Orijinalini görmek için tıklayınız : Martta Belek
Merhaba kismetse martin basinda 15 gunlugune Beleke gitmeyi dusunuyorum oralara daha gitmis degilim ve sizleden orada kalabilecek iyi bir otel adresi bekliyorum.Yardiminiz icin tesekurler.
Not: Belekte neler yapabiliriz gezip gorulecek yerler:49:
selamlar..
belek çok güzel bir yer yılbaşında inanılmaz süper promosyon fiyatları vardı ama martta sanırsam biraz artmış olur..
fakat türkiyeninm ve antalyanın en güzel otelleri belek lkadriye taraflarında kemerde bile öyle otel göremezsiniz alanyaya gelirseniz beklerim:)
selametle
sayin CABBARI davetin icin tesekurler allah kismet ederde oralarda bulunursam neden olmasin acaba beleki ve otelleri gosteren bir site adresi varmi.Selamlar
sayin CABBARI davetin icin tesekurler allah kismet ederde oralarda bulunursam neden olmasin acaba beleki ve otelleri gosteren bir site adresi varmi.Selamlar
dostum en iyisi Only the registered members can see the link gir oradan yurtiçi otelleri seç belek bölgesine gel sana seçenekleri ve resimleri sunar..
selametle..