Orijinalini görmek için tıklayınız : Gm 9000 Serisi 1 mb larda Radyo Arka Fon Değişim Dosyaları
TARANTİNO
01-03-2007, 19:59
GOLDMASTER 9000 Serisi 1 mb larda Radyo Arka Fon Değiştirme Dosyaları...
Tvm45 ve Zalim'e Teşekkürler...
Yalçınticaret'e resimlerden dolayı Teşekkürler...
Ersinbilgic'e resimlerden dolayı Teşekkürler...
Yükleme Talimatı :Radyo arka fon değiştirici proğramını çalıştırınız...Dosya aç tan cihazınızın emu yada normal yazılımını bulunup aç deyin...kısa bir süre bekleyin...yazılım proğramda tanımlanacak...tanımlama bitince sağ tarafta cihazın yazılım bilgileri yer alır...sonra MPEG dosya açtan mpeg formatına çevrilmiş resmi seçiniz...Farklı Kaydet tıklayıp dosya adı verip tamama tıklayınız...biraz bekleyiniz...resim yazılımın içine eklenip yeni bir yazılım oluşacaktır...bu yazılımı normal yazılım yükleme proğramı Tf Loder ile yazılımı yükleyiniz...sevgilerimle...
Kendi Resimlerinizi Yükleyebilmek İçin : Öncelikle kullanacağız resimleri videomach programı ile 30kb-40kb arası düzenlemeniz gerekmektedir..mpeg uzantılı resim kullanacaksınız.Resim boyutu çok büyük yada uyumsuz olduğu zaman zaten hata mesajı yazacaktır.loader de dosya aç tan uygun yazılımı seçip,videomach programı ile 30-40kb arası hazırladığınız mpeg uzantılı resimleri seçtikten sonra farklı kaydet seçeneği ile yeni isimli bir dosya oluşturun.radyo resmi değiştirilmiş yazılımı cihazınıza yükleyebilirsiniz...
Video Mach Proğramı Kullanma Talimatı için Tıklayınız... (Only the registered members can see the link)
Radyo Fon Değiştirme Talimatı Video Anlatımı (Only the registered members can see the link)
ali muştu
01-03-2007, 20:15
bunu makineye yazılım atargibimi yapacagız acaba
TARANTİNO
01-03-2007, 20:21
bunu makineye yazılım atargibimi yapacagız acabaYükleme talimatını yazmak anca bitti...talimatta anlaşılmayan bir şey olursa yazın cevsplamaya çalışırım...sevgilerimle...
hallederiz
01-03-2007, 20:27
emeğine sağlık usta
f47xfenerli
02-03-2007, 04:52
konu için teşekürler ama insanların istediği takdir edersinki bu değil usta
tps absat yerine arka fonu değiştirip onumu izleyecez goldmaster artık tüketiciyle dalga geçer oldu .
Ben şu ana kadar yazılım verilmemesine tek bir kelime bile etmedim çünkü böyle bir garanti alamadık ama bu gelinen son nokta artık tüketiciye hakaret sayılır diğer makinalarda tps ler auto ama bizde tık yok .Bunun yerine arka fon değiştiri verilmiş oda çalışmıyor zaten resmen rezalet
Lafa gelince ömür boyu garanti böyle makinaya bende veririm ömür boyu garantiyi . neyse emeğine sağlık sizde nihayetinde değerli zamanınızdan
kısıp hiç beklentisiz birşeyler vermeye çalışıyorsunuz fikrim şu ki bütün forumlarda goldmastırı protesto edelim başta benim gibi firmaya güvenip müşterilerimize yazılım için firma arkanızda dedik hal böyle olunca madem firmaya gücümüz yetmiyor ozaman bütün forumlarda protesto da etmek bize düşer bütün gm kulanıcılarıda destek vermeli diye düşünüyorum fikirlerini belirterek neyse selamlar
TARANTİNO
02-03-2007, 11:58
konu için teşekürler ama insanların istediği takdir edersinki bu değil usta
tps absat yerine arka fonu değiştirip onumu izleyecez goldmaster artık tüketiciyle dalga geçer oldu .
Ben şu ana kadar yazılım verilmemesine tek bir kelime bile etmedim çünkü böyle bir garanti alamadık ama bu gelinen son nokta artık tüketiciye hakaret sayılır diğer makinalarda tps ler auto ama bizde tık yok .Bunun yerine arka fon değiştiri verilmiş oda çalışmıyor zaten resmen rezalet
Lafa gelince ömür boyu garanti böyle makinaya bende veririm ömür boyu garantiyi . neyse emeğine sağlık sizde nihayetinde değerli zamanınızdan
kısıp hiç beklentisiz birşeyler vermeye çalışıyorsunuz fikrim şu ki bütün forumlarda goldmastırı protesto edelim başta benim gibi firmaya güvenip müşterilerimize yazılım için firma arkanızda dedik hal böyle olunca madem firmaya gücümüz yetmiyor ozaman bütün forumlarda protesto da etmek bize düşer bütün gm kulanıcılarıda destek vermeli diye düşünüyorum fikirlerini belirterek neyse selamlarNe çalışmıyor...???Çalışmayan bir şey verilmez...ben ve bir çok kişi deneyip radyo arka fonu bu proğram ve açıklamalarla değiştirebiliyor...siz yapamadınız sanırım bu yüzden çalışmıyor diyorsunuz...cihazınızın modelini yazın...bende arka fon değişmiş yazılımını yapıp vereyim...çalışıp çalışmadığını ıspat edeyim...
Yazılım konusuna gelince yakın bir zamanda tps auto verilecek...protesto edelim demişsiniz...ben elektronikçiyim...ve bütün firmalarla bütün uydu cihazlarıyla muhatap ve işim oluyor ister istemez...peki ben size sorayım...hangi birini protesto edeceksin...cihaz üretip veya bir yerlerden bulup piyasaya sürmüş ve bir daha bırak yazılımı en küçük bilgi bile vermemiş firma ve uydu cihazları var...hemde bir dünya...söylermisiniz ben hangi birine isyan edip protesto etmeliyim...
Gm bilgi ve teknik olarak çok çok iyi... cihazlarla ilgili her türlü bilgiyi her uydu sitesinde kolayca bulabiliyorsunuz...bunları unutmayalım...yiğidi döv ama hakkınıda unutma...
Bütün forumlarda sitelerde tpsler konusunda herkes şikayetçi...her uydu markasına bakın hep aynı şikayetler var...neden yazılım yok bilmem şu firmanın cihazında varda bizimkinde niye yok...gidip oraya bakıyorsun oradada aynı şikayetler...bu modele varda bizim modele niye yok...bizim cihazımız öksüzmü...gibiiii konular alabildiğine yazılıp çiziliyor...yazılım geldiği zamanda bu seferde şu kanallar niye göstermiyor diye başka bir feryat yükseliyor...bu yıllardır hep böyle...böylede devam edeceği kaçınılmaz gözüküyor...taaki tps ve benzeri kanallar tamamen izlenemez hale geldiği zamana kadar...
Şunu söylüyeyim tps konusunda...auto yazılımların çıkması için çalışmalar yapılıyor...inşallah kısa zaman içinde verilecektir...kolay gelsin...sevgilerimle...
elinize sağlık teşekkürler
yalcinticaret
02-03-2007, 15:53
TARANTİNO usta benim anlamadığım husus video mach ile dönüşüm yapacağımız resim de mpeg uzantılımı olması lazım bendeki tüm resimler jpg uzantılı şimdiden teşekkürler
yalcinticaret
02-03-2007, 16:06
deniyorum ama yeni oluşan yazılım o kb olarak görünüyor nerde hata yapıyorum acaba
TARANTİNO
02-03-2007, 20:15
TARANTİNO usta benim anlamadığım husus video mach ile dönüşüm yapacağımız resim de mpeg uzantılımı olması lazım bendeki tüm resimler jpg uzantılı şimdiden teşekkürlerJpg uzantılı resimi proğram video mach ile mpeg yapmanız gerekli...
deniyorum ama yeni oluşan yazılım o kb olarak görünüyor nerde hata yapıyorum acabaYazılımı seç...mpeg uzantılı resmi seç...farklı kaydet tıkla yeni oluşturacağın yazılıma her hangi bir ad verip aça tıkla...video mach nasıl kullanılır talimatınıda hazırlayıp vereyim...sevgilerimle...
Paylaşım için teşekkürler..
ali muştu
02-03-2007, 22:39
ustam bu bu dosyanın resimli anlatımı yokmu acaba ben beceremedimde
yakupowersky
03-03-2007, 00:01
tskler
snark333
03-03-2007, 01:39
denedim sonuç okey.süpersin teşekkürler.
ertan045
03-03-2007, 11:09
arkadaşım eline saglık radyo fon için 9400v nezaman cıkacak radyo arka fon memnun olurum ustam bilgi verirsen
TARANTİNO
03-03-2007, 12:54
ustam bu bu dosyanın resimli anlatımı yokmu acaba ben beceremedimdeResimli anlatım talimatınıda dün ilk mesaja ekledim...sevgilerimle...
arkadaşım eline saglık radyo fon için 9400v nezaman cıkacak radyo arka fon memnun olurum ustam bilgi verirsenGm ve Topfield tabanlı 1 mb bütün serilere bunu kullanarak radyo arka fonu değiştirebilirsiniz...radyo arka fon resmi değişmiş yazılımlarını istiyorsanız illa vakit bulunca yazılım olarakta verebiliriz...sevgilerimle...
TARANTİNO
03-03-2007, 13:05
Elinde hazır 30-40 kb arası mpeg formata çevrilmiş yazılımda çalışan resim olan varsa...örneğin ilk mesajdaki Angelina Julie resmi gibi...futbol takımları resimleri olabilir...upload sitelerine yükleyip linkini verirlerse ilk mesaja ekleriz...hadi bakalım sıra sizlerde dosyalarınızı bekliyoruz...paylaşma sırası sizlerde...bakalım ne kadar paylaşımcıyız...sevgilerimle...:wave:
yalcinticaret
03-03-2007, 16:10
kurtlar vadisi ve Laetitia_Casta2 resimleri buyur usta (Only the registered members can see the link)
TARANTİNO
03-03-2007, 16:47
kurtlar vadisi ve Laetitia_Casta2 resimleri buyur usta (Only the registered members can see the link)Elinize sağlık...Duyarlılığınız ve resimler için Teşekkürler...Kurtlar vadisi resmi oldu...ilk mesaja ekledim...fakat diğer casta resmi olmadı...sanırım boyutu büyük geliyor...diğer arkadaşlardan da resimleri bekliyoruz...:wave:
yalcinticaret
03-03-2007, 19:31
hazır resim içine atılmış yazılım
casta ilave ben denedim ok (Only the registered members can see the link)
Porgramla ilgili bilgi icin arkadaşlara teşekkurler
programı çalıştıramayan arkadaşlar yani 0 kb olarak gözüküyorsa bir klasör açıp yazılım programı ve resmi bu klasöre koyun ve bu klasörü C ye direk kopyalayın işlemi C de yapın. ayrıca Programı açmadan uyumluluk modunuda ayarlarsanız faydasını göreceksiniz. kolay gelsin.
ali muştu
04-03-2007, 13:02
ustalar kendi resimlerımızı yapmak icin ne gerekiyor acaba
ustalar kendi resimlerımızı yapmak icin ne gerekiyor acaba
yukarıda resim düzenleme programı ve talimatı verilmiştir. video mach progamı ile düzenleyebilirsiniz.
unal0069
04-03-2007, 17:34
gm 5500s fta olurmu
fanatik_71
04-03-2007, 18:47
Elinize sağlık...Duyarlılığınız ve resimler için Teşekkürler...Kurtlar vadisi resmi oldu...ilk mesaja ekledim...fakat diğer casta resmi olmadı...sanırım boyutu büyük geliyor...diğer arkadaşlardan da resimleri bekliyoruz...:wave:
Gm 8400 - e Duzenlenmis 400-den cox hazir 34 Kb Mpq resimler!
Gm 9000 -serilerine uyqulamakcun
Tek yapmamiz gereken
Videmach proqramiyla Video boyutunu
704x 576 dan
720x576 Yapmak! OK dediyinizde resim o an kullanima hazir!
Only the registered members can see the link buradan endirebilirsinz!
Resimler 6 tane ayri-ayri dosyalarda!
yalcinticaret
05-03-2007, 13:17
programı çalıştıramayan arkadaşlar yani 0 kb olarak gözüküyorsa bir klasör açıp yazılım programı ve resmi bu klasöre koyun ve bu klasörü C ye direk kopyalayın işlemi C de yapın. ayrıca Programı açmadan uyumluluk modunuda ayarlarsanız faydasını göreceksiniz. kolay gelsin.
volkan usta ne yaptı isem bu o kb olayını çözemedim başka pc de sorun yok iş yerinde bu o kb olayı kafayı çizecem ya
dediklerinin aynısını yapıyorum sorun nerde olabilir uyumluluk ise windosw 2000 yaptım olmadı yıne aynı yıne aynı
pc ye bir virus taraması yaptırın ve artık dosyaları kaldıran bir program kullanın. olmazsa pc ye format gerekebilir. belkide başka bir püf noktası vardır ama ben bilmiyorum bu konuda deneyimi olan arkadaşlar bir açıklama yapabilirler.
muratloktay
08-03-2007, 21:39
volkan usta senin bugün verdiğin absat yazılımına eklersek bu fonu yazılımda herhangi bi değişiklik olurmu,yani absatları her türlü acarmı?
saygılar..
volkan usta senin bugün verdiğin absat yazılımına eklersek bu fonu yazılımda herhangi bi değişiklik olurmu,yani absatları her türlü acarmı?
saygılar..
herhangi bir sorun olmaz bu yazılımın içindeki aradyo fonunu değiştiriyor. rahatlıkla arka fonu değiştirebilirsin. kolay gelsin.
photo shop 7.0 ile istediğiniz resmi kücültüp atabilirsiniz en uygun 300 yerine 42 yazıyorsun tam ekran oluyor
TARANTİNO usta emeğine ve yüreğine sağlık mükemmel bi program lakin bu programı bi türlü çalıştıramadım:46: resmi seçiyorum düzenliyorum mpeg e çeviriyorum fakat yazılımın üzerine birleştiremiyorum file written successfully! diye bi yazı çıkıyo ve ortada düzenlenmiş yazılımdan eser yok sizin engin bilginizden yararlanmak isterim şimdiden teşekkürler.:49:
TARANTİNO usta emeğine ve yüreğine sağlık mükemmel bi program lakin bu programı bi türlü çalıştıramadım:46: resmi seçiyorum düzenliyorum mpeg e çeviriyorum fakat yazılımın üzerine birleştiremiyorum file written successfully! diye bi yazı çıkıyo ve ortada düzenlenmiş yazılımdan eser yok sizin engin bilginizden yararlanmak isterim şimdiden teşekkürler.:49:
arkadaşım bak farklı kaydet derken nereye kayıt etttiğine bak hangi konuma kayıt ettiysen yazılm ordadır.
TARANTİNO
22-03-2007, 21:03
TARANTİNO usta emeğine ve yüreğine sağlık mükemmel bi program lakin bu programı bi türlü çalıştıramadım:46: resmi seçiyorum düzenliyorum mpeg e çeviriyorum fakat yazılımın üzerine birleştiremiyorum file written successfully! diye bi yazı çıkıyo ve ortada düzenlenmiş yazılımdan eser yok sizin engin bilginizden yararlanmak isterim şimdiden teşekkürler.:49:Her şeyi en ince ayrıntısına kadar yazdık...ve gerekli dosyaları talimatları her şeyi ekledik...atladığınız gözden kaçırdığınız bir nokta var...talimatları tekrar gözden geçirip uygulamasını yapınız...sevgilerimle...
TARANTİNO usta ve ilgilenen herkese çoook teşekkürler ... sizlere bi açıklama borcum var .bu program 1 hafta öncesine kadar normal çalışıyordu ama şimdi maalesef. Başka pc dedenedim problem yok ama benim kendi pc imde ne yaptıysam çalışmıyooo.:(
TARANTİNO
23-03-2007, 11:20
TARANTİNO usta ve ilgilenen herkese çoook teşekkürler ... sizlere bi açıklama borcum var .bu program 1 hafta öncesine kadar normal çalışıyordu ama şimdi maalesef. Başka pc dedenedim problem yok ama benim kendi pc imde ne yaptıysam çalışmıyooo.:(Gm&Tf Arka Fon değiştirici proğrammı çalışmaz oldu...şayet öyleyse...daha bu şekil ilk yazan siz oldunuz...önerim:Proğramı pc nizden silip...tekrar indirmeniz...proğram üzerinde sağ tıkla Özellikler-Uyumluluk-Uyumlukluk Modunu windows98 olarak seçip uygulayıp...tekrar deneyiniz...sevgilerimle...
:clap2:: bu konuda bana yardımcı olan arkadaşlarıma teşşekkürler.sorun giderildi. size yaptıklarımı anlatayım...önce indirdiğim yeni yazılımı klasörden çıkardım yazılım üzerinde sağ tıklayıp salt akunurluğu iptal ettim sonra arkafon değiştirme dosyasını çalıştırıp yazılımı seçtikten sonra kaydetme yeri olarak yazıkımın olduğu dosyayı işaretledim o zaman yeni logolu yazılım masaüstüne geldi normalde dosyanın içine gelmesi gerekiyor fakat benim için önemli olan logolu yazılımı elde etmek olduğu için nereye attığı o kadarda önemli değil .ilgilenen başta TARANTİNO usta olmak üzere tüm arkadaşlara teşşekürler emeğinize ve zihninize sağlık.:45: :45: :45: :45: :45: :45:
arkadaşlar yazılımı çevirirken 0byt sorunu yaşayan kişilerden birde bendim. bu konuda biraz mantık yürüterek sorunu buldum galiba. Eğer bilgisayarınıza kurduğunu windowsunu bulunduğu sürücü FAT 32 'de biçimlendirildiyse 0 byt sorunu oluyor . ben kendi sürücümü NTFS formatına çevirdim programın uyumluluk modunu windws NT (service pack ) yaptım ve direk C nin içinde yaptım ve sonuç olumlu.
arkadaşlar yazılımı çevirirken 0byt sorunu yaşayan kişilerden birde bendim. bu konuda biraz mantık yürüterek sorunu buldum galiba. Eğer bilgisayarınıza kurduğunu windowsunu bulunduğu sürücü FAT 32 'de biçimlendirildiyse 0 byt sorunu oluyor . ben kendi sürücümü NTFS formatına çevirdim programın uyumluluk modunu windws NT (service pack ) yaptım ve direk C nin içinde yaptım ve sonuç olumlu.
Hocam sonuç olumsuz.Dedikleriniz yapıldı fakat dosya hep 0 byt.Sanırım şimdiye kadar kimsenin aklına gelmeyen bilgisayarda bir ayar sıkıntısı var.Umarım ileride olacak.
Hocam sonuç olumsuz.Dedikleriniz yapıldı fakat dosya hep 0 byt.Sanırım şimdiye kadar kimsenin aklına gelmeyen bilgisayarda bir ayar sıkıntısı var.Umarım ileride olacak.
arkadaşım dedeiklerim yapıdı derken c sürücüsünü ntfs de formatlayıp yeniden windowsu kurdunmu. eğer kurduysan programı açmadan üzerinde sağ tıkla özelliklere gir ordan uyumluluk vardır uyumluluğun içinde uyumluluk modunu ordaki seçenekleri dene . o byt çıkarsa diğer seçenekleri dene . tabi bu işlemleri bir kalsörün içinde c nini içinde yap.
Hepsini yaptım.Olmadı.Bilgisayar konusunda bilgim fena değildr.Sorun başka gibi,ama nerede bilmiyorum.Windows ok,ntfs ok,uyumluluk hepsinde denendi,sonuç 0 byte.Sevgi ve saygıyla...
yukarıdaki kurtlar vadisi remsini 9400 CI üzerinmde deneyin bakalım.
Hocam cihaz 9400 VCI,kurtlar vadisi arka fonda olumsuz.Siteden indirdiğim emu yazılımlarında hiç bir sorun olmadan yüklüyorum.En son taraftar arka fonlu yazılımı sorunsuz yükledim.Sitedeki resimler ve benim hazırladığım resimler ile yapılanlar O byt.
Hocam cihaz 9400 VCI,kurtlar vadisi arka fonda olumsuz.Siteden indirdiğim emu yazılımlarında hiç bir sorun olmadan yüklüyorum.En son taraftar arka fonlu yazılımı sorunsuz yükledim.Sitedeki resimler ve benim hazırladığım resimler ile yapılanlar O byt.
arkadaşım bak seinin için C nin içinde arka fon değiştirici programnını uyumluluk modunu Windows 2000 yaparak kurtlar vadisi resmini attım. bu 0 byt saortunu bende vardı anca pc ye ntfs de format attım anaca düzeldi. sen yine bir kontrol et. aşağıdaki yazılıma bak bakalım olmuşmu.
9400VCI (Only the registered members can see the link)
Sizin hazırladığınız dosyalarda sorun yok,indirdim kurdum,oluyor.Sıkıntı benim resim ekleyememe.Sitedeki örnek resimlerde de 0 byte lık dosya oluşuyor.Sizin üstteki mesaja eklediğiniz dosyada arka fon değiştirici programı yoktu.Bu programı yeniden indirdim.Uyumluluk modları değiştirdim.Sonuç olmadı.Sanırım bilgisayarda olan bir yazılım-program bu dosyanın oluşumunu engelliyor diye düşünüyorum.Yeni bir format ve bilgisayara başka program kurmadan deniyeceğim.İlginize teşekkürler.Sevgi ve saygıyla...
Sizin hazırladığınız dosyalarda sorun yok,indirdim kurdum,oluyor.Sıkıntı benim resim ekleyememe.Sitedeki örnek resimlerde de 0 byte lık dosya oluşuyor.Sizin üstteki mesaja eklediğiniz dosyada arka fon değiştirici programı yoktu.Bu programı yeniden indirdim.Uyumluluk modları değiştirdim.Sonuç olmadı.Sanırım bilgisayarda olan bir yazılım-program bu dosyanın oluşumunu engelliyor diye düşünüyorum.Yeni bir format ve bilgisayara başka program kurmadan deniyeceğim.İlginize teşekkürler.Sevgi ve saygıyla...
tavsiyem size ben tnc xp kullanıyorum. windows işletim sistemi bölümüne bakarsanız ırda var.
Volkan hocam 15 gündür olmayan benim arka fonlu yazılım,şimdi oldu,yazılımı attım.Yeni format atmadım,şimdiye kadar niye olmadı,şimdi niye oldu bilmiyorum.Eski denemelerimde de aynı işlemleride yaptım,şimdi de.Herhalde bizim bilgisayar inadından vazgeçti.Teşekkürler...
Volkan hocam 15 gündür olmayan benim arka fonlu yazılım,şimdi oldu,yazılımı attım.Yeni format atmadım,şimdiye kadar niye olmadı,şimdi niye oldu bilmiyorum.Eski denemelerimde de aynı işlemleride yaptım,şimdi de.Herhalde bizim bilgisayar inadından vazgeçti.Teşekkürler...
bu progrmı kullanırken her türlü ihtimali göz önünde tutun. çünkü bu program yazılımın en değerli verileri ile oynuyor. pc nizin harddiski ısınmış olabilir arkada fazla program çalışıp işlmeci ve bellek miktarını aşırı harcayabilir. bunun gibi etkenler çok.
sonuçta işlem olmuş size hayırlı olsun. kolay gelsin.
ismet1972
18-04-2007, 13:12
ellrine saglık ustat
haldem325
12-06-2007, 20:03
arkadaşlar bende 87000v2 cı var hangi program kullanarak arka fonu degiştirebilirim
alimetim
13-06-2007, 23:49
ustam ellerine sağlık teşekür ederim
ölüyosunuz bu tip bildirilere ölün umrumda değilde birazda türkieyede gelişen olaylara duyarlı olun supersatforum üyeleri sizlere sesleniyorummmm
TARANTİNO
04-08-2007, 11:39
ölüyosunuz bu tip bildirilere ölün umrumda değilde birazda türkieyede gelişen olaylara duyarlı olun supersatforum üyeleri sizlere sesleniyorummmmTamda seslenecek konuyu,yeri bulmuşsunuz...:)
Ne bildirisi...??? Ne ölümü...??? Neyin duyarlılığı...???
Güneş çarptı sizi galiba...hava sıcak gölgede durmaya dikkat ediniz...:)
ersinbilgic
04-08-2007, 15:15
ellerine saglık
cyber_link
05-02-2010, 18:33
teşekkürler
alican_5252
06-03-2010, 21:07
emeğne sağlık
alican_5252
06-03-2010, 21:07
:) tşekkürrleeer