Orijinalini görmek için tıklayınız : Google yerine kendi adınızı yazdırın
Only the registered members can see the link
denemek isteyenler buyrun burdan
Only the registered members can see the link
Hakan Gül
23-02-2007, 20:44
Teşekkürler güzel oluyor :)
TARANTİNO
23-02-2007, 21:19
Keşke kalıcı olarak istediğimizi yazabilsek...daha önceden bir yerde görmüştüm bu konuyu...adımı yazdım google arkadaşa gösterdim şok oldu nasıl yaptın bunu nasıl yaptın diye hayretle soruyordu...:)
Keşke kalıcı olarak istediğimizi yazabilsek...daha önceden bir yerde görmüştüm bu konuyu...adımı yazdım google arkadaşa gösterdim şok oldu nasıl yaptın bunu nasıl yaptın diye hayretle soruyordu...:)
başlangıç sayfana ayarla kalıcı olur:8[1]:
TARANTİNO
23-02-2007, 21:42
başlangıç sayfana ayarla kalıcı olur:8[1]:Sen ne arıyorsun burada...hemen doğru işinin başına daha konu komşunun eşyalarını taşıyacağız...:puah: :puah: :puah:
Sen ne arıyorsun burada...hemen doğru işinin başına daha konu komşunun eşyalarını taşıyacağız...:puah: :puah: :puah:
abi bugün kimin eşyasını taşıyacağız yine.dünden biraz yorgunluk varda kaytarayım dedim.:)
TARANTİNO
23-02-2007, 21:53
Dinlen sen biraz...sen merak etme üçüncü kişiyide bulduk...işleri büyütüp nakliye işine girelim diyorum...:)
Dinlen sen biraz...sen merak etme üçüncü kişiyide bulduk...işleri büyütüp nakliye işine girelim diyorum...:)
ala ala kim bu 3. kişi :49: tanıyormuyum :D
Mehmet Kaynaklı
23-02-2007, 21:59
evet güzel bişi doğrusu paylaşım için teşekkürler
Mehmet Kaynaklı
23-02-2007, 22:00
daha önce nerden görmüştün abicim :tongue:
Özgür Erge
23-02-2007, 22:06
Yazdim SÜper Oldu TeŞekkÜrler:clap2:: :clap2::
fena fikir değil abi bu nakliye işi şirketi kuralım hemen.kimi düşürdün abi bu tuzağa:8[1]:
Teşekkürler denedim güzel oluyor
Baya güzel oldu:)
PAylaşım için teşekkürler.:45:
Google a rakibim artık gagle olarak:8[1]:
kenan-esk
23-02-2007, 23:48
güzelmiş tşkler
TARANTİNO
24-02-2007, 15:10
ala ala kim bu 3. kişi :49: tanıyormuyum :DBilmem...belki tanıyorsundur...sana küçük bir tüyo vereyim...forumun 3 numaralı üyesi...:wave:
daha önce nerden görmüştün abicim :tongue:Mehmetciğim Tf de görmüştüm...
fena fikir değil abi bu nakliye işi şirketi kuralım hemen.kimi düşürdün abi bu tuzağa:8[1]:Sus öyle deme...düşürmek falan yok...fedakar çok hamarat çok çalışkan bir arkadaşımızıda Supersat Nakliyat A.Ş ye katmış olduk...diye düşünüyorum...tabi kendisi kabul ederse...bizim kapımız herkese açık...yaw bu arada kollarım belim falan çok ağrıyor neden ki...:D
gayet güzel teşekürler...:45: