Orijinalini görmek için tıklayınız : D+ Paketi Gitti (Lütfen Başka Konu Açmayınız)
master71
20-02-2007, 17:48
şu an itibariyle aktif *** bulunmamaktadır 21/02/2007
master71 arkadaşım keyler çalışıyor, teşekkürler , eline sağlık
Keyler İçin teşekkurler
gordonorko
20-02-2007, 22:44
keyler için teşekkürler
selcocopy
21-02-2007, 00:36
valla harikasınız
teşekkürler arkadaşım
bugün itibarı ile hala çalışıyormu ? teşekkürler
Arkadaşlar şu an itibariyle D+ ve TV CABO bende şifreli diyor. Acaba sizlerde de öylemi? Yukarıda verilen *** bulma loderinde *** veren yabancı forumlarda aynı keyler aktif olarak veriliyor. Ama okuldan geldiğimden bu yana şifreli diyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar.
zxcvbn10250
21-02-2007, 20:04
autolarda çalışmıyor bir kaç dakika araylad+ ve cabo gitti yeni keylr gelmesi zaman alabilir
evet arkadaş lar d+ lar ve tev cabo göçmüşdür şu an itibari ile açmıyor
berke_fear
21-02-2007, 20:13
Ne olacak bu D+ ların hali. Yine çöktü buna bir çare bulunsun.
zxcvbn10250
21-02-2007, 20:16
bekleyıp gorucez ama bu sefer bıraz uzuycak gibi olan d+ ve cabo auto yazılımlrını yeni çıkaran firmalara oldu
Bu sefer biraz zorluyacak gibi hayırlısı
eeeeeeeeeeeeee
ne bu mesaj arkadaşım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dalga geçer gibi!!! burası bir forum msn den konuşma yeri değil yazılarınıza ona göre dikkat edin!!!!:mad2: :mad2:
down...
Özür dilerim fakat ben bu sayfada *** göremiyorum.Nedendir acaba.
bulletfromhell
21-02-2007, 22:56
edindiğim bir bilgiye göre TV Cabo ve Digital + paketi sistem değişikliğine gitmiş.Nagravision 3 diyenler var ama bilmiyorum.sanırım geçmiş yıllarda olduğu gibi yazılımla ancak çözülebilecek.tabi o da teknik olarak mümkün olabilirse.ama şimdilik hispasat çanaklarımız süs niyetine çatıda kaldı.:8[1]:
Şu anda keyler yok arkadaşlar beklemekten baska care yok
zxcvbn10250
21-02-2007, 23:09
edindiğim bir bilgiye göre TV Cabo ve Digital + paketi sistem değişikliğine gitmiş.Nagravision 3 diyenler var ama bilmiyorum.sanırım geçmiş yıllarda olduğu gibi yazılımla ancak çözülebilecek.tabi o da teknik olarak mümkün olabilirse.ama şimdilik hispasat çanaklarımız süs niyetine çatıda kaldı.:8[1]:
n3 olsalar duyulurdu kart değişimi yapılsa oda duyulurdu buyuk ıhtımalle algo değişmiştir bu bile uzun sure karartmaya yeter hıspayı
Barcelona macı var diye keyler gelmemekte sanırım.Maç bitince gelebilir.
ben terk çevirip çiçek ekeceğim karar verdim :8[1]:
bulletfromhell
21-02-2007, 23:54
n3 olsalar duyulurdu kart değişimi yapılsa oda duyulurdu buyuk ıhtımalle algo değişmiştir bu bile uzun sure karartmaya yeter hıspayı
haklı olabilirsiniz.bilmiyorum.ama bir şekilde sistem değişikliğine gittiklerini duydum.tabiiki detaylarını bilemiyorum tabiiki.
haklı olabilirsiniz.bilmiyorum.ama bir şekilde sistem değişikliğine gittiklerini duydum.tabiiki detaylarını bilemiyorum tabiiki.
Şu anda bende paylaşım sistemiyle D+ lar acık durumda şifre ve sistem degişikligi gibi birşey yok su an için
sayin serkan yimaz yapanci sitelerde EMM D+ ya gectigini belirtmisler ve
sifrelerinide vermisler.anlayan varsa sifrelerini buraya alabilirim
veya siteyi verebilirim.
Özgür Erge
22-02-2007, 02:28
Only the registered members can see the link
yukarki linkte keyler geldiği için konu kapanmıştır..