Orijinalini görmek için tıklayınız : Çektiğim mısır görüntüleri
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
abi resimler güzelde hani nerde mumyalarne yaptın onları.:49:
mumyaların içine kamera foto ve kameralı cep telefonu sokmuyorlar dünyada eşi benzeri olmadıgından çok titiz davranıyorlar
mumyaların içine kamera foto ve kameralı cep telefonu sokmuyorlar dünyada eşi benzeri olmadıgından çok titiz davranıyorlar
ok üstad.
Mehmet Kaynaklı
15-03-2007, 14:58
teşekkürler cabbari krdş bizim bu güzel resimle pylaştığın için
mumyalar cabbariden korkup kaçmış olabilirler:8[1]: :8[1]:
bu ne ne yaa....öhe öhe
Only the registered members can see the link
bu ne ne yaa....öhe öhe
Only the registered members can see the link
bagırsak dolması hayvan bagırsagının içini temizleyip doldurup satıyorlar kızartıp yiyorlar:)
zafer murat
15-03-2007, 18:38
bagırsak dolması hayvan bagırsagının içini temizleyip doldurup satıyorlar kızartıp yiyorlar:)
Bİzde nasıl kokoreç varsa demek mısırda bağırsak dolması meşhur :D
yakupowersky
15-03-2007, 18:38
baba yedınmı guzel yemek benden tafsıye sıze
baba yedınmı guzel yemek benden tafsıye sıze
ya bırak neyi güzel??
görmedinmi resmi:(
:hat: :hat: :hat: :hat: :hat: :hat:
yakupowersky
15-03-2007, 19:20
abı sen resme bakma vala guzel yemek dogu tarafında da yapılır guzel bır yemek cıddı suyluyorum
güsel resimler eline sağlıq
serhat15
22-03-2007, 01:39
ya dostum o nasıl bir yemek midem all üst oldu bunları nasıl yiyorlar hayret ...
Saol Kardes Super Olmus
Ne Mutlu Turkum Dİyene
Ne işin vardı Mısırda Cabbar. Hayırdır gene. :)
firavunun altınlarını aramaya gittide söylemiyor:D
banshee8831
22-03-2007, 03:52
o ne harbi yaf iğrenç şey hadi kokoreç desek neyse o ne öyle :S sanırım bumbar diyorlardı adına.
ha diğer konuda ustam diğer resimleri anladımda niye gittin elin varoş binasını öektin yaf :D kapkara olmuş bina yıkılcak nerdeyse :D
abi atalarımdan yer yurt kalmışmı diye bakmaya gittim ama nafile bulabildiğim tek şey 3 tane dökülmeye yüz tutmuş piramit:):):)
EFE_KENTLİ
30-03-2007, 14:40
paylaşım için teşekkürler
multimax1972
30-03-2007, 15:27
Onun adına bizim buralarda mumbar denir tadıda çok güzeldir ben hyatıya bile kalırım
Onun adına bizim buralarda mumbar denir tadıda çok güzeldir ben hyatıya bile kalırım
ordaki o saglıksız koşulları görsen o şekilde düşünmezsin bence
En ilginci bagırsak dolmasıydı acaba tam temizliyorlarmı yiyen nasıl bilecek:)
Edirne,Uzunköprü'de böyle bir işkembe çorbası olayı yaşamıştım ve hala işkembe çorbası içmem:))