PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MX yazılım hakkında

isooo
21-03-2007, 16:00
selam arkadaşlar.sitede yeniyim mesajlardan belli olur zaten.cihazım MX serisi
9339 şifreli okuduklarımdan anladığım kadari ile şifreler günlük açılıyor.Sizden ricam hangi yazılımı ve hangi keyleri girmem gerekiyor.link hainde verirseniz çok memnun olurum.saygılarımla.

TARANTİNO
21-03-2007, 16:40
Aşağıdaki linklerde gerekli son verilen yazılım ve güncel softcam dosyası mevcuttur...takıldığınız nokta olursa buraya yazın yardımcı olmaya çalışırız...sevgilerimle...

Only the registered members can see the link

isooo
21-03-2007, 16:59
öncelikle hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim.Belki komık gelebilir ama Truman Reder yazılım var reder ne için kullanılıyor.saygılarımla.

Premier
21-03-2007, 17:36
reader yumatunun cakılı modül olan modelidir

isooo
21-03-2007, 19:26
bilgi için teşekkürler.saygılarımla

isooo
21-03-2007, 20:23
sayın Tarantino merhabalar,verdiğiniz yazılımlardan Polska yazılımı attım şuan cihaz 0000 yazıyor ve yazılım yuklenmedi gozukuyor.Hangi yazılımı yuklemem lazimki cihaz düzelsin.Başka yazılım yukleyeyim diyor File Wrong çıkıyor ve yukleyemıyorum.saygılarımla.

isooo
21-03-2007, 20:27
Aşağıdaki linklerde gerekli son verilen yazılım ve güncel softcam dosyası mevcuttur...takıldığınız nokta olursa buraya yazın yardımcı olmaya çalışırız...sevgilerimle...

sayın Tarantino merhabalar,verdiğiniz yazılımlardan Polska yazılımı attım şuan cihaz 0000 yazıyor ve yazılım yuklenmedi gozukuyor.Hangi yazılımı yuklemem lazimki cihaz düzelsin.Başka yazılım yukleyeyim diyor File Wrong çıkıyor ve yukleyemıyorum.saygılarımla.

TARANTİNO
21-03-2007, 20:33
Daha önce hiç yazılım yüklenmemişmi cihaza...

Önce aşağıdaki topikden loader1.0.7 indir...cpuupgrade 1.06 dosyasını indir pc ne kur...bu yükle proğramıyla loader1.0.7 yi yükle...download loader seçeneğinden loaderi yükle...yükleme tamamlandıktan sonra upgrade1.0.7 ile son verilen emu yazılımını yükleyiniz...download software den...sevgilerimle...

isooo
21-03-2007, 20:59
Daha önce hiç yazılım yüklenmemişmi cihaza...

Önce aşağıdaki topikden loader1.0.7 indir...cpuupgrade 1.06 dosyasını indir pc ne kur...bu yükle proğramıyla loader1.0.7 yi yükle...download loader seçeneğinden loaderi yükle...yükleme tamamlandıktan sonra upgrade1.0.7 ile son verilen emu yazılımını yükleyiniz...download software den...sevgilerimle...

sayın Tarantino tekrar merhabalar loader 1.06 için ****** istiyor.saygılarımla

TARANTİNO
21-03-2007, 21:04
sayın Tarantino tekrar merhabalar loader 1.06 için ****** istiyor.saygılarımlaKurulumda istediği şeyleri kafana göre bir şeyler yaz...****** falan istemiyor...kafana göre yaz bir kaç kelime kurulumu tamamlar...

TARANTİNO
21-03-2007, 21:13
Vaktim az birazdan çıkmak zorundayım...yapman gerekini kısaca yazayım...

1.0.6 yükleme proğramıyla download loader seçeneğini seçerek loader 1.0.7 yükle...

cihazının loaderi 1.0.7 olacak...sonrada...

1.0.7 yükleme proğramıylada download software seçeneği seçili halde son verilen yazılımı yükle...sevgilerimle...

isooo
21-03-2007, 21:26
Vaktim az birazdan çıkmak zorundayım...yapman gerekini kısaca yazayım...

1.0.6 yükleme proğramıyla download loader seçeneğini seçerek loader 1.0.7 yükle...

cihazının loaderi 1.0.7 olacak...sonrada...

1.0.7 yükleme proğramıylada download software seçeneği seçili halde son verilen yazılımı yükle...sevgilerimle...

özür dilerim hepsini yaptım ama cpuupgrade 1.06 dosyasını indirdim kurdum ve verdiğiniz loader1.0.7 yüklemeye çalışıyorum ama verify failed yazıyor.sevgiyle kalın saygılarımla.

TARANTİNO
21-03-2007, 21:34
özür dilerim hepsini yaptım ama cpuupgrade 1.06 dosyasını indirdim kurdum ve verdiğiniz loader1.0.7 yüklemeye çalışıyorum ama verify failed yazıyor.sevgiyle kalın saygılarımla.yükleme proğamını aç...download software yazan yerdeki ok işaretine tıkla...Download Loader seçeneğini seç yüklenecek loader 1.0.7 seç...start tıkla...cihazın fişini tak...birde dosyaları zipten çıkartıyorsunuz değilmi...

isooo
21-03-2007, 21:48
yükleme proğamını aç...download software yazan yerdeki ok işaretine tıkla...Download Loader seçeneğini seç yüklenecek loader 1.0.7 seç...start tıkla...cihazın fişini tak...birde dosyaları zipten çıkartıyorsunuz değilmi...

sizleride yordum özür dilerim zipten çıkardım ve dediğiniz gibi 1.0.6 yükleme programını kurdum ve download loader seçtim ve loader 1.0.7 seçip start verdim connection yazıyor ve fişi takıyorum yüklüyor 15 saniye sonra verify ve ondan sonra verify failed yazıyor.bittiği zaman update succase yazmasımı lazım.daha önce yazılım yuklenmişti ilk kez karşılaştım böyle bir sorunla fabrıka ayarlarına geri döndum yine olmadı.saygılarımla

master71
21-03-2007, 23:30
yumatu mx tps auto tesd yazılımı arkadaşlar şuan cihaz olmadığı için
deneyemedim deneyen bi arkadaş olursa cevap yazsın
03-21-07 19:20 Globo7010 tps ok carton network ok

EFE_KENTLİ
22-03-2007, 10:29
yumatu mx tps auto tesd yazılımı arkadaşlar şuan cihaz olmadığı için
deneyemedim deneyen bi arkadaş olursa cevap yazsın
03-21-07 19:20 Globo7010 tps ok carton network ok

ABS dosyası yazıyor arkadaşım bin değil bu yazılımda
bilgine

akcayhalil
22-03-2007, 10:40
ABS dosyası yazıyor arkadaşım bin değil bu yazılımda
bilgine

Arkadaşım tps yazıyor ama absa yazsa bile yalnış yazmış olabilir:8[1]:

master71
22-03-2007, 19:42
buraya yükledim bide bunu deneyin bunda 100% auto

n_keklik
24-03-2007, 13:20
arkadaşlar ben bu konuların biraz yabancısıyım mx 700 reader cihazım var la-liga-premier lig ve Lig A yı hangi yazılımla seyredebilirim.şimdiden teşekkür ederim.

akcayhalil
24-03-2007, 14:28
Arkadaşım verdiğim linkteki yazılımı yükle, peşindende *** dosyasını yükle hepsi ok.

Yumatu Mx Reader (Only the registered members can see the link)

Yumatu Mx *** (Only the registered members can see the link)

n_keklik
24-03-2007, 17:17
Arkadaşım verdiğim linkteki yazılımı yükle, peşindende *** dosyasını yükle hepsi ok.

Yumatu Mx Reader (Only the registered members can see the link)

Yumatu Mx *** (Only the registered members can see the link)

Hocam çok teşekkür ederim:45: