Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayrağımıza hakaret

kucer06
27-03-2007, 19:51
:mad2: Türk bayrağını paspas yaptı!

Hollanda'da bir işadamı, ürettiği paspasların üzerine Türk bayrağını bastı. Türk bayrağı basılı paspaslar tepki çekti.

Hollanda'nın Amersfoort şehri yakınınlarında da bulunan bir işadamı ürettiği paspaslara Türk bayrağını basarak piyasaya sundu. Türk bayrağının renkleri olan kırmızı ve beyaz renkler ile bezeli, üzerlerinde ayyıldız bulunan paspaslar Hollanda'da yaşayan Türk göçmenlerin büyük tepkisine neden oldu.

Artık şunu anlamalıyız AB'den bize dost olmaz.

Mehmet Kaynaklı
27-03-2007, 20:18
köpek ısıramayınca bol bol havlar

ekrem956
27-03-2007, 20:48

Hollanda'da bir işadamı, ürettiği paspasların üzerine Türk bayrağını bastı. Türk bayrağı basılı paspaslar tepki çekti.

Hollanda'nın Amersfoort şehri yakınınlarında da bulunan bir işadamı ürettiği paspaslara Türk bayrağını basarak piyasaya sundu. Türk bayrağının renkleri olan kırmızı ve beyaz renkler ile bezeli, üzerlerinde ayyıldız bulunan paspaslar Hollanda'da yaşayan Türk göçmenlerin büyük tepkisine neden oldu.

aynen katılıyorum ve girme cabamızı anlamsız buluyorum,

MusaKa92
27-03-2007, 20:48
bende yani girsek nolur girmesek nolur?

muzo
27-03-2007, 21:07
valla bu AB nin bize faydasından çok zararı olacak

yargıç_1
27-03-2007, 21:14
valla bu AB nin bize faydasından çok zararı olacak

evet aynen katılıyorum daha girmeden bu kadar sorunoluyorsa girence neler olur malumm_?

ESES-58
27-03-2007, 23:10

arkadaşım bilgilendirmen için teşekkürler.bu şerefsizlerin ne olduğunu bilenler biliyor bilmeyenlerde bu şekilde bilecek ,öğrenecek,gözü açılacak.masal devri bitti, VATANIMIZA,DİLİMİZE(hoş erovision a ingilizce katılıyoruz?)DİNİMİZE,MİLLETİMİZE,BAYRAĞIMIZA...bu saygısızlık ve hakaretler.EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN. saygılar not:(saygısızlık olarak algılama ama avatarına bir göz at istersen)

gs78
27-03-2007, 23:14
bi osmanlı tokadı daha lazım herhalde onlarki böyle yapıyorlar bir yerleri kaşınıyo yine bunların

kucer06
27-03-2007, 23:16
Anladım kardeşim.Ben o'nu Beşiktaşlı olduğum için koydum.Başkaca bir anlamı yok.Eğer rahatsız ettiyse değiştiririm.

ESES-58
27-03-2007, 23:26
saygılar arkadaşım.

zorlu
27-03-2007, 23:51
arkadaşlar bunlar böyle yaprıkça bir gün gelecek ab midir nedir bilemem ama TÜRKİYE ora bir girecek ab falan kalmayacak ben böyle düşünüyorum .lütfen saygısızlık sanmayın ama insan dayanamıyor bu gün bayrağımızı çiğneyen şerefsizler yanın topraklarımızı çiğnerler ama (zaten bu devirde toprağımız falan kalmadı her tarafı talan ettiler;örf ve adetlerimizi unutturmaya çalışıyorlar) hala da baştakinler ise ......durup bakmakla yeniniyorlardır değilmi?belki beni bu yazıdan dolayı eleştirip bamlayabilirsiniz ama yine de olsun be içimi döktüm sadece saygılar