Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cennet Mekani Bodrum Yalikavak

ayhancomert
20-03-2007, 01:33
ARKADAŞLAR BODRUMA 18 KM UZAKLIKTA BİR SAHİL BELDESİ YALIKAVAK GÜNEŞİN BATIŞININ İZLENEBİLECEK TÜRKİYENİN EN GÜZEL BELDESİ SİZE YALIKAVAK BELEDİYESİNİN İNTERNET ADRESİNİ VERİYORUM Bİ İNCELEYİN YALIKAVAK IN FARKINI YAŞAYIN DERİM...
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

yalıkavak (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link

mumu
29-03-2007, 16:34
Sagol, ben bu sene 1 haftalik agustosta guzel bir tahtil yeri ariyorum her fikire acikim.........
Tesekkurler

antep35
29-03-2007, 17:59
link çalışmıyor

TARANTİNO
29-03-2007, 18:30
link çalışmıyorŞimdi deneyiniz...

Mehmet Kaynaklı
30-03-2007, 13:16
Şimdi deneyiniz...

link tamamdır :45:

Mehmet Kaynaklı
30-03-2007, 13:19
ama plajdan kareler göremedim:sunglasses2:

Kemal Turan
30-03-2007, 13:52
!2 seneden beri nisanın başından ekim ayının sonuna kadar Yalıkavakta yaşıyan biri olarak, seyahati sevenlerin görmesini isteyebileceğim yerlerden birisidir. Hele akşam güneş batımının seyrine doyum olmaz. Evimden bunu seyretmek için gelen arkadaşlarım oluyor. Yalıkavak ın tek kusuru ismi üstünde çok rüzgarlı olmasıdır. Fakat Bodrum un sıcağıda o şekilde çekiliyor. Önümüzdeki hafta gideceğim.

davutkorucu
21-04-2007, 10:04
paylaşım için teşekkürler

Tamerk
21-04-2007, 12:53
!2 seneden beri nisanın başından ekim ayının sonuna kadar Yalıkavakta yaşıyan biri olarak, seyahati sevenlerin görmesini isteyebileceğim yerlerden birisidir. Hele akşam güneş batımının seyrine doyum olmaz. Evimden bunu seyretmek için gelen arkadaşlarım oluyor. Yalıkavak ın tek kusuru ismi üstünde çok rüzgarlı olmasıdır. Fakat Bodrum un sıcağıda o şekilde çekiliyor. Önümüzdeki hafta gideceğim.

Mayis ayinda oralar nasil ve 15 gun kadar kalabilecegimiz uygun fiyatlari ve hos bir yerin adi ve adresini istesek ne dersin.:49: Selamlar

Kemal Turan
23-04-2007, 15:42
Mayis ayinda oralar nasil ve 15 gun kadar kalabilecegimiz uygun fiyatlari ve hos bir yerin adi ve adresini istesek ne dersin.:49: Selamlar

Mayıs ayında fiatlar çok uygundur. Biraz rüzgarlı olur ama denize girebilirsin. Ancak buaraya gelip araştırırsan tahmin ediyorum cazip yerler bulursun.

ayhancomert
13-05-2007, 09:16
arkadaşlar yalıkavak a hiç gelmeyen arkadaşlarımız var ise gelip görmelerini ve tatillerini geçirmelerini tavsiye ederim bu beldede bütün çalışmalar neredeyse tamamlandı sayılır yalıkavak bu sene görsel olarak apayrı bir kimliğe büründü gelmek için artık fırsatlarınızı yaratın derim...

Kemal Turan
14-05-2007, 12:31
arkadaşlar yalıkavak a hiç gelmeyen arkadaşlarımız var ise gelip görmelerini ve tatillerini geçirmelerini tavsiye ederim bu beldede bütün çalışmalar neredeyse tamamlandı sayılır yalıkavak bu sene görsel olarak apayrı bir kimliğe büründü gelmek için artık fırsatlarınızı yaratın derim...

Maalesef çalışmalar tamamlanmadı. Nisanın başında gittim ve 3 gün önce kaçarak geldim. Çünkü inşaatlardan ve çalışmalar yüzünden hayatımda görmediğim kadar toz toprak içinde Yalıkavak. Belediye başkanınla görüşmek için gittim. İmar işleri müdürü ile görüştüm. Mayıs sonuna kadar inşaat yasağı başlayacağını ve kavşak , yol asfaltlama işlerinin bitirileceğini söyledi. 12 gün sonra tekrar gidiyorum. Bakalım. Yoksa Yalıkavak bu sebe turisti dürbünle arar.

Tamerk
14-05-2007, 15:47
Mayıs ayında fiatlar çok uygundur. Biraz rüzgarlı olur ama denize girebilirsin. Ancak buaraya gelip araştırırsan tahmin ediyorum cazip yerler bulursun.
Zannedersem oyle yapicagim allah kismet ederse Haziran 25 inden sonra bir ara bodruma inecegim soyle ortami goreyim benim niyetim villa kiralamak boyle islemlerle ugrasan acentelar varmi yoksa direk sahislarlami gorusmek lazim.Isteklerimizin icinde en az 4 yatak odasi ve ozel havuzu olanlardan.
yardiminiz icin tesekurler :sunglasses2:

Kemal Turan
15-05-2007, 12:24
Zannedersem oyle yapicagim allah kismet ederse Haziran 25 inden sonra bir ara bodruma inecegim soyle ortami goreyim benim niyetim villa kiralamak boyle islemlerle ugrasan acentelar varmi yoksa direk sahislarlami gorusmek lazim.Isteklerimizin icinde en az 4 yatak odasi ve ozel havuzu olanlardan.
yardiminiz icin tesekurler :sunglasses2:

emlak.net ve milliyetemlak.net
Bu adreslerden isteğine göre bulabilirsin. Benim ortakent te kiraya vereceğim bir devremülküm var. 14.07-28.07.2007 arası ama sana uyarmı. Burasıda çok güzel bir yer. Havuzlu 6 kişi rahatlıkla kalabilir. Sahili mavi bayraklı. İlgilenirsen bilgileri gönderirim.

Tamerk
15-05-2007, 16:21
sayin kemal ben haziran 20si arasi oraya kadar gidecegi bahsetmis oldugun yere bir goz atarim yeri ve ortami begenirsem bu sene uygun olmuyor fakat seneye olabilir ama ilk once gidip gormem lazim cunku bu ise yanliz girmiyorum.Saygilar
Not: sen gene istersen bilgi gonder ileride lazim olabilir ve bodruma gittigimde bulmam icin yardimci olur

Kemal Turan
15-05-2007, 18:13
sayin kemal ben haziran 20si arasi oraya kadar gidecegi bahsetmis oldugun yere bir goz atarim yeri ve ortami begenirsem bu sene uygun olmuyor fakat seneye olabilir ama ilk once gidip gormem lazim cunku bu ise yanliz girmiyorum.Saygilar
Not: sen gene istersen bilgi gonder ileride lazim olabilir ve bodruma gittigimde bulmam icin yardimci olur

Ortakent-yahşi Club Mab. Rahat bulursun.

Tamerk
18-05-2007, 14:07
ok gidip bir bakicagim nasil bir yer ve etrafta neler var diye

ayhancomert
25-05-2007, 16:33
kemal bey ön yargılı yorumlar yapıyorsunuz benim mesaj attığım tarihe bir bakmanızı rica ederim bir de sizin bahsettiğiniz tarihe bakmanızı rica ederim...çalışmalar bitmiştir %85 oranında...

Kemal Turan
25-05-2007, 17:57
kemal bey ön yargılı yorumlar yapıyorsunuz benim mesaj attığım tarihe bir bakmanızı rica ederim bir de sizin bahsettiğiniz tarihe bakmanızı rica ederim...çalışmalar bitmiştir %85 oranında...

Bak Ayhancomert kardeşim, şunu açıklığa kavuşturalım. Ön yargılı yorum yapıyorsun diyorsun. Bu sözü nereden çıkarıyorsun anlamadım. Mesaj tarihinden bahsediyorsun, tarihleri ya yanlış okudun veya anlayamadın. Siz 13.5.2007 de mesaj attınız, ben 14.05.2007 de mesajınıza cevap verdim. Ben 12 senedenberi her sene 7 ayımı orada geçiririm. Mesajımı iyice okursan çalışmalar için de belediyeden bilgi aldım ve oraya yazdım. Belediyedeki arkadaşlar bile yoğun inşaat olduğundan oluşan toz topraktan rahatsızlar. Kaldıki çok sevdiğim bir yer için ön yargılı olmam mümkün değildir. Her halde olay senin mesajı tam okumamandan veya anlıyamamandan kaynaklanıyor.Oraya nisan 2 de gittim ve gözlemlerimi anlattım. Sevgiler.

ayhancomert
27-05-2007, 12:27
kemal bey sizinle tartışacak değilim ancak ben mesajınızı dikkatlice okudum benim 13.05.2007 de yazdığm mesaj ayın 13 itibari ile olan görüşlerimdir.sizin mesaj yazdığınız tarih 14.05.2007 dir ancak mesajınızda nisan ayının başlarından bahsediyorsunuz..yani sezon öncesi son çalışmaların ve herkesin inşaat yasağı başlayana kadar toplanacağı zamandan nisanda henüz burada sezon olmuyor sizde biliyorsunuzdur.Ayrıca ben 7 ayını değil yazını ve kışını burada yaşayan birisiyim....saygılar...

ayhancomert
01-06-2007, 13:18
konun kapanmaması için size cevap vermiyorum...

ayhancomert
07-07-2007, 13:37
ŞİMDİ TATİL ZAMANI...YALIKAVAK SİZLERİ BEKLİYOR...

ayhancomert
23-04-2008, 16:30
Yalikavak 2007 De OlduĞu Gİbİ 2008 Sezonuna Da OldukÇa YoĞun Bİr ÇaliŞmayla Hazirlaniyor...ÇaliŞmalardan Haberdar Olmak İstersenİz İlk Sayfadakİ Lİnkten Takİp Edebİlİrsİnİz....

ayhancomert
10-07-2008, 23:07
Ulaşım Sorunlarıda Uğraşlar Sonunda Giderilmiştir. Artık Türkbükü-yalıkavak\yalıkavak-gümüşlük-yalıkavak Turgutreİs Direk Seferlerİ Başlamıştır..tatilci Arkadaşlarımıza Duyrulur...