Orijinalini görmek için tıklayınız : 2000 cis superlusta problem
rkadaşlar yeni bir Next 2000 cis superplus aldım. 13.03.2007 tarihli yazılımı yükledim. Tüm kanallar gitti. Kanalları yeniden tarattım. Hotbirdde Multilerin 7 kanalı olduğu halde 3 *****suz kanal görüntüleniyor. Diğer 4 kanal listede yok. XXL ler de yok. Multileri yeniden tarattığımd bu kanallar beyaz renkte görünüyor. Fakat kanal listesine girmiyor. Fabrika ayarlarına gitmek istiyorum. Şifre soruyor. Fabrika ayarları şifresi kaçtır? 0000 ve 1234 kabul edilmiyor. Lütfen yardım
akcayhalil
25-03-2007, 18:11
Arkadaşım sen sadece Fta kanalları tarattırmış olabilirsin, onlara dikkat cihazında fabrika şifresi; 1208-8503 bunlardan birisi olması lazım bakarsın, kolay gelsin..
Arkadaş. Cevabın için teşekkürler. Ancak fta kanalları değil tüm kanalları tarattım. Multileri özellikle 11662 V 27000 den tarattığım halde 7 multiyi görüyorum. Fakat renk mavi değil listede beyaz olarak görünüyor. Kanal listesinde ise sadece 3 multi var. Fabrika ayarlarından kanallara girersem düzeltebilirmiyim?
akcayhalil
25-03-2007, 18:37
Arkadaşım fabrika ayarlarına dön, tekrar tarat sorunun büyük bir ihtimalle ortadan kalkacaktır...
®adakoglu
26-03-2007, 12:11
rkadaşlar yeni bir Next 2000 cis superplus aldım. 13.03.2007 tarihli yazılımı yükledim. Tüm kanallar gitti. Kanalları yeniden tarattım. Hotbirdde Multilerin 7 kanalı olduğu halde 3 *****suz kanal görüntüleniyor. Diğer 4 kanal listede yok. XXL ler de yok. Multileri yeniden tarattığımd bu kanallar beyaz renkte görünüyor. Fakat kanal listesine girmiyor. Fabrika ayarlarına gitmek istiyorum. Şifre soruyor. Fabrika ayarları şifresi kaçtır? 0000 ve 1234 kabul edilmiyor. Lütfen yardım
Kanallar gizlenmiş.Her hangi bir kanalın üzerinde ok tuşuna bas kumandadan mavi tuşa bas şifreleri 1234 yaz .Gizli kanallar gözükür.
@orniko Cıhazınız olan YE 2000 CIS SUPER PLUS'a yazılımdan öncesı ve sonrası KOMPLE FABRIKA RESETI atmadıysanız dediğiniz olay herzaman devam eder bilgilerinize.
Burdan tekrardan tekrarlıyorum NEXT SERI TUM CIHAZ'da YAZILIM öncesi ve SONRA'sı KOMPLE FABRIKA RESETI cekilmesi cıhazlarınız icin daha iyidir he şimdi diyeceksiniz HAFIZA YEDEKLEME olayını HAFIZA yedekleme olayı cıkan yenı yazılımlar ıcın değildir nasılmı uzerınde bulunan yazılımda anormal bı durum olursa ozaman KANAL YEDEKLEME yapılır bilgilerinize.
Arkadaşlar çook teşekkürler. Bulduğum yeni bir kanal listesini yükledim. Sorun çözüldü. Yeni yazılım yüklerken ALFA 73 ün uyarısını dikkate alacağım. Ancak fabrika ayarlarında kanallar ulşılmaz gözüküyor. Sistem ayarlarını mı resetlemek gerekiyor?
@orniko KOMPLE FABRIKA RESETI demek komple cıhazı RESETLEMEK demektır bilgilerinize.
1208 şifredir ayar şifresi