PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 12.03.A5 cihazını 12.01.A5 çevirme olasalığı ?

joschantalya
18-02-2007, 14:34
Selam herkeze,

Benim merak ettiğim Kaon tabanlı cihazların 12.03.a5 cihazının modülünü yerinden sökersek bu cihaza 12.01.a5 çevirme imkanımız olabilirmi?

Malum modül şu an sadece kart okumaktan başka bir faydası yok,
şayet bu olursa tps auto yazılımı yükleme imkanı olacaktır .

Ustalardan bir cevap bekliyorum teşekürler şimdiden.

allways
18-02-2007, 17:43
Merhaba, tabiiki olur. Kurukafa ondan sonra 12.01.A5 stream (bin yazılımını kup 230 eep )yazılımını at. Daha sonra en son çıkan yazılımını at. Eğer sinyal
almıyorsan ve no AV ekrana geliyorsa içindeki boarda bulunan sky chipini sök yada Sky chipin voltajını kes.
Sana kolay gelsin

joschantalya
18-02-2007, 18:20
Merhaba, tabiiki olur. Kurukafa ondan sonra 12.01.A5 stream (bin yazılımını kup 230 eep )yazılımını at. Daha sonra en son çıkan yazılımını at. Eğer sinyal
almıyorsan ve no AV ekrana geliyorsa içindeki boarda bulunan sky chipini sök yada Sky chipin voltajını kes.
Sana kolay gelsin

Arkadaşım ilgilendiğin için ilk önce teşekürler, acaba hiç deneme yaptın bu şekilde? iyi seyirler herkeze

allways
18-02-2007, 18:22
Arkadaşım,
vallahi bana güvenmiyorsan yapma.

okannn28
18-02-2007, 19:12
Arkadaşım,
vallahi bana güvenmiyorsan yapma.

Ben şu an kullanıyorum ama bilgi yanlış.Sky modülü yerinden çıkarmak veya ona gelen voltajı kesmek yetmez.Soket tarafından dirençeler arası köprüler atman lazım bana kalırsa uğraşma servise götür orada köprü atsınlar.

Sana öz bir resim gönderyim ona bakarsan belki yapabilirsin

burada (Only the registered members can see the link)

en iyi çare servis

draculu45
18-02-2007, 19:44
SEVGİLİ ARKADASIM kesinlikle olmaz ben cünkü cihazın skay modül olmadıgı zamam calışmaz calışması içinde modülü devre dışı bırakman içn cok profosyenel eletronikçi olman lazım onun için ugrasmaya degmez

draculu45
18-02-2007, 19:56
12.03.a5 lerde sky modül nasıl iptal edilir

modülün anakarta gelen soketi yerinden çıkartın

burada r381 solda başlayarak 12 tırnağa
r 389 sağdan başlayarak 6 tırnağa leğimleyin

hepsi bu kadar artık modülsüz olarak çalışır

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Artık sizinde 12.03.a5 lerde tps stream yazılımınız var demektir

okannn28
18-02-2007, 19:57
SEVGİLİ ARKADASIM kesinlikle olmaz ben cünkü cihazın skay modül olmadıgı zamam calışmaz calışması içinde modülü devre dışı bırakman içn cok profosyenel eletronikçi olman lazım onun için ugrasmaya degmez

Kesin konuşmak bence yanlış ben çıkardım lehimlerini yaptım ve şu an stream yazılımı kullanıyorum.Göndermiş olduğum resim kendi cihazımın bitmiş halidir.

Bu yazıların devamıda var arkadaşım geri kalan dirençleride kendi arasında köprü yapılacak

resimdeki gibi (Only the registered members can see the link)

draculu45
18-02-2007, 19:59
arkada kalan r380 - r382- r384 - r 386 - r 388 ve r390 bunlarıda birbiriyle birleştir

aynen r 383 - r 385 ve r387 gibi

kralleo
18-02-2007, 20:04
arkada kalan r380 - r382- r384 - r 386 - r 388 ve r390 bunlarıda birbiriyle birleştir

aynen r 383 - r 385 ve r387 gibi

arkadaşlar siz burada arkadaşımıza yardımcı olmak için bilgiler veriyorsunuz ama bu işi bir elektronikçinin yapması daha doğru diye düşünüyorum.çünkü bu işte tecrübesi olmayan birinin cihazı yapacam derken bozma ihtimali çok yüksek.bu tür sorunlarla bir elektronikçi olarak çok karşılaştım bilginize

draculu45
18-02-2007, 20:06
sevgili arkadaslar cihaza zarar vermekten baska hiç birsey degil onun için ben profosyenel diyecek kadar eletronik üzerinde calışıyorum ama bir gün ugrastım ugrasmayada degmez onun için fazla bilgisi olmayan arkadaslar denemesin denerlersede kendi cihazlarına zarar vermiş olrlar tekrar cihaz almak zorunda kalırlar tabiki istayen deneye bilir dün bu topigi tps auto yazılımları bölümüne ben koymustum oradada acıklamalar var bir arkadastan alıntı yapmıştım saygılarımla

kralleo
18-02-2007, 20:10
sevgili arkadaslar cihaza zarar vermekten baska hiç birsey degil onun için ben profosyenel diyecek kadar eletronik üzerinde calışıyorum ama bir gün ugrastım ugrasmayada degmez onun için fazla bilgisi olmayan arkadaslar denemesin denerlersede kendi cihazlarına zarar vermiş olrlar tekrar cihaz almak zorunda kalırlar tabiki istayen deneye bilir dün bu topigi tps auto yazılımları bölümüne ben koymustum oradada acıklamalar var bir arkadastan alıntı yapmıştım saygılarımla

işte size bir örnek arkadaşlar.dostum açıklama için teşekkür