Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi TERÖR dizisi sizce yayından kalkmalımı?

Admin
12-02-2007, 15:46
ANKET SONUCLARI

Kurtlar Vadisi Dizisi yayından kaldırılmalımı

Evet Yayından Kaldırılsın 15.64%
Hayır Yayından Kaldırılmasın 84.36%

Admin
12-02-2007, 17:39
Benim fikrim yayından kaldırılmasın.Neden derseniz bu diziler sayesinde bazı gercekler su yüzünü cıkıyor

SEYFİ
12-02-2007, 17:41
Bence bu dizileri insanları uyandırmak için gündemde tutuyorlar.Gerçi bunu yayınlayan medya nekadar güvenilmez olsa dahi,yinede kaldırılmamalı diyorum.

temel50
12-02-2007, 17:44
kurtlar vadisini beyenmeyenler seyretmesinler bu diziyi kıskananlar konuşuyor çok güzel bir dizi yapılmış:45: :45: :present: :45: :45: :sunglasses2: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

kralleo
12-02-2007, 17:45
hayır kaldırılmasın.bir parça olsun gerçekleri görmemizi sağlıyor.

ateşelektronik
12-02-2007, 17:46
:badprv: Bence insanların maneviyatıyla oynayarak çıkar sağlamayı amçlayan bir dizi..haa bu olaylar olmadımı? tabiki oldu ama üzerinden yıllar geçti aynı olayları şimdi dramatize ederek (ve tüm çıplaklığıyla ve abartarak) kimin eline bişey geçecek sadece o olaylardan ciğeri yanıp közlenen insanları yeniden üzmekten başka ne olacak...dizinin amacını ben hala anlamış değilim tek anladığım dizi yaşanmış acılardan çıkar sağlıyor ve çok zararlı işler yapıyor...

ruzgarm
12-02-2007, 17:46
Kesinlikle devam etmeli hatta bölümleri uzaltılmalı kalkmasını isteyenler belli gurupları oluşturuyor zaten damarlarına bastıkları için ve diğer medya kuruluşları reyting yüzünden kalkmasını istiyor

Arşimet
12-02-2007, 18:27
Evet Yayından Kaldırılsın çünkü gençlerimizi hep mafyaya özendiriyor ve kötü örnek oluyor..

CABBARİ
12-02-2007, 18:28
şu saatten sonra kaldırılmasının bir mantıgı yok ama dizi çok abartı ve gerçekler yavaş yavaş ön plana çıkartılıyor şiddet gençleri vuruyor

DELIYUREK03
12-02-2007, 18:45
:45: bu dizi turkiyenin puslu vadisinde neler yasandigini,bizim neleri daha bilmedigimizin vede hangi degerlerimiz kayboldu, hangi degerlerimiz hala bozulmamis,sagduyu dedigimiz,ulkemin vicdani yasaklanabilirmi.iki capulcu rahatsiz oldu diye,imrallidaki zatin ne mal oldugunun aciklandigi ,kadin,cocuk demeden olduren teroristlerin gercek amacinin,kime usaklik etiklerinin,efendilerinin kimler oldugunun bilinmesinde ulkenin nerelere suruklenmek istendigi;bu gercegi goren bu vatanin fedekar bekcilerinin nasil fedekarliklarla bu vatana hizmet etiklerinin bilinmesi icin,bu ve buna benzer dizilerin devamindan yanayim,birbardak suda firtinalar koparan yerli isbirlikcilerin oyunlarinin bozulacagi ve ulkenin gercek sahiplerinin irk,dil,siyasi gorus olarak bolunemeyeceginin anlatilmaya ihtiyaci var.hepinize selam ve saygilarimla.

muratyeg
12-02-2007, 18:55
Benim fikrim yayından kaldırılmasın.Neden derseniz bu diziler sayesinde bazı gercekler su yüzünü cıkıyor
evet bende aynen katılıyorum bi haber oldugumuz şeyler ortaya cıkıyor

COEMAR
12-02-2007, 18:55
kaldırılmasın sonuçta az çok o bölgeyi yansıtacak

metin537
12-02-2007, 19:04
Bence de kaldırılmasın.Çok seyrettiğim bir dizi değil ama insanlara herşeyin göründüğü gibi olmadığını gösteriyor. Nitekim Sayın İstanbul Valisinin Samast olayında dediği gibi "bi sokak çocuğu yapıvermiş "denip geçilseydi uyumuştuk.

apache33
12-02-2007, 19:06
arkadaşlar bu dizi TÜRKİYE üzerinde oynanan oyunları göz önüne seriyor dizinin yayından kaldırılması kimlerin işine yarıyacak bilmiyorum.dizi'de olsa, bir nevi gerçeklerden alınmıştır.
saygılar.

hagiwatt
12-02-2007, 19:16
yayından kaldırılsın şiddete hayır

puzzle988
12-02-2007, 19:35
Türkiye gerçeği yayına devam

e®tan
12-02-2007, 19:38
Kaldırılacak bir dizi varsa o kurtlar vadisi olmamalı.Tvde birçok dizi var saçma sapan onları kaldırsınlar.Tv izleyemez oldum artık:(

pkocer
12-02-2007, 19:42
arkadaşlar neden kaldırılsın gerçeklerden nedne çekiniyoruz.şiddet diyoruz tv'de haberler ortada bazı film ve diziler ortada ama her ne hikmetse her yorum her sakıncalı durum bu diziye ne yapalım espri sosu verilmiş yabancı damatları veya benzerlerinimi alkışlayalım.saygılar

Simba
12-02-2007, 20:01
Kaldırılacak bir dizi varsa o kurtlar vadisi olmamalı.Tvde birçok dizi var saçma sapan onları kaldırsınlar.Tv izleyemez oldum artık:(

evet tv de cok sacma sapan dizi ve filmler var onlar kaldırılsın kurtlar vadisi ile diziye devam:45:

enesveli33
12-02-2007, 20:22
bu diziyi yayınlayanlara güvenmemekle birlikte insanlarımıza bazı değerlerimizi gösterdiğini sanıyorum kaldırılmasın

DJ VoLkAn
12-02-2007, 20:40
:badprv: Bence insanların maneviyatıyla oynayarak çıkar sağlamayı amçlayan bir dizi..haa bu olaylar olmadımı? tabiki oldu ama üzerinden yıllar geçti aynı olayları şimdi dramatize ederek (ve tüm çıplaklığıyla ve abartarak) kimin eline bişey geçecek sadece o olaylardan ciğeri yanıp közlenen insanları yeniden üzmekten başka ne olacak...dizinin amacını ben hala anlamış değilim tek anladığım dizi yaşanmış acılardan çıkar sağlıyor ve çok zararlı işler yapıyor...

Evet Yayından Kaldırılsın çünkü gençlerimizi hep mafyaya özendiriyor ve kötü örnek oluyor..

yayından kaldırılsın şiddete hayır

:45: bu dizi turkiyenin puslu vadisinde neler yasandigini,bizim neleri daha bilmedigimizin vede hangi degerlerimiz kayboldu, hangi degerlerimiz hala bozulmamis,sagduyu dedigimiz,ulkemin vicdani yasaklanabilirmi.iki capulcu rahatsiz oldu diye,imrallidaki zatin ne mal oldugunun aciklandigi ,kadin,cocuk demeden olduren teroristlerin gercek amacinin,kime usaklik etiklerinin,efendilerinin kimler oldugunun bilinmesinde ulkenin nerelere suruklenmek istendigi;bu gercegi goren bu vatanin fedekar bekcilerinin nasil fedekarliklarla bu vatana hizmet etiklerinin bilinmesi icin,bu ve buna benzer dizilerin devamindan yanayim,birbardak suda firtinalar koparan yerli isbirlikcilerin oyunlarinin bozulacagi ve ulkenin gercek sahiplerinin irk,dil,siyasi gorus olarak bolunemeyeceginin anlatilmaya ihtiyaci var.hepinize selam ve saygilarimla.

üstat ellerine sağlık benim söyleyeceklerimin tamamını söylemişsin....bu yazılanda kaldırılsın diyen arkadaşlara gelsin :45: :present:

nextturk
12-02-2007, 21:13
nedense dizinin ana konusu binlerce insanın ölümüne,sakat kalmasına, ülkemizin milyarlarca dolar zarara uğramasına neden olan terör olunca bazı
dış odaklı medya imparatorlarının ve bazı "vatandaşların" dizinin yayından kaldırılmasını istemelerinin sebebinin ne olabileceğini anlamamak mümkün değil!
-tabiki bazı vatandaşlarımızında dizinin yayından kaldırılmasını istemelerinin bir gerçek sebebide gençlerin ruhsal ve sosyal gelişimini olumsuzluğa iten bir sonuç doğurma olasılığını hesab etmeleridir bende bu fikre katılıyorum.-
ancak gerçekleri dizide olsa bir şekilde halkımıza göstermek ve hatırlatmakta ülkesini seven her vatandaşın en doğal hakkıdır.umarım diziyi yayından kaldırmaya hiç kimsenin gücü yetmez.

TARANTİNO
12-02-2007, 21:41
Kaldırılmasın...biz arkadaşlarla toplanıp maç izler gibi izliyoruz...:)

Mehmet Kaynaklı
12-02-2007, 22:09
hiç izlemedim desem inanırmısınız valla hiç izlemedim hliyle bu konuda bi bilgim yok ama haberlerde gördüm çocuklar onların yaptıklarını yapıyorlarmış burdan yola çıkarak evet kaldırılsın diyorum

Mehmet Kaynaklı
12-02-2007, 22:14
Kaldırılmasın...biz arkadaşlarla toplanıp maç izler gibi izliyoruz...:)

abi kaldırılsın çocuklarımıza yeğenlerimize kötü örnek teşkil ediyorsa kaldırılsın bence :nod:

nextturk
12-02-2007, 22:14
sayın mehmet
izlemediğiniz bir dizi için izlemeden kaldırılmasını istemek sizce ne kadar mantıklı yinede sizin fikrinizdir saygı duyarız.

Mehmet Kaynaklı
12-02-2007, 22:20
sayın mehmet
izlemediğiniz bir dizi için izlemeden kaldırılmasını istemek sizce ne kadar mantıklı yinede sizin fikrinizdir saygı duyarız.

yanlış hatırlamıyorsam bu dizi yüzünden bir çcuk asmıştı kendini bu benim için büyük bir mantıktır

ve saygı bizden saygılarımla :wave:

mühtü
12-02-2007, 22:20
bu diziyi yayınlayanlara güvenmemekle birlikte insanlarımıza bazı değerlerimizi gösterdiğini sanıyorum kaldırılmasın
bencede haklısınız.sevgiler

ufuk
12-02-2007, 22:24
gençlere,çocuklara kötü örnek olduğundan kaldırılsın

hallederiz
12-02-2007, 22:27
bence şiddet içerikli tüm diziler kaldırılmaı malum gençlere kötü örnek oluyor

aSi-MeLeK
12-02-2007, 22:31
bu dizi bence kaldırılmalı.neden derseniz ben lisede okuorum.okulun duwarlarında memati,polat wb. isimler yazılı.arkadaşlarımız onlar gibi giyinio hatta onlar gibi konuşmaya çalışıor.tepkiler,recon kesmeler.bu dizi başlamadan önce ben recon kesme nedir bilmezdim ayrıca.ergenlik dönemindeki gençler herzaman ünlüleri kendilerine örnek almışlardır,yanlış mıyım? bence bu dize kötü örnek oluor...bunu hem bir öğrenci olarak hemde bu diziyi sewen biri olarak sölüorum.

Admin
12-02-2007, 22:38
bu dizi bence kaldırılmalı.neden derseniz ben lisede okuorum.okulun duwarlarında memati,polat wb. isimler yazılı.arkadaşlarımız onlar gibi giyinio hatta onlar gibi konuşmaya çalışıor.tepkiler,recon kesmeler.bu dizi başlamadan önce ben recon kesme nedir bilmezdim ayrıca.ergenlik dönemindeki gençler herzaman ünlüleri kendilerine örnek almışlardır,yanlış mıyım? bence bu dize kötü örnek oluor...bunu hem bir öğrenci olarak hemde bu diziyi sewen biri olarak sölüorum.

Çok haklısınız bu konuda dizi seyredilmeli ama örnek alınmamalı:warn:

Mehmet Kaynaklı
12-02-2007, 22:39

işte bir sürü örnek daha bence bunlar yetmeli :badprv:

Mehmet Kaynaklı
12-02-2007, 22:40
Çok haklısınız bu konuda dizi seyredilmeli ama örnek alınmamalı:warn:

evet haklısınız ama gelde bunu 5.10 yaşlarındaki çocuklara anlat :(

Yaban Ali
12-02-2007, 22:44
kaldırılmasın.

köroğlu
12-02-2007, 22:55
Ahlaki değerlerimizi yozlaştıran bir sürü diziler varken,kurtlar vadisinin,yayından kaldırılmasını istemek bence haksızlık olur

drvet06
12-02-2007, 23:02
Elbette "kaldırılmasın".

Bu anket, forumdaki arkadaşların ilgisini çekmek amacıyla düzenlenmiş. Haklılar tabii. Ama anketin bir değeri, sonucu ve değerlendirmesi olması gerekir. O zaman buradaki anket değil tartışma olur ki; bu formata daha uygundur.

Neyse; öyle birilerinin işine gelmiyor diye dizi kaldırılsın filan demenin mantığı hiç yok.

Sabahtan akşama amerikan propogandası yapılan yada şiddet içeren her diziyi, filmi seyrederken sesini çıkarmayıp, damarına bastı diye bu diziye karşı çıkmak, karşı çıkarken de saçma gerekçeler, bahaneler uydurmak( çocukları şiddete özendiriyormuş v.s) hiç de adil değil.

Çocukları koruyacaksanız önce abd kaynaklı çizgi filmlere karşı çıkın da anlayalım samimiyetinizi...

Saygılarımla,

Admin
12-02-2007, 23:07
Elbette "kaldırılmasın".

Bu anket, forumdaki arkadaşların ilgisini çekmek amacıyla düzenlenmiş. Haklılar tabii. Ama anketin bir değeri, sonucu ve değerlendirmesi olması gerekir. O zaman buradaki anket değil tartışma olur ki; bu formata daha uygundur.

Saygılarımla,

SUPERSATFORUM ANKETLERİ ,DEĞERLENDİRMELER VE YORUMLAR Bölümün başlıgı ve ilk msjda yazanlar zaten bunlar .Yani biz ilgi ceksin diye anket oluşturmuyoruz herkes değerlendirme ve yorum yapabilir.Gundemde olan konular genellikle bu :warn:

drvet06
12-02-2007, 23:15
SUPERSATFORUM ANKETLERİ ,DEĞERLENDİRMELER VE YORUMLAR Bölümün başlıgı ve ilk msjda yazanlar zaten bunlar .Yani biz ilgi ceksin diye anket oluşturmuyoruz herkes değerlendirme ve yorum yapabilir.Gundemde olan konular genellikle bu :warn:

Sevgili Serkan,

Ben, siz neden bunu anket yaptınız demiyorum. Benimkisi sadece tesbit.

Ayrıca, son derece haklı olduğunuzu da belirttim. Bu tür anketler foruma ilgiyi arttırır. Bu da gerekli bir şey. Forum sürekli güncel olsun, ziyaretçiler her nete girdiğinde uğrasın dersek forumumuz gelişir, büyür. :sunglasses2:

Admin
12-02-2007, 23:23
Sevgili Serkan,

Ben, siz neden bunu anket yaptınız demiyorum. Benimkisi sadece tesbit.

Ayrıca, son derece haklı olduğunuzu da belirttim. Bu tür anketler foruma ilgiyi arttırır. Bu da gerekli bir şey. Forum sürekli güncel olsun, ziyaretçiler her nete girdiğinde uğrasın dersek forumumuz gelişir, büyür. :sunglasses2:

:45: :45: :45:

quietman
12-02-2007, 23:27
tartısma baya ciddi konu teror oldugu icin onemli ama ben derimki dizinin devamını seyretmeden karar vermek yanlis olur nitekim benim teorim ilk bolumlerde terore biraz deginip sonra konuyu saga sola cekip ilgi dagitilacak.cokmu muhalifim bilmiyorum ama kızmak yok birsey soyleyecegim bazı seyleri kabul etmek iste bu beni cok kızdırıyor bundan once kurtlar vadisinde islenen konulara dikkat cekmek istiyorum tapınak sovalyeleri ,mafya ,amerikanın cuvalları evet hepsi oldu gercekleri seyrettik yani bier nevi kabul ettik dikkat bu cok tehlikeli kabul etmek sonra bunlara alısır hale gelmek sonra hic umursamamak galiba olacak olan bu .birde neden hayatımızı bu kadar medyaya bagladik yani ne bileyim kafama takiliyor itiraf edeyim 1.bolumunu seyrettim ama devamını seyredecegimi sanmiyorum bu benim dunyam bu benim fikrim sucu lisan ettiysem affola sevgiler

Admin
12-02-2007, 23:31
tartısma baya ciddi konu teror oldugu icin onemli ama ben derimki dizinin devamını seyretmeden karar vermek yanlis olur nitekim benim teorim ilk bolumlerde terore biraz deginip sonra konuyu saga sola cekip ilgi dagitilacak.cokmu muhalifim bilmiyorum ama kızmak yok birsey soyleyecegim bazı seyleri kabul etmek iste bu beni cok kızdırıyor bundan once kurtlar vadisinde islenen konulara dikkat cekmek istiyorum tapınak sovalyeleri ,mafya ,amerikanın cuvalları evet hepsi oldu gercekleri seyrettik yani bier nevi kabul ettik dikkat bu cok tehlikeli kabul etmek sonra bunlara alısır hale gelmek sonra hic umursamamak galiba olacak olan bu .birde neden hayatımızı bu kadar medyaya bagladik yani ne bileyim kafama takiliyor itiraf edeyim 1.bolumunu seyrettim ama devamını seyredecegimi sanmiyorum bu benim dunyam bu benim fikrim sucu lisan ettiysem affola sevgiler

Herkesin yorumlarına tum uyelerin olumlu veya olumsuz saygı duyulması lazım düşüncelerinizde sizde haklısınız:45:

aRReST
12-02-2007, 23:49
Kesinlikle devam etmesinden yanayım... Bende küçükken veya gençken birçok dizi izledim ama hiçbirine uyupta adam vurmaya veya öldürmeye kalkmadım..Allah herkese akıl vermiş kullanalım diye...O dizilere özenip bişey yapanların zaten içlerinde kötü niyet varmıştır.. Diziyi bahane etmesinler derim ben... Saygılar

afacan-1
13-02-2007, 00:38
arkadaşlar ben kendi halinde bir tv tamircisiyim.30.1.2007 tarihinde kacırıldım.15 milyar fidye karşılığı serbet bırakıldım.para tesliminde 1 tanesi yakalandı.şu anda sürekli tehdit telefonları geliyor.12 gündür dükkanımı acamıyorum.velhasıl kendi ülkemde kendi şehrimde sürgün hayatı yaşıyorum.sizce kacıranlar kimler biliyomusunuz.**********.

yakupyurt
13-02-2007, 00:51
gerçeklerden kaçılmaz bazı çevrelerin çanına ot tıkıyor dizinin devamını ve o yürekli insanalrıda ayrıca kutluyorum ülkemizde terör vardır bu dizide ülkemizin bir gerçeğidir bunu unutmayalım kaldırılsın diyenleride korkaklıkla kınıyorum

banshee8831
13-02-2007, 01:18
bence gençler için tam anlamıyla dayıcılık oyunu öğreten bir dizi :S dizi olduğu akşam ortada hiç dayıcık yokken ertesi gün sağda solda filmde gördüklerini uygulamaya çalışan aklı olmayan,eğitimsiz,görgüsüz,iğrenç :D o kadar çok tip çıkıyorki haliyle insanlar bu diziden uzak duruyorlar.çünkü kimse kötü davranışlar,mafyalıklar içeren bu diziyle haşir neşir olmak istemiyor.tabiki bu benim düşüncem.bence kültür seviyesi yüksek olan her insan bu dizinin dolaylı yönden insanlara kötülük aşıladığını ve beyin yıkama yaptığını anlayarak uzak durur.biraz ağır oldu son cümle ama anlatmak istediğimi inşallah anlatabilmişimdir.sonuç olarak kaldırılmalı sırf gençleri şiddete eğilim verdiği için.yoksa 25 yaş üstü için bir sorun olmadı olmuyor ve olmazda...

Admin
13-02-2007, 01:20
arkadaşlar ben kendi halinde bir tv tamircisiyim.30.1.2007 tarihinde kacırıldım.15 milyar fidye karşılığı serbet bırakıldım.para tesliminde 1 tanesi yakalandı.şu anda sürekli tehdit telefonları geliyor.12 gündür dükkanımı acamıyorum.velhasıl kendi ülkemde kendi şehrimde sürgün hayatı yaşıyorum.sizce kacıranlar kimler biliyomusunuz.kurtlar vadisinden rahatsız olanlar.kurtların varlıgından rahatsız olan cakallar.

Ustam cok geçmiş olsun.:( :(

zabataygatör
13-02-2007, 01:22
bu dizi insanlarin milli duygularina calisilmis mafyavari argo konusmalari cok olan sacmalik.sirtinda pardosu belinde silah daga cikicaklar simdi.hahahahhahahahhahahahahahahahah

zabataygatör
13-02-2007, 01:24
iki kisinin bildigi sir degildir hahahahahahhhahahahahahahaha

COEMAR
13-02-2007, 01:33
Elbette "kaldırılmasın".

Sabahtan akşama amerikan propogandası yapılan yada şiddet içeren her diziyi, filmi seyrederken sesini çıkarmayıp, damarına bastı diye bu diziye karşı çıkmak, karşı çıkarken de saçma gerekçeler, bahaneler uydurmak( çocukları şiddete özendiriyormuş v.s) hiç de adil değil.

Çocukları koruyacaksanız önce abd kaynaklı çizgi filmlere karşı çıkın da anlayalım samimiyetinizi...

Saygılarımla,
sizin bu sözlerinize bende katılıyorum öncelikle şiddeti daha vahşi bir şekilde gösteren çizgi film ve sinema yapıtları var örneğin batman spiderman bunlarda şiddet yokmu şimdi bunlar moda çocuklar arasında Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan bir dizinin kaldırılması bence biraz saçma olur bizde ki diğer dizilerde sanki şiddet yokmu çoğuna bakın mutlaka kavga silah kullanılmayan dizi çok nadir çıkar saçma magazin ve abuk subuk dizlerle vakit kaybetmek bence hiç akıl alınacak bir şey değildir benim fikrim budur saygılar..

yakupowersky
13-02-2007, 02:00
vala kalsada olur kalmasada ben multıvızyoncuyum abı onlara bırsey olmasında kurtlar vadısı gıtsede olur aksam bı zevkım zaten o

aslan1
13-02-2007, 02:03
kaldırılmasın,gerçekleri yansıtıyor.kimseye zorlan izlettirilmiyor.izlemek istemiyen izlemez

hueseyin
13-02-2007, 06:55
nice dizilerimizde artik kilise modasi oldu gerci halk tepkisini hic konusmadan dizileri ortadan kaldirtiyor demekki bu dizi bizden biseyler anlatiyor ki 7-77 izlemek istiyor madem yapilmis birakin agiz tadiyla izlesin millet öyle deyilmi

tiryakiyim
13-02-2007, 10:02
Bencede kaldıılmasın. Gerçekler gün yüzüne bir şekilde çıkmalı. SAGIR ODA ve KURTLAR VADİSİ TERÖR her yönüyle insanların TÜRKİYE üzerinde oynanan oyunların ve kimler tarafından yapıldığını göstermesi açısından ço önemli buluyorum. Amerikan filimlerine bakım tamamında Amerikayı her zaman haklı çıkaracak seneryolar ile ve osmanlıya yapamadıklarını Türklere yapmak içinde Slvester Stallone Ermeni soykırımı varmış gibi Filim yapacağını duyuruyor. Irakta yaptıkları zaten malum. Hem Irak ta çalışmak için giden Türk uçağını düşürüyorlar hemde ardından HIRANT DİNK gibi yemeğini yediği tabağına pisleyen insanları öldürüp nerede duracağını bilmeye Türk Medyasını oyunun içine alarak öldürtüp TÜRK insanını kandırıyorlar.
BENCE HER NE OLURSA OLSUN
KURTLAR VADİSİS TERÖR ve SAĞIR ODA Vatanını ve Milletini seven Her TÜRK AİLESİNİN izemesi gereken dizilerdi.
TEŞEKKÜR EDERİM:
Konuyu açanlara ayrıca Teşekkür Ederim.

talha
13-02-2007, 10:50
siyonist ve ajanların faliyetlerini hızlandırdıgı bu günlerde, bu tür dizi ve filmlerin yayınlanmasından son derece memnunuz. yeni yetişen nesillerin amerika, ingiliz ve yahudi filmleri ile degilde, Türk ulusunun yüceligini, kahramanlığını, cesurlugunu aynı zamanda, şefkatli ve merhametli olduğunu anlatan bu tür film ve dizilerle yetişmesi ülkemizin ve milletimizin geleceği için son derece önemlidir. yapmış olduğunuz bu tür çalışmaları takdir ediyor , devamını diliyorum...

ozden
13-02-2007, 11:27
Bence kaldırılmalı. Unutulmaması gereken nokta, bütün ülkelerde böyle bir çok oyunlar oluyor. Ülkeler mafya ile boğuşuyor, kendi üstünlüklerini sağlamak uğruna başka ülkelerin içişlerine karışıyor, yönlendirmeler yapmak için uğraş veriyor, ama bunları bir televizyon dizisi yerine doğru dürüst belgesel türü programlardan, araştırmacılardan öğrenmek varken bir tv dizisinden öğreneceksek, ben ne anladım o toplumdan. Unutmamalı ki diziler, filmler (ne kadar gerçek üzerine kurulsalar bile) ticari metalardır. Satışı arttırmak, ilgiyi çekmek için senaryolar hep değiştirilebilir.
Saygılar.

ozden
13-02-2007, 11:32
Arada atladım, Afacan-1 usta'ya geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.

Mehmet Kaynaklı
13-02-2007, 11:47
gerçeklerden kaçılmaz bazı çevrelerin çanına ot tıkıyor dizinin devamını ve o yürekli insanalrıda ayrıca kutluyorum ülkemizde terör vardır bu dizide ülkemizin bir gerçeğidir bunu unutmayalım kaldırılsın diyenleride korkaklıkla kınıyorum

sözlerine dikkat et saygın varsa arkadaşlarının düşüncelerine saygı duyarsın :nono:

ESES-58
13-02-2007, 11:47
arkadaşlar kaldırılsın derken neyi düşünüyorlar anlamıyorum.O kadar kanal,o kadar dizi o kadar program varken neden bu dizi eleştiriliyor.yani türk milleti okadar biliçsizde her şeyi bu dizidenmi öğrenip gözünü açacak,ama bu millet bakmakla görmek farkını anlamalı hatta içinde yaşamalı bu dizimi milleti olumlu veya olumsuz şaşırtacak.dizi yayınlansın.kimse ticari,etnik,siyasi kaygıya düşmesin.kimse güneydoğulu ağaların ön planda olduğu dizileri eleştirmiyor,yabancı damatları v.b.eleştirmiyor.bırakalım bunları.bu yüce bir millettir doğusuyla batısıyla ,kürdüyle lazıyla çerkeziyle azınlıklarıyla bir bayrak,bir devlet.bir MİLLET.Türk adı ırk değil varolmanın millet olmanın adıdır
vay doğu şöyle vay doğu böyle iç anadolu karadeniz toroslar çok rahat yatırımlar bir gelip bir gidiyor herhalde. lütfen dizi önemli değil ama gerçekleri herkes bilsin.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Mehmet Kaynaklı
13-02-2007, 11:52
arkadaşlar ben kendi halinde bir tv tamircisiyim.30.1.2007 tarihinde kacırıldım.15 milyar fidye karşılığı serbet bırakıldım.para tesliminde 1 tanesi yakalandı.şu anda sürekli tehdit telefonları geliyor.12 gündür dükkanımı acamıyorum.velhasıl kendi ülkemde kendi şehrimde sürgün hayatı yaşıyorum.sizce kacıranlar kimler biliyomusunuz.**********.

ilk önce geçmiş olsun ve uslüpsüzde konuşmayınız burda izleyen var ve izlemeyen var yani biz izlemeyenler çakalmı olduk şimdi terbiyenizi muhafaza ediniz :nono:

aytug33
13-02-2007, 11:52
kaldırılması için bi sebeb göremiyorum.

okyanusyalı
13-02-2007, 12:06
kaldırılmasın devam etsin ayrıyeten diziyi seyredenler sağır odayıda seyretsinler şahsen ben sağır odayı daha çok seviyorum,oradaki olylar daha gerçekçi.kaldırılmasını isteyenarkadaşlara diyeceğim şu: bu gibi dizilerdeki şiddet olayları sıradan amerikan filimlerinin birçoğunda zaten görülüyor, bizim sinama sektörümüz yapmadıgı zaman iradesi zayıf kişiler o yabancı filmlerdeki şiddet sahnelerinden etkilenmeyeceklermi sanıyorsunuz.

master1
13-02-2007, 13:03
insanların maneviyatların bittiği menfaatlerin çıktığı bir yüzyılda olduğumuz söylenebilir..bununla beraber şiddet nedir..önce onu soralım kendimize..sokakta kızkardeşimizn çalınan çantasını butür dizilermi sağlıyor sizce..bence hayır..o yüzden bize gerçekleri anlatan butür dizilere tepki neden..amerikan filmlerinde ülkemize veya bişekilde dinimize uygulanan şiddete ses çıkarmayıp..içimizde bizi kardeşkardeşe düşüren veya kişilerin menfaatlerini gün yüzüne çıkaran bütün dizi yada filmleri destekliyorum..unutmayın dayılıktan bahseden arkadaşlarımız var burda...işte o dayıların çocukları bu ülke uğruna doğuda şehit oldular..ben devam diyorum...

yargıç_1
13-02-2007, 13:14
devam etmeli bence saçma sapan yapmacık dizileri izlemektense gerçekleri görmeli herkes derim ben

Volkan
13-02-2007, 13:29
kutlar vadisi ile devam. he belki bu dizinin amacında bizimde bilmediğimiz başka şeyler var paralar dönüyor ama birazda halkımız bu gerçeklere uyanıyor bizim binlerce şehidimiz var ama ortada ne yürüyüş yapıp nede bunun için eylem yapan var. bu noktaya dikkat edilmeli.

Bazıları ger.çeklerden koktukları için bu diziyi kaldırmaya çalışıolar. tam devam etmeli.

soprano
13-02-2007, 13:59
bu milletin hep uyumasını istiyorlar.kurtlar vadisi türkiye gerçegini yansıtıyor .birilerinin zoruna gitmiştir.aptal diziler yüzünden yeni neslin beynini yıkıyorlar.

banshee8831
13-02-2007, 13:59
abi ne yani şimdi ortada biz başka dizi konuşmuyoruzki.biz ortaya kurtlar vadisi kaldırılsınmı kaldırılmasınmı diye bir anket yapılmış onun için konuşuyoruz.bazılarımızda kalkmış yok cnbc-e dizileri yok amerikan çizgifilmleri kaldırılsın diyor.hadi arkadaşlar şıklar şu şu.aralarından hangisi en çok kaldırılmayı hak ediyor denilse o zaman konuşulur bu konu.ama konudan konu türetmişssiniz.yok diğer dizilerde kalksın diye.peki sorarım yüzde kaçlık dilim hayatında hiç tom & jerry izlemedi.gidip onun yerine nasreddin hoca izledi.yada kaçımız south park izlemek adına bütün işlerini bırakıp tv karşısına geçti.yanş gerçekçi olalım.yabancı ülkelere bizde bu akıl olduktan sonra her zaman bağlıyız arkadaşlar.milliyetçilik adı altında bu şeyleri izlemeyelim dersek biz batarız.ülkede kimse bir şey üretmeye çalışmıyorki.hepimiz tüketiyoruz.bu bizim atalarımızdan geldi ve bu böylede devam edecek.o yüzden yok amerika,yok japon,ingiliz dizlerini filmlerini çizgi filmelerini kaldıralım demek bence çok çok yanlış bir düşüncedir.bunlar kaldırılırsa kültür seviyesi bütün ülkede bir anda düşer.bu bütün ülkelerde böyle her ülke kendi kanalları hariç diğer milletlerin içeriklerinden oluşan kanallarda sunuyor.

diğer bir konuda çoçuklara kurtlar vadisini yasaklayacağınıza çizgi filmleri yasaklayın deniliyor.peki hangi çizgi filmde belinde silah,uzun palto,işte mafya tipleri mafya işleri bulunuyor söylermisiniz?zaten bu dizinin amacı çoçuklar için değildirki.amaç insanları mafya ve benzeri örgütlerin devletle olan ilişkisini anlatmaktır.yani yetişkinler için çıkmıştır bu dizi.ama çoçuklarda bunu bir idol olarak anlayıp sağda solda bu işleri uygulamaya çalışıyorlar.peki bunu geçtik kaçımız saçma sapan çoçuk dizilerini seviyor.mesela selena,cino,acemi cadı vb aptal şeyleri.peki bu şeyler çoçukları sihire büyüye merak saldırmıyormu...

bence bu iş dediğim gibi ortadan kaldırılamaz.ne kadarda şiddet içeren dizi film çizgifilmlerin yasaklanmasını istesekte bu sadece bir ütopya.sorumlu anne babalar çoçuklarını bu şeylerden uzak tutabilirse ancak böyle bir çözüm olabilir...yoksa ben kurtlar vadisinin yetişkenlere zarar verdiği için kaldırılmasını istemedim.dediğim gibi sorun çoçuklar...

uzman_elhan
13-02-2007, 14:17
şu saatten sonra kaldırılmasının bir mantıgı yok ama dizi çok abartı ve gerçekler yavaş yavaş ön plana çıkartılıyor şiddet gençleri vuruyor

Bana kalırsa çok abartılar var bütün sahneleri dehşet yani bir çoçuğun izlemesi veya bir ailenin izleyeceği bir dizi değildir..hade genç olan insanlar izler ama aile ortamına gitmez..cabbari abinin bir kelimesi var doğru gençler şiiddet vuruyor..

xzender
13-02-2007, 14:22
TÜrkİyede Nelerİn Olup BİttİĞİnden Ve Devletİn UyuduĞundan Bahsedİyo Bence Herkesİn Bİlgİlenmesİ İÇİn Yayina Devam Etsİn Kİ Ülke Ne Halde Herkes GÖrsÜn Uyan TÜrkİye

uzman_elhan
13-02-2007, 14:32
TÜrkİyede Nelerİn Olup BİttİĞİnden Ve Devletİn UyuduĞundan Bahsedİyo Bence Herkesİn Bİlgİlenmesİ İÇİn Yayina Devam Etsİn Kİ Ülke Ne Halde Herkes GÖrsÜn Uyan TÜrkİye

arkadaşim sen kafanı yorma türkiye herşeyin farkındadir neler oluyor neler olmuyor sende ve bende herkezden daha çok iyi biliyor..

ZaLiMFeLeK
13-02-2007, 14:35
kutlar vadisi ile devam. he belki bu dizinin amacında bizimde bilmediğimiz başka şeyler var paralar dönüyor ama birazda halkımız bu gerçeklere uyanıyor bizim binlerce şehidimiz var ama ortada ne yürüyüş yapıp nede bunun için eylem yapan var. bu noktaya dikkat edilmeli.

Bazıları ger.çeklerden koktukları için bu diziyi kaldırmaya çalışıolar. tam devam etmeli.

Haklısın kardeşim hem de çok haklısın, işte haklılığımızı ortaya koyan bir yazı:

HEPİMİZ HRANTIIIIZZ, HEPİMİZ ERMENİYİİİİİZZZZZ" DİYE HAYKIRAN
HERKESE İTHAFEN. HEPİMİZ KADİR'İZ, HEPİMİZ ADAMIZ.HRANT DİNK’ İN ÖLÜMÜNDEN SONRA
YAŞANANLARIN ARDINDAN, VATAN’ I İÇİN (ADINI BİLE SONRADAN
ÖĞRENDİĞİM) DİYARBAKIR LİCE’ DE ŞEHİT OLAN .KOMD.ASTSB.KD.ÇVŞ. KADİR AYDIN’ A İTHAFEN YAZILMIŞTIR. RUHUN ŞAD OLSUN.

EY KOCA DÜNYA BENDE ÖLDÜM
EY KOCA DÜNYA BENDE ÖLDÜM,
BELLİ Kİ HİÇBİRİNİZİN HABERİ YOK,
HEM DE DİNK’ TEN SADECE BİR GÜN ÖNCE, AMA SADECE BİR GÜN
NE DUYDUN, NE GÖRDÜN, NE DE UMURSADIN…
ÖLÜMÜMDEN HEMEN SONRA KAMERALAR GELMEDİ ORAYA,HALK’TA TOPLANMADI ELLERİNDE KARANFİL VE MUMLARLA,
HİÇBİR DEVLET BÜYÜĞÜ VE AMERİKA’DA KINAMADI ÖLÜMÜMÜ,VE YAZMADILAR ADIMI MEZAR TAŞIMDAN BAŞKA, HİÇBİR YERE…
HALBUKİ BENİM ADIM ÖZ VE ÖZ TÜRKÇE İDİ, “KADİR AYDIN” OKUNMASI, SÖYLENMESİ VE YAZILMASI ONUNKİNDEN DAHA KOLAYDI,AMA ANMADI BENİ BABAMDAN GAYRI KİMSE, ONU ANDIKLARI GİBİ, VE YAZILMADI BAŞKA HİÇBİR YERE ADIM, ANAMIM YÜREĞİNDEN BAŞKA…
BEN GENCECİK FİDANDIM, DAHA HİÇ TOMURCUK VERMEMİŞ,VE SOLDURDULAR BENİ LİCE’ DE, HAYATIMIN BAHARINDA,
BENİ DE VURDULAR, BEN DE ÖLDÜM, BİLMEM DUYDUNUZ MU?
AMA BULAMADILAR BENİ VURANLARI 32 SAATTE,
BELKİ DE HİÇ ARAMADILAR…
BEN KENDİ VATANIMDA, VATANIMI VATANSIZLARDAN KORUMAK İÇİN ÖLDÜM,
BEN TÜRK’TÜM, ADIM TÜRKÇE, AMA ÖĞRENEMEDİ ADIMI HİÇ KİMSE, BİR KEZ BİLE MANŞET DE OLAMADIM YA O GÜL
YÜZÜMLE GAZETELERDE,
İŞTE EY KOCA DÜNYA BEN ASIL O GÜN ÖLDÜM

Not:Tempo Tv de klibi yayınlanmaktadır!

:warn: Yalan mı bunlar, hangi şehit cenazesinde böyle bağırıldı?
ve son olarak aslında esas bu diziyi gençler izlemeli ki onlarda kandırılmasın

kralleo
13-02-2007, 14:36
diziye yönelik olarak rtük e gelen şikayetlerin listesi

Diziye yönelik şikayetlerin bazıları şöyle:
-Dizinin kesinlikle yayınlanmasını istemiyorum. Daha önce yayınlanan Kurtlar Vadisi yüzünden liselerde çok olumsuz olaylar oldu. Gençlere kötü örnek olacağını, Kürtlere cephe alınacağını ve ırkçılığı körükleyeceğini düşünüyorum,

cevap:
bizler türk kürt hepimiz kardeşiz ve bu bayrağın altında yüzyıllardır yaşıyoruz.yeterki dış güçler bizi rahat bıraksın yoksa bir diziyle biz birbirimize düşman olmayız.

-Dizi fragmanı terörü teşvik edici. Türkiye'nin terör kaynaklı zararı anlatılıyor. Terör örgütü bunu duyarsa çok tehlikeli olacağını düşünüyorum,

cevap:
duymayanmı kaldı:8[1]:

-Çocuğuma kötü örnek oluyor. Yayınlanmasın,

cevap:
amerikan filimlerinde bundan daha çok şiddet sahnesi var lütfen gerçekçi olalım.onlar kötü örnek olmuyorda bunlarmı oluyor.ayrıca kumanda diye bi cihaz var onu kullanın lütfen ve dizi başlarken sizi uyarıyor ve oraya kooocaman bir işaret koyuyor ona dikkat edin.

-Bu dizi bizi 1970'lere geri götürecek. 1970 kuşağı olarak o günleri yeniden yaşamak istemiyorum,

cevap:
70 kuşağı değilim ben 80 kuşağıyım ama şahsi fikrim artık o zamanki gibi olayların olacağını düşünmüyorum.türkiyemiz gelişiyor ve aydınlanıyor daha doğrusu dünya gelişiyor

-Kurtlar Vadisi dizisinin önleminin alınmasını istiyorum. Psikopat bir gençlik yetişiyor.

cevap:buna cevap bulamadım bunada siz yorum yapın

saygılarımla (cevaplar şahsıma aittir)

ZaLiMFeLeK
13-02-2007, 14:51
diziye yönelik olarak rtük e gelen şikayetlerin listesi

Diziye yönelik şikayetlerin bazıları şöyle:
-Dizinin kesinlikle yayınlanmasını istemiyorum. Daha önce yayınlanan Kurtlar Vadisi yüzünden liselerde çok olumsuz olaylar oldu. Gençlere kötü örnek olacağını, Kürtlere cephe alınacağını ve ırkçılığı körükleyeceğini düşünüyorum,

cevap:
bizler türk kürt hepimiz kardeşiz ve bu bayrağın altında yüzyıllardır yaşıyoruz.yeterki dış güçler bizi rahat bıraksın yoksa bir diziyle biz birbirimize düşman olmayız.

-Dizi fragmanı terörü teşvik edici. Türkiye'nin terör kaynaklı zararı anlatılıyor. Terör örgütü bunu duyarsa çok tehlikeli olacağını düşünüyorum,

cevap:
duymayanmı kaldı:8[1]:

-Çocuğuma kötü örnek oluyor. Yayınlanmasın,

cevap:
amerikan filimlerinde bundan daha çok şiddet sahnesi var lütfen gerçekçi olalım.onlar kötü örnek olmuyorda bunlarmı oluyor.ayrıca kumanda diye bi cihaz var onu kullanın lütfen ve dizi başlarken sizi uyarıyor ve oraya kooocaman bir işaret koyuyor ona dikkat edin.

-Bu dizi bizi 1970'lere geri götürecek. 1970 kuşağı olarak o günleri yeniden yaşamak istemiyorum,

cevap:
70 kuşağı değilim ben 80 kuşağıyım ama şahsi fikrim artık o zamanki gibi olayların olacağını düşünmüyorum.türkiyemiz gelişiyor ve aydınlanıyor daha doğrusu dünya gelişiyor

-Kurtlar Vadisi dizisinin önleminin alınmasını istiyorum. Psikopat bir gençlik yetişiyor.

cevap:buna cevap bulamadım bunada siz yorum yapın

saygılarımla (cevaplar şahsıma aittir)

:49:

el Cevap:Tam tersine böyle diziler yapılmadığı için kutuplaşmalar oldu.

el Cevap:Bunu yazan vatandaş merak etme daha dizide anlatılmayıpta terör örgütünün kullandığ ne zarar metodları var ve namuslu vatandaşa zararı olmasın diye değinilmediği kanaatindeyim.:D

el cevap:70 li yıllara gelinirken bu kadar cesur diziler olsaydı o yıllar heba olmazdı.:nono:
el cevap: insanlar kurtlar vadisi ile psikopat olmaz olsa olsa psikopatların sonunu görüp o yola girmekten korkar.:bangin:

:8[1]: bunlarda benden:wave:

ZaLiMFeLeK
13-02-2007, 14:57

abartı konusunda konuşmak için bence bu bölgede yaşamak lazım
bana kalırsa eksiği çok daha fazla.
Umarım bu dizi bu cennet vatanı ve 1 asırdır koyun koyuna yaşamış kız almış kız vermiş ve tek millet olmuş dini töresi bir olmuş bu insanları bölmek isteyenlerin oyunun bozulmasına vesile olur.

mehmet13
13-02-2007, 15:17
yayına devam etsin bakalım neler ögrenicez

sulodemir
13-02-2007, 15:33
Kurtlar vadisin yayından kaldırana kadar o salakça yapılan türkü şarkı dans yarışma programlarını ve sabah-öğle kuşapında yayınlanan kadın programlarını yayından kaldırsınlar.Kurtlar vadisini izleyerek etki altında kalanlara söyleyeceğim tek şey;o kişiler kültür seviyelerini bir kontrol ettirsinler.Zaten gençlerin durumu ortada dizinin fazla birşey yapmasına kesinlikle gerek yok.

sprstfrm
13-02-2007, 17:07
:badprv: :warn: :warn: :warn: lütfen bi bakın...herşey bu kadar basit değil
hayır kesinlikle kaldırılsınn......çünki bu dizi ile çok eskiden yaşanmış olan olayları tekrar su yüzüne çıkartarakk yaralara tuz bastırılıyorr..amacı ne olabilir ki sadece ülkemize düşman çıkartmak ve ırkçılık ederek daha da bölünmesini sağlamkatırr...çok abartılarak yapılmış bu dizi çok saçma işi ve ben burdan kınıyorumm..kim olursa olsun hiç bir yeri ve örgütte olsun böle yapılmamalı....eğer öle şiddet çok çok fazla kullanılıyor olsaydı!!! necati şaşmaz (polat alemdar)ı indirirlerdi....bu da bi gerçek....herkes barışı derken bu ne saçmalık bi de ikinci gün tv ye çıkıp hapimiz kardeşiiz ..madem kardeşiiz ne diye ırkçılık edipp olayları abartıpp bölücülük yapıyorsunn..o yapımcıların görevii insanları iyiye kötüden iyiye teşvik etmektir sürüklemek değil.burdan tekrar kınıyorumm...........bu yorumları yapmak için bi kere o bölgede yaşamış olmalısınız..yoksa yalancı tv nın karşısında bişi anlıyamazsınız....sonuçta hepimiz hz. muhamed'in (s.a.v)ümmetinindeyiz kardeşiz ([email protected]):smiles24:

temel50
13-02-2007, 17:31
bu törör türkiyeden silinecek:bangin: :bangin: :bangin: :bangin:

ayhanerguder
13-02-2007, 18:56
Valla ilk bölümü seyrettim ama öyle tepki doğuracak bi sahneye rastlamadım ne diye boykot ediyorlar bu diziyi anlamış değilim.

ercanakman
13-02-2007, 18:59
Biraz uzun ama mutlaka sonuna kadar okuyun...
Hırant Dink vuruldu. Başına dört el ateş edilerek, gazetesinin önünde vuruldu. Elbette çok üzüldüm. Hırant Dink'in vurulmasının, hem de bu ülkede vurulmasının doğuracağı sonuçları tahmin edebildiğim için çok üzüldüm. Bu ölümün bu ülkeye vereceği zararı bildiğim için çok üzüldüm.Herkesin yazdığı gibi uluslar arası tepkiden veya dünya milletlerinin gözündeki imajımızın zarar göreceğinden dolayı değil ama. Zira bu imaj zaten bellidir ve yüzlerce yıldır değişmedi, uluslar arası tepki ise ille de birinin ölümüne ihtiyaç duymaz söz konusu ülke Türkiye ise mutlaka bir bahane bulunur.Benim kaygım, marjinalleştirilmeye çalışılan milli duruş ile ilgilidir.Benim kaygım bundan sonra oluşacak olan tüm milli tepkilerin bu travmaya takılıp kalacağı ile ilgilidir.Benim kaygım namus bayrağını taşıyan namussuzların namus kavramına zararvermesi ile ilgilidir.Benim kaygım bu olaydan önce neredeyse suç sayılan "ben Türk'üm"cümlesinin bu olaydan sonra belki de en provakatif cümle olarak algılanabileceği ile ilgilidir.Bu ortamı fırsat bilen millet ve vatan düşmanlarının ise pervasızlık sınırlarının nereye kadar genişleyeceği ile ilgilidir.İşte tüm kaygım ve üzüntüm bunlardan ibarettir. Elbette bir insan öldürüldüğü için, çocukları babasız kaldığı için üzgünüm, hem de çok üzgünüm. Ancak yazılanların ve söylenenlerin nasıl provakasyonlara sebep olacağı da ortadadır.Burası özgür bir ülkedir elbette, herkes dilediğini düşünmekte ve söylemekte ve hatta yazmakta özgürdür, ancak özgürlük sınırsız değildir.Zira başkalarının özgürlüklerinin ve kutsallarının sınırları bizim özgürlüklerimizi kısıtlar. Sırf özgür olmak adına kimseye hakaret edemezsiniz. Sırf özgür olmak adına kimsenin kutsalları ile alay edemezsiniz.Hırant Dink vuruldu, bir ev babasız, bir kadın kocasız kaldı. Şaşılacak bir hızla basılan posterleri pankart şeklinde dağıtılmış ve toplanan kalabalığın ellerinde," katil devlet hesap verecek" sloganları eşliğinde sallanıyordu. Aslında bir babaydı ölen, bir insandı bir provakasyon malzemesi değildi.Hırant Dink vuruldu, yollara döküldü insanlar, karanfiller atıldı vurulduğu yere. Dev bir posteri derhal gazete binasından sarkıtıldı. Tüm gazeteler olayı manşetten verdi, herkes baş sağlığı mesajları geçti.Biz bu tür ölümlere, arkadaşlarımızı kaybetmeye alışmıştık aslında ama bir teki için bile böyle bir uğurlama yapmamıştı Türk halkı , bir teki için bile yayın organları böyle manşetler atmamıştı, alışmadığımız buydu bizim.
Kadir Aydın; şehit j. Astsubay.
Diyarbakır'ın Lice kırsalında teröristlerle girilen çatışma sonucundahainler tarafından ve vatanı uğruna şehit düştü. Babası kızım var onu davatana kurban vermeye hazırım dedi. Hiçbir gazete bu kadar yer vermedi,ne İstanbul ne İzmir'de bu kadar kalabalık toplanıp terörü protesto etmedi.
Alim Yılmaz; J. Yarbay.
Elazığ ili kırsalında teröristler tarafından şehit edildi. EşiAğlamayacağım, onları sevindirmeyeceğim bu vatanı bölemeyecekler diyordu. Haber bültenlerindeki birkaç saniyelik görüntü ve haber metni dışında hiçbir kanal ondan bahsetmedi, onun için özel programlar yapılmadı. O bir kahramandı ve kahramanlar gibi gitti sonsuzluğa.Daha burada isimlerini saymaya kalksam ciltler alacak kadar çok kahramandan bahsediyorum, hiç birisi bize hakaret etmedi, istiklal marşının "kahraman ırkıma bir gül" bölümünde susmadılar haykırdılar.Hırant Dink güvenlik ve huzur içinde yazabilsin, çocukları okullarına emniyetle gidebilsin diye şehit düştüler . Kimse onlar için posterler bastırıp yürüyüşler tertip etmedi.Biz alışmıştık aslında ölümlere, arkadaşlarımızı topraklara koymaya,Hırant Dink'in bir terör eylemine kurban gitmesinden dolayı oluşan toplumsal hassasiyeti, onların da hak ettiklerini düşünüyorum sadece ama onlar için gösterilmedi.Hırant Dink vuruldu ama ne ölecek biliyor musunuz?Ancak oluşmaya başlamış olan milli ruh ölecek, öldürülecek. Yenice filizlenmeye başlamış olan ulus bilinci öldürülecek, gazete köşelerinde.Hırant Dink vuruldu ama "Türküm ve kimseye soy kırımı uygulamadım, benim olan vatan toprağından bir karış vermeyeceğim" diyenler ve diyecekler öldürülecek televizyon programlarında.Hırant Dink vuruldu ama aslında ölen başka bir şey olacak ve HırantDink'i vuran her kimse gerçekten bu vatana ihanet etti. Bu ülkeye verilecek en büyük zararlardan birini verdi.Şimdi Irak'ta ki Türkmen katliamına gösterilecek tepki bu travmaya takılacak.Kıbrıs için oluşmaya başlayan hassasiyet bu olaya kurban edilecek.Türk varlığı için söylenecek her söz ve yazılacak her kelime derhal Şişli'de ki kanlı sokağın müsebbibi olma suçlamasıyla karşılaşacak.Hırant Dink vuruldu ve öldü.Basılan bu düğmeden sonra ölecek her şey için Türk ulusunun başı sağolsun. Bu ölümden ve bundan sonrakilerde kim nemalanacaksa o sevinecek,mutlu olacak. Biz çok üzüldük çünkü kayıp çok büyük olacak, HırantDink'ten daha büyük olacak.Bu kaybı önlemek için sessizce toprağa düşen kahramanlar ise ölmeye devam edecek.Sessizce.

Türk ulusu! Başın sağ olsun.

Bu yazım çeşitli tarihlerde bir çok yerde yayınlandı her hangi bir siyasi amacı olmadığı için burayada dizi için yapılan yorumlara katkı sağlasın diye koymak istedim.
Unutmayın arkadaşlar gerçekleri görmek istemediğiniz sürece göremezsiniz.
Eğerki bir dizi bir şarkı veya başka bir oluşum ülkemin yaşadığı karanlık tarafı biraz olsun göstermeye çalışıyorsa başımın üzerinde yeri var ki ben daha önceki hiç bir kurtlar vadisi dizilerini seyretmediğim halde bu terör olayı olduğu için ilk bölüme baktım ve eğerki devamda ederse dizi etmelidir bence bitene kadarda bakacağım.

ZaLiMFeLeK
13-02-2007, 19:17
Biraz uzun ama mutlaka sonuna kadar okuyun...
Hırant Dink vuruldu. Başına dört el ateş edilerek, gazetesinin önünde vuruldu. Elbette çok üzüldüm. Hırant Dink'in vurulmasının, hem de bu ülkede vurulmasının doğuracağı sonuçları tahmin edebildiğim için çok üzüldüm. Bu ölümün bu ülkeye vereceği zararı bildiğim için çok üzüldüm.Herkesin yazdığı gibi uluslar arası tepkiden veya dünya milletlerinin gözündeki imajımızın zarar göreceğinden dolayı değil ama. Zira bu imaj zaten bellidir ve yüzlerce yıldır değişmedi, uluslar arası tepki ise ille de birinin ölümüne ihtiyaç duymaz söz konusu ülke Türkiye ise mutlaka bir bahane bulunur.Benim kaygım, marjinalleştirilmeye çalışılan milli duruş ile ilgilidir.Benim kaygım bundan sonra oluşacak olan tüm milli tepkilerin bu travmaya takılıp kalacağı ile ilgilidir.Benim kaygım namus bayrağını taşıyan namussuzların namus kavramına zararvermesi ile ilgilidir.Benim kaygım bu olaydan önce neredeyse suç sayılan "ben Türk'üm"cümlesinin bu olaydan sonra belki de en provakatif cümle olarak algılanabileceği ile ilgilidir.Bu ortamı fırsat bilen millet ve vatan düşmanlarının ise pervasızlık sınırlarının nereye kadar genişleyeceği ile ilgilidir.İşte tüm kaygım ve üzüntüm bunlardan ibarettir. Elbette bir insan öldürüldüğü için, çocukları babasız kaldığı için üzgünüm, hem de çok üzgünüm. Ancak yazılanların ve söylenenlerin nasıl provakasyonlara sebep olacağı da ortadadır.Burası özgür bir ülkedir elbette, herkes dilediğini düşünmekte ve söylemekte ve hatta yazmakta özgürdür, ancak özgürlük sınırsız değildir.Zira başkalarının özgürlüklerinin ve kutsallarının sınırları bizim özgürlüklerimizi kısıtlar. Sırf özgür olmak adına kimseye hakaret edemezsiniz. Sırf özgür olmak adına kimsenin kutsalları ile alay edemezsiniz.Hırant Dink vuruldu, bir ev babasız, bir kadın kocasız kaldı. Şaşılacak bir hızla basılan posterleri pankart şeklinde dağıtılmış ve toplanan kalabalığın ellerinde," katil devlet hesap verecek" sloganları eşliğinde sallanıyordu. Aslında bir babaydı ölen, bir insandı bir provakasyon malzemesi değildi.Hırant Dink vuruldu, yollara döküldü insanlar, karanfiller atıldı vurulduğu yere. Dev bir posteri derhal gazete binasından sarkıtıldı. Tüm gazeteler olayı manşetten verdi, herkes baş sağlığı mesajları geçti.Biz bu tür ölümlere, arkadaşlarımızı kaybetmeye alışmıştık aslında ama bir teki için bile böyle bir uğurlama yapmamıştı Türk halkı , bir teki için bile yayın organları böyle manşetler atmamıştı, alışmadığımız buydu bizim.
Kadir Aydın; şehit j. Astsubay.
Diyarbakır'ın Lice kırsalında teröristlerle girilen çatışma sonucundahainler tarafından ve vatanı uğruna şehit düştü. Babası kızım var onu davatana kurban vermeye hazırım dedi. Hiçbir gazete bu kadar yer vermedi,ne İstanbul ne İzmir'de bu kadar kalabalık toplanıp terörü protesto etmedi.
Alim Yılmaz; J. Yarbay.
Elazığ ili kırsalında teröristler tarafından şehit edildi. EşiAğlamayacağım, onları sevindirmeyeceğim bu vatanı bölemeyecekler diyordu. Haber bültenlerindeki birkaç saniyelik görüntü ve haber metni dışında hiçbir kanal ondan bahsetmedi, onun için özel programlar yapılmadı. O bir kahramandı ve kahramanlar gibi gitti sonsuzluğa.Daha burada isimlerini saymaya kalksam ciltler alacak kadar çok kahramandan bahsediyorum, hiç birisi bize hakaret etmedi, istiklal marşının "kahraman ırkıma bir gül" bölümünde susmadılar haykırdılar.Hırant Dink güvenlik ve huzur içinde yazabilsin, çocukları okullarına emniyetle gidebilsin diye şehit düştüler . Kimse onlar için posterler bastırıp yürüyüşler tertip etmedi.Biz alışmıştık aslında ölümlere, arkadaşlarımızı topraklara koymaya,Hırant Dink'in bir terör eylemine kurban gitmesinden dolayı oluşan toplumsal hassasiyeti, onların da hak ettiklerini düşünüyorum sadece ama onlar için gösterilmedi.Hırant Dink vuruldu ama ne ölecek biliyor musunuz?Ancak oluşmaya başlamış olan milli ruh ölecek, öldürülecek. Yenice filizlenmeye başlamış olan ulus bilinci öldürülecek, gazete köşelerinde.Hırant Dink vuruldu ama "Türküm ve kimseye soy kırımı uygulamadım, benim olan vatan toprağından bir karış vermeyeceğim" diyenler ve diyecekler öldürülecek televizyon programlarında.Hırant Dink vuruldu ama aslında ölen başka bir şey olacak ve HırantDink'i vuran her kimse gerçekten bu vatana ihanet etti. Bu ülkeye verilecek en büyük zararlardan birini verdi.Şimdi Irak'ta ki Türkmen katliamına gösterilecek tepki bu travmaya takılacak.Kıbrıs için oluşmaya başlayan hassasiyet bu olaya kurban edilecek.Türk varlığı için söylenecek her söz ve yazılacak her kelime derhal Şişli'de ki kanlı sokağın müsebbibi olma suçlamasıyla karşılaşacak.Hırant Dink vuruldu ve öldü.Basılan bu düğmeden sonra ölecek her şey için Türk ulusunun başı sağolsun. Bu ölümden ve bundan sonrakilerde kim nemalanacaksa o sevinecek,mutlu olacak. Biz çok üzüldük çünkü kayıp çok büyük olacak, HırantDink'ten daha büyük olacak.Bu kaybı önlemek için sessizce toprağa düşen kahramanlar ise ölmeye devam edecek.Sessizce.

Türk ulusu! Başın sağ olsun.

Bu yazım çeşitli tarihlerde bir çok yerde yayınlandı her hangi bir siyasi amacı olmadığı için burayada dizi için yapılan yorumlara katkı sağlasın diye koymak istedim.
Unutmayın arkadaşlar gerçekleri görmek istemediğiniz sürece göremezsiniz.
Eğerki bir dizi bir şarkı veya başka bir oluşum ülkemin yaşadığı karanlık tarafı biraz olsun göstermeye çalışıyorsa başımın üzerinde yeri var ki ben daha önceki hiç bir kurtlar vadisi dizilerini seyretmediğim halde bu terör olayı olduğu için ilk bölüme baktım ve eğerki devamda ederse dizi etmelidir bence bitene kadarda bakacağım.

HEPİMİZ HRANTIIIIZZ, HEPİMİZ ERMENİYİİİİİZZZZZ" DİYE HAYKIRAN
HERKESE İTHAFEN. HEPİMİZ KADİR'İZ, HEPİMİZ ADAMIZ.HRANT DİNK’ İN ÖLÜMÜNDEN SONRA
YAŞANANLARIN ARDINDAN, VATAN’ I İÇİN (ADINI BİLE SONRADAN
ÖĞRENDİĞİM) DİYARBAKIR LİCE’ DE ŞEHİT OLAN .KOMD.ASTSB.KD.ÇVŞ. KADİR AYDIN’ A İTHAFEN YAZILMIŞTIR. RUHUN ŞAD OLSUN.

EY KOCA DÜNYA BENDE ÖLDÜM
EY KOCA DÜNYA BENDE ÖLDÜM,
BELLİ Kİ HİÇBİRİNİZİN HABERİ YOK,
HEM DE DİNK’ TEN SADECE BİR GÜN ÖNCE, AMA SADECE BİR GÜN
NE DUYDUN, NE GÖRDÜN, NE DE UMURSADIN…
ÖLÜMÜMDEN HEMEN SONRA KAMERALAR GELMEDİ ORAYA,HALK’TA TOPLANMADI ELLERİNDE KARANFİL VE MUMLARLA,
HİÇBİR DEVLET BÜYÜĞÜ VE AMERİKA’DA KINAMADI ÖLÜMÜMÜ,VE YAZMADILAR ADIMI MEZAR TAŞIMDAN BAŞKA, HİÇBİR YERE…
HALBUKİ BENİM ADIM ÖZ VE ÖZ TÜRKÇE İDİ, “KADİR AYDIN” OKUNMASI, SÖYLENMESİ VE YAZILMASI ONUNKİNDEN DAHA KOLAYDI,AMA ANMADI BENİ BABAMDAN GAYRI KİMSE, ONU ANDIKLARI GİBİ, VE YAZILMADI BAŞKA HİÇBİR YERE ADIM, ANAMIM YÜREĞİNDEN BAŞKA…
BEN GENCECİK FİDANDIM, DAHA HİÇ TOMURCUK VERMEMİŞ,VE SOLDURDULAR BENİ LİCE’ DE, HAYATIMIN BAHARINDA,
BENİ DE VURDULAR, BEN DE ÖLDÜM, BİLMEM DUYDUNUZ MU?
AMA BULAMADILAR BENİ VURANLARI 32 SAATTE,
BELKİ DE HİÇ ARAMADILAR…
BEN KENDİ VATANIMDA, VATANIMI VATANSIZLARDAN KORUMAK İÇİN ÖLDÜM,
BEN TÜRK’TÜM, ADIM TÜRKÇE, AMA ÖĞRENEMEDİ ADIMI HİÇ KİMSE, BİR KEZ BİLE MANŞET DE OLAMADIM YA O GÜL
YÜZÜMLE GAZETELERDE,
İŞTE EY KOCA DÜNYA BEN ASIL O GÜN ÖLDÜM

doğru söze ne denir?

:present: :present: :present:

karço
13-02-2007, 19:56
Dink cinayetinden sonra TRABZON daki emniyet güçleri birbirlerine düşürülerek iş yapmaları engellendi..engelleneceklerki ermeniler daha rahat çalışsın o bölgede RUM PONTUS devleti için ..bazı kişiler pasifize edilecek daha..sağır oda ve kurtlar vadisi dizileri bu pasifize edilen kişilerin bizlere söyleyemediklerini SÖYLÜYOR UYANDIRIYOR..dışarıdan nemalanan bazı köşe yazarları da kampanya başlatıyor GEÇİN BUNLARI uyumuyoruz uyumayacağız..

Yaban Ali
13-02-2007, 20:03
Dink cinayetinden sonra TRABZON daki emniyet güçleri birbirlerine düşürülerek iş yapmaları engellendi..engelleneceklerki ermeniler daha rahat çalışsın o bölgede RUM PONTUS devleti için ..bazı kişiler pasifize edilecek daha..sağır oda ve kurtlar vadisi dizileri bu pasifize edilen kişilerin bizlere söyleyemediklerini SÖYLÜYOR UYANDIRIYOR..dışarıdan nemalanan bazı köşe yazarları da kampanya başlatıyor GEÇİN BUNLARI uyumuyoruz uyumayacağız..

Evet, kimsenin konuşamadığı hassas konulara değiniliyor...
İnsanları bir çok konuda düşünmeyede sevkediyor..

Simba
13-02-2007, 20:23
Dizi yayından kaldırılmasın.Yoksa bu teröre daha cok masum insanlar gidecek insanların beyinlerin nasıl yıkandıgını gösteriyor.görmedinizmi adam kendini nasıl vurdu

TERÖRE HAYIR

Hakan Gül
13-02-2007, 22:23
Şu anki gidişatta pek aşırılık yok ben kaldırılmaması taraftarıyım..

bulletfromhell
13-02-2007, 22:40

Doğru söylüyosunuz üstadım.ancak bazıları gerçeklerden rahatsız oluyorki dizi kaldırılsın diye farklı yerlerde spekülasyonlar yapıyorlar.:devilprv:

ysagdic
14-02-2007, 03:31
siz sayın efendiler çocukalarınızın o kadar çok ahlakını düşünüyorsanız şu ahlaksız m ali erbilin programlarını kaldırtmıyosunuz bu sözüm kaldırılsın diyenler içindir yoksa dizideki olaylar bence çok mantıklı güzel vatanımızı daha çok sevmemize hatta uğruna ölmemize yetecek kadar ders vermiştir sevmiyorsan seyretme yaradanım türkü korusun ve yüceltsin

turgayesendag
14-02-2007, 10:00
evet kaldırılsın

ERGENEKON
14-02-2007, 18:51
Filim filimdir lakin bazı yaşanmış ve yaşanacak olayların bence yansımasıdır bu filimden neden rahatsız oluyorlar anlamıyorum hayır kardeşim bir filime tahamül edemeyenler bu hesap sorulacak çıkarcılardan haberiniz ola
satılmış medyanın baskısına yükselen bazı deyerlerin önünü kesmeden başka bir işdeyil bu linç girişimi neyse çok varda yeter bu kadar kaldırılmasın.

Simba
14-02-2007, 18:57
Dizi da anormal bir durum yok bu medya sarlatanların işi bu teroristlerle iş birligi içindeler sanırım

SEYFİ
14-02-2007, 19:52
Ya bu milleti uyandırmayın veya uyandırdıktan sonra tekrar uyutmaya çalışmayın!Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır!

Yaban Ali
14-02-2007, 19:55
Ya bu milleti uyandırmayın veya uyandırdıktan sonra tekrar uyutmaya çalışmayın!Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır!

İnşallah..

mahmutkalas
14-02-2007, 20:53
keşke 10 tane daha böyle dizi yapılsa EY TÜRK MİLLETİ UYAN ETRAFINA BAK SENİN BAŞINA ÇORAP ÖRMEYE ÇALIŞANLARI GÖR TİTRE VE KENDİNE GEL diyor bu tür diziler. kod adı kaos ta çok tepki alacak ama sonuna kadar devam etmeli

tolgaakcan
14-02-2007, 22:29
Bence dizideki bazi olaylar gercekci olabilir. Ancak sahte kahramanlara dayali bir kontgerilla sistemini hakli cikaracak soylemler ve bakislara sahip. Hukuktan umidini kesmis insanlarin kendi adaletlerini dagitmalarini destekliyor. Cok rahatsizlik verici. Ulkemizda cahil bir suru insanvar. Umidini kaybeden herkesin silaha ve kaba kuvvete sarilmasi asla hakli gosterilmemeli.
Bence dizi sahibi firma kendi etik davranip cekilmeli bu isten. Ama kapatilmasi yada yasaklanmasina karsiyim. Yani self-sansur olmali

tolgaakcan
14-02-2007, 22:34
mahmut kardes ne dusmani ne titremesi. Bu dizi yani onlar sanal. Gercek olan seyler gercek ama karakter ve kkurgu sanal. Biraz gazete okumak kitap okumak lazim. Bence sen kendine gel bu kadar kaptirma kendini. Necati sasmaz bir oyuncu, kotu bir oyuncu ama neyse konu o degil. Bence Die harddaki karakter onu dover ornegin. yada supermen. Sana IsmailCem"in bir kitabini tavsiye edeyim. Adi "geri karmisligimizin" tarihcesi. Oku arkadasim oku da gor. gercekler daha aci. bir diziye mi kaldi turkiye gercegi diye sanal gundemlerle insanlarin kafasini doldurmak.

tolgaakcan
14-02-2007, 22:43

Arkadasim bu laflari biz de lisedeyken soylerdik. Pontus rum devleti nedir bir arastir istersen. Sana bir ornek vereyim. ABD deki ermeniler kac kisi biliyormusun? Turkiyedekilerin 20 kati. Peki onar neden kendi devletlerini kurmuyor sence? Cunku sorun esitlik ve adalette var..Adalet saglandigi zaman azinlik kelimesi telaffuz edilmemeye baslayacak, onlar ve biz biye bir ayrim olmayacak. Ayni ingiltere gibi ayni belcika gibi ayni abd ki gibi.
Ermeni deyince kapali carsida annemin alisyeris yaptigi Agop amca geliyor yada perdeci kirkor amca yada piyano satan barcakciyanlar, benim aklima dusman gelmiyor. Sen de dene bunu onlar diye dusunmemeye calis.
Severek asariz baziseyleri ancak kendi cumlelerinle konus bence, kahvehave yada arkadas sohbetlerinde ogrenilenler kulaktan kulaga oyunundaki gibi yanlis aktarilir bilmeden belki...

tolgaakcan
14-02-2007, 22:45
Adnan Menderes bir meeting konusmasinda Ismet Pasanin asker kacagi oldugunu soyleyince halktan bir alkis kopmus..
Menderes konusmasi bitince gazetecilere donup: iste sorun budur demis, ben koskoca paŞaya asker kacagi dedim, insanlar alkisladi. Kıssa dan hissenizisiz çıkarın.

kralleo
15-02-2007, 01:06
işte son haber arkadaşlar bir haber kaynaklı internet sitesinden yapılan açıklama ancak ne show tvden nede panafilmden bir açıklama gelmedi

KURTLAR VADİSİ KALDIRILDI
Daha yayına girmeden tartışması başladı. Gençleri "kendi adaletini aramaya ittiği" iddiaları dizinin başını yedi... İlk bölüm büyük tartışmaların gölgesinde reyting rekoru kırdı.

Ancak karşı cephe bastırdı ve Kurtlar Vadisi Terör yayından kaldırıldı. Dizinin ikinci bölüm fragmanları dönerken, RTÜK Başkanı Zahit Akman şahsen devreye girdi.

Show TV yönetimini arayan Akman, dizinin yayından kaldırılmasını istedi. Show TV yönetimi de baskılara dayanamayarak diziyi yayından çekti.

RTÜK'ün dizinin yayından kaldırılmasını, gelen çok sayıda şikayet nedeniyle istediği öğrenildi. Bakalım bundan sonra neler yaşanacak

Admin
15-02-2007, 01:10
işte son haber arkadaşlar bir haber kaynaklı internet sitesinden yapılan açıklama ancak ne show tvden nede panafilmden bir açıklama gelmedi

KURTLAR VADİSİ KALDIRILDI
Daha yayına girmeden tartışması başladı. Gençleri "kendi adaletini aramaya ittiği" iddiaları dizinin başını yedi... İlk bölüm büyük tartışmaların gölgesinde reyting rekoru kırdı.

Ancak karşı cephe bastırdı ve Kurtlar Vadisi Terör yayından kaldırıldı. Dizinin ikinci bölüm fragmanları dönerken, RTÜK Başkanı Zahit Akman şahsen devreye girdi.

Show TV yönetimini arayan Akman, dizinin yayından kaldırılmasını istedi. Show TV yönetimi de baskılara dayanamayarak diziyi yayından çekti.

RTÜK'ün dizinin yayından kaldırılmasını, gelen çok sayıda şikayet nedeniyle istediği öğrenildi. Bakalım bundan sonra neler yaşanacak

Nasıl kaldırırlar ya ankette bile kaldırılmasın cogunlugu var Taki millet bu diziyi çok istiyor ne biçim iş ya olacak iş degil:devilprv: :devilprv: :devilprv:

COEMAR
15-02-2007, 01:30
olacağı buydu şikayet hikaye ya adamların yarası var tabii yazık olur kaldırırlarsa çapulculara uyup böyle bir diziyi kaldırırlarsa yazıklar olsun :smiles22: :smiles22: :mad2: :yell: :devilprv:

f47xfenerli
15-02-2007, 02:00
Vadi yayından kaldırılıyor iddiası Kurtlar Vadisi-Terör dizisinin yayından kaldırılacağı öğrenildi. Dizinin yapımcı şirketine yakın kaynaklar, Show TV'nin diziyi yayından kaldırılma kararı aldığını ileri sürdü.

Yapımcı şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, dizinin kaldırılma kararının ikinci bölümünün yayınlanacağı yarın uygulanabileceği belirtiliyor.
bi yerde okudum sizinle paylaşım dedim

Admin
16-02-2007, 01:28
Malesef dizi yayından kalkmış hayret birşey ya

e®tan
16-02-2007, 01:35
Boşa sevindik Kurtlar vadisi başlıyor diye:( :( :(

Varya o kadar şikayeti kesin show a rakip kanallar etmiştir.Tabi kurtlar vadisinin yayınlamdığı saatlerde reytingleri çok büyük oranda düşüyor ya:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :devilprv: :devilprv: :devilprv:

Admin
16-02-2007, 01:58
Forumdaki Kesintiler ve dizideki son gelişmeler nedeniyle anket 3 gun daha uzatılmıştır..

tike®
16-02-2007, 02:15
iyi oldu uzaması :)

wand
16-02-2007, 02:16
Diziyi yayından kaldıran rütüğü:devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv:

Admin
16-02-2007, 02:18

Rtuk te suc yok bu medya saolsun terör yandaşları ne olacak :46: :46:

COEMAR
16-02-2007, 02:25
sonuna kadar destekleyelim arkadaşlar yazalım arayalım
nasıl kaldırıyorlarmış bizde sesimizi duyuralım

drvet06
16-02-2007, 02:27

Medya da suç yok. Aslında var ama sansürün gerçek nedeni Başbakan ın açıklaması.

Diziyi kaldırın diyor, barzani ve talabaniyle görüşmeye gidiyor. Vay benim memleketim..

Bu sene seçimler var, bütün bunları unutmayın diyeceğim ama, nerdeee. Hafızamız zayıf.

Bakın ben cep telefonumun ajandasına kaydediyorum, günlük önemli olayları, seçim sabahı sesli uyarı verecek. Size de tavsiye ederim.

Saygılarımla,

tike®
16-02-2007, 02:28
al benden de o kadar:badprv:

Admin
16-02-2007, 02:34
Medya da suç yok. Aslında var ama sansürün gerçek nedeni Başbakan ın açıklaması.

Diziyi kaldırın diyor, barzani ve talabaniyle görüşmeye gidiyor. Vay benim memleketim..

Bu sene seçimler var, bütün bunları unutmayın diyeceğim ama, nerdeee. Hafızamız zayıf.

Bakın ben cep telefonumun ajandasına kaydediyorum, günlük önemli olayları, seçim sabahı sesli uyarı verecek. Size de tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Hayret ya başbakan ne karışıyorki diziye :bangin: :bangin:

drvet06
16-02-2007, 02:44
Hayret ya başbakan ne karışıyorki diziye :bangin: :bangin:

Akıl hocaları varya; onu daha kullanırsınız diyen, şeyh saitin torunları, Menemen olayında Şehit Kubilay'ın kafasını kesenlerin torunları ve daha bir çoğu...

Daha ne sebep ararız ki?

banshee8831
16-02-2007, 02:50
al benden de o kadar:badprv:

noldu hakkabey :D dizin kaldırıldımı zuaahahaha

kralleo
16-02-2007, 02:54
dizinin kalkması çok kötü oldu ne umutlarla tv başına geçtik ama dizi malesef kaldırıldı.ben şunu anlamıyorum forumdaki ankete bakıyorum diğer yerlerdeki anketlere bakıyorum hepsindede ezici çoğunlukla dizinin kalkmaması yönünde oy kullanılmış nasıl oluyorda küçük bir kesim bu diziyi kaldırabiliyor işte burdan çağrı yapıyorum herkese dizinin geri gelmesi için kampanya başlatalım.bizlerde tepkimizi koyalım ortaya sessiz kalmayalım.tabi bu mesajı yazarken forumda böyle bişeyin olduğunu görmemiştim kör tarafıma gelmiş:8[1]:

wand
16-02-2007, 02:58
noldu hakkabey :D dizin kaldırıldımı zuaahahaha

Komiklik yapmayı çok seviyorsun heralde:angry8: :angry8:

ysagdic
16-02-2007, 03:04
yazıklar olsun bir avuş teröristin esiri olduk diziyi kalırmasını sağlayan gizli güçleri şiddetle kınıyorum bu ülke bu tv bu yürekli insanlar hepimiz bir bütünüz bizi bölmeye gücünüz yetmeyecek piç pkklılar tüm ülkücüler adına denizli temsilcisi yaşlı kurt

kralleo
16-02-2007, 03:07

kızma arkadaşım biz o diziyi öyle yada böyle seyredeceğiz.ya netten ya başka kanaldan ya dvd olarak yada vcd olarak sıkma sen canını.bir çin atasözü derki güneşi balçıkla sıvamaya çalışanın eli yanar:8[1]:

davutkorucu
16-02-2007, 03:45
bu dizinin yayından kalkmasında çok büyük faydalar var

BABA_YUKSEL
16-02-2007, 03:55
Bende Sonuna kadar destekliyorum arkadaşlar yazalım Haklarımız arayalım
nasıl Kaldırıyorlar'mış bizde sesimizi duyuralım Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladı
Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasakları Kaldırmaya Gelmişti Hani. Kaldıracaklarsa önce Türban yasağını Kaldırsınlar verdikleri sözleri Tutsunlar

baykum
16-02-2007, 03:57
benim neden mesajım silindi arkadaşlar admin bi ilgilensen sevinirim yorum yazamıycakmıyım ben.

COEMAR
16-02-2007, 04:03
benim neden mesajım silindi arkadaşlar admin bi ilgilensen sevinirim yorum yazamıycakmıyım ben.
Arkadaşım sistemde oluşan bir hata yüzünden forum bir gün öncesine geri döndü yapabilceğimiz bir şey yok :( tekrar yazabilirsiniz elbette umarım anlayışla karşılarsınız saygılar...

ozay_74
16-02-2007, 08:17
Şiddet içerdiği için kaldırılması düşünülüyormuş.Halbuki haber saatinde hemen hemen tüm kanallar şiddet içeren görüntüler yayınlamaktadırlar.Yani bunlar insanımızı hiç mi etkilemiyor.Dizi filmin saatini ileri bir saate alırsınız olur biter isteyen oturur bekler ve seyreder istemeyende seyretmez.
RÜTÜK bu konuyu gündeme taşıyarak bilmeden filmin reklamını da yaptı , sağolsunlar varolsunlar.
Saygılarımla,

enver25
16-02-2007, 09:48
Bir şey söylemeye gerek yok biz okadar aptal değiliz Her şey ortada....

orhanylm
16-02-2007, 09:50
Kalkmasın. Sansürcü bir zihniyete hayır. Herkes gerçekleri görsün. Bu bir dizi film. Yani sanat. O zaman ***** filmler, bütün şiddet sahneleri içeren diziler filmler, hileler entrikalar falan da yayınlanmasın.

İtalya da bir polis ölüdürüldü diye 4 defa DÜnya şampiyonu olmuş, hem de sonucusunu geçen sene kazanmış bir ülke bir insanı için çok sevdiği futbola lanet okuyabiliyor.

Bizim binlerce insanımızın öldüğü konu hakkında dizi çekiliiyor. Sansüre takılıyor. o halde ne Çanakkale destanlarını anlatan, ne de Vietnam bozgununu destan gibi anlatan filmler yayınlanmasın. Ne Er Ryan ne de başka bir savaş filmi. ne de içinde şiddet sahneleri olan ne de içinde kötü örnek oluşturabilecek yayınlar olanlar...

umut55
16-02-2007, 09:52
bu dizi derin devlet gerçeklerlini ve terörün gerçek yuzunu gösterdiği için kaldırıldı ..çünkü halkımız hep uyuyytular yukaridakiler şimdi dizideki gerçeklerle örtüşünce onlara dokundu.bence devam etmeliydi .baska bahane bulsunle diziyi kaldıranlar teröristtir bence...saygılarımla

cetin solmaz
16-02-2007, 09:55
Ne olursa olsun kaldırılmamalı ınsanların ozgurluklerı kısıtlanıyor bole yapılarak buda antı demokratık bır yaptırımdır.

Sunuda soleyeyım dızının ıcerıgını burada ogrendım daha oncede hıc ızlememıstım sımdıde ızlemedım ama kaldırılmasına karsıyım

MEMEDİM
16-02-2007, 10:04

haklısınız sayın admınım turkıyede bazı gercekler ve olaylar bu ve benzeri diziler sayesınde herkeze ulaşıyor onun içinde kurtlar vadısı terör dizi turkıyenın gerceğinı yansıtmaktadır .........

çaylak
arkadaşlar bu dizinin ilerliyen bölümümdeki seneryo herhalde birilerini rahatsız etti bir bölüm yayınlanmış dizide kesinlikle yayından kaldırılacak bir şey yoktu türkiye gerçekleri kimseyi rahatsız etmemeli pana filimden ricam bu diziyi cd olarak yada internetde yayınlasınlar

Vakkus
Türk Aile yapısını etkiliyecek 10 larca dizi yayında iken( örn. Avrupa yakası, sihirli diziler gibi), kurguda olsa bazı gerçekleri anlatan Kurtlar Vadisi Terör dizisinin hedef alınması hiç hoş değil, yayından kaldırılmasını uygun bulmuyorum.

PRINCEOFPERSIA
16-02-2007, 10:15
tv lerde kimler neresini acmış kim neresini göstermiş kim kiminle boşanmış offfff mankene bakk beee akşam firikik vermiş sende gördünmü köprü dizini izliyorum alt tarafda bir anda son dakika haberi diye yazdı her halde dedim yine bir yerlerde birşeyler oldu megersem son dakika flaş flaş flaş diye geciyor alt yazıda vayyyy beee zerrin özer eşinden son anda boşanmaktan vaz gecmiş habere bakın negüzel türkiye ne güzel türkiye kafayı yemişler bunların alayı ne kadar insanları kandırmakla üstlerine yoktur bunların arkadaş banene kim kiminle ne yapmış kardeşim adam akıllı programlar yayınlayın bunlar daha hoş şeyler bunlar demekki daha cok izleniyor memleket bitmiş te çif okeye dönülüyor vayyyyyyyyy yawrum wayyyyyyyyy burda yapılan bir dizi dünyadaki ve türkiyedeki olayları yansıtıyor bir şeyler anlatılıyor dizide avrupa birligi ülkelerinin terörüslere para silah finansman kaynakları nasıl saglanıyor bunu anlatıyor avrupa birliginin pisliklerini gösteriyor dizi iyi anlamaya calışın

dikkat! bu dizinin kaldırılması terörislerin zaferi dir okadar çok mutlular ki bu kadar şehit askerlerin kemikleri sızlıyor bunu kimse unutmasın bunu yanlızca şehit anası babası anlar

Premier
16-02-2007, 10:15
bence amerikanın parmahı olabilir kurtlar vadisi ıraktan sonra intikamını almış olabilir ne dersiniz.

mehmetaliboz
16-02-2007, 10:17
Bu ülkede hangi güçlerin egemen olduğuna dair bir sinyal mi bu?
Düşünmek lazım...
Henüz hangi formatta yayına gireceği belli olmadan bile yaygara koparanlara bir anlam veremezken,yayınlandıktan sonra konusu ülkemiz için gerçekten çok önemli olan "terör"olunca susarlar dediğim bu insanlar ya sustu?!!veya başka na....suzlar, şer....sizler hainler devreye girerek diziye müdahele ettiler.
Bence enkötüsüde RÜTÜK denen kukla kurumun (artık kukla olduğu aşikar)bir devleti TÜRK DEVLETİtemsileuzak kalmasıdır.
yazıklar olsun...

burcum
16-02-2007, 10:21
sanki yasadıgımız yer turkıye degıl kurdıstan bu kadarda oluyormus demekkı yazıklar olsun ınsan ızleyınce manevı duyguları kabarıyordu cok yazık oldu

avsar
16-02-2007, 10:26
bunu anlamak için en güzel yöntem sms dir.ücretsiz sms servisi açılır.aynı numaradan 2 kez oy yollanması engellenir.sonuç kesin ve net olur.13.000 kişi yüzünden dizi kaldırılamaz.bu ülkede 72 milyon civarında insan yaşıyor.....kesinlikle yabancı güçlerin engellemesi.insanları uyutma taktiği aynen devam ediyor.............olmaz olsun.telefon hattını iptal ettiler.internet sayfası kapalı rtükün........neden insanların tepkisinden kaçıyorlar.............

sabah ki rezillikleri görmazler çünkü insanları böyle uyutuyorlar..............YAZIKLAR OLSUN .ne diyeyim...................

almeyda
16-02-2007, 10:32
bir avuç teröristin oyuncağı olduk.yayından kaldırılmasını şiddetle kınıyorum.

dvbro
16-02-2007, 10:35
demokratik bir ülkede yasaklama,kısıtlama olmaz,sadece diktatör rejimde olur

CABBARİ
16-02-2007, 10:35
bence isdedikleri oldu onlar istedi biz kaldırdık nasıl bir düzen anlamadım bazen kızıyorum kendi ülkemize çok korkagız diye..
selametle..

emrebirsen
16-02-2007, 10:50
ılk bolumunu ızledım,bilmeyenler için terörün ne amaçlı olduğunu gösteriyor.dizinin oturmuş ve taraftarı olan bir kadrosu var.gayet güzel olmuş kalkmamalı bence,ondan önce kalkması gereken bir kaç dizi var onları kaldırsınlar.

bayataberk
16-02-2007, 10:51
arkadaşlar bu gune kadar flim veya dizisini izlemedim ama kaldırılmasından taraf değilim saygılar

baygin
16-02-2007, 10:52
kesinlikle yayına devam etmeli millet bu pisliklerin gerçek yüzünü görmeli

PRINCEOFPERSIA
16-02-2007, 10:55
İşte Pana Film'in Kurtlar Vadisi açıklaması
15 Şubat 2007

KURTLAR VADİSİ’NİN SAYGIDEĞER İZLEYİCİLERİ,

23 yıldır Türkiye’nin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve geleceğini körelten terör belasının arkasındaki karanlık gerçekleri konu edindiğimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayın yasağı fiili bir durumdur.

Bildiğiniz gibi, önyargılı karalama kampanyalarına rağmen Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümü yayınlanırken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarısı nefeslerini tutmuş, her kesimden 30 milyon insanımızın yüreği birlikte çarpmış, eserde şu veya bu kesime karşı en küçük bir ayırım ve aşağılama görülmemiştir… Buna rağmen geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarkı dönmeye başlamış, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayımlanması imkânsız hale getirilmiştir… Ya Kurtlar Vadisi yayından kalkacak ya da kanalın yayın izni iptal edilecekti…

Yapımcı olarak bizim yaptığımız 30 milyon vatandaşın takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin beğenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptığı somut bir gerçekliktir… Zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayınlanmış ve bu bölümde herhangi bir sakınca görülmemiş olduğu halde sonraki bölümler, ısmarlama bir takım kaygı ve tahminlerden hareketle ağır şekilde suçlanmıştır.

Oysa Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir… Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı Kürt ve Türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar Kurtlar Vadisi’ni suçlamış, yayın engellenmiştir…

Kurtlar Vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur?

Kurtlar Vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir?

Ancak, Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı olarak PANA FİLM, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır…

Saygılarımızla…

PANA FİLM

DİGİTAL_17
16-02-2007, 11:07
bana göre dizi yayından kesinlikle kaldırılmamalı. benim anlamadığım yok efendim dizi şiddet içeriyormuş,yok mafyaya özendiriyormuş. öyle ise şiddet içeren bütün amerikan filmlerini yasaklamaları lazım.o filmlerde şiddet yokmu. veya diğer dizilerde şiddet yokmu. bana göre bazılarının işine gelmediği için dizi yayından kaldırıldı.bence tüm kurtlar vadisi severleri bir olup artık nereye başvurulacaksa (e.mail veya telefon) başvuralım dizimize tekrar kavuşalım.sagılarımla...

saidoyattara
16-02-2007, 11:13
kurtlar vadisinin daha önceki bölümlerini hiç izlemedim bazen arkadaşlar vasıtasıyla zorla izlettirildim. ama şunu söylemek istiyorum televizyonlarımızda o kadar gereksiz programlar ve diziler var ki bence kurtlar vadisi bunlardan en masumu. yani şimdi binbir geceden, selenadan, bebeğimden ve daha birçok programdan-diziden daha mı sakıncalı? sanmıyorum ve bu mevzu beni kurtlar vadisine yaklaştırdı olmazsa ben seyretmeye başlıyayım :) herkese selam...

Sifonfiltresi
16-02-2007, 11:23
Kurtlar vadisi terörünyayından kaldırılması bence çok anlamsız veya rütükegöre çok anlamlı. Beni rahatsız eden kavga ve elalemin özel hayatlarına giren yayınlar nedeniyle kanalların yarış halinde olmasıdır. Bazıları zaplayın diyorlar nereye zaplarsan benzer yayınlar karşımıza çıkıyor. Bu nedenle artık zaten sinirlerimiz bu yayınlar nedeniyle bozuldu. Kurtlar vadisi terör belki milli hislerimizi depreştirecekti. Unutulmaması gerekenleri hatırlatacaktı. Böyle kafaya böyle tıraş.

yargıç_1
16-02-2007, 11:30
kaldırılmasın kaldırılması gereken ve durdurulacak okadar yayın varki gitsinler onlarla uğraşsınlar

yasko
16-02-2007, 11:37
arkadaşlar türkiyede herkezin bildiği olayları yansıtması birilerini rahatsız ediyor bu terörden kimler nasipleniyor bilinmiyen bi sey değilki ama bu kadar yüksek sesle söylenince ağaların karnı ağrıdı tabiki .bi düsünsün herkez bu terör neden bitmiyor yada baska bi deyisle neden bitirilmiyor .birileri kesesini dolduracak diye bunu kaşımaya devam edecek bu yamyamların keseside dolmak bilmez .e zararı gören kim gariban mehmetçik ve kandırılmıs zavallı insanlar .bu dezeye kaldırmaya çalısan asıl vatan hainidir.bırakın millet en azından düsünmeyi öğrensin.

hunter100
16-02-2007, 11:46
rtürkü arayalım desteğimizle rtürkü karıştıralım rtürkün telefon mumarası 4441178

kadirpaylan
16-02-2007, 11:47
medya sağolsun her şeye maydonoz oluyorlar

ibrahimgozum
16-02-2007, 11:48
kaldırılmasına karşıyım dün gece telefonla Rütük ü aradım ve tepkimi ilettim.Siz de 444 1 178 i arayarak tepkinizi lütfen iletirseniz...

keskota
16-02-2007, 11:52
Hayır kaldırılmasın. Türkiye üzerine oynanan oyunları herkes görsün.

temel50
16-02-2007, 12:00
kurtlar vadisini istiyoruz dün ekran karatım vadiyi geri istiyoruz:praying: :praying: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Admin
16-02-2007, 12:06
kurtlar vadisini istiyoruz dün ekran karatım vadiyi geri istiyoruz:praying: :praying: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Dun dizi yayınlanacak derken şok haber oldu bu :( :(

temel50
16-02-2007, 12:17
vadiyi geri istiyoruz rütük:bangin: :devilprv: :bangin: :devilprv: :bangin: :devilprv: :bangin: :bangin:

cafer50
16-02-2007, 12:19
Terörle mücadele etmek Devletin asli unsurlarının görevidir.Antiteröre gençliği
özendirirsek bu gibi filmlerle, işte kaos budur.Arkadaşlar gençliğimizi ülke sevgisi
ve milli bir ruhla eğitelim ve bu insanların terorist olmamaları için tedbir alalım ama dış mihraklı terör olaylarına karşı mücadelede devletimizin bu işle görevli
antiterör unsurlarının yapacağı işleri gençliğimize yaptırmaya da kalkmayalım.Bu filme özenecek çok gencimizin olduğunu bir eğitimci olarak biliyorum.Serkan arkadaşımıza da bu konuyu gündeme taşıdığı için teşekkür ediyorum.Selam ve sevgiler

Mehmet Kaynaklı
16-02-2007, 12:24
bizim dedelerimiz bu ülkeyi kanlarıyla kurtardılar göğsündeki imanla ve bileklerinin gücüyle koruyup ta bizlere kadar getirdiler bizler ne yapıyoruz bir diziye kilitlenmişiz ülke elden gidiyor nereye gidiyor yaw bu memlekette dizi seyretmeyen milyonlarca insanımız var ve ülkelerini her yerdede koruyor ve bu ülkede oynanan oyunların farkında olup o gözleri çıkarmayı bilirler bir ülkeyi bir dizi kurtarmamıştır....

ExCaLiBuR
16-02-2007, 12:40
Bu konudaki düşüncelerimi daha önce birkaç platformda belirtmiştim Burada da belirteyim

Ya bize Türkiye'de ki terör gerçeğini yansıtıyo diyenlere;
Yattığı yerden yazılan senaryolarla,mafyavari tavırlarla Türkiye gerçeği yansıtılmaz.Türkiyede Terör gerçeğini mi öğrenmek istiyorsunuz Buyrun gerçekler burada,senaryo üzerinde değil.
SkyTürk ve Show TV de seyredemeyenler için.
"Kan Uykusu"
Only the registered members can see the link

Dizide terörü bitirmeye çalışan Şaşmaz 28 gün askerlikte yan gelip yatıyordu,Güneydoğudaki sorunu nasıl bilsin....
Bknz.
Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 1971'de Elazığ'da doğdu. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini Kanada'da tamamladı.

Amerika'da 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerikada yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekincesi ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekden vazgeçti.
Amerikada kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı. .
Ne kadar vatansevermişki dizi ile terörü bitirmeye çalışıyor...

Buda Yapımcısı Osman Sınavdan alıntı

Kurtlar Vadisi'nin adalet talebini doğurmadığını, aksine kötülüğü korkulacak bir şey olmaktan çıkarttığını, normalize ettiğini, hatta sempati yarattığını düşünüyorum.

Hayır. Bence normalize olmuyor. Siz vatanınız için, sevgilinizden, ailenizden vazgeçer misiniz? Kim vazgeçebilir? Dizinin ana fikri budur.

Siz, vazgeçenlerden biri mi olurdunuz yani?

Bırakın bana bunları.
Yani Türkiye'deki terör gerçeğini Dizi olmasaydı öğrenemeyecektiniz haaa.Ne kadar ilgilisinizki terör gerçeğini öğrenmek için Dizi çekilmesini beklediniz.
O diziyi çevirecek gelen paraları lailada yiyecek.Terör bitecek haaaaa.
Ama bu resimlerdekiler asla lailaya gidemeyecek çünkü senaryoda değil.Gerçekten güneydoğuda idi.

Bu arada bazı platformlarda arkadaşlar kaldırılmasını isteyen kişilerin Güneydoğulu,PKK yanlısı olduğunu yazıyor.
Güneydoğulu değilim Trakyalı'yım.15 ay askerliğin 11 ayında PKK ile karşı karşıyaydım(Dizide senaryo üzerinde değil, gerçek hayatta),Bölüğümden 7 arkadaşımızı şehit verdik..

zorlu
16-02-2007, 12:40
dizinin kaldırılmasına kınyorum ve korkanların utanmazlıklarını ve secerelerini bir bir ortaya çıkacakları korkusu olduğu kanısındayım arkadaşlar

ExCaLiBuR
16-02-2007, 12:44
Bu da bu konudaki bir dostumdan alıntı

o kan uykusu belgeselinin ilk bölümlerindeki opersayona katılanlardan biri (asteğmen tim komutanı ) olarak yazıyorum bu satırları ...Evet terör Türkiyenin gerçeği ve Necati Şaşmaz ın kahramanlık destanı gibi değil gerçekte olanlar...gerçekte olanlar bambaşka...askerliğim bittikten sonra Atatürke olan saygım bir kat daha arttı ..neden biliyormusunuz ...ve sorun Atatürkçüyüz diye geçinenlere neden milliyetçilere bu kadar düşmansınız diye... ve sorun neden Kürtlerle Türkleri savaştırmaya uğraşıyorlar ...yüzyıllarca kardeş olanlar neden düşman oldu diye sorun kendinize...ve şunuda sorun orada teröristlerle mücadele edenler kimler veya hangi siyasi görüşten olanlar diye...(şırnak taki özel timin silahlarının kabzalarında ne işareti var diye sorun ) kanını canını ortaya koyanlar kimler diye sorun kendinize...laila da geceleri eğlenmeye gidenlermi acaba canlarını ortaya koyanlar yoksa ben bu vatan için canımı vermekten çekinmem diyenlermi....terhis olacağım gece çıkan çatışmada 1 asteğmen kardeşim 1 astsubay arkadaşım ve 7 askerimiz şehit olmuştu ve ertesi gün onların cenazeleriyle birlikte helikoptere binip diyarbakıra gelmiştim ...bana ve benim gibi kan uykusunda olanlara en çok koyan nedir biliyormusunuz şehitlerin kanlarından ne siyaset ne tartışma yapılır ...bir düşünün kaçınız gönüllü olarak güneydoğuda teröristlerle mücadele etmeye gidip ölmeyi göze alır ...ben uzun zaman önce terhis oldum ...ama bugün gel deseler yine eskiden olduğu gibi gönüllü olurum ve evimi cocuklarımı bırakır giderim ...çünki ben Atatürk milliyetçisiyim .Şehitlerin kanları üzerine film çevrilmez ...çevrilirse o anaların küllenmiş acıları canlanır ...yazıktır o analara ...canlarını tekrar tekrar yakmaya kimsenin hakkı yok ..hele reyting uğruna hiç yok...uzun oldu ama kusuruma bakmayın...dolmuşum biraz

banshee8831
16-02-2007, 12:51

arkadaşım senin psikolojik sorunlarınmı var.her yazdığıma atlıyorsun direk :D git başka arkadaşların yazdıklarıyla uğraş benle uğraşma.o şaka konusu tiker ustayla benim aramda olan bir konu.seni ilgilendirmez.

CABBARİ
16-02-2007, 12:53
arkadaşım senin psikolojik sorunlarınmı var.her yazdığıma atlıyorsun direk :D git başka arkadaşların yazdıklarıyla uğraş benle uğraşma.o şaka konusu tiker ustayla benim aramda olan bir konu.seni ilgilendirmez.

adamla bir baglılık söz konusu herhalde:)

erdalcaki
16-02-2007, 12:57
arkadaşlar kurtlar vadisi yok mafyaya özendiriyor yok bazı kişiler halkın duyguların kazanç sağlamak amaçlı rencide ediyor gibi bazı yazılar okudum ya bizim halkımız çok cahil yada flim seyretmeyi bilmiyor ve dizilere kendini çok kaptırıyor .yalnız şu bir gerçek ki bizim insanımız o kadar temiz ve saf ki her şeye çok çabuk inanıyor ve bunun ötesinde de kazanç sağlamak isteyen ve karşı grupların oyununa çabuk düşüyorlar netice bu bir flim dir seyredersin ve seyrettiğinle kalırsın ayrıca buna benzer o kadar çok dizi var ki piyasada buna benzer şimdiye kadar olay olmadıda şimdi bu dizinin üstüne bu kadar düşülmesinin anlamı nedir anlamış değilim yıllarca bize pembe dizi dediğimiz dizileri sokuşturdular bu aptal kutusunda ama hiç kimse sesinin çıkartmadı şimdi bu diziye karşı bu kadar tepki verilmesinin anlamıda yok bence biraz da olsun türkiye gerçeklerini göz önüne sermek insanları korkutuyor sa bence devam etmelidir çünkü insanlarımızın uyutulması yanlısı değilim insanların milliyetçi duygularını yükseltiyor olabilir diyorlarsa ki şu günlerde en çok ihtiyacımız olan şeydir çünkü memleketimiz bir çok kurum ve kuruluşu peşkeş çekilmiş bir durumdayken duyarlı millet olmamız gerekmektedir bence bu dizi bu türlü olayları halkımıza açıkça göstertiyor ve bazı kişiler bundan huzursuz oluyorsa devam etmelidir

satelsat
16-02-2007, 12:59
bazı gerçek yaşanan olayların karanlıkta kalmaması açısından devam etmesinde fayda var...

erdalcaki
16-02-2007, 13:00
bu dizinin devam etmesinin cevabını ise ben ce şehit aileleri vermelidir çünkü terör olayını en canlı biçim de yaşayan kişiler onlardır

banshee8831
16-02-2007, 13:09
harbiden ustam ya.valla baktım ne yazarsam adam benle uğraşıyor :D neyse geçici bir durum sanırım...

mahmutkalas
16-02-2007, 13:21
mahmut kardes ne dusmani ne titremesi. Bu dizi yani onlar sanal. Gercek olan seyler gercek ama karakter ve kkurgu sanal. Biraz gazete okumak kitap okumak lazim. Bence sen kendine gel bu kadar kaptirma kendini. Necati sasmaz bir oyuncu, kotu bir oyuncu ama neyse konu o degil. Bence Die harddaki karakter onu dover ornegin. yada supermen. Sana IsmailCem"in bir kitabini tavsiye edeyim. Adi "geri karmisligimizin" tarihcesi. Oku arkadasim oku da gor. gercekler daha aci. bir diziye mi kaldi turkiye gercegi diye sanal gundemlerle insanlarin kafasini doldurmak.

biz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz kardeş sen işine bak

pcx
16-02-2007, 13:40
''bir film eğlendirici olduğu kadar öğretici olmalı''(alıntı)

insanlar birşeyleri görüyor biliyor
dizide yaşananlar sanal değil abartıda değil bence dün olduğu gibi bugunde yaşadığımız görüntüler

yuceldede
16-02-2007, 13:59
kaldırılması ve bu tür dizilerin birdaha verilmemesi gerekir saygılar.

ZaLiMFeLeK
16-02-2007, 14:10

Acaba diziyi şöyle yada böyle izlememizi engellemeyi başarabilirler mi?
ENGELLEYEMEZLER KANIMCA
ÇAKKIDI ÇAKKIDI İZLERİZ WALLA, cd den izleriz, sinemada izleriz,
ve bu engeleyenleri hoppidi hoppidi hoplatırız biz.

bu basın değil midir ki hemen her meselemizde ya ülkemizi jurnallar ya da halkımız yalnış yönlendirip "hepimişz ermeniyiz " dedirtir.
Hatırlayın dink meselesinde dünya basını bu kadar yüklenmedi Türkiye ye Türk basını kadar.

omer66
16-02-2007, 14:13
bencede kalkmasın istemeyen arkadaşlar televizyonun yanında bir alet daha veriliyor onada kumanda diyorlar istemeyen seyretmez zorla seyeredin diyenmi var acaba

ZaLiMFeLeK
16-02-2007, 14:29
[Bu arada bazı platformlarda arkadaşlar kaldırılmasını isteyen kişilerin Güneydoğulu,PKK yanlısı olduğunu yazıyor.
Güneydoğulu değilim Trakyalı'yım.15 ay askerliğin 11 ayında PKK ile karşı karşıyaydım(Dizide senaryo üzerinde değil, gerçek hayatta),Bölüğümden 7 arkadaşımızı şehit verdik..

güneydoğuda askerlik yapıp teröristle çatışan biri bu lafları kullanmaz. ben 20 yıldır güneydoğudayım, ben ne insanlar görüdm buralardan gfelen geçen "milliyetçiliğin m sini nefrwet anarak geldiler burala ve giderken milliyetçilikjte kimseyi konuşturmaz olmuşlardı"

hem kimi ne ilgilendirir kimin nerede okuduğu "AYRICA babasının parası ile okumuş birilerinin çocukları gibi büyük bir holdingin bursu ile değil. Ayrıca ŞAŞAMAZ lar ailece Türk-İsâm Ülküsü fikrine hizmet etmiş bir ailedir, eski MHP milletvekili Tahir ŞAŞAMZ ında yeğenidir bunu neden yazmadınız.
Burada lüzumsuz bir tartışmaya girmek istemiyorum ancak şehit gazi resimleri ile bu diziyi kınayıp dizinin kazancı üzerinde spekülasyon yapmak yakışık almıyor. isteseler pekâla muzır, gayrı ahlaki v.b. bişeyler yapıp yine raiting yapabilirlerdi. Osman sıınav ne demiş " ekmek yediği yere pislemek istemiş (eğer bu sözler onunsa) çünkü bunları dizide çalışmadan önce söylemeliydi kovulunca veya ayrılınca değil.

ZaLiMFeLeK
16-02-2007, 14:35
kaldırılması ve bu tür dizilerin birdaha verilmemesi gerekir saygılar.

Kaldırılması ve yayınlanmaması engeleyenlerin korkularını son bulmasını sağlamaz.
Asıl olan yayınlanması fakat istemeyenlerin izlememeleri olmalıdır.
Demokrat insanlara yasak kelimesi yakışmıyor.
BBG - Gelinim Olurmusun - 2.Bahar bir şey- Tülin Caner- v.b. şeylerden daha iyidir. Bu dizi en azından kültür erozyonu yapmaz sadece o bölgede yaşananlara bir bakış açısıdır.

bizden de saygılar.:nod:

kınık
16-02-2007, 14:42
dizi gencleri siddete yönlendiriyor yayından kalkması harika bunun yaznında acaı hayat dizisininde yayından kalkması gerekir

ExCaLiBuR
16-02-2007, 14:47
güneydoğuda askerlik yapıp teröristle çatışan biri bu lafları kullanmaz. ben 20 yıldır güneydoğudayım, ben ne insanlar görüdm buralardan gfelen geçen "milliyetçiliğin m sini nefrwet anarak geldiler burala ve giderken milliyetçilikjte kimseyi konuşturmaz olmuşlardı"

hem kimi ne ilgilendirir kimin nerede okuduğu "AYRICA babasının parası ile okumuş birilerinin çocukları gibi büyük bir holdingin bursu ile değil. Ayrıca ŞAŞAMAZ lar ailece Türk-İsâm Ülküsü fikrine hizmet etmiş bir ailedir, eski MHP milletvekili Tahir ŞAŞAMZ ında yeğenidir bunu neden yazmadınız.
Burada lüzumsuz bir tartışmaya girmek istemiyorum ancak şehit gazi resimleri ile bu diziyi kınayıp dizinin kazancı üzerinde spekülasyon yapmak yakışık almıyor. isteseler pekâla muzır, gayrı ahlaki v.b. bişeyler yapıp yine raiting yapabilirlerdi. Osman sıınav ne demiş " ekmek yediği yere pislemek istemiş (eğer bu sözler onunsa) çünkü bunları dizide çalışmadan önce söylemeliydi kovulunca veya ayrılınca değil.
Akşam Kurtlar vadisi yayınlansa idi Show Tv rating sıralamasında kaçıncı olurdu,kaç reklam alırdı.Ama terörün senaryosu değil,bizzat yaşanmışı(Kan Uykusu) aynı saatte yayınladı,kaç reklam aldı rating sıralamasında kaçıncı oldu bunu düşündünüzmü.Ama bu gerçekti göz boyama yok,raconlu laflar yok,mafyavari hareketler yok.
Buyrun önemli olan ratingmiymiş,gerçekleri göstermek mi?
Sonuçta senaryo>dizi>reklam>o kadar cukka izleyici bu pastanın,çarkın bir parçası.Bilmem anlatmak istediğimi anlatabildimmi.
Bu arada Şaşmazın sülalesinin siyasi durumunu bilerek yazmadım siyasi boyutu benim için önemli olmadığı için.
birçok kişididen daha çok milliyetçiyim,meyhane solculardan da daha solcuyum merak ediyorsan.Takım tutar gibi Parti tutmam işe yarar adamı tutarım.

ExCaLiBuR
16-02-2007, 14:48
dizi gencleri siddete yönlendiriyor yayından kalkması harika bunun yaznında acaı hayat dizisininde yayından kalkması gerekir
Kurtlar Vadisi-Acı Hayat-Sıla benzeri aşiret,ağalık dizileri-Abuk sabuk sabah programları hepsi dahil.Başta M.Ali

hunter100
16-02-2007, 14:48
bu adb devletinin işi gibi geliyor bana .. Kim onlara karşı çıksa bitiriyorlar örneğin Syn Adnan MENDERES bu benim görüşüm tabii

kenan27
16-02-2007, 23:27
hayır kaldırılmasın gerçeklere yakın senaryo bazılarına dokunuyor galiba türk toplumunu bozmaya çalışan nice senaryolar yasaklanmıyorda kurtlar vadisi terörmü yasaklanıyor.kenan27

mecit
16-02-2007, 23:29
bence kaldırılmasın.ayrıca Rtük gözüünü ve anketini birazda diğer dizilere çevirmeli diye düşünüyorum.

taço
16-02-2007, 23:31
nice diziler geldi seyedildi,çıt yok,bunda neden?birileri rahatsızmı oluyor; varsın olsun.bunlar Türkiyenin gerçekleri,bıraksınlarda millet görsün olanları bitenleri.istemeyen zaten seyretmez.

onikiparmak
16-02-2007, 23:53
bence herkes rtük ün sayfasına girsin ve tepkisini dile getirsin çünkü bunlara bir dur diyen olmalı.

funcity17
16-02-2007, 23:55
evet yayından kalkmamalıdır çünkü birçok olayı su yüzüne çıkması nedeniyle korkulan endişe budur..seyretmeliyiz...

ESES-58
17-02-2007, 00:00
kohuyla ilgili yaklaşımlara bakılınca ister sevelim ister sevmeyelim ama saygı duyalım.herkes dizinin kendince bir yönüne kitlenmiş,kah ticari boyutu, kah şiddetmiş yok efendim siyasetmiş etnikmiş v.s.konu bu değil bence türk milleti yıllarca lay lay loöm programlarla bir serkeşliğe sokuldu uyutuldu uyuşturuldu.ama gerçekleri yansıtan bir şeyler oldumu, demokrasi kılıfı altında korkular hain işbirlikçilerin sıkıntıları başladı.bu dizide bir gerçeği hemde birebir ve birleştirici bir şekilde izleyiciye aktarınca rahatsızlıklar başladı.yok şöyle yok böyle ahkamları,her fikre saygılıyım ama bazı arkadaşlar maalesef işin başka boyutuna bakıyor, ne yapsın adamların işi bu ekmek yemesinmi, şiddetsiz terör olurmuelbet dizi formatı böyle olacak.TÜRK milleti her şeyin farkındadır,bilincindedir,sadece bu dizi herkesin içindeki sesi burada görüldüğü gibi çok sesli yapmıştır.işte bu yüzden bu diziye yapılan haksızlık bu kadar tepki almıştır.kolay değil 25 yıl 30.000 bin şehit hiçmi hakkımız yok tepkiye ve bu sessizliğin sesini duyuran bu dizi yayınlanmalı ve her türk tarafından izlenmelidir.unutmayalım TÜRK bir ırkın değil birleştirici özelliği olan bir varolmanın ve adaletin adıdır.TÜRK ezelde vardı ebedde de şanıyla, diliyle ,diniyle var olacaktır. BİR BAYRAK,BİR DEVLET. BİR MİLLET. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

turan45
17-02-2007, 00:11
dızının yayından kalkması lazım cunku kur vede turk ayrımı yapılıyor boyle dızımı olur bır bayragın altında yaşıyoruz turku kurdumu olurmuş bakın kopru dızısıne varmı boyle bır ayrım yayın dan kalktıgı ıcın memnunum

kucer06
17-02-2007, 00:11
Ben bu Türkiyede bir şeyi anlıyamıyorum.Bu ülkede Türküm demek Türklüğü temsil eden ritüelleri kullanmak ayıp sayılır oldu kınanır oldu hatta suç sayılır oldu.Dünyada hiç bir ülkede vatandaşlar kendi milletlerini ve kendine has objeleri sevdiklerinden dolayı kınanmaz üstelik milli duyguları gelişsin diye teşvik edilir. Bunun için çeşitli aktiviteler yapılır.Biz'de ise bu yönde yapılan eserler hep eleştirilir ve küçük görülür.Bunuda kendini aydın sanan enteller ve mütareke basınıda destekler ve halkın arasına karışmış üç beş tane taşeron provakatörde sanki halktan biriymişte desteklermiş gibi gözükür ve bu tezgah her zaman çalışır ve başarılıda olur.Bunlar sözde gerekçelerini çocukların ruhsal gelişimini veya daha masumane bahanelere dayandırarak istediklerini yaptırırlar ve yaptırdılarda.BUNLARI BEN KEDİLERE BENZETİYORUM HEM SEVİYORLAR HEM BAĞIRIYORLAR.Şimdi biz aynı tepkinin çok çok fazlasını göstererek aslında bizimde var olduğumuzu göstermeliyiz.Şunu anlamalıyız:Bu iş Kurtlar vadisi olayından çıkmıştır.Bu düpedüz meydan okumadır.Halkımız uyanık olmalıdır .Bunlar birer alıştırmadır,aklımızda yer yapmaya çalışıyorlar.Bu gibi basit görünen olaylardan sonra Allah bilir neler dayatılacaktır.Kurtlar vadisinin öyle veya böyle,televizyonda veya sinemada gösterime girmesi çok önemlidir.Bunlar istedikleri gibi at oynatamıyacaklarını görmelidirler,göstermeliyiz

HADİGARİ
17-02-2007, 00:29
TÜrklÜĞÜnden Utananlar Kurtlar Vadİsİnİ SansÜrledİ. Yaziklar Olsun. Hesap Sorulacak GÜnler Yakindir. Bİlsİnler Kİ Bİzler Hem TÜrk'Üz Hemde Sonsuza Kadar AtatÜrk'ÇÜyÜz.......!!!!!

pleasureworld
17-02-2007, 00:33
Maalesef Türk Milletine hizmet etmesi gereken kişi ve kurumların yabancı sermayeye hizmet etmeleri sonucunda gerçekleri anlatmaya çalışan bir diziyi
efendilerine dokunduğu için uydurma sebeblerle Türk Halkına sansür uygulanmıştır.
Dizide a.b.d + a.b + israil in oynadıkları pis oyunu ne kadar gizlemeye çalışırlarsa çalışsınlar bunu çoğunluk biliyor artık.

gsaray
17-02-2007, 00:46
merhaba arkadaslar ben avrupadan kadiliyorum biz nasil demokratik ulkede yasayoruz rtuk tecavüzlere sevismelere musade veriyorda gercek hayel olan kurlar vadisini yayindan kaldiriyor bence biz illerleyemeyiz buyle show tv malsef boyun eydi dogan grubu kanal d in parmagi var bu iste slm

newceri
17-02-2007, 01:02
sacmalıktan baska bisey degil.
ne oldu kaldırdınız film daha cok ilgi uyandırdı sonucta sadece film
gercek olan dizinin yerine yayınladıkları KAN UYKUSU

mskinik
17-02-2007, 01:13
Acaba bu diziye sizce kimlerin tahammulu yok'da yayından kaldırılması y&#246;n&#252;nde bir baskı uygulanıyor dersiniz. kamuoyuna sorulsa acaba &#37; ka&#231; kaldırılsın der. <<Herkezin ilgiyle izlediği bir diziye>> herkeze iyi geceler.

turhan74
17-02-2007, 01:18
ben ilk bölümüde izlemedim sinemasınıda.dizi izlemeyi bilmeyenler kendilerini fena kaptırıyor.bu herkes için geçerli olmayan bi şey.izleyen izler ne diyelim herkeste kumanda denen alet ve bir sürü kanal var.

tike®
17-02-2007, 01:18
merhaba arkadaslar ben avrupadan kadiliyorum biz nasil demokratik ulkede yasayoruz rtuk tecavüzlere sevismelere musade veriyorda gercek hayel olan kurlar vadisini yayindan kaldiriyor bence biz illerleyemeyiz buyle show tv malsef boyun eydi dogan grubu kanal d in parmagi var bu iste slm
bilsidim kadara ile show tv boyun eymedi ve hala desteğe devam ediyor ama ellerinden gelen bu kadar :(

kim ne derse desin herşey rtükde bitiyor ne kadar baskı gelirse gelsin gerçekten tarafsız bakan rtük baktı ki baskı cok delikanlı gibi verir istifasını ceker gider:devilprv: herkesde ayakta alkışlar

ama o koltuktan olmaya biraz yürek lazım:badprv:

bulletfromhell
17-02-2007, 01:23
Ben bu Türkiyede bir şeyi anlıyamıyorum.Bu ülkede Türküm demek Türklüğü temsil eden ritüelleri kullanmak ayıp sayılır oldu kınanır oldu hatta suç sayılır oldu.Dünyada hiç bir ülkede vatandaşlar kendi milletlerini ve kendine has objeleri sevdiklerinden dolayı kınanmaz üstelik milli duyguları gelişsin diye teşvik edilir. Bunun için çeşitli aktiviteler yapılır.Biz'de ise bu yönde yapılan eserler hep eleştirilir ve küçük görülür.Bunuda kendini aydın sanan enteller ve mütareke basınıda destekler ve halkın arasına karışmış üç beş tane taşeron provakatörde sanki halktan biriymişte desteklermiş gibi gözükür ve bu tezgah her zaman çalışır ve başarılıda olur.Bunlar sözde gerekçelerini çocukların ruhsal gelişimini veya daha masumane bahanelere dayandırarak istediklerini yaptırırlar ve yaptırdılarda.BUNLARI BEN KEDİLERE BENZETİYORUM HEM SEVİYORLAR HEM BAĞIRIYORLAR.Şimdi biz aynı tepkinin çok çok fazlasını göstererek aslında bizimde var olduğumuzu göstermeliyiz.Şunu anlamalıyız:Bu iş Kurtlar vadisi olayından çıkmıştır.Bu düpedüz meydan okumadır.Halkımız uyanık olmalıdır .Bunlar birer alıştırmadır,aklımızda yer yapmaya çalışıyorlar.Bu gibi basit görünen olaylardan sonra Allah bilir neler dayatılacaktır.Kurtlar vadisinin öyle veya böyle,televizyonda veya sinemada gösterime girmesi çok önemlidir.Bunlar istedikleri gibi at oynatamıyacaklarını görmelidirler,göstermeliyiz
:present: KESİNLİKLKE.EN AZINDAN ŞU GERÇEĞEDE BEN TEMAS ETMELİYİMKİ BU ÜLKEDE MAALESEF ADAMLIKTA TÜRKLÜK GİBİ AYIP SAYILIR OLDU.SAYIN MERAL OKAY HANIMEFENDİNİN BİR GAZETE YAZISINDA BELİRTTİĞİ GİBİ BU ÜLKEDE KIRO EGEMENLİĞİ VE VAHŞETİ ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR.BUNU EN BÜYÜK DELİLİDE GAFFUR DENİLEN ABUK SUBUK BİR KARAKTERİN BU KADAR ÇOK SEMPATİ TOPLAMASI.BU NOKTADA İSMET İNÖNÜ'NÜN BİR LAFINA DEĞİNMEK İSTİYORUM.''NAMUSLULARDA NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMAZSA HİÇ BİR ŞEYİ DÜZELTEMEZSİNİZ''.DOLAYISIYLADA BİZLER GERÇEKTEN ADAMSAK ADAM OLMAYANLARA KARŞI,GERÇEKLERİ ÖĞRENMEK İSTEYEN BİLİNÇLİ VATANDAŞLARSAK BU DİZİYİ YAYINDAN KALDIRAN MİKROSKOBİK BEYİNLİ ZİHNİYETE KARŞI AYNI DURUŞUMUZLA DEVAM ETMELİYİZ.HEMDE BUGÜNE KADAR BU ÜLKEDE GÖRÜLMEMİŞ DÜZEYDE BİR KARARLILIK GÖSTERMELİYİZKİ BİR DAHA BÖYLE MİKROSKOBİK BEYİNLİ ZİHNİYETLER BİRŞEYLERİ YAPARKEN 50 DEFA DÜŞÜNSÜNLER.

tike®
17-02-2007, 01:29
:present: KESİNLİKLKE.EN AZINDAN ŞU GERÇEĞEDE BEN TEMAS ETMELİYİMKİ BU ÜLKEDE MAALESEF ADAMLIKTA TÜRKLÜK GİBİ AYIP SAYILIR OLDU.SAYIN MERAL OKAY HANIMEFENDİNİN BİR GAZETE YAZISINDA BELİRTTİĞİ GİBİ BU ÜLKEDE KIRO EGEMENLİĞİ VE VAHŞETİ ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR.BUNU EN BÜYÜK DELİLİDE GAFFUR DENİLEN ABUK SUBUK BİR KARAKTERİN BU KADAR ÇOK SEMPATİ TOPLAMASI.BU NOKTADA İSMET İNÖNÜ'NÜN BİR LAFINA DEĞİNMEK İSTİYORUM.''NAMUSLULARDA NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMAZSA HİÇ BİR ŞEYİ DÜZELTEMEZSİNİZ''.DOLAYISIYLADA BİZLER GERÇEKTEN ADAMSAK ADAM OLMAYANLARA KARŞI,GERÇEKLERİ ÖĞRENMEK İSTEYEN BİLİNÇLİ VATANDAŞLARSAK BU DİZİYİ YAYINDAN KALDIRAN MİKROSKOBİK BEYİNLİ ZİHNİYETE KARŞI AYNI DURUŞUMUZLA DEVAM ETMELİYİZ.HEMDE BUGÜNE KADAR BU ÜLKEDE GÖRÜLMEMİŞ DÜZEYDE BİR KARARLILIK GÖSTERMELİYİZKİ BİR DAHA BÖYLE MİKROSKOBİK BEYİNLİ ZİHNİYETLER BİRŞEYLERİ YAPARKEN 50 DEFA DÜŞÜNSÜNLER.

Forum Kuralları :

*KURAL 7 Mesaj yazarken büyük Harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Konu Başlıklarını Konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu ile Alakalı olmayan Başlıklar silinebilir. Buna yapılan itirazlar gözönüne alınmaz.
Lütfen forum kurallarına uyalım mesajınızı editlemedim bundan sonra küçük harf kullanmaya özen gösterelim.!!!:45:

kanarya71
17-02-2007, 01:57
Kan kokusu
Bir Emekli Paşa açıklıyor
Bir ölü terorist=10 trilyom
toplam öldürülen terorist sayısı * 10trilyon=300 katrilyon(Türkiyemize maliyeti)
Süleyman demirel Baskına ugrayan teroristleri öldürmeyin geri çekilin emrin vermiş sonuçta 10 gün sonra demirelin öldürülmelerinini engellettiği teroristler gelip topraklarımızda 15 tane askerimizi şehit etmişler Demirel utanmadan oraya gidip ispat istemiş. Paşa soruyor Horozu soruyorlar Horozun tarife ihitiyacı varmı. yani siyasiler ceplerini dolurmak için maalesefki terorün bitmesini istemiyor. bunu biz demiyoruz emekli Paşalar diyor kan kokusu programında yazıkki ne yazık. kaçıranlar varsa youtue de arayıp izlesinlerde gerçkleri görsünler :(

kanarya71
17-02-2007, 02:07
Birde s&#246;ylemeyi unuttum, evladı olmayan evlat acısını bilirmiki.
D&#252;n şehit anasını izlerken kendimi tutamadım veağladım umarım siyasilerde ağlamıştır

zelmac2006
17-02-2007, 02:41
kaldırılsın bence

golden51
17-02-2007, 02:59
bence kaldırılmamalıydı eğer bir mesaj varsa g&#246;rmeliydik.eğer bu dizi saldırganlığa teşvik ediyorsa b&#252;t&#252;n amerikan filimlerindeki kanlı olaylarş d&#246;v&#252;ş sahneleri ne yapıyor onlara her halde kimsenin g&#252;c&#252; yetmiyor

kucer06
17-02-2007, 03:05
Ben bu kaldırılsın diyenlerin ger&#231;ek nedenlerini &#231;ok merak ediyorum.Acaba hangi bahanelerin arkasına sığınacaklar?Mantıklı gerek&#231;eler bekliyorum

memom974
17-02-2007, 04:45
yazıklar olsun böyle zihniyete ve sana her kimsen bu kararı alan
ve inşallah o şehitlerin kanında boğulursunuz

umut55
17-02-2007, 09:08
tv lerde kimler neresini acmış kim neresini göstermiş kim kiminle boşanmış offfff mankene bakk beee akşam firikik vermiş sende gördünmü köprü dizini izliyorum alt tarafda bir anda son dakika haberi diye yazdı her halde dedim yine bir yerlerde birşeyler oldu megersem son dakika flaş flaş flaş diye geciyor alt yazıda vayyyy beee zerrin özer eşinden son anda boşanmaktan vaz gecmiş habere bakın negüzel türkiye ne güzel türkiye kafayı yemişler bunların alayı ne kadar insanları kandırmakla üstlerine yoktur bunların arkadaş banene kim kiminle ne yapmış kardeşim adam akıllı programlar yayınlayın bunlar daha hoş şeyler bunlar demekki daha cok izleniyor memleket bitmiş te çif okeye dönülüyor vayyyyyyyyy yawrum wayyyyyyyyy burda yapılan bir dizi dünyadaki ve türkiyedeki olayları yansıtıyor bir şeyler anlatılıyor dizide avrupa birligi ülkelerinin terörüslere para silah finansman kaynakları nasıl saglanıyor bunu anlatıyor avrupa birliginin pisliklerini gösteriyor dizi iyi anlamaya calışın

dikkat! bu dizinin kaldırılması terörislerin zaferi dir okadar çok mutlular ki bu kadar şehit askerlerin kemikleri sızlıyor bunu kimse unutmasın bunu yanlızca şehit anası babası anlar
YAZININ TAMAMINA KATILIYORUM PRİNCEOFPERSİA

sertan
17-02-2007, 09:46
rtük kurtlar vadisine racon kesti bence ama yanlış yaptı baksanız ya bütün oylamalar kurtlar vadisinin yanında yazıklar olsun rtük çok ayıp ettin biz türk halkına.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

MUSTAFAEROL
17-02-2007, 09:51
kurtlar vadisini kaldormak halktan gerçekleri saklamakla eş değerdir o dizi bukadar tutlduysa halka hitap ettiği içindir .Kaldırmak halka yapılan bir saygısızlıktır bu unutulmadır

mutlu07
17-02-2007, 09:52
türkiye nin gerçekleri ortaya çıkartıldığı bu dizi nin yayına devam etmesini istiyorum

siestagunay
17-02-2007, 10:22
hocam bence kaldırlmasın çünkü bu dizi yürkiyenin gerçeklrini göz önüne getiriyor..

anthony99
17-02-2007, 10:43
bunlar ne yapmaya çalışıyorlar ya. herkesin bildiğini kimden saklamaya çalışıyorlar.:devilprv: :devilprv:

turhan65
17-02-2007, 11:15
BU BİR BİLİMSEL FİLM Mİ? BELGESEL FİLM Mİ? NEDEN BUI KADAR ÜZERİNDE DURULUYOR. KİMİ BEĞENİYOR, KİMİSİ BEĞENMİYOR? TV' LERDE O KADAR ÇOK BEĞENİLMEYEN PROGRAM VE FİLMLER VARKİ? AİLE İÇİ ŞİDDET, KADIN PAZARLIĞI, UYUŞTURUCU KULLANIMI, HACIANALAR-PEZEVENKLER, HIRSIZLAR vs. BUNLARDAN HİÇ RAHATSIZ OLAN YOK. AMA KONU TERÖRÜRÜN BU ÜLKEYE VERDİĞİ ZARARI ANLATAN BİR FİLM OLUNCA BİRİLERİ RAHATSIZ OLDU. RAHATSIZ OLANLAR KİMDİR BİLİR MİSİNİZ? YAPTIKLARI İŞLERİ BU DİZİDE BULAN TERÖR BARONLARI

eslord
17-02-2007, 11:40
bence yayında kalmalı.biz böyle herşeyi yayından kaldıracaksan olduğumuz yerde sayar ileriye gidemeyiz.amerikan filmlerine bi bakıp öyle karar verelim.amerikan filmlerinde neler vaqr.ama bir tanesi kaldırılmıyor

ofaruk741
17-02-2007, 11:44
nedense PKK yandaşı bazı medyalar bu diziden rahatsız oldular asla ve asla kaldırılmamalı. Ülkemizin nasıl insanlar tarafından ne şekilde kullanıldığı bilinsin 3 gün önce PKK yandaşları izinsiz gösteri yapmaya çalıştı ve poliste çatıştı. Kurtlar Vadisi Terör gerçekleri görmemize yardımcı oluyor en azından. Çocuklarıma kötü örnek oluyor diyen ailelerde önce kendi aile hayatlarına baksın bu filmler olmadanda sokak kavgası okul çetesi vardı lütfen kendi ayıbınızı başka şeylerle kapatmaya çalışmayın. Zamanında çocuklarınızla ilgilenmeyip sonra dizilerle yorum yapmayın

talipygt
17-02-2007, 11:49
bu dizinin kaldırılması hatadır bu oyuna gelmemeliydi RÜTÜK yetkilileri aklı selim düşünerek yayına koydurmaları lazım kan uykusu diye verdikleri nedir onu neden kaldırmıyorlar o proğramda yaşananları anlatıyor buda bence bir farkı yok saygılar

ts6171
17-02-2007, 11:59
kurtlar vadisini yayından kaldırınca herşey düzeldimi yani şimdi ozaman yayından kalırılıcak dizi sayısına bakmak lazım incelersek herhalde izlene bilecek dizi sayısı 4 veya 5 dizi vardır

aslan1
17-02-2007, 12:04
kurtlar vadisini değil gerçekleri kaldırdılar.

DJ VoLkAn
17-02-2007, 12:19
kürtlerin oyuncağı oldu bu ülke:devilprv: :devilprv: :smiles22: :mad2:

eXistenZ
17-02-2007, 12:33
Kaldırılsın çünkü;

Gerçekleri anlatabilmek için, vasat oyunculuklarla, ellerinde silahlarla bir oyana bir buyana ateş eden insanlardan ibaret görüntülere ihtiyaç yoktur. Herşey gençleri birşeylere özendirmek amacıyla yapılmış. Ki bunun örneklerini bir önceki dizde yaşadık. Dizi de ki elemanlardan birisi öldürüldüğünde bir çok insan sanal cenaze töreni düzenlediler.. varmı böyle bişi yaa.. Neydi Çakır mıydı ölen.. Bir dizi bir insanın hayatına bu kadar girebilirmi ya..
Bu mu yani gerçekleri göstermek.. Bence kimse bu diziden gerçek falan görmemiş.. Daha çok dizinin hayal dünyasına adapte olmuş..
Gerçekleri gösterebilmek için genlere.. Belgeseller yayınlanabilir bunun yerine.. yada adam akıllık tartışma programları konabilir.. Sırf özenti yaratma çabası bu.. Ticaret yani..

Saygılar..

polatca
17-02-2007, 12:36
Kaldırılmasın.hoşlanmayan izlemesin kardeşler!

muraty
17-02-2007, 12:49
evet tv de cok sacma sapan dizi ve filmler var onlar kaldırılsın kurtlar vadisi ile diziye devam:45:

niye kurtlar vadisi

hayır hayır kaldırılmasın :yell: :yell: :yell:

reaktör
17-02-2007, 12:58
birileri rant peşinde ve sinemalarda izlenme rekorları kıracak.yakın zamanda görürsünüz.

kovboy09
17-02-2007, 13:22
dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlar atasozu tekerrur ettı yapılan bu sansurlemeyle onlemek yerıne gundem olusturması ıslerıne gelıyor teror olaylarının cunku hıc bırının evladı oralara gıtmıyor canları yanmadıgı ıcın de bu tur olaylar arkadasların ıslerıne gelmıyor yazık hepsıne :present:

akbas100
17-02-2007, 13:22
Şimdiye kadar gelmiş ge&#231;miş en g&#252;zel dizi olan Kurtlar Vadisi, her zaman ger&#231;ekleri ve &#252;lkemizde yaşanan olayları anlatmıştır. Dizi &#252;lkemizde olan karanlık
y&#252;zleri ortaya &#231;ıkarmaya karar vermiş ve bu konuda bir&#231;ok başarı g&#246;stermiştir.
Şimdiye kadar T&#252;rkiye &#252;zerinde oynanan oyunları bozmuştur. Bazı kesimlerin
istemediği dizi &#252;lkemizin geleceği i&#231;in yayınlanmalı. Bu konuda sonuna kadar
destek vereceğim.
Kurtlar Vadisi = T&#252;rkiye'nin aydınlık geleceği
Saygılar

kovboy09
17-02-2007, 13:32
sınemada rekor kırabılır bazıları rant pesınde olabılır ama ama canlandırılan olayları ıyı dusunurse bazı gerceklerı gorebılır kemal sunal fılmlerıne de cok gulerdık ama ıyı bır gozlem sonucunda verılen dersler anlasıldıgı zamanda aglanacak halımıze guluyoruz derdık bu olayda aynen buna benzıyor bence

serefguler
17-02-2007, 13:33
hic kimse kendini turk ordusu ve diger tum guvenlik guclerinden ustun goremez gormeye basladiklari zaman mafya ortalikta cirit atar ve isin ilginc yani vatan millet sakarya propagandasi yaparlar ama her turlu pis isleri cevirirler yayindan kaldirilmasi cok iyi olmus

kaan
17-02-2007, 13:41
bencede kalkmamalı aynı içerikte olan rambo gladyatör vebenzeri filmler milyarlar harcanıp türkiyede yayınlatılıyor ozamn bunlarıda kaldırsınlar benim anlamadığım bu filmden neden bu kadar çekiniyorlar bişeyleri halka anlatacağındanmı korkuyorlar ben kaldırılmasına tamamen karşıyım saygılar .

kovboy09
17-02-2007, 13:45
hıc kımse boyle bısey dusunmuyor zaten dusunen varsada hayatının en buyuk hatasını yapar mafya ve dıger pıs gucler zaten cırıt atıyor pıyasada ve hert turlu ıslerı cevırıyor basbakan bıle bır acıklamasında derın devletın oldugunu kabul ettı lutfen bıraz daha gozumuzu acalım

kovboy09
17-02-2007, 13:54
bu tur dızılerde bunların gosterıyor ve bazı bılınmeyen gerceklerı ortaya dokuyor buda bazılarının ıslerıne gelmıyor ve ve hemen sansurlemeye gecıyor lar bırakın gercekler cıksın ortaya mıllet donen dolapları gorsun

_EXELANS_
17-02-2007, 14:01
Kaldirilmasin GenÇlerİmİz Pkk Nin Ne OlduĞunu Anlasinlar

kenanacar
17-02-2007, 14:31
bence kaldırılmasın istemeyenler başka kanal seyretsinler biz bu gerici kafayla değil ab ye girmek ab nin kapısından bile ge&#231;emeyiz ben izlemek istiyorum kardeşim sen istemiyosan a&#231;ma kanalı izleme

DJ VoLkAn
17-02-2007, 14:45
bence kaldırılmasın istemeyenler başka kanal seyretsinler biz bu gerici kafayla değil ab ye girmek ab nin kapısından bile geçemeyiz ben izlemek istiyorum kardeşim sen istemiyosan açma kanalı izleme

sen git gir..seni tutan yok:8[1]:

whiteedevi54
17-02-2007, 15:19
nasıl Kaldırıyorlar'mış bizde sesimizi duyuralım Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladı
Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasakları Kaldırmaya Gelmişti Hani. Kaldıracaklarsa önce Türban yasağını Kaldırsınlar verdikleri sözleri Tutsunlar

esurmeli
17-02-2007, 15:28
ilk önce amerikan vahşet filimlerini kaldırsınlar esas gençleri özendirici degerleri yok edici filimleri getirtip büyük reklamlarla seyrettirip gençleri toplum ve aile degerlerini kaybettiriyorlar bunları engelleyeceklerine, türk senaristleri yaptıkları milliyetçiligi birleşmeyi ön pilana çıkaran yaımları kaldırmaya çalışıyorlar kınıyorum......

bulletfromhell
17-02-2007, 15:55
Forum Kuralları :

Lütfen forum kurallarına uyalım mesajınızı editlemedim bundan sonra küçük harf kullanmaya özen gösterelim.!!!:45:

valla kusura bakmayın capsLock basılı kalmış ondan öyle oldu.sonra bende farkettim.tekrar kusura bakmayın.

gencer ermiş
17-02-2007, 16:05
abiler kurtlar vadisi kalkmasın türkiyenin gercekleri birilerinin kuyruna bastı ondan kaldırdılar diziyi .

nazımyolcu
17-02-2007, 16:43
arkadaşlar sansürcü zihniyet yine hortladı.biz bu kafayla avrupa birliğine değil ancak gençlerbirliğine üye olabiliriz.

antigs28
17-02-2007, 18:18

bulent_cimen
17-02-2007, 18:35
bu dizi azda olsa neler olduğunu anlatacaktıki birileri korktu ne oluyoruz arkadaşlar nerde kaldı bu kahraman milletin evlatları dünyayı titreten ecdadımızın kemikleri sızlıyor üç beş çapulcunun elinde oyuncak olduk uyan ey türk milleti uyan

kobal04
17-02-2007, 19:13
terör terördür.......

yakupowersky
17-02-2007, 19:17
bence mıllet alısmıstı artık dızı basladıgı saatte kımse dısarıya cıkmıyor uyle bır hale gelmıstı kaldırılması cok yazık olmus kaldırılmaması lazımdı

mefat
17-02-2007, 20:10
tabiki kalkmamalı. tarihsel bir gerçeği gün yüzüne çıkarıyor. buda bazılarının işine gelmiyor. anlaşılan çoğunluğun sesi bu ülkede kaale alınmıyor. herkez istiyor bu diziyi seyretmek. Milleti uyandırıyor diye yayından kaldırılıyor. uyuyun uyuyun siz böyle daha iyisiniz. ama uyumuyoruz onlar uyuduğumuzu zannetsinler. hep beraber bu işe tepkimizi koyuyoruz. ayrıca böyle bir konuyu açtığınız için teşekkürler

eski_burak
17-02-2007, 20:11
dursun durduğu yerde gitmesin bir yere

sersin
17-02-2007, 20:41
bencede kalkmamalıydı herşeyden mahrum kalıyoruz

mhtakif
17-02-2007, 20:47
aklı başında tek bir dizi vardı onu da kaldırdılar rt&#252;k &#252; kınıyorum

uokullu
17-02-2007, 20:51
hi&#231; izlemediğim i&#231;in yorum yapamayacağim.olaylar g&#252;ncel olduğu i&#231;in toplumu tahrik edebilir.o nedenle toplum psikolojisi d&#252;ş&#252;n&#252;lerek halkın galeyana gelmemesi i&#231;in kaldırıldığını d&#252;ş&#252;n&#252;yorum.ve olumlu karşılıyorum.

ekrem
17-02-2007, 21:31
Kurtlar vadisi ve Türkiye bu hususta çok şeyler yazmayı isterdim ama susma hakkımı kullanmayı tercih ediyorum neden ?????????????? hersese selamlar......................

mekır
17-02-2007, 21:36
Seyrettiğimiz her yabancı film sanki gönüllü misyoner.Istavroz çıkaranlar,haçla şeytanı kovanlar,kiliseler vs.Yada onlar üstün biz onların yanında silik,sünepe,korkak.Rambo,Rocky,Cesur yürek,vatansever,Robin Hood vs.Hep onların sahte kahraman ve kahramanlıklarını izledik.En iğrenç korku filmleine ses çıkarmadık.Şimdi bizden birileri birşeyler yapıyor başına gelene bak.
Ürkenler kim.nereleri?Yoksa kovana çomak sokulursa bugüne kadarki kurdukları düzenleri mi bozulur?

volkanmoral
17-02-2007, 21:44
bu bir haksizlik kurtlar vadisi devam etmeli.hepimiz dekteklememiz lazim boyle bi dizi durdurulmamali.

civagil
17-02-2007, 21:44
kesinlikle kaldırılmasından yana değilim.kurtlar vadisi ve sağır oda gibi butür içeriği olan filimlerin türkiye insanına çok şeyler verdiğini düşünüyorum.Aslında düşündüklerim bunlarla sınırlı değil örnek verecek olursak kazakistanda dayak yiyen türk işçilerimizin hakları devletimiz tarafındanmı gözetildi yoksa kamu ve resmiyeti olmayan başka güçlerlemi. Düşünmek lazım arkadaşlar benimki bir fısıldamaydı.

batimiray
17-02-2007, 21:52
senaryoya iki tane baldırı &#231;ıplak hatun ekleseler aralara biraz entrika biraz karasevda birazda ihanet ortayada karışık politika..........
ger&#231;ekten ne kadar uzaklaşırsa o kadar rahat ederler.o zaman kımse de gık ını cıkarmaz..burada b&#246;le oluyo bu işler sinsi olcan i&#231;ten pazarlıklı olcan saman altından su yurutcen...ahhhhh guzel ulkem ah....

serdar_07
17-02-2007, 22:02
kalsın

adalardan
17-02-2007, 22:14
dizinin kaldırılması saçmalık
sessiz kalmayalım dizi yeniden başlayana kadar mesaj yollayalım

radikal
17-02-2007, 22:59
en vahşi amerikan filimleri tv lerde gösterilirken hiç kimse tepki göstermiyor sıra kurtlar vadisin gelince şddet bahane ediliyor rambo ve terminatör gibi filimler defalarca oynatılırken şddeti ve çocukların ruhsal gelişimini düşünen yoktu bu sansür art niyetle yapılmış sakın talimat ABD den gelmiş olmasın çükü bu filim en çok onlara battı birde ülkemizdeki uşaklarına.

RecepÇe
17-02-2007, 23:15
PKK nın rahatça propoganda yaptığı bir ülkede saçma bir gerekçeyle sevilen bir dizinin yayından kaldırılması çok komik... :nono:: :nono:: :nono::

uzi_ce
17-02-2007, 23:42
yayından kaldırılmasın bazı gerceklerı gormemızı ıstemıyenler var galıbaa

nazder
18-02-2007, 00:34
başka bir uydu dan yayınlansın bakalım o zaman ne yapacaklar.

aligurun
18-02-2007, 00:38
Dizinin fanatik seyircilerindenim kim aramış RTÜK'ü (Karın ağrısını) binlerce telefon geldi dizi kaldırılsın diye .Ya dizi kapanacak yada Tvnin yayın hayatına son verilecek hangi ülkede yaşanmışki böyle saçma birşey 1 Avuç terörün yüzüne Türkiye ne hale geldi Yazıklar olsun.Bir Tv dizisine bile sahip çıkamayanlardan ne hayır beklenirki zaten Hepsinin Karnı ağrısın ben bu diziyi internetten cd den veya dvd den de izlerim ama önemli olan hür olarak seyredebilmek.....

marangozcuke
18-02-2007, 01:08
bana göre yayından kalkmamalı, çünkü herkes orada neler olup bittiğini öğrenmeli, bilgilenmeli.herkese saygılar

antencii
18-02-2007, 03:25
valla yarası olan gocunur daha ne diyeyim

senay10
18-02-2007, 08:38
Bence insanların maneviyatıyla oynayarak çıkar sağlamayı amaçlayan bir dizi..haa bu olaylar olmadımı? tabiki oldu ama üzerinden yıllar geçti ve olmuyacakmı ki olacakkkkkkk.aynı olayları şimdi dramatize ederek (ve tüm çıplaklığıyla ve abartarak) kimin eline bişey geçecek sadece o olaylardan ciğeri yanıp közlenen insanları yeniden üzmekten başka ne olacak.ve rant peşinde koşanlara rant sağlayacak ..dizinin amacını ben hala anlamış değilim tek anladığım dizi yaşanmış acılardan çıkar sağlıyor ve çok zararlı işler yapıyor.
evet daha bitmedi
geleceğimizi bırakacağımız çocukları gördünüz mü?
hepsi bir Polat oldu.......oyuncak tabancalarında satışlar patladı okul önlerinde ceteler oluştu.Maçlardan ve eğlencelerde mağanda kurşunlarıyla ölenler çoğaldı.Hele ve hele ülkemizde elle gösterecek kadar olan çeteler (mafya) çoğaldı yasallaşarak şehire yerleşip devletin mekanlarını 25,50 yıllığına kiraladılar mekansahipleri oldular polat gelip bunlarımı düzellti daha yazayımmı ülkemizi yöneten insanlar dizinin diğer kahramanlarıyla birebir konuşup tanımak istiyorlar,siz onları bırakında komşuluğa alışın kafanızı yormadan illa gaffur.

f.pala
18-02-2007, 10:53
arkadaşlar neden kalkınsinki yayından birşeyler var demekki korktukları biz özgür bir ülke değilmiyiz ramboları amrikan filmlerini yasaklasalarya

ZaLiMFeLeK
18-02-2007, 11:52
Akşam Kurtlar vadisi yayınlansa idi Show Tv rating sıralamasında kaçıncı olurdu,kaç reklam alırdı.Ama terörün senaryosu değil,bizzat yaşanmışı(Kan Uykusu) aynı saatte yayınladı,kaç reklam aldı rating sıralamasında kaçıncı oldu bunu düşündünüzmü.Ama bu gerçekti göz boyama yok,raconlu laflar yok,mafyavari hareketler yok.
Buyrun önemli olan ratingmiymiş,gerçekleri göstermek mi?
Sonuçta senaryo>dizi>reklam>o kadar cukka izleyici bu pastanın,çarkın bir parçası.Bilmem anlatmak istediğimi anlatabildimmi.
Bu arada Şaşmazın sülalesinin siyasi durumunu bilerek yazmadım siyasi boyutu benim için önemli olmadığı için.
birçok kişididen daha çok milliyetçiyim,meyhane solculardan da daha solcuyum merak ediyorsan.Takım tutar gibi Parti tutmam işe yarar adamı tutarım.

Kan Uykusu daha önceden yayınlanacağı bildirilmediği halde yüksek oranda izleyiciyi ekrana topladı. reklam ise elbette izleyicisi çok olan yayınlara verilir. Eğer yayıncı kuruluş "Kan Uykusu" belgeseli,ni yayınlayacağını önceden duyursa idi ona da reklam alabilirlerdi.
Biz "Kurtlar Vadisi Terör" yayınlansın diyenlerin anlamakta güçlük çektiği şu aslında böylesine emek verilmiş ve ülkenin en büyük kanayan yarasına merhem olabilecek, cehalet uykusundakilerin uyanmasına yardımcı olabilecek bir dizisi ile uğraşanlar daha önce 12-15 yaşındaki çocukkarın aşk hikayeleri yaşadıkları dizilerde neden sustular, diğer güneydoğu dizilerinde şehir ortasında tüfekli gezen insanların canlandırıldığı dizielerde neden sustular ki o dizilerde sözde güneydoğu ağzı ile konuştuğunu zanneden ahmaklar diziyi çektikleri şehirlerde öyle konuşulmadığını görerek ısrarla öyle saçma bir ağızla konuşmaya devam ediyorlar, güneydoğuda hemen hiç bir kennte boyuna bağlanmayan o puşuları bir bölge simgesi gibi bağlayıpta bazı lüzumsuz şeyelere atıfta bulunduklarında nerede idiler, gelin kaynana , koca bulma çöpçatan programlarında nerede idiler, hala devam eden kim kimle nerede ne ahlaksızlık yapmışları ekrsana getirip kendi halinde insanların zihnini bulandıran sözde magazin programlarında nerede idiler, demek ki değişen bişey yok,
25-20 yıl önce de aynı oyuncular sahnede idi, izlenen her yabancı filmdeki klise ayinlerini alkışyana harika yorumlar yapanlar bir Türk filminde kazara cami sahnesi olsa yaygara koparıyorlardı şimdide aynı şeyi yapıyorlar.

"önemli olan MİLLİYETÇİ ya da SOLCU olmak değildir!"
MİLLİYETÇİ olup ta 1000 yıl birlikte yaşadığın insanları yabancı göreceksen ona MİLLİYETÇİLİK denmez!
SOLCU olupta 1500 yıldır islâm ile müşerref olmuş milletimizin halkımız dini,milli değerleri ile alay etmeye SOLCULUK denmez

sonvolvocu
18-02-2007, 12:18
Türkiyedeki gerçekler neden gizlenmek isteniyor kurtlar vadisi yayindan kalkmasini şiddetle kınıyorum arkadaşlar

seyitcan
18-02-2007, 12:32
bence kalkmalı bu dizi halkın arasında dil din irk ayırımına yol açmaktadır.ve gençleri şiddete yoneltmektedir bu vatan hepimizin ve sahip çıkalım bu tur yayınlar turkiyedeki yaşayan halkların birligine zarar vermektedir.saygılar

ZaLiMFeLeK
18-02-2007, 12:46
bence kalkmalı bu dizi halkın arasında dil din irk ayırımına yol açmaktadır.ve gençleri şiddete yoneltmektedir bu vatan hepimizin ve sahip çıkalım bu tur yayınlar turkiyedeki yaşayan halkların birligine zarar vermektedir.saygılar

@seyitcan şu;size sorum dizinin 1.bölümünü izleyip bu kanaatemi eriştiniz?
Oysa bizler dizide kardeşi kardeşe kırdırıyorlar uyanık olun denildiği kanaatine eriştik, diziyi yanlış anlayan kim acaba.
Hem dizi bölen olsa idi herkes emin olsun ki dizinin kalamasına uğraşanlar yayınlanmasına uğraşirdı:warn: :warn: :warn:

kayserili
18-02-2007, 14:10
kurtlar vadisi dizisinin kalkmasini bende istemiyorum türkiye bizlerin ve hep bizlerin kalacak bir avuc teröristin olmayacak asla kim vatanini böldürmüski bizler böldürelim o kadar askerimiz sehit oldu bosuna degil bunlar.hersey vatan icin

kayserili
18-02-2007, 14:19
dizinin kalkmasi türkiyedeki olaylari degistirmeyecek bazi olaylar hep gizli kaliyor böyle dizilerle ekrana gelirse belki o zaman gercekleri daha iyi görebiliriz..GERCEKLERDEN KIMSE KACAMAZ:kacsa bile kendini kandirir.

uoruc2002
18-02-2007, 14:32
kurtlar vadisini kaldıracaklarına m.ali erbil in proğramını kaldırsınlar.bu ülkede gerçeklere hayır ahlaksızlığa evet mantalitesi oldukça daha çok sürünürüz

cihat43
18-02-2007, 14:57
bence m.alının programı kalksın sabahtan mılletın ahlakını bozmaktan basak bır işe yaramıyor buradan rtuke seslenıyorum mali yayından kaldırım nasıl kurtlar vadısını kaldırmasını bılıyorsanız onun kaldırın adam akılı bır sey ızlemeycekmıyızz
saygılar.....

mevlutezer
18-02-2007, 15:23
kesinlikle kaldırılmamalı kaldırılmasını isteyenler kendilerine bazı şeyler dokunuyo herhalde bunun piskolojiyi bozduğunu söyleyenler önce orasını burasını açanları insanlara ahlaksızlıgı aşılayan dizi ve proğramları kaldırsınlar nez in kılip ine muzur değil diyenler birzamanların dindar haber sipikeri ve şimdiki rütük başkanı herşeyi iyi incelesin diyer yorumları sizlere bırakıyorum

cekici23
18-02-2007, 16:12
Böyle Rezalet Görmedim Arkadaşlar... Güzelim Türkiyemde sayıları binlece ifade edilen kişiler tarafından yaklaşık 30 milyon kişinin izlediği bir dizi, şöyle veya böyle sudan bahaneler ile yayından kaldırtılıyor. Peki sorarım Türk halkına bu diziyi sadece bunlar mı izledi de rahatsız oldular. Diğer kanallarda her türlü ahlaksızlığın bazit ve yozluğun diz boyu olduğu programlar daha mı iyi? Önce Reying uğruna bu işe çanak tutan diğer medya patronlarına sonda da RTÜK yöneticelerine ve bu işe kim bulaşmış ise hepsine lanet olsun...Dizimizi geri istiyorum

MusaKa92
18-02-2007, 16:32
Her yerde dediğim gibi TÜRKİYE kendi gerçeklerini görmek istemiyor. Bu olayların hepsi şu son 5 yılda oldu. Kendilerini görmek istemiyorlar... (Sözüm meclisten dışarı)

engin
18-02-2007, 17:52
çok iyi oldu kalkması tşler rtük:45:

western32483
18-02-2007, 18:04
ben cok severek izliyordum diziyi ama,bencede kaldırıldığı iyi oldu nedenine gelince genclerimize cok k&#246;t&#252; oldugu d&#252;ş&#252;ncesindeyim...kolaygelsin

muratusta
18-02-2007, 18:25
bizim genclerimiz &#231;ok g&#246;z&#252; kara vede aşırı vatan sever bu t&#252;r dizilerde gen&#231;lerin
kanını kaynatıyor evet bazı tv kanallarında yayınlanan prğramları bende gayrı
ahlaki buluyorum fakat kurtlar vadisi ve benzeri diziler toplum k&#252;lt&#252;r&#252;n&#252; tam
kavramamış gen&#231;ler i&#231;in adeta kine teşvik edici bir unsurdur bu durumda dizi
yayından kaldırılmalıdır ben kaldırılmasın diyen arkadaşlrın g&#246;r&#252;şlerine saygı duyarım ancak toplum k&#252;lt&#252;r&#252;n&#252; iyi kavramış arkadaşlar ve gen&#231;ler i&#231;in sorun
yok birde madalyonun diğer y&#252;z&#252; var saygılar.

demir2768
18-02-2007, 18:31
:nono: :nono:

ne türban yasagı kalkacakmı yok kardeşim boşuna sevinme.Kalksa kurlar vadisi yayından apo nun cezası kalkar kuzey ıraktaki yerel güçler tanınır amerikanın dünyayı sömürmesine izin verilir.O kadar dizi varken örf ve adetlerimizi çigneyen insanlıgımızı unutturan bunlar yayında kalırken kurtlar vadisi yayından kaldırılması bence dizinin hedefini tutturdugunu gösterir bu dizi birilerinin deligine çomak soktu galiba

kralleo
18-02-2007, 18:40
Kurtlar yeni bir Vadi buldu

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yapımcıları, televizyonda yayınlanmayan diziyi başka bir yöntemle mutlaka gösterime sunmaya kararlı olduklarını söylediler. Firma muhtemel pazarlama stratejilerini şöyle açıkladı:

Gerekli hukuki mücadeleyi başlattıklarını belirten firma yetkilileri diziyi gerekirse sinema filmi şeklinde vizyona koyacaklarını, internet ortamında yayınlayacaklarını ve DVD'lerini piyasaya süreceklerini belirtti.

telat
18-02-2007, 19:02
bence yayından kaldırılması iyi oldu zaten seyretmiyordum.

s-hero
18-02-2007, 19:07
üstadlar kurtlar vadisi terörün yayından kaldırılması türk halkının saklanan gizlenen gerçekleri bir dizi aracılığıylada olsa öğrenmesine yakın tarihte yaşanılanların gün yüzüne çıkmasında göstermiş olduğu başarı ve hassasiyetin birilerinin veya bu vatana ihanet edenlerin ipliğini pazara dökmesi işlerine gelmediği için böyle bir yasağa baş vurmuşlardır ama pana filmin de açıkladığı gibi internet ve sinemada halkın gözünü açmaya devam edecektir şimdiden yolları çetin ve engelleri çok bizim elimizden gelense destek olmaktır

haldunersan
18-02-2007, 19:36
herkezin elinde uzaktan kumanda varken ve herkes istediği kanalı serbestce izleyebilirken bu dizinin sansür,rtük veya herneyse tarafından yayından kaldırılması son derece yanlış olmuştur.inşallah yakında başka bir kanalda yayınlanır.

ZaLiMFeLeK
18-02-2007, 20:12
bence yayından kaldırılması iyi oldu zaten seyretmiyordum.

kardeşim madem seyretmiyordun kaldırılması seni neden ilgilendirdi merak ettim :D :D :D :puah: :puah: :puah:

elfon
18-02-2007, 21:29
Dizinin kaldırılaması seyretmek isteyenleri durdurabilecekmi.?

rubella
19-02-2007, 00:44
kaldırılsın

kralleo
19-02-2007, 02:41
BAKANDAN KURTLAR VADİSİNE DESTEK

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abd&#252;llatif Şener, "Kurtlar Vadisi - Ter&#246;r" dizisinin Radyo Televizyon &#220;st Kurulu'na (RT&#220;K) giden olumsuz eleştiriler sonrasında yayından kaldırılmasıyla ilgili olarak, "Abd&#252;lhamid d&#246;nemi geri geldi" dedi.

Diziyi hi&#231; izlemediğini belirten Şener, "T&#252;rkiye'de basın &#246;zg&#252;rl&#252;ğ&#252; bulunduğunu, sans&#252;r&#252;n basın &#246;zg&#252;rl&#252;ğ&#252;yle bağdaşmayan bir kavram olduğunu" belirterek, şunları s&#246;yledi: "Zaman zaman televizyonlara, sinemalara bakıyorum. Rambo, Terminat&#246;r tipi &#231;ok daha ağır şiddet i&#231;eren yayınlar, &#231;ok serbest&#231;e bir kez değil, hatta onlarca kez tekrar tekrar &#231;eşitli kanallarda g&#246;sterilebiliyor. O zaman şu tartışılır, 'T&#252;m filmleri, dizileri, eşit ve eşzamanlı aynı ilkeye tabi tutacak bir sisteme ihtiya&#231; var mı?'"

Şener, İstanbul'da bir grup gazeteciye yaptığı a&#231;ıklamada ise şu ifadeleri kullandı:
"Yazılı basında b&#246;yle bir uygulama olsa bunun adı sans&#252;r olur. Abd&#252;lhamid d&#246;nemi geri geldi. Kuralsız yapılan işleri hi&#231;bir zaman doğru bulmadım. Ben kuralsızlığa karşıyım. Kurallar olmalı ve herkese eşit olmalıdır. Şiddet nedeniyle bir diziyi kaldırırken şiddet i&#231;eren Rambo gibi dizi ve diğer filmler oynatılırsa &#231;elişki olmaz mı? Kurallar herkese eşit olmalıdır

bu adamı &#231;ok seviyorum.her konuya bir siyasi olarak değilde bir insan olarak yaklaşıyor ve toplumun &#231;oğunluğu neyi istiyorsa onu destekliyor.

hamzaaytu
19-02-2007, 06:44
ben seyredemedim denk gelmedi

17erg
19-02-2007, 10:15
hayır kaldırılmasın.bir parça olsun gerçekleri görmemizi sağlıyor.
:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:
:fish2: :fish2: :fish2: :fish2: :fish2: :fish2: :fish2: :fish2: :fish2:
:behindsofa: :behindsofa: :behindsofa: :behindsofa: :behindsofa: :behindsofa: :behindsofa:

özkan195
19-02-2007, 11:10
gecen dönem oyumuzu verdik guvendik dürüst devlet anlayışı dedik gelgelelim bu devletin bir diziye bile tahammülü yokmuş ekranlara gercekler yansıtılınca malesef acı oluyor sırf bu yüzden secimlerden bizden cok oy beklerler yazıklar olsun bu anlayışa bu milletin gercekleri ögrenmeye hakkı yokmu arkadaslar soruyorum sizlere .................

talha
19-02-2007, 11:52
bu diziyi yayından kaldıran kaldırmaya çalışan insanları şidetle kınıyorum kardeşim bu diziden önce kalkması gereken bir sürü müççesel yayınlar varken gücünüz buna mı yetiyor diyecek vafla birşey bulamıyorum tekrar tekrar şidetle kınıyorum bu dizi derhal başlamalıdır

temel50
19-02-2007, 11:52
arkadaşlar sagır odayı seyreden varmı oda törör dizisi bu diziye nedersiniz

TARANTİNO
19-02-2007, 12:00
arkadaşlar sagır odayı seyreden varmı oda törör dizisi bu diziye nedersinizEvet ben her hafta seyrediyorum...senaryo ve oyunculuk olarak gayet başarılılar...

gençprens
19-02-2007, 13:08
abi ya kim kaldırıyoki inye kaldırıyoki şu diziyi koyun yerine tekrar yyaaa

MusaKa92
19-02-2007, 13:09
ben diğer konuyada yazdım ama buraya daha &#231;ok bakılıyor herhalde

Aslında bir de olaya şu y&#246;nden bakalım. Bu dizi ter&#246;r &#252;zerine. RT&#220;K korkmuş olamaz mı? Ben kalkmamasını istiyorum ama bir de bu y&#246;nden bakmak lazım.

leventizmir
19-02-2007, 13:22
şimdiye kadar bir b&#246;l&#252;m&#252;n&#252; bile seyretmediğim i&#231;in fikir y&#252;r&#252;tmek istemiyorum saygilar

rmznd
19-02-2007, 13:27
Bence kaldırılmasın. Belki gençlerimizi daha agresif yapıyordu ilk hali ama bu konu başka. Ama konunun terör olması dış güçlerin de işine gelmediği için bu yönde bir karar alınmış olabilir. Üstelik filmde herhangi bir kötü unsur olmadığı halde gelecekte olacak diye bir kaldırma da çok çok yanlış. Bu konuda RTÜK'ü kınıyorum.

hüseyin bulmuş
19-02-2007, 16:29
Ben dizinin yayından kaldırılmasının sebebinin ankaranın şerrinden brükselin şefaatına sığınmak isteyenlerin bu diziden rahatsız olduğu kanaatindeyim . Dizide ömer baba ve deli hikmet karakterlerinin verdiği mesajlar hiç görülmüyor herhalde. Türk Milliyetçilerine kafatasçı ırkçı diyen bir zihniyetten başka şey beklenmez. Şehitlerimiz yan gelip yatmaya devam edecekler. Talabani barzani de bu sayede kukla kürdistanı kuracaklar.

saraçTürk
19-02-2007, 16:36
KURTLAR VADİSİ TERÖR İÇİN KADER HAFTASI...

SHOW TV VE PANA FİLM:
1 AY KAPAMA VE İZİN İPTALİ
TEHDİTİ YAPILDI...

RTUK BAŞKANI ZAHİD AKMAN:
BİZ YASAKLAMADIK...TEHDİT YOK...

RTUK TV, ÇAĞRIDA BULUNUYOR:

MADEM TEHDİT YOK,
O HALDE KURTLAR VADİSİ TERÖR YAYINLANSIN, SANSÜR AYIBI KALKSIN,
HALK VE HUKUK KAZANSIN...

RTUK TV ANKETİNDE, İŞTE HALKIN KARARI:
EVET YAYINLANSIN 22.436 OY % 94.77
HAYIR YAYINLANMASIN 1.237 OY % 5.23

RTUK Başkanı kendilerine ulaşan 16 bin şikayetten çoğunun Kurtlar Vadisi Terör, "yayınlanmasın" şeklinde olduğunu açıklamıştı...

PERŞEMBE GÜNÜ, RTUK VE TÜRK MEDYA TARİHİ İÇİN BÜYÜK SINAV VAR...
YA SANSÜR, YA HALK VE HUKUK...

RTUK TV ANKETİ VE ŞİKAYET HATTINA GELEN BİNLERCE MESAJ İSE,
" YAYINLANSIN " ŞEKLİNDE... BU ANKET VE MESAJLARA KARŞI RTUK NASIL DİRENEBİLİR...

KARAR HAFTASINDA, TEPKİNİZİ SÜRDÜRÜN...
ŞİKAYET HATTINA GERÇEK KİMLİĞİNİZ VE ADRESİNİZ İLE KURTLAR VADİSİ TERÖR KONUSUNDAKİ MESAJLARINIZI GÖNDERİN...

RTUK TV ANKETİNE KATILIN...

UNUTMA TÜRKOĞLU

hüseyin bulmuş
19-02-2007, 16:47
çok güzel tespit yapmışsın allah razı olsun tamamen katılıyorum

kralleo
19-02-2007, 18:31
KURTLARDAN KARİKATÜRLÜ TEPKİ

BÜGÜN PANA YARIN SANA

istismar
19-02-2007, 19:07
:mad2: arkadaslar nıye kaldırılsınkı. kurtlar vadısı sansurlenıyor kaldırılıyor aynı saatte serefsızlerın satın alımıs oldugu bır kanalda rambo yayınlanıyor o fılm sıddet ıcermıyormu yok ıcermıyor amerıkan kulturunu anlatıyor deıılmı artı tum kurt dızılerı oynuyor yanlarındakı marabalara tecavuz edılıyor bu tarz dızıler etnık ayrımcılık deılmı

makkenzi
19-02-2007, 20:30
Bu dizi türkiyenin gerçeklerini gösteriyordu.Tv lerimizde töre yi alıntı yapan bazı dizilerimiz var niye onlar kaldırılmıyorda Kurtlar Vadisi Terör kaldırılıyor.Kaldırılmasında küçük bir payı olanları şiddetle kınıyorum.

ysagdic
19-02-2007, 21:15
arkadaşlar burdaki yorumlara bakıyorum destek yüzde dizinin kaldırılmasında etken olarak olumsuz şikayet onüç bin kişi kalkmasın diyen 3üç bin kişi bu kaldırılsın mesajlarını hayaletlermi yolluyor yada birkaç kişi deişik isimlerlmi yolluyor bence hem bizi hem rütüğü kandırıyorlar

data27
19-02-2007, 22:01
özgür ve demokratik bir ülkede yaşamadığımızı bir kez daha görmüş olduk demi arkadaşlar

hakan2737
19-02-2007, 23:22
Anlatılanların çoğu bence doğru güneş balçıkla sıvanmaz yayından kaldırmak çözüm değil insanlar zaten bunu çoğunu ya biliyor ya da yaşadı.Bence kalkması büyük bir ayıp.

beyazkartal
20-02-2007, 00:07
be pek izelemezdi arkadaşlar bahsediyordu izledim geçekten güzel diziymiş neden yayından kaldırdılar yeniden yayınlanmasını temenni ederiz

hayalcafe
20-02-2007, 00:21

SONUNA KADAR SÖZLERİNE KATILIYORUM...

REDKİD
20-02-2007, 10:00
bazı gerçekleri az yada çok türkiye olaylarını anlatıyor kaldırılmasın

rızvan
20-02-2007, 10:24
kaldırlmasın

muratince
20-02-2007, 10:50
bence yayından kaldırılmasın çünkü türk milleti bu diziyi çok seviyor nedenine gelince türkiyede eskiden yaşanan ve hala yaşanmakta olan bazı şeyler bu diziyle gün yüzüne çıkıyor . ben yayından kaldırılmasın diyorum teşekkür ederim.
İnşallah ta kaldırılmaz.

olesker
20-02-2007, 11:34
Ben kurtlar vadisini hiç seyretmedim ama sırf teröristler istedi diye yayından kaldırılmasına karşıyım.

eses124
20-02-2007, 11:39
arkadaslar bu kaldırama meselesı dıyer medyaların bır oyunu eyerkı ahlakı ve ya kulturel yapımıza ve cocukların ruhsal gelısmesıne zararlı bır program olsay dı oncelıkle her sabah yayınlanan sabah programları kaldırılması ger-eklı neden cunku sabah kı kadın programları ahlakı .kulturel yapımıza uymuyor ve de cocukları ruhsal olarak kotu etkılıyor.:bath:

YANSIMA_38
20-02-2007, 12:02
valla kesınlıkle yayınlanmalı eger yayınlanmıyosa kopru ve kod adı dızılerıde kaldırılmalı

censin
20-02-2007, 12:28
Bence yayindan kaldirilmamasi gerekiyordu yayindan kaldirilma sebeplerini açik açik dile getirmeleri gerekiyor yaşakci zihniyetle hib bir yere varilmaz gerçekler elbette gün yüzüne çikar derhal yayinlanmasini üst makamlara arz ederim.Sevgilerimle

sarimehmet
20-02-2007, 13:49
Kurtlar Vadisi dizisinin devam etmesini istiyorum.bunun için de rtük le telefon 444 1 178 irtibata geçtimmutlaka izlenmeli ve devam etmelidir.......

ayhankeskin
20-02-2007, 14:45
Neden korktular acaba, ter&#246;r&#252;n hortlayacağından mı, tırmanacağından mı, yurt i&#231;i ve dışında bulunan b&#246;l&#252;c&#252;lerden gelecek tepkilerden mi..... Neden kardeşim neden, zaten ter&#246;r&#252;n i&#231;indeyiz ve m&#252;cadelemizi veriyoruz, bırakın da yaşadıklarımızı dile getiren b&#246;yle g&#252;zel dizileri doya doya izleyelim. İ&#231;inize sinmeyen nedir, bu dizide? Bunu yasaklayanların kanından ş&#252;phe duyarım. Neymiş Samast' lar &#231;oğalırmış; o zaman eğitin bu milleti, gelir seviyesini y&#252;kseltin, iş g&#252;&#231; sahibi yapın, eline tutuşturulacak paraya tenezz&#252;l etmesin. İ&#231;inde &#246;ld&#252;rme arzusu olanı hi&#231; bir şekilde &#246;nleyemezsin ki. Hadi diziyi engelledin, interneti de engelleyin de g&#246;relim. Boş işlerle uğraşıyorsunuz, boooooooooooooş!......

mehmetnuri13
20-02-2007, 15:23
bence devam etmeli birileri rahatsız oluyorki baskı yapılıyo bizlerde sesimizi duyuralım saygılar

irfantan
20-02-2007, 16:31
kesinlikle kaldırılmasın her şey her konu işlenebilmeli kaldırılması saçmalık....

veshan
20-02-2007, 17:18
--------------------------------------------------------------
bu sozlere destekleyirem;;;;;;;;;;;;;

kralleo
20-02-2007, 17:27
Erdoğan Kurtlar'ı eleştirdi

Başbakan Tayyip Erdoğan, hiçbir gencin yanlış rol model üstlenmesine razı olmayacaklarını söyledi. Başbakan Erdoğan, Meclis grup konuşmasının büyük bölümünü gençlere yönelik mesajlara ayırdı.

Hiçbir anne babanın evladının kalem yerine silah tutmasına izin vermeyeceğini söyleyen Başbakan, “Duygularınızla oynamak isteyen bazı aktörler, televizyon ekranlarında ya da üniversite amfilerinde karşınıza çıkabilir. Bunlara karşı uyanık olmak zorundasınız” dedi.

başbakanın sözleri çok güzel:present: amaaa sayın başbakan bu ülkenin gençleri yeterince uyanık merak etmeyin siz.sizler biraz uyanık olunda bu ülkeyi parsel parsel avrupaya satmayın, uyanık olunda yaklaşan tehlikelere karşı yeterince önlemi alın.yoksa bizler kimi model alacağımızı çok iyi biliyoruz. alacağımız tek model ve idol vardır oda MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

saygılarımla

ZaLiMFeLeK
20-02-2007, 19:52
Erdoğan Kurtlar'ı eleştirdi

Başbakan Tayyip Erdoğan, hiçbir gencin yanlış rol model üstlenmesine razı olmayacaklarını söyledi. Başbakan Erdoğan, Meclis grup konuşmasının büyük bölümünü gençlere yönelik mesajlara ayırdı.

Hiçbir anne babanın evladının kalem yerine silah tutmasına izin vermeyeceğini söyleyen Başbakan, “Duygularınızla oynamak isteyen bazı aktörler, televizyon ekranlarında ya da üniversite amfilerinde karşınıza çıkabilir. Bunlara karşı uyanık olmak zorundasınız” dedi.

başbakanın sözleri çok güzel:present: amaaa sayın başbakan bu ülkenin gençleri yeterince uyanık merak etmeyin siz.sizler biraz uyanık olunda bu ülkeyi parsel parsel avrupaya satmayın, uyanık olunda yaklaşan tehlikelere karşı yeterince önlemi alın.yoksa bizler kimi model alacağımızı çok iyi biliyoruz. alacağımız tek model ve idol vardır oda MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

saygılarımla

o uyanıklar bir defa değiştiklerine inandırıp kandırıp oyunu aldıkları bu milleti bir kez daha kandıramayacaklarını anlayamaış olmalılar ki bu dizinin (milliyetçilik duygularını kabartacağını) bunu sağlayacağını sandılar.
Oysa bu millet eskiden beri Türkiye Milliyetçisidir. Birileri bunu bozmaya kalksada yoktur ayrımız gayrımız ve yoktur kendini uyanık sanan sansürcülere, değişmiş değil belki ama BOZULMUŞLARA verecek oyumuz Only the registered members can see the link

berepemi
20-02-2007, 20:34
bu dizinin yayından kaldırılmasını isteyenler;ya pkk yandaşıdır.yada fikri yok ve başkalarının kendilerine dikte ettiği fikirlerle hareket eden kendine güveni ve kendine ait kişiliği olmayan ve papağan gibi birilerinin sözlerini tekrarlayan zavallılardır.

tetikonline
20-02-2007, 21:15
Bencede kaldırılmasın Türkiye üzerinde oynanan oyunları bütün çıplaklığıyla gösteriyor.Bir sürü saçma sapan diziler var onları kaldısınlar ama kurtlar vadisini asla...

tetikonline
20-02-2007, 21:29
Kaldirilmasin
Edit ExCaLiBuR
Bir kez yazıncada kaldırılmasın dediğiniz anlaşılıyor zaten okuma özürlü olan yok,öğretmen ceza verdi galiba 200 kez kaldırılmasın yazacaksın diye....

zach76
20-02-2007, 22:20
acaba filmin ilerleyen bölümlerinde kimlerin kuyruğuna basılacaktı da korktular bence bu sebepten dolayı kaldırdılar

akrep5
21-02-2007, 00:59
demokratik t&#252;rkiye i&#231;in kaldırılmamalı.

sistem_elekt
21-02-2007, 10:07
Kaldirilmasin
Edit ExCaLiBuR
Bir kez yazıncada kaldırılmasın dediğiniz anlaşılıyor zaten okuma &#246;z&#252;rl&#252; olan yok,&#246;ğretmen ceza verdi galiba 200 kez kaldırılmasın yazacaksın diye....

greeneye
21-02-2007, 12:32
Kurtlar vadisini yayından kaldıran zihniyeti anlamak mümkün değil.Orf adet gelenek diyorlar butun kanallarda aksama kadar yayınladıkları kadın programlarındaki sevyesizlik yuzunden intaharlar olumler sonra sihir buyu dizileriyle cocuklarımızın beyinlerini yıkıyanlar saat gozetmeksizin yayınlanan dansözler yarışmalar kan durmayan sinema filimleri...' Sanırım bunları göremeyecek kadar kor olanlar benim görüşüş reyting kaygısına düşen diğer medya patronlarının ve kürt lobisinin esiri olmuştur... Yasak koyarak biyere gidemezsiniz yayın saati değişmeli benim şahsi fikrim..

serefguler
21-02-2007, 14:23
mafya ozentiligi koktugi icin bu diziye karsi oldugumu daha once bildirmistim ama gunumuz dunyasinda fikir ve dusuncelerin ozgurce soylenebilecegi bir ortam yaratilmaya calisildigi bir dunyada bu tur yasaklara da karsiyim ben bu olaya baska bir boyut getirmek istiyorum bu dizinin aktorlugunu ve produksiyonlugunu yapan sasmaz kardeslerin amerikan menseli oldugu ve evlerinin ve yatirimlarinin hepsini amerikaya yaptiklari soyleniyor bu konu bir ara basindada cikmisti ama birden bicak gibi kesildi hem amerikan aleyhtarligi yapacaksin hem amerikada yasayacaksin bu bana eski cia seneryolarini hatirlatti ki gunumuzdede hala bu sekilde calisiyorlar bu konu hakkinda bilgi sahibi olan varsa lutfen yazsin bizde bu dizi hakkindaki dusuncelerimizi daha saglamlastiralim
yasasin tam bagimsiz turkiye
turkiye turklerindir
atam izindeyiz

temel50
21-02-2007, 15:12
:praying:arkadaş çocuklarına seyretirmesinler arkadaş bizler bu diziyi istiyoruz yarası olan gocunsun:45: :angry8: :angry8: :angry8:

albanes
21-02-2007, 19:09
elalem diğer kanallarda çatır çatır adam öldürürken ve bir geceliğine 300.000 dolar dizileri hala yayındayken kurtlar vadisi nin yayından kaldırılmasını kınıyorum.

hkusbunar
21-02-2007, 20:11
Kim nederse desin kurtlar vadisi terör halkın gerçekleri görmesini istemeyen bazı politikacı ve pkk yandaşları tepkilerini koymak istiyorlar ne yaparlarsa yapsınlar vatanını seven herkese sesleniyorum. Ben bir türk evladı olarak KURTLAR VADİSİ TERÖR'ü canı gönülden destekliyorum.

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

mahmutkalas
21-02-2007, 21:05
show tv madem kurtlar vadisini yayınlayamıyor o zaman her hafta kurtlar vadisi g&#252;n&#252;nde kurtlar vadisi saatinde KAN UYKUSU programını yayınlasın biz izleriz.kurtlar vadisinden rahatsız olanlar kan uykusu programından daha &#231;ok rahatsız oluyor ve bu program tamamen ger&#231;ek.g&#252;neş bal&#231;ıkla sıvanmaz

ysagdic
21-02-2007, 21:10
arkadaşlar bilindiği gibi bu ülkede demokrasi özgürlüğü yoktur biz hiçbir şeyi düşmanlarımızın izni olmadan sevemeyiz kanıtı görülmüştür rütüğü arayan kişiler genel olarak terör yandaşları gibi görünüyor bana kalırsa amerikan filmi ramboda daha çok şiddet var düşmanlarımızın işine gelmeyen tarafıda dizinin vatan sever kişilerden ve konu olarakda vatanımız işlendiği için kaldırılmıştır rütük size soruyorum tvde yarışma altında yapılan soygunları görmezlikten geliyorsunuz çoğuda soğan gurubunun kanalları bunları kapatın bizde kurtlar vadisini izlemeyelim saygılarımla allah türkü korusun ve yüceltsin

telesis
21-02-2007, 22:06
arkadadaşlar sadece benim diyecegim show tv de yayına başlaması ile bitmemesi gereken bir dizi idi ama kanal d ve diger yandaşları sayesinde rütük e takıl dı saygılaramla . genel halk öyle diyor .

yasbukyy
21-02-2007, 22:40
Bu &#252;lkenin ger&#231;ek sorunlarının g&#246;r&#252;lmesini istemeyen zihniyetler bizi nasıl yerlere s&#252;r&#252;kleyecekler.Bu planlarının nasıl yapıldığını nasıl planlandığını herkesin &#246;ğrenmesi gerekir ben ilk b&#246;l&#252;mde ki olayların i&#231;inde askerlik yaptım bir &#231;ok arkadaşım gibi ama milletimiz ger&#231;ekleri bilmiyor bu senaryo ise b&#252;t&#252;n pislikleri g&#246;zler &#246;n&#252;ne seriyor onun i&#231;in kesinlikle yayınlanmasını istiyorum.

smmm72
21-02-2007, 23:31
kurtlar vadisi ter&#246;r sadece bir reyting kurbanı değil ger&#231;eklerin g&#252;ny&#252;z&#252;ne &#231;ıkabileceğinden korkan yada insanların bu diziyle bu konu hakkında birkere daha d&#252;ş&#252;n&#252;p ter&#246;r belasının ne canlar yaktığını ve yakmaya devam ettiğini fark etmesinden korkan politikacıların baskısı ile yayından kaldırıldı. yoksa kurtlar vadisine benzeyen bir &#231;ok dizi şu anda yayında ve bu diziler kurtlar vadisini mumla aratacak şiddet sahnelerine yer veriyorlar. &#246;rnekmi sağır oda malum gazeteler ni&#231;in bu dizi i&#231;inde basbas bağırmıyorlar yada malum yazarlar bunun hakkında ni&#231;in yazı yazmıyorlar. &#231;&#252;nk&#252; reytingleri d&#252;ş&#252;k diziler hakında olumsuz yazı yazmanında reytingi d&#252;ş&#252;k olur. ama ya kurtlar vadisi reytingi y&#252;ksek ozaman vurun abalıya

cumuk
21-02-2007, 23:57
dizi ger&#231;ekleri anlatıyor neden kaldırılsın ki?

Admin
22-02-2007, 01:06
Ankette son durum

Evet Yayından Kaldırılsın 15.44&#37;
Hayır Yayından Kaldırılmasın 84.56%

Ankette g&#246;r&#252;ld&#252;g&#252; gibi sonuc ortada % 85 e yakın kişi kaldırılmasın diyor

hsynibuk
22-02-2007, 01:42
merhabalar- bence dizinin &#246;nce iyibir denetimden ge&#231;ip &#246;yle yayına verilmesi lazım ve ge&#231; saatte yayınlanmalı mesela 23-00 gibi &#231;&#252;nk&#252; dizideki konu hassas bir konu yarın &#246;b&#252;r g&#252;n bu diziden dolayı birtakım olaylar olursa vebalini kim &#252;stenecek bu sebeple iyi denetlenip ge&#231; saatte yayınlanırsa bence iyi olur

hsynibuk
22-02-2007, 01:48
dizideki şiddet g&#246;r&#252;nt&#252;lerine gelince televizyonda bir s&#252;r&#252; şiddet i&#231;erikli amerikan filmi yayınlanıyor adamlar bir taraftan girip diğer taraftan &#231;ıkıyor kimsenin gıkı &#231;ımıyorbizimkiler bir aksion filmi yapıyor iyi veya k&#246;t&#252; beğenirsin beğenmezsin ki mesela ben sinema filmini hi&#231; beğenmedim ama sonu&#231; olarak bu şekilde eleştirilmesi yanlış

mehmet ünsal
22-02-2007, 09:57
bence takdir edilecek bir davranış buradan RTÜK yetkililerini kutluyorum o diziyi yapanlardan ve polat denilen adamdan nefret ediyorum sokakta bir çocuk görsem ben polatım ben vururum ben döverim diyor ben bizim evde çocuklara bu tür dizileri yasaklıyorum Kurtlar Vadisi denilen dizinin hiç bir bölümüne bakmadım
''ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ VE BEN GELECEĞİMLE OYNAMAM''
gerçekten resmen saçma bir dizi RTÜK bize iyilik olarak birde bu kadın progarmlarını kaldırsa bence çok güzel olur diye düşünüyorum

Rebelthunder
22-02-2007, 10:09

yigit03
22-02-2007, 10:38
Yayından kaldırılması utanc verici ; bence destek verenler kanal listelerinden Show tv 'yi de kaldırsınlar b&#246;yle bir kampanya başlatmak daha doğru olur. Bu &#252;lkenin ger&#231;eklerini herkesin bilmeye hakkı var. Tekrar yayınlanmaya başlarsa &#231;o&#231;ukların izleyemeyeceği daha ge&#231; saate alınması ( 23:00 ) gibi daha doğru olur.

gokay
22-02-2007, 13:08
bu dızının yayından kaldırılmasına uzuldum ama bu dızıye kadar oncelıklı dızı ve sozde program var oldugunu dusunuyorum madem bu dızı toplumu olumsuz sekılde etkılıyo ozaman bır dusunsunler turban yasagı nıye devam edıyor sımdıden tesekkurler

classnadir
22-02-2007, 13:45
tabii ki yayından kaldırılmasın neden bu insanlar gerçek yüzlerini görmekten korkuyorlar ?

faris
22-02-2007, 16:11
Bir cok arkadas insanlarin gercekleri bilme hakina sahip oldugunu s&#246;yl&#252;yor dogrudur c&#252;nk&#252; bu Insanlarin hakidir fakat Ben s&#246;zkonusu diziyi desteklemek veya desteklememekten ziyade inaniyorumki hic bir zaman olup bitenlerin gercegini T&#252;rk halki &#246;grenemiyecek bunu T&#252;rk halki istemediginden degil bilakis hakim olan birileri bunu istemiyor bu dizi yarin yeniden ortayacikabilecek tehlikelere karsi uyarmiyor gecmis 30 yillik d&#252;s&#252;k yogunluklu savasta 40 bin Insan hayatindan olduktan sonra bu dizi sayesinde mi gercek ortaya cikacak ? bir iki &#246;rnek (MIT &#246;zel bir operasyon ile apoyu kenyadan getirdi ucaktaki ilk &#246;zel tim g&#246;r&#252;nt&#252;lerini hatirlayin ama alti yil sonra abd ile bir pr&#252;z sayesinde abd liler biz apoyu size postaladik gercegi ortaya cikti neyin karsiliginda ?acelemiz yok birg&#252;n belki onuda baskasindan &#246;greniriz abd ile yapilanson gizli bir antlasmaya g&#246;re martin ortalarindan Nisanin ortalarina kadar bir ayi gecmemek ve sadece kandil dagini kapsamak sarti ile abd den operasyon izni alinmis neyin karsiliginda halk d&#252;zeyinde bilen varmi? abd Iraki iskal ettiginde turkiyeden izin aldimi? 30 yillik s&#252;re icerisinde hangi siyasi g&#246;r&#252;s iktidara gelmedi? niye bunlar ve diger kurumlar mit ordu ve emniyet gercegi anlatmadi?eyer bunlar anlatmadiysa gercegin ortaya cikmasi bu diziye kalmis ise vay halimiza.

Admin
22-02-2007, 19:29
ANKET SONUCLARI

Evet Yayından Kaldırılsın 15.64%
Hayır Yayından Kaldırılmasın 84.36%

Anketimize katılan tum uye arkadaşlarımıza teşekkurler demek oluyorki halkımız kurtlar vadisininin kalkmasını istemiyor.

Anket sona erdigi için Konu Kapanmıştır..