PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : goldmaster 8300 cı yardım

özgür82
30-03-2007, 19:43
arkadaşlar cihaz yazılım kabul etmiyor yanlış yazılım yüklenmeden kaynaklı bir sorun kırmızı ve sarı ışık yanıyor sadece displeyde bir acılma yok av den karanlık, menü acılmıyor yazılım atmaya calışıyorum bilgisayarı hissetmiyor bile
pclink3,0 dan administör login den atıyorum yine hissetmiyor ne yapmam lazım sizce :49:

Volkan
30-03-2007, 20:28
arkadaşlar cihaz yazılım kabul etmiyor yanlış yazılım yüklenmeden kaynaklı bir sorun kırmızı ve sarı ışık yanıyor sadece displeyde bir acılma yok av den karanlık, menü acılmıyor yazılım atmaya calışıyorum bilgisayarı hissetmiyor bile
pclink3,0 dan administör login den atıyorum yine hissetmiyor ne yapmam lazım sizce :49:

arkadaşım yanlış yazılım atılıp bu hale geldiyse flaşın tekrar programlanması lazım. ancak bu serilrde besleme çıkışındaki kondansatörlerin arızalanması sonucu bu şekilde arıza vermektedir. bir kontrol et.

halil07
30-03-2007, 21:04
[QUOTE=özgür82;143685]arkadaşlar cihaz yazılım kabul etmiyor yanlış yazılım yüklenmeden kaynaklı bir sorun kırmızı ve sarı ışık yanıyor sadece displeyde bir acılma yok av den karanlık, menü acılmıyor yazılım atmaya calışıyorum bilgisayarı hissetmiyor bile
pclink3,0 dan administör login den atıyorum yine hissetmiyor ne yapmam lazım sizce :49:[/QUOTE

En yakın yetkili servise müracat ediniz.

whatsup
07-04-2007, 08:10
Hallo,

im looking for an emu for goldmaster 8300 Ci.
my problem is that we ca not watch premiere complete...

do you've any ideas to fix that problem?

thx :45:

other compatible receivers:
Digital 1200 CI: DVB-S, 4000 Ch., 2x Common Interface, M,
Goldmaster SAT-8150: DVB-S, FTA, x
Maximum S-902 CI: DVB-S, 4000 Ch., 2x Common Interface,
Onwa X2: DVB-S, FTA
Onwa X4-FTA: DVB-S, FTA, x
Onwa X6 CI: DVB-S, 2x Common Interface, x
Onwa X13-CIM: DVB-S, x
Onwa X23- CIM: DVB-S, 2x Common Interface, embedded Skycrypt
Opticum1200CI