Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vista 0XE0000100 hatası

incitanesi
20-03-2007, 10:12
merhaba arkadaşlar Xp yüklü bilgisayarıma vista ultumed yüklemek istedim ama 0XE0000100 hatası alıyorum çözüm için ne yapabilirim Hevesim gursagımda kaldı Lütfen ne yapabilirim arkadaşlar:(

®adakoglu
20-03-2007, 10:21
merhaba arkadaşlar Xp yüklü bilgisayarıma vista ultumed yüklemek istedim ama 0XE0000100 hatası alıyorum çözüm için ne yapabilirim Hevesim gursagımda kaldı Lütfen ne yapabilirim arkadaşlar:(

Sistemini Vista kurarken kurulumu yaparken X-P nin üzerine kurmayın.Aynen X-P kurargibi Vistayı kurmaya başlayınız.Kurulum esnasında Disk bölümü geldigi zaman Disk bölümüne girip Buradan C sürücüsünü bicimlendirip.Temiz bir kurulum yapınız.Bilgisayarınızın Ram 1 GB olsun.İşlemçinizin veri yolu en az 800MHZ olması bunları dikkat ederseniz.her hangi sıkıntı olmadan yüklemeyi yaparsınız.Yükleme esnasında bilgisayar tahminim 3-4 sefer açılıp kapanıyor.Vista kurulumu X-P den daha basit.

incitanesi
20-03-2007, 14:02
sevgili adakoglu arkadaşım af edersiniz sorunumu söyle açıklamaya çalışayım Vistayı cdroma koyup bilgisayarı açıp kapatıyorum ama vistanın kurulum ekranı çıkmıyor. E den aç diyorum setup basıp beklerken bu hatayı alıyorum