Orijinalini görmek için tıklayınız : Gm 14300cı-14400cim Mv ve Mdr 2.82 Yazılımları
TARANTİNO
14-03-2007, 15:51
Yazılımlar tarafımca denenmemiştir...yükleyen kişiler ab sat ları açtığını belirtiyorlar...
Cihazınızın menü görünümü değişebilir...yazılımı yükledikten sonra emuyu aktif yapıp keyleri resetleyiniz...Hotbird uydusunda 10873 v 27500 frekansındaki kanallar üzerinde bekleyiniz...yükleme proğramı için Şeref üstada Teşekkürler...
teşekkürler üstad.
TARANTİNO
14-03-2007, 21:35
Gm 14300cı-14400cim Mv-Mt yazılımını az önce denedim...ingilizce loaderle yüklendiğinde error0 problemi oluşuyor...bu yüzden Şeref üstadın Türkçe boxloaderiyle yazılımı yükleyiniz...sorun yaşayanlar boot loaderden yazılımı seçip cihazı arka anahtardan kapatıp açarak yazılımı yükleyebilirler...yazılım yüklendi keyler resetendi...ama 5-10 dak. absat kanallarının üzerinde beklememe rağmen açılmadı...bilginize sunulur...sevgilerimle...
pchastası
14-03-2007, 22:49
Arkadaşlar ben yazılımı denedim. Kanal bilgilerinizin yedeğini alın yoksa kanalların hepsi siliniyor. Yazılımı yükledikten sonra *** bölümünü aktif yaptım (9999) ve TPS PAKETİ AUTO saniyede çözülüyor.
ABSAT PAKETİ YOK
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Ellerine sağlık Tarantino usta. Çalışmalarında başarılarıyın devamını diliyorum.
Saygılar.
ellerinize sağlık aekadaşım
hocam.2.82.yükledim.fılaşayazdıktansonra.error.diyorcıhazkitleniyor.aceleyardım
TARANTİNO
17-03-2007, 12:10
hocam.2.82.yükledim.fılaşayazdıktansonra.error.diyorcıhazkitleniyor.aceleyardım
Error0 mı diyor...şayet o hatayı veriyorsa...yukarıdaki ilk mesajda verilen yükleme proğramıyla boot loader yükselt yazan yere tıklayıp yazılımı seçip cihazı arka anahtardan açınız...mv yazılımı yüklerseniz ve eski klasik menüsü varsa bu yazılımda menünüz değişir...sevgilerimle...
hocam.2.82.14400.depirileri.donduruyor.not.19.derecede teşkürler
yazılımı yükledim TPS ler ve Multiler tamam
Fakat eski yazılımda CNN açıktı şimdi gitti
yinede teşekkürler
kardeş 11400 cim den haber varmı
TARANTİNO
23-03-2007, 11:10
kardeş 11400 cim den haber varmıSelamı var...bu aralar işleri çokmuş...malesef gelemiyecekmiş...:wave:
:warn::arkdaşlar bu cihaza yeni yazılım var mı varsada nerde...bunla hiç birşey seyredemiyoz..tps ab sat olsa yeter....bunasıl bi cihaz altı ayda bi hyazılım geliyooo her kez izliyooo biz mahrum kaldık ..üstatlar bu konu hakkında yardım cı olursanız sevinırım..kolay gelsin..
14400cım (mv)
f47xfenerli
23-08-2007, 12:33
malesef bildiğim kadarıyla bu cihazlara destek yok