Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi Terör Destek Topici(sadece destekleyenler mesaj yazsın)
Only the registered members can see the link
KURTLAR VADİSİ’NİN SAYGIDEĞER İZLEYİCİLERİ,
23 yıldır Türkiye’nin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve geleceğini körelten terör belasının arkasındaki karanlık gerçekleri konu edindiğimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayın yasağı fiili bir durumdur.
Bildiğiniz gibi, önyargılı karalama kampanyalarına rağmen Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümü yayınlanırken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarısı nefeslerini tutmuş, her kesimden 30 milyon insanımızın yüreği birlikte çarpmış, eserde şu veya bu kesime karşı en küçük bir ayırım ve aşağılama görülmemiştir… Buna rağmen geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarkı dönmeye başlamış, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayımlanması imkânsız hale getirilmiştir… Ya Kurtlar Vadisi yayından kalkacak ya da kanalın yayın izni iptal edilecekti…
Yapımcı olarak bizim yaptığımız 30 milyon vatandaşın takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin beğenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptığı somut bir gerçekliktir… Zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayınlanmış ve bu bölümde herhangi bir sakınca görülmemiş olduğu halde sonraki bölümler, ısmarlama bir takım kaygı ve tahminlerden hareketle ağır şekilde suçlanmıştır.
Oysa Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir… Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı Kürt ve Türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar Kurtlar Vadisi’ni suçlamış, yayın engellenmiştir…
Kurtlar Vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur?
Kurtlar Vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir?
Ancak, Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı olarak PANA FİLM, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır…
Show Tv' ye Kurtlar Vadisi Terör dizisine verdiği destek için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla…
PANA FİLM
Sitede ve tv de yapılan acıklama bu sonuna kadar destekliyorum ve bu kararın kalkması için gerekli yerlere mail yolu ile yazacağım
bu topici actım anket ve genel cevremden edindiğim görüşlere göre cok kişi benle aynı düşüncede...
Buradan kendini denetleme kurulu sanan kişilere sesleniyorum kaldırılması gereken onca magazin eğlence ve gündüz kuşağı yayınları varken hiç bir eğitici öğretici yanı olmayan sacma sapan kadın programları varken neden kurtlar vadisi? bunun altında başka sebep aramakta haksızmıyız acaba?
daha bir bölüm yayınlanmış bir dizi için bu kadar tepki niye ?bu millet hiçmi amerikan mafya filmi seyretmedi :yell:
buraya destek olamak isteyen arkadaşları bekliyorum bütün atılan mesajları sözde denetleme yapan kişilere birebir mail olarak yollayacağım:bangin:
destek vermek isteyenler
[email protected] (
[email protected]) adresine mail ilede olsa destelerini esirgemesimler...
yapılan bu haksızlıı kınamak için Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) adresine mail atabilirler tabi siteleri acarsa:yell:
kolay gelsin...
Tabi her zaman bir umut vardır halk aşırı tepkide bulunursa yayına tekrar koymak zorunda kalırlar. Tam Destek verelim lütfen:clap2:: :praying:
destek için rtük telefon numarası 0312 444 1 178
Sansürün nedeni Başbakan ın açıklamasıdır.
RTÜK burda sadece günah işlemiş abduraman çelebidir.
Sayın Başbakan Kurtlar Vadisi Irak a eşiyle gitmesini biliyordu.
Sanırım bu sene seçimlerin olduğunu unuttu. Milletini hiç tanıyamamış. Oysa ona saltanatı veren aynı millet.
Bu millet değerleriyle oynatır mı? Bekleyip göreceğiz.
Saygılarımla,
Arkadaşlar destege devam edelim
Sonuna kadar destek oraları gören ve yaşayan biri olarak yazıklar olsun rtük olmuş tam bir kütük yazık 3.000 -5.000 kişiye uyup bu tip yayınlarla oynuyorlar o kadar Şehit,Gazi ve Ailelerini düşünmeden alınmış yanlış bir karar kınıyorum ben bunları yazıklar olsun:yell: :mad2: :smiles22:
medya,o,bu sonuçta herşey rtuk de bitiyor cesur olamadılar ama ummadıklar bir tepki ile karılaşmaya başladılar bile bir kurum ancak bu kadar gözden düşebilir umarım görev başında olanlar onurlu olan şeyi yaparlar:devilprv:
bence o rtuk e telefon yağdıranlar kimlerin olduğu malum.yoksa şehit aileleri oraya telefon açmazlar.açsalar bile destek için açarlar.bu benim görüşüm.dört gözle kurtlar vadisini bekledim birde ne görim yayından kaldırmışlar.orada internetten falan bahsediyorlar.yani internetten mi yayınlayacaklar acaba?
dizimiz geri gelsin:devilprv: :devilprv:
Buyurun artık üniversiteleri bile karıştırıyorlar yazık ne hallere geldik :smiles22:
Hulki CEVİZOĞLU'nun yazısı
ÜNİVERSİTELERDEKİ PKK YAPILANMASINA DİKKAT!..
Geçen hafta Diyarbakır’daki Dicle Üniversitesi’nde yaşanan PKK yanlısı gelişmelere ve bir çok olumsuz gelişmeye dikkat çekmiştim.
Yazımın sonunda da, üniversite rektörüne şu soruyu sormuştum:
“Sayın Rektör anayasal görevi olan Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerini uygulatmak için ne yapıyor? Bırakın bu ilkeleri yürürlüğe sokmayı, yasadışı eylemlere nasıl bakıyor?..”
REKTÖRÜN ÖNEMSEMEZ YAKLAŞIMI
Hafta sonunda bir elektronik posta geldi. Kuru bir iletiydi. Pek önem verilmeyen bir yanıt havası taşıyordu. Belki bizi, belki de yazdığımız olayları dikkate almayan içerikteydi. (Böyle bir iletiyi rektörün adını yazarak bir başkası da gönderebilirdi!..)
Her neyse, biz bu iletinin rektörden geldiğini varsayarak, söz hakkı tanıyalım ve görüşlerimizi aktarmaya devam edelim.
Altında “Prof. Dr. Fikri Canoruç, Dicle Üniversitesi Rektörü” yazan (imza yok) iletide özetle şöyle deniyordu:
“Ziya Gökalp Öğrenci Yurdu üniversitemize bağlı olmayıp, Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından işletilmektedir.
Hemen hemen bütün üniversitelerde olduğu gibi, üniversitemizde de zaman zaman bazı gruplar tarafından bir takım eylemlere teşebbüs edilmektedir. Bu eylemlere katılanlar hakkında yasaların emrettiği hükümler tereddütsüz şekilde uygulanmaktadır.
Üniversitemizin Temel Değerleri’nin en başında, Atatürk İlkelerine koşulsuz bağlılık gelmektedir. Üniversiteyi Atatürk karşıtlarının egemenliğinden kurtarmak için büyük mücadeleler verilmiştir. Bu mücadelede çıkarları elden giden ve istedikleri yönetim tarzını üniversitede etkin kılamayan bazı çevreler, zaman zaman bu tür iddiaları abartarak sizler gibi bu konulara duyarlı çevreleri yanlış bilgilendirmek suretiyle etkilemeye çalışmaktadırlar. Devletimizin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki en önemli kurumlarından biri olan Dicle Üniversitesi’nin emin ellerde olduğundan emin olmanızı isterim. Ayrıca üniversitemizde yapılanları ve her alanda meydana gelen ilerlemeleri yerinde görmeniz için sizi üniversitemize davet ediyorum. Bu aktarımların abartılı olduğunu siz de göreceksiniz.”
ÜNİVERSİTELERDE PKK YAPILANMASI
Okuduğunuz gibi, Dicle Üniversitesi rektörünün oturduğu yerden olaylar farklı görünüyor anlaşılan. Biz, bu yanıttan daha çok, bize iletilen şikâyet dolu iletilere inanıyoruz. Dicle Üniversitesi Rektörü, tek tek saydığımız olaylara hiç değinmiyor, bunların faillerine hangi yasal işlemin uygulandığından söz etmiyor, Atatürkçü hocalar hakkında dava açılıp açılmadığına değinmiyor.
Ama biz izlemeye devam ediyoruz..
Geçen haftaki yazımız üzerine diğer üniversitelerde de PKK ve APO posterlerinin açıldığı ve benzer terörist başkaldırıların yaşandığını öğreniyoruz. Okullarda bir sağ-sol kavgası gibi gösterilen olumsuz gelişmelerin aslında, PKK’nın üniversitelerde yapılanması girişimleri ve bunun doğurduğu sıkıntılar olduğu anlaşılıyor.
Türkiye’mizin başkenti Ankara’daki yandaşı partilerin kongrelerinde PKK propagandalarına tanık olunca, bize yazılanların az bile olduğuna inanır hâle geldik.
Bu Dicle Üniversitesi’nde, Vali Efkan Ala ve Rektör Fikri Canoruç, acaba fakültelerde şu sloganları duydular mı?
“Gerillanın bir elinde keleş, bir elinde roketatar, Mehmetçik kaçacak delik arar”, “Kürdistan dağları Mehmetçiği bekliyor”, “Biji serok APO” ve “APO’ya uzanan eller kırılacak.”
Bunlar hayali sloganlar mı, yoksa gerçekten bu sloganlar atılıyor ve yetkililer bunların sorumlularına göz mü yumuyor?..
Atatürkçü dirilişin yaşandığı Türkiye’de, bilim yuvası olması gereken üniversitelerimizdeki el altından terörist yapılanma ve PKK yuvalanmalarına tüm yetkililerin çok dikkat etmesi gerekir.
Biz ediyoruz ve edeceğiz.
sehzade30
16-02-2007, 03:05
sonuna kadar destekliyoruz
Bu dizide ne varki kaldırıyorlar sonuna kadar destek dizi geri gelsin :(
BAŞBAKAN ERDOĞAN VE DANIŞMANLARINA SUNULAN ŞOK RAPORU AÇIKLIYOR ! İŞTE KURTLAR VADİSİ'NİN YAYINDAN KALDIRILMASINA NEDEN OLAN RAPORUN AYRINTILARI!
SUPER...ON - ÖZEL HABER
Superpoligon, "Kurtlar Vadisi Terör"ün yayından kaldırılması için hazırlanan raporun ayrıntılarına ulaştı.
AK Parti'ye yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayını öncesi ve sonrası Başbakan Erdoğan'a iletilmek üzere AK Parti Genel Merkezine ve Başbakanlığa bir kaç rapor birden gönderildi.
Aralarında bazı akademisyenler, eğitimciler ve parti kurmaylarının da bulunduğu isimlerce hazırlanan raporlarda, dizinin bugüne kadar toplumda yarattığı etkiye değinilerek, gazete sayfalarına ve köşe yazılarına taşınan olaylar aktarıldı.
Edindiğimiz bilgiye göre, Tayyyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan da Başbakan ile görüşerek, kendisine ulaşan bölge halkının dizinin içeriğinden rahatsızlığını dile getirdiğini söyledi.
Terörün Güneydoğu halkına yıllarca acı çektirdiğini ve dizi ile yaraların tekrar kanatılacağı endişesi taşındığını aktaran Arslan, endişelerini dile getirdi.
AK Parti'ye yakın isimlerce hazırlanan raporlarda ise dizi senaryosuna hakim olan "milliyetçi" duyguların, başta MHP olmak üzere bazı milliyetçi partilerin söylemlerine yakınlığı vurgulanarak, yaklaşan seçimler öncesi bunun AK Parti'ye zarar vereceği anlatıldı.
Bir başka iddiaya göre raporlarda vurgulanan bir diğer unsurun da dizinin kimi bazı kentlerde Kürt-Türk çatışmasına neden olabileceği iddia edilerek, istenmeyen olaylara neden olacağı savunuldu.
Söz konusu raporlarda özetle şu bilgiler yer aldı:
''Kurtlar Vadisi dizisinde yer alan bir çok karakter, hiç bir eğitimi ve olmayan, belinde silahlı kişileri anlandırmaktadır. Söz konusu kişiler oluşturdakları illegal 'çete' yapısı ile sözde devlet adına işler yapmaktadır. Başta çocuklar ve gençler olmak üzere bir çok kesim üzerinde etki bırakan dizinin bu yönü, sanki devlet güvenlik güçlerinin çetelerle, terörle ve suç örgütleriyle mücadelede başarılı olamadığını ve bu tür yapılanmalara sanki ihtiyaç olduğu mesajını içermektedir.
Dizinin, işsiz, eğitimsiz ve hayattan beklentisi olmayan kitleler üzerinde bırakacağı psikolojik etki düşünüldüğünde, toplum içinden dizi kahramanlarına özenen kişilerin çıkması kaçınılmazdır.''
Diziyle ilgili danışmanlarına görüş soran Erdoğan'a, komuoyunda diziye karşı oluşmuş bir tepkiler, bazı sivil toplum örgütleri, dernekler ve köşe yazarlarının, dizinin yayının durdurulması için başlattıkları kampayalar hatırlatıldı.
RTÜK'e de dizinin yayından kaldırılmasına yönelik çok sayıda telefon geldiği hatırlatılan Erdoğan'a RTÜK tarafından dizi ile ilgili hazırlanan bir de rapor sunuldu.
Erdoğan'ın bu gelişmelerin ardından RTÜK Başkanı Zahid Akman'ı arayarak "gereğinin yapılması" talimatını verdiği öne sürüldü.
Kurtlar Vadisi - Irak filminden sonra da ABD'nin Ankara Büyükelçiliği bir rapor hazırlayarak, "dizide anti Amerikancılık propagandası yapıldığını" belirtmiş ve raporu Dışişleri Bakanlığı'na sunmuştu.
2004 yılında da MİT Müsteşarlığı'nın diziyle ilgili rapor hazırladığı ortaya çıkmıştı.
DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın da adının geçtiği raporda, dizinin senaristi, yönetmeni, oyuncuları, finansörleri ve bu isimlerin bağlantılarıyla ilgili tartışma yaratacak detaylar yer almıştı.
Raporda, dizinin senaristi Raci Şaşmaz ile o dönem ki yönetmeni Osman Sınav'ın kullandıkları argümanları jandarma istihbaratının üst düzey yetkilisinden aldıkları, bu iki isim ile jandarma istihbaratı arasında telefon irtibatları kurulduğu kaydedilmişti.
Telefon numaralarına da yer verilen rapor, diziyle ilgili teknik bir takibin söz konusu olduğunu açıkça ortaya koymuştu.
bu dizi icin yukaridaki haberde teşebbüsde bulunanlarin........
ortaklaşa gerçekleştirdiği REZILLIK........
RTÜK açıklamasından bir kesit
Milliyetçiligi korukluyormuş...............ir oradan hainler..........
Zorunuza da gitse, eskinin peynirlerini tv lerdi soyup göstersenizde,
Türk halkina nikahsiz birliktelikleri KAKALAMAYA (yemezler) çalışsanizda......
uyuşturucuyu dizilerde göstersenizde, töre möre gibi örf denen uydurma dizileri göstersenizde,
bu dizinin yayinlanmamasi icin tebebbuste bulunanlar
PKK'lidir, teröristtir............... kesinlikle teröristtir.......
Sonuna kadar milliyetçiyizzzzzzzzzzzzzzzzzz......... memleketciyiz...
üç beş capulcunun gazina gelmeyiz...
1 cm kare toprakta bbogulursunuz...
Adam olani seviyoruz............
su bu kesimden olmasi onemli degil...
Ajan olan sevmiyoruz, su bu kesimden yine onemli degil.........
Pisliklerin pisliklerini TÜRK halkı zaten biliyor, diziyi kaldirsaniz
NE YAZAR........
Zorlarina giden Milliyetciligimizin Hic bitmemesi.....
Ne kötü degilmi, ajan, hain sürüleri........
Allahin sopasu yok, yine dizi kaldirildi diye milliyetcilik körüklendi, ne yapsaniz olmuyor... salyalariniz kurudu...
ABD: egitim kurumlarinda milliyetcilik icin ayirdigi para 100 milyar dolar...
Yayinlanan filmler: yüzde 85 i amerikan vatanseverliği ile ilgili...
Avrupa: milli egitim sistemlerinde milliyetcilik icin FON ayiriyor.....
EY pkk ve sürüleri, emin olun siz bir hic.siniz........
alıntıdır
Konuyu tum uyelere pm attım destek verenler buraya
mcmehmet
16-02-2007, 03:37
showmax te yayınlanacakmış bundan sonra bakalım oraya ne bahane bulacaklar
zabataygatör
16-02-2007, 03:51
dizi yayindan kaldirilmasin ama gencleri silaha kavgaya ozendirecek sahnelerden uzak durulsun.sokak catismalri olan sahneler olmasin.liseli ogrenciler birbirini vuruyor polatmi buyuk miroglumu diye
BABA_YUKSEL
16-02-2007, 04:01
Bende Sonuna kadar destekliyorum arkadaşlar yazalım Haklarımız arayalım
nasıl Kaldırıyorlar'mış bizde sesimizi duyuralım Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladı
Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasakları Kaldırmaya Gelmişti Hani. Kaldıracaklarsa önce Türban yasağını Kaldırsınlar verdikleri sözleri Tutsunlar
ufuk__54
16-02-2007, 05:03
bende katılıyorum arkadaslar becede ne yapacaklar bakalım
Şiddet içerdiği için kaldırılması düşünülüyormuş.Halbuki haber saatinde hemen hemen tüm kanallar şiddet içeren görüntüler yayınlamaktadırlar.Yani bunlar insanımızı hiç mi etkilemiyor.Dizi filmin saatini ileri bir saate alırsınız olur biter isteyen oturur bekler ve seyreder istemeyende seyretmez.
Saygılarımla,
tako 2000
16-02-2007, 08:15
bu diziyi kaldıranı daga kaldıracagım orda özel olarak seyrettirecegim
:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
Eh adamlar haklı ne güzel uyuyorduk!Ne halt yemeye uyandırıyorsunuz milleti....
akcayhalil
16-02-2007, 10:13
Kurtlar vadisi bu dizisiyle, çoğu konuları ele almıştır ve bence bazılarının korkusu yüzünden kaldırmak istiyorlar. Bence kaldırılmasın, neden kaldırıyorlarki?
Neymiş efendim dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra RTÜK e şikayet telefonları yağmış, nedemişlerdir acaba şikayet edenler merak ediyorum, ilk bölümü tüm Türkiye izledi varmıydı yasaklanacak bir şey, hiçbir şeyde yoktu, kesinlikle bu şikayet edenleri bu dizide anlatılanlar rahatsız etmiş kimleri rahatsız ettiğini herhalde herkez anlamıştır. Derler ya anlayan anladı...
katılıyorum nasıl olurda diziyi yayından kaldırırlar
O zaman canlı yayında bir kamuoyu araştırması yapsınlar, oylamaya sunsunlarda bakalım kimlermiş, kaç kişiymiş bu diziyi istemeyenler bir görelim.
Milliyetin sitesindeki oylamaya katılmak isterseniz ve kaldırılmamasını istiyorsanız lütfen oyunuzu kullanınız, tabi ki bu sadece bir anket.linki veriyorum.
Eh adamlar haklı ne güzel uyuyorduk!Ne halt yemeye uyandırıyorsunuz milleti....
burası destek topici topicin başındada yazıyor okumadınız galiba..
selametle...
DİGİTAL_17
16-02-2007, 10:42
benim anlamadığım yok efendim dizi şiddet içeriyormuş,yok mafyaya özendiriyormuş. öyle ise şiddet içeren bütün amerikan filmlerini yasaklamaları lazım.o filmlerde şiddet yokmu. veya diğer dizilerde şiddet yokmu. bana göre bazılarının işine gelmediği için dizi yayından kaldırıldı.bence tüm kurtlar vadisi severleri bir olup artık nereye başvurulacaksa (e.mail veya telefon) başvuralım dizimize tekrar kavuşalım.sagılarımla...
ozaman sağır oda, yağmurdan sonra vs bu dizileride kaldırsınlar.
Artık bu mesele dizi meselesi olmaktan çıkmıştır bu fikirlerin ve çıkarların çatışmasına dönmüştür.
Arkadaşlar gördüğüm kadarı ile çoğunluk dizinin yayından kaldırımaması konusunda hem fikir desteğimizi ve tepkimizi dile getirmek lazım bunu ilgili kuruluşlara e-mail yolu ile yapmamız oldukça etkili olur.
Gerçi bizim forumumuz oldukça etkli bir yer ama yinede her yönden deneyelim.:45:
Artık bu mesele dizi meselesi olmaktan çıkmıştır bu fikirlerin ve çıkarların çatışmasına dönmüştür.
Arkadaşlar gördüğüm kadarı ile çoğunluk dizinin yayından kaldırımaması konusunda hem fikir desteğimizi ve tepkimizi dile getirmek lazım bunu ilgili kuruluşlara e-mail yolu ile yapmamız oldukça etkili olur.
Gerçi bizim forumumuz oldukça etkli bir yer ama yinede her yönden deneyelim.:45:
katılıyorum size elimizden geldiğince tepkimizi gösterelim tepkisiz kalmayalım herkes küçükte olsa bir şeyler yazsın ve yollasın hadi desteğimizi esirgemeyelim arkadaşlar....
hunter100
16-02-2007, 11:39
bu diziyi kaldırılmasını diğer televizyon kanalları retingi düşmesi ve terör örgütü yandakçılarının işlerine gelmesinden dolayı kaldırılmasını istediler .. bizde rtürkü telefon yağmuruna tutup desteklerimizle onları bunaltalım rtürkün numarası
4441178 herkesi desteğe davet ediyorum...
MusaKa92
16-02-2007, 11:42
Bu dizi yayından kalkmamalı. Çünkü sonuçta Türkiye'nin uğradığı zararın ne derecede büyük olduğunu göstermektedir. Eğer Türkiye'de Devlet denenler bu filmi kaldırıyorsa.........
senol_30
16-02-2007, 11:50
yazıklar olsun rtüke hani sansür yoktu
baskılara dayanamadı neyaptıki sizlere neden kaldırdınız
arkadaşlar türkiyemiz elden gidiyo heryerde baskı içde baskı dışarıdan baskı
bence bunun içinde siyasetvar başkada bişey demiyorum
saygılar
TARANTİNO
16-02-2007, 11:54
Dizinin yayınına blok getirilmesi saçmalık...bir diziden bu kadar mı korkulur bu kadar mı çekinilir...yazık o koltukları babalarının tahtı sanan micro beyinlilere...embesiller toplanmış düşünmüş düşünmüş çok büyük iş yapacak gibi bula bula diziyi bloklama yolu bulmuş...diyecek çok sözüm var onlara ama anlamaz ki adamlar micro beyinlerinin kapasitesi almaz diyeceklerimi...neysee...bir gün bizde onları bloklarız...
senol_30
16-02-2007, 11:59
Dizinin yayınına blok getirilmesi saçmalık...bir diziden bu kadar mı korkulur bu kadar mı çekinilir...yazık o koltukları babalarının tahtı sanan micro beyinlilere...embesiller toplanmış düşünmüş düşünmüş çok büyük iş yapacak gibi bula bula diziyi bloklama yolu bulmuş...diyecek çok sözüm var onlara ama anlamaz ki adamlar micro beyinlerinin kapasitesi almaz diyeceklerimi...neysee...bir gün bizde onları bloklarız...
azkaldı üstat suları ısındı artık bunların busene hepsi birden geldikleri yere gerigidecekler bekleyin geliyoruz azkaldı
Arkadaşlar daha dizi yayınlanmadan RTÜK'e şikayet telefonları yağmış. Rahatsız olanlar da onu hemen manşet yaptılar.
Bakın ne yazmışlar.
"Kurtlar Vadisi-Terör" adlı dizi nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na 1 Ocak - 13 Şubat 2007 tarihleri arasında toplam 16 bin 597 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 13 bin 953’ünde dizinin yayınlanmaması, 2 bin 609’unda ise dizinin yayınlanması istendi. Dizinin 8 Şubat’ta yayınlanmasının akabinde ise 444 1 178 RTÜK İletişim Merkezi’ne toplam 2 bin 898 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 2 bin 192’sinin (yüzde 75.6) konusunu Kurtlar Vadisi-Terör dizisi oluşturdu. İzleyicilerden gelen bildirimlerin 1924’ünde (yüzde 87.8) dizi şikayet edildi ve yayından kaldırılması istendi. İzleyicilerden gelen 268 (yüzde 12.2) bildirimde ise dizinin beğenildiği, devam etmesinin istendiği ifade edildi. Sivil toplum ve meslek kuruluşları, yazarlar ve birçok internet sitesi de dizinin yayınlanmasına tepki göstererek, yayından kaldırılmasını istedi."
Bu sizce ne kadar doğrudur. Allah aşkına söyeyin. Birde aynı sayfaya anket koymuşlar. O anketin sonucu yukarıdaki yazıya göre şimdiden belli.
Anladınız siz onu.
İzleyicilerden gelen 268 (yüzde 12.2) bildirimde ise dizinin beğenildiği, devam etmesinin istendiği ifade edildi.
Buna kesinlikle inanmıyorum iyide herşey ortada bizim diger konuda anket te var herkesin yorum yazıyor oy veriyor.Kendileri oylarını düzenliyorlardır
Ben Kurtlar Vadisi Dizisini yayından kaldırılmasına ve yayınlanmamasına destek verenleri bu diziyi engelleyenleri kınıyorum
berke_fear
16-02-2007, 12:27
niye sagır oda kaldırılmıyor tabiki gerçekler kurlar vadisiyle ortaya çıkıyor dizinin yayınlanmasından rahatsız olan varsa izlemesin kardeşim bırakında izlemek isteyenler izlesin bizim korkacak bir şeyimiz yok
korkaklar inanır böyle maskaralıklara bu ülkede bu olaylar olmadımı nolduda diziyi kaldırıyorsunuz oy kaybıyla tabiki bence çok yanlış yaptılar şimdi daha çok oy kaybedecekler çünkü ben 7 oyumla bu diziyi yayından kaldıranlara sandıkta cevap verecem
TARANTİNO
16-02-2007, 12:32
niye sagır oda kaldırılmıyor tabiki gerçekler kurlar vadisiyle ortaya çıkıyor dizinin yayınlanmasından rahatsız olan varsa izlemesin kardeşim bırakında izlemek isteyenler izlesin bizim korkacak bir şeyimiz yokAman arkadaşım sus Sağır Odayıda kaldırır bu idiyotlar...:puah:
arkadaşlar bence de bu dizinin kaldırlması rütük mütük değil kanımca TÜRK MİLLETİNİN milli duygularını körükleyeceğini ve yapılan yanlışların vede oynanan oyunların ortaya çıkacağından korkan bazı üç beş kişinin koltuk korkularıdır çünki millete en iyi yayın organının tv olması hele birde sevilen merakla takip edilen bir dizinin milletin onlara karşı düşüncelerini kabartacağından korkdukları için yayından kaldırdılar tahminimce.Ama unuttukları bir olay varkı KORKUNUN ECELE faydası yoktur bir gün gelecek hesap vereceklerdir heseflede kınamaktayım yapılan bu olayın yaptıkları eşkiyalıktır bence
Kemal Turan
16-02-2007, 12:40
Adminim bu kadar desteğin olduğu forumada, aklı eksik olanlar sansür koymasın? Bu teröre giden 300 milyar doların hangi tosunların cebine gideceği biraz olsun açıklığa kavuşacağı için ürkmüş olmasınlar? Ne yazıkki benden yana olmayan bana karşıdır sloganını edinen bu hükümette buna çanak tutuyor.
konuyu siyasi tartışmaya dönüştürmeyelim
cumhur31
16-02-2007, 12:52
ne gerek var kurtlar vadisi yerine kan uykusunu izledik. ardında uçan kuş saçmalığını.(tabi ki izlemedim) dizinin ardından böyle programlar yayınlanacak sa dizi yayınlansa ne olur. haftada 150-200 saat ahlak dejenenarosyonu yayınlanıp hiç biri görülmezken. haftada bir saatlik bir yayının kaldırılması kafalardaki art niyeti açıkça ortaya koyuyor.hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir.rtük başkanı daha düne kadar ankaradan bildiren kanal 7 ye bağlı bir muhabirdi nasıl olduda rtük başkanı oldu sanıyorsunuz. özel emirleri yerine getirmeyecekse başkan yapılırmıydı hiç. bence bu ak partiden bilinecek ve geçen zamanda kaybetmediği oyun misliyle fazlasını bu yüzden kaybedecek.
banshee8831
16-02-2007, 12:57
ya benim anlamadığım nerdeyse her yerde kaldırılmasın deniliyor ama gerçektende kaldırılmış.ben yalan söylemeyim sırf gençlere kötü örnek olduğu için kaldırılmasını istemiştim.ama her yerde kaldırılsın oyu çok azdı ve kaldırılmasının ezici bir üstünlüğü vardı.peki bütün halk kaldırılmasın derken bu dizi nasıl kaldırıldı !!! sizce rtük içinde neler dönüyor? şimdi oyumu geri aldım.sırf bu adaletsizlik yüzünden.kalkmaması gereken bir dizinin halkın kalkmamasını istediği halde yayından kaldırıldığı için şimdi protesto ediyorum.oyum sizden yana arkadaşlar.napalım gençlerin ö kötü olaylarını göreceğiz ama ortada büyük haksızlık var.bunu çözmeliyiz.peki arkadaşlar şimdi biz hep bareber olup oy toplayıp rtük e göstersek sizce kabul ederlermi?bence rtük içinde bişiyler dönüyor.yada dolaylı yönden bazı akıllı insanlar bu dizinin yayınlanmaması için baskı yapıyor.neyse zamanla göreceğiz...
ZaLiMFeLeK
16-02-2007, 13:06
BAŞBAKAN ERDOĞAN VE DANIŞMANLARINA SUNULAN ŞOK RAPORU AÇIKLIYOR ! İŞTE KURTLAR VADİSİ'NİN YAYINDAN KALDIRILMASINA NEDEN OLAN RAPORUN AYRINTILARI!
SUPER...ON - ÖZEL HABER
Superpoligon, "Kurtlar Vadisi Terör"ün yayından kaldırılması için hazırlanan raporun ayrıntılarına ulaştı.
AK Parti'ye yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayını öncesi ve sonrası Başbakan Erdoğan'a iletilmek üzere AK Parti Genel Merkezine ve Başbakanlığa bir kaç rapor birden gönderildi.
Aralarında bazı akademisyenler, eğitimciler ve parti kurmaylarının da bulunduğu isimlerce hazırlanan raporlarda, dizinin bugüne kadar toplumda yarattığı etkiye değinilerek, gazete sayfalarına ve köşe yazılarına taşınan olaylar aktarıldı.
Edindiğimiz bilgiye göre, Tayyyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan da Başbakan ile görüşerek, kendisine ulaşan bölge halkının dizinin içeriğinden rahatsızlığını dile getirdiğini söyledi.
Terörün Güneydoğu halkına yıllarca acı çektirdiğini ve dizi ile yaraların tekrar kanatılacağı endişesi taşındığını aktaran Arslan, endişelerini dile getirdi.
AK Parti'ye yakın isimlerce hazırlanan raporlarda ise dizi senaryosuna hakim olan "milliyetçi" duyguların, başta MHP olmak üzere bazı milliyetçi partilerin söylemlerine yakınlığı vurgulanarak, yaklaşan seçimler öncesi bunun AK Parti'ye zarar vereceği anlatıldı.
Bir başka iddiaya göre raporlarda vurgulanan bir diğer unsurun da dizinin kimi bazı kentlerde Kürt-Türk çatışmasına neden olabileceği iddia edilerek, istenmeyen olaylara neden olacağı savunuldu.
Söz konusu raporlarda özetle şu bilgiler yer aldı:
''Kurtlar Vadisi dizisinde yer alan bir çok karakter, hiç bir eğitimi ve olmayan, belinde silahlı kişileri anlandırmaktadır. Söz konusu kişiler oluşturdakları illegal 'çete' yapısı ile sözde devlet adına işler yapmaktadır. Başta çocuklar ve gençler olmak üzere bir çok kesim üzerinde etki bırakan dizinin bu yönü, sanki devlet güvenlik güçlerinin çetelerle, terörle ve suç örgütleriyle mücadelede başarılı olamadığını ve bu tür yapılanmalara sanki ihtiyaç olduğu mesajını içermektedir.
Dizinin, işsiz, eğitimsiz ve hayattan beklentisi olmayan kitleler üzerinde bırakacağı psikolojik etki düşünüldüğünde, toplum içinden dizi kahramanlarına özenen kişilerin çıkması kaçınılmazdır.''
Diziyle ilgili danışmanlarına görüş soran Erdoğan'a, komuoyunda diziye karşı oluşmuş bir tepkiler, bazı sivil toplum örgütleri, dernekler ve köşe yazarlarının, dizinin yayının durdurulması için başlattıkları kampayalar hatırlatıldı.
RTÜK'e de dizinin yayından kaldırılmasına yönelik çok sayıda telefon geldiği hatırlatılan Erdoğan'a RTÜK tarafından dizi ile ilgili hazırlanan bir de rapor sunuldu.
Erdoğan'ın bu gelişmelerin ardından RTÜK Başkanı Zahid Akman'ı arayarak "gereğinin yapılması" talimatını verdiği öne sürüldü.
Kurtlar Vadisi - Irak filminden sonra da ABD'nin Ankara Büyükelçiliği bir rapor hazırlayarak, "dizide anti Amerikancılık propagandası yapıldığını" belirtmiş ve raporu Dışişleri Bakanlığı'na sunmuştu.
2004 yılında da MİT Müsteşarlığı'nın diziyle ilgili rapor hazırladığı ortaya çıkmıştı.
DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın da adının geçtiği raporda, dizinin senaristi, yönetmeni, oyuncuları, finansörleri ve bu isimlerin bağlantılarıyla ilgili tartışma yaratacak detaylar yer almıştı.
Raporda, dizinin senaristi Raci Şaşmaz ile o dönem ki yönetmeni Osman Sınav'ın kullandıkları argümanları jandarma istihbaratının üst düzey yetkilisinden aldıkları, bu iki isim ile jandarma istihbaratı arasında telefon irtibatları kurulduğu kaydedilmişti.
Telefon numaralarına da yer verilen rapor, diziyle ilgili teknik bir takibin söz konusu olduğunu açıkça ortaya koymuştu.
bu dizi icin yukaridaki haberde teşebbüsde bulunanlarin........
ortaklaşa gerçekleştirdiği REZILLIK........
RTÜK açıklamasından bir kesit
Milliyetçiligi korukluyormuş...............ir oradan hainler..........
Zorunuza da gitse, eskinin peynirlerini tv lerdi soyup göstersenizde,
Türk halkina nikahsiz birliktelikleri KAKALAMAYA (yemezler) çalışsanizda......
uyuşturucuyu dizilerde göstersenizde, töre möre gibi örf denen uydurma dizileri göstersenizde,
bu dizinin yayinlanmamasi icin tebebbuste bulunanlar
PKK'lidir, teröristtir............... kesinlikle teröristtir.......
Sonuna kadar milliyetçiyizzzzzzzzzzzzzzzzzz......... memleketciyiz...
üç beş capulcunun gazina gelmeyiz...
1 cm kare toprakta bbogulursunuz...
Adam olani seviyoruz............
su bu kesimden olmasi onemli degil...
Ajan olan sevmiyoruz, su bu kesimden yine onemli degil.........
Pisliklerin pisliklerini TÜRK halkı zaten biliyor, diziyi kaldirsaniz
NE YAZAR........
Zorlarina giden Milliyetciligimizin Hic bitmemesi.....
Ne kötü degilmi, ajan, hain sürüleri........
Allahin sopasu yok, yine dizi kaldirildi diye milliyetcilik körüklendi, ne yapsaniz olmuyor... salyalariniz kurudu...
ABD: egitim kurumlarinda milliyetcilik icin ayirdigi para 100 milyar dolar...
Yayinlanan filmler: yüzde 85 i amerikan vatanseverliği ile ilgili...
Avrupa: milli egitim sistemlerinde milliyetcilik icin FON ayiriyor.....
EY pkk ve sürüleri, emin olun siz bir hic.siniz........
ÇAKKIDI ÇAKKIDI İZLERİZ WALLA, cd den izleriz, sinemada izleriz,
ve bu engeleyenleri hoppidi hoppidi hoplatırız biz.
16-02-2007, 13:17
Kurtlar Vadisi Terör dizisi tekrar gelecek başka yolu yok bunun...
Hergün değişik kanallarda amerikanın vietnamla yaptığı savaş filmleri rambonun serisi hergün yayınlanırken bilmem hangi manken amerikaya gidip sperm bankasın sperm alıp hamile kalırken tv lerde bunlar boy boy yayınlanırken hergün tv lerde yok kim kimi aldattı kim nasıl frikik verdi kim kime tost ısmarladı bunlar serbest iken bizim doğuda askerlerimiz polislerimiz sehit olurken btün bu gerçekleri ekranlara yansıtan bu diziyi sansürleyen beyinciklere itafen bir mesajdır.Ayrıca burdan RTÜK ve HÜKÜMETE sesleniyorum.Bize daha ne kadar sperm bankasından spermalıp hamile kalan mankenleri izlettireceksiniz.Hergün Sabah sabah sedaları görmekten gına geldi.Bu saçmalığa bir son verin.
TÜRK olmaktan niye bu kadar korkuyorsunuz!!...
Bu Ülkeyi Kim Yönetiyor....Arkadaşlar bilen var mı?Türklerin yönettiğini zannetmiyorum.Eğer öyle olsaydı bu diziye karşı çıkan üç-beş hainin dediği değilde diziye yürekten gönül veren öz be öz Türklerin dediği olur ve diziyi yayından kaldırmaya kimsenin gücü yetmezdi.şiddet diyorlar,gençleri çetelere özendiriyor diyorlar hatta liselerdeki kavgaların sorumlusu olarak bile bu diziyi gösteriyorlar..Arkadaşlar uyumayalım!....Yıllarca bizlere şiddetin daniskasının olduğu Amerikan filimlerini seyrettirdiler.Bu filimlerde Mafia dan tutunda çetelere kadar her şey yokmuydu.O başından sonuna Amerikan propagandası yapan,kan vahşet şiddet kokuşmuşluk şerefsizlik namussuzluk dolu diziler,filimlert serbest oysa benim hiç değilse en azından Türk örf ve adetlerini tekrar bize gösterdiğine inandığım Kurtlar Vadisi yasak öyle mi?Ha siktirin ordan....Biraz amiyane bir tabir olduysa kusura bakmayın ama bu tabir bile onlar için çok az....Bu memlekette saygısızlığın,itliğin,şerefsizliğin hatta bahsedilen liseli kavgalarının esas sebebi Özal dönemindeki serbestlikten sonra Hayat Ağacı ile başlayarak bu toplumun hayatına giren kimin şeyi kimin şeyinde belli olmayan ve bu toplumun ahlak yapısını,aile yapısını bozan dizilerdedir.Onlara gücünüz yetmedi de bizim özbe öz Türk olan dizimize mi gücünüz yetti?Yüreğiniz varsa bu dizileri ve filimleri de yasaklasanıza...Ama yasaklayamazsınız çünkü emir büyük yerden geliyor öyle değil mi?Ama siz istediğinizi yapın...Türk uyanıyor!!!....Uyuduğu gaflet uykusunun nerelere vardığını artık görmeye başladı.Ve uzak olmayan bir gelecekte tekrar gücünün farkına varacak ve işte o zaman bu vatana ihanet edenlerin ne olacağını Allah ömür verirse hep birlikte göreceğiz...Son olarak şunu söylemek istiyorum;dizinin yayınlanacağı fakat yayınlanamadığı gece Osman Pamukoğlu Paşa'nın anılarından oluşan "KAN UYKUSU" yayınlandı.Yürekleri yetseydi de bunu da yayından kaldırsaydılar...Ama -yine amiyane bir tabir kullanıcam- "SIKMADI".....Sonuç olarak bizler bu şekilde biz bu diziyi seyretmeye çalışacaz.Ancak bu dizi aleyhinde propaganda yapanlar da kimlere hizmet ettiklerini bir düşünsünler....
gerçeklerden kaçılmaz sonuna kadar kurtlar vadisi..çok yakında dizimizi geri alacağız.çükü Türkiyede taraflı tarafsız dün gece her kes bu sansure karşı cephe almış durumda.bunda abd nın de parmağı yoksa adımı değiştiririm.zaten fılm gosterıme gırdıgı zaman ıyıce gıcık oldular.şimdi terör konusu ve kurt sorunları.hanı nerede abd nın yapacagı operasyon.hukümet anca bıze söz verdıler yapacakalr desın abd pkk kampına sozde baskın yapıp hal hatrı sorup bı eksığınız var mı demekden baska ne yapar?böyle bır dızınınde onlara verecegı manevı baskıyı hesaba katıp basbakını da arayıp yayından kalkması ve turkıyede adb karsıtı bır kurtlar vadısının sona ermesını ıstedıler bence.
RTÜK kendini hükümet politikası doğrultusunda 3-5 vatan haini çapulcuya sattı söylenecek fazla bir şey yok
hunter100
16-02-2007, 13:46
Bu Ülkeyi Kim Yönetiyor....Arkadaşlar bilen var mı?Türklerin yönettiğini zannetmiyorum.Eğer öyle olsaydı bu diziye karşı çıkan üç-beş hainin dediği değilde diziye yürekten gönül veren öz be öz Türklerin dediği olur ve diziyi yayından kaldırmaya kimsenin gücü yetmezdi.şiddet diyorlar,gençleri çetelere özendiriyor diyorlar hatta liselerdeki kavgaların sorumlusu olarak bile bu diziyi gösteriyorlar..Arkadaşlar uyumayalım!....Yıllarca bizlere şiddetin daniskasının olduğu Amerikan filimlerini seyrettirdiler.Bu filimlerde Mafia dan tutunda çetelere kadar her şey yokmuydu.O başından sonuna Amerikan propagandası yapan,kan vahşet şiddet kokuşmuşluk şerefsizlik namussuzluk dolu diziler,filimlert serbest oysa benim hiç değilse en azından Türk örf ve adetlerini tekrar bize gösterdiğine inandığım Kurtlar Vadisi yasak öyle mi?Ha siktirin ordan....Biraz amiyane bir tabir olduysa kusura bakmayın ama bu tabir bile onlar için çok az....Bu memlekette saygısızlığın,itliğin,şerefsizliğin hatta bahsedilen liseli kavgalarının esas sebebi Özal dönemindeki serbestlikten sonra Hayat Ağacı ile başlayarak bu toplumun hayatına giren kimin şeyi kimin şeyinde belli olmayan ve bu toplumun ahlak yapısını,aile yapısını bozan dizilerdedir.Onlara gücünüz yetmedi de bizim özbe öz Türk olan dizimize mi gücünüz yetti?Yüreğiniz varsa bu dizileri ve filimleri de yasaklasanıza...Ama yasaklayamazsınız çünkü emir büyük yerden geliyor öyle değil mi?Ama siz istediğinizi yapın...Türk uyanıyor!!!....Uyuduğu gaflet uykusunun nerelere vardığını artık görmeye başladı.Ve uzak olmayan bir gelecekte tekrar gücünün farkına varacak ve işte o zaman bu vatana ihanet edenlerin ne olacağını Allah ömür verirse hep birlikte göreceğiz...Son olarak şunu söylemek istiyorum;dizinin yayınlanacağı fakat yayınlanamadığı gece Osman Pamukoğlu Paşa'nın anılarından oluşan "KAN UYKUSU" yayınlandı.Yürekleri yetseydi de bunu da yayından kaldırsaydılar...Ama -yine amiyane bir tabir kullanıcam- "SIKMADI".....Sonuç olarak bizler bu şekilde biz bu diziyi seyretmeye çalışacaz.Ancak bu dizi aleyhinde propaganda yapanlar da kimlere hizmet ettiklerini bir düşünsünler....
BUNUN ÜSTÜNE DİYECEK YOK ... Bravo arkadaşım
444 lü telefonu az önce aradım şu an hatlar normal durumda dizinin tekrar yayınlanmasını ıstıyorum dedım ad soyad ıl kaydımı yaptırdım sısteme işledıler.umarım hükümet kımlık kaydıma ulaşıpda bana da bişeler yapmaz belli mı olur:)
hunter100
16-02-2007, 13:53
Kurtlar'a karşı Rambo yayında
16 Şubat 2007 Cuma 11:36
Amerikalılar'a satılan TGRT (Fox) kanalı, Kurtlar Vadisi-Terör'ün kaldırıldığı saatte Rambo'yu yayına soktu.
Dahası da var. Filmin başrol oyuncusu Sylvester Stallone yakın zamanda sözde Ermeni soykırımını anlatan bir flim çekecek.
Bu durumun bilindiği halde Rambo'nun aynı saatte ekrana getirilmesi manidar bulundu.
Bu ilginç rastlantı okurlarımızın gözünden kaçmadı. Okurlar Kurtlar Vadisi'ne tepki gösterenlerin neden savaş ve şiddet sahneleri olan ABD propagandası bu filme ses çıkarmadığını sordular. not:( buı biir haber alıntısıdır )
Kurtlar'a karşı Rambo yayında
16 Şubat 2007 Cuma 11:36
Amerikalılar'a satılan TGRT (Fox) kanalı, Kurtlar Vadisi-Terör'ün kaldırıldığı saatte Rambo'yu yayına soktu.
Dahası da var. Filmin başrol oyuncusu Sylvester Stallone yakın zamanda sözde Ermeni soykırımını anlatan bir flim çekecek.
Bu durumun bilindiği halde Rambo'nun aynı saatte ekrana getirilmesi manidar bulundu.
Bu ilginç rastlantı okurlarımızın gözünden kaçmadı. Okurlar Kurtlar Vadisi'ne tepki gösterenlerin neden savaş ve şiddet sahneleri olan ABD propagandası bu filme ses çıkarmadığını sordular. not:( buı biir haber alıntısıdır )
allah abd nın de umarım çöküşünü bizlere göstermeyi nasip eder...:praying:
bunlar türk milletini çok saf sanıyor galiba.ya tüm dünya bize resmen sanal olsun fiili olsun bir haçlı seferi başlattı allah bizimle uğraşan tüm toplulukları bildiği gibi yapsın.
neden bu dizi yi yayından kaldırıyorlar hani demokratik bir ülke idik ne oldu ve nler oluyor bu türkiye,ye
bu diziyi kaldıranlar önce şiddet içren amerikanvari filmlerden kaldırmaya başlasalar daha mantıklı olurdu
bu yasağın arkasında kesinlikle iktidarın parmağı var
diziyi kaldıranlar gerçekleri de kaldırabileceklermi...
herkese sevgiler saygılar
uzayelek
16-02-2007, 14:20
Kurtlar vadisi terör dizisini kaldırmakla iyimi yaptılar.bunlar hala bu milleti koyun yerine koyuyorlar.aman bu millet anlamaz nasıl olsa cahil bız yaptık oldu.hani bunlar demokrası hayranı ve savunucusu emir ver kaldırsınlar.arkadaşlar araştırın bir ayda kaç milyar dolar faiz ödüyoruz.ekonomasi bağimsız olmayan milletler bağımsız değildir herşeyimizi sattılar hala devam ediyorlar.milletin gözünü acacak DİZİ leri tabiki kaldırtacaklar seçimdede bizler bunları kaldıralım silip süpürelim görsünler.DİZİMİ geri istiyorum.
Türkiye Cumhuriyeti Devletine bu derece pisiriklilik yakismiyor.
garip2211
16-02-2007, 14:35
bu diziyi kaldıranı daga kaldıracagım orda özel olarak seyrettirecegim
:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
işte mafyaya ne kadar meraklı olduğumuzun ıspatı:nono: :nono: :nono: :nono:
gencler_60
16-02-2007, 14:45
Bende destekliyorum gercek olayları anlatıyordu bana göre diger Kurtlar Vadisi ne göre daha iyyidi.
bence alakası yok !!!!
iddia ediyorum bu diziyi 2 gün sonra digiturkte yayınlamaya başlayacaklar özel bir kanal açacaklar yada mevcut bir kanaldan devam edecekler..
sadece devlet kapattırdı deyip digiturk abonesi yapabilmek için böyle bir yola başvurdular..
çünkü tek seferlik oldugu belliydi dizinin sponsoruna bir bakın adı sanı belirsiz bir sigara önleyici kurumu..
böyle bir diziyiye sponsor olacak bu kadar paraları varsa pes dogrusu!!!
cabbari....
arkadaşlar vadiyi istemeyenler beli köprü dizisindede törör var sagır oda ondada törör var kurtlar vadis dizisin oyunoynanıyor
:49: arkadaşlar vadiyi istemeyenler beli köprü dizisindede törör var sagır oda ondada törör var kurtlar vadis dizisin oyunoynanıyor:nono:: :nono:: :nono:: :nono:: :nono:: :nono:: :nono:: :nono::
draculu45
16-02-2007, 23:33
sevgili arkadaslar ben bu dizinin yayınlanmasından yanayım eger bu ülkede basın özgürlüğü varsa vede burası demokratik bir ülkeyse yayınlamasında bir sakınca göremiyorum bakan baksın bakmak istemeyen kanalını degiştiriverir olur biter lütfen beyler 21ci yüzyıldayız ottan cöpten seyler için binlerce seyirci kitlesi olan bir dizi yayından kaldırılamaz bu görüşler beni baglar herkese saygılar
bulletfromhell
16-02-2007, 23:34
:devilprv: bir dizinin yayından kaldırılması ancak ve ancak gerçekleri halkın öğrenmesini istemeyen zavallıların eseridir.bu uygulama ancak çağdışı baskıcı KOMÜNİST zihniyetlerin hüküm sürdüğü ülkelerde olur.yoksa amerikan derin devleti gibi halkı cahil bırakıp istedikleri gibi at oynatmak isteyenlermi bu kararda etkili oldu bilmiyorum.ama artık bu ucuz 3. dünya ülkelerinde uygulanan politikalar bu ülkede sökmeyecek.:mad2:
dragutcim
16-02-2007, 23:36
Diziyi destekliyorum. Bu arada Parantez açıp diğer ağalı, vurdulu, kırdılı dizilerin şirin göstermek istedikleri kimler merak ediyorum. Kurtlar vadisinin yayınının durdurulması dizinin yeni bölümünde de vurgulamak istedikleri mağdur olan asker ve polis gibi vatan bekçilerimize bir hakaret olarak algılıyorum.
Sizleri kutluyorum canı yürekten(!)
Türklük bilincini kaybetmiş,namus/ahlâk/örf gibi binlerce yıldır Türk milletinin en çok değer verdiği olguları hiçe sayan magazin programlarında;
para karşılığı ilişkiye girerken basılan mankenlerin,gelin-kaynana gibi TV’den eş ve çocuklara anne-baba seçimi yapılmasını,reklam olduğu su götürmez bir gerçek olan miadı dolmuş Yeşilçam artistlerinin yapmacık sevgilileri ile saniyelerini aktarmasını,
Binbir Gece gibi dizilerde para karşılığı ilişkiye giren bir kadının haber programlarında bile ’’siz olsanız’’ ne yapardınız gibisinden aylardır tartışılmasını,
canlı yayında zihinsel özürlü insanlarla dalga geçen ve hatta birinin donunu indiren bir şovmenin programını devam ettirmesini NORMAL karşıladığınız içinsizlere minnettarız!!
Ayrıca bizler biliyoruz ki Türkiye’de perşembe o saatlerde açılan her 100 TV’nin 50-60’ının izlediği bir dizi olan KURTLAR VADİSİ,çeyrek yüzyıldır bu ülkenin en büyük sorunu olan ve dış mihraklar tarafından yönlendirilen PKK terör örgütünü anlatacağından dolayı ’’kanı bozuk olanların,pis kanlarına dokunmuştur!’
Sizleri kutluyoruz,minnettarız.(!!) Ülkenin en az %50’sinin izlediği bir dizi olan Kurtlar Vadisi Terör’ün sadece 13.978 mail yüzünden ekrandan kaldırdığınız için bir kez daha teşekkürler.(!)
İYİ Kİ VARSINIZ,SİZİNLE DAHA SANSÜRLÜ,TARAFLI,YÖNLENDİRMELİ YAYINLARA!!
[email protected] adresine bu maili isteyen herkez gönderebilir...
Hakan Gül
16-02-2007, 23:49
Medyada sansürün her türlüsü yasaktır ve rtük'ün yaptığı bu olayın hiçbir kanuni dayanağı yoktur.İsteyen istediğini izler kimsenin özgürlüğü kısıtlanamaz..
bencede kalkmamalı sansürcü zihniyeti kınıyorum
zafer murat
16-02-2007, 23:59
kesinlikle kalmamalı gerçekleri gösteren bir diziyi kaldıracaklarına gitsinler o zaman diğer kanallarda töre dizilerinide kaldırsınlar onlarda insanlara kötü örnek oluyor.
bazılarının çamaşırları çok kirli heralda desteğe devam
böyle saçmalık mı olur kardeşim. rtük gitsin abuk sabuk programları yayından kaldırsın önce
böyle saçmalık mı olur kardeşim. rtük gitsin abuk sabuk programları yayından kaldırsın önce
Bencede
salih arın
17-02-2007, 00:46
Arkadaşlar bu dizinin yayından kalkmasını bende istemiyorum. Çünkü bu dizi gerçeklerini yansıtıyor. Bu dizinin yayından kaldıran gizli ellerin elleri kırılsın.
arkadaşım bu dizi AMERİKAYI KALKINDIRMA PARTİSİNİ kızdırmıştır çünki bu dizi insana vatan sevgizsini öğretiyor amerika sevgisini değil bence o yüzden kaldırıldı
çünki bu ülkede kuvayi milliyeciler sevilmiyor avrupaya amerikaya uşaklığı benimseyenler seviliyor.ben mardinde askerlik yaptım ve bu olayları yaşadım kurtlar vadisi ekibi tamamen doğruları yansıtmıştır .VE TÜRK KÜRT LAZ ÇERKEZ KARDEŞTİR BUNLARI AYIRANLAR KALLEŞTİR
ALLAH'A EMANET OLUN
Dizide verilen mesajlar bazılarını korkuttu anlaşılan. Terörden ekmek yiyenler artık daha zor yiyecektir. Dijitürke üye olarak türkmax ta seyredeceğim.
RTÜK e şikayet maillerini anında attım.. tabi kaile alırlar mı o mechul.. ne de olsa işlerine geleni dikkate aldıkları için....Kurtlar vadisine sonuna kadar desteğim.....
bulletfromhell
17-02-2007, 01:06
Türklük bilincini kaybetmiş,namus/ahlâk/örf gibi binlerce yıldır Türk milletinin en çok değer verdiği olguları hiçe sayan magazin programlarında;
para karşılığı ilişkiye girerken basılan mankenlerin,gelin-kaynana gibi TV’den eş ve çocuklara anne-baba seçimi yapılmasını,reklam olduğu su götürmez bir gerçek olan miadı dolmuş Yeşilçam artistlerinin yapmacık sevgilileri ile saniyelerini aktarmasını,
Binbir Gece gibi dizilerde para karşılığı ilişkiye giren bir kadının haber programlarında bile ’’siz olsanız’’ ne yapardınız gibisinden aylardır tartışılmasını,
canlı yayında zihinsel özürlü insanlarla dalga geçen ve hatta birinin donunu indiren bir şovmenin programını devam ettirmesini NORMAL karşıladığınız içinsizlere minnettarız!!
Ayrıca bizler biliyoruz ki Türkiye’de perşembe o saatlerde açılan her 100 TV’nin 50-60’ının izlediği bir dizi olan KURTLAR VADİSİ,çeyrek yüzyıldır bu ülkenin en büyük sorunu olan ve dış mihraklar tarafından yönlendirilen PKK terör örgütünü anlatacağından dolayı ’’kanı bozuk olanların,pis kanlarına dokunmuştur!’
Sizleri kutluyoruz,minnettarız.(!!) Ülkenin en az %50’sinin izlediği bir dizi olan Kurtlar Vadisi Terör’ün sadece 13.978 mail yüzünden ekrandan kaldırdığınız için bir kez daha teşekkürler.(!)
:present: SÜPERSİNİZ HOCAM.GEREKİRSE BUNU TÜM SÜPERSAT ÜYELERİ OLARAK ŞAHSİ MAİL ADRESLERİMİZDENDE MAİL KUTUMUZDAKİ HERKESE GÖNDERİP RTÜK E ATMALARINI İSTEMELİYİZ :45:
Ben şahsen niye yasaklandı anlamış değilim .Bizlerde seyrediyoruz ama bunun filim olduğunu bilecek kadarda aklı başında izleyiciyiz. ..Bu tür bahanelerin altına sığınarak günümüzde yaşanan olaylara ışık tutan bir dizeye yüklenmek ve her şeyi ona yüklemek bence çok yanlış bu resmen çifte standarttır.Hiç bir eğitici tarafı olmayan bir ton magazin programları var ama kimse çıkıp bunlaraı sorgulamaıyor .Şimdi sorarım sizlere güncel konulara değinen bir program mı yasaklanmalı yoksa hiç bir öğretisi olmayan hatta varoş kısımlarda yaşan gençleri resmen zehirleyen beyinlerini boş şeylerle doldurun magazin programlarımı...
dızıyı kaldırdılar cunku bırılerının zoruna gıttı kımlerın herkez tamın eder gercekler hep halktan saklandı burada halkabır msj verılmek ıstenıyordu bazı cevrelerın ısıne gelmedıgı ıcın kaldırıldı
EFE_KENTLİ
17-02-2007, 02:54
esas kadın programlarını kaldırsınlar gereksiz okadar yayın varken neden bu filme takdılar anlamadım.birilerinin zorunu gitti galiba film.
bende kurtlar vadisi kaldırılmasın diyorum .
Tebrikler sizinle aynı fikirdeyim.Yorumlarınız ve değerlendirmeleriniz tam yerinde keşke forumda bulunan bazı arkadaşlarımızda olaya bu kadar sığ bakmasalar
banshee8831
17-02-2007, 03:24
kimlerin kaldırılsın kimlerin kaldırılmasın dediğinden çok burda büyük bir adaletsizlik var arkadaşlar.ortada max %20 lik bir dilim kaldırılsın derken %80 lik bir dilim kaldırılmasın demiş.ama bunu göre göre diziyi kaldırdılar.nasıl bir iş anlayamadım.o zaman bu rtük denen beş par'etmez kurum halka deil kendi aklına bakıyor.kafasına göre iş yapıyor.dünyanın hangi ülkesine demokrasi girmediki bizde hala kendi kafalarına göre iş yapıyorlar... o zaman rtük diye bir şey olmasın.bence birde rtük ortadan kalksın diye bir anket başlatılmalı...
arkadaşlar kurtlar vadise terör devam etmeli
ilk bölümdeki olaylar zamında yaşanmış olaylardır devam etmeli dizi destege devam
Turhan Ertem
17-02-2007, 11:04
sonuna kadar destek.......Dizimizi geri versinler.....Yaşanaları hatırlamak bazılarının zoruna gidiyor galiba......
Doktorkadir
17-02-2007, 11:23
kaldırılmamalı
yaw bu ne adaletsizliktir anlaqmadım gitti.dizinin neyi vardıki kaldırıldı dizi.ne güzel işte biz gencleri vatanı korumak uğruna nasıl bi hislere itiyordu.amerikalılar böyle film dizi yaparak milleti askerliğe heveslendirmek istiyordu.gerci bizler türk evlatı olarak bunlara ihtiyacımız yok ama askere gitmek istemeyen kişiler için kurtlar vadisi bi nasihat veriyordu.ben izleyince hani yine askere alsalar beni diye içim kıpır kıpır oldu.bence çok yanlış dizinin kaldırılması.öfkeyle kınıyorum.gençlerimi yanlış bi yola itmeyecekti benim görüşüm.mafyalık falan olayı yoktu bi dizide.canım türkiyemizin savunması için her vatandaşın yapacağı şeyleri anlatıyordu dizi.yazıklar olsun rtük.sen yine bir sürü sacma sapan şeyleri yayında tutmaya devam et.kimin karısı kimle kim nerde napmış kim kiminle yatmış kalkmış yayınlarını yayında tutmaya devam et.milleti genç kızlarımızı nelere yöneltiyorsunuz umrunuzda diyil ama bi kurtlar vadisi dizisine yüzlerce bahane buluyorsunuz.ağlanacak hali var rtükün
yine ekleme yapmak istiyorum yukarda arkadaşlar eklemiş doğru bi söz.birilerin zoruna gitti veya korktular.gercekler çok iyi anlatılıyordu nede olsa.....
Başbakana kaldırılsın bölge halkı rahatsız oluyor diyen *******varya; O da tam bir *** lı.Hatta yedi sülalesi bile.Bir dizi *** savunucularını rahatsız ediyor ise o iyi bir dizidir.Sonuna kadar kurtlar vadisi..............
DJ VoLkAn
17-02-2007, 12:08
Bu filmi kaldıranların akıllarından şüphe duymaktayım.
aelmas77
17-02-2007, 12:16
rtük ü şiddetle kınıyorum türksat ta birçok abuk sabuk kanal lara izin verip böyle kaliteli gerçeklere dayalı dizilere yayından kaldırmasna bir anlam verimiyorum inş. bu şaçma kararlarından vaçgeçip diziyi tektar yayına sokarlar
Only the registered members can see the link birisi mail atmayı deneyebilirmi ben kendi isminle atmıyorumda? şehir secince adem kaya diye biri cıkıyor :)
DJ VoLkAn
17-02-2007, 12:21
rtük ü şiddetle kınıyorum türksat ta birçok abuk sabuk kanal lara izin verip böyle kaliteli gerçeklere dayalı dizilere yayından kaldırmasna bir anlam verimiyorum inş. bu şaçma kararlarından vaçgeçip diziyi tektar yayına sokarlar
Hocam adamlar istiyorki Türk milleti hiçbirşey bilmesin! Türkiye de olanlardan haberleri olmasın..etrafında dönen binlerce dolapların bilinmemesini istiyorlar..Türk milleti ni enayi yerine koymaya çalışıyolar:mad2:
????????????????????????????????????????
TARANTİNO
17-02-2007, 13:08
Only the registered members can see the link birisi mail atmayı deneyebilirmi ben kendi isminle atmıyorumda? şehir secince adem kaya diye biri cıkıyor :)Evet bendede Adem Kaya çıkıyor...bende onun adıyla gönderdim...:)
bize canlı yayında ******* gösterten m.ali yi bile seyrettiriyorlar ne demek kazaymış.ama sesimizi duyuramıyoruz.çünkü organize olamıyoruz.bu dizi gerçekleri anlatıyordu.organize olacağımızdan tırstılar herhalde kaldırdılar.OY ALACAKLAR BİZDEN .ite o zaman da ben ********GELİN diyeceğim
acipinarli
17-02-2007, 13:34
işte ağzı olna konuşuyor. şiddteten değil sadece ismi kurtlar vadisi terör olduğu için özellikle de TERÖR
sanırım kurtlar vadisinin yayından kaldırılmasının ardında türkiyede terörden beslenen ve nemalanan kişi ve kurumların işine gelmediği icin rtüke baskılarından dolayı kaldırılmıştır bunlara siyasetcilerde dahil olmak üzere oysa tv de yayınlanan bicok cok daha şiddet icerikli dizi ve filmler yayınlanıyorki bunlara dikkat cekilmiyor toplumumuza amerikan filmleri empoze edilip daha kücükken amerikanın nekadar güclü olduğunu beğinlerimizi kazınıyor tek bir laf elinizi bu milletin üzerinden cekin artık yaptıklarınız elbet birgün yanınıza kar kalmıyacaktır ben eminimki bu dizi sayesinde pkk ya destek veren bicok kürt kökenli vatandaslarımız nasıl bir hata yaptıklarının farkına varıp ergec hatalarını anlayacaklardır malesef bazı güçler bunu engellemeye calışıyor. kurtlar vadisi gercekleri sapıtmadan doğru bir şekilde bu işi götürürse siyasetin yapamadığını tek başına yapacaktır birliğimizi
esurmeli
17-02-2007, 15:15
diziyi kaldıranları kınıyorum ilk önce amarikan vahşet filimlerini yasaklasınlar....
arkadaşlar kurlar vadisi normal dizide devletin birçok açığını ortaya döktü.
bununla çok rahatsız olanlar ve yerler oldu onu sansürleyene kadarda birçok kirli çamaşır ortaya dökülmüştü. bu seferde aynısı olacağını biliyorlar ve daha önceden tedbir alıyorlar.
bahaneleride TÜRK-KÜRT ayrımı olur diyorlar niye biz bu ülkede kürt kökenli kardeşlerimizle yıllardır aynı kaptan yemek yemedikmi aynı tastan su içmedikmi
bu konuyu öne sürmeye çalışanların bence KÜRT-TÜRK ayrım zihniyeti vardır kafalarında.
yani anlayacağınız türküye üzerinde yine bir oyunlar oynanmaya başladı ama kokusu yakında çıkar.
bıraksınlarda bakalım ayrım yapıyormu dizi daha seyretmeden nereden biliyorlar aceba ayrım yapılacağını belkide dizide terör konusu amerikaya bağlanacak.
haaa gerçi oda mesele biz amerika uşağıyızya onlarda darılırlar.SAYGILARIMLA
senbaba03
17-02-2007, 16:26
bazı kişilere dokandıgından engellediler
bende diziyi sansürleyenleri kınıyorum neymiş falan filanmış masal buna benzemez yayından kaldırılacak daha önemli seyler var önce onları kaldırsınlar istemeyen seyretmez olur biter yasaklarla hic bir yere varılmaz dahada cazip olur teşekürler
diziyi sonuna kadar destekliyorum.yurtdisinda yasayan bir turk milliyetcisi olararak sonuna kadar bu konunun takipcisiyim.
incitanesi
17-02-2007, 20:02
Bunun yerine büyücülükle magazinle dolu o kadar çok dizi var İnsanlara zararı dokunan Türkiyede genellikle faydalı olan şeyler kaldırılıyor her nedense bilmem katılırmısınız
berkayta
17-02-2007, 20:11
destekliyorum
erkan5005
17-02-2007, 21:06
kurtlar vadisi terör devam etsin...
minem1995
17-02-2007, 21:21
bu dizi aydın doğanın kanalında olsaydı bırak kaldırmayı bunu haber konusu yapmaya kimsenin cesareti yetmezdi ama aydın doğan bey tüm medyayı eline geçirdi bu yüzden rtüğü falan bunların üstüne salıyor
eğer bu gerçekler yasaksa ve yasaklanması gerekiyorsa sağır odaya neden kimse bişey demiyor adamlar mit'in herşeyini açıkladılar
başbakını evinde pijamalarla karşılayan biri ne isterse oluyor bu ülkede
ben iddia ediyorum bu film,i bir gün bu kadar reyting yüzünden aydın doğan beyin şifreli bir kanalı yayınlayacak ve kimseninde gıkı çıkmayacak
tamamen rezalet ve bir darbedir
SAYGILAR
tv seyreticek zamanım olsa...
bulletfromhell
17-02-2007, 22:02
Alın size bomba ötesi bi haber.bi kanalda rtük yöneticilerinden biri çıkmış diyoki bizim bu işte yayından kaldırma gibi bi dahlimiz yoktur.kanalın kendi insiyatifinde gelişmiştir......haydaaaaaaa....buyrun cenaze namazına:angry8:
seyhantarcan
17-02-2007, 22:06
bu cennet vatanın içerideki düşmanlara dışarıdaki bu topraklarda gözü olan bize dost gözüken ve hain emeller besleyen işbirlikçilerine söyliyeceğim söz bu toprakları canlarını gözlerini kırpmadan feda eden şehidlerimize katılacak şehadet mertebesine erişmeyi canı gönülden arzulayan daha niceler var seçim de oy kaybetme korkusu ile bu vatanı satmaya kalkan dedelerimizin atalarımızın kazandırdığı güzellikleri ekonomik kaynakları özelleştirme safsatasıyla bir bir satan bu güzelim vatana faydalı hiç bir iş yapmayan
söylenilebilinecek en kötü sözlere layık insanımsılar kendilerinin hiç bir zaman olamayacakları kazanamıyacakları bir erdem olan vatanını seven bizlere vatanseverliğimizi milliyetçiliğimizi unutturamazlar çünkü bizlerdeki damarlarda dolaşan kanımızda annelerimizden emdiğimiz sütümüzde soyumuzda sopumuzda asaletimizde bozukluk yok olmadı olmıyacak sadece ve sadece her bu güzel vatanı seven insanalara NUTUK ' u baştan sona kadar tekrar tekrar okumaları bu gün yaşanılanları ve gelecekteki yaşanılacakları ............................................
adalardan
17-02-2007, 22:17
diziyi kaldıranlara yazıkklar olsun
amaaa.......
devir kimseye kalmaz unutmasınlar
volkanmoral
17-02-2007, 22:24
kurtlar vadisi dizisini kaldiranlari hepberaber kinayalim arkadaslar.
cezmi1968
17-02-2007, 22:52
yasakcı zihniyet geri döndü bu ülkede bazı gerçeklerin göz önüne çıkmasından korkan zihniyet kurtlar vadisindeki bazı sahneleri hazmedemediler bazı sahnelerden korktular ve kurtlar vaddisinin yasaklanmasına karar verdiler bu kararı verirken hiç utanmadılar
ertuğrul aydın
17-02-2007, 23:09
kimseyi uyutmasınlar sadece bu dizimi varmış gençlere silahı özendiren türkiyenin gerçekleri apaçık ortada benzer diziler hiçmi yokkkk
hacı bayram
17-02-2007, 23:26
arkadaşlar millet artık uyanmalı biraz uyandı ama tamamen uyanmalı ki bakarsanız amerika yapıp yada yapacaklarını önce bir film haline getirip millete izlettiriyor daha sonra uyguluyor bizde bu ülkedeki herkesin bir kardeşlik ortamında olmasını isteriz vede bu konunun işlenmeside gayet doğaldır insanlar bir farkına varsınlar bu ülkede yaşayanlar eğer beğenmiyorlarsa varsın gitsinler kendilerine göre elbette bir ülke vardır neden bu ülkenin insanlarını rahatsız bir ortama sürüklüyorlar tabiki bunda çıkarı büyük olanların payı büyük bir gün gelirde ah vah çekeriz onlar keyifle izler oh oh derler benim kanım bu dizinin yayından kaldırılması değilde bu gibi dizilerin dahada artarak yayınlanması bakıyorsun ekranda bir sürü dizi var aman ne güzel deyip onlar ile uğraşmayanlar bu gibi dizilere karşı gelmesi beni vede anlıyorumki bir çok bu vatan üzerinde yaşayanları rahatsız ediyor desteğimiz tam ve devam edecektir saygılarımla ....
saraçTürk
17-02-2007, 23:52
Ankara'dan selamün aleyküm türk oğulları Kurtlar vadisi terör akp ye dokundu
oy kaybımız olur diye diziyi durdurdular.polisin,jandarmanın elinden yetkiyi aldılar.vatanı bu hale getirdiler.bunlarında suyu ısındı .gidecekler bir daha gelemeyecekler,yeterki türk milleti sağ duyulu olsun.
Bu vatan bizimdir.Ne Mutlu Türk'üm Diyene
UNUTMA TÜRKOĞLU
zafer murat
17-02-2007, 23:54
......
turhan081
18-02-2007, 00:22
destekliyoruz
gordonorko
18-02-2007, 00:23
gerçekleri anlatacaksa devam etmeli
yayından kalktığı iyi oldu
cakirvet
18-02-2007, 01:17
Bu memlekette bazı gerçekler bazı kesimleri rahatsız ediyor. Özellikle de bölücüleri ve onların siyasi kanatlarını. Onlar bu rahatsızlıklarını telefon yada fax yağmuru ile dile getiriyorlar. Bizim gafillerde bunlara tepki göstermek yerine isteklerine uyuyorlar. Çanakkale, Sarıkamış ve en son Güneydoğu şehitlerini unutuyorlar. Yazık, çok yazık. Bırakın millet kendi üzerinde oynanan oyunları görsün. Niye korkuyorsunuz? Koltuklarınızdan mı yoksa menfaatlerinizin kaybından mı?
orojenez
18-02-2007, 01:27
şayet Kurtlar vadisi terörün yayından kaldırılmasını istemiyorsanız sizde destek verin
anket burda:Only the registered members can see the link (anket burda:Only the registered members can see the link)
rtuk tel: 444 1 178
orojenez
18-02-2007, 01:50
NAKKUŞ doğru mesajı silmişsin yanlış link olanı bırakmıışsın...
RTÜK LİNK: Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
orojenez
18-02-2007, 01:56
SON ANKET SONUÇLARI
Günde bir defa oy verebilirsiniz
Oylama Sonuçları
KURTLAR VADİSİ TERÖR YAYINI DEVAM ETSİN Mİ...?
HAYIR YAYINLANMASIN 1234 oy. (5.25 %)
EVET YAYINLANSIN 22252 oy. (94.75 %)
Toplam Oy: 23486
antencii
18-02-2007, 03:23
valla ben izledim çok güzeldi..muhakkak birilerinin işine gelmemiştir
BABA_YUKSEL
18-02-2007, 04:02
Bende Sonuna kadar destekliyorum arkadaşlar yazalım Haklarımız arayalım
nasıl Kaldırıyorlar'mış bizde sesimizi duyuralım Bu YASAKÇI Zihniyet genemi Hortladı
Kurtlar vadisine Yasak getirmekle Milliyetçi Olunmuyor Bunlar Yasakları Kaldırmaya Gelmişti Hani. Kaldıracaklarsa önce Türban yasağını Kaldırsınlar verdikleri sözleri Tutsunlar
ipekelektronik
18-02-2007, 14:18
arkadaşlar,dizi ülkemizin gizli gerçeklerini yansıttığı için destekliyorum..:45:
kayserili
18-02-2007, 14:23
kalkmayacak bu dizi öyle yada böyle izleyecegiz tabiki bizde sesimizi duyurursak arkadaslar.
osetyalı
18-02-2007, 18:44
amerikan filimlerinde yillarca şiddeti ve terörü seyrettirdiler dünyaya (ucu kime dokunursa dokunsun) kimse rahatsız olmadı şimdi neden rahatsız oldular bu diziden.ucu birilerinemi dokundu ne? yalnızca bir film olduğunu düşünerek izleseler(sanki bir amerikan filmi izliyormuş gibi)belki hoşlarına bile gidebilir.YERLERSE TABİ
Kurtlar yeni bir Vadi buldu
Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yapımcıları, televizyonda yayınlanmayan diziyi başka bir yöntemle mutlaka gösterime sunmaya kararlı olduklarını söylediler. Firma muhtemel pazarlama stratejilerini şöyle açıkladı:
Gerekli hukuki mücadeleyi başlattıklarını belirten firma yetkilileri diziyi gerekirse sinema filmi şeklinde vizyona koyacaklarını, internet ortamında yayınlayacaklarını ve DVD'lerini piyasaya süreceklerini belirtti.
Böyle yasakçı zihniyetlerle nereye kadar daha gidecek bu vatan, halkın istediğini halka sormadan kaldırmak olurmu, sonuna kadar destekliyorum.
NAKKUŞ doğru mesajı silmişsin yanlış link olanı bırakmıışsın...
RTÜK LİNK: Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
daha önce yazdığınız mesajların ikiside aynı olduğu için bir tanesini sildim,linki yalnış yazmış bile olsanız tekrar mesaj yazmak yerine düzelt butonundan mesajınızı düzenleye bilirsiniz :)
Oylama SonuçlarıTELEVİZYONLAR GELİN-KAYNANA, 2. BAHAR ve BBG TÜRÜ YARIŞMALAR YAYINLASIN MI?HAYIR YAYINLAMASIN 1339 oy. (87.75 %)Only the registered members can see the link EVET YAYINLASIN 187 oy. (12.25 %)Only the registered members can see the link Toplam Oy: 1526
Oylama SonuçlarıKURTLAR VADİSİ TERÖR YAYINI DEVAM ETSİN Mİ...?HAYIR YAYINLANMASIN 1287 oy. (5.05 %)Only the registered members can see the link EVET YAYINLANSIN 24181 oy. (94.95 %)Only the registered members can see the link Toplam Oy: 25468
rtükde yapılan oylama böyle devam edenler ortada son verilen kurtlar vadisinin oyu ortada yorum sizin:49:
orojenez
18-02-2007, 21:25
düzelt yokki kardeşim.biz düzeltemiyoruz siz gibi.üyeler düzenleyemiyor maalesef.izin yok bizlere
orojenez
18-02-2007, 21:27
şimdimi kondu düzelt butonu şimdi gördüm.
Oylama Sonuçları
HAYIR YAYINLANMASIN 1289 oy. (5.05 %)
EVET YAYINLANSIN 24233 oy. (94.95 %)
Toplam Oy: 25522
düzelt yokki kardeşim.biz düzeltemiyoruz siz gibi.üyeler düzenleyemiyor maalesef.izin yok bizlere
Kendi mesajlarınızda duzelt butonu her zaman aktiftir..:warn:
Kurtlar Vadisi'nin yayından kalkmasını hayretle karşılıyorum.
orojenez
18-02-2007, 21:34
teşekkürler serkan yılmaz .ama önceki mesajlarımda o buton yoktu.
şimdimi kondu düzelt butonu şimdi gördüm.
Oylama Sonuçları
HAYIR YAYINLANMASIN 1289 oy. (5.05 %)
EVET YAYINLANSIN 24233 oy. (94.95 %)
Toplam Oy: 25522
yok şimdi koymadık forum acıldığı günden bu güne kadar var:ranger:
orojenez
18-02-2007, 21:55
okey beyler kusura bakmayın benhiç dikkat etmemişim o yüzden farketmemişim
orojenez
18-02-2007, 21:57
ben sadece sitede görevli olanlar düzeltiyor diye bilyordum.
ben sadece sitede görevli olanlar düzeltiyor diye bilyordum.
Kendi mesajlarınızı her zaman duzenleyebilirsiniz.Ama diger uyelerin mesajlarını duzenleyemezsiniz.Sadece yetkili kişiler duzenler :warn:
orojenez
18-02-2007, 22:05
onu biliyorum .bende başka sitede mod.luk yapıyorum .ama pek fazla girdiğim yok o siteye buraya daha fazla giriyorum.başkalarının mesajlarını orada düzenleyebiliyorum
hueseyin
19-02-2007, 03:21
elin ........ tatli geliyor amerikan filmlerindeki milliyetcilik olmuyoda bizimki mi milliyetciligi körüklüyo daha nediyeyim distakiler sömürüyo bide icimizdekiler sömürüyo ama uyanisimiz kurtlar vadisi olmadanda olur bir gün .....kaldirilmasin sesimizi duyan Türkiye vatandasini hice sayan ´`yetkisiz yetkililer``
zorlu1364
19-02-2007, 05:28
Bu ülkeye zararı olan insan görünümündeki şeyler, duy sesimizi, kan dökmek ise daha fazla kan olan filimler, diziler geldi geçti, gıkınız çıkmadı. Elin PKK lıları harıl harıl film çekiyorlar, soracak olursan kendi filimlerini, kendi yaşanılarını çekiyorlar. Peeh. ZORUNUZA gidiyor biliyoruz ve üzerinize bilerek geliyoruz. Biz bu vatanı gerçekten hayatı pahasına seven insanlarız. :mad2: Bunların yüzüne gülen o saygıdeğer şahsiyetlerin, gelmiş geçmiş ve şimdiki zamandaki siyasetçiler, sırf oy için karşı çıkıyorsanız, UNUTMAYIN BİZDE OY VERİYORUZ.
Sevmeyenden çok seven var. Dizide yok efendim şiddet konusu, yok efendim gençlere uygunsuz oluyor diye partaval atmayın, Amerikan, hıristiyanlık sempatizanı ve daha çok şiddet-kan içeren filimler var.
MusaKa92
19-02-2007, 12:57
Aslında bir de olaya şu yönden bakalım. Bu dizi terör üzerine. RTÜK korkmuş olamaz mı? Ben kalkmamasını istiyorum ama bir de bu yönden bakmak lazım.
bulent_cimen
19-02-2007, 13:48
tam destek veriyorum neden kaldırıldıki anlayamıyorum türk milleti bu kadar aciz kalmamıştı
ahmet12366
19-02-2007, 14:05
Kumanda insanların elinde değilmi arkadaşlar, beğenmeyen, istemeyen seyretmez. Zorla mı seyrettiriyorlar bu filmi?
Bende severek izliyorum bu diziyi ve bu güne kadar etkisinde kalıp sokağa çıkmadım veya özenmedim.
Kaldırılması bence yanlış.
Bu gün televizyondan kaldıralım, yarın sinemalardan peki ya öbürgün ne olacak. Yılışık programlarımı izleyeceğiz yani.
Dediğim gibi uzaktan kumanda insanların elinde....
bence rtük çifte standart yapıyor ve kaldırılması gereken daha kötü diziler vardır.
sedatsert
19-02-2007, 15:42
Bu diziyi yayından kaldıranları şiddetle kınıyor, tekrar konması için kampanyada biz de varız diyoruz...
slm arkadaşlar benim fikrim türkiyede insanlar uyumuyor herkes kimin kimlerin ne mal olduğunu biliyor doğuda neler yaşandığını kimse bilmezmiş gibi hınclarını diziden cıkarıyolar bunlar asıl katillerdir ben doğuda 1 yıl kaldım askerde bilirim her türlü pisliğini yazıkki gencecik fidan gibi genclerimiz harcanıyor gercekleri böyle susturamazlar....
bende katılıyorum arkadaslar becede ne yapacaklar bakalım GÜMBÜR GÜMBÜR GELECEK 60.cı hükümet milliyetçi hareket.
belki ileride Kurtlar Vadisi-SANSÜR adlı bir dizi yada sinama filmi çekilirse ozaman anlarız neyin ne olduğunu, kimlerin rahatsız olduğunu...
hüseyin bulmuş
19-02-2007, 17:10
dizinin yayından kaldırılmasını istemiyorum
KURTLARDAN KARİKATÜRLÜ TEPKİ
BUGÜN PANA YARIN SANA
bu ülkede neler oluyor bizimde bilmek hakkımız böyle sansür bilmem neymiş bunlarla bir yere varılmaz yayından kaldırılmasını kınıyorumm:mad2:
afif4747
19-02-2007, 19:26
kurtlar vadisinin tabiki yayınlanması çok istiyoruz yaşasın türkiye cumhuriyeti
arkadaşlar bende sizlerle aynı fikirdeyim bu dizinin izlenmesi gerekli bırakın bu dizileri o kadar tv yayınlarında sakınca yokta bu dizide ne sakınca var o kadar tv kanallarında orası burası acık yok onunla yatmış bu bunula yatmış magazinlerinden kına geldi,rtük adaletli davranmıyor bence kınıyorum. Ha olay geclerin etkilenmesimi bırakın yaa. kan emen vampir, kırıcı, yıkıcı,patlayıcılı bir cok yabancı sinamalar var ya bunlara ne demeli tamam adaletse bunlarda genclere zarar veriyor hadi engellesin rtük
ben izlenmesi gerekli diyorum...
orojenez
19-02-2007, 20:48
Oylama Sonuçları
HAYIR YAYINLANMASIN 1377 oy. (4.88 %)
EVET YAYINLANSIN 26845 oy. (95.12 %)
Toplam Oy: 28222
destek arkadaşlar
orojenez
19-02-2007, 20:54
28235 oldu bile
haydi arkadaşlar yüklenin sizde hep beraber daha da yükseltelim
profsulo
19-02-2007, 21:26
ben ce cok güzeldi ben bir köprü izliyorum birde bu izlerdim kaldırılmasa iyi olurdu
hayalcafe
20-02-2007, 00:17
Bu dizi yayından kaldırarak engellenemez.Saçma sapan birsürü dizi varken konusu güzel bir dizi olan kurtlar vadisi yayınlanmalı...
orojenez
20-02-2007, 01:18
Oylama Sonuçları
HAYIR YAYINLANMASIN 1403 oy. (4.87 %)
EVET YAYINLANSIN 27430 oy. (95.13 %)
Toplam Oy: 28833
tiryakiyim
20-02-2007, 10:16
Amerika her filminde kendi milliyetçiliini ve yaptıklarını bizlere empoze ederken kimsenin gıkı çıkmıyor. Biz bir şeyler yapınca yo hayır siz yapamazsınız. Birde herhalde bu ülkede yaşayıp torağını sömürenlere ne demeli. işte bunlar bu dizi ile ortaya çıkarılır diye korkularından yayından kldırılmasını için çaba sarf ediyorlar.
Aradaşlar RTÜK e bu telefodan ulaşarak tekrar yayınlanmasını isteyin.
444 1 178
istismar
20-02-2007, 11:17
:yell: yapılan bu haksızlıı kınamak için Only the registered members can see the link adresine mail atabilirler tabi siteleri acarsa
site acık arkadaslar sıkayetlerınızı hemen yazın
türkiyenin gerçeklerini niye gizlemeye çalışıyorlar anlamıyorum dizi tekrar yayınlansın
kurtlar vadisinin tabiki yayınlanması çok istiyoruz
ayhankeskin
20-02-2007, 14:40
Neden korktular acaba, terörün hortlayacağından mı, tırmanacağından mı, yurt içi ve dışında bulunan bölücülerden gelecek tepkilerden mi..... Neden kardeşim neden, zaten terörün içindeyiz ve mücadelemizi veriyoruz, bırakın da yaşadıklarımızı dile getiren böyle güzel dizileri doya doya izleyelim. İçinize sinmeyen nedir, bu dizide? Bunu yasaklayanların kanından şüphe duyarım. Neymiş Samast' lar çoğalırmış; o zaman eğitin bu milleti, gelir seviyesini yükseltin, iş güç sahibi yapın, eline tutuşturulacak paraya tenezzül etmesin. İçinde öldürme arzusu olanı hiç bir şekilde önleyemezsin ki. Hadi diziyi engelledin, interneti de engelleyin de görelim. Boş işlerle uğraşıyorsunuz, boooooooooooooş!......
yayından kaldırılması çok sacma tvlerde o kadar silahlı filim varken daha başlamadan kaldırılması siyasi olmalıdır
bence kurtlar vadisi terör dizisini başbakanın talimatıyla kaldırdılar...bu seneki seçimlerde bunun hesabını soralım...türksatta 170 küsür tane tv kanalı varken yüzyılın dizisini başka bir yerde izlemek istemiyorum.
hunter100
20-02-2007, 21:27
Bence Ne KonuŞulsa BoŞŞ.. Adamlarin Karari VermİŞler Bu Karar Belkİ Abd Belkİ BaŞka Bİr Yer Ama Karar VerİlmİŞ İnsanlar Ne Kadar İsteselerde Bİr Kulaklari SaĞir .. Zaten Bu Ülkede Kİm Mİlletİ Dİnlİyorkİ
Followmen
20-02-2007, 23:47
Adamalar işlerine gelen diziyi koyuyorlar yayına gerçekliği yurdum insanının ilk defa böyle ekrana kilitleyen diziye hemen sansür... Ben bu diziyi yayından kaldıranı darağacına sallardım ama elimde değil :). Kaldırımlasını ekstra şiddetle kınıyorum arkadaşlar. Saygılar.
afif4747
21-02-2007, 01:10
bu kurtlar vadisinin kaldırılması yoksa amerikamı emir verdi türkiye ye bu diziyi kaldır diye olur ya onlar her zaman bizim filimlerimiz izlensin biz para para kazanalım amerika gelirinin yüzde 50 ni filim lerden kazanıyor belki bu dizi onları korkuttu ellerinden hakimiyeti alırız
orojenez
21-02-2007, 16:05
Oylama Sonuçları
HAYIR YAYINLANMASIN 1475 oy. (4.73 %)
EVET YAYINLANSIN 29710 oy. (95.27 %)
Toplam Oy: 31185
elvis1972
21-02-2007, 16:45
DeĞerlİ ArkadaŞlar Ben GeÇen GÜn RÜtÜk Ü Aradim Fakat Bana Gereken Cevap Verİlemedİ Bİle Kaldirilma Sebebİnİ Kendİlerİ Dahİ Bİlmİyor Ben Kayitli Mesaj Hanesİne Gerklİ Şeylerİ GerektİĞİnden Fazla SÖyledİm Ama Malesef VatandaŞina Cevap Yazacak YÜreklerİ Bİle Yok Şu Ankİ HÜkÜmetİn Sİz Neden Bahsedİyorsunuz Kİ Birakalim Bunlari DÜne Kadar DoĞon Grubu Yayinlamiyormuydu Kurtlar Vadİsİnİ Oradyken Sorun Yoktu Ama Anlayin ArkadaŞlar Daha AÇik Nasil Yazayim Vatni Satanlari Ve SatilmiŞ Haİnlerİ Buradakİ Herkes Yeterİnce Zekİdİr Bundan ŞÜphem Yok.. AtatÜrkÜn BiraktiĞi Devlet Bu DeĞİldİ Bunu Bİlİn Ve SeÇİmlerde Gereken Cezayi Yİne Bİzler Verdİk Yİne Verİcez Bunu BÖyle Bİlsİnler.
Saygilarimla
Eger dizi şiddet içeriyorsa bütün şiddete yonelik filmleri kaldırdınlar savaş filmleri dahil.Yok eger gençleri özendiriyorsa obur tarafta parasız kaldım diye kendini satanlar var dizilerde o zaman onları da kaldırsınlar.Yok birilerinin KUYRUĞUNA BASTIYSA ONA Bİ ŞEY DİYEMEYECEĞİM...
memleket olaylarini vatandasin seyretmesine bile izin vermiyorlar, neden korkuyorlar bu dizide uyduruk bir senaryo yok bizzat yasanmis ve halada yasanan olaylari konu aliyor...
"bu adamlarin yaptiklari is uydurmadir safsatadir boyle seyler T.C de yasanmamistir "diyebilcek bir babayigit artik bürokratmi derler parlementermi derler...her ne derlerse ciksin açiklasin bu memlekette boyle olaylar YOK desin.
ama maalesef bu memlekette yasayan hiç bir fert bu kelimeleri yanyana getirip soyleyemez -..
gerçekler acidir vede gerçekleri anlatani-gostereni hiç kimsenin susturmaya hakki yoktur
arkadaşlar ankete oy veren kişiler zahmet edip rütükü arasınlar BANANEÇİLİK YAPMAYALIM
BU KARAR BİR REZALETTİR.SANSÜRDÜR. TÜRKİYE GERÇEKLERİNİ GÖRMEMEKTİR.
BUNLARI YAPANLAR BU KARARA İMZA ATANLAR KENDİLERİNİ KANDIRIYORLAR.
Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir.
deniz1927
22-02-2007, 01:35
ben ce kaldırılması n herzamn türkiyenin gerçeklerini gösteren biz diszii bunu kaldıranlar türkiyenin gerçeklerni hiç bi insanın ögrenmesini istemeyn kişlerdirr şerrfsizler
deniz1927
22-02-2007, 01:37
ben ce bu karar basın özgürlügüne karşı bi karardır ve düşünce özgürlügüne karşıı
cezmi1968
22-02-2007, 01:38
haklısın dostum
dizi devam etmeli"ki bazı düzenbazların maskesi düşsün
rtük kendini ne sanıyor,ltf.yüklenelim ve onun hadini bildireşim derim,ve dizi bir an evvel yayınlansın
kenan_citak
23-02-2007, 16:27
dizini kalkması büyük haksızlık...:(
Lyon-1995
24-02-2007, 09:42
milleti ahu tuğbalarla,tülinlerle canerlerle abuk sabuk yarışmalarla uyuturken toplumun uğradığı çöküntüyü göremeyen sayın kütük(pardon rtük)bu dizi için neden acele etti belli.türkiye gerçeğini vatandaşın bilmesini istemiyorlar.hükümeti ve sayın kütük ü(rtük)kınıyorum.şu bilinsinki ülkemizin durumunu bilen ve bu ülke için canını verecek milyonlarca insan var.
ozhaloaga
24-02-2007, 09:59
dizi kalkmasın hatta tüm dünyada yayınlansınki pkk rezilliğini bunca yıldır türkiyenin çektiğini terör örgütü değildir diyenler ve hatta kardeş ana bacı birbirine nasıl zulüm yaptıklarını görsünler
saraçTürk
24-02-2007, 23:37
Oylama Sonuçları
HAYIR YAYINLANMASIN 1377 oy. (4.88 %)
EVET YAYINLANSIN 26845 oy. (95.12 %)
Toplam Oy: 28222
destek arkadaşlar
Yeni tekrar mesaj gönderdim Türkoğlu
saraçTürk
24-02-2007, 23:46
Ankara'dan Selamün Aleyküm Türkoğulları Jandarma ve polisin elinden yetkileri alan güçler,birilerinin menfaatini korumuşsa,aynı şekilde Kurtlar VadisiTerör'ün yayınlanmasının engellenmeside bu güçlerin menfaatine gelmiştir.(oy kaybı vb)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
arkadaşım sözlerinize yürekten katılıyorum.....:present: :present: :present:
kan uykusu dizilerini seyredemeyen buyursun buradan seyretsin.........
Kan Uykusu Fragmanı Only the registered members can see the link
Film 1 Only the registered members can see the link
Film 2 Only the registered members can see the link
Film 3 Only the registered members can see the link
Film 4 Only the registered members can see the link
Film 5 Only the registered members can see the link
Film 6 Only the registered members can see the link
Film 7 Only the registered members can see the link
Film 8 Only the registered members can see the link
Film 9 Only the registered members can see the link
Film 10 Only the registered members can see the link
Film 11 Only the registered members can see the link
Film 12 Only the registered members can see the link
maalesef turkıye gerceklerı carpıtılmakta. bugun nasıl kı turkıyede kı secımlerı dıs gucler beslıyorsa halkın bılıclenmesınede dıs gucler maalesef ıstemıyor. uyanın MUSTAFA KEMAL' in çocukları. uyanın. bu vatan bızım bu toprak bızım. atalarımız kanları ile suladılar bu topragı. sımdı bızım ona sahıp çıkma gunumuz. hep birlıkte kenetlenmeliyiz. MUSTAFA KEMAL'in ve onbinlerce sehitlerımızın uğrunda savastığı canını verdiği bu topragı savunmalıyız. medyanın yayınladığı sacma programları, halkı uyutmak bahanesıne yayınladığı programları gelın seyretmeyelım. MEHMET AKİF ne demiş, KİM BU CENNET VATANIN UĞRUNA OLMAZ Kİ FEDA ŞÜHEDA FISKIRACAK TOPRAĞI SIKSAN SÜHEDA. işte bunlar atalarımızın, yanyana carpışmıs dedelerımızın aözgurluk ugruna akıttığı kanı hatırlatmalı. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Kurtlar Vadisini Izlemeye Ne Gerk Var Arkadaslar Kan Uykusunu Izlemek Yeter Zaten Kurtlar Vadisinin Anlatacagi Seyleri Bizim Kahramanlar Acik Secik Anlatmislar. Neyse Biz Yinede Rtukun Izin Verdigi O Aptal Sabah Progralarini Izlemeye Devam Edelim Cunku Rtuk O Saatlerde Uyuyor O Programlarda Neler Olup Bitiyor Onlari Goremiyorlar. Unutmayin Turkiyenin (onlara Gore) Gundemini Ve Kanayan Yarasini Sabah Programlari Belirliyor Birde Mehmet Ali Erbil Her Firsatta Parmak Basiyor Kanayan Yaramiza
Arkadaslar Lutfen Anketi Destekleyin Rtuk Cildirsin
MusaKa92
25-02-2007, 20:28
haksızlık
Sana Katılıyorum...
ebudücane
26-02-2007, 21:45
Kurtlar Vadİsİne Sonuna Dek Desteklİyoruz.
saraçTürk
26-02-2007, 22:24
İŞTE RTUK.TV HABERİNİN TAM METNİ
HUKUKİ GEREKÇE:
SHOW TV' DE YAYINLANAN KURTLAR VADİSİ TERÖR DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNDE YASA İHLALİ VARSA, KESİNLİKLE CEZA UYGULANMALIYDI...
3984 SAYILI YASA:
YASA ÜST KURUL' A, "DİZİYİ KALDIR, CEZADAN KURTUL" ŞEKLİNDE, YAYINCI İLE "PAZARLIK" YAPMA YETKİSİ VERMİYOR,
YASA ÜST KURULA, "CEZAYI AF ETME" YETKİSİ VERMİYOR,
YASA ÜST KURUL' A, "DOSYA KAPAMA" YETKİSİ VERMİYOR,
YASA ÜST KURUL' A, HİÇ BİR ŞEKİLDE "YAYIN ÖNCESİ PROGRAM DURDURMA" HAKKI VERMİYOR.
3984 SAYILI YASAYA GÖRE,
4 AKP' Lİ, 2 CHP' Lİ ÜYENİN KABUL EDİLEN ÖNERİSİ:
4-b: Toplumu şiddete, teröre, etnik ayrımcılığa sevk eden veya halkı sınıf, ırk, dil, din, mezhep ve bölge farkı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik eden veya toplumda nefret duyguları oluşturan yayınlara imkân verilmemesi.
CEZA: ...uyarı yapılmaz ve yayın kuruluşunun yayını bir ay durdurulur. İhlâlin tekrarı halinde yayın süresiz olarak durdurulur ve yayın lisans izni iptal edilir.
2 AKP' Lİ, 1CHP' Lİ ÜYENİN RED EDİLEN ÖNERİSİ:
4-v: (Değişik : 03/08/2002-4771/8) Yayınların şiddet kullanımını özendirici veya ırkçı nefret duygularını kışkırtıcı nitelikte olmaması.
CEZA: Aykırı yayın yapan özel radyo ve televizyon kuruluşlarını uyarır veya aynı yayın kuşağında açık şekilde özür dilemesini ister. Bu talebe uyulmaması veya aykırılığın tekrarı halinde ihlâle konu olan programın yayını, bir ilâ oniki kez arasında durdurulur.
...VE SONUÇ:
EĞER YASA HÜKMÜ UYGULANIP BİR AY KAPAMA CEZASI VERİLSEYDİ, YASAYA GÖRE SHOW TV, "CEZANIN İPTALİ DAVASI" AÇABİLECEKTİ...
ANCAK RTÜK ÜST KURULU TEHDİT İLE KURTLAR VADİSİ TERÖR DİZİSİNİ DURDURDUĞU İÇİN, SHOW TV' NİN YARGIYA GİTME HAKKI YOK...
Haberin linki için:
saraçTürk
26-02-2007, 22:33
Kurtlar Vadisi Terör dizisi için terör estirenler.[COLOR="black"][COLOR="Red" Ya Gösterecekler Ya Gösterecekler
Ya da sene sonunda gidecekler, gidecekler
UNUTMA TÜRK'OĞLU
Neyin nasıl olduğu acık deyil
işin içinde iş var rütük yasaklamadık diyor ilgili kanal net acıklama yapmadı
alavere dalavere gibi görünüyor!
hacicabbar
05-03-2007, 18:14
türkiye gerçeklerini söyleyen diziledeğilde abuk subuk çoçuk dizileriyle türk insanın
çoçuktan beynini yıkayan zihniyete razı olan rtük şiddet kisvesiyle kurtlar vadisi gibi milliyetci birdizi kaldırarak gerçek yüzünü gösteriyormu acaba kutrlar vadisi tetör ilk bölümüyle eleştirilecek birdizi değil
kurtlar vadisini kaldıranlar şu an televizyonlarda oynayan onlar ca dizi var.
onları görmüyorlarmı. ama bence bu doğan gurubunun bi oyunu
yakupcan
05-03-2007, 18:56
türkiye gerçeklerini söyleyen diziledeğilde paparazi ve gençleri içki kumar ve uyuşturucuya özendiren dizi ve magazin programlarını kaldırsınlar KURTLAR VADİSİ GERİ YENİDEN OYNAMALI
siestagunay
05-03-2007, 21:55
abi ucu birisi yada birilerine batıyoduu türkiyenin gerçeklerini çıplak bir şekilde gösteriyoo diyee kaldırdılar..
halkın bilinçlenmesini önlemek için kaldırdılar yanii..
deli sevdam
06-03-2007, 19:30
bende sonuna kadar destekliyorum
tv de neler oynuyo kimsenin sesi çıkmıyo, bu dizi TÜRKİYEnin bazıgerçeklerini gösterdiği için bazıları rahatsız oluyor
ya arkadaşlar bence hiç geregi yoktu baştaki büyüklerin hezimeti bunlar artık insanlarımız neyin gerçek neyin yalan oldugunu görsünler nice şehitler verdik bu vatan için zaten devletin rütük le engellicegi tek filim kurtlar vadisi terör bence bu dizi kaldırılmamalı dahda önemlisi hotbort uydusu üzerinden bir kanalla anlaşıp filimi vermeleri lazım yapacakları antlaşma olacak benim fikirim budur ama insallah olur seyrederiz
insanşlarımızda daha iyi aydınlanmış olur kuzucuklar mehmetcikler nasıl kurban oluyo görsünler herşey kurtlar vadisi terörde ??????????
inşallah dediğim gibi olur.saygılar
filmle uğraşaçaklarına hergün tv hdp lilerin ve diyarbakır belediye başkanının konuşmalarını en az yüzdefa tekrarkamasınlar adamların meydan okumalarına cevap verebilen iktidar mensubu görebilen var mı adamlara karşı bu müsamanın bir nedeni mi var bu film den daha kötüleri hergün bu MİLLETE sunuluyo
ilk bölümü biraz abartılmış olamasına ramen
genede bütün kalbimle dizinin geri gelimesini bekliyoruz.
Ben bu tür saçma sapan mazeretler uydurulupta bir dizinin yayından bilmem şu sebepten bilmem bu sebepten kaldırıldığına bilmem neremle gülerim
asıl gerçek olan halkın gerçekleri öğrenmesini engellemekten başka ne olabilirki bu tüm dünyanın ağzından salyalar akarak baktığı güzel TÜRKİYEMİZİ dedelerimiz olan kürdü lazı alevisi çerkezi sünnisi türkü elele vererek kurmadımı şimdi nerden çıkartılıyorki böyle saçma sapan laflar hemide kürtnen terör örgütü pkk nın aynı şekilde değerlendirilmesi akıla ziyanlıktan başka nedirki.
Eğer bürokratlar gerçekten doğru birşeyler yapmak istiyorlarsa halkın yüzde doksanbeş inin tek eğlencesi olan televizyondan paparazileri gerçek şiddet içeren amerikan filmlerini engellesinler hergün tv yi açtığımızda üstte bir yazı tv de ilk kez adı altında kendi ülkelerinde satılmıyan seyredilmiyen filmleri sanki çok önemli bir şeymiş gibi sunmaları yokmu anlamı ne o filmlerin kocaman bir sıfır değilmi heleki geçmişde başaramıyıpta vietnamda bozguna uğrayıpta şimdi ise sanki büyük zaferler kazanmışcasına allayıp pullayıp tüm dünyaya bir kahraman mışlar gibi gösteriyorlar.bunun yanında bilim kurgu adı altında çocuklarımıza hayal ürünü saçmalıklarını serettirip beyin yıkama yapmıyorlarmı?
eğer toplumu düşünen sözüm ona kişi ve kurumlar bunları engellesinler .
Evet tv de bir veya iki tane güzel dizilerde var onuda seyircileri uzaklaştırmak için özet adı altında geçmiş bölümü tekrarı yayınlamıyorlarmı ya daha neler var neler yazılacak bu ahkam kesenler biraz kafalarını kumdan çıkartıpda etrafına baksınlar eğer bunları biliyoruz diyorlarsa onlara ticaret hayatında başarılar dilerim ama halkın tek eğitim eğlencesi olarak gördüğü programlara azda olsa saygılı olmalarını isterim çünkü bizler nelerin seyredilir nelerin seyredilmez olduklarını onlardan daha iyiyi biliriz .
geçmişden ve şu anda yaşanan lardan ders almıyanlar gelecekten birşey beklemesinler.
Kısacası saçma sapan mazeretler uydurupda halkın düşüncelerini hiçe sayanları bende hiçe sayıyorum ve kınıyorum.
Bence kaldırılmamalıdır.Herkes hayatın gerçeklerini biliyor zaten buna gelinceye kadar tv kanallarıda neler gösterildiğine baksınlar.
yorumlarımızı yaptık ama diziyle ilgili gelişmelerden haberi olan var mı ? yani ne şekilde yayınlanacak
türkiyedeki bazı gerceklerin ögrenilmesi istenmiyor olay bu kadar basit arkadaşlar
umutturhan
07-03-2007, 17:41
Yeter bukadar sansür Hani medya özgürlüğü Hani insan hakları kime neki kimin ne izlediğinden İnsanların Rütük kolayına gidiyo kötü örnek olabilecek proğramları insan kendisi seçer ve yönetir ama kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz Eğer kötü örnek olacağını düşünüyorsa ebeveynler çocuklarını kısıtlasınlar bütün herşey burdan başlıyo yetersiz anne baba ve büyükler.Bu sansürü desteklemiyorum DİZİ oynatılsın İNSANLAR İSTEDİĞİNİ İZLESİN.YAZIKLAR OLSUN RTÜK'E UĞRAŞACAK BAŞKA BİŞEY BULAMADI.Onlar gitsinler haber medyalarını kısıtlasınlar
Adamlar neredeyse türk uygarlığını yokeden röpörtajlar yapıyor....Arkadaşlar bu konu benim için iyi oldu ayrıca bana özel mesaj olarak bu konuya davet eden SERKAN YILMAZ'ADA TEŞEKKÜR EDERİM. Saygılarımla
Bu diziye karşı olduklarını hızla karşı kampanya ileduyuranlar ve bunları kaale alanlar Diyarbakır B.B.Bşk.nın nerdeyse devletimizi tehdide varan beyanları karşısında neden susarlar?! Yoksa bu hiyanete ortakmıdırlar? Keser döner, sap döner...Kim bunlara destek oluyorsa er-geç hesap vereceğini unutmasın... Bu diziye kimler karşı şöyle bir bakın: PKK ,DİYABAKIR BLD.BŞK. , APO VE İŞBİRLİKÇİLERİ!
saraçTürk
07-03-2007, 21:13
Bu diziye karşı olduklarını hızla karşı kampanya ileduyuranlar ve bunları kaale alanlar Diyarbakır B.B.Bşk.nın nerdeyse devletimizi tehdide varan beyanları karşısında neden susarlar?! Yoksa bu hiyanete ortakmıdırlar? Keser döner, sap döner...Kim bunlara destek oluyorsa er-geç hesap vereceğini unutmasın... Bu diziye kimler karşı şöyle bir bakın: PKK ,DİYABAKIR BLD.BŞK. , APO VE İŞBİRLİKÇİLERİ!
Selamün aleyküm sayın Türkoğlu çok güzel yazmışsın seni bütün kalbimle
destekliyorum. Diziye karşı gelen en büyük gücü unutmussun .....................bunlar jandarma ile polisin elinden yetkiyi alan güçlerdir. Saygılar başarılar TÜRKOĞLU
cetindeniz
10-03-2007, 00:47
bu filmin konusunu yazanın ya manyak yada manyak olu manyak bunlar artık gittikce azıtmaya baladılar bugün bele olacak yarında örf deyerlerimiz çiynenecek bunlara destek veren arkadaşlarımızı biraz mantıklı olmalarını isterim
bulletfromhell
10-03-2007, 00:51
bu filmin konusunu yazanın ya manyak yada manyak olu manyak bunlar artık gittikce azıtmaya baladılar bugün bele olacak yarında örf deyerlerimiz çiynenecek bunlara destek veren arkadaşlarımızı biraz mantıklı olmalarını isterim
bey kardeşim milyonlu sayılarla ölçülen izleyici kitlesi olan bi filmi manyak oğlu manyak ürünüdür diye adlandırman çok sağlıklı değil bence.sen en iyisi bildiğin ve anladığın konular hakkında yorum yap.daha sağlıklı olur.:nono:: :nono::
cetindeniz
10-03-2007, 00:59
bey kardeşim milyonlu sayılarla ölçülen izleyici kitlesi olan bi filmi manyak oğlu manyak ürünüdür diye adlandırman çok sağlıklı değil bence.sen en iyisi bildiğin ve anladığın konular hakkında yorum yap.daha sağlıklı olur.:nono:: :nono::
ben düşüncemi söyledim bu film biz hoş karşılamıyoruz senin dediğin gibiyse neden yayınlanmıyor yoksa sendemi sorun var yoksa rütükdemi
hüseyin bulmuş
12-03-2007, 19:04
gerçekten çok güzel tespit yapmışsın. sana katılıyorum. kurtlar vadisi ırak filminin galasına giden bu ülkenin başbakanı ve eşi değilmiydi ? şimdi ne olduda karşı geliyorlar. Acaba yolu diyarbakırdan geçen büyük ortadoğu projesine bu dizi engelmi oluyor ?...
ya arkadaşlar; hep diyoruz ki ( geçlere kötü örnek olan her şey yayından kaldırılsın) tamam bu çok güzel bir düşünce deeeeeee; ar haya bilmeyen, namussuzların dünyası haline gelen bu güzel ülkemde hep kötülerin varlıklı insan olmalarına yol açan ( AMAN HAAAAA... DOKUNMA, YAPMA, SATMA, O KÖTÜ BU KÖTÜ FALAN FİLAN) bu tavsiyeler namuslu insanlar içindir. dünün kapkaççısı bu günün inşaat müteahhiti ! oluyor. iş adamı ! oluyor. kısacası bizim kötü dediklerimizden para kazananlar ağalar ! gibi paşalar! gibi yaşam sürüyorlar ve P-ek K-a K-a ya para bile aktarıyorlar. ve bizler uyuyoruz. sayın zak-man korkudan altına etti galiba şerefsizlerin tehdidinden bu diziyi yayından kaldırdılar. yazıklar olsun yuh olsun....
Dizinin yayından kaldırılması abestle iştigaldir bence,belliki bazı çevreler Türk halkının her ne şekilde olursa olsun aydınlanmasına,gözünün açılmasına meydan vermemek için ellerinden geleni yapıyor.Mesele rant veya reyting kaygısı değil,okullarımızda,Tarihimiz ile ilgili detaylar anlatılmamakta kabataslak geçilmekte,gazeteler (bazıları tabiki)uydurma masa başı haberler le ve bol bol spor adı altında futbol denen rant tezgahına halkı yönlendirmekte,Televizyonlarda malum kimin eli kimin cebinde belli olmayan programlar diziler,sokakta vatandaş ekmek kavgasına düşürülmüş sosyo ekonomik hayatı berbat durumda,birileri halkına görsel ve yazılı basın aracılıyla ulaşmaya,bir şeyler anlatmaya çalışıyorsa bazı gizlenen gerçekleri açığa çıkarmak için,yukarda bahsettiğim düzeni kuran edepsizlerin elbette işlerine gelmeyecek ve engel olacaktır...
BEN BU DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASINA KARŞIYIM..
HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜMÜ İSTİYORUM...................
çok öfkeliyim bu konuda. televoleler gençleri zehirlemiyor, magazin ptogramlarının hepsi sütten çıkmış ak kalık, siaysetten tüm toplum çeşitli yollarla uzak tutulmaya çalışılıyor bu da güzel.
amaaa iş kurtlar vadisine gelince .................
kurtlar vadisi herkese zararlı. değil mi!
kurtlar vadisinin diliyle cevap vermek istiyorum. NE GÜZEL İSTANBUL BEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
vatan sevgisini millet sevgisini, aile sevgisini ve bir sevgiliye karşı duyulan derin aşkı anlatan, insanlarımıza olsa olsa vatan sevgisi aşılayacak olan kurtlar vadisi bu kadar insana neden battı bu kadar, ANLAMIYORUM!!!!!
kurtlar vadisini internet üzerinden verebilseler aslında o bile seyredilebilir. ama işte reklam gelirlerinden yoksun olurlar o zamanda finansman açısından dara düşer dizi. aslında kurtlar vadisinin muadile yakını SAĞIR ODA ben seyrediyorum iyi dizi aslında. arkadaşlara tavsiye ederim.
felekmest
01-04-2007, 00:42
bazı noktalarına rezerv koymakla beraber diziyi Türkiye ve dünya gerçeklerini cesurca ortaya koyabildiği için destekliyorum.
ve kaldırılmasını isteyenlerin din ve vatan ve gerçek sevgisinden yoksun olduğunu düşünüyorum. ve bit tabii ki kızacaklar olabilir. bu kardeşlik dizisinden
ırkçılıklarına bir yol bulmak isteyenleri de esefle kınıyorum.saygı sahibi herkese saygılar diliyorum.
KURTLAR VADİSİ’NİN SAYGIDEĞER İZLEYİCİLERİ,
23 yıldır Türkiye’nin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve geleceğini körelten terör belasının arkasındaki karanlık gerçekleri konu edindiğimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayın yasağı fiili bir durumdur.
Bildiğiniz gibi, önyargılı karalama kampanyalarına rağmen Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümü yayınlanırken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarısı nefeslerini tutmuş, her kesimden 30 milyon insanımızın yüreği birlikte çarpmış, eserde şu veya bu kesime karşı en küçük bir ayırım ve aşağılama görülmemiştir… Buna rağmen geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarkı dönmeye başlamış, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayımlanması imkânsız hale getirilmiştir… Ya Kurtlar Vadisi yayından kalkacak ya da kanalın yayın izni iptal edilecekti…
Yapımcı olarak bizim yaptığımız 30 milyon vatandaşın takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin beğenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptığı somut bir gerçekliktir… Zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayınlanmış ve bu bölümde herhangi bir sakınca görülmemiş olduğu halde sonraki bölümler, ısmarlama bir takım kaygı ve tahminlerden hareketle ağır şekilde suçlanmıştır.
Oysa Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir… Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı Kürt ve Türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar Kurtlar Vadisi’ni suçlamış, yayın engellenmiştir…
Kurtlar Vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur?
Kurtlar Vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir?
Ancak, Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı olarak PANA FİLM, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır…
Show Tv' ye Kurtlar Vadisi Terör dizisine verdiği destek için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla…
PANA FİLM
Sitede ve tv de yapılan acıklama bu sonuna kadar destekliyorum ve bu kararın kalkması için gerekli yerlere mail yolu ile yazacağım
bu topici actım anket ve genel cevremden edindiğim görüşlere göre cok kişi benle aynı düşüncede...
Buradan kendini denetleme kurulu sanan kişilere sesleniyorum kaldırılması gereken onca magazin eğlence ve gündüz kuşağı yayınları varken hiç bir eğitici öğretici yanı olmayan sacma sapan kadın programları varken neden kurtlar vadisi? bunun altında başka sebep aramakta haksızmıyız acaba?
daha bir bölüm yayınlanmış bir dizi için bu kadar tepki niye ?bu millet hiçmi amerikan mafya filmi seyretmedi :yell:
buraya destek olamak isteyen arkadaşları bekliyorum bütün atılan mesajları sözde denetleme yapan kişilere birebir mail olarak yollayacağım:bangin:
destek vermek isteyenler
[email protected] (
[email protected]) adresine mail ilede olsa destelerini esirgemesimler...
yapılan bu haksızlıı kınamak için Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) adresine mail atabilirler tabi siteleri acarsa:yell:
kolay gelsin...[/QUOTE]
Bahri AYAZ
03-04-2007, 23:15
Bu Vatana ihanet edenlerden bir gün mutlaka hesabı sorulacak. Kurtlar Vadisi bu VATAN' a ihanet edenleri rahatsız etti demek ki!
arkadaşlar normalde kurtlar vadisi dizisini hiç seyredemedim.
yalnız çevremden aldığım duyumlar ve seyretttiğim sinema filmini çok beğendim.
yeni dizinin yayından kaldıran zihniyet TÜRKİYE de MİLLİYETÇİLİK in gelişmesini istemeyen zihniyettir.
maalesef bütün yayın organlarımızda bu zihniyetteki insanların elinde
Gençliği biraz olsun milliyetçi düşünceye itebilecek tek olay basından geçer.
Amerika ve diğer ülkeler bu tip film ve dizileri özellikle devlet kanalı ile sponsor olurken maalesef bizdekiler hiç bir destekleri olmadığı gibi köstek olmaya çalışıyor.
hayatımda hiç MHP ye oy vermediğim halde sadece yapılan bu olaylardan dolayı MHP ye oy vermeyi düşünmeye başladım.
ÖNCE DEVLET MİLLİYETÇİLİK sonra EKMEK AŞ
ekonomik bahanelerle gençliğin nefsini köreltmeye çalışıyorlar maalesefde başarıyorlar.
bu ve buna benzer etkinliklerle gençliği biraz olsun düşünmeye çalışıldığından dolayı tamamen destekliyorum.
yapılabilecek bütün çalımalarada katılmaya desteklemeye söz veriyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
saraçTürk
14-04-2007, 23:29
arkadaşlar normalde kurtlar vadisi dizisini hiç seyredemedim.
yalnız çevremden aldığım duyumlar ve seyretttiğim sinema filmini çok beğendim.
yeni dizinin yayından kaldıran zihniyet TÜRKİYE de MİLLİYETÇİLİK in gelişmesini istemeyen zihniyettir.
maalesef bütün yayın organlarımızda bu zihniyetteki insanların elinde
Gençliği biraz olsun milliyetçi düşünceye itebilecek tek olay basından geçer.
Amerika ve diğer ülkeler bu tip film ve dizileri özellikle devlet kanalı ile sponsor olurken maalesef bizdekiler hiç bir destekleri olmadığı gibi köstek olmaya çalışıyor.
hayatımda hiç MHP ye oy vermediğim halde sadece yapılan bu olaylardan dolayı MHP ye oy vermeyi düşünmeye başladım.
ÖNCE DEVLET MİLLİYETÇİLİK sonra EKMEK AŞ
ekonomik bahanelerle gençliğin nefsini köreltmeye çalışıyorlar maalesefde başarıyorlar.
bu ve buna benzer etkinliklerle gençliği biraz olsun düşünmeye çalışıldığından dolayı tamamen destekliyorum.
yapılabilecek bütün çalımalarada katılmaya desteklemeye söz veriyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ankara'dan selamün aleyküm Türkoğlu seni canı gönülden yürekten destekliyorum.30 senedir içindeyim,yalnız bu kadar açık olma kendini seçimlere sakla Türkoğlu Unutma bu vatan Türklerindir.
Allah Türk'ü Korusun Ve Yüceltsin. Saygılar Türkoğlu
Yeni Kurtlar vadisi pusu çıktıgından bu toıpice gerek kalmadı
Konu Kapatılmıştır!!!