Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kenan Evren i protesto edenler buraya.

Kemal Turan
01-03-2007, 00:25
Kenan Evrev sabah gazetesine verdiği demeçte PKK nın sözcülüğünü yapar gibi
Türkiye eyalet sistemine geçmelidir
DTP meclise giemelidir
Kürt devleti kurulmalıdır (Herhalde Türkiyedende toprak vermeyi düşünüyor)
Ben Kenan Evrenin bu demecindeki sözleri ile, kendisine bir takım güçler tarafından verilen görevin sözcülüğünü yaptığı kanısına varıyorum. Binlerce şehit bu sözler içinmi verildi diye adama sorarlar. Bu ülkeyi 10 sene yöneten, genelkurmay başkanı ve cumhurbaşkanı olmuş bir insan, bugün PKK nın bile vazgeçtiği bazı tezleri gündeme taşıyor. Ben 90 yaşına gelmiş bu zavallı insana; BU ÜLKENİN SANA VERDİĞİ DEĞERLER HARAM OLSUN diyorum. Zavallı bunak ihtiyar.

eraybal
01-03-2007, 00:37
ya onun artık beyni sulanmış aldırış etmemek lazım. dediği laflar gerçekten sinir bozucu.ama devlette uyumasın artık ya o dtp mıdır ne karın agrısıysa göz göre göre pkk propagandası yapıyor.ya onlerı gorunce otomatık sılahlarla hepsını tarayasım gelıyor.ya bı ulkeyle bu kadar mı ugrasılır.her kes neden ulkemızı bolmeye calısıyor.devlet bıseyler yapamayacak bellı kı kurtlar vadısınden rahatsız olan develt ne yapar.bız gencler bı sekılde bu tıplerın cezasını kesmelıyız dıye dusunuyorum.kan dokerek deıl ama farklı yontemlerle..kan so cozum...

ysagdic
01-03-2007, 00:39

wetin
01-03-2007, 01:50
--------

wetin
01-03-2007, 01:52
Kenan Evrev BU ÜLKENİN SANA VERDİĞİ DEĞERLER HARAM OLSUN gözüne dizine dursun it ürür kervan yürür:46: :46: :46:

Kemal Turan
02-03-2007, 11:22
Arkadaşlar, Türkiyeyi bölmeye yönelik bunamış ihtiyarın sözlerine yalnız 4 kişimi tepki koyuyor?

nizde
02-03-2007, 11:47
Selam turk milletine...........
Bugunku Tercumanda APO'yu Suriye'ye kaçiran adam olarak gosteriliyor O
netekim " Pasa!" .
Eger dogruysa, diyecek ne kaliyor ki.......
Yazik benim Turkiye'me ve uyutulan Turk Milletime........
Halen " yat yat uyu...." dan kurtulamadik...
Uyanalim artik...
Selamlar.

Nakkus
02-03-2007, 12:32
arkadaşlar mesajlarınızda tepkilerinizi lütfen kurallar dahilinde yazın..

gezinti35
02-03-2007, 13:42
1980 Öncesi sağcısıyla solcusuyla önce vatan, millet diyen beş bin gençimizin ölmesine sebep olan paşa, şimdi pkk sözcülüğü yapıyor. 11 Eylül 1980 günü Amerika'da bizim çocuklar Türkiye'de ihtilal yaptı övgüsünü alan bizim çocukların abisi belki Amerika'dan yine bir aferin bekliyordur. Yazıklar olsun. Ey Türk titre ve kendine dön.....

banshee8831
02-03-2007, 14:02
adam alzheimer olmuş bırakın konuşssun öle :D ölecek nası olsa konuşsamda bişi olmaz diye konuşmuş niye ciddiye aldınız yaf.bu ülke 90 yaşındaki adamlar tarafından yönetilseydi oooo :D

kamkac62
02-03-2007, 15:16
kenanevren denilen bınak bu ülkeyi yıkamaz bu ülke okadar buyuk ki üç kıtada at oynatmş milletiz kınıyor aldgın paralar bu ülkenin insanlarının çolugun dan çocugunun rızkını keserek bu kendini bilmez 90 yaşındaki bınaga memleketi bolsun diye vemedi haddini bilsin adam gibi dursun bu ülke onun gibilerin aklına kalmadı agzından çıkanı kulagı yaşlı oldugu için duymuyor kınıyorum allah akıl fikir versin diyorum..

cumhur31
02-03-2007, 15:31
bir it vardı, tutmuşlar,
marmarise atmışlar,
oh ne iyi etmişler,
ne köpekti vay vay
unutmam kolay kolay,

benim sözüm değil. ozan arifin sözü. 1992 de çıkardığı bir kasette söylüyor türkü gibi.

cumhur31
02-03-2007, 15:37
bu adamlar türkiyenin içinde bu vatanın ekmeğini yiyerek bu vatanın çocuklarının rızkından kesilenlerle beslenen bu yaratıklar birde bu vatana düşman oluyorlar. lanet olsun. böyle insanlara. bizim soramadığımız hesabı nasıl olsa allah sorar. ama bizde sormadığımız için vebal altında kalıyoruz.allah bizede niye hesap sormadınız diye soracak.

eyupergelen
02-03-2007, 15:44
bizim burada konuştuklarımız hava bu tür kişilere kaideye alıp konuşturan bizim medyamız değilmi her şey onların başının altından çıkıyor birde haber değeri verip ortalığı karıştırıyorlar her şeyden önce medyanın uyanıp ülke menfaatleri için gereken ne ise tavrını o yönde kullanmalı asıl kınanacak olan bizim türk medyasıdır..
saygılar..

katliam_290
02-03-2007, 15:54
arkadaşalar 1980 de Diyarbakır ceza evinde suçlu suçsuz herkese kötü muamele edildi oradan çıkanlar ise pkk da lider oldu komutan oldu ...1980lerde kenan evren eyalet sistemi diyeni bile idam cezası ile yargılatıoydu mahkemede ne oldu da şimdi kendileri eyalet sistemini savunuyo.ne olduda şimdi eyalet diyo bir zamanlar eyalet diyeni vatan hayini sayılıyodu.biraz araştırırsak okursak daha kapsamlı bilgi sahibi oluruz teşekkürler konuyu açan ve görüş bildiren arkadaşlara

Kemal Turan
03-03-2007, 12:44
arkadaşlar mesajlarınızda tepkilerinizi lütfen kurallar dahilinde yazın..

Sayın nakkuş kardeşim, yorum yazan arkadaşları okudum. Böyle bir insan için çok usturuplu yazıyorlar. Medyada bile daha ağır ifadeler var. (sabah gazetesi hariç). PKK nın bile vazgeçtiği fikirleri dile getiren böyle bir bunak ihtiyar vatan haini değilmidir? Selam ve sevgiler.

leventizmir
03-03-2007, 12:52
Sayın nakkuş kardeşim, yorum yazan arkadaşları okudum. Böyle bir insan için çok usturuplu yazıyorlar. Medyada bile daha ağır ifadeler var. (sabah gazetesi hariç). PKK nın bile vazgeçtiği fikirleri dile getiren böyle bir bunak ihtiyar vatan haini değilmidir? Selam ve sevgiler.

fikrine tamamen katılıyorum sadece vatan hainleri kurşuna dizilirler ama bu ona bile çok lüks ve mertçedir onun için değmez

Nakkus
03-03-2007, 13:07

başka yerde yazılanlar bizleri bağlamaz buranın kuralları vardır ve uygulanır..kim olursa olsun küfür yazılmasına müsade etmeyiz.. yazılan her mesajda bu kurallara uygun olmak zorunda

Mehmet Kaynaklı
03-03-2007, 13:26
yaşlılık halimi desem acaba çok saçma şimdiye kadar 2 bölgeydi 8 mi oldu yahu eski arap şeyhlerinde olan sisteme benziyor allahın izni ile son anadoluyu kimse paraçalara ayıramaz

nedimkor
03-03-2007, 13:48
derhal emekli maaşı kesilsin...

turgayesendag
03-03-2007, 14:32
vatan bütündür kimse bölemez

abd42
03-03-2007, 14:42
amerika uşağı evren .milletim uyan

nextturk
03-03-2007, 15:35
sayın kenan evren beyefendi asıl fikrini gün yüzüne çıkarmış oldu
ve bizlerde insanların gerçek yüzlerini tanıma fırsatını bulduk.
eshef ve nefretle sayın evreni kınıyorum.

vatan müdafasını yapmak bizim boynumuzun borcudur her ne koşulda olursa olsun.

Mehmet Kaynaklı
03-03-2007, 15:45
derhal emekli maaşı kesilsin...

hemen kesemeyiz adminle danışmamız lazım :8[1]:

sempatico
03-03-2007, 17:02
ihtiyarlık ne diyelim yavaş yavaş kafayı bozdu

m.sivrik
03-03-2007, 17:15
türk milleti böylelerini besleyemez derhal emekli maaşı kesilsin...

ayhanerguder
03-03-2007, 17:22
Ülkemizi kiimler yönetmiş ve halen yönetmeye devam ediyor yazıklar olsun.

rexsi
03-03-2007, 17:28
amerika uşağı evren .milletim uyan

sana katılıyorum dostum :(
daha nice amarikan uşakları var bu memlekette
bu sadece gorunen ayzberkin yuzeyi birde bunun altı var
ve nekadar aceba???:mad2:
son bir notum:
bizler fudbol takaımı gıbı parti tutarsak...:49:
daha cok şeyler goruruz ve yasarız

bulletfromhell
03-03-2007, 22:26
anlaşılan millet olarak hafızamız çok zayıflamış.bu zat-ı muhterem değilmiydiki ihtilal sonrası devrim komuta konseyi başkanı olarak şehir şehir gezerek 'değerli yurttaşlarım,nedir bu kavga,nedir bu ayrımcılık,hepimiz bir Allah a inanmıyormuyuz?sağ sol o bu ne oluyorki??hepimizin inandığı Allah tek ise bu kavga niye' diyerek yapılabilecek en büyük gaflardan birini yapmıştır.çünkü Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana dini esaslar kullanılarak yönetilmemiştir.dolayısıylada ülkeyi düştüğü kaostan kurtarıp Türkiye Cumhuriyeti'ni bir arada tutmak için askeri darbe yapan ve darbenin sonrasıda halka dini öğeleri kullanarak sempatik görünmeye çalışan birinin bahsi geçen malum sözleri sarfetmesi çokta abuk subuk bi durum değildir zannımca.:46: :46: :46:

ESES-58
03-03-2007, 22:53
anlaşılan millet olarak hafızamız çok zayıflamış.bu zat-ı muhterem değilmiydiki ihtilal sonrası devrim komuta konseyi başkanı olarak şehir şehir gezerek 'değerli yurttaşlarım,nedir bu kavga,nedir bu ayrımcılık,hepimiz bir Allah a inanmıyormuyuz?sağ sol o bu ne oluyorki??hepimizin inandığı Allah tek ise bu kavga niye' diyerek yapılabilecek en büyük gaflardan birini yapmıştır.çünkü Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana dini esaslar kullanılarak yönetilmemiştir.dolayısıylada ülkeyi düştüğü kaostan kurtarıp Türkiye Cumhuriyeti'ni bir arada tutmak için askeri darbe yapan ve darbenin sonrasıda halka dini öğeleri kullanarak sempatik görünmeye çalışan birinin bahsi geçen malum sözleri sarfetmesi çokta abuk subuk bi durum değildir zannımca.:46: :46: :46:

sevgili arkadaşım kenan evren in son tutumu ya satılmışlıktır yada bunaklıktır,katılırım.ama belirttiğin altını çizerek özellikle görüşlerini gaf olrak adlandırman bence gaftır sana saygılıyım.ama lütfen türk tarihini cumhuriyet rejimini vede bu milletn değerlerini bilelim. bilelimki bu asil milletin nasıl ayakta durduğunu anlayalım.

bulletfromhell
03-03-2007, 22:59
sevgili arkadaşım kenan evren in son tutumu ya satılmışlıktır yada bunaklıktır,katılırım.ama belirttiğin altını çizerek özellikle görüşlerini gaf olrak adlandırman bence gaftır sana saygılıyım.ama lütfen türk tarihini cumhuriyet rejimini vede bu milletn değerlerini bilelim. bilelimki bu asil milletin nasıl ayakta durduğunu anlayalım.

tartışılabilir tabi.ancak altını çizdiğim cümle var olan gerçektir.doğrudur yada yanlıştır bu dediğim gibi tartışılır.ancak rejimi korumak için yönetime el koyan birinin böyle şeyleri söylemesi yanlıştır.dolayısıylada bu zatın son günlerdeki yaptığı yanlış ilk yanlış değildir bunu belirtmek istedim.selametle

ESES-58
03-03-2007, 23:08
tartışılabilir tabi.ancak altını çizdiğim cümle var olan gerçektir.doğrudur yada yanlıştır bu dediğim gibi tartışılır.ancak rejimi korumak için yönetime el koyan birinin böyle şeyleri söylemesi yanlıştır.dolayısıylada bu zatın son günlerdeki yaptığı yanlış ilk yanlış değildir bunu belirtmek istedim.selametle

evet arkadaşım maalesef ilk yanlış değil o ve onun gibilerde son olmayacak.bir şekilde karşımıza çıkacak.saygılar...

saraçTürk
07-03-2007, 20:19
Paşa Paşa Yaptı Taşa
Marmarisi bitirdin ,sıra izmire geldi bu yaşta
Otur oturduğun yerde
Gündemden düştün Paşa