz sabredelim selametle

çok doğru bir yorum katılıyorum:45: :45:

dayı83
12-02-2007, 11:42
piyasada yaygınlaşsın işlevini görelim fiatını görelim diğer firmalarda boş durmayacakya .

cumuk
13-02-2007, 00:34
250-300 ytl civarı imiş

kınık
13-02-2007, 00:44
aynı kaon tabanlımı acaba bütün uydular izlenebiecekmi acab

zihni41
13-02-2007, 02:25
Herkese selamlar.Benim merak ettiğim Smart kartı kutuyla berabermi verecekler yoksa ayrıca mı satılacak.Aydınlatırsanız sevinirim.Teşekkürler.

Volkan
13-02-2007, 02:59
bana kalırsa cihazlar öyle pekte iyi olacağını zannetmiyorum. Dışında sunny de nextte yazsa vardır bu işin içinde bir iş halen digiturkün bile cihazları bir işe yaramıyo ağır vasıtalar. heee sunny veya diğer sağlam markalar bu kanal paketi için kendi ana boardlarında bir uyumluluk yaparsa ne ala yoksa D smartın kendi cihazları üzerine sadece kasa yı geçirip piaysaya sürerlerse 2 bir sansui foyası orataya çıkar. beklemekte yara var. Kimdsede beklemesin beleş kanal izliyecem die şu anki kanlları reklam ve üye toplamak için cihazlar ve kartlar satıldıktan sonraki politikaları beni çok düşündürüor.:49:

hallederiz
13-02-2007, 10:01
bence bu konuda temkinli davranmakta fayda var

gozdeelektronik
13-02-2007, 10:10
sansui cihazları da piyasaya açı alacağız diye satmışlardı sonuç hüsran
bana kalırsa d-smartı bekleyip görmek lazım hiç kimse hizmeti beleş vermez

gozdeelektronik
13-02-2007, 10:27
maçı alacağız diye sansui cihazlarıda piyasaya yüksek fiattan satmışlardı ama bolan çıktı sonuç hüsran d-smartın da tüketici aleyhine yıkım olacağı kanaatindeyim

duke75
13-02-2007, 11:37
arkadaşlar birşeylerin tam anlaşılması lazım cihazlar ne sunny ne next ne goldmaster nede botech arçelik veya beko cihazlar humx tarafından üretilmiş ilk parti daha sonra botech tarafından toplanacak ama cihazlar ın hepsi humax kumandalarına varıncaya kadar cihazlar bir birlerinin kopyası hiç birinin diğerinden farkı yok sadece cihazların önlerinde birinin next birinin sunny birinin botech felen yazacak yani cihaz kimsye ait değil cihaz sadece cihazların dağıtan firmaların cihazın ön yüzyinde marka logosu olacak şu bende bende goldmasyer ve sunny olarak var ikiside biribirinin aynısı kısacası cihaz bir kişinin pazarlayacak olan 6 marka ve hr markanın logosu olacak cihazların ön yüzeylerinde ve garanti belgelerinde cihazı dağıtan fiarmanın garanti belgesi olacak iş bu kadar cihaz kimsenin değil ve hiç bir marka türkiyedekiler o taban bu taban demesin cihaz humax ve bütük markalar cihazların kendi garantisi altında pazarlayacaklar olay bu kadar sorusu olan olursa özele yazabilirler iyi çalışmalar

COEMAR
13-02-2007, 11:55
Bu karışık bir nokta valla şimdilik kartı bir seferlik diye satacaklar ama duyduklarıma göre üye sayısı belli bir rakamın üzerine çıkınca başka bir formulleri varmış o yüzden dikkatli olmakta yarar var...

Backroom
13-02-2007, 12:29
Cihazı sattıklarında imzalattırdıkları sözleşmenin 4.maddesinin (b) bendinde ne yazıyor biliyormusunuz ?
" Digital uydu alıcısının kullanıcı tarafından satınalınmış olması , kullanıcıya şirketin herhangi bir şekilde ücretli ya da ücretsiz yayın yapmasını veya hizmet sunmasını talep etme hakkı vermemektedir "Yani bunu alırsın ama ileride ne olur bilemem, benden ücretli veya ücretsiz yayın sunma talebinde bulunma deniyor.
Free TV Sansui olayı geldi geçti hala akıllanmamışlar, (Kendilerini sağlama alıyorlar akıllarısıra ama)
Pes doğrusu.......

gozdeelektronik
13-02-2007, 13:03
Cihazı sattıklarında imzalattırdıkları sözleşmenin 4.maddesinin (b) bendinde ne yazıyor biliyormusunuz ?
" Digital uydu alıcısının kullanıcı tarafından satınalınmış olması , kullanıcıya şirketin herhangi bir şekilde ücretli ya da ücretsiz yayın yapmasını veya hizmet sunmasını talep etme hakkı vermemektedir "Yani bunu alırsın ama ileride ne olur bilemem, benden ücretli veya ücretsiz yayın sunma talebinde bulunma deniyor.
Free TV Sansui olayı geldi geçti hala akıllanmamışlar, (Kendilerini sağlama alıyorlar akıllarısıra ama)
Pes doğrusu.......
evet usta akıllanmak için yeni kazıklar yememek gerek ama biz geçmişi unutan milletiz bellide olmaz

alemci_1987
13-02-2007, 13:17
Bende anlamıs değilim ya yazılım ya da kart satsınlar yaw neden olmazinki

irfantan
17-02-2007, 20:31
elinde mevcut sunyy olan lar d smartı izleyemeyecekmi ne olacak slm tşk

ugur26
17-02-2007, 20:33
elinde mevcut sunyy olan lar d smartı izleyemeyecekmi ne olacak slm tşk

elinde uydu cihazı varsa izlemeye devam et

arkadaş
17-02-2007, 23:53
elimizdeki mevcut suuny'lerle d-smartlara bakamayız arkadaşlar.yeni versiyonlarını almak gerekecek.şimdilik yapılacak birşey yok.bilginiz olsun...

MusaKa92
18-02-2007, 16:18
ya arkadaşlar benm anlamadım bu dSmartı. Normal uydularda artık discovery ve animal planet izlenemicek mi?

kınık
18-02-2007, 16:31
yazılım desteği olmayan cihaz ne işe yarar

fenerbahce03
18-02-2007, 16:32
cihazların dışı değişik fakat içleri humax rs 232 girişide yok

MusaKa92
18-02-2007, 16:35
ya arkadaşlar son bir sorum olacak. Galatasaray TV gidecek mi?

allways
18-02-2007, 17:57
Arkadaşlar, bizim meşhur yerli uydu cihaz pazarlamacıları para kazanmak için her yolu deniyorlar. Sizlere beş para etmez 25 euro değerinde humax firmasından cihazları alıp .....xxx marka logosunu bastırıp size 250 $ sunuyorlar. Ne yazıkki bu firmalardan ben hiç bir şey ne alırım ne de satarım.
Bunlara hiç bir güvencem kalmadı. Görüyorsunuz para ne tatlı. Bizim zavallı halk zaten cihazlardan anlamıyorlar bunları istediğin kadar kazıkla. Bence çok yanlış bir düşünce. Benim logom müşterinin güvencesini kaybetceğime paramı kaybederdim.

duke75
18-02-2007, 18:47
arkadaşlar birşeylerin tam anlaşılması lazım cihazlar ne sunny ne next ne goldmaster nede botech arçelik veya beko cihazlar humx tarafından üretilmiş ilk parti daha sonra botech tarafından toplanacak ama cihazlar ın hepsi humax kumandalarına varıncaya kadar cihazlar bir birlerinin kopyası hiç birinin diğerinden farkı yok sadece cihazların önlerinde birinin next birinin sunny birinin botech felen yazacak yani cihaz kimsye ait değil cihaz sadece cihazların dağıtan firmaların cihazın ön yüzyinde marka logosu olacak şu bende bende goldmasyer ve sunny olarak var ikiside biribirinin aynısı kısacası cihaz bir kişinin pazarlayacak olan 6 marka ve hr markanın logosu olacak cihazların ön yüzeylerinde ve garanti belgelerinde cihazı dağıtan fiarmanın garanti belgesi olacak iş bu kadar cihaz kimsenin değil ve hiç bir marka türkiyedekiler o taban bu taban demesin cihaz humax ve bütük markalar cihazların kendi garantisi altında pazarlayacaklar olay bu kadar sorusu olan olursa özele yazabilirler iyi çalışmalar

burayı oku d- smart bir markaya ait bir cihaz değil sadece pazarlamasını yapanlar arçelik-beko -botech -next-goldmaster-ve sunny diğer cihaz üreten veya pazaralayan markelarla anlaşamdılar ama şu bilinsin cihaz tek aynı cihaz pazarlayan firmaların logoları var cihaz önlerinde

duke75
18-02-2007, 18:49
ya arkadaşlar son bir sorum olacak. Galatasaray TV gidecek mi?
evet yakın bir geleckte gs tv de fb tv de ve bjk tv de gidecek daha gidenlerde olacak ve tabiki d- smarta gelen sürpriz kanallarda olacak

duke75
18-02-2007, 18:50
ya arkadaşlar benm anlamadım bu dSmartı. Normal uydularda artık discovery ve animal planet izlenemicek mi?

normal uydu alıcılarında yani d- smart olmayan uydu alıcılarında izlenemeyecek animal planet zaten gitti discoveryde yakında gidecek

duke75
18-02-2007, 18:52
yazılım desteği olmayan cihaz ne işe yarar
yazılım desteği var hemde hergün uydu üzerinden ama maksadın emu ise o yok ve olmayacakta rs 232 ye gerek yok yazılımları uydudan updaete ediyor zaten

allways
18-02-2007, 19:03
Arkadaşlar,
Sansui free tv gibi aynen yapacaklar. Bundan çok eminim. Benim için D-smart
logosu mühim değil. Logodan başka bir marka daha yazıyor ve hamgi şifreli kanalları çözceğinden veya devam edeceğinden hiç bir garanti vermiyorlar sözleşmede. Açıkcasına biraz hukuk anlıyorsanız hiç bir talepde bulunamazsınız. Resmen bu markalar sizi kazıklıyorlar.

kınık
18-02-2007, 19:51
yazılım desteği var hemde hergün uydu üzerinden ama maksadın emu ise o yok ve olmayacakta rs 232 ye gerek yok yazılımları uydudan updaete ediyor zaten
zaten yazılımdan kastım emu emuyazılımı yoksa ne olacak

bengü
18-02-2007, 20:58
arkadaşlar sasbır elimizde okadar kart patladıki hiç bir işe yaramıyor bunları unutmayalım sabredelim göreceksiniz bizler rahat edeceğiz

MusaKa92
18-02-2007, 22:08
evet yakın bir geleckte gs tv de fb tv de ve bjk tv de gidecek daha gidenlerde olacak ve tabiki d- smarta gelen sürpriz kanallarda olacak
Teşekkürler..

wetin
18-02-2007, 23:02
bence d smart a ihtiyacımız yok mevcut kanallar yeter

cinbo
19-02-2007, 00:35
arkadaşlar zaten mevcut sisteminiz var onun için bekleyin de ne olacak biraz sabır lütfen

cumhur31
19-02-2007, 01:08
(KANAATİMCE) bu pakette bence o paraları değecek kanal yok.fb tv gbi kanallar da gitmeyecek sadece o pakettede aynı yayın olacak sadece şifreli olacak orada uydu cihazı olanlar işzlemeye devaö edecek. vizyon filmlerine ayrıca para alacaklar. zaten bir filmi 3 ay sonra izlesen ne olacakki dünaynın sonumu gelecek. yeşilçam d- olus vs kanalları için değmez bence. aniamal palanette türkçe desteği yok. discovery de 6 aydı ayda bir aynı programları çevirip tekrar yayınlıyor. ben ce değmez parası çok olanlar için bişey diyemem.

duke75
20-02-2007, 16:53
zaten yazılımdan kastım emu emuyazılımı yoksa ne olacak

emu oklmayacak ama bir x dreem modül alırsın emuda olur :)

duke75
20-02-2007, 16:56
(KANAATİMCE) bu pakette bence o paraları değecek kanal yok.fb tv gbi kanallar da gitmeyecek sadece o pakettede aynı yayın olacak sadece şifreli olacak orada uydu cihazı olanlar işzlemeye devaö edecek. vizyon filmlerine ayrıca para alacaklar. zaten bir filmi 3 ay sonra izlesen ne olacakki dünaynın sonumu gelecek. yeşilçam d- olus vs kanalları için değmez bence. aniamal palanette türkçe desteği yok. discovery de 6 aydı ayda bir aynı programları çevirip tekrar yayınlıyor. ben ce değmez parası çok olanlar için bişey diyemem.
::)kanaatimce yanılıyorsun d- smata geçen kanallar diğer uydu cihazlarında izlenmeyecek kendi d-smart cihazlarda izlenecek vizyon filmlerine gelince şu an daha erken ama şunu söyleyebilirimki yakın geleceğin vaz geçilmez cihazı olacak

kınık
26-02-2007, 00:48
[quote=duke75;129010]emu oklmayacak ama bir x dreem modül alırsın emuda olur :)[/quote
nasıl dostum acarmısın ?