Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows Mobile 6.0

OLDSMAN
30-03-2007, 18:47
Only the registered members can see the link

Cep telefonunuz için işletim sistemi

Windows Mobile 6 ile e-posta alabilir, randevularınızı takip edebilir, kişilerinizle iletişime geçebilir, Internette gezinebilir ve Microsoft'un Office, Outlook gibi bilinen uygulamalarının mobil sürümleri ve özel olarak geliştirilmiş Windows Mobile için Windows Live™ (Only the registered members can see the link) ile belgelerinizi yönetebilirsiniz. Güvenli, genişletilebilir ve yönetilebilirliği ile artık mobil işgücünü kurumunuza kazandırarak, daha üretken olacaksınız.

Üretkenliğiniz ile, Microsoft Word Mobile dosyalarını okuyabilir/gönderebilir, Microsoft Excel Mobile ile grafikler oluşturabilir, Microsoft Powerpoint ile sunumları görüntüleyebilirsiniz.
Windows Mobile'ın güçlü arama ve filtreleme özelliği ile aradığınızı hızlı ve kolay bir şekilde bulabileceksiniz.
Kurumsal ağlara bağlanarak,SharePoint sitelerinde ve dosya paylaşımlarında depolanan belgelere ve verilere erişebilirsiniz.
Yeni sürüm ile birlikte artık HTML e-posta desteği, artırılmış güvenlik ve şifreleme, e-posta bağlantıları ile SharePoint'in de dahil olduğu Microsoft ürünleri ile intranet erişimi sağlayabilecek ve mükemmel Windows Vista™ iletişimi sayesinde işlerinizi kolaylaştıracaksınız.

regedit
30-03-2007, 19:02
eline sağlık teşekkürler de bu ne oluyo ne işe yarar bi yazsadın keşke,indirelim bakalım.

OLDSMAN
30-03-2007, 19:08
eline sağlık teşekkürler de bu ne oluyo ne işe yarar bi yazsadın keşke,indirelim bakalım.

Açtığım bölümden anlamanız gerekirdi yani neyse oda sizin dikkatsizliğiniz.
Kısaca açıklamak gerekirse Cep telefonunuz için işletim sistemi

MusaKa92
01-04-2007, 14:02
paylaşım için teşekkürler... bakalım çalışacakmı benimkinde :d

muharrems
07-07-2008, 03:15
ellerine saglik guzel paylasim insallah calisir sagol

nizam70
08-07-2008, 04:10
acaba bu n73 lere calisiyormu yada hangi telefonlarda calisiyor aciklarsaniz herkes icin daha faydali olacak sanirim
paylasimin icin tesekkurler

MUTAF
08-07-2008, 05:19
Açtığım bölümden anlamanız gerekirdi yani neyse oda sizin dikkatsizliğiniz.
Kısaca açıklamak gerekirse Cep telefonunuz için işletim sistemi

windows mobile 6 symbian Cep telefonları için değildir. Genel olarak smarthphone ve PDA lar içindir. + symbian bölümünde açılan bu konunun symbian telefonlar ile hiç bir alakası yoktur. wm6.1 ve 6 sürümünü destekleyen cihazlar ; Only the registered members can see the link

MUTAF
08-07-2008, 05:25
Daha fazla ayrıntı için ; Only the registered members can see the link

Age_of
08-07-2008, 09:34
yaww bunlar bilgisayara kuruluyomu heheh:D

emin_aydan
05-09-2008, 00:00
slm arkadaşlar ya su konunu acmısınız ama nasıl kurulacahınıda anlatsanız iyi olmazmı
bende htc s 710 var takıp ediyorum

OLDSMAN
05-09-2008, 03:41
slm arkadaşlar ya su konunu acmısınız ama nasıl kurulacahınıda anlatsanız iyi olmazmı
bende htc s 710 var takıp ediyorum

Cihazınızın tam adını markasını ve modelini daha açık yazarsanız
sizin için bir araştırma yaparım

:sunglasses2: