Orijinalini görmek için tıklayınız : bilgisayar sorunu
lordlordleon
05-03-2007, 22:59
benim arkadaşın pcsi hiç açılmıyor bios bile gelmiyor :49: monitör sorunu sandık başka monitörde denedik hiç görüntü yok ekran kartını başka pcde denedim rami denedim çalışıyor hardisk çalışıyor başka ne sorunu olabilir yardım edebilirmisiniz sorun ne olabilir ses geliyor bilgisayardan görüntü yokkk arkadaşın hardiskide takınca benim pcye mavi ekran gelip gidiyor kendi hardiskimi arkadaşın pcsine pcye takıyorum yine görüntü yok :49: :49: :49:
Mehmet Kaynaklı
05-03-2007, 23:10
aynı o srundan şu anda bi ksa yanımda tamir edilmeyi bekliyor arızasını bulunca burada sizinle paylaşırız veya bu arızayla bi bilgisi olan varsa muhakkak yardımcı olacktır kolay gelsin:wave:
lordlordleon
06-03-2007, 01:02
aynı o srundan şu anda bi ksa yanımda tamir edilmeyi bekliyor arızasını bulunca burada sizinle paylaşırız veya bu arızayla bi bilgisi olan varsa muhakkak yardımcı olacktır kolay gelsin:wave:
sağol paylaşımın için
ekran kartını taktıgınız soketlerini ve ekran kartına gelen voltajları kontrol ediniz..
benim arkadaşın pcsi hiç açılmıyor bios bile gelmiyor :49: monitör sorunu sandık başka monitörde denedik hiç görüntü yok ekran kartını başka pcde denedim rami denedim çalışıyor hardisk çalışıyor başka ne sorunu olabilir yardım edebilirmisiniz sorun ne olabilir ses geliyor bilgisayardan görüntü yokkk arkadaşın hardiskide takınca benim pcye mavi ekran gelip gidiyor kendi hardiskimi arkadaşın pcsine pcye takıyorum yine görüntü yok :49: :49: :49:
hardisk, ekran kartı, rami kontrol ettiyseniz powsuply ve anakart kaldı benim fikrim anakarttandır.
benim fikrimde :49: anakarttandır.
lordlordleon
06-03-2007, 22:45
hepinize teşekkür ederim görüşleriniz için sonucu yazacam anakart deniyecem
peki sorun işlemcide olsaydı bios açılırmıydı peki arkadaşlar :49: :49: :49:
yusufcuk
09-04-2007, 23:47
hepinize teşekkür ederim görüşleriniz için sonucu yazacam anakart deniyecem
peki sorun işlemcide olsaydı bios açılırmıydı peki arkadaşlar :49: :49: :49:
bios sesi önem li kardeşim pc yi açınca nası ses veriyor
anakart veya powerdan yapar
işlemci kolay kolay gitmez
bilgisayarınızdaki arıza güç kagnagından veya ana kart üzerinde mikro sigorta dirençlerden kaynaklanıyor olabilir
yusufcuk
23-04-2007, 20:06
anakart gitmiş
Onur Özkan
23-04-2007, 20:11
aynı sorun gecen hafta benim basıma geldi bi arkadas dedi windows coktu gel kur ekran gelmio dedi baktık mak. hiç gelmio servis anakart gitmiş dedi...!!!
gercek_yalan
06-05-2007, 22:21
buyuk ihtimalle ana karttandır bence....