Orijinalini görmek için tıklayınız : Pc MonİtÖr
candan45
19-02-2007, 16:52
Arkadaşlar bende phılıps monitör var bunun ekran bağlantısı rs 232 bunu bilgisayara nasıl bağlayabilirim yardım
Arkadaşlar bende phılıps monitör var bunun ekran bağlantısı rs 232 bunu bilgisayara nasıl bağlayabilirim yardım
arkadaşım bilgisayara bağlayağın ucda dişi soket varsa onu pinli sokete çeviren ek bağlatı aracı var.bilgisayrcılarda bulabilirsin.kolay gelsin
candan45
19-02-2007, 19:23
arkadaşım bilgisayara bağlayağın ucda dişi soket varsa onu pinli sokete çeviren ek bağlatı aracı var.bilgisayrcılarda bulabilirsin.kolay gelsin
bilgisayarda sadece ekran kartından vga cıkışı var monitör için başka çıkış yok
bilgisayarda sadece ekran kartından vga cıkışı var monitör için başka çıkış yok
arkadaşım sorunu ben pek anlayamadım.sorunu daha açıklayıcı yazabilirmisin
arkadaşım 9 pinmi monitörden gelen uç.eğer 9 pin ise rs232 den vga ya (15 pin) dönüştürücü alacaksın arkadaşım
candan45
20-02-2007, 11:47
arkadaşım 9 pinmi monitörden gelen uç.eğer 9 pin ise rs232 den vga ya (15 pin) dönüştürücü alacaksın arkadaşım
ok arkadaşım monitörde 9 pinli rs 232 var bilgisayarda vga var bilgisayarcılarda senin dediğin gibi kablo bulamadım kendim yapamazmıyım onun için arkadaşlardan teknik destek istemiştim