PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "kaon Stream MenÜde Tps ÇÖktÜ"

gizemli77
20-03-2007, 17:24
Kaon Ksc 100 (12.c1.a5) Stream MenÜlÜ Tps ÇÖktÜ. Orgİnal Yenİ Yazilimlar Ne Zaman Çikar. Yardim LÜtfen

"uydu forum web siteleri artık tek sayfada"

Only the registered members can see the link

bulletfromhell
20-03-2007, 20:51
offfff yaaaa.ne güzel seyrediyoduk işte.ne vardı yani çökecek ey güzel stream yazılım.yeni kardeşin gelene kadar bekliycez artık.:(

Volkan
20-03-2007, 21:26
hayır arkadaşım halen bende açık 15.03.2007 tarihli yazılım hv 16.C0.A1 de halen tıkır tıkır çalışıo.

ememduh
20-03-2007, 22:13
evet 16.co.a1 bende de çalışyor volkan

ZEGO
20-03-2007, 22:50
offfff yaaaa.ne güzel seyrediyoduk işte.ne vardı yani çökecek ey güzel stream yazılım.yeni kardeşin gelene kadar bekliycez artık.:(
Üzülme güzel yeğenim. Bizler çöktük O ne yapsın. Mesala ben bazen oluyorki hiç bir şeyden keyif almıyorum. İstanbul trafiği, stres ve yaşam koşulları. Resmen çöküyoruz. Stream gibi bir yazılımın çökmesi açıkcası çok üzücü. Ama bu dünyada neler çökmedi ki. Koskoca Osmanlı imparatorluğunu düşün mesela. Stream daha genç. Çabuk atlatır diye düşünüyorum. Bir süre gece erken yatsın uykusunu iyice alsın. Çünkü duyduğuma göre gece 01:00 - 04:00 arası hiç uyumuyormuş. Nereye kadar. Bir gün patlıyor ve çökertiyor insanı. Yeni kardeşini bekliyorsun ama Ondan hayatta adam olmaz. Ben Kaon efendiye söyledim zamanında adam olmayacağını. Çünkü sürekli değişiyordu. Bir insan karakterini belirleyecek ve o yönde gidecek. Çok kişi uğraştı onun için. Psikoloğa götürdük, EMU diye bir ilaç verdi. Her gün kendi ellerimizle yükledik Ona. Eee ne fayda. Bir süre kullandı sonra vazgeçti. Avrupalardan KKE getirttik, Sunnya diye bir kızla evlendirdik. Hatta Nextiandra isimli sevgilisine göz yumduk. Ama akıllanmadı işte. Sürekli gece hayatı bitirdi O nu. Prof.Dr. MEMEDİM bile çok uğraştı ama çare bulamadı. Tek çare kaldı. Yakında Cabbari hocaya götürüp üfleteceğiz. Sen dualarını eksik etme güzel yeğenim.:45:

dayı83
21-03-2007, 00:22
12.c1.a5 / 12.co.a1-91 halen açık çalışıyor.

savaş17
21-03-2007, 00:35
12.01.a5te şuan stream yazılımı tıkır tıkır calışıyor

ekrem956
21-03-2007, 08:55
selam yazılımlar 20 03 2007 tarihi itibarı ile birgün devre dışı idi bugün yine normale döndü iyi seyirler,sağlıcakla.

MEMEDİM
21-03-2007, 09:39
sabah saat 08.30 itibari ile halen autolar çalişmaktadır

YANSIMA_38
21-03-2007, 11:17
yani arkadaslar 17 subat yazılımı gıttı galıba 15 mart calısıyo strem dogrumu anladım ?? yaradana emanetsınız tsk..!!

kamkac62
21-03-2007, 11:47
autolar çalışıyor c1 a5 lerde.

draculu45
21-03-2007, 14:20
sevgili arkadaslar 12 01 a5 lerde calışıyor

ugur26
21-03-2007, 14:23
sizde okadr çalışıyo peki 9000 serisi kulananlar ne yapacak

bulletfromhell
21-03-2007, 20:35
Üzülme güzel yeğenim. Bizler çöktük O ne yapsın. Mesala ben bazen oluyorki hiç bir şeyden keyif almıyorum. İstanbul trafiği, stres ve yaşam koşulları. Resmen çöküyoruz. Stream gibi bir yazılımın çökmesi açıkcası çok üzücü. Ama bu dünyada neler çökmedi ki. Koskoca Osmanlı imparatorluğunu düşün mesela. Stream daha genç. Çabuk atlatır diye düşünüyorum. Bir süre gece erken yatsın uykusunu iyice alsın. Çünkü duyduğuma göre gece 01:00 - 04:00 arası hiç uyumuyormuş. Nereye kadar. Bir gün patlıyor ve çökertiyor insanı. Yeni kardeşini bekliyorsun ama Ondan hayatta adam olmaz. Ben Kaon efendiye söyledim zamanında adam olmayacağını. Çünkü sürekli değişiyordu. Bir insan karakterini belirleyecek ve o yönde gidecek. Çok kişi uğraştı onun için. Psikoloğa götürdük, EMU diye bir ilaç verdi. Her gün kendi ellerimizle yükledik Ona. Eee ne fayda. Bir süre kullandı sonra vazgeçti. Avrupalardan KKE getirttik, Sunnya diye bir kızla evlendirdik. Hatta Nextiandra isimli sevgilisine göz yumduk. Ama akıllanmadı işte. Sürekli gece hayatı bitirdi O nu. Prof.Dr. MEMEDİM bile çok uğraştı ama çare bulamadı. Tek çare kaldı. Yakında Cabbari hocaya götürüp üfleteceğiz. Sen dualarını eksik etme güzel yeğenim.:45:
Dayı o kadar güzel anlatmışsınki olayı vallaha billaha.İyiki bu forumda senin gibi bi dayımız var.:clap2:: :clap2::

TARANTİNO
21-03-2007, 20:56
Üzülme güzel yeğenim. Bizler çöktük O ne yapsın. Mesala ben bazen oluyorki hiç bir şeyden keyif almıyorum. İstanbul trafiği, stres ve yaşam koşulları. Resmen çöküyoruz. Stream gibi bir yazılımın çökmesi açıkcası çok üzücü. Ama bu dünyada neler çökmedi ki. Koskoca Osmanlı imparatorluğunu düşün mesela. Stream daha genç. Çabuk atlatır diye düşünüyorum. Bir süre gece erken yatsın uykusunu iyice alsın. Çünkü duyduğuma göre gece 01:00 - 04:00 arası hiç uyumuyormuş. Nereye kadar. Bir gün patlıyor ve çökertiyor insanı. Yeni kardeşini bekliyorsun ama Ondan hayatta adam olmaz. Ben Kaon efendiye söyledim zamanında adam olmayacağını. Çünkü sürekli değişiyordu. Bir insan karakterini belirleyecek ve o yönde gidecek. Çok kişi uğraştı onun için. Psikoloğa götürdük, EMU diye bir ilaç verdi. Her gün kendi ellerimizle yükledik Ona. Eee ne fayda. Bir süre kullandı sonra vazgeçti. Avrupalardan KKE getirttik, Sunnya diye bir kızla evlendirdik. Hatta Nextiandra isimli sevgilisine göz yumduk. Ama akıllanmadı işte. Sürekli gece hayatı bitirdi O nu. Prof.Dr. MEMEDİM bile çok uğraştı ama çare bulamadı. Tek çare kaldı. Yakında Cabbari hocaya götürüp üfleteceğiz. Sen dualarını eksik etme güzel yeğenim.:45:Helal sana dayı...bir şey bu kadar güzel anlatılır...sanki Türk filmi gibi anlatmışsın...peki kızın gözleri ne zaman açılacak ve kız sana seni çok sevdim amca Dayı diyebilirmiyim dermi...:)

Volkan
21-03-2007, 21:13
ya ben kaona tam destek güveniyorum. mutlaka bir atılım olacaktır.

varolbirol
22-03-2007, 00:27
benim cihazım 13 42 65 yazılım bulamıyorum kaon aldığıma pişmanım keşke Next alsaidim.