Orijinalini görmek için tıklayınız : 12.01.A5 ile TPS leri Auto alamiyorum,yardim lütfen
keskinli
02-03-2007, 00:02
selam
sunny 1030 usb siz cihazimi 12.03.A5 ten 12.01.A5 e cevirdim.Stream 12.01.A5 yazilimida yükledim,önce orjinal sunny 12.01.A5 yükledim ,sonrada mühendis modunda Stream 12.01.A5yazilimini yükleyip ardindanda kanal listesini yükledim.
ushia kanalinda 2-3 dakika bekleyince aciyor ama sonra 2-3 dakika icinde tekrar donup kaliyor ve acmiyor,
acaba su anda tps ler hala auto mu,eger auto ise benim auto seyredebilmem icin ne yapmam lazim
arkadaşım saat ayarından oluyo 0.00 olacak ama 0.06 oluyo 0,00 olması için cihaza reset at ve kanal listesini yükle ve ayarları tekrar yap. sonra hemen çözüyo. benim de aynı sorunum vardı böyle yaptım ve kesinti olmadan izliyorum..
akcayhalil
02-03-2007, 01:37
Arkadaşım *** bölümüne girip keyleri resetledinmi? Ondanda yapabilir..
bende de aynı sorun var herşeyi yaptım ama hala aynı :(
keskinli
02-03-2007, 17:27
*** bölümünden keyleri load default yaptim,kanal kiliti acik konumda ama otomatik tps i actiktan 2 dakika sonra tekrar kayboluyor
Saat ayarini bir türlü beceremedim,14526:12 gibi sayilar var saat ayarinda 00:00 yapamiyorum saat ayarini.cihaza reset atmayi hic denemedim onu denedikten sonra gelismeleri tekrar paylasirim,
cevaplar icin tesekkürler
*** bölümünden keyleri load default yaptim,kanal kiliti acik konumda ama otomatik tps i actiktan 2 dakika sonra tekrar kayboluyor
Saat ayarini bir türlü beceremedim,14526:12 gibi sayilar var saat ayarinda 00:00 yapamiyorum saat ayarini.cihaza reset atmayi hic denemedim onu denedikten sonra gelismeleri tekrar paylasirim,
cevaplar icin tesekkürler
makinayı resetle saat ayarı sıfır olur
selam
sunny 1030 usb siz cihazimi 12.03.A5 ten 12.01.A5 e cevirdim.Stream 12.01.A5 yazilimida yükledim,önce orjinal sunny 12.01.A5 yükledim ,sonrada mühendis modunda Stream 12.01.A5yazilimini yükleyip ardindanda kanal listesini yükledim.
ushia kanalinda 2-3 dakika bekleyince aciyor ama sonra 2-3 dakika icinde tekrar donup kaliyor ve acmiyor,
acaba su anda tps ler hala auto mu,eger auto ise benim auto seyredebilmem icin ne yapmam lazim
arkadaşım ilk önce yazılım yuklemeden p+p+p+1 tuşla cihazı resetle daha sonra kuru kafa bl 2.19v4 yukle ve arkadan stream 12.01.a5 yazılımı yukle ve kanal editör ilede kanal listesini yukle acacaktır
Beskoylu
02-03-2007, 20:01
Arkadaşlar 12 01 a5 ler günlerdir acık ben sorunsuz izliyorum sağ olsun memedim arkadaş tarif ettiği gibi yükledim acildiler bende sizin yaşadiğiniz sorunu yaşadım tarifi uyguladım acıldılet bol seyirler size
makinayı resetle saat ayarı sıfır olur
Benim de aynı sorun vardı.makinaya reset atınca saat 0.00 oldu ve düzeldi.
deneyelim bakalım şimdi :) neler olacak bir gün recever elimde kalacak ya hayırlısı
irfantan
04-03-2007, 17:42
aynı sorunu bende yaşadım yazılımı yeniden attım ve saati ooo yapınca düzeldi slm
arkadaşlar benimde bir problemim var benimde usb li bir 1030 zum var bende anlatıldığı gibi cihazı 12.01.a5 çevirdim yannız sorunum şu türksat ve sirius uydularını güzelce tarıyo ve kanalları buluyo lakin horbit uydusunda sinyal olmasına ramen hiçbir kanal bulamıyo kanal listesinide kabul etmiyo bana bir yardımcı olurmusunuz nerde yannış yaptım veya daha ne yapabilirim
hejakmutpas
06-03-2007, 00:41
18 gün önce zup uzantılı 12 01 a5 stream yazılımını attım 18 gündür kesintisiz sorunsuz tps yi izliyorum
arkadaşlar benimde bir problemim var benimde usb li bir 1030 zum var bende anlatıldığı gibi cihazı 12.01.a5 çevirdim yannız sorunum şu türksat ve sirius uydularını güzelce tarıyo ve kanalları buluyo lakin horbit uydusunda sinyal olmasına ramen hiçbir kanal bulamıyo kanal listesinide kabul etmiyo bana bir yardımcı olurmusunuz nerde yannış yaptım veya daha ne yapabilirim
arkadaşım ilk önce yazılım yuklemeden p+p+p+1 tuşla cihazı resetle daha sonra kuru kafa bl 2.19v4 yukle ve arkadan stream 12.01.a5 yazılımı yukle ve kanal editör ilede kanal listesini yukle acacaktır
diseqC ayarlarını yaptıysanız ve sorun devam ediyorsa MEMEDİM'in mesajındaki işlemleri yapın sorun düzelecektir:45:
önce kurukafa attım sonra yazılımı yukledim ardından bir reset sonra işe yaramayan uyduları sildim yedeklediğim kanal listesini attım ve uydu ayarlarını yaptım sonuç: belgesel kanal da 2 dakika değil 30 sn beklemek bile tüm paketi açmaya yetiyor çok hızlı çözüyor...uyduları azaltın şiddetle tavsiye ederim ne kadar az tranporder olursa o kadar hızlı çözüyor...
ArkadaŞlar YaziŞmalarinizi Okudum Bende De Xtreme Marka Cİhazim Var Şu Anda Üzerİnde Sunny 7010 Dciz Yazilimi Var Cİhazim 12.01.a5 2 Mb. Loader Bl 2.19 V3 Stream Yazilimini YÜkleyebİlİrmİyİm ? SaĞolun
tabiki yükleyebilirsiniz önemli olan stream yazılımlarındaki HW nonun uyuşmasıdır. aşağıdaki linkte gerekli talimat ve yazılm ve programları mevcuttur. HV noya dikkat ediniz. kolaygelsin.
Only the registered members can see the link
gençprens
08-03-2007, 13:01
Arkadaşlar ben forma 2-3 hafta önce sunny-kaon-ora-extrem-digiline nebiliyim H/W:12.01.A5 olan cihazların hepsine 17 şubat ta verilen stream menülü 12.01.a5 yazılımını yükleyin reset çekin ve stream menülü kanal listesi yükleyin sonra keyleri defoult yapıp kanal kilidini açıp USHİA TV üzeri de 35-max1dk. bekleyin aktif etsin TPS-CANAL+ABSAT+MULTİLER hepsini çözer....
keskinli
10-03-2007, 02:44
herkesten cevap alabilmek cok güzel,paylasimlar icin cok tesekkürler
12.01.A5 te bütün sorun reset atmaktan kaynaklaniyormus,reset attiktan sonra saat ayarini 0:00 yapabildim ve simdi 10-15 saniye ushia kanalinda bekleyince aciyor,