Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kyoto TPS auto Yazılımı

sefa74
01-04-2007, 20:10
Arkadaşlar; Birçok cihazın, TPS Auto yazılılımları çıkmış seyrediyorlar. Kyoto sahipleri mağdur durumda. Yokmu babayiğitbir usta kyotoyuda bu özelliğe kavuşturacak? Selamlar.:49:

bulletfromhell
01-04-2007, 20:39
valla kardeşim ben Kaon kullanıcısıyım.babamın malı olduğu için kaon almadım.yazılım desteği en iyi olan marka olduğu için aldım.dolayısıylada bu tip sorunları yaşamanız normal....sevgilerimle

FYAVUZ1
02-04-2007, 19:47
valla kardeşim ben Kaon kullanıcısıyım.babamın malı olduğu için kaon almadım.yazılım desteği en iyi olan marka olduğu için aldım.dolayısıylada bu tip sorunları yaşamanız normal....sevgilerimle

Kaonlarda tps auto desteği yok ki. Kaonlar tps auto olduda biz mi bilmiyoruz?

bulletfromhell
02-04-2007, 19:56
Kaonlarda tps auto desteği yok ki. Kaonlar tps auto olduda biz mi bilmiyoruz?
şöyle söyliyim.aylardır stream yazılım ile TPS ve AB Sat kanallarını auto izliyoruz.aynı zamanda yeni hardwareli kaonlar içinde kaon menülü yazılımlar mevcuttur.işte linkleri:

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

selametle

Volkan
02-04-2007, 20:07
bu konu nasıl gözümden kaçmış anlamadım. konu başlığı düzeltilmiştir. lütfen konu başlıklarına dikkat edelim.

leventgaat
02-04-2007, 20:15
Arkadaşlar; Birçok cihazın, TPS Auto yazılılımları çıkmış seyrediyorlar. Kyoto sahipleri mağdur durumda. Yokmu babayiğitbir usta kyotoyuda bu özelliğe kavuşturacak? Selamlar.:49:
dostum bende kyoto 9600dcı.kullanıcısıydım.sırf yazılım esteği yok diye sunny aldım ve çok mutluyum.çünkü yazılım çıkıyor.sende kurtul..

ugur26
02-04-2007, 20:58
:puah:

sefa74
02-04-2007, 21:32
bu konu nasıl gözümden kaçmış anlamadım. konu başlığı düzeltilmiştir. lütfen konu başlıklarına dikkat edelim.
Yani bu şimdi diğer cihazlariçinde TPS Auto yazılımları yokmu demek oluyor, eğer öyleyse nasıl öylebir yazılımın varlığından söz ediyorlar anlayamadım ben? Lütfen daha fazla açıklayabilirmisiniz? Bu arada BARTIN'dan herkese kucak dolusu selamlar.:nono::

TARANTİNO
02-04-2007, 21:42
Yani bu şimdi diğer cihazlariçinde TPS Auto yazılımları yokmu demek oluyor, eğer öyleyse nasıl öylebir yazılımın varlığından söz ediyorlar anlayamadım ben? Lütfen daha fazla açıklayabilirmisiniz? Bu arada BARTIN'dan herkese kucak dolusu selamlar.:nono::Hayır o anlama gelmez arkadaş sadece konuyu nasıl kaçırdığını yazmış orada...görevli olduğu için o konuyu atladığından ve konu başlığını değiştirdiğinden bahsetmiş...

Gelelim sorunuza...evt malesef kyotolara uzun zamandır tps auto yazılımı çıkartılmıyor...ama diğer marka cihazlarda ve bazı modellerinde bu yazılımlar mevcuttue...forumdan hangi marka ve modellere yazılımlar var takip edebilirsiniz...sevgilerimle...

DJ VoLkAn
03-04-2007, 01:45
benim bir arkadaş uğraşıyor yapmak için.. d+ ların yazılımını benim arkadaşım yapıyor kyoto için....hala bekliyoruz bir ümit diye..ama ne olur bilemem...bilginize

volkan1a
13-04-2007, 22:06
benim bir arkadaş uğraşıyor yapmak için.. d+ ların yazılımını benim arkadaşım yapıyor kyoto için....hala bekliyoruz bir ümit diye..ama ne olur bilemem...bilginize

arkadaşın inşallah yakın bi zamanda başarır çok kötü olu yaw ne zamandır izleyemiyoruz... başarılar dilerim kendisine!

arkadaş derkende inşallah o senin imzaandaki resimleri görüken arkadaş değildir yoksa daha çok bekleriz gibi geliyo bana:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: