Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi Akşamında Buluşalım #1
Kurtlar Vsidisi Akşamında burada buluşalım!!!!
Süperrrr kurtlar vadisi izlemeye devam o zaman.
okkeey
güzel haber sagolasın
banshee8831
29-03-2007, 17:16
evet haksızlık gideriliyor arkadaşlar.hayırlı olsun size :D
Hakan Gül
29-03-2007, 17:31
Hayranlarına müjde ama bir daha kapatılmazsa tabii..
yumuşatılıp piyasaya öyle süreceklermiş:)
TARANTİNO
29-03-2007, 18:26
Hadi hayırlısı...sağ ol Cabbari...bizde tam seni bulmak için Polat Alemdarı görevlendiriyorduk...hadi iyisin yine...:wave:
ohhh bee bu haber cok guzel saolun teşekkürler........
Eğer senaryoyu değiştirirlerse bu konsepti değiştirirlerse dizi tutmaz.Herkes bu eşkiyalar istediklerini yaptırdı diye düşünür.Ben şahsen öyle düşünürüm.Zaten yumuşatılmış!(ne anlama geliyorsa)bir senaryo dizideki karakterlere uymaz.Zaten ismindeki terör'de çıkartılıyormuş.Eğer doğruysa neye üzülürüm biliyormusunuz bir Türk olarak vatanımda o köpeklerin dediğinin olduğuna üzülürüm.
Eğer senaryoyu değiştirirlerse bu konsepti değiştirirlerse dizi tutmaz.Herkes bu eşkiyalar istediklerini yaptırdı diye düşünür.Ben şahsen öyle düşünürüm.Zaten yumuşatılmış!(ne anlama geliyorsa)bir senaryo dizideki karakterlere uymaz.Zaten ismindeki terör'de çıkartılıyormuş.Eğer doğruysa neye üzülürüm biliyormusunuz bir Türk olarak vatanımda o köpeklerin dediğinin olduğuna üzülürüm. dediklerine aynen katılıyorum arkadaşım.bir BAYRAK,bir DEVLET,bir MİLLET. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
hayranlarının gözü aydın
yani yaptılar yapacaklarını Kurlar Vadisinide hadım ettiler yani
fakat anlamadıgım dizinin bazı oyuncuları maalesef başka filmlerde rol aldılar oyuncu değişikliği olacak sanırsam
RTÜK’ün aba altından sopa göstermesi sonrasında Kurtlar Vadisi’nin hayatımızdan tamamen çıktığını sananlar fena halde yanılıyor. Diziyi sevmeyenleri üzecek, hayranlarını da sevindirecek bir haberim var:
Kurtlar Vadisi çekiliyor ve dizi yeni bölümleriyle çok yakında ekrana gelecek.
Geçtiğimiz perşembe akşamı Show TV’nin aniden Kurtlar Vadisi’nin eski bölümlerini yayınlamaya başlamasının altında da bu neden yatıyor.
Show TV izleyiciye perşembe akşamları Kurtlar Vadisi gecesi olduğunu hatırlatarak, yeni bölümlere ısındırmaya başladı.
Pana Film ve Show TV, RTÜK müdahalesi sonrasında bir süredir çıkış yolları arıyorlardı.
Ne Pana Film Türk televizyonlarının en kült dizisini gömmeye razıydı, ne de Show TV milyonlarca dolarlık yatırım yaptığı ve büyük umut bağladığı diziyi unutmaya...
Sonunda çıkış yolu bulundu.
Kurtlar Vadisi, terör konseptinden tamamen çıkarıldı.
Ekrana gelecek yeni bölümlerin Güneydoğu’yla, terörle, çatışmalarla hiçbir ilgisi olmayacak.
Yayınlanacak dizi Kurtar Vadisi Terör adını da taşımayacak.
Adı yine Kurtlar Vadisi olacak, yine Polat Alemdar kötülere karşı mücadele edecek ama terörden tamamen arındırılacak, şiddetin dozu düşürülecek.
Dizinin çekimlerine sessiz sedasız başlandı bile...
Show TV iki-üç hafta daha perşembe akşamları tekrar bölümleri yayınladıktan sonra Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerini nisan ortasından itibaren ekrana getirecek.
Kurtlar Vadisi’ni tartışmaktan bıkmayanlara ben yeni malzemeyi verdim, buyrun tartışın.
Diziyi iyice sulandırdılar.İstediklerini elde ettiler.
yakupowersky
30-03-2007, 00:09
evet bakalım ne olacak sımdı
resul1967
30-03-2007, 01:24
çok sevindim bilgi için saol
orhan1970
30-03-2007, 01:41
şuan yeni haber aldım kurtlar vadisi nisan ayında başlıyormuş emin olun çok sevindim inşallah arkası gelir tabii kurtların kendi kanunlarıyla pkk ya boyun eğmeden türkiyemiz vatanımız ve halkımız için hayırlı olması dileklerimle kurtlar vadisinide bayya özlemiştik
Okan SAT
30-03-2007, 03:02
aynen katılıyorum arkadaşa yumuşatılacakya o dizi ne reyting yapabilir nede harcadığı parayı kurtarabilir zor gibime geliyor
ama belli olmaz bakarsınki bölümler ilerledikçe dizinin şeklide değişir umarım böyle olur
banshee8831
30-03-2007, 03:25
hadi gözünüz aydın arkadaşlar bize yine bomboş perşembe geceleri kaldı :D tamda draglık :D
cok uzuldum,hadimlanmis haliyle hic ise yaramaz.yaziklar olsun izlemeyi dusunmuyorum.kurtlar vadisi teror bulumlerinin cekilmesini arzu ediyorum.
esenelektronik
30-03-2007, 10:07
evet arkadaşlar herkeze hayırlı olsun ama bakalım ne oyunlar oynanmıştır bu dizinin üstünde eski güzelliğiyle gelecekmi sevmeyenler çatlasın ne mutlu türküm diyene
YANSIMA_38
30-03-2007, 10:24
selamun aleykum evet arkadaslar baltalanarak ızletılecek dızının ne anlamı kalır orası merak konusu bakalım baslasın hep beraber goecez...! (yaradana emanetsınız)
akbas100
30-03-2007, 11:07
Bu habere çok sevindim. Nisan da başlıyormuş, başlayınca göreceğiz kısıtlamaları ama yine de kurtlar vadisinde kısıtlama olmaz diye düşünüyorum.
İnşallah hayırlısı olur.
kurtlar vadisi hayranlarına hayırlı olsun
omer_faruk
30-03-2007, 13:28
beylerrr desenize vadi ısınmaya başladı.şu dizi bi ekrana gelsede izlesek yaw ama inş bekledimiz gibi olur
yine kurtlar vadide dolaşıcak desenize sevindirici bir haber
yav aslında saçma bence sezon bitti bence eylül ayında koymaları lazım
selametle
bilgi için teşekürler makas makas makas
sağolasın benim için büyük bi moral kaynağı oldu çoooooook teşekkür ederim
Baki TÜRKOĞLU
30-03-2007, 16:28
Çok iyi oldu bu haber...
costantin
30-03-2007, 18:13
bence yerinde bir karar olmuş her işte bi hayır vardır.belki şimdi daha heğecanlı olacak ....eski kurtların yerini tutmaz ..hayırlısı..
samet_45
30-03-2007, 18:31
yalnış yerde yalnış mesaj yazdınız!!!!!
sonunuzu hazırladınız
saraçTürk
30-03-2007, 19:11
Bakalım ne kadar makas atacaklar. Dışarıda amerika da alkansas valisi ayıoğlu
ayı Türkleri kötüleyen avusturyalı adı aklıma gelmeyen bu kişinin filmlerini seyrettirdiler. bunlar hangi akla hizmet ediyorlar,sanki pkk lı gibiler elimizden şeker alır gibi diziyi de aldılar. Saygılar
Arkadaşlar hayırlı olsun hasret bitiyor
yaşar-20
31-03-2007, 00:38
yanlış hesap bagdattan döner demişler tabiki hatayı anladılar
desenize efsane geri dönüyor merakla bekliyoruz vallahi
haber cok sevindirici hocam calışmaların da başarılar dilerim.
doktormsb
31-03-2007, 10:17
Eğer senaryoyu değiştirirlerse bu konsepti değiştirirlerse dizi tutmaz.Herkes bu eşkiyalar istediklerini yaptırdı diye düşünür.Ben şahsen öyle düşünürüm.Zaten yumuşatılmış!(ne anlama geliyorsa)bir senaryo dizideki karakterlere uymaz.Zaten ismindeki terör'de çıkartılıyormuş.Eğer doğruysa neye üzülürüm biliyormusunuz bir Türk olarak vatanımda o köpeklerin dediğinin olduğuna üzülürüm.
Aynen katiliyorum arkadasim...
bilgin6401
31-03-2007, 12:10
makas yemiştir attık.
Kurtlar vadisi yeniden başlaması sevindirinci bir haber olduğu su götürmez bir hakikat bundan rahatsız olan veya memnun olanlar hangisi üstün acaba ???????
ugurdikdonek
01-04-2007, 23:57
tabiki bazılarının işine gelmedi...
kurtlar vadisi devamlı degişik konularla hiç bitmesin
çok degişlik yapmışlar sizin anlıcanız kuşa çevirmişler mani olanlar seyretsinler ben sagır odayı seyretiyorum kıral bir dizi
KURTLAR VADİSİ'NİN YENİ BÖLÜM TANITIMLARI SHOW TV EKRANLARINDA DÖNMEYE BAŞLADI
Kurtlar Vadisi efsanesi ekranlara yeniden dönüyor. Polat Alemdar teröre karşı değil artık haksızlıklara karşı savaşacak.
İşte şiddeti azaltılmış ve "silahsızlandırılmış" Polat alemdarın görüntüleri...
Görüntüler geliyor...
Only the registered members can see the link
TARANTİNO
03-04-2007, 22:01
Desenize Kurtlar Vadisi...Kuzular Vadisi oldu...:)
yasarsen03
04-04-2007, 00:33
peki bi kanıt varmı tekrar ekranlara geleceği hakkında kurtlar vadisndeki bazı oyuncular yeni çıkan ayrılık dizisinde oynuyor onlar nolcak ayrılık dizisini çıkarmazlardı öyle bişi olsaydı diye düşünüyorum ben bence yalan
peki bi kanıt varmı tekrar ekranlara geleceği hakkında kurtlar vadisndeki bazı oyuncular yeni çıkan ayrılık dizisinde oynuyor onlar nolcak ayrılık dizisini çıkarmazlardı öyle bişi olsaydı diye düşünüyorum ben bence yalan
kardeş konunun gerçeklil payını bilemeyiz ama konu alında alıntı yapıldıgı yey yazılı
selametle
:angry8: bu dizi bence tutulmaz kuşlar vadisi :clap2:: en kıral sagır oda iyi sehirler:clap2::
Arkadaşlar Kurtlar vadisini seyretmekte veya zevk almaktaki amaç her zaman Türkiyedeki gercekleri yansıttığı içindi,fakat şimdi gerçeklerden uzak şiddeti yansıtan sıradan bir filim olarak karşımıza çıkması nekadar doğru sizce, kaldı ki
olanbiteni yansıtmak yanlış olmamalı..
coscos1222
07-04-2007, 23:51
Kurtlar Vadisi yeni bölümlerinin yayın tarihi belli oldu. Operasyon hedef 19
Nisan. Kurtlar Vadisi Günün de, Kurtlar Vadisi saatinde buluşalım
kaynak
reklamları çıktı sanırsam bu hafta başlıyor
hayırlı olsun
yakupowersky
09-04-2007, 22:29
hehehr yakındır vadıye gırıs yapacagız bakalım bu sefer konu nasıl gıdecek
Kurtlar Vadisi gün sayıyor
Kurtlar Vadisi'nde son iki gün. Herkesin merakla beklediği dizinin yayınlanmasına iki gün kala hazırlanan yeni afişler bilbordlara asıldı.
Aynı gece ve aynı saatte
Türkiye’nin en çok izlenen ve en çok konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi, yeni bölümleriyle, 19 Nisan’dan itibaren her Perşembe Show TV ekranında olacak.
Herkesin merakla beklediği dizinin yayınlanmasına iki gün kala hazırlanan yeni afişler bilbordlara asıldı.
Kurtlar Vadisi Pusu’da, en büyük, en karanlık hesaplar ortaya dökülecek. Efsane bu kez, dünyanın en acımasız efendisine, paraya baş kaldıracak. Düşman koltuğunda bu defa, bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu ve dünyanın en zengin ailelerinin idaresindeki “küresel çete” oturacak. Türkiye yine nefesini tutacak, Polat ve ekibinin, dünyaya hükmetmek için Avrasya’yı yönetmeye kalkanlarla mücadelesini izleyecek
İLK BÖLÜMDE NELER VAR
Kurtlar Vadisi Pusu, işadamı Çağrı Toros’a yapılan suikastla başlıyor. Olayı bir terör örgütü üstlenmiş ve eylemin tetikçileri yakalanmıştır. Ancak Polat Alemdar, suikastın arkasında açıklananlardan başka nedenler ve güçler olduğuna inanmaktadır. Öncekiler gibi bu davanın da gerçek failler bulunmadan kapanmamasını ister. Artık faili meçhuller, sebep ve sonuçlarıyla, çağın en önemli silahı olan “para” üzerinden takip edilecektir. Adım adım delillere ulaşmaya başlayan Polat, Toros Ailesi’yle doğrudan temas kurmaya çalışır. Benzer eylemlerde uygulanan stratejilerin tekrarlanacağı beklenirken, kötü bir sürprizle karşılaşılır. Polat’ın ekibi “Pusu”ya düşürülmüştür…
YANSIMA_38
17-04-2007, 15:35
bakalım nasıl bır dızı cıkacak ortaya bekleyıp gorecez hayırlısı (yaradana emanetsınız) ...!
hagiwatt
25-04-2007, 18:12
yeni bölümü yarın yayınlancak bakalım nasıl tat verecekmi?
bu akşam yeni bölümü var bakalım nasıl olacak
anthony99
26-04-2007, 19:12
bu akşam yeni bölümü var bakalım nasıl olacak
bunu iyi dedin üstat.:45:
tam polat ambulansa giderken kapı açıldı ve polatin yüz ifadesei, değişti en kıyak yerde kestiler diziyi:(:(
anthony99
27-04-2007, 18:19
sorma be üstat. hemde tam yerinde. gıcık bunlar yaw insan bari o bölümüde gösterir dimi.
Pasilobus
27-04-2007, 18:40
bence eski tadı yok
hala ajanlarla şunlarla bunlarla dizi çekmeye çalışıyorlar polat tek kurtarıcı gibi oldu bence makası yedi artık zor reiting toplar
DEJAVU®42
03-05-2007, 05:38
Diziler liginde ise Kurtlar Vadisi Pusu’nun geri dönmesinin heyecanı yaşanıyor. Ancak ekranın reyting rekortmeni dizisi, eski günlerini de mumla arıyor. Üstelik ellerinden geleni de yapmışlardı. RTÜK darbesi yedikten sonra, dizinin şiddet dozunu bariz şekilde azaltmışlardı. Hatta bu hafta yayınlanan bölümü sadece tek bir yaralamayla (o da bıçakla) kapatmışlardı. Oysa bir zamanlar Kurtlar Vadisi’nin tek bölümünde bile onlarca kişi öldürülüyordu. Kimisi kurşunla, kimisi bombalarla, kimisi akla hayale gelmeyecek tuzaklarla hayata veda ediyordu. Takipçileri hatırlayacaktır; dizi bittiğinde toplam ölü sayısı iki binleri geçiyordu. Fakat görünen o ki, kurşun artık reyting getirmiyor. Baştan beri kimi zaman ağır silahların da kullanıldığı bir muharebe şeklinde devam eden Sağır Oda, ilk onun içine hiç giremiyor.
İşte rakamlar ortada. Aşkın dizisi Binbir Gece, Vadi’yi neredeyse ikiye katlıyor. Töre dizisi Sıla, her iki reyting grubunda birden Kurtlar’a fark atıyor. Acı Hayat, Yaprak Dökümü, Avrupa Yakası ve Ihlamurlar Altında da Kurtlar Vadisi Pusu’yu, iki reyting liginden en azından birinde altına almayı başarıyor. Kabul edelim ki yine de kötü değil Kurtlar’ın reytingleri. Öyle olsa ilk on dizinin arasına giremezlerdi. Ama altını çizmek gerekiyor, asla eskisi gibi de değil işleri. Dizilerin yarattığı furyanın yerini, yazın başlamasıyla birlikte yarışmalar doldurmaya başladı. Bütün yarışmalarda gerilim çok yüksekti. Bu hafta da herkes yine birbirini haşladı.
pencere77
03-05-2007, 10:31
kurtlar vadisi şimdiye kadar belki 2 veya 3 bölüm anca izlemişimdir.önceki yıllardakiler dahil.izlediğim bir dizi olarak kayıtlarımdayoktur
kurtlar vadisi ara verdi insanları soguttu hep aynı muhabbetler am yinede bana göre tartışmasız türkiyenin en iyi dizisi
selametle
pencere77
03-05-2007, 16:56
benim favori dizim yağmurdan sonra'dır stv kanalındaki.bu akşam 19.50 gibi başlar
zafer murat
03-05-2007, 16:58
siz bu akşamki bölümü bi görün bakalım ortalık kızışıyor silahlar patlıyor işte frangman
benim favori dizim yağmurdan sonra'dır stv kanalındaki.bu akşam 19.50 gibi başlar
ooooo hocam oda güzel gerçekten bende bazen takip ediyorum abartmadan güzel yayın yapıyorlar
muzip_netci
03-05-2007, 17:16
dizi daha yeni başladı hakkında yorum yapmak yanlıştır. Kurtlar vadisi dizi türkiyede tarih yazan ve osman sınav sayesin ilkleri olan dizidir. Reyting'e gelince bir kaç sonra en iyi renytingi kim yapıyor bakalım
Sağır oda süper bi dizi ben Kurtlar vadisi'ni önceden izliyordum ancak şimdi Sağır oda yı izliyorum.Hiçbir bölümü kaçırmıyorum.Sağır oda Perşembe günleri 22:00 da başlıyor bence izleyin süper bi dizi.
Konular birleştirilmiştir!!!!
evet arkadaşlar vakit geldi bakalım bu akşam neler dönecek
ömer yazıcı
10-05-2007, 21:42
kurtlar vadisi hala en gözde dizidir bence en çok izlenen diziler arasında birinciligi kapmış durumda.
DEJAVU®42
10-05-2007, 21:59
kurtlar vadisi birazdaha aksiyona dönmeli böyle bilmece cözer gibi dizi devam ediyor eski kurtlar vadisi formatına döndügünde yine Türkiyede bir numara olur arkadaşlar şimdilik öyle bişey yok
dün akşam kurtlar vadisi ırak vardı yine nostalji yaptık çok iyiydi
süper heyecan var
sizce dayı öldümü yaşıyormu?
MusaKa92
18-05-2007, 00:03
yaşıyacak
Bölümün sonu harika oldu :) bakalım haftaya ortalık nasıl karışacak
DEJAVU®42
18-05-2007, 01:42
evet bencede bölümün sonu güzeldi ozelikle polatın silahını tekrar eline alması iyi oldu haftaya ne olacak heycanla bekliyorum
nedendir bilmiyorum ama buluta sinir oluyorum adam süper rol yapıyor bir o kadarda gıcık oluyorum
MusaKa92
18-05-2007, 11:14
rolünü düzgün yaptığından gıcık oluyorsundur üstad
dizide fazla kalamayacak gibi duruyor.:D
MusaKa92
18-05-2007, 11:25
Valla haklısın Saray
Pasilobus
18-05-2007, 15:39
bence dayı ölmedi hala yaşıyor
Bence dayı ölecek
dizinin gidişatı onu gösteriyor
muratbaybo
19-05-2007, 09:07
ben bu dızıyı ılk basta begenıyordum fakat son gelısen bolumler ıtıbarıyle neye hızmet ettıgını anlamakta gucluk cekıyorum devlet ıcınde devlet gıbı ve cogu ınsan sadece polatın karızması ıcın bu dızıyı seyredıp onu ornek alıyor ve mafya turu ınsanlar turuyor gelecekten kaygılıyım
ZaLiMFeLeK
21-05-2007, 17:37
nedendir bilmiyorum ama buluta sinir oluyorum adam süper rol yapıyor bir o kadarda gıcık oluyorum
bilmeyecek ne var CABBARİ kardeşim. adamın kendisi gıcık ta ondandır.:D :D :D
ZaLiMFeLeK
21-05-2007, 17:44
ben bu dızıyı ılk basta begenıyordum fakat son gelısen bolumler ıtıbarıyle neye hızmet ettıgını anlamakta gucluk cekıyorum devlet ıcınde devlet gıbı ve cogu ınsan sadece polatın karızması ıcın bu dızıyı seyredıp onu ornek alıyor ve mafya turu ınsanlar turuyor gelecekten kaygılıyım
adı üstünde filiiiiiiiiiiim poliiiiiiiimmmmmmm.
eğer insanlar bir filmden etkilkenip kabadayılığasoyunacak kadar saflaşabiliyorsa bunda filmin dizinin suçu ne.
yetişkin erkek çocuklarımıla birlikte izliyorum ve çozuklarım hiçte özenmiyorlar.
umarım birdaha bu dizi ile ilgili aynı polemikler tekrar yapılmaz.
amerikan filmlerinde ne polatlar var kmseden ses çıkmıyor iş kurtlar vadisine gelince neden işler değişiyor anlayamıyorum.
soluk so9luğa izlenen bir dizi çekiyorlar bu bile önemli!!!
anthony99
22-05-2007, 17:32
ortalık iyice karışıyor.
6.bölüm frangmanı için tıklayınız. (Only the registered members can see the link)
muhteşem
24-05-2007, 17:54
bu akşam yeni bölüm heyecanı var
bence yine sürüklemeye başladı dizi
Bakalaım polat bu sefer kaç kişiyi öldüecek:)
ZaLiMFeLeK
24-05-2007, 20:29
elini bulaştırdı artık :D :D :puah: :puah:
lordlordleon
24-05-2007, 20:57
paylaşımk için sağol bence dizi süper gidiyor çekimler süper
dizi başladı :) hadi iyi seyirler
acaba babayı öldüreceklermi?
bulut pis pis camide yanına gidip oturduya?
anthony99
30-05-2007, 16:58
bu ölüm bence nefesleri kesecek polati yice gerdi namussuzlar:)
YANSIMA_38
30-05-2007, 20:22
yanı savunun lennnnnnn mı dıcek polat CABBARİ sence kardes...
yanı savunun lennnnnnn mı dıcek polat CABBARİ sence kardes...
ben çok polat taraftaraı değilim yada kurtlar vadisi taraftara
ancak piyasada o kadar çok saçma sapan diziler varki onların yanında izlenmeye değer buldugum için herkese tavsiye ediyorum
YANSIMA_38
30-05-2007, 20:40
evet bekleyıp gorelım sımdıden fragmanı bakıp da hevesımızı kırmayalım ..
DEJAVU®42
31-05-2007, 17:01
evet bu akşam kurtlar vadisi izlenme rekoru kıracak gibi görünüyor ve bu geceden sonrada eski aksiyon sahneleri gelmeye başlar artık bu diziye monotonluk yakışmıyordu zaten heycanla bekliyoruz akşamı
bu bölüm pek heyecanlı değildi zaten bitmek üzere ama haftaya kesin daha heyecanlı olacaktır
her bölümdede aksiyon olmazki, rtük var :)
DEJAVU®42
01-06-2007, 04:00
evet ya ne bekledik ne cıktı bu bölüm cok monoton gecti ne oluyor bu diziye yaw gitikce düzelecegi yerde gitikce romantik duygusal bir dizi olmaya başladı
tamamiyle acınaklı dokunaklı bir bölüm olmuş
tek hoşuma giden yanı polatı iyice gerdiler kesin bu işin sonu kan:):)
Fener_lim
01-06-2007, 11:17
Acaba ömer efendiyi vuracaklarmı . aynen polatın fuat'ı vurdugu gibi...
anthony99
02-06-2007, 15:07
Acaba ömer efendiyi vuracaklarmı . aynen polatın fuat'ı vurdugu gibi...
eğer öyle bişey yaparlarsa kendi sonlarını hazırlarlar bence.
anthony99
07-06-2007, 16:14
polat sanırsam bırakacak bu işleri dizide böylelikle sona erecek
zaten sagır odaya rkip çıkarmışlardı onun finali bu hafta yani bugün buda artık 3-4 hafta sonra sona erer
selametle
MusaKa92
07-06-2007, 17:20
PoLat ßaßasına kavuşuyoR herhaLde. RekLamlarda gösteRdi. Çok manyak yapışıyoR ßuLut'un ßoynuna :D
DEJAVU®42
07-06-2007, 17:28
sanmıyorum dizinin bitecegini bukadar kolay pes etmez sanırım dizi ekibi daha devam edecektir ama biraz format degiştirierek devam edecektir
yavaş yvaş dizide kan akmaya başlayacak sanırsam:)
az kaldı başlamasına
bulletfromhell
07-06-2007, 21:59
yok ağam bu dizi bitmez...belki yaz tatiline çıkarlar ama eylülde daha psikopat bi geri dönüş olacak....sağlam bi kaynak söyledi bana.....e artık onun yalancısıyız....
dün akşamki bölümü güzeldi fekat sonunu izleymedim ne oldu
kriptexi verdikten sonra polat arabaya binip gitmişti sonra kapattım
dunku bulum sezon finalimidi yoksa bu hafta yine yayinlanacak.
caner1960
08-06-2007, 13:33
Kaç bölüm gösterdilerki sezon finali olsun.Ama olabilirde.
ronin0101
12-06-2007, 14:58
konsept cok güzelde arkadaslar bir sahne saatlerce sürüyor.
toplama baktıgınızda aslında 20 dakika butun konu bu yönden sıkıcı oluyor biraz.
dün akşam koca senenin bir özeti vardı ne adamlar ölmüş yaw:)
aynı bölümleri veriyorlar
zafer murat
22-06-2007, 13:54
evet dün akşam 1'E kadar izledim vallah tüm bölümleri izleyebildil özetleyerek geçildi tabi :)
Bu aralar kurtlar vadisinin gecen seneki bölümleri show tv de ara ara yayınlanıyor
selametle
Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link 10. BÖLÜM Polat ve adamlarının ofislerinde patlayan bombanın ardından hayatta kalmak için verdikleri mücadele, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak.
Polat Alemdar, ofisine bomba koyanların kimler olduğunu, hangi kirli ittifakın parçası olduklarını çözmeye çalışacak. Polat'ın bombaya verdiği cevap ise sadece istihbaratlar savaşını tetiklemekle kalmayacak, aynı zamanda en yakın adamlarından biriyle de çatışmasına neden olacak. Tam bu noktada, sezonun kilit sorusu devreye girecek: "Hangi adamı Polat Alemdar'ı öldürmek istiyor?.."
Özgür Erge
16-09-2007, 21:30
resim de problem var bakarmısın bu arada hoşgeldin umarım aynı şeyleri yapmazsın
nasıl resım ekleyebilrim
yardım edermısınız
ha bide bana mı dedın aynı seuı yapmazsın diye
polatın bombadan sonra düşecegi resmı bende var bunu eklemek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
polatın bombadan sonra düşecegi resmı bende var bunu eklemek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
Burada gerekli bilgiler var denemelerinizi bu bölümde yapınız Only the registered members can see the link
bulletfromhell
16-09-2007, 22:31
bence 4 kişilik çekirdek kadro (olat,memati,erhan,abdülhey) ölmeyecek....yaralanma olayıda ancak senaristin kurgusuna kalmış bi durum...tabii önemli olan o bombayı oraya kimin koydurduğu....bana göre 4 tane baronun işi değil bu...en azından teknik olarak öyle olması gerekir....öyle olmazsa dizinin hikayesi çok basitleşir...çünkü kurtlar vadisi her zaman için komplike ve karmaşık olayların senaryosudur...sabırsızlıkla perşembe akşamınmı bekliyorum
abi fragmanında 150 kişi ölüyor neredeyse bakalım dizide kimler ölecek herhalde bir mahelle adam ölecek:):):)
pencere77
17-09-2007, 13:22
bu diziyi izlemem.ban çok akılcı gelmiyor
abi fragmanında 150 kişi ölüyor neredeyse bakalım dizide kimler ölecek herhalde bir mahelle adam ölecek:):):)
2 gun kaldı.Aslında terör iyiydi ya :frown:
Bu akşsamki bölüm özeti 1 ci mesajda
Yayın saati ne tam bilen varmı tv de 20.00 de yeni bölüm diyor ama show un sayfasında 21.15 denmiş hangisi doğru acaba :rant:
Yayın saati ne tam bilen varmı tv de 20.00 de yeni bölüm diyor ama show un sayfasında 21.15 denmiş hangisi doğru acaba :rant:
20.00 da özeti olabilir
ya şimdi bir uyuarı yazısı geçti sanırsam diziy bir uyarı verilmiş ama dizi yeni yeni başlıyor
Şu anda özet vat 1 saat sürer artık
ben gecen hafta izleyememiştim iyi oldu özeti
Show TV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin geçen haftaki bölümü nefesleri kesmişti. Polat Alemdar ve adamları Mersin'den gemiyle getirilen bomba yüklü mavi minübüsü yakın takibe almıştı.
Polat, 06 plaka takılarak Ankara'ya mesaj vermeyi hedefleyen bomba yüklü minübüsü ne yapacak.
Polat'ın savaş açtığı ulusalcı çeteler neler yapıyor?
Liman kapma yarışı nasıl sonuçlanacak?
Polat Alemdar, neden bir tıra pusu kuracak?
Kurtlar Vadisi Pusu'nun perşembe akşamı yayınlanacak 12. bölümü yine nefesleri kesecek.
bu akşamki bölümü süperdi
tamer abdülheyi ele verecekmi acaba?
reklam girmişti kapattım
arkadaslar kurtlar vadisinin bugunku bölumunu izleyenlere soruyorum polat ölücekmi,yasıcakmı?
arkadaslar kurtlar vadisinin bugunku bölumunu izleyenlere soruyorum polat ölücekmi,yasıcakmı?
Polat ölmez arkadşaım ölürse dizi biter
Polat NASIL kurtulur?
Kurtlar Vadisi fanatikleri panikte! 10 katlı binadan atlayan Polat'ın akıbeti ne olacak?
Kurtlar Vadisi fanatikleri panikte! Son bölümde düşmanı Vural'a sarılıp, 10 katlı binanın çatısından aşağıya atlayan Polat Alemdar'ın akıbeti ne olacak?
Mayından, sayısız kurşunlamadan, iki kürek kemiğinin arasına saplanan avcı bıçağından kurtulan Polat'a 10 kat yükseklik ne yapar ki? Peki "mucize kurtuluş" nasıl gerçekleşecek? Yüksel Aytuğ'un aklına gelen alternatifler şunlar:
1. Polat, hasmını altında tuttuğu için, düştüklerinde Vural, "itfaiye yastığı" işlevi görecek.
2. Eski Türk filmlerinde intihara kalkışan kadın, inşaattan atladığında hep kum tepesinin üstüne düşüp, kurtulurdu. Belki böyle bir şans, Polat'a da nasip olacak.
3. Polat, son dönemde kendisini sırtından vuran delikanlıyı bile affedecek kadar iyiliksever oldu. Belki de beşinci kata gelmeden kanatlanıp, melek olacak!
4. Polat, ustaca gizlediği (!) bungee jumping halatı sayesinde boşlukta asılı kalacak. Ya da uçurumdan düşen James Bond gibi paraşüt açacak!
5. Tesadüfen yoldan geçen pamuk yüklü kamyonun üstüne düşecek.
6. Verilmiş sadakası olacak.
7. Öldürmeyen Allah öldürmeyecek...
Kaynak :Yüksel Aytuğ / SABAH
Arkadaşlar sizce hangisi olacaq bi tahminde bulunalım baqalım hangisi olacaq ?:wave:
Bence 7. Öldürmeyen Allah öldürmeyecek... :D:D:D
Bencede 7. Öldürmeyen Allah öldürmeyecek...
:8[1]: :8[1]: :8[1]:
ArkadaŞlar Hayirli Pazarlar Farketmedİgİnİz Bİr Şey Var Zafergİl Yukari Çikarken AŞagida Kamyon Vardi Mutlaka Okamyonu Ona GÖre HazirlamiŞlardir Tabİkİ HerŞey Allahtan Ama Tetbİrde AlmiŞlar:49:
abdulrezzak
03-02-2008, 17:30
ArkadaŞlar Hayirli Pazarlar Farketmedİgİnİz Bİr Şey Var Zafergİl Yukari Çikarken AŞagida Kamyon Vardi Mutlaka Okamyonu Ona GÖre HazirlamiŞlardir Tabİkİ HerŞey Allahtan Ama Tetbİrde AlmiŞlar:49:
aynı düşüncedeyim kamyon benimde dikkatimi çekti kesin kasasına düşücek ve hatta aracın içinde gizlice abdüleyde olcak ve vuralı kaçırıp koz olarak kullanarak diğerlerini kurtarcak :puah: ahanda şuraya yazıyorum böyle olmazsa söylersiniz :sunglasses2:
Yada aklıma yeni geldi o deli warya deli gene o bişeler yapıp kurtarır :D:D:D:D:puah:
Dantexx2
03-02-2008, 17:57
Delinin üstüne düşecek :D:D
bulletfromhell
04-02-2008, 01:14
valla epey orijinal fikirler çıkmış yorumlarda...dizinin senaryo ekibi daha orijinal ve insanları oldukça şaşırtacak bişeyler yapmadıysa dizi sıradanlaşmıştır kanaatimce ve rating olarak yerlerde sürünmeye başlamadan önce sezon sonu bitirip ,2 sene falan ara verip yeni fikirler üretmeden çekmesinler bence....selametle
Adam Başrolde, Film bu Gerçek Hayat olsa Öldürmeyen Allah Öldürmez deriz ama; Film de öldürmeyen Senarist Öldürmez.
ŞAVKÇI09
04-02-2008, 01:21
Polat bence de kamyon a düşecek.Memati de hakanları halledecek.
hayaliisim
04-02-2008, 19:49
Bence,Polat, hasmını altında tuttuğu için, düştüklerinde Vural, "itfaiye yastığı" işlevi görecek ve kurtulacak.
kabak tadı vermeye başladı artık...orijinal fikirlerle dolu bi senaryo lazım bu diziye,herkesin önceden tahmin edebileceği şeylerle dolu bir senaryo yakışmıyor bu diziye....
kabak tadı vermeye başladı artık...orijinal fikirlerle dolu bi senaryo lazım bu diziye,herkesin önceden tahmin edebileceği şeylerle dolu bir senaryo yakışmıyor bu diziye....
katılıyorum...
matrix1977
04-02-2008, 21:17
bence denize düşecekler
yapımcılar bu filmi bitirmeye karar vermiş sanırım.gidişat bunu gösteriyor
Mehmet Kaynaklı
04-02-2008, 22:15
ben yanlış anladım yorumlar dizi içinmiş :D
Polat artık bi superman adamın girmediği kılk kalmadı yahu ne diyelim hakkında hayırlısı. :)
abdulrezzak
06-02-2008, 15:14
Sonuç burada :D Only the registered members can see the link
Yine mi Irak'â kaçıyorlar anlamadım yaw ,nedir şu alexander hikayesi onuda çözemedim. :D
abdulrezzak
06-02-2008, 15:29
Yine mi Irak'â kaçıyorlar anlamadım yaw ,nedir şu alexander hikayesi onuda çözemedim. :D
onuda yarın alarız artık :D:rockon:
onuda yarın alarız artık :D:rockon:
Evet sabırsızlıkla bekliyorum. :wave:
bulletfromhell
07-02-2008, 00:15
yaw herşey iyi güzelde ,zaten kurtlar vadisi dizisi orijinal çetrefillikleri için sevildi ve tutuldu...ancak zaman zaman bazı şeyler çok basite indirgendiği zaman hepimizde 'acaba orijinal fikir bulmakta zorlanıyorlarmı' intibası uyanıyor ki buda bizde azda olsa yavan bir tat bırakıyor.... :wave:
turkocigo
07-02-2008, 01:03
5. Tesadüfen yoldan geçen pamuk yüklü kamyonun üstüne düşecek.
kurtlar vadisine göre polatın ölmesi imkansız:8[1]:
beyler dizinin orjinalliğini bırakında verilen mesajlara bakın adamlar herseyi milletin gözü önüne seriyor kurtlar vadisi dizisinde 2005 yılında olması gerek deli hikmet adama diyor ki sen cumhurbaskanı olarak kimi sececeksin diyor adam biz secemiyoruz meclis seciyor diyor deli hikmetin cevabı 2007 ye gelince gorursun diyor boyle yuzlerce mesaj aydınlatma var örgüt işinde işlerin nasıl gittiği şeker kacakcılıgının nasıl oldugu dahası dahası benim için polatın nasıl kurtulacagı önemli değil bu bölümde hangi mesajların verileceğidir
alaattinboy
07-02-2008, 18:26
olunce kutulur............
Neyse arkadaşlar bu akşam göreceğiz az qaldı :)
Forumun altına cendere müziği yükletecem açılınca çalsın. :D
Polat Kurtuldu gözümüz aydın :D Kamyona düştü içindede konfeksyon firelerri wardı ölmedi zuhahah :D:D:D way bea tesedafe baq :)
yaw bu iskender büyük kim anlayamadım?
abdulrezzak
15-02-2008, 11:02
hehe evet arkadaşlar tahmiinlere devam edelim dünkü bölümde kızı patlattılar sizce polat ne yapacak dersiniz?
iyice karıştı dizi devamlı bir büyük bir baş bir lider çıkıyor saçmalamaya başladılar bence??
birde ihtiyarlar kim onu anlamadım?
Bu bölüm superdi memati ölecekmi sizce?
Memati ölmezzzzzzzzzzz,ölürse dizinin zevki kalmaz.. :):)
yalcinticaret
14-03-2008, 03:29
bu bölüme bakarsanız herkes gidici
bulut u muro öldürecekk
muro yu çeto öldürecek
memati yi iskender öldürecek
hakan ne zaman ölecek belki bunların yanında da gider elbettt bölüme bakacak olursak
snark333
14-03-2008, 05:35
Olurmu olur!
dizi zaten tamamen karıstı.birde bakmışsın hakan silahı İskendere döndürmüş.....
Birzamanlar Abdülheyin ihaneteni çevirdikleri gibi...Memati bir şekilde kurtulması lazım yoksa dizimi bitecek....
her nefis ölümü tadacaktır:)
dangermobil
14-03-2008, 12:18
mematinin olmesi diziye çok reyting kaybettirir gibi geliyo.heyacan olması için dizideki herkesi gelecek bolumde gidecekmiş noktasına getirdiler.mematiyi ihtiyarların kurtaracağını tahmin ediyorum.polat ateşi yaktı malum karşılıksız kalmaz yardım gelir arkandayız dediler :)
ama haliyle burdan en az biri gidecek benim tahminim muro.bulut ve memati kurtulur...
Memati ile Bulut olmazsa bu dizi izlenmez arkadaşlar. :8[1]:
yargıç_1
14-03-2008, 15:13
bir zamanlarda çakır olmazsa izlenilmez deniliyordu şimdide memati bakalım ne olacak onunla kıyaslama yapılırsa eğer memati gider gibi görünüyor.
birde isender polatın büyüklerle birlikte olup olmadığını deniyor olabilir mematiyi feda ederek onların yanında olp olmadığını deniyor olabilir.
mematiyi diziden atmazlar sanmıyorum birşekilde kurtulacaktır
selametle
Aynen GülüM:8[1]::8[1]::8[1]:
yarını sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar.memati inşallah gitmez.bencede son anda iskender öldürmekten vazgececek.bence hakanda en kısa zamanda yolcudur
sabit karakterlerden biri kolay gitmez sanırım:yell:
TEKNİSYEN101
19-03-2008, 15:20
Aynen GülüM:8[1]::8[1]::8[1]:
Bencede Gülüm :8[1]: :8[1]:
gerçektende bu ikilinin konuşmaları bir harika özeliklede Gülüm kelimesi
Memati ölürse bütün forumu banlarım :D:D
Memeti ölürse bütün forumu banlarım :D:D
Mematiiiiii yapma be gülüm ..nolur kurtul :D:D:D sen ölemessin gülüm...:puah:
Memeti ölürse bütün forumu banlarım :D:D
Memati ölmez ,ölemez....
turkocigo
19-03-2008, 19:33
Memati ölmez ,ölemez....
hepimiz türküz hepimiz mematiyiz. :8[1]:
Cr@zY_H@k@N
20-03-2008, 02:03
Umarım Tike® Admin Tarafından :D :D :D BANLANMAM...:D :D :D
Umarım Tike® Admin Tarafından :D :D :D BANLANMAM...:D :D :D
Yarın akşamı bekleyeceğiz artık :D
TEKNİSYEN101
20-03-2008, 03:03
Memati ölürse bütün forumu banlarım :D:D
olurbe gülüm
:8[1]: :8[1]:
arkadaslar iskender mematiye polat seni sattı diyecek gel bizimle çalış diyecek oda kabul etmiş gibi görünecek
memati diziden çıkıyor...polat benimle anlaştı...güle güle mematiii..:wave:
bu gün yok yeni bölüm arkadaşlar boşuna beklemeyin haftaya kaldı mematinin durumu
mertcan25
20-03-2008, 16:56
bu boyle son bulmaz vardır bir güzellliyi dizinin :)
turkocigo
20-03-2008, 17:21
bugün yeni bölümü yok dizinin.
:puah: :puah: :puah: :puah: neyazıkki yine geçen aftanın oynuyan bölüm oynuyacakmış düşünüyorlar ölsünmü ölmesinmi mebati ölmiyecek arkadaşlar:puah: :puah: :puah: :puah:
Birşey olmaz aslan gibi adam... gene kurtulur :)
neden yeni bölüm yok milleti yine gıcık etmeye başladılar:yell:
Bende kurtlar vadisinin hastasıyım.Memati Yani Gurkanı benim kardeşim yakınen tanıyor ona bile söylememiş ne olacagını ama şöyle bir tuyo vereyim bu yeni bölümde mematinin öldugunu göremeyecekmişiz sanırım.Sadece memati ile polat arasında gececek bir bir replik bölümü olacakmış duyuyumum kardeşiminden böyle:)
Bende kurtlar vadisinin hastasıyım.Memati Yani Gurkanı benim kardeşim yakınen tanıyor ona bile söylememiş ne olacagını ama şöyle bir tuyo vereyim bu yeni bölümde mematinin öldugunu göremeyecekmişiz sanırım.Sadece memati ile polat arasında gececek bir bir replik bölümü olacakmış duyuyumum kardeşiminden böyle:)
Abi biraz daha tüyo vermedi mi ? Ne olcak şu Memati nin hali.. :D
Abi biraz daha tüyo vermedi mi ? Ne olcak şu Memati nin hali.. :D
Bununla yetin:)
serkan söyle mematiye ne olacagını sana takayım afilli bir çeyrek altın:)
serkan söyle mematiye ne olacagını sana takayım afilli bir çeyrek altın:) Olsa dukkan senin :D Valla biladerin dedigi bu adam ona bile dememiş
coscos1222
21-03-2008, 21:29
Memati cıkarsa dizinin bir anlamı kalmayacak
*-*trixter*-*
21-03-2008, 22:09
memati öldürülürse tike® herkesi banlıyacakmış bana öyle söyledi
memati öldürülürse tike® herkesi banlıyacakmış bana öyle söyledi
Tikerin bu cesaretine hayranım:bangin: :bangin:
Tikerin bu cesaretine hayranım:bangin: :bangin:
Bende sana hayranım :)
Cr@zY_H@k@N
28-03-2008, 01:03
İnşallah :praying: Yoksa Tiker Beni Banlayacak...:)
xhardlove
02-04-2008, 15:28
Memati Ölmüyor 32 Bölüm Fragmanı
bu iskender büyüğün filme girmesiyle dizi birden değişti ve izleyici kitlesi bir hayli arttı değilmi arkadaşlar?
galiba iskenderin sonu geliyor
selametle
TEKNİSYEN101
02-05-2008, 15:02
bu iskender büyüğün filme girmesiyle dizi birden değişti ve izleyici kitlesi bir hayli arttı değilmi arkadaşlar?
Evet Cabbari usta sana katılıyorum, Bence dizinin en renkli karekteride Muro Muronun espirilerine gülmekten krize giriyorum :D :D
Evet Cabbari usta sana katılıyorum, Bence dizinin en renkli karekteride Muro Muronun espirilerine gülmekten krize giriyorum :D :D
baştan çok itici idi. merhametsiz kaba saba biri. şimdi gene öyle bir değiştirdiki kendini onun sahnesini bekler olduk. bende çok beğeniyorum. ama adamda hakkını veriyor rolün. Bence en iyi rol yapanlardan biri.
Medyada ATV Kanalına geçici söyleniyor bakalım daha öncede deli yürek show la anlaşamamış atv ye geçmişti.
f47xfenerli
25-12-2008, 01:33
Medyada ATV Kanalına geçici söyleniyor bakalım daha öncede deli yürek show la anlaşamamış atv ye geçmişti.
valla öyle olursa atv bir numara olur bence bütün kalite yerli diziler
atv de zaten kurtler da geçerse bu iş bitmiştir.
yusufucar
25-12-2008, 01:53
dizi artık kendine degil devlete cekiliyor
draculu45
25-12-2008, 02:05
ARKADASLAR medyadaki habere bakarsak kanaltürkte yayınlanacak dizi
medyadaki haberlere göre foxla kanaltürk çekişiyor.
Bu güzel haber işalah atv alır teşekkürler haber için
Roc72 forum kurallarına göre hareket edelim
selametle
yakupyurt
25-12-2008, 18:10
dizide yumuşama olursa fatih ürekle tarkanıda basrolde oynatsınlar bari
*-*trixter*-*
25-12-2008, 20:05
valla kim alırsa alsın bir an önce yayınlanmaya başlasın
xberrobx
25-12-2008, 22:08
türkiyenin hali bizim meleketi anlaşılan kurtlar vadisi kurtaracak ah babam vah babam neyin derdine düşmüşmillet insanlar acından ölüyooo
ŞAVKÇI09
25-12-2008, 23:18
Arkadaşlar bana kalırsa dizi atv de değilde kanalturk te kalsın atv de doğru düzgün bişey izlenmiyor reklamdan
ultra-mehmet
25-12-2008, 23:56
benim için yayıncı fark etmez ama biraz önce yayına geçerse sevinirim show tv'ye geçmesini istemiyom yine show tv'nin eline düşersek böyle olaylar cok olur.......
ŞRARSKOZ
26-12-2008, 01:02
Kurtlar vadisi artık bitmiştir eski seyri kalmadı olsada olur olmasa da
türkiyenin hali bizim meleketi anlaşılan kurtlar vadisi kurtaracak ah babam vah babam neyin derdine düşmüşmillet insanlar acından ölüyooo
Milleti kurtacak tabiki kurtlar vadisi değil.Bizde kurtaramayız.Neden derseniz bu terörirstleri sokakta gidip öldürsek biz suclu oluruz o yüzden bu olaylara yok diziymiş yok suymul falan bakmayalım.Bende seyrediyorum yalcın cakırın iş peşinde programını adamlar esya tasımaya gece gunduz calışmaya kaç kişi geldi ekmek parası için sadece bakıyoruz gidipte iş imkanı yaratamıyoruz
son durum nedir arkadaşlar başlayacakmı başlamayacakmı
zaten tadı kaçtı kimse izlemez artık
selametle
senol_30
05-02-2009, 19:25
valla bizlerde bekliyoruz bigelişmeyok neoldu yinemi kaldırdılar acaba
ŞAVKÇI09
05-02-2009, 21:27
son durum nedir arkadaşlar başlayacakmı başlamayacakmı
zaten tadı kaçtı kimse izlemez artık
selametle
üstad Only the registered members can see the link bu linkte geçen bi paragrafta memati kesin bi açıklma olmasada 19 ŞUBAT diye bi tarih vermiş ya ama daha bi resmi açıklma yok ortalarda
1970divrigi
06-02-2009, 00:25
eğer eskisi gibi olmayacaksa hiç bir tadı ve tuzunun olacağını sanmıyorum,yinede bekleyip göreceğiz
aynen. çok kaçtı bu dizinin tadı...
üstad Only the registered members can see the link bu linkte geçen bi paragrafta memati kesin bi açıklma olmasada 19 ŞUBAT diye bi tarih vermiş ya ama daha bi resmi açıklma yok ortalarda
mematiden ziyade pana filmin oturup bir açıklama yapması lazım kriz dewdiler engellendi dediler devlet yasağı vurdu dediler
devammı tamammı
zaten yaz ayı geliyor cılkı çıktı dizinin bence çok büyük bir rant kaybettiler
selametle
bu dizi bundan sonra seyredilmez son bölümü çok saçmaydı
rene_gade
05-04-2009, 14:53
işin içine kadın girerse dizi seyredilmez özelligi kaçtı.o kız iskenderin kızı cıkarsa sasırmam turk filmlerinde böle olur genelde
kanaryam1950
05-04-2009, 17:17
eskiden yayınlanan g.amerika pempe dizilerini geçti. aşklar vadisi oldu resmen. pempe smartta oynansa daha iyi olur.
dün akşamki bölüm guzeldi ama yıldırımın ölümü çok yersız ve çok kötü oldu. halo enınde sonunda gidecekti ama yıldırım için erkendi. bakalım POLAT ve MURO bunun intikamını nasıl alacaklar. Anladığım kadarı ile bu dizi seneyede devam biri ölüo arkasından daha dallısı budaklısı çıkıo. Amerikalılar derken bu seferde israil ve araplar çıktı.
dizinin sonu gelmeye başladı.oynayacak adam kalmadı.
yargıç_1
15-05-2009, 11:40
bundan sonra hareketli geçecek gibi halo'nun ölmeden önce söylediği söz varya benimkanım seni boğar diye
çanakkaleli
15-05-2009, 13:48
bu bölüm harikaydı sanırım krizden olsa gerek son 2bölümde seçkin karakterleri elediler diziden.ama son gelen cevat tam pisko ''bune yılmaz yakılcak odun falan ''gibi sözler adam yakıp yıkıyor hadı hayırlsıı..
vadi renklenmeye başladı son bölüm güzeldi
bence tozuttu yeni yüzler ortaya çıkıyor yeni insanalr çıkıyor ama eskilerin tadını vermez benden demesi
selametle
CEVAT: ben abimin intikamını alana kadar İstanbulu yakıcam,sen sen ol!burdan cıkma ki yanmayasın..
İSKENDER: bana bak cevat ister israile güven,ister amerikaya,ister rusyaya..Benim kafamın tasını attırma! Senide o manyak adamlarınıda zifte bular paramparça eder asfalt diye İstanbulun sokaklarına dökerim.....HERKEZ HADDİNİ BİLECEK ULAN..!
CEVAT: ben abimin intikamını alana kadar İstanbulu yakıcam,sen sen ol!burdan cıkma ki yanmayasın..
İSKENDER: bana bak cevat ister israile güven,ister amerikaya,ister rusyaya..Benim kafamın tasını attırma! Senide o manyak adamlarınıda zifte bular paramparça eder asfalt diye İstanbulun sokaklarına dökerim.....HERKEZ HADDİNİ BİLECEK ULAN..!
o sondaki ulan nidasınada efekt vermişler iskenderin o kadar sesi yokki çıksın:):)
bence yeni kan lazımdı kim gelirse gelsin guzel olur çünkü senaryo saglam kurtlar vadisi bitmez cünkü malzeme cok
şekerim gitti gamze gittti ama mematinin çocuğu olacak.
oduncu cevat geldi bakalım bu cevatı ne zaman yolacaklar bır zamanlar testere vardı ona benzıo sonu nasıl olacak bakalım. ilk defa ıskender bağırdı bu adama bağırmak yakışıo ama her bağırışında ölecek gibi oluo.:puah::puah::puah:
şekerim gitti gamze gittti ama mematinin çocuğu olacak.
oduncu cevat geldi bakalım bu cevatı ne zaman yolacaklar bır zamanlar testere vardı ona benzıo sonu nasıl olacak bakalım. ilk defa ıskender bağırdı bu adama bağırmak yakışıo ama her bağırışında ölecek gibi oluo.:puah::puah::puah:
zaten gerçek hayattada adam allaha emanet duruyor:)
zaten gerçek hayattada adam allaha emanet duruyor:)
kendısı çok iyi bir oyuncudur. ilk başlarda çok yadırgamıştım ve ilk bölümlerındekı harektlerınde bıraz acemılık cekıodu ama sonra oturdu ben onu yıllarca uzun saçlarla dizilerde hep iyi rolde bir kardeş abi rollerınde gördüm.
izmirlimert
19-05-2009, 13:38
KURTLAR VADİSİ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ-VİDEO
19 Mayıs 2009 10:48
Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da çok heyecanlı. Polat'ın karısına, düşmanlarından bir sürpriz mi var? Muro Kozmoz'un üzerine yemin ediyor. İşte Vadi'nin 60. bölüm fragmanı...
Polat'ın karısına, düşmanlardan bir sürpriz mi var? Muro Kozmoz'un üzerine neden yemin ediyor. İşkence yapılan Yalçın Bulut'un acı sonu... Vadi bu hafta da kan gölüne dönüyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 60. bölüm fragmanı...
VİDEO İCİN BURAYA.. Only the registered members can see the link
izmirlimert
19-05-2009, 13:39
üfff be neler oluyor vadide ?
videonun büyük formatı icin buraya..Only the registered members can see the link
izmirlimert
19-05-2009, 13:43
way be bulut öldü ha
evet bulut ölüyor iskender kızını öğreniyor..
yav sankı bulut ölmedi o kurşun yanağından cıktı.
yav sankı bulut ölmedi o kurşun yanağından cıktı.
bana da öyle geldi ama o kandırmacaydı sanırsam..akıllarda soru işaret bırakmak istediler :)
evet bulut ölmemiş ölmediğine sevindim.
evet bulut ölmemiş ölmediğine sevindim.
Arrtık bulutun yeri mematinin yanı oldu..:D
Arrtık bulutun yeri mematinin yanı oldu..:D
yok olmaz bulut yıldızı vurur sonra yıne mematıye sıkar senın yuzunden böle oldu dıe.
bence olmaz cunku bulut yasatan memati oldu yanı onu kendi hastenesine alacak bu durumda ne olur dersiniz
yargıç_1
22-05-2009, 01:17
bencede bulut mematiyle beraber çalışacak sonra yıldızı kaydıracak sonrası neler olacak bekleyip göreceğiz
yargıç_1
22-05-2009, 01:24
son zamanlarda artık filmin can alıcı yerinde bitirmiyorlar sonunda ne olacağını veriyorlar bu haftada öyle oldu oduncunun rolü fazla sürmedi
Polat madem bu kadar kolay yakalıyordu bu darbecileri neden bu kadar bekledi yaw?
son zamanlarda artık filmin can alıcı yerinde bitirmiyorlar sonunda ne olacağını veriyorlar bu haftada öyle oldu oduncunun rolü fazla sürmedi
oduncu ölmedi ustad büyük ihtimal altında çelik yelek vardı.
Polat madem bu kadar kolay yakalıyordu bu darbecileri neden bu kadar bekledi yaw?
ula adamın peşini daha yenı bıraktılar ayrıca bu adamları 2 bölum önce öğrendıler. bir bölümde hem öğrenıp hem öldürürse sen nasıl fıtık olucan beklemeden:puah::puah::puah:
oduncu ölmedi ustad büyük ihtimal altında çelik yelek vardı.
- Yılmaz bu ne?
- Odun ağam :D
ula adamın peşini daha yenı bıraktılar ayrıca bu adamları 2 bölum önce öğrendıler. bir bölümde hem öğrenıp hem öldürürse sen nasıl fıtık olucan beklemeden:puah::puah::puah:
İskenderin kumandanıyla profesörünü söylüyorum.. :rant:
ya tam bulut'u niye harcadılar derken ölmediğini gördük ya diziden biri gidecekse güllü erhan ne güne duruyor bulut gibi adammı var dizide ya mematinin ortağına dokunmasınlar kafamı bozmasınlar benim:devilprv:
çanakkaleli
22-05-2009, 02:37
benım fıkrım polat, memati,abdul ve güllü 4'lüsü hıç bırzaman çıkmaz dızıden.hayırlı geceler..
İskenderin kumandanıyla profesörünü söylüyorum.. :rant:
ula zaten o adamları ona zeki söledi bu adamlar yardım edıo dıe zekı ne zaman öldu.
benım fıkrım polat, memati,abdul ve güllü 4'lüsü hıç bırzaman çıkmaz dızıden.hayırlı geceler..
bence bu hafta güllünün son bölümü olacak zaten kolda gitti o sebeple pekte görünmüyor artı iskenderide indirdi durudururlarmı hiç güllüyü:)
Murat_33
03-09-2009, 22:03
hadi bakalım tüm severlere hayırlı olsun inş. eski güzellikleri kalır.
vay vay başbakanın vurulmasının arkasından tataroğlu davut çıktı galiba. İşler yine karışıo. Davut tataroğlu iskendere boyun bükmüş gibi gözüküodu ama demekki sessizliğini bu sezon bozacak.
sercankolay
24-09-2009, 23:39
Kurtlar vadisi özlemi bitti ama reklamlar can sıkıyoo
Memati - Muro- Deli Hüsnü ve Bulut tam gaz komediye devam.:)
sercankolay
25-09-2009, 00:22
yılmazda cevatı sattı bu filmede herkes herkesi satabiliyo artık memati, abdülheyden bile şüphelencem valla :)
bu bulut ne ayak ben daha tam çöemedim odamı devlet adına çalışoıyormuş?
polat bunu biliyormuymuş?
bu bulut ne ayak ben daha tam çöemedim odamı devlet adına çalışoıyormuş?
polat bunu biliyormuymuş?
yok devlet adına çalışmıo ama tataroğlu hakkında bildiği bir çok şey var yada tataroğlunun zaaflarını bildiği için yaşlılar onu kurtardı. Zaten anladığım kadarı ile birdahaki bölümde diziden bir kaç karakter eleniıo Çetın ve Muro heralde ölüo muro en son ağlıyordu o mınubus patlamasında çetın ölecek galiba sonrasındada cafedeki patlamadada muro ama ne olacağı belli olmaz Muronun bir intikamı var Yıldırım.
Ayrıca Yılmazda İskenderın adamı çıktı Başbakanda o amerikalı adama boyun bükmüş gibi bakalım bu adamı polat nasıl çözecek nasıl izlendiklerini anlyacak.
Birde aselsan daki mühendis ölümlerine dikkat çekmek için geçte olsa bişiler yaptılar.
yok devlet adına çalışmıo ama tataroğlu hakkında bildiği bir çok şey var yada tataroğlunun zaaflarını bildiği için yaşlılar onu kurtardı. Zaten anladığım kadarı ile birdahaki bölümde diziden bir kaç karakter eleniıo Çetın ve Muro heralde ölüo muro en son ağlıyordu o mınubus patlamasında çetın ölecek galiba sonrasındada cafedeki patlamadada muro ama ne olacağı belli olmaz Muronun bir intikamı var Yıldırım.
Ayrıca Yılmazda İskenderın adamı çıktı Başbakanda o amerikalı adama boyun bükmüş gibi bakalım bu adamı polat nasıl çözecek nasıl izlendiklerini anlyacak.
Birde aselsan daki mühendis ölümlerine dikkat çekmek için geçte olsa bişiler yaptılar.
ha o aselsan olayı ha denizli valisinin ölümü al birini vur ötekine aynı şey
muro ve çeto ayrı bir tat veriyordu
sercankolay
25-09-2009, 20:44
Lost bu dizinin yanında halt etmiş :)
sizce iskender kendini vuracakmı?
yargıç_1
04-11-2009, 14:01
bence vurmaz tutuklanacak ve müsteşara herşeyi anlatacak iş birliği yapacaklar
iskender orda kendini vurmayacak ama içerden cıkan ağa ile neleri paylaşacak orası önemli ayrıca örgüt ile olan ilişkisi ne olacak sanki burda bir denklem var.
birazda gladioya hazırlıyorlar sanki nasıl olsa vizyona girecek yakında
bu akşam kayınpeder sanırım öldü polat yana yana karısının ne diyecegini düşünür bakalım haftaya ne olacak guzel bir bölümdü
ben abdulheydende şüphelenmeye başladım adamı o vurdu hemde bile bile
ben abdulheydende şüphelenmeye başladım adamı o vurdu hemde bile bile
sen dizinin o bölümünde heralde başka bişi ile ilgilendin abdulheyın vurduğu adamın silahını alan kayınpeder ercüment abdülhey geriye bakarken abdülheye ateş etti o sıradada abdülhe aracın uzerıne düşerken refleksle ateş etti ve öldü.
ama abdülheyde çıkabilir. Bulut bile yaşlıların adamı cıktığına göre.
yargıç_1
13-11-2009, 12:12
acaba polat müsteşar kemali vuracakmı iskenderi almak için
dün akşamki bölüm süperdi.
Özellikle mematinin gülendam ile olan atışması.
Sonra Memati ile Beyazın konuşmaları.
İskenderin Truva ATI nı çözmesi ve ona karşı konuşması.
Polatın Yakışıklıyı benzettiği an ve onunda TRUVA atını çözüp TÜRK BAYRAĞI nın yanına yakışıklıyı asması şahaneydi.
Tabi orda BAYRAĞIMIzın yanına öle bir görüntü yakışmadı bunu birileri bilerek yaptırıo.
ZAZA tam komedi hele o 2 tane amerikan jibin arasında Doğan görünümlü Şahin le gezmesi yokmu ya tam komedi.
pencere77
20-11-2009, 14:34
ZAZA tam komedi hele o 2 tane amerikan jibin arasında Doğan görünümlü Şahin le gezmesi yokmu ya tam komedi.
aynen katılıyorum...:D:puah: komedi resmen...