Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Simba
03-04-2007, 20:55
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ

Supersatforum

Hakan Gül
03-04-2007, 21:01
Forumda hangi partinin ağırlıkta olduğunu biliyorum ama olsun verdik yinede...

Özgür Erge
03-04-2007, 21:02
bende kullandım ama sölemem

Admin
03-04-2007, 21:03
Kimse kullandıgı partiyi söylemesin sonucta kapalı bir kutu 7 gun sonra belli olur:) diger anket gibi kapanmasında

yakupowersky
03-04-2007, 21:04
vala bence hıcbırıne oy vermeyeceksınkı akılları baslarına gelsın

iboaydo
03-04-2007, 21:12
vay be bu genç parti 3 ay almıs ya hayret

saniyarar01
03-04-2007, 21:27
Başta ülkemize sayınlığı ve faydası olacak parti iktidara gelsin .Şimdiki şartlarda AKP kazanır. Ama yarının ne getireceği belli olmaz.

mertanhan
03-04-2007, 21:27

Admin
03-04-2007, 21:31
Arkadaşlar kim nereye versiye vermiş kimse kimseyi sorgulamaya hakkı yok. Kimse oy kullanımındaki partilere dagılısının hesapın sormasın

saraçTürk
03-04-2007, 21:33
Cumhurbaşkanı benim

vardarelk
03-04-2007, 21:35
:present: avrupa birliğine girmek için yeterince çekti bu millet. ama hak yerini bulur inşallah yeterince sokaklarda terör ve kapkaç, hertürlü yolsuzluk oluyor hep birlikte görüyoruz bunların sonu gelir inşallah gereken kanun düzenlemesi yapılır türk insanı da huzur içinde yaşar. bütün temenlim bu bu yapan bi parti gelir inşallah vatanını düşünen bi parti.:present:

iboaydo
03-04-2007, 21:45
:present: avrupa birliğine girmek için yeterince çekti bu millet. ama hak yerini bulur inşallah yeterince sokaklarda terör ve kapkaç, hertürlü yolsuzluk oluyor hep birlikte görüyoruz bunların sonu gelir inşallah gereken kanun düzenlemesi yapılır türk insanı da huzur içinde yaşar. bütün temenlim bu bu yapan bi parti gelir inşallah vatanını düşünen bi parti.:present:

gözünüzü seveyim akp ye saldırmayın artık zaten millet sandıkta kimi begeniyorsa ona oyunu verecek zaten sonra bi sürü polemik oluyo konu kilitleniyor.Bu vatana millete hayırlı olan kazanır inşallah

tedirgin-82
03-04-2007, 21:46
bende kullandım ama sölemem

ellerıne saglık usta

abraham
03-04-2007, 21:49
cumhuriyete sahip çıkın yarın ağlamak fayda etmez hayali düşük enflasyonlara inanmayın milli gelir yükseldi diyerek milletin cebini delenlere kanmayın iranın bugün geldiği noktaya bizide süreklemeye çalışanlara dur deyin kısaca bı memlekete bu cumhuriyete sahip çıkın

moonlight
03-04-2007, 21:51
cumhuriyete sahip çıkın yarın ağlamak fayda etmez hayali düşük enflasyonlara inanmayın milli gelir yükseldi diyerek milletin cebini delenlere kanmayın iranın bugün geldiği noktaya bizide süreklemeye çalışanlara dur deyin kısaca bı memlekete bu cumhuriyete sahip çıkın

bu cumhuriyet gayet iyi noktada bence bunlar provakatif sözler bu cumhuriyete sahip çıkacaksanız provakasyonlara gelmeyin ve sagduyulu olun kargasa ve kavgayla beslenen insanları mutlu etmeyin bence:45:

TARANTİNO
03-04-2007, 21:59
Şu an için hangi parti diye hiç düşünmedim...ama değerlendirip...oyumu ona göre vereceğim...bakalım hangi parti daha uygun olacaktır...

turkmaya
03-04-2007, 22:02
Bir önceki kullandığım oydan dolayı bin pişmanım bir daha pişman olmamak için geçersiz oy kullanmayı düşünüyorum bence herkesde öyle yapmalı şu siyasileri şok edecek bir ders vermek lazım fakat buda var bir kesim vatandaşımız varki türkiyede 20 milyonu buluyor oy kapmak için bu vatandaşlarımıza vaatlerde bulunuluyor bu kesimin çoğumluğundan oy aldımı başbakanlığı götürüyor tabiki ikna edici olması lazım. Oy kullanacak vatandaşlardan ricam mührü basmadan çok iyi düşünsünler duygularıyla değil mantıklarıyla oy versinler büyüklerimizin geçmişte kullandığı rey in cezasını bizler çekiyoruz bizim kullanacağımız reylerin cezasını biz ve henüz dünyaya gelmeyen insanlar çekecek bu listedeki hiç bir siyasiden ümitli değilim öyle bir lider olmalıki dışarıdan oynanan bizans oyunlarının üstesinden gelecek cennet Türkiye'mizde herkesin refah içinde yaşayamasını sağlayaçak biri olmalı

tike®
03-04-2007, 22:04
öyle bir lider olmalıki dışarıdan oynanan bizans oyunlarının üstesinden gelecek cennet Türkiye'mizde herkesin refah içinde yaşayamasını sağlayaçak biri olmalı
İnşallah bir gün olur:45:

TARANTİNO
03-04-2007, 22:05
Bir önceki kullandığım oydan dolayı bin pişmanım bir daha pişman olmamak için geçersiz oy kullanmayı düşünüyorum bence herkesde öyle yapmalı şu siyasileri şok edecek bir ders vermek lazım fakat buda var bir kesim vatandaşımız varki türkiyede 20 milyonu buluyor oy kapmak için bu vatandaşlarımıza vaatlerde bulunuluyor bu kesimin çoğumluğundan oy aldımı başbakanlığı götürüyor tabiki ikna edici olması lazım. Oy kullanacak vatandaşlardan ricam mührü basmadan çok iyi düşünsünler duygularıyla değil mantıklarıyla oy versinler büyüklerimizin geçmişte kullandığı rey in cezasını bizler çekiyoruz bizim kullanacağımız reylerin cezasını biz ve henüz dünyaya gelmeyen insanlar çekecek bu listedeki hiç bir siyasiden ümitli değilim öyle bir lider olmalıki dışarıdan oynanan bizans oyunlarının üstesinden gelecek cennet Türkiye'mizde herkesin refah içinde yaşayamasını sağlayaçak biri olmalıGeçersiz yada hiç oy kullanmamak...seçim barajını geçen partilerin işine geliyor...her ne olursa olsun...iyi yada kötü...her Türkiye Vatandaşı gidip oyunu kullanmalı...:wave:

ileyn
03-04-2007, 22:08
Bence Bu Anketlere GÜvenmemek Gerekİr...sonuÇta Koalİsyon HÜkÜmetİ Çikmasi Da Muhtemeldİr...

AMA LÜTFEN BOŞ OY ATIPTA BİRİLERİNİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYELİM ARKADAŞLAR...:warn:

TARANTİNO
03-04-2007, 22:08
Bence Bu Anketlere GÜvenmemek Gerekİr...sonuÇta Koalİsyon HÜkÜmetİ Çikmasi Da Muhtemeldİr...Zaten olacağıda o bence...:wave:

tusunami
03-04-2007, 22:18
bu cumhuriyet gayet iyi noktada bence bunlar provakatif sözler bu cumhuriyete sahip çıkacaksanız provakasyonlara gelmeyin ve sagduyulu olun kargasa ve kavgayla beslenen insanları mutlu etmeyin bence:45:

Bencede bu ulkede 1881-2007 ulke elden gidiyor diyen medya kuruluslari var hala o reklami cok provakatif buluyordum bayagidir gormuyorum sanirim uyari verdiler. Provakasyonlara gelmeyin lutfen ....

sigma
bence herkes oy kullanmalı,geçersiz ve kullanmama yöntemi,verimli bir sonuç değil.ama dikkat edilmesi gereken konu;fanatikduygularla değil gerçekten olması gerektiğine inandığınız,bu ülke menfaatlerini kollayıp,yasaları gereğince uygulayabileceğine inandığınız partiye oy verilmeli diye düşünüyorum.GÜÇLER AYRIMINI (Yasama-Yürütme-Yargı) bozmayacak bir siyasi görüş gelmeli ve hakettiğimiz gibi yönetilmeliyiz........

yaralı ceylan
:praying: anketinize cevabı sandıkda verecem:ranger:

tusunami
03-04-2007, 22:21
Geçersiz yada hiç oy kullanmamak...seçim barajını geçen partilerin işine geliyor...her ne olursa olsun...iyi yada kötü...her Türkiye Vatandaşı gidip oyunu kullanmalı...:wave:

+1 gecersiz oy kullanmak yasadigin ulkeye topluma ailene bence ihanettir. Iyi yada kotu bunlar bizim secimlerimiz. Bizim hukumetlerimiz bizim partilerimiz amerikadan, cinden parti ithal edemeyecegimize gore en iyisini secmeliyiz.

hasanbaglan
03-04-2007, 22:24
genç parti nin oyları şaşırttı beni şayet bu genele vurulursa mhp ve dyp nin oylarını uzan yine kırpar bunlar yine barajı geçemez demektir oda akp yi tekrar tek başına iktidar yapar

TARANTİNO
03-04-2007, 22:24
:praying: anketinize cevabı sandıkda verecem:ranger:Sandığa daha çok var...siz şimdiden hangi partiye vereceğinizi düşünseniz...anket 7 gün süreyle açık...bende daha oy vermedim düşünme aşamasındayım...:wave:

tolgaakkaya
03-04-2007, 22:25
akparti tek başına iktidar. nıhahahahaha

TARANTİNO
03-04-2007, 22:28
+1 gecersiz oy kullanmak yasadigin ulkeye topluma ailene bence ihanettir. Iyi yada kotu bunlar bizim secimlerimiz. Bizim hukumetlerimiz bizim partilerimiz amerikadan, cinden parti ithal edemeyecegimize gore en iyisini secmeliyiz.Bizim partilerimiz değil diye bir şey diyen olmadı...elbetteki bize en yakın gelen icraatlerine güvendiğimiz bir partiye oyumuzu vereceğiz...hiç sandığa yada boş oy kullanmak barajı aşan partilerin işine yarar...yani endirekte olsa o partilere oy verilmiş olur...:wave:

TARANTİNO
03-04-2007, 22:29
akparti tek başına iktidar. nıhahahahahaBu sefer zor...anketlere göre seçimden koalisyan çıkacağa benziyor...:wave:

TARANTİNO
03-04-2007, 22:31
genç parti nin oyları şaşırttı beni şayet bu genele vurulursa mhp ve dyp nin oylarını uzan yine kırpar bunlar yine barajı geçemez demektir oda akp yi tekrar tek başına iktidar yaparMhp bu sefer gayet güçlü geliyor...barajı aşacağı düşüncesindeyim...dyp yine kritik çizgilerde dolaşıyor...bakalım neler olacak ilerleyen günlerde...:wave:

draculu45
03-04-2007, 22:36
sevgili arkadaslar bu secimi yine kararsızlar belirleyecek gibi benim kanatıma göre tek kalusyonsuz bir bes yıldaha var gibi bu görüşler beni baglar herkese saygılar

engin 35
03-04-2007, 22:38
forumdaki oyumu kullandım ,nasip olursa sandıktada kullanıp vatandaşlık görevimi yapacağım .sevgilerimle...

TARANTİNO
03-04-2007, 22:39
sevgili arkadaslar bu secimi yine kararsızlar belirleyecek gibi benim kanatıma göre tek kalusyonsuz bir bes yıldaha var gibi bu görüşler beni baglar herkese saygılarYok bu sefer büyük ihtimal koalisyon gözüküyor...şu an ki tablo 4 partinin barajı aşacağı yönünde...bakalım neler olacak...ufukta koalisyon görünüyor...:wave:

Onur Özkan
03-04-2007, 22:50
hiç kullanmamakta kötu ama ulke için sessiz kalmak iyi değil o zaman gelecegi şansa bırakmak herşeyi kabullenmek gibi oluyor

TARANTİNO
03-04-2007, 22:54
hiç kullanmamakta kötu ama ulke için sessiz kalmak iyi değil o zaman gelecegi şansa bırakmak herşeyi kabullenmek gibi oluyorEvet kesinlikle öyle...gidip geçerli oy kullanmalı...ne diye ülkemizin ve kendimizin geleceğini başkalarının oylarına göre belirliyelimki...kendimiz düşünüp kendimiz oyumuzu verelim...gerisi takdiri ilahi...sevgilerimle...:wave:

rose
03-04-2007, 22:59
en iyisi deniz baykal ben ona verecem...chp ve dsp dende tecrübeli bakanlık yapmış kültürlü üniversite mezunu aydın bir insan ...ayni zamanda en önemlisi atatürkçü laik vatansever tayyibe şeriatçılara tarikatlara şeyhlere düttürü hacı hocalara karşı çağdaş ilerici kendine güvenen politikada ateşli tuttuğunu koparan hertürlü övgüyü hak eden bir parti lideri.....eminimki ülkenin başınada iyibir lider ve başbakan olur...bu başbakanlığı bileğinin hakkıyla götürür bence....zaten türkiyenin %20 akp li %40 ı sağcı %40 ı da chp li çıkmış geçen seçimden önce yapılan arge piyar barem v.b gibi araştırma firmalarının anketlerinde...%20 fark ile tayyibi geçiyor bile ama ******* uğursuzun koyduğu baraj yüzünden özaldan beri iktidara gelen partiler hep ezici azınlık olarak milletin başının üzerine oturup ağırlık yapıyorlar...hak eden parti barajı geçemediği için kazandığı yerleride sandalyalaride haksız yere gelen ezici azınlığa bırakıyor bu bence adaletsiz ve saçma bir uygulama...türkiyeninn %80 i akp yi istemezken %20 vatanhayininin yüzünden akp iktidar oldu ....nediyelim bu hükümetten ve tayyipten türkiyeyi ALLAH kurtarsın inşallah...

MusaKa92
03-04-2007, 22:59
bende verdim.. Bende sölemem

bulletfromhell
03-04-2007, 23:20
valla hepsi birbirine benziyo.dolayısıylada hangisine verirsek verelim çokta değişen bişey olmayacak.

Admin
03-04-2007, 23:25
Anketin gidiş hattı yine bildik partiler on planda yine

nurey
03-04-2007, 23:30
ülkede fakir sayısı ne kadar fazla olursa akparti o kadar oy alır ülkede nekadar tuzukuru varsa o oylarıda chp alır yani akparti gene tekbaşına ikdidar herkese saygılar

modokol
03-04-2007, 23:32
genç parti nin oyları şaşırttı beni şayet bu genele vurulursa mhp ve dyp nin oylarını uzan yine kırpar bunlar yine barajı geçemez demektir oda akp yi tekrar tek başına iktidar yapar

sana aynen katılıyorum...genç partinin oyları küçümsenmeyecek kadar var...

f47xfenerli
03-04-2007, 23:32
geçmişi unutmayalım arkadaşlar fikrimi söyliyorum cumhuriyet tarihinin en iyi dönemi rahmetli özaldan sora en iyi dönem ak parti dönemi bence yine destek vermeliyiz selamlar

f47xfenerli
03-04-2007, 23:35
konuşmak istiyorsak yo kulanalım öyle veya böyle

bayılırım
03-04-2007, 23:36
dünleri ne çabuk unuttuk arkadaşlar! yarından ümidimizin kalmadığı günleri
akp ye oyverin ey millet
düne dönmeyin olmayın illet
selamlar

akhiz
03-04-2007, 23:49
cumhuriyet herhangi bir partinintekelinde değildir. bütün partilaerin olduğu gibi bizimde sahip çıkmamız gereir

senoglu
03-04-2007, 23:49
ben bu sene ilk kullancam oyumu ama şimdiye kadar kise vazifesini tam yapmış degil çogu arkadaşımızın seçtigi geldi de ne oldu devlet borcu azaldı ama bu sefer vatandaş eli ile kendini tutar oldu neyse tüm partilere başarılar iyi olan kazansın vatana millete hayırlı olan

ayhankeskin
03-04-2007, 23:53
hangisine güveneceksin, al birini vur ötekine, hepsinin amacı iktidara gelmek, hizmet vermek değil. Örnek alınması gereken insanların yaptıklarına bir bakın, biri ötekine cibiliyetsiz diyor, diğeri de ona bilmem ne.... bırakın kardeşim bunları, yoksa sonu yine bir darbe ile sonlanır, yada başka bir ülkenin hegomanlığı altına gireriz. PKK bölücülük yapıyor da, ya bunların bölünmüşlüğüne ne demeli, ne zaman ülkemizde birlik ve dirlik olacak acaba. Seçim olması önemli mi sizce, neyin değişeceğini sanıyorsunuz. Yıllardır uyutulduk ve uyutuluyoruz.

oscarrr_18
03-04-2007, 23:56
******oy verenlere hala şaşıyorum

ayhankeskin
03-04-2007, 23:58
***oy verenlere hala şaşıyorum

Bir denenmedik o yani baykal kalmadı mı? Bir de o denensin. Nasıl olsa hükümet, hükümet olmaktan çıktı, deneme tahtası oldu ya.

Volkan
04-04-2007, 00:00
arkadaşlar konuyu saptırmayalım. şuraya buraya oy kullanın gibi mesajları lütfen yazmayın. seçiminizi yapın varsa kısa bir yorumunuz tabi polemik yaratmayacak yazın ve devam edin.

tevfik yalcin
04-04-2007, 00:01
hekeze mehabalar inanın bu anket şu an türkiye'nin gerçek yüzü tarantino arkadaşa katılıyorum iyi düşünülerek sandıkta oy verilmeli ve boş oy atılmamalı benim partim barajı aşamaz diyerek sandık başına gidilmemeli her yigidin gönlünde bir aslan yatar diyerek oy verilmeli ve sonuçları görmeli...

tevfik yalcin
04-04-2007, 00:07
ayhan arkadaş bu ülkeye muhalefet partisi'de lazım bunu en güzel sn deniz baykal yapıyor başbakan olursa birdaha muhalefet parti bulamassın

uzunarif
04-04-2007, 00:09

Arkadaşım cumhuriyete kim senin bişey yaptığı yok,gözünüzü seveyim cumhuriyet elden gidiyo diye çığırtkanlığa gerek yok bence.Anladın sen onu kanımca:8[1]:

ugurdikdonek
04-04-2007, 00:09
:firefire: ATATÜRK SİZİN GİBİ GENÇLERE EMANET ETTİ ÜLKEYİ SAĞ OLUP GÖRSEYDİ HERHALDE KAHRINDAN ÖLÜRDÜ HERHALDE KİMLERE NEYİ EMANET EDİYORUZ ARKADAŞLAR GEÇMİŞE BİR BAKIN İSTERSENİZ BENDEN SÖYLEMESİ İYİ DÜŞÜNÜN.

hulkhogin
04-04-2007, 00:14
Kimin çıkacağı bellidir umarım gene secilir.

tike®
04-04-2007, 00:16
:firefire: ATATÜRK SİZİN GİBİ GENÇLERE EMANET ETTİ ÜLKEYİ SAĞ OLUP GÖRSEYDİ HERHALDE KAHRINDAN ÖLÜRDÜ HERHALDE KİMLERE NEYİ EMANET EDİYORUZ ARKADAŞLAR GEÇMİŞE BİR BAKIN İSTERSENİZ BENDEN SÖYLEMESİ İYİ DÜŞÜNÜN.

*KURAL 7-Mesaj yazarken büyük Harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

Kurallara uyalım:45:

Admin
04-04-2007, 00:17
Ankette ilgimi çeken dsp hiç oy alamamıl 4 partı onde götürüyor su anda ankette .favori olarakta genç partinin çıkışı

arkadaş
04-04-2007, 00:38
yönetici arkadaşlara duyurulur; arkadaşlar bu seçim meçim benim işim değil ve ayriyeten de hiç te umurumda değil.sizden istediğim bana bu konuda mesaj türü şeylerin gönderilmemesi.şimdiden duyarlılığınız için teşekkürler...

tike®
04-04-2007, 00:42
yönetici arkadaşlara duyurulur; arkadaşlar bu seçim meçim benim işim değil ve ayriyeten de hiç te umurumda değil.sizden istediğim bana bu konuda mesaj türü şeylerin gönderilmemesi.şimdiden duyarlılığınız için teşekkürler...
Biraz araştırsanız kendi sorununuzun çözümünü forumda bulabilirsiniz linki okuyun.. Only the registered members can see the link

Admin
04-04-2007, 00:45

Arkadaşım yuz defa anlattık forumda daha öncedende bu konu ile ilgili mesajda yolladık eposta istemiyorsan kontrol panelinden kapat bitsin sende kurtul bizde kurtulalım :smiles22:

yusufkirec
04-04-2007, 01:23
allahtan hayırlısı ne ise o olsun vatana millete saygılar

yturan
04-04-2007, 01:27
AKP kazanır

atmaca28
04-04-2007, 01:29
bence de a parti b parti kazanmış pek fark etmez.bu seçimde kim kazanacak veya kaybedecek dersek emin olun bu TÜRK halkı olacaktır.
geçen yıllarda olduğu gibi

starke
04-04-2007, 01:42
bir öneri :

konu başlığı : " bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz " şeklinde olsa daha iyi olur kanaatindeyim.

bu ,sadece bir öneridir.

Özgür Erge
04-04-2007, 01:48
bir öneri :

konu başlığı : " bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz " şeklinde olsa daha iyi olur kanaatindeyim.

bu ,sadece bir öneridir.

öneri için teşekkürler bakın konu başlığına değiştirdim:45:

ramis reis
04-04-2007, 01:49
Akp Meclİstekİ Sandalye Sayisi DÜŞecek.

COEMAR
04-04-2007, 01:54
yorum yapamam düzgün bir parti göremiyorum

akcayhalil
04-04-2007, 02:04
Aslında hiç birine vermeyeceksin ama ne yapalım mecburen verecez birine, inşallah hayırlısı olur...

rose
04-04-2007, 03:21
Kimin kime oy vereceğini bırakın kendi fikrinizi veya vereceğiniz partiyi yazın ortalığı gerecek mesajlardan kaçının.Herkesi kendice aklı var düşünür kararını verir mesajınız editlenmiştir tike®

starke
04-04-2007, 04:30
öneri için teşekkürler bakın konu başlığına değiştirdim:45:

teşekkür ederim .

ysagdic
04-04-2007, 04:41
bence bu ampul sönecek gibi görünüyor tabiki milletimiz oyunu satmazsa

Premier
04-04-2007, 10:07
hayırlı olsun

erkan48
04-04-2007, 18:28
öyle yada böyle ampul 5 yıl daha yanacagı kesin.yanması da gerekir.en azından zamla yatıp zamla kalkmaktan kurtulduk.

banshee8831
07-04-2007, 02:46
:S hala gidipte akp ye oy veren arkadaşların safkan şehit torunu olduğundan,asil türk kanı taşıyıp taşımadığından şüpeliyim...nedenini aklıma geldiği kadarıyla sıralıyım:

1-şehitlere kelle diyen bir adam
2-terörist başlarına,teröristlere ve terörist gruplarına sayın saygın amanda aman puh puh hanimiş benim diye hitap eden bir adam
3- 1 gün önce amerikaya ortadoğu için yardım etme sözü verip ertesi gün amerikanın arkasından iran irakla konuşan adam
4- vatanı her şekilde satmaya fırsat kollayan adam(kıbrıs vb...)
5- sağda solda dengesiz ve tc hakkında ters konuşmaları
6-vb......

aklıma gelen önemli şeyler bunlar.hala bu adama ve bu adamın partisine oy veriliyorsa ben sizi gerçekten kınamak zorundayım.ha siz demeyinki bana gidelimde chp ye yada tkp ye verip ülkenin durumu dahamı kötüye gitsin?hayır,çünkü ben hiç birine vermeyin derim.keşke parti diye birşey olmasa.keşke sağ sol diye bir ayrım olmasa.keşke insanlar görüşler için birbirlerini öldürmese....keşke bütün dünya tek bir anayasa tarafından herkes eşit olarak yönetilse.o zaman ne 3 kuruşluk petrol için savaş olurde nede hergün kaos olurdu.ünlü bir düşünürün dediği gibi:
''eğer dünyada siyaset olmasaydı,diktatörler olmasaydı dünyada çoçuklar ve masumlar ölmez herkes barış içinde yaşardı.savaşları başlatan diktatörler olan askerlere ve masum insanlara oluyor....''

dediğim gibi arkadaşlar bence hiç oy vermemek en iyisi sonradan pişmanlık çekmemek için...

anthony99
07-04-2007, 13:39
oyumuzu verelim bakalım.

naum99
07-04-2007, 17:46
nedense.olan.halka.oluyor.kımın.geldı.onemli.degıl.imf.calısan.hukemetler.ulkeyı.hep.geriye.goturduler.akp.aynısını.yaptı.su.anda.piyesa.berbat ısler durgun para donmuyor .boyle gıderse akp coker belırsızlık var mualesef ıye gıtmıyor ısler cumhurbakanı secımlernden sonra daha danetlesecek.halkı dusunen yok.ısimız zor.oraya gelen.dokunulmazlıklara byrunuyorlar.ye babam ye. bıtıremedıler.bankalar batar.halk.oder faturasını kemer sık vatandasa rahat yok. herkese saygılar

SEYFİ
07-04-2007, 19:22
:S hala gidipte akp ye oy veren arkadaşların safkan şehit torunu olduğundan,asil türk kanı taşıyıp taşımadığından şüpeliyim...nedenini aklıma geldiği kadarıyla sıralıyım:

2-terörist başlarına,teröristlere ve terörist gruplarına sayın saygın amanda aman puh puh hanimiş benim diye hitap eden bir adam
3- 1 gün önce amerikaya ortadoğu için yardım etme sözü verip ertesi gün amerikanın arkasından iran irakla konuşan adam
6-vb......

aklıma gelen önemli şeyler bunlar.hala bu adama ve bu adamın partisine oy veriliyorsa ben sizi gerçekten kınamak zorundayım.ha siz demeyinki bana gidelimde chp ye yada tkp ye verip ülkenin durumu dahamı kötüye gitsin?hayır,çünkü ben hiç birine vermeyin derim.keşke parti diye birşey olmasa.keşke sağ sol diye bir ayrım olmasa.keşke insanlar görüşler için birbirlerini öldürmese....keşke bütün dünya tek bir anayasa tarafından herkes eşit olarak yönetilse.o zaman ne 3 kuruşluk petrol için savaş olurde nede hergün kaos olurdu.ünlü bir düşünürün dediği gibi:
''eğer dünyada siyaset olmasaydı,diktatörler olmasaydı dünyada çoçuklar ve masumlar ölmez herkes barış içinde yaşardı.savaşları başlatan diktatörler olan askerlere ve masum insanlara oluyor....''

dediğim gibi arkadaşlar bence hiç oy vermemek en iyisi sonradan pişmanlık çekmemek için...
Ankete bakılırsa sizin yazdıklarınızın hiç bir değeri yok gözüküyor.
Ya bu kadar insan bilmiyor veya siz çok biliyorsunuz!

siestagunay
07-04-2007, 19:28
türkiyeyi soyan AKP'ye yine oy vereceksinizz haa adam gezdiginiz kaldırımdan bile para alırken siz daha uyumaya devam mı edeceksiniz.._?

caner1960
07-04-2007, 20:03
Valla genç partiye şaşırdım.Hiç beklemiyordum bu kadar oy alacağını.

Admin
07-04-2007, 23:05
Forum 3 gun kapalı kaldıgından anket 3 gun uzatılmıştır

TARANTİNO
07-04-2007, 23:07
Forum 3 gun kapalı kaldıgından anket 3 gun uzatılmıştırDemeya...Nakkus durdurursa tabiki...:puah: :puah: :puah:

ahmetcetin
08-04-2007, 00:08
kim kazanırsa kazansın yeterki şanlı türk milleti kazansın:clap2:: :45: :present:

bulletfromhell
08-04-2007, 00:38
kim kazanırsa kazansın yeterki şanlı türk milleti kazansın:clap2:: :45: :present:
valla temennilerin harika.ancak var olan bu siyasetçi portföyüyle biz ancak dibe batarız.:(

moscow_tr
08-04-2007, 01:03
bencede oy atmalıyız ve cumhuriyetimizi istisnasız korumalıyız satmaya kalkanlara karşı çıkalım

umuter
08-04-2007, 01:10
şu an ankette akp önde gidiyor evet arkadaşlar oylar gelsin bakalım :):)

drvet06
08-04-2007, 01:25
AKP nasıl oluyor da önde anlamadım.

Aziz Nesin'e zamanında neden kızdım diye şimdi kendime kızıyorum.

Ankara'da yaşayan ve bürokrasiyi çok iyi tanıyan biri olarak diyorum ki; eğer akp bir daha iktidara gelirse vay memleketin haline. Bu kadarını söyleyeyim.

Saygılarımla,

umuter
08-04-2007, 02:10
valla drvet06 ankete verilen oylar öyle işte şu an önde akp
valla sonuçta oyu veren bu vatandaş kimi istiyorsa getiriyor başa o yüzden ne desek boş herşey sandıklar açıldıktan sonra belli olur
saygılar

Admin
08-04-2007, 02:20
Şu anki ankete göre mhp 2 ci* chp 3 cü genç parti ise 4 cü durumda cok ilginç degilmi?

drvet06
08-04-2007, 02:59
Şu anki ankete göre mhp 2 ci* chp 3 cü genç parti ise 4 cü durumda cok ilginç degilmi?

Evet çok ilginç. Akp nin 1. olması daha da ilginç.

İlginç diyoruz da, aslında gerçek demeliyiz, Türkiye'nin gerçeği. Sadece şahsi menfaatleri için, onu bırakın bir tencereye, 500kg kömüre oyunu veren demeyeceğim "satanların", memleketi satanlara oy vermesi kadar doğal bir şey olamaz.

Saygılarımla,

dayı83
08-04-2007, 11:47
seçim sistemi değişmedikce kendi vekilimi kendi irademle seçemedikce oy hakkımı kullanmayacağım

BUTUNE
08-04-2007, 13:34
ben bu ankete göre akp kazanacağına ihtimal vermiyorum akp oldu başka parti kazanamaz 5 yılda neler yaptığını gördük birde başkalarını denesek iyi olur avrupabirliği diye 5 yıl bitti gitti ama giremedikmilleti bu şekilde avuttular yapılan başka bir şey yok bence

umuter
08-04-2007, 13:40
şimdi arkadaşlar meşhur bir laf vardır ve herkes bilir bunu "YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME" diye 5 senedir akp hükümeti bu memleket için hiçbir şey yapmadıysa o zaman bu duble yolları yunanistan hükümeti mi yaptı??bu sadece en basit bir örnek!daha da çoğaltılabilir bu örnekler yani yapılan işleri tarafsız şekilde değerlendirmek lazım hiç kimse oy verirken o kişilerin kara kaşı kara gözü için vermiyor karşılığında hizmet almak için veriyor

BUTUNE
08-04-2007, 14:01
koca 5 sende duble yol yapmış çok bir şeymi akşam avrasya tv seyrette daha neler yapmış onlarıda bir öğren akşam saat 11de başlıyor merak ette bir seyretmeni tavsiye ederim saat 11de mutlaka seyret

VDOGAN
08-04-2007, 15:12
arkadaşlar şunu unutmayalım daha öncek ikdidara gelen partilerle bu ikdidardekini kıyaslayalım zamanında ecevit hükümet başda iken adam rahhmetli olduya yinede söyleyelim öksürse ekonomi tepetakla oluyordu hele kemal dervişi şu meşhur hava limanında ki karşılamaya ne demeli sanki bir sihirbaz veya bir ilah olarak görenler vardı ...o günleri unutmayalım halimize yinede şükredelim..... bun dan iysi can sağlıgı....

ikitaş
08-04-2007, 16:56
futbol takımı tutar gibi parti tutmayalım,partilere verilen devlet yardımı kalksın.benim düşüncem.

rose
08-04-2007, 20:55
tabiiki deniz baykal derim...keşke gelebilsede cem uzan gelse ...tayyip canımızı çok yaktı cem uzanında canını çok yaktı ....ancak cem uzan onun hakkından gelir....vereceksin tayyibi ve akp yi cem uzanın eline geçeceksin karşısınıa patlamış mısır ve kolanıda yanına zevkle akp ve tayyibin kıvranışını seyredeceksin....slmlar...

ESES-58
08-04-2007, 21:00
hangi parti kazanacak diye değilde kime oy vereceksiniz deseydiniz ankete daha gerçekçi olurdu verilen oylar

tahsın
08-04-2007, 21:01
hak ve hukukun üstünlüğüne inanıp kabüllenen kazanacak elbette.hazmedemeyenlerde leylek misali.................

tahsın
08-04-2007, 21:13
Cumhurİyete Sahİp Çikmak Adina Kendİ GÖrev Ve Sormluluklarini Unutup Demokrasİyİ Hazmedemeyenler Ve YandaŞlari Kazanamayacak GerÇek CumhurİyetÇİler Ve Bu Mİllete Hİzmetİ Gaye Edİnenler Kazanacak Elbette

antigs28
08-04-2007, 22:04
benim düşümcemde bazı arkadaşların belirttiği gibi her vatandaşın görevini yerine getirmesi ve oyunu kullanmasıdır.bu arada ak parti yine ALLAH'ın izniyle tek başına iktidar olacak. Saygılar....

telat
08-04-2007, 22:34
arkadaşlar ben türkiyemizin başına geçen çok iktidar gördüm hiç biri ak partinin bu türkiyeye yaptığı kadar hizmet yapmadı . gözünüzü iyi açın .avrupalılar bile türkiyenin durumunu görüp takdir ederken bizler neden bakar körüz.soruyorum size .?her şey ortada .türkiyenin geleceği aydınlık olsun istiyorsak eğer yine ak partiye oy verip başımızdan eksik etmememiz gerekir. size en basit bir örnek.hastahanelere senelerdir gidip eziyet çekenler çok iyi bilirler. ALLAH razı olsun ak parti hükümetinden bizleri çileden kurtardı .daha bu hükümet gibisini bir daha bulamazsınız . pişman olmamak için AK PARTİYE oy verin.SAYGILARIMla

umuter
08-04-2007, 22:37
hangi parti kazanacak diye değilde kime oy vereceksiniz deseydiniz ankete daha gerçekçi olurdu verilen oylar
sonuç itibariyle ikisi de aynı şey değil mi arkadaşım??en çok oy alan parti zaten kazanan parti olur bunda anlaşılmayacak bi şey yok ki:46:

talhayuce3333
08-04-2007, 22:55
Layik OlduĞunuz Şekİlde YÖnetİlİrsİnİz

bulletfromhell
08-04-2007, 22:59
Layik OlduĞunuz Şekİlde YÖnetİlİrsİnİz
:present: :present: :present: :present: :present:

emmi
08-04-2007, 23:04
Daha iki gün önce ABD genelkurmay başkanı ne dedi: Kuzey Irak'a girerseniz başınıza gene çuval geçiririz. Aşiret reisi kılıklı kıl torbası Barzanide aynı havalarda ama altı sayfadır yere göğe sığdıramadığınız bizim AKP yöneticilerinden tık yok hala. Birde utanmadan cumhurbaşkanlığına soyunuyor. Sen önce ülkemizin onurunu korumayı öğrende ondan sonra düşün bunları. Sizlere başka ne deyim ben. Allah akıl fikir ihsan etsin demekten başka.
Saygılar.

osman1980
08-04-2007, 23:30
slm arkadaslar,ben bir gurbetci arkadasiniz olarak,diyecegim.AVRUPA EKONOMISI CÖKMÜS durumda,biraksinlar avrupa birligin pesini,faydasi yok zarari var ülkemize,Milletimize. Keske simdi cenet VATANIMda olsam ah ah.VATANIMIN kokusu yeter.Herkese selamlar. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

hacı bayram
08-04-2007, 23:55
yorumlara bakmam ben ak partiye vermeyi düşünüyorum herkesin fikirlerinede saygılıyım teşekkürler saygılar.....

master71
08-04-2007, 23:55
bu sefer oylar genç partiye gidecek doğru dürüst bir parti yok
hepsi aynı belki genç parti yeni birşeyler katar saygılar

hacı bayram
08-04-2007, 23:59
Daha iki gün önce ABD genelkurmay başkanı ne dedi: Kuzey Irak'a girerseniz başınıza gene çuval geçiririz. Aşiret reisi kılıklı kıl torbası Barzanide aynı havalarda ama altı sayfadır yere göğe sığdıramadığınız bizim AKP yöneticilerinden tık yok hala. Birde utanmadan cumhurbaşkanlığına soyunuyor. Sen önce ülkemizin onurunu korumayı öğrende ondan sonra düşün bunları. Sizlere başka ne deyim ben. Allah akıl fikir ihsan etsin demekten başka.
Saygılar.

sen daha iyi bilin emmi derdim de o filmi seyrettik sonu ne oldu yinede fikrine saygı duymam gerekir insanlar birbirlerine saygı duymaz iseler zaten ülke bitmiştir öncelik her fert kendini düzeltmeliki ülke düzelsin sonuçta bu ülkeyi yönetenler burda yaşayanlardır bugün ak yarın kara kim gelir bilinmez ama kendimizi düzeltmedikçe ülkemizi düzeltemeyiz saygılarımı sunarım teşekkürler.

keyci60
09-04-2007, 00:04
ben geçen ak partiye oy verdim bugunde ak partiye oyumu veririm

bosborus
09-04-2007, 00:05
tepki oyu olarak akp ye veririm insanlar tüm işleri bıraktı ve akp ve Sayın Başbakanımıza verip veriştirmeye başladılar.Hele üniversite öğretim görevlilerinin sınavları bile erteleyip buğünkü mitinğ için öğrencileri teşvik etmeye çalışmaları.yaptığım iş gereği bazı kurumların nasıl bir dejenere içinde olduğunu çok iyi biliyorum.artı birde yök var yök değil toplum ve ülke için yükten başka bişey değil.

çavdar
09-04-2007, 00:07
mevcut durum ve partiler içinde bundan iyisi yoktur onun için kötünüm iyisini seçmek durumundayız

selami
09-04-2007, 00:20
akp ye veririm

drvet06
09-04-2007, 00:26
tepki oyu olarak akp ye veririm insanlar tüm işleri bıraktı ve akp ve Sayın Başbakanımıza verip veriştirmeye başladılar.Hele üniversite öğretim görevlilerinin sınavları bile erteleyip buğünkü mitinğ için öğrencileri teşvik etmeye çalışmaları.yaptığım iş gereği bazı kurumların nasıl bir dejenere içinde olduğunu çok iyi biliyorum.artı birde yök var yök değil toplum ve ülke için yükten başka bişey değil.

Sevgili Dostum,

Tepki olsun diye oy kullanılır mı?Zaten akp yi başımıza bela eden de vural savaş, yekta güngör özden ve dönemin bazı siyaset ve bürokratları değilmiydi.

Birileri yazdı onlar oynadı. Tayyibi önce şair ettiler, sonra hapsettiler, mazlum ettiler, kahraman ettiler, başbakan ettiler.

Bütün bunları kim yaptıysa onlara sormak lazım, seçimi kim kazanır diye.

Ayrıca miting bu gün değildi, haftaya.

14 Nisan'da Cumhuriyetini, devletini, milletini seven her kesi mitinge katılmaya çağırıyorum. Hangi partili olursa olsun.

Gerçi bizim millet şimdi bu mitinge de tepki olsun diye Tayyibi mazlum görür ya neyse.

Yukarıda arkadaşın biri Hadis-i Şerif ten alıntı yapmış "layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz" diye.

Saygılarımla,

wenli
09-04-2007, 00:32
türk milletine hangisi hayirliysa o olur insallah bu arada milletimiz bir geri dønüp gecmise bakmasi lazim ve ona gøre durumu degerlendirmesi lazim saygilar

Memo007
09-04-2007, 00:34
Tabiki ak parti ecmain:devilprv:

muratince
09-04-2007, 00:37
yorumlara bakarsanız bende ak partiye oy veririm

almeyda
09-04-2007, 00:39
seçimler gediğinde düşünücem şu an için karar vermiş değilim

jeanka
09-04-2007, 00:43
arkadaşlar ben türkiyemizin başına geçen çok iktidar gördüm hiç biri ak partinin bu türkiyeye yaptığı kadar hizmet yapmadı . gözünüzü iyi açın .avrupalılar bile türkiyenin durumunu görüp takdir ederken bizler neden bakar körüz.soruyorum size .?her şey ortada .türkiyenin geleceği aydınlık olsun istiyorsak eğer yine ak partiye oy verip başımızdan eksik etmememiz gerekir. size en basit bir örnek.hastahanelere senelerdir gidip eziyet çekenler çok iyi bilirler. ALLAH razı olsun ak parti hükümetinden bizleri çileden kurtardı .daha bu hükümet gibisini bir daha bulamazsınız . pişman olmamak için AK PARTİYE oy verin.SAYGILARIMla

Telat sen dalga gewçmişin belli. Ne akepesi ne reteesi ya. bunlara mı kaldı benim oyum. abedeye kadar yolları var. Ha bi de borazani (barzani yani) abisi versin ona (oyunu) yada o ona versin. :8[1]:

Sevgi ve Saygılarımla....

14 Nisanda ANKARA'da Cumhuriyet Mitingine...

umuter
09-04-2007, 00:44
arkadaşlar herkes istediği partiye oy verebilir o konuda herkes serbest o yüzden şu partiye vericem buna vericem ya da sizde ona verin gibi yazılar yerine seçimi hangi parti kazanır?? sorusuna cevap olacak şeyler yazarsak daha iyi olur en azından konudan çıkmamış oluruz yoksa konu başka noktalara doğru gitmeye başlar ve amacından çıkar
saygılar kolay gelsin

yakar_35
09-04-2007, 00:51
seçimler gediğinde düşünücem şu an için karar vermiş değilim

katılıyorum dostum bende...:45: :45: :45:

hunturks
09-04-2007, 00:53

6-vb......

.burada hiç kimsenin kime oy verip veremeyecegini kararlaştıramazsın.herkesin kendi aklı ve iradesi var.:nono:

snark333
09-04-2007, 01:07

6-vb......

Arkadaşım senin fkrin ne olursa olsun;burada bir anket düzenlemişler herkesin fikrine saygı duyacaksın.kimsenin ne kadar türk nekadar şehit torunu olduğunu sınamak sanamı düştü.Çok ağır hakaret dolu bir satırla başlamışsın yazına.şimdi burada hangimiz ne kadar türk kanı taşıyoruz onun mücadelesinimi vericez.Seni kınıyorum.

XpuntoX
09-04-2007, 01:11
büğün türkiyenin kat ettigi mesafeyi görmeyen kördür daha düne kadar ülke iflasın eşindeydi eyy gözünü aç türkiyeee benim oyum AKP ye

snark333
09-04-2007, 01:15
AKP-(Anketin Kral Partisi):D
BENİMDE OYUM AKP' YE

miralaymir
09-04-2007, 01:20
Öncelikle mutlaka oy kullanmak gerekir.Kimlik ve kişilik sahibi her insan öyle yapmalıdır.Çünkü benim sevmediğim adamların beni yönetmesine rıza gösteremem.Oy kullanmak benim hakkım ve görevimdir.
İkinci olarak, bizde bir söz vardır: Deveye diken, insana seven (!) derler.Bizi en çok kim seviyorsa ona gidelim.Memleketi en çok kim satıyor,kim en çok dolandırıyor, kim en çok yabancı pasaportuna sahip, kimin çocukları daha gözü açık,kimin çocukları Amerika doğumlu, kim vatan hainleriyle can-ciğer kuzk dolması.Aman dikkatli olalım bizi en çok sevecek olanları arayıp bulalım.
Peygamberimiz diyor ki: "Neye layıksanız, öyle yönetilirsiniz." Eminim biz daha kötüsüne layığız.Hala şu yazılanları gördükçe iyice emin oldum artık.

zorlu
09-04-2007, 01:27
arkadaşlar herkeze verecekleri oylar karşısında saygıyla karşılıyorum ama bir oy kullanılırken dışarıdan görünenlere değilde bize gösterdikleri dünyanın nasıl bir dünya olduğunu ve bu gösterdikleri dünyanın sonunda neleri bizleri beklediğini söyleseler acaba yine de aynı olurmu onu çok merak ediyorum ha bunları sizlerin kendilerinizinde öğrenebilmesi çok ama çok basit nasıl mı? hani bizim bu türkiyede 3-5 tane kanal var başka kanal yok ya ha birde onların dışında olana yerel kanalllarımızda var ama nedense hep bizlere o sadece 3-5 kanalı seyretmemezi sağlıyorlar sizlerden ricam bir de o güzelim haber kanalları var onlardaki söyleşileri bir dinleyelim ondan sonra bu oylarımızı düşünün bakalım yalnız benimkisi sadece bir görüş bu görüşede saygı duyacağınızdan şüphem yok ama yinede teşekkürler kusurlarıma bakmayın saygılar

miralaymir
09-04-2007, 01:32

6-vb......

Kardeş söylediklerinde haklı olduğun kadar söyleyemediklerinde de haklısın.Daha aklına gelmeyenleri saymaya kalksak 50 ciltlik ansiklopedi olur, ama okuyabilen nerde...Kafanı yorma sen, ak ....., kara ...... belli olacak nasılsa.Sadece yalaka medyayı seyredenlerden daha fazla şeyler beklemek safdillik olur.Allah bu millete acısın.
"Bir zamanlar biz de millet, hem nasıl milletmişiz,
Gelmişiz dünyaya milliyet nedir öğretmişiz.
Kapkaranlıkken afakı bütün insaniyyetin,
Nur olup fışkırmışız ta sinesinden zulmetin.
......
Göster Allah'ım bu millet kurtulur tek mucize,
Bir utanma hissi ver gaaib hazinenden bize!"

pencilvania
09-04-2007, 01:33
Valla ülke sadece televizyondan duyduğun ve gördüğünle bilinmiyor ama malesef burada gördümkü öyle...
Ülke satılıyor karış karış sonra o ülkeyi kurtarmak için çabala yine bu halk..
Zaten bu iktidarda öyle gelmedimi...
Sokakta parti kuranlar şimdi iktidar.yazık..
Barzaniya.talabaniyi devlet başkanı olarak karşılıyoruz...
Ülkem ne hallere düşmüş oy oy..
Ülkene hergün saldırılsın şehitler verilsin sen kalk onları ağırla..Yetmedi ülken de iki kule vuruldu diye terör diye ırak'ı işgal et ama senin hergün verdiğin şehitlere sırtını dön ve onları destekle..
Ha birde yazmadan geçemeyeceğim kimse kusura bakmasın nerde hani o
cuma namazı eylem yapan başartücüler..Şimdi üniversitelere başaörtülü girmek serbestmi?????Sizi maşalar sizi..
ve matador...
Beninm inancıma göre bu ankatin bu sitede yeri yok nacizane fikrim..Çünki herşeyin iyisini bu sitede buldum ama siyaset karışan hiçbiryerde iyi birşey kalmıyor umarım burda kalır ...
Sevgiyle kalın
Pencilvania

DJ VoLkAn
09-04-2007, 01:53
Cumhuriyet Halk Partisi...!

rose
09-04-2007, 01:56
ülkesini satan apoya sayın diyen iç ve dış siyasette ikiyüzlü münafıkça hareket eden pkk mayınına basarak şehit olan askerlerin ailelerine başın sağolsun demeyen ölen şehitlerden kelle diye bahseden türk kelimesini ağzından cıkarmamamak için göyret sarfedecek kadar türk olmaktan iğrenen sonrada türk bayrağı önünde vatanperver pozlar verip panolarda üçkağatçı fotoğraflar veren anayasa mahkemesi suikastını örtbas ettiren aczimendilerin cuma namazı çıkışında cami önünde türkiye ve atatürk aleyhine hakaretflerde bulunmasına polis ve askerlerin kolunu bağlayarak seyirci kalmasını sağlayacak kadart laiklik ve atatürk düşmanı bu şeriatçı irancı binladin elkadı gibi teröristlerle canciher birini seçmeyin türkiyenin şerefini iki paralık etti birdaha akp ve tayyibi seçipte türkiyeyi diğer devletlerin gözünde değersiz şeriatçı iran gibi dünyaca bir numaralı terörist ülke ilan ettirmeyin... daha başbakanlığı başaramazken cumhurbaşkanlığa soyunan bu vatan topraklarını satan bu kişiyi seçmeyin arkadaşlar...bu kadar başbakan gördüm hepsi birbirinden beter ama bungibisini hiç görmedim....diğer başbakanlar bunun yanında melek kalıyormuş meğerse ....derlerya beterin beteri vardır ....bence en beteri bu ve adamları....ben 2000 öncesi gelen başbakanlara kurban olurum beeee.....hepsi bundan katkat değerli insanlarmışta biz kıymetlerini bilmemişiz....o eski başbakanlar yukarda anlattığım kötülüklerini hiçbirini türkiyeye yapmadılar....tek suçları sağcı solculuk ideolojileri sen ben parti kavgaları oldu ne terörist apo ya sayın diye apoyu muhatap alıp adam yerine koydular ne ülke topraklarını sattılar ne dünyaca meşhur teröristlerin dizinin dibinde poz verdiler ne iran gibi dünyaca terörist sayılan ülkelerle filört ettiler...nede laiklik karşıtı olup atatürke karşı olup laiklik ve atatürke hakaret eden tarikatların hakaretlerine göz yumdular...onlar bu yönlerden katkat üstünmüş meğerse....slmlar...

ŞRARSKOZ
09-04-2007, 01:56
teşekürler

umuter
09-04-2007, 01:59
Beninm inancıma göre bu ankatin bu sitede yeri yok nacizane fikrim..Çünki herşeyin iyisini bu sitede buldum ama siyaset karışan hiçbiryerde iyi birşey kalmıyor umarım burda kalır ...
Sevgiyle kalın
Pencilvania
arkadaşım güncel ve değişik konularda anketler açılıyor ve belli bi süre içinde kapanıyor tekrar bu da onlardan biri yoksa siyaset ve siyasetle ilgili bölüm yoktur forumumuzda ayrıca seviye mümkün olduğunca korunarak gidiyor tartışmada saygılar

DJ VoLkAn
09-04-2007, 01:59
büğün türkiyenin kat ettigi mesafeyi görmeyen kördür daha düne kadar ülke iflasın eşindeydi eyy gözünü aç türkiyeee benim oyum AKP ye

ben hala kat ettiği mesafeyi göremedim..bana açıklarmısın hangi yönden bir mesafe kat etti Türkiye..eğer pkk örgütü liderine sayın demek bir mesafeyi kat etmekse yada şehitlerden bahsederken kelle diye hitap etmesi de cabası..bana aydınlatırsanız çok sevinirim:49:

Admin
09-04-2007, 02:00
arkadaşım güncel ve değişik konularda anketler açılıyor ve belli bi süre içinde kapanıyor tekrar bu da onlardan biri yoksa siyaset ve siyasetle ilgili bölüm yoktur forumumuzda ayrıca seviye mümkün olduğunca korunarak gidiyor tartışmada saygılar

Forum anketilerin amacıda umuterin dedigi gibi gundemdeki konular zaten anket bölümümüzde gundeme olan konular işlenmiştir. Buda herhangi bir olayda olabilir forumumuz siyasi degil her düşünceye acık bir forumdur kurallar cercevesinde tabiki

ulkervv
09-04-2007, 02:02
Ülkenin Durumunu 1927 de görmüş Atatük biz hala göremiyoz ona yanarım
lütfen arkadaşlar uyanın.....
Memleketin sınılarının (misaki milliye) tartışıldıgı bir ülke durumuna düştük memleketin işe yarar kar getiren ne kadar kit i varsa haraç mezat satılıyo harranda israilliler toprak alıyor sahiller parsel parsel paylaşılıyorlar
bu ülkede 50 yıl sonra biz yabancı olacaz
bir kere daha düşünün lütfen çünkü bizi bu duruma getirenler 50-100 yıl sonrasını hesabını yapıyorlar

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur.

Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir.

İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır.

Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetln imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!

Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir.

İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.

Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk, 20 Ekim 1927

DJ VoLkAn
09-04-2007, 02:05
genç parti de işi götürüyo:D

Admin
09-04-2007, 02:07
Şu anda ankete göre % 10 BARAJINI AŞAN PARTİLER (09.04.2007) 01.06

AKP 39.58%
MHP 17.92%
CHP 13.75%
GENÇ PARTİ 12.08%

Özgür Erge
09-04-2007, 02:11
lütfen arkadaşlar birbirinizle dalaşmayın herkes yorumunu ve oyunu kullansın herkes özgürdür istediği kişiye oyunu verir buna kimse karışamaz. Lütfen birbirimize olan saygımızı bu seçim yüzünden bozmayalım. Saygılarımla..

zorlu
09-04-2007, 02:20
ülkesini satan apoya sayın diyen iç ve dış siyasette ikiyüzlü münafıkça hareket eden pkk mayınına basarak şehit olan askerlerin ailelerine başın sağolsun demeyen ölen şehitlerden kelle diye bahseden türk kelimesini ağzından cıkarmamamak için göyret sarfedecek kadar türk olmaktan iğrenen sonrada türk bayrağı önünde vatanperver pozlar verip panolarda üçkağatçı fotoğraflar veren anayasa mahkemesi suikastını örtbas ettiren aczimendilerin cuma namazı çıkışında cami önünde türkiye ve atatürk aleyhine hakaretflerde bulunmasına polis ve askerlerin kolunu bağlayarak seyirci kalmasını sağlayacak kadart laiklik ve atatürk düşmanı bu şeriatçı irancı binladin elkadı gibi teröristlerle canciher birini seçmeyin türkiyenin şerefini iki paralık etti birdaha akp ve tayyibi seçipte türkiyeyi diğer devletlerin gözünde değersiz şeriatçı iran gibi dünyaca bir numaralı terörist ülke ilan ettirmeyin... daha başbakanlığı başaramazken cumhurbaşkanlığa soyunan bu vatan topraklarını satan bu kişiyi seçmeyin arkadaşlar...bu kadar başbakan gördüm hepsi birbirinden beter ama bungibisini hiç görmedim....diğer başbakanlar bunun yanında melek kalıyormuş meğerse ....derlerya beterin beteri vardır ....bence en beteri bu ve adamları....ben 2000 öncesi gelen başbakanlara kurban olurum beeee.....hepsi bundan katkat değerli insanlarmışta biz kıymetlerini bilmemişiz....o eski başbakanlar yukarda anlattığım kötülüklerini hiçbirini türkiyeye yapmadılar....tek suçları sağcı solculuk ideolojileri sen ben parti kavgaları oldu ne terörist apo ya sayın diye apoyu muhatap alıp adam yerine koydular ne ülke topraklarını sattılar ne dünyaca meşhur teröristlerin dizinin dibinde poz verdiler ne iran gibi dünyaca terörist sayılan ülkelerle filört ettiler...nede laiklik karşıtı olup atatürke karşı olup laiklik ve atatürke hakaret eden tarikatların hakaretlerine göz yumdular...onlar bu yönlerden katkat üstünmüş meğerse....slmlar...

o yazan ellerin dert görmesin be gardaş eğer şu anda baştakinler birşeyler yapıyolar gibide görükseler de yaptılarının hepsi balon ve yaptıkları gibi göstermeye kaltıklarıda o eskilerin ekmeklerini yiyorlar bilemiyorum ama benin ekliyeceklerimi sen eklemişsin tekrar eline ve düşüncene saygıyla karşılıyorum.:45: :45: :present: :present: :present: :present:

kanki
09-04-2007, 02:23
hey modüratör tkp yi bile koymuşsun da bu ülkenin kurtarıcısı olacak BTP yani bağımsız türkiye partisini niye ankete koymadın apo .. sayındiyen şehitlerimize kelle diyenlere verin oyu ahirette verirsiniz cenabı allah'a ve aziz şehitlerimize hesabı

NE İMF NE AB TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE YANİ BTP

Özgür Erge
09-04-2007, 02:28
forum içersinde lütfen küfürlü konuşmayalım bir daha uyarı yapılmayacaktır arkadaşım koymayı unutmuştur hemen ekliyorum..

zihni41
09-04-2007, 02:42
Bundan önceki hükümet,seçimlere 4 ay vardı,dolar 2 milyon'u görecek demişti.Üstünden üç seneden fazla zaman geçti şu anda 1400'lerde sürünüyor.Akaryakıta,elektriğe,sigaraya her hafta zam gelmiyor.Satın aldığımız herşeyin %80 ini üç sene önceki fiattan alıyoruz.Piyasa işsizlikten kırılıyordu,Kepenk kapatan kapatana idi.Bu günkü istikrarı görmemezlikten gelemeyiz.Ben elimde bidon 100 mt.lik benzin kuyruklarına çok girdim.Sanayağının,yerli sigaranın el altından satıldığı günleri unutamıyorum.Muhalefetmiş,madem bukadar çok biliyordunuz da ozaman niye yapmadınız?Engel olanmı vardı?Enkaz devraldık lafı hatıra kaldı.İnşaallah O günleri birdaha görmeyiz.Herkese saygılar,sevgiler ve mutluluklar diliyorum.Kalın sağlıcakla.

Gabriel
09-04-2007, 04:13
Bundan önceki hükümet,seçimlere 4 ay vardı,dolar 2 milyon'u görecek demişti.Üstünden üç seneden fazla zaman geçti şu anda 1400'lerde sürünüyor.Akaryakıta,elektriğe,sigaraya her hafta zam gelmiyor.Satın aldığımız herşeyin %80 ini üç sene önceki fiattan alıyoruz.Piyasa işsizlikten kırılıyordu,Kepenk kapatan kapatana idi.Bu günkü istikrarı görmemezlikten gelemeyiz.Ben elimde bidon 100 mt.lik benzin kuyruklarına çok girdim.Sanayağının,yerli sigaranın el altından satıldığı günleri unutamıyorum.Muhalefetmiş,madem bukadar çok biliyordunuz da ozaman niye yapmadınız?Engel olanmı vardı?Enkaz devraldık lafı hatıra kaldı.İnşaallah O günleri birdaha görmeyiz.Herkese saygılar,sevgiler ve mutluluklar diliyorum.Kalın sağlıcakla.

:45:

aynen söylediğin gibi kardeşim... bizim milletimiz çok çabuk unutan bir millet...
ne çabuk unuttular benzine her hafta otogaza her hafta zam geliyordu.elektriğe suya... Ondan sonra yollar 15000 km yapacam dedi.. yaptımı!! yaptı... belli Km benim ilimde...bolu tüneli....

yok ya bizim miletimiz nankör...

Helal olsun başbakanımıza adam gibi adam... onun gibi bir kişilik ben görmedim... Bana allah aşkına söyleyin.. başka kimde var onun gibi halkına hitap eden... adam sanki konuşmalarını kitaptan okuyor... Herhangi bir konuşmasında ""ee"" şöyle """ee"" böyle dediğini ben hiç duymadım... ben diğerlerini bilmem ama Recep tayyip erdoğanın kişiliğine hayranım. örnek aldığım insanların en başında geliyor... Ben akp li değilim... Recep tayyip erdoğanlıyım...

rose
09-04-2007, 05:00
tayyip erdoğanı tutan kendini bilmez %20 lik kesimin yüzünden laik ve atatürkü seven ülkesine bağlı binlerce şehit kanıyla yıkanarak oluşan türkiyeyi türkiye yapan şehitlerimizi ve atamızı unutmayan %80 lik vatansever halkımız akp ve başbakanın zulmü altında eziliyor...bunun tek sorumlusu özal olacak türkiyenin yüzkarası kişidir...özaldan sonra iktidar olanlar hep ezici azınlık olarak vatandaşın başına balyoz gibi inmiştir...bence bu haksız seçim sistemi değişmeliki %20 lik çocuğlukla türkiyenin başına gelemesinler....akp yi seçen bu %20 kimdir..... tabiiki tarikatlar şeriatçılar iran ve arap ülkeleridir.....tarikat dediğinde birçok laiklik ve atatürk karşıtı kuşbeyinli insanın şeyh denen kendisine faydası olmayan salak gördüğü kişileri dini güçlerim var diye kandırarak çevresinde toplayan kendini peygamber hatta Allah gibi gören ve salak halkın buna inandığını gördükçe kendini Allah sanan kendini bilmez 3-5 dinsömürücüsü şerefsizden olauşan topluluktur.....nedendir bilmem bir kişi Allahı ve muhammedi seviyorsa Allah la arasına neden tarikatları şeyhleri korki şeyhler sanki Allahın sağ kolu Allah onlar nederse onu yapan kişilermidirde bu tarikatlara inanan halk şeyhleri Allahla arasına sokar...vay efendim ne imiş şeyh der veriyormuş verdiği dersleri yaparsan derecen yükseliyor Allaha daha yakın oluyormuşsun....Allaha daha yakın olmayı bu şeyh şarlatanları Allahla anlaşmışlardamı bu yetkiyi almışlar şerefsizler...bende Allahına bağlı imamhatip mezunu biriyiğm diğer arkadaşlarım tarikatlara girerken şeyh saçmalığına belbağlarken ta ozaman tarikatların ve şeyhlerin şarlatan olduğunu gördüm ve onlara inanıp vatanhayini bir gerici olmadım....devletine bağlı atatürke bağlı ülkesini ve vatanını seven biri oldum...cuma namazlarında ve yasin okurken hep dualarımda ülkeyi kurtaran şehitlerimize ve atatürke dua ederim....müslüman olmak için dini sömüren dinci partilere ve tarikatlara gerek yoltur...Allahı seviyorsan ve içinden ibadet etmek geliyorsa Allah la arana kimseyi sokma ben cuma günleri geceleri ramazan üç aylar kandil gecelerini dolu dolu ibadet ve dualarla geçiririm ve bunları yaparkende hiçbirşeyhten ders almaya ihtiyacım yoktur nediye elin şarlatanını Allah la arama solayımki......lafı biraz uzattım birazda konu dişı oldu kusura bakmayın burda anlatmak istediğim dini sömüren dinci görülen partiler şarlatan şeyhler ve tarikatlar tarafından seçilmiştir siz siz olun sakın akp ye oy vermeyin tayyibin cumhurbaşkanı olmasına da sıcak bakmayın yoksa bu vatanı kaybedersiniz bu ülke küçük bir iran afganistan şeriat yasaları anayasanın yerini alırda farkedince bunu çok geç olur eyvah desenizde geriye dönüş olmaz....bakın iran humeyninin eline geçtikten sonra halk bin pişman oldu ama geriye dönemediler halen dönmek istiyorlar ama nafile ...slmlar....

sinem
09-04-2007, 08:13
tabiki akp ye ok

gaziasker
09-04-2007, 09:14
tabiki akp ye ok

AKP demeye devam ediyorsak ,halimizdende şikayet etmeye hakkımız olamaz
eski partilerde bizlere umut vermemekte ben yeni oluşumlardan taraftarım
AKP demek bence türkiyenin harakiri yapması demektir
(bob)büyük ortadoğu eş başkanını desteklemek ABD nin AB nin çıkarlarını
desteklemekle eş anlamlıdır

yunusal1
09-04-2007, 09:25

cok kotu bır ornek vermıssın kardesım ıran hukumetı senın dusundugun gıbı bır ıktıdar olsaydı suan cıkmazdaydı ok bıldıgın seyı tartıs konus bılmedıgın konuya camur atma goz var akılda var :)))):devilprv:

yunusal1
09-04-2007, 09:28
tayyip erdoğanı tutan kendini bilmez %20 lik kesimin yüzünden laik ve atatürkü seven ülkesine bağlı binlerce şehit kanıyla yıkanarak oluşan türkiyeyi türkiye yapan şehitlerimizi ve atamızı unutmayan %80 lik vatansever halkımız akp ve başbakanın zulmü altında eziliyor...bunun tek sorumlusu özal olacak türkiyenin yüzkarası kişidir...özaldan sonra iktidar olanlar hep ezici azınlık olarak vatandaşın başına balyoz gibi inmiştir...bence bu haksız seçim sistemi değişmeliki %20 lik çocuğlukla türkiyenin başına gelemesinler....akp yi seçen bu %20 kimdir..... tabiiki tarikatlar şeriatçılar iran ve arap ülkeleridir.....tarikat dediğinde birçok laiklik ve atatürk karşıtı kuşbeyinli insanın şeyh denen kendisine faydası olmayan salak gördüğü kişileri dini güçlerim var diye kandırarak çevresinde toplayan kendini peygamber hatta Allah gibi gören ve salak halkın buna inandığını gördükçe kendini Allah sanan kendini bilmez 3-5 dinsömürücüsü şerefsizden olauşan topluluktur.....nedendir bilmem bir kişi Allahı ve muhammedi seviyorsa Allah la arasına neden tarikatları şeyhleri korki şeyhler sanki Allahın sağ kolu Allah onlar nederse onu yapan kişilermidirde bu tarikatlara inanan halk şeyhleri Allahla arasına sokar...vay efendim ne imiş şeyh der veriyormuş verdiği dersleri yaparsan derecen yükseliyor Allaha daha yakın oluyormuşsun....Allaha daha yakın olmayı bu şeyh şarlatanları Allahla anlaşmışlardamı bu yetkiyi almışlar şerefsizler...bende Allahına bağlı imamhatip mezunu biriyiğm diğer arkadaşlarım tarikatlara girerken şeyh saçmalığına belbağlarken ta ozaman tarikatların ve şeyhlerin şarlatan olduğunu gördüm ve onlara inanıp vatanhayini bir gerici olmadım....devletine bağlı atatürke bağlı ülkesini ve vatanını seven biri oldum...cuma namazlarında ve yasin okurken hep dualarımda ülkeyi kurtaran şehitlerimize ve atatürke dua ederim....müslüman olmak için dini sömüren dinci partilere ve tarikatlara gerek yoltur...Allahı seviyorsan ve içinden ibadet etmek geliyorsa Allah la arana kimseyi sokma ben cuma günleri geceleri ramazan üç aylar kandil gecelerini dolu dolu ibadet ve dualarla geçiririm ve bunları yaparkende hiçbirşeyhten ders almaya ihtiyacım yoktur nediye elin şarlatanını Allah la arama solayımki......lafı biraz uzattım birazda konu dişı oldu kusura bakmayın burda anlatmak istediğim dini sömüren dinci görülen partiler şarlatan şeyhler ve tarikatlar tarafından seçilmiştir siz siz olun sakın akp ye oy vermeyin tayyibin cumhurbaşkanı olmasına da sıcak bakmayın yoksa bu vatanı kaybedersiniz bu ülke küçük bir iran afganistan şeriat yasaları anayasanın yerini alırda farkedince bunu çok geç olur eyvah desenizde geriye dönüş olmaz....bakın iran humeyninin eline geçtikten sonra halk bin pişman oldu ama geriye dönemediler halen dönmek istiyorlar ama nafile ...slmlar....

sana tavsıyem hacısakır kullan hepsı gecer dostum:8[1]:

®adakoglu
09-04-2007, 09:32
Bütün üyelerimiz düşünçelerine sataşma yapmadan paylaşabilir.

ğvanduri
09-04-2007, 09:39
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Ben şahsen ilk şeçimde oyum çikmadiği için kullanmadım ama kime vereceğimi
sorarsaniz partiye deyil de adama verecem Tayyıp Erdoğan çünkü aralarında
yine en sağlamo o saygılar....

cevahir53
09-04-2007, 10:20
soylıım ben hıc bırıne oy vermıcem yoremden bağimsız adey olursa kalıtelı ona dusunurum

torhan
09-04-2007, 10:22
Laik Türkiye Cumhuriyetine lütfen sahip çıkalım arkadaşlar, unutmayın ki bu ülkede halen enflasyon aptalca şeylerden hesaplanıyor. neymiş beyaz eşya fiyatlarına zam yok diyoruz. elbette olmaz satılmayan bir malın fiyatı artar mı ? hem şu da bir gerçek halkın cebinde parası yok alım gücü yok kalkmışlar milli gelir artıyor diyorlar. senin alım gücün artıyor mu ona bak sen. avrupalı destekliyor çünkü ülkenin geliştiğini değil bataklığa sürüklendiğini istiyorlar... Ülkene Sahip Çık ; Demokrasine Sahip Çık !!!

sevki
09-04-2007, 10:25
bende akp diyorum

sen09950
09-04-2007, 10:46
ben esnaf ve çifcilik yapmaktayım dediğiniz partiden hariç hepsaini veririm

profsulo
09-04-2007, 11:00
akpartiye oy verdim ama bundan sonra asla vermem gemi gidiyor diroksona gecen kaptan aynı rotada iler liyor degişiklikyok

özelektronik
09-04-2007, 11:08
tayyip erdoğanı tutan kendini bilmez %20 lik kesimin yüzünden laik ve atatürkü seven ülkesine bağlı binlerce şehit kanıyla yıkanarak oluşan türkiyeyi türkiye yapan şehitlerimizi ve atamızı unutmayan %80 lik vatansever halkımız akp ve başbakanın zulmü altında eziliyor...bunun tek sorumlusu özal olacak türkiyenin yüzkarası kişidir...özaldan sonra iktidar olanlar hep ezici azınlık olarak vatandaşın başına balyoz gibi inmiştir...bence bu haksız seçim sistemi değişmeliki %20 lik çocuğlukla türkiyenin başına gelemesinler....akp yi seçen bu %20 kimdir..... tabiiki tarikatlar şeriatçılar iran ve arap ülkeleridir.....tarikat dediğinde birçok laiklik ve atatürk karşıtı kuşbeyinli insanın şeyh denen kendisine faydası olmayan salak gördüğü kişileri dini güçlerim var diye kandırarak çevresinde toplayan kendini peygamber hatta Allah gibi gören ve salak halkın buna inandığını gördükçe kendini Allah sanan kendini bilmez 3-5 dinsömürücüsü şerefsizden olauşan topluluktur.....nedendir bilmem bir kişi Allahı ve muhammedi seviyorsa Allah la arasına neden tarikatları şeyhleri korki şeyhler sanki Allahın sağ kolu Allah onlar nederse onu yapan kişilermidirde bu tarikatlara inanan halk şeyhleri Allahla arasına sokar...vay efendim ne imiş şeyh der veriyormuş verdiği dersleri yaparsan derecen yükseliyor Allaha daha yakın oluyormuşsun....Allaha daha yakın olmayı bu şeyh şarlatanları Allahla anlaşmışlardamı bu yetkiyi almışlar şerefsizler...bende Allahına bağlı imamhatip mezunu biriyiğm diğer arkadaşlarım tarikatlara girerken şeyh saçmalığına belbağlarken ta ozaman tarikatların ve şeyhlerin şarlatan olduğunu gördüm ve onlara inanıp vatanhayini bir gerici olmadım....devletine bağlı atatürke bağlı ülkesini ve vatanını seven biri oldum...cuma namazlarında ve yasin okurken hep dualarımda ülkeyi kurtaran şehitlerimize ve atatürke dua ederim....müslüman olmak için dini sömüren dinci partilere ve tarikatlara gerek yoltur...Allahı seviyorsan ve içinden ibadet etmek geliyorsa Allah la arana kimseyi sokma ben cuma günleri geceleri ramazan üç aylar kandil gecelerini dolu dolu ibadet ve dualarla geçiririm ve bunları yaparkende hiçbirşeyhten ders almaya ihtiyacım yoktur nediye elin şarlatanını Allah la arama solayımki......lafı biraz uzattım birazda konu dişı oldu kusura bakmayın burda anlatmak istediğim dini sömüren dinci görülen partiler şarlatan şeyhler ve tarikatlar tarafından seçilmiştir siz siz olun sakın akp ye oy vermeyin tayyibin cumhurbaşkanı olmasına da sıcak bakmayın yoksa bu vatanı kaybedersiniz bu ülke küçük bir iran afganistan şeriat yasaları anayasanın yerini alırda farkedince bunu çok geç olur eyvah desenizde geriye dönüş olmaz....bakın iran humeyninin eline geçtikten sonra halk bin pişman oldu ama geriye dönemediler halen dönmek istiyorlar ama nafile ...slmlar.... arkadaşım bu kin ve nefret konuşmalarını ben cumhuriyetciyim ben milliyetciyim hemde imam hatip mezunuyum diyen birinin yapma şansı sıfır bu kadar kin bu kadar nefret asla kültürlü ve türkiye vatandaşıyım diyene yakışmaz.kaldıki imam hatipte okudugunu idda ediyorsun sonrada allahla kul arasında kulmu olur diyorsun peyganberi inkar ediyorsun ben şunu bunu yapıyorum diyorsun yazık bana sorarsan sen önce ne olduguna karar ver.sonra bu konuları konuş.bu dinde zorlamanın olmadıgını bilmiyorum deme sakın.bu dinde zorlamak yobazlıktır.kim tarafından yapılırsa yapılsın.akıllı insanları ancak akıllılar yönetir.biz bu iktidarı begenmedik gelin tüm kurumlar yıkalım peki nerede cumhuriyet türkiyeyide irana şuraya buraya benzetip durmayın artık gına geldi
türkiyede 100 müslümandan 99 tanesi huzurlu yaşamak istiyor.kimseyi zorla müslüman yapmak bu dine yoktur.bunu bu dini okumuş ve anlamış herkes bilir.
nasılki cumhuriyetciyim deyip halkı kışkırtanlar varsa müslümanım deyip kışkırtanlarda var.cumhuriyet te dinde rant degildir.bunun icin kullanılamaz.gelin bu kadar ters ve benim dedigim dogrudur demeyin bu vatandan başka vatan yok bizim için kıymetini bilelim herkes bayrak vatan sevgisini yüreginde taşısın kişilerin inancları ırkları ne olursa olsun bir bayrak altında hür ve özgür yaşıyalım.

isooo
09-04-2007, 11:16
Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra karar vereceğim şuan için bir fikrim yoktur.Saygılarımla

edem
09-04-2007, 11:25
bu forumu lütfen siyasetle kirletmeyin lütfen. teknoloji forumu burası.ne yapacaksınız kimin kaç oy alacağını.

ESES-58
09-04-2007, 11:26
sonuç itibariyle ikisi de aynı şey değil mi arkadaşım??en çok oy alan parti zaten kazanan parti olur bunda anlaşılmayacak bi şey yok ki:46:

bence değil arkadaşım.neden dersen seçimi mesela ak parti kazanabilir ama ben başka partiye oy vereceğim .soruda istenen ne kim kazanacak net bir soru. belki kişi dsp veya bbp ye verecek ama kim kazanacak denirse algılama yanlışlığı olabilir ve şu parti diyebilir bunu belirttim arkadaşım.

cansukru
09-04-2007, 11:41
tskur ler selam elıne saglık

ESES-58
09-04-2007, 11:46
anladığım kadarıyla fikirlerine saygı duyduğum tüm arkadaşlar forum anketinde akp den memnun.ayrıca ankette akp ve anti akpcilikte oluşmuş durumda herkes saygılı olmalı tercihdir. ama benim gördüğüm altımızda bir toprak üstümüzde bir bayrak kalmıştır.bunlar olmazsa din,dil,özgürlük,namus,millet v.s. hiçbiri kalmaz.ak partiye bende dahil bu millet büyük yetki verdi. ama milletin değil,abd denenlerin icazeti ön plana çıktı.ben bu ülkede yaşıyorsam çevremde kimse mutlu değil,değerlerimiz her şeyden önce kişiliklerimiz kayıp.soysuzlaştırılıyoruz ama ankete göre herkesi mutlu eden bir yönetim var,ekonomi, iç-dış meseleler,şehitler...demekki herkes mutlu?kaynaşıklık ve huzursuzluk oluşturma bizlerde ne dyelim saygılar.

draga
09-04-2007, 11:47
akp ye veririm

ERGENEKON
09-04-2007, 11:59
Öncelikle bu anketi hazırladığınız için teşekkürler
Ben secim oldugunda yaşlı anamı alıp seçime gidecem ...
Birde yangelip yatanları ziyaret ettikden sonra oy kullanacam...
Hepsi bukader deyil şehitlerime kelleci dedirtmeyecem...
Hikmetyarın dizinde çökenlere hayır diyeceyim...
Ülkemi emperyalizim lobisine teslim eden zihniyete hayır diyeceyim...
Özyurdumda garip yaşamamak için oy vereceyim...
Ama en önemlisi türkiyeli deyilde ....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYECEYİM
Ben önce ülkem ve milletim diyenlerle gideceyim oy MHP in saygılarımla..

memoli81
09-04-2007, 12:19
Şimdiye kadar gelmiş gecmiş en iyi yönetim sergiliyen tabiki AK Parti obir partileri gördük allah etmeye sabah kalk zam öğlen yemek ye zam akşam yat zam millet artık gördü neyin ne olduğunu koaliasyonmu ASLA!! yine oyum ak partiye kolay gelsin....

engin67
09-04-2007, 12:20
bence şuan oy verilebilecek bir parti yok,temiz pırıl pırıl bir parti olsada ona oy verebilsek ikdidara her gelen götürüyor, temiz ve lekesiz herkezin kucaklayabileceği bir lider arıyoruz, dsp zeki sezer şuan görülen en temiz kişi daha iyisi gelene kadar

vizyon
09-04-2007, 12:28
ben gecen secim mhp ye verdim oyomu bu secim bu karardan vazgecmiş değilim yine mhp ye vericem 100 yıl gecse de mhp ye vericem

ARİF CİHAN
09-04-2007, 12:52
:present: tabiki ak parti inşallah bu secımlerde de kazanacak :present:

western32483
09-04-2007, 12:58
oyumu kullandım.aynısını seçim olsa yine vereceğim.kolaygelsin

alican
09-04-2007, 13:06
akp diyorum ama dış politikasınıda hiçmi ama hiç beyenmiyorum.emirle yönetiliyoruz sanki. Oysa bizler osmanlının torunlarıyız.neyse şimdi ağzımı açmayayım.vazla hakkımıza hayırlısı hangisi ise o olsun nemutlu TÜRKÜM diyene:wave:

metrogolden
09-04-2007, 13:08
sağ birleşicek solbirleşicek enaz üç parti olucak ve bize hangi parti güven verirse o partiye oy veririm. çok parti hiç bir zaman tükiyeye hayır getimiyecektir.Artık türkiyeyi bölmekten vaz geçilsin.

koracc
09-04-2007, 13:10
şu an secim olsa birde dyp nin başına tansu abla gelirse tabiki dyp olur idealimdeki iktidar refahyol dönemi cünkü parada vardı alım gücüde vardı refah seviyemiz yüksekti ama bu dönem cok farklı para yok alım gücü yok nerdesin erbakan nerdesin ciller

koracc
09-04-2007, 13:28
artı ekonomideki cari acık endişe veriyor eğer akp tekrar tek başına iktidara gelirse siz ozaman görün başınıza gelecekleri cari acık neyle kapıtılacak tabiki senin benim gibi garibanların parasıyla sıkı durun 4 yıldır yapılmayan zamları yağmur gibi gelir özalın 2.dönemi öyle olmadımı bu iktidar 2 toplum yarattı zengin ve yoksul ne benim refah seviyem arttı aksine dahada fakirleşdik bu iktidar en büyük develasyonu yapmadımı en büyük paramız neydi bizim 20 milyondu şu an en büyük paramız ne 100 ytl 5 kat devalasyon olmuş biz paradan 6 sıfır attık demesini biliyorlar değişen ne peki hiç bişey oradaki develasyonu toplum olarak göremiyoruz enflasyonun yıllık %10 oldu denilen bir ülkede en düşük kredi fazinin yıllık %19 larda olması sizce normalmi bence faizlerinde enflasyonla doğru orantıda olması gerekmiyormu. ozaman şu anlaşılıyorki bu ülkede hala enflasyon %18-19 larda ben bu ülkede oyunu bir kömür ve yağ erzağı icin oylarını satanlara lanetliyorum bu secimde de biretane çeyrek altın verceklermiş hayılı olsun demekki bu ülkede ekonomi iyi değil insanlar bir ceyrek altın icin birbirlerini satma derdine düşmüş hayatta kalmak ve yasamak icin bu benim görüşüm

dostdost
09-04-2007, 13:35
Bu Ortamda Ak Partİye Oy Vermeyİnde Herhangİ Partİye Oy Verİn Allah Rizasİ İÇİn Su Adamlarİ Basİmİzdan GÖnderelİm LÜtfen Haydİ TÜrkİyem Ak Partİyİ De Edelİm Yeter Artİk Memleket Gİdecek Elden

ömer yazıcı
09-04-2007, 13:53
arkadaşlar iktidara hangi parti gelirse gelsin hepside kendine ve çevresine çalışıyor garibanlar yoksular gene aynı durumda gidiyor ben zaten oy kullanmak için yazılmadım o yüzden fark etmiyor ülkemiz için hayırlı olan kazansın.

serefguler
09-04-2007, 14:07
:8[1]: :8[1]: :8[1]: Brukselden oralari cok guzel gozukuyor ne de olsa boyle bir hukumetimiz varken boyle bir basbakan yakalamisken elimizden geldigince bu firsattan yararlanalim diyorlar arkadasim sen hikaye anlatiyorsun:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:

gergedan
09-04-2007, 14:19
Öncelikle bu anketi hazırladığınız için teşekkürler
Ben secim oldugunda yaşlı anamı alıp seçime gidecem ...
Birde yangelip yatanları ziyaret ettikden sonra oy kullanacam...
Hepsi bukader deyil şehitlerime kelleci dedirtmeyecem...
Hikmetyarın dizinde çökenlere hayır diyeceyim...
Ülkemi emperyalizim lobisine teslim eden zihniyete hayır diyeceyim...
Özyurdumda garip yaşamamak için oy vereceyim...
Ama en önemlisi türkiyeli deyilde ....
NE MUTLU TÜRKÜM DİYECEYİM
Ben önce ülkem ve milletim diyenlerle gideceyim oy MHP in saygılarımla..
haklısın kardeş. Sadece Türkiye'liyim diyebilen ama Türk'üm demekten korkanlara bu milletin söyleyeceği çok şey vardır mutlaka. "Ne Mutlu Türk'üm Diyene!"

zahir
09-04-2007, 14:20
akparti ve tayyip erdoğan a vereceğim ülkem adına başbakanıma minnettarım

orhan1970
09-04-2007, 15:30
ak parti gene iktidar bunu hiç bir zaman unutmayalım hayat gene devam edecek diğer partiler gibi gene aynı şekilde arada bir maaşlara zam yapacak diğer bir tabirle kaşıkla ikram edecek yaptığı maaşlara zam yürürlüğe girmeden kepçekleyle alacak bu her iktidara gelen parti için bir formüldür en güzeli vatanımız için allahtan hayırlısını dilemektir.

zigomatik
09-04-2007, 15:35
arkadaaşlar cumhuriyetimize sahip çıkalım hepimizde aklı başında insanlarız tarihi okuyup nasıl bu vatanı kurtardığımızı bilelim oyumuzuda ona göre verelim çanakkale tarihini okuyun metre kareye kaç şehitimiz düşmüş ama şimdi hiç kan akıtmadan topraklarımızı satıyoruz. oy kullanırken tarihimiz aklımıza gelsin

sempatico
09-04-2007, 15:37
bende kullandım

ertan045
09-04-2007, 16:21
slm arkadaşlar ne sagcıyım ne solcuyum nede mac hastalıgım var adam gibi memleketi yonetecek adamdan yanayım istenirse 1ayada neler olamaz koprü filmini izleyen arkadaşlar vardır memleketin böylr bir lidere ihtiyacı var koltuga gecip iş yapacam diye uyukluyor irana bakarmısınız tek başına neler yapıyor akp nin memelete hiç bir faydası olmamıştır ortalıgı daha da geriyor acıkla kardeşim cumhur başkanı olacakmısın olmayacakmısın olacaksan ol olmayacaksan olma vatandaşta işine baksınhangi partiye oy verirsine gelince gönlüm genc partiden yana olacak saygılar

seyfo12345
09-04-2007, 16:44
genç parti

tako 2000
09-04-2007, 17:03
dsp inşallah kazanır.:45:

xzender
09-04-2007, 17:12
boşa oy kullanıyoruz yukardan herşeyi yapıyolar zaten sadece formalite
nerde bizim seçim hakkımız ......

samyeli_07
09-04-2007, 17:20
Türk Mileti'nin kanla kazanılmış haklarını koruyacak her kim var ise " O " iktidar olacak diyorum. Saygılarmla...

Astra Maniaa
09-04-2007, 17:43
TÜrkİye Laİktİr Laİk Kalacak!

Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene!

1881-

piranha
09-04-2007, 17:47
genç parti

baretta29
09-04-2007, 17:50
Arkadaşlar özellikle AKP ye oy verecek olanlar lütfen okuyun:
Bu memlekete en büyük ihaneti yapmak üzere olan bir hükümet nedenmi eger bilinçli bir fert isen yazacaklarıma yorum dahi yapmazsın.
Akp hükümeti bu memlekette bir petrol yasası çıkardı bunu bir inceleyin ve ona göre karar verin.Sosyal güvenlik yasa tasarısı neden seçim sonuna ertelendi, hani seçim meydanlarında dokunulmazlıklara dokunacaklardı.Nerde o kadar yolsuzluk dosyası varki ,kimse dokunamıyor .Oy verdim belki birşeyler degişir diye gelen gideni aratır sözü çok dogru .
Vatan millet bayrak diyenler birkez daha düşünecekler eminim.
ABD ,izin vermiyor tsk Irak ın 36. pareleline giremiyor .
Allah aşkına şu şehitler için elinizi vicdanınıza koyun.Başka söze gerek yok
Saygılarımla............
.

kenan27
09-04-2007, 17:51
AKP iktidara geldiğinden bu güne kadar türkiye cumhuriyetine ve türk halkına kaybetirdiklerini saymaya kalkarsak kitaplara sığmaz komşu ülkelerde avrupa ülkelerinde amerika dahil hiçbir itibarimız onurumuz gururumuz kalmadı şamar oğlanına döndük müsade almadan hiç birşey yapamıyoruz sömürge gibiyiz şahsım adına mhp vereceğim oyumu

osmanak
09-04-2007, 18:02
Kocaman koltukların içinde küçücük görünen ve kendi gölgesinden korkan bürokrat ve siyasetçiler ülke çıkarlarını koruyamazlar.Ben bir şey hatırlatayaım sayın başbabakan pnarhisar cezaevinde söylediği şiirden dolayı yargılanmıştı ve cezasını çekerken günün birinde ABD nin istanbul başkonsolosu niçin geldi ziyeret etti,sebebi neydi ortada AKP falan yokyu o zaman bu gün yaşadıklarımıza bakınca bizim bu vatanı yönetenlerin küresel sermaye esiri olsa olsa uşak olan cettinin kemiklerini sızlatan bir nesil olabilir.Şöyle bir düşünün george soros var para simsarı neden bu adam bazı ülkelerde rejimleri devirebilecek güce ulaşmış.Çok çalışmış diyenler olabilir ben onlara sadece gülerim.Birde BOP var tabi işin aslı orda saklı zaten neyse benim güzel Vatanım seni koruyacak ve Milletimizi daima muzaffer eyleyen komutanların kemikleri sızlamasın bize kendi vatanımızı yönetebilmek nasip etsin ve basiretli idareciler gelsin benim temennim bunlar.Aranızda yazdıklarıma kızanlar olabilir olsun ben bütün yorumları okudum ama kızmadı sadece gülümsedim.

draculu45
09-04-2007, 18:06
sevgili arkadaslar tabiki herkesin içinde bir parti sempazanlığı var ama lütfen kendi tuttuğumuz partiyi överken karsı görüşlü insanlarada saygı duyalım mademki burada demokrasi var herkes özgürdür vede bundan önceki secimmeydanlarında atıp tutanlar cevabı aldı unutmayalım türk milleti artık 1950 kafaları değişti onun için kırıcı olmayalım herkese saygılar

caner1960
09-04-2007, 18:13
Arkadaşlar şunu anlamak lazım işin şakası yok ülke elden gidiyor.Türkiye Cumhuriyeti şimdiye kadar hiç bir zaman bu kadar onursuz gurursuz bir şekilde yönetilmemişti.Tamam sorunlarımız vardı ama bir ağırlığımızda vardı.Ülkemiz parça parça satılıyor,teröristler iyice azıttılar barzani bile posta koyuyor.Lütfen sağlıklı düşünelim.

osmann
09-04-2007, 18:18
ben saadet partisini düşünüyorum. amerika ve israile karşı tutumunu biliyorum. asgara ücrete karşı tarihin en büyük zammını yaptığınıda. ayrıca barzani köpeğine karşıda sert tavır alacağı kanaatindeyim. öyle kuru kuruya medya söyledi saadet partisi gelince diye laiklik elden gitmiyor. refah huzur bereket geliyor bereket. herkes 1997 yılında nasıl yaşadığını düşünsün

huseyin55
09-04-2007, 18:19
ak parti kardeş

TARANTİNO
09-04-2007, 18:35
Karşılıklı polimiğe girmeyiniz...bu tür karşılıklı polemiğe girmeye müsaade etmeyeceğimizi ve bu tür polemik ve kavgaya sebebiyet veren mesajlar silinecektir...herkes hür iradesi ve forum kurallarınca öngerilen çerçeve içinde mesajlarını yazsınlar...müdahale etmek zorunda bırakmayınız...medeni insanlar gibi konuyu devam ettirelim...yoksa yine konu kapanma tehlikesine girecektir...sevgilerimle...

umut55
09-04-2007, 18:38
ak partiye vereccem oyum kesin alicek 8 oy))))

serefguler
09-04-2007, 19:09
ne mutlu turkum diyene
atam izindeyiz
oyum chp ye:45:

turhan74
09-04-2007, 20:03
bazı arkadaşlar oy kullanmayacağım diyor.kullanmadığın her oy başka birine yarar.Hayırlı olan kazansın.

coscos1222
09-04-2007, 20:12
akp oy veririm

deniz17
09-04-2007, 20:38
akp, den daha iyisi varsa onu seçelim mevcut partiler içinde en iyisi o ben oyumu yine ona vereceğim herkez iradesinde özgürdür

eraybal
09-04-2007, 20:52
milli duygular ağır basacak umarım.akp gibi vatan savunmasını beceremeyen bir hükümet daha bu ülkeye gelmedi..şimdi başka hukumetler olsa o kurtler bakalım oyle ayaklanabılıyorlar mıydı? ab ye gırecez dıye her seyımızı kaybedıyoruz.kahrolsun ab uyelıgı...sehıtlerımızın kanı adına bu hukumet gıtmelı hepsının kemıklerı sızlayacak...

bodur
09-04-2007, 20:54
bu vatan ın varlığı,birliği ve türk milletinin onuru için tabii ki MHP bu benim fikrim..

TARANTİNO
09-04-2007, 21:04
Ben uyarmıştım...konu karşılıklı polemiğe dönüşmeye gittiği için kısa süreli kapanmıştır...gerekli tartışma yaratan mesajlar düzenlenecek konu açıldığında tekrar aynı kişiler bu tutumlarını devam ettirirlerse malesef ceza almak zorunda kalacaktırlar...

Tartışma yaratan karşılıklı polemik içeren mesajlar düzenlenene kadar...

Konu Geçici Olarak Kapanmıştır...

TARANTİNO
09-04-2007, 21:37
Konu tekrar açılmıştır...lütfen karşılıklı polemik kavga yaratacak mesajlar yazmayınız...forum kuralları ve genel adaba uygun olduğu sürece istediğinizi yazabilir fikrinizi belirtebilirsiniz...şayet bu hususlara ısrarla uymamak ve kulak ardı edenlere...bu son uyarımdır...bundan sonra...kısa süreli forumdan yasaklamalar olacak herkesin bilgisine sunulur...

TOPRAK67
09-04-2007, 21:43
şu ana kadar gördüğüm hükümetlerin en iyisi bu daha iyisini buluncaya kadar dewam

aakdas
09-04-2007, 22:14
geçen seçimde olmadı ama bu seçimde bende AKP diyorum

murat53
09-04-2007, 22:17
ak parti bence

ugurdikdonek
09-04-2007, 22:20
:devilprv: SAYGISIZLIKTIR CUMHURİYETE AKP İKTİDAR ÇIKSARSA İNANIN BU SEFER ORTALIK ÇOK KARIŞACAK..

ugurdikdonek
09-04-2007, 22:22
Bence Bu Sefer BÜyÜk SÜprİz Olacak Akp HÜkÜmetİ Bu Şansi Bulamayacak Halk Uyandi Artik Sİzde Şahİt Olun ArkadaŞlar...

mem.21
09-04-2007, 22:24
oylama sayfası gelmiyor.ama akp ye vermiyeceğim.hiç bir sağ partiye vermeyeceğim.....

TARANTİNO
09-04-2007, 22:26
oylama sayfası gelmiyor.ama akp ye vermiyeceğim.hiç bir sağ partiye vermeyeceğim.....Oylama sayfası açık...topiğin başına bakınız...sevgilerimle...

mem.21
çok hizmet yaptı diyenler acaba ne yaptığını ne yapacağını vaat ettiği programı takip ettiler mi

ugurdikdonek
:bottled0wl: BENCE BU SEFER BÜYÜK SÜPRİZ OLACAK AKP HÜKÜMETİ BU ŞANSI BULAMAYACAK HALK UYANDI ARTIK SİZDE ŞAHİT OLUN ARKADAŞLAR...

ugurdikdonek
09-04-2007, 22:28
Ne Hİzmetİ Gİtgİde KaranliĞa GÖmÜlÜyoruz Sonumuz Hayir Olsun

ugurdikdonek
09-04-2007, 22:29
Akp Sol Partİmİ Saniyorsun Oda SaĞ Partİ KariŞtirdin Galİba

radikal
09-04-2007, 22:33
her toplum layık olduğu şekilde yönetilir

William Shakespeare

rose
09-04-2007, 22:43
galiba sen hacışakir çok kullanıyorsun ondan böyle rahatsın demekki ...ama millet rahat değil ne hacışakir nede başkabirşey milletin ezilişini akp ye oy verenlerin nerden verdim keşke vermeseydim pişmanlığını nede ab ye üye olacağız diye avrupanın karısı olmayı amerika ve avrupaya hamile kalmayı ortadan kaldırabilir...atatürk zamanında atamız bir türk dünyaya bedeldir demiş ve her devlet türkiyeyi böyle görmüş akp ve tayyip sayesinde şimdi bir avrupalı bin türke bedel oldu....o sdenli türklüğün değeri sıfırın altına düştü amerika ab ve avrupanın ayakları altında türklük onuru gururu türk olma şerefi ezilir oldu ...eveeet bu hükümetin türkiyeye çoooook faydası olmuşta haberimiz yooook....slmlar..

sayder
09-04-2007, 22:45
istikrar ve huzura oy veriyoruz artık eskilere ragbet olsaydı bit pazarına nur yagardı.bu aziz millet sessiz ve demokratik devrim yaptı ve bindiği dalı kesmez.saygılar.

TARANTİNO
09-04-2007, 22:48
galiba sen hacışakir çok kullanıyorsun ondan böyle rahatsın demekki ...ama millet rahat değil ne hacışakir nede başkabirşey milletin ezilişini akp ye oy verenlerin nerden verdim keşke vermeseydim pişmanlığını nede ab ye üye olacağız diye avrupanın karısı olmayı amerika ve avrupaya hamile kalmayı ortadan kaldırabilir...atatürk zamanında atamız bir türk dünyaya bedeldir demiş ve her devlet türkiyeyi böyle görmüş akp ve tayyip sayesinde şimdi bir avrupalı bin türke bedel oldu....o sdenli türklüğün değeri sıfırın altına düştü amerika ab ve avrupanın ayakları altında türklük onuru gururu türk olma şerefi ezilir oldu ...eveeet bu hükümetin türkiyeye çoooook faydası olmuşta haberimiz yooook....slmlar..Karşılıklı polemik konusunda uyarmıştım...ama dinlemediniz malesef...karşılıklı polemik nedeniyle...yapılan uyarıları dikkate almadığınız için...3(üç) gün süreyle banlandınız...diğer polemik çıkartacak arkadaşlarda aynı cezaya uğrayacaklardır...:wave:

mimacar
09-04-2007, 23:03
Sevgili arkadaşlar;
Herkesin oyuna sygım var. Yalnız yarın vereceğiniz oyun bedelini millet olarak vereceğiz , beşerde mahşerde verecek!!! inanç sahibi iseniz ,
Arkadaşım Yüce Türk milleti tevecüh ederek %34-35 oyla AKP yi iktidar olması için vekalet verdi saygılıyız. Demoktratik bir ülkede herşey normal !!! yalnız örf adet ananeye göre nasıl acaba ;
vekaletin bitimine 5-6 ay kala kalkıp ekseriyet bende diye Cumhurun başına geçemesiniz. Ayıptır ahlaka örfe ananeye uymaz ama eger kalkarda seçimi öne alır dahada güçlenerek seçimden çıkarsınız seçilmeyede hak kazanırsınız.Zaten 2-3 sene önce olsaydı Cumhurbaşkanlık seçimi hiç kimse hiç bir şey diyemezdi. ama şimdi çok şaibeli ve meşakatli ve vatandaşa karşı en büyük saygısızlıktır.
İnsan hürdür istediği partiye ve kişiye oyunu verebilir ama en azından insanlara saygı duyan her zaman tercihimdir, tercihimizde olmalıdır.
Partileri başımıza biz getiriyorsak ; siyaset tıkandığında , şaibeli , teammüllere uymayan durumlarda , hakeme seçmene gitmek gerekir.!!!!!!!
Seçmen bana 5 sene vekalet verdi tamam demek çok yanlıştır.
Azleden de vardır ,
vekaleti yenilemek isteyende ,
vekilini değiştirmek isteyende vardır.

Yangından mal kaçırmak niye .
Bu gibi konuları daha iyi anlamak için sizlere tavsiyem
Only the registered members can see the link veya Only the registered members can see the link girmeniz biraz da oradaki yazıları okumanız.
Şaibesiz tek mevkimiz ola CUMHURBAŞKAN lık makamını zedelemeyelim o makama her zaman saygı duyalım bize makam daki ler değil makamların kutsiyeti lazım.
Ben Rahmetli B.Eceviti hiç sevmezdim ama ne kadar insanlara ve fikirlerine önem verdiğini şimdi çok iyi anlıyorum.
Bakın Sayın Cumhurbaşkanımız seçildiği vakit meclisteki tüm partiler ortak aday olarak Sayın A.Necdet SEZER i teklif ettiler ve seçildi hiç bir gün de lehte ve alehte konuşma olmadı.

Allah vatanımızı ve milletimize zeval vermesin
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Herkese saygılar

vts
09-04-2007, 23:13
ak parti alternatıfı yok.....

Jericho
09-04-2007, 23:25
:46: Barzani denen daha önce TSK nin en düşük rütbelerinden astsubayların bile önünde el pençe divan duran "kırmızı renkli Türkiye Cumhuriyeti pasaportu" taşıyan ve yine de kendisine ekmek veren Türkiye'ye Amerika'nın komutlarına uyarak havlayan köpeğe gereken cevabı vermeyen iktidarın başında babam dahi olsa oy vermem....Ben MHP liyim ama MHP ye de oy vermiycem...Çünkü benim bildiğim Başbuğ Alpaslan Türkeş'in MHP si olsa bu olanlar karşısında yeri göğü inletirdi,meydanlar dolar taşar ve Avrupa,Amerika ve bunların bütün köpekleri bu kadar rahat hareket edemezdi..Maalesef şu anda MHP nin başında bulunanlarda iktidardan farksız,sanki bir gaflet uykusundalar...Kısacası şu anda ülkemizde maalesef oy vermeye değecek hiç bir parti yok o yüzden ben de oy vermeyeceğim...:46:

emmi
10-04-2007, 00:10
Arkadaşlar bu adam banlamakta nereden çıktı? Açtığınız bu konu hem güncel bir polemik konusu hem de polemik yapmayın diyorsunuz. Bu ikilem niye. Polemik yapılmasını istemiyorsanız böyle meşagatli konular hakkında anket açmazsınız olur biter. Banlam benim bildiğim kadarıyla yazan kişi hakaret ederse, birilerini aşağılayıp küçük düşürücü hakaret edici yazılar yazarsa olur. Madem bu polemik yaratacak konuyu açtınız adam banlamayıda yapmayın. Tabi yukarıda saydığım durumlar olmadıkça.
Saygılar.

@DrAgOn
10-04-2007, 00:25
arkadaşlar hepimiz için hayırlısı neyse o olsun saygılar dragon

umut35b
10-04-2007, 00:29
Ülkeyi satmak için yapılan oylamaya demokrasi denmez. Yeryüzünde ülkesinin değerlerine söverek başa gelen başka ülke yoktur.
Yurt topraklararı ve Cumhuriyetin değerlerini yok etmeye oylamalar yetmez. Bu değerler oylamalarla yok edimezler.

"ATATÜRK’ÜN BURSA SÖYLEVİ

"Türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük yada en büyük kıpırtı ve davranış duydu mu? 'Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, 'polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir' diye düşünecek, ama hiçbir süre yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, 'demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek!' onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, İsmet Paşa'ya ve Meclis'e telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, 'ben inanç ve düşüncem gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek benim görevimdir!'

İşte benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!''

fikri78
10-04-2007, 00:30
hiç birine oy vermezdim.babamın mezarını yaptırmak için bile mezar yapım ruhsatına 15 .ytl para alıyolar.bu devirde ölmek bile bedava değil.Ayrıca safranbolu belediyesinide kınıyorum.hizmet yok.çeşit çeşit vergiler çok.

emekli
10-04-2007, 00:49
ak partiyi övüp hastahaneden bahseden kardeşim parmağımda kopan lif için doktor benden 250 ytl bıçak parası istedi hastane ismi vermiyorum dediğin gibi allah başımızdan eksik etmesinde doktorun kullanacağı mazlemeler devlete ait doktorun kendi malı değil yaptığı görev için devletten maaşını alıyor yani bir ben değilim çoğu vatandaşlarımız böyle durumla karşılaşıyor inan bana hala böyle bir zihniyetle çalışan tabiplerimiz var ama aralarında insana insan gibi davranan lar çoğunlukta yinede allah hepsinden razı olsun.

şabanbillor
10-04-2007, 00:51
ben DYP'ye verecem geçen sefer AK Partiye verdim vermez olaydım göreceksiniz.yüzde %30 - %35 lerden bahsediyorlar büyük basınımız... bu millet daha önce (Anavatan,Doğruyol.CHP,MHP) gibi partilere büyük ceza verdiyse baraja takıldılarsa bunların da sonu aynı olacak %15- 20 oyu alsınlar öpüp başının üstüne koysunlar..bence DYP-ANAP birlikte girerlerse 1.partide olurlarsa kimse şaşmasın...........millet kızgınlığına chp,mhp,dyp'ye verecek geçen seferki gibi olacağını sananlar aldanırlar geçen sefer 3'lü koalisyona kızgınlıktan sağcısı solcusu Ak partiye verdi. bu sefer tam tersi olacak
son söz BU PARTİLERİN HEPSİNDEN NE KÖY OLUR NE KASABA TÜM PARTİLERİ TOPLASAN BİR TANE AKLI BAŞINDA PARTİ ÇIKMAZ çaresiz kötünün iyisine verecez her seçimde olduğu gibi YAZIK ÇOK YAZIK..........

DJ VoLkAn
10-04-2007, 01:07
AKP ye oy verenlerin aklından şüphe ederim..hangi mantıkla AKP ye oy veriyorsunuz..ya adam teror orgutu liderine sayın diyor..şehitlerden bahsederken kelle diye bahsediyor..AKP ye oyverenlerin bir çoğunun bana göre beyni yıkanmış durumda.bir çoğuda imam hatip den çıkma...bu iki kesime birşey diyemicem onlar zaten şartlanmışlar AKP ye oy vermek için...ama diğer insanlar neden veriyor? yoksa ülkenin çoğunu imam hatip li ve beyni yıkanmış kişiler mi oluşturuyo?:@

wetin
10-04-2007, 01:25
:45: bence ak bundan iyisi yok saygılar

DJ VoLkAn
10-04-2007, 01:39

akp nin bana yaptığı birşeyi söylermisin?:49:

Admin
10-04-2007, 01:43
Bundan sonra siyasi konular açılmasın bari ya :) Ne bu herkes birbirinine girmiş gibi siyaset zor ya :)

senolergin
10-04-2007, 10:36
sevgili arkadaşlar bana kalırsa karar vermeden önce herşeyi enine boyuna düşünüp öyle karar vermeliyiz.biliyorsunuzki Türk'ün Türkten başka dostu yok Türkiye sınırları içerisinde yaşıyorsak hepimiz bir bütün olmamız gerekiyor.Ani çıkış yapmak,ani kararlar vermek hüsrana sebebiyet verecektir.Zaten bize dost görünen bütün dünya ülkeleri anında karşımıza dikilip kuyruk acılarıyla hakkımızda ne yapabileceklerse yapmaya çalışacaklardır.Çok etkili yavaş fakat etkin kararlılıkla bütün olumsuz davranışları bertaraf etmek için güçlü devlet adamlarına ve güçlü devlete ihtiyaç var.bunun altını çizelim.günlük menfaatler için hükümetimizi yerden yere vurmayalım.Bize uzun vadede gerçekten hatırı sayılır bir devlet olmamızı sağlayacak yönetim gerek.Bu da tek partinin hükümet olmasından geçer diye düşünüyorum.bazı şeylerin gerçekleşmesi için sanki ak partinin devam etmesi Türkiye için daha yararlı olacağı görüşündeyim.sevgi ve saygılarmla.

omni
10-04-2007, 10:47

imzanla çelişmiyormusun usta?:49:

askar47
10-04-2007, 11:05
Birliği ve bütünlüğü, saygıyı ve sevgiyi, halkların kardeşlığini ve birliğini kim savunuyorsa allah onu getırsın başa. kım içimızde kını ve nefretı körüklüyorsa allah onunda cezasını versın.
Sizlere tavsıyem denenmişleri bir daha denemeyın.
Bu lışteyi yapan arkadaş bile ayrıcalık yapmış, ya yapmazdın yada yaptın mı tam lışte yapardın seçıme girecek tüm partilerın listesini verecektın.Geçen seçimlerde %6 oy alan partıler yok listede %1 bile almayan partiler var. neden bu ayrıcalık.

lityumma
10-04-2007, 11:08
bende ak partiye oyumu veririm

omer66
10-04-2007, 11:16
evet serkan kardeş bencede çok iyi olur bundan sonra inşallah bu formda böyle konular açılmaz ve burası onların yeri değil bence yine son kararı form yöneticileri verecektir saygılar

TARANTİNO
10-04-2007, 11:54
Arkadaşlar bu adam banlamakta nereden çıktı? Açtığınız bu konu hem güncel bir polemik konusu hem de polemik yapmayın diyorsunuz. Bu ikilem niye. Polemik yapılmasını istemiyorsanız böyle meşagatli konular hakkında anket açmazsınız olur biter. Banlam benim bildiğim kadarıyla yazan kişi hakaret ederse, birilerini aşağılayıp küçük düşürücü hakaret edici yazılar yazarsa olur. Madem bu polemik yaratacak konuyu açtınız adam banlamayıda yapmayın. Tabi yukarıda saydığım durumlar olmadıkça.
Saygılar.Sevgili arkadaşım...sürekli uyarılara rağmen karşındaki insanlar iplemez gibi hareket ederse bu kaçınılmazdır...uyardım kaç defa...geçici olarak konuyu bile kapattım...uyarılara rağmen kişisel tartışmaya polemiğe girilirse yine aynı banlamaları yapacağım...yazacaksa herkes kendi fikrini yazsın ona buna saldırır biçimde kavga çıkartma amacıyla yazılan yazılara ve kişilere gerekli müdahale edilmesi şarttır...yoksa burası mahalle kahvesine döner...üyelerin bir birleriyle kavga etmesini önlemek içindir ve müsaade edemeyiz...yazacaklarsa konuyla ilgili fikirlerini düşüncelerini yazsınlar buna bir şey demedik demiyeceğizde...ama kişisel polemiklere müsaade yok...bu şekilde yazılar yazmaya ısrarla uyarmamıza rağmen devam edenler olursa onlarda aynı işleme tabii tutulacaktır...siyaset bölümü açalımmı diye bu konuyu ben ortaya attım...az biraz destek gelseydi o bölümüde açacaktım...zaten kargaşa çıkartan 5-6 kişi onlarada nasıl tartışılması gerektiğini zamanla öğretebilirdik umudu var içimde...bilmiyorum bakalım hayırlısı...sevgilerimle...

TOPRAK67
10-04-2007, 12:46
bence açılmaya dewam etsin etsinki sadece bu konulara mesaj yazmak için kaçkişinin daha üye olacagı görülsün aynı konuya kim kaç isimle yazıyor belirlensin

raalem
10-04-2007, 15:32
akp parti..........

koparkok
10-04-2007, 16:49
tabiki CHP her zamanki gibi

nicomedia52
10-04-2007, 16:56
Sevgili Dostum,

Tepki olsun diye oy kullanılır mı?Zaten akp yi başımıza bela eden de vural savaş, yekta güngör özden ve dönemin bazı siyaset ve bürokratları değilmiydi.

Birileri yazdı onlar oynadı. Tayyibi önce şair ettiler, sonra hapsettiler, mazlum ettiler, kahraman ettiler, başbakan ettiler.

Bütün bunları kim yaptıysa onlara sormak lazım, seçimi kim kazanır diye.

Ayrıca miting bu gün değildi, haftaya.

14 Nisan'da Cumhuriyetini, devletini, milletini seven her kesi mitinge katılmaya çağırıyorum. Hangi partili olursa olsun.

Gerçi bizim millet şimdi bu mitinge de tepki olsun diye Tayyibi mazlum görür ya neyse.

Yukarıda arkadaşın biri Hadis-i Şerif ten alıntı yapmış "layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz" diye.

Saygılarımla,

dostum eklenebilecek bir virgül bir nokta bulamadım.benide ifade ettin sağol.

umut35b
10-04-2007, 19:27
Yeryüzünde her ulus yaptıklarına katlandığı “Yöneticilerinin sorumluluklarına ortak” sayılır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

umut35b
10-04-2007, 19:29
"Ulusal egemenliğimizin çok küçük parçacığını dahi vermeye yeltenenlerin kafalarını koparacağınızdan kuşkum yoktur."
(1923, Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri c.2, s. 71-72)

kskli
10-04-2007, 20:48
bende AKP diyorum

kavlak74
10-04-2007, 21:32
benim oyum ak partiye arkadaşlar insanlar layık olduğu düzende yönetilmeye mahkumdurlar bizde elhamdülüllah müslümanca yönetilmek hakkımız deyilmi

kanaryam1950
10-04-2007, 22:00
bence hepsi aynı

telat
10-04-2007, 22:28
ak partiyi övüp hastahaneden bahseden kardeşim parmağımda kopan lif için doktor benden 250 ytl bıçak parası istedi hastane ismi vermiyorum dediğin gibi allah başımızdan eksik etmesinde doktorun kullanacağı mazlemeler devlete ait doktorun kendi malı değil yaptığı görev için devletten maaşını alıyor yani bir ben değilim çoğu vatandaşlarımız böyle durumla karşılaşıyor inan bana hala böyle bir zihniyetle çalışan tabiplerimiz var ama aralarında insana insan gibi davranan lar çoğunlukta yinede allah hepsinden razı olsun.

:nono: :nono: :nono:
kardeşim sende kabahat .artık doktorlar bıçak parası isteyemiyor sen hiç genel basını okumuyon. sağlık bakanlığının şikayet hatları var artık.artık doktorlar muayenehanesine gidersen sadece muayene ücreti istiyor fazla isteyemez merak etme. :45: :45:
hiç bu zamana kadar hastahaneler böyle rahat olmamıştı merak etme sen dahada iyi olacak inşallah..saygılarımla....yinede inadına ..akp:45: :45: :45:

merkez73
10-04-2007, 22:57
bence hepsi aynı

Kesinlikle katılıyorum.Şu an mecliste bulunan vekillerin kimlik ve geçmişine baktığımızda bu dahada belirgin oluyor.o zaman değişen nedir?Bence başkanlık sistemi gelmeli ve 2 turlu seçim olmalı.Zaten şu anda sadece başkanı seçebiliyoruz diğerlerini başkan bizim adımıza seçiyor zaten.:nod:

saraçTürk
10-04-2007, 23:09
MHP Kazanır,Türk miliyetçileri kazanır ve de Türk'iyenin geleceği için MHP her zaman iktidar da olması gereklidir. şu andaki gençler hep hırsız yetişmektedir. gençler ülkenin geleceğidir,hırsız gençlikte ülkenin geleceği olamaz. Ancak hırsızdan vatan haini olur. önüne geleni soyar yaşlı genç demeden çeker esrarını içer hapını zıbarır.

zeleta
10-04-2007, 23:46
sevgili arkadaşlarım geçenlerde de yazmışdım. kendimden alıntı olmasın ama tekrarlıyorum. Yeni bir ATATÜRK aramaktansa; hepimiz birer ATATÜRK olalım.

SAYGILARIMLA...

mach
11-04-2007, 00:19
Parti olarak yönetim olarak en iyisi akp diyorum

saygılarımla

simiyago
11-04-2007, 00:54
sizler burada neyi tartışıyorsunuz hepinizin evinde bilgisayarınızın başında..parti profagandası yapıyor kiminiz fikirlerini başkalarına empoze etmeye çalışıyor yanaşmayanlara.yada muhalefet edenlere saldırıyorsunuz hiç düşündünüzmüü,daha dün teröre on gencecik evlatlarımızı şehit verdiğimizi,bir aşiret reisinin koskocaman türkiye cumhuriyetini tehtit etdiğini,bu ülkede sadece geçimini toprak ile sağlayan çifçinin halini,geçimini seneden seneye sadece fındığa bağlı üreticinin şu an içine düştüğü durumu ülkede ekmek alacak parası olmayanların halini,sizlerin klavyesini elinize alıpta ahkam kestiğiniz pcleri düşlerinde görenleri,bu sizlerin yaptığı bu anketler bu kesimlerinde.görüşlerini yansıtdığınımı sanıyorsunuz.bu anketler doğru olsaydı bundan önceki hükümeti oluşturan partiler.barajı geçemeyeceklerini bilselerdi seçime giderlermiydi.sizler ne kadar ucu açık yönlendirmeli yorumlar yapsanızda son sözü bu halk sandıkda söyleyecek.hiç kimsenin sizin profagandasınada ihtiyacı yok olamazda her şey meydanda.ne olup bitdiğini herkes görüyor.zamanı geldiğindede gerekeni yapacaktır bundanda hepiniz emin olabilirsiniz..

aslan1
11-04-2007, 00:54
üstad kararsızım

destekli
11-04-2007, 00:55
genç parti

Admin
11-04-2007, 01:01
ANKETTE SON 2 GUN KALA :% 10 BARAJINI ASAN PARTİLER

AKP 350 38.85%
MHP 151 16.76%
CHP 132 14.65%
GENÇ PARTİ 105 11.65%

MUSTAFA ESKİ
11-04-2007, 01:09
kararımı vermedım ama ak parti olmayacagı kesin.

ertex74
11-04-2007, 01:09
kim gelirse gelsin vatana millete hayırlı olsun şimdiden kimler geldi kimler geçti
sonuçda kirizleri kemer sıkmaları büyük kesim olarak beraber çektik ..

yine sonuçda şu konunun altını çizeyim ne varki bize hizmet için gönderdigimiz
vekillerimizin önünde hep boynumuzu bükeriz etegini öperiz kula kulluk yaparız.
vede bunda da yarışırız bunun en büyük sebeblerinden biri kişisel terçih ve menfaatlerimizin ön plana çıkıp agır bastıgını görürüz ...
bugüne kadar oy kullanırken oy verirken hep milletce kişisel tercihler olarak ankaraya vekil yada diger anlamıyla millet vekili seçip gönderirken hep kesemizi
kişisel menfaatlerimizi düşündük böyle geldi böyle gidiyor ..

yine sonuçda turkiyenin vatandaşları olarak ülkemizin menfaat ve çıkarlarını düşünerek dogru seçimler yapsaydık bu gün milletce geldigimiz yerden binlerce
kat iyi durumda olurduk dogusuyla batısıyla refah düzeyimiz çok yüksek olurdu
örnek verirsek saymakla yazmakla bitmez bu gün geldigimiz noktada sorumlu
ararsak başımıza gelenlerden dolayı çuvaldızı ilk önce kendimize batırmamız lazım seçtigimiz partilere degil toplumlumun büyük bir bölümü egitimsiz ve bilinçsiz kendi bireysel aç gözlülügümüz tembelligimiz üretmeden bilinçsizce tüketme aman be ben çok kazanıyorum diyerek milyon dolarlık arabalar ve servetler sahıslar döviz ve ihracat yoksulu bir ülke düşünün bu ülke malesef biziz uzaklarda aramaya gerek yok...

seçtigimiz ve meclise gönderdigimiz vekillerimiz seçilmişlerimiz bize hizmet vermek için bu göreve gelirler ülkenin vatandaşlarının bireylerin mutlulugu için çalışırlar ve bunun karşılıgını maddi olarak bizim ödedigimiz vergilerle maaş olarak alırlar ama bu şimdiye kadar böyle olmadı hiç bizler vekillerimizin mutlu olması için elimizden geleni yaptık ve böyle geldi böyle gidiyor bizlerde bu kişisel menfaat ve tercih etek öpme sevdası bu ülkeyi bu günlere getirdi ...

çalışan vekillerimizede menfaat ve kişisel çıkarlarımıza uymadı uymuyor diye suçladık karaladık karalamaya çalıştık..

beyler arkadaşlar kim gelirse gelsin ülke yönetimine bizde bu kişisel menfatt açlıgı varken ülkenin gelecegi ve üzerindeki karabulutlar gitmiyecektir..
sonuçda her parti bir yerlerden dem vurur vaatler verir bu vaatler bizim kişisel
açlıgımızı menfaatlerimizi pof poflar verilen her vaaattler seçim zamanı 15 günlük progadanda siyaset zamanı beynimizi yıkar verilen vaatler dikkat ederseniz hep kişisel tercihlere yöneliktir çok az partilerimiz ülkemiz için vaatler verir sizce ülkemizmi yoksa bireysel çıkar ve menfaatlerimizmi ülke menfaatleri
her bireyin mutlulugu ve refahıdır artık toplumca bunun ayrıntısını bilerek oy kullanmamız gerekmektedir bırakalım artık el etek öpmeyi akıllı olalım ..
oyunuzu kime verirseniz verin gününüz hoş cebiniz bereket görsün.

saygılarımla..

teneke
11-04-2007, 01:14
Tabi ya sol parti denince Allahsızlar kitapsızlar geliyor değil mi aklınıza.İşte sizin kafanıza bunu böyle işleyenlerde kabahat.Sağ vatansever dinine bağlı diğerleri gomanist,Allahsız.Sizi de AKP çarpsın yaw o zaman.Uyan Türkiyem.Atam'ın kemikleri sızlıyor bu gizli şeriatçiler yüzünden,gerçek yüzlerini göstermelerine az kaldı...

cakirb16
11-04-2007, 01:17
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim.kimin kazandığı kazanmadığından ziyade tek partili iktidarlar herzaman daha hayırlı olmuştur ve yine hayırlı olacaktır.bu sadece bir anket ama seçimlerde oy kullanırken bu söylediğimi düşünürseniz hem sizin hemde bizim için hayırlı olur kanaatindeyim.saygılar.

ertex74
11-04-2007, 01:20
Tabi ya sol parti denince Allahsızlar kitapsızlar geliyor değil mi aklınıza.İşte sizin kafanıza bunu böyle işleyenlerde kabahat.Sağ vatansever dinine bağlı diğerleri gomanist,Allahsız.Sizi de AKP çarpsın yaw o zaman.Uyan Türkiyem.Atam'ın kemikleri sızlıyor bu gizli şeriatçiler yüzünden,gerçek yüzlerini göstermelerine az kaldı...

kullanmış oldugunuz kelimelere dikkat ediniz öneri ve görüşler seviyeli düzeyde olsun arkadaşlar hepimiz kardeşiz bu ülkenin vatandaşlarıyız sonuçda her sıkıntıyı bu ülke vatandaşları olarak beraber çektik çekiyoruz yoksa kitlerim bu konuyu dikkat edelim.
saygılar

teneke
11-04-2007, 01:26
Haklısınız sayın Admin ama insan bazen kendini frenliyemiyor.Gözlerimizin önünde yaşanan gerçekler ve bunu görmeyen bir halk.Neyse haklısınız hepimiz elhamdülillah müslümanız.Hayırlısı neyse o olsun... :)

yakupowersky
11-04-2007, 02:08
mesajın sılınme nedenı forumda agız dalası olmasın dıye sılınmıstır

yakupowersky
11-04-2007, 02:14
burası uzgur bır forumdur herkes ıstedıyı gıbı yazı yazmaya hakkı vardır ama bız yazdıgını sıldık zaten uzatmanın anlamı yok dostum varsa derdın suyle bana

kuzikali
11-04-2007, 02:48
benim düşüncem yine akp yine 1 ci olacak

eflakas
11-04-2007, 02:48
mhp kazanacak :45: :45: :45: :45:

eflakas
11-04-2007, 02:51
mhp bu defa kesin birinci parti ve hükümet kurulamayacak

eflakas
11-04-2007, 03:02
akp hükümetide bu ülkenin insanlarını nsıl olsa aklı başında kimse yok ne yaparsak görüneni görürler altındaki niyetimizi göremezler düşüncesinde ve şimdiye kadar özelleştirme adı altında bir çok yeri talan ettiler ben bazen kamu personeli sınavına girenlere sormak istiyorum hangi kamu kalmadıki hepsi satıldı ne sınavına giriyorsunuz ayrıca orman kanununa dikkat edin cumhurbaşkanı onaylarsa kimler tirilyoner olacak ayrıca gerçekten samimi bir hükümet yapılamayacağını bildiği boş kanun değiştirmelerle uğraşmaz ceza hukukunu değiştirip halkın devlete olan güvenini artırır ceza hukukunu a dan z ye değişse kim bişey derki açık ve seçik yuvarlak olmayan hırsız hırsızlık yaptığında bilecekki 10 yıl yatacam adam vuran katıksız ömür boyu hücre alacam tecavüz ve ahlaksızlık 20 yıl alacak felan diye kesin cezalar olsa yani bunları değişseler kim bne der ama yok göz boyamak nasıl olur kanun anayasa değişecez neden tehlikeli şeylerle oynanıyor bilmem bu vatana ihanet etmek suçsa suç neden oynanıyor avrupa birliğini kesin akp hükümetide istemiyor ama olmasıda işlerine geliyor çünkü orduyu böyle bağlıyorlar allah iyi etsin allah kurtarsın bu milleti

DİGİTAL_17
11-04-2007, 10:48
bu ülkenin geleceği için MHP kazanmalı diyorum...

egeli.1
11-04-2007, 11:16
türkiyenin gelecegi açısından mhp kazanmalı diorum başka bir çözümü yok bunun

hagiwatt
11-04-2007, 11:17
bence ak parti firesiz yine iktidar olur başka seçenek parti yok çünkü

marki1
11-04-2007, 11:48
alternatifi olmayan tek parti diğerleri denendi ülkeyi felaketin eşiğine getirdiler darbelerle ayakta kaldık eskiyi yaşamayan bugünün kıymetini bilmez şu an huzur var istikrar var her akşam zamla yatıp zamla kalkmıyoruz ülke hedefine kilitlenmiş yoluna gidiyor, tabi bu huzurdan rahatsızlık duyanlar bunu istemezler
onun için sağduyulu olmalıyız teşekkürler..

baygin
11-04-2007, 17:16
türkiyenin gelecegi açısından mhp kazanmalı diorum başka bir çözümü yok bunun

sen bunu ciddi olarakmı söylüyorsun. şimdi ecevitte yokda o yüzden merak ettim.:46:

muratusta
11-04-2007, 17:26
seçimde düşünürüz

katliam_290
11-04-2007, 17:41
AKP nin yaptıkları bence ortada inş 2 seferde gelcek ve daha iyilerini yapacaklar elbirliği ile .....

ziyahoca
11-04-2007, 18:12
akp ak parti

TARANTİNO
11-04-2007, 18:33
Şu ana kadar toplam 945 kişi oylamada bulunmuş...bakalım 1000 olacakmı...ben daha kullanmadım oyumu...bekliyorum son ana kadar...:)

adabelen
11-04-2007, 19:36
Yorumlara bakarak oy verilmez kardeşim.İlgi duyduğun partinin planları nelerdir,proğramında neler var,kadroları,adayları kimlerdir.Senin fikirlerinle uyuşuyorsa öyle oy verirsin.Ne diyelim hayırlısı neyse o olsun.Selamlar.

ekrem956
11-04-2007, 19:46
selam insanların bukadar sıkıntılı olduğu bir dönem hatırlamıyorum.ben bazı düşünceleri paylaşmıyorum,onun için diyorum ki bunlar gitsin gelen yenilerini bir görelim değişiklik iyidir.sağlıcakla.

serefguler
11-04-2007, 20:12
benim oyum ak partiye arkadaşlar insanlar layık olduğu düzende yönetilmeye mahkumdurlar bizde elhamdülüllah müslümanca yönetilmek hakkımız deyilmi
cok dogru soyluyorsun layik oldugumuz duzende yonetiliyoruz zaten bize hersey mustehak allah-u teala sonumuzu hayir etsin insallah sehitlerimizin kemiklerini sizlatan ve tum mal varliklarini iblislerin yonettigi amerikaya kaciran bu insanlardan bu millet allahin izniyle bir gun kurtulacaktir amin
muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur
kahrolsun barzani ve yaziklar olsun barzaniye cevap vermeleri icin amerikalilardan icazet bekleyenler allah buyuk gun gelecek bunlarin hesaplari teker teker sorulacaktir

bulletfromhell
11-04-2007, 20:12
:46: Barzani denen daha önce TSK nin en düşük rütbelerinden astsubayların bile önünde el pençe divan duran "kırmızı renkli Türkiye Cumhuriyeti pasaportu" taşıyan ve yine de kendisine ekmek veren Türkiye'ye Amerika'nın komutlarına uyarak havlayan köpeğe gereken cevabı vermeyen iktidarın başında babam dahi olsa oy vermem....Ben MHP liyim ama MHP ye de oy vermiycem...Çünkü benim bildiğim Başbuğ Alpaslan Türkeş'in MHP si olsa bu olanlar karşısında yeri göğü inletirdi,meydanlar dolar taşar ve Avrupa,Amerika ve bunların bütün köpekleri bu kadar rahat hareket edemezdi..Maalesef şu anda MHP nin başında bulunanlarda iktidardan farksız,sanki bir gaflet uykusundalar...Kısacası şu anda ülkemizde maalesef oy vermeye değecek hiç bir parti yok o yüzden ben de oy vermeyeceğim...:46:
kardeş yemin billah olsun şu an atlayıp edirneye gelip alnından öpmek isterim.helal olsun.hakiki bir vatansever gibi düşünüyorsun.bende ülkücüyüm ama bende mhp ye oy atmayacağım.çünkü onlarda maalesef amerikanın istediği gibi davranıyorlar.üstüne üstlük iktidar ortağı oldukları dönemde mhp li bakanların yolsuzluk iddialarıda cabası.hatta bi ara mhp ye çok kızan ülkücü abilerimiz doğu perinçek'in fikirlerinden dolayı isviçrede mahkum edilmesi üzerine 'bu herif hepimizden ülkücü çıktı oyumu işçi partisine vericem' bile dediler...kısacası bendende kimseye oy yok...belki çok kafam kızarsa doğu perinçek'e veririm gıcıklık olsun diye...

sercan_x
11-04-2007, 21:46
Bir önceki kullandığım oydan dolayı bin pişmanım bir daha pişman olmamak için geçersiz oy kullanmayı düşünüyorum bence herkesde öyle yapmalı şu siyasileri şok edecek bir ders vermek lazım fakat buda var bir kesim vatandaşımız varki türkiyede 20 milyonu buluyor oy kapmak için bu vatandaşlarımıza vaatlerde bulunuluyor bu kesimin çoğumluğundan oy aldımı başbakanlığı götürüyor tabiki ikna edici olması lazım. Oy kullanacak vatandaşlardan ricam mührü basmadan çok iyi düşünsünler duygularıyla değil mantıklarıyla oy versinler büyüklerimizin geçmişte kullandığı rey in cezasını bizler çekiyoruz bizim kullanacağımız reylerin cezasını biz ve henüz dünyaya gelmeyen insanlar çekecek bu listedeki hiç bir siyasiden ümitli değilim öyle bir lider olmalıki dışarıdan oynanan bizans oyunlarının üstesinden gelecek cennet Türkiye'mizde herkesin refah içinde yaşayamasını sağlayaçak biri olmalı

o dediğin insanda ancak kıyamete yakın bir zamanda gelir kardeşim çünkü bizim ülkede koltuk sevdası ve milletini düşünmeyen siyasiler olduğu süreçte öyle bişey olmasını beklemeyiniz Yüce Allah İnsana akıl vermiş fikir vermiş düşünüp tutsunlar diye ama bizim millet maalesef(hepsi için değil) öyle yapamıyor ilk önce milletçe kendimize çeki düzen vermek zorundayız.

telat
11-04-2007, 22:33
arkadaşlar oy vermiyecem diyorsunuz , sonrada birileri başa geçince kaç kişinin oyuynan geldin sen kimsin diyorsunuz.sen % bilmem kaçları temsil ediyorsun diye laf konuşuyorsunuz.bence oy verme yaşı gelmiş herkesin oyunu kullanması gerekir.yok ben vermem,boş atarım felan gibi şeylerle türkiyenin geleceğiynen oynamayın lütfen.pişman olmamak için mutlaka oyunuzu kullanın .kullanırkende daha önceki hükümetlerin vede şimdiki hükümetin türkiyeye ne kazandırıp ne kaybettirdiğini iyi düşünmelisiniz.bence hepiniz herşeyi apaçık görüyorsunuz vede inkar ediyorsunuz.arkadaşlar herşey ortada.ben herzamanki gibi AK Parti diyorum başka alternatifi yok bu işin.
HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNARIM.

ipekelektronik
11-04-2007, 23:17
ben yeşil ışık yakacam..başka varmı arkadaşlar.ülkemizi düştüğü bataktan kim çıkardı..? rahmetli sn turgut özal beyefendiyede atan çok oldu ama şu elimizdeki teknolojik gelişmeler onun zamanında ülkemize girmeye başladı.radyodan başka bişey bilmeyen bizlere telsiz kanunundaki değişiklik ile cep telefonlarının yolunu açmıştı.ama bugün hala küfredenler var yazık..ve ..hayret..!şimdi kabus dolu günler bitti. ver yansın ediliyo yine yazık..ve hayret..!ben politika bilmem ama 53 yaşına kadar çok politikacı gördüm.ölenlere rahmet,kalanlara sağlıklı günler dilerim.hepsi bizim ülkemizin insanlarıdır.ülkemize sahip çıkacaklarından adım gibi eminim.yönetim görüşleri ayrıdır,onada bişey diyemem yeri burası değil sandıktır..herkese sevgi ve saygılarımla ..bir kiraz ağacı düşünün .birde kirazları toplanmış sepete doldurulmuş kirazları bakın sepete hiç biri aynı boy ve özellikte değildir,çürük vardır ,çalık vardır,ama kökü aynıdır..saygılarımla..

gamber
11-04-2007, 23:35
SİZLER (İNSANLAR) LAYIK OLDUĞUNUZ YÖNETİMLE İDARE EDİLİRSİNİZ (YÖNETİLİRSİNİZ) HADİS-İ ŞERİF
şahsen ben ya Kominist Partiye ya da TİP 'e yani Doğu Perinçek'e vercem. baksana kırk yıllık solcu oldu milliyetçi öperim ellerinden, ne çıkışları var aman yarabbim... allah herkesi özellikle de D.perincek'i çok korusun. o küçük bedende mangal gibim yürek var.... yanındayız Eğin'lim....

ipekelektronik
11-04-2007, 23:38
SİZLER (İNSANLAR) LAYIK OLDUĞUNUZ YÖNETİMLE İDARE EDİLİRSİNİZ (YÖNETİLİRSİNİZ) HADİS-İ ŞERİF
şahsen ben ya Kominist Partiye ya da TİP 'e yani Doğu Perinçek'e vercem. baksana kırk yıllık solcu oldu milliyetçi öperim ellerinden, ne çıkışları var aman yarabbim... allah herkesi özellikle de D.perincek'i çok korusun. o küçük bedende mangal gibim yürek var.... yanındayız Eğin'lim....
değerli arkadaşım ..bir hadisi şerifle başlamıştın ama ..hadisi şerife uygun bitirmeni beklerdik..

DJ VoLkAn
11-04-2007, 23:49
cok dogru soyluyorsun layik oldugumuz duzende yonetiliyoruz zaten bize hersey mustehak allah-u teala sonumuzu hayir etsin insallah sehitlerimizin kemiklerini sizlatan ve tum mal varliklarini iblislerin yonettigi amerikaya kaciran bu insanlardan bu millet allahin izniyle bir gun kurtulacaktir amin
muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur
kahrolsun barzani ve yaziklar olsun barzaniye cevap vermeleri icin amerikalilardan icazet bekleyenler allah buyuk gun gelecek bunlarin hesaplari teker teker sorulacaktir

şehitlerinden bahsederken kelle diyen adamın partisi,,,teror örgütü elebaşına ise sn.. diye hitap eden adama nasıl oy verebiliyorsunuz?

kırmızı renkle düzenlediğim yeri editle..şehitlerimiz sizin ağzınıza ve sn.başbakanın ağzına yakışmıyor bu tür laflar:45:

akcayhalil
11-04-2007, 23:49

Arkadaşım diğerlerinide korusun, hepsi bizim büyüğümüz..

draculu45
12-04-2007, 00:07
evet arkadaslar bende mademki bu ülkede demokrasi var insanlar hürdür bizde köklü bir aşiretiz yaşadığımız yerde herkese saygı duyarız onlarda bize duyar aşiret tek ses diyor A.K.P.HERKESE SAYGI VE SEVGİLER

BANİ
12-04-2007, 00:39
ak parti

kınık
12-04-2007, 01:32
şu zmana kdar özal haric diğer partiler ne yaptı bir hic onların icinde şu anda en iyisi ak partidir bunu kimse inkar edemez edenlerde olaylara at gözlüğü ile bakanlardır birde şöle bir söz vardır biz naılsak bizi yünetenlerde o şekilde olur ona buna laf atacağimiza biraz kndimizidüzeltsek olmazmı atalarımız bu günkü halimizi görse hepimizi kılıctan gecirirdi

drvet06
12-04-2007, 02:21
Burda bile ki; hepsi okumuş insanlar, akp %40 oy alıyorsa ne diyebilirim ki? Herkesin oyuna saygı duyuyorum nasıl derim. Göz göre göre hırsızlık yapanları, devletin milletin malını ona buna peşkeş çekenleri, hortumladıkları paralarla gemi alanları ve Türkiye'yi tarihinde hiç olmadığı kadar, dünya önünde küçük düşürenleri görmeyip, yada görmezden gelip akpye oy veriyorlarsa, valla denecek bir şey yok. (Bütün bu iddiaları, iftiranın en büyük günahlardan olduğunun bilinciyle söylüyorum.)

Genel seçimlerde de (Allah Korusun) bu veya buna yakın bir sonuç çıkarsa; ben bu millet için milliyetçiliği bırakacağım.

Demekki millet buna layık diyeceğim. Aslında bunu geçen seçim sonuçlarını görünce de söylemiştim ama büyük konuşmuşum.

Demokrasi buysa, oyunu bir tencereye, 2kg bulgura satanlarla benim oyum birse ki öyle; Şehitlerin hatırına oy verdiğim partiden de vaz geçip, oy kullanmayacağım bir daha.

Saygılarımla,

HADİGARİ
12-04-2007, 03:37
Yukarıdaki yorumların çoğunluğuna bakıyorumda biz nerede hata yaptık diye düşünmekten kahroluyorum. Ulu önderimiz Atatürk'ün yurdu emanet ettiği gençlik ülkeyi parsel parsel vede babalar gibi satan bu iktidara yeniden oy vereceğini nerede ise övünerek yazabiliyor. Hanginizin babası simit satarak okuyup, kısa sürede zengin oldu da bir oğluna ABD.de villa diğer oğlunada milyonlarca dolarlık gemi satın alabildi ...???? 4,5 yıllık AKP. iktidarında kaç tane yeni fabrika bacasından duman tüttüğünü gördünüz ...!!! 80 yılda yapılan dış borç bu iktidar döneminde ikiye katlandı, ülke kara para cenneti oldu. Semt pazarlarında dahi, kilosu 4 - 5 milyon liraya satılan satılan domates, biber kaçınızın sofrasında var. Garip guraba edebiyatı ile iktidara geldiler ne hikmetse bu iktidar döneminde yoksulluk katlanarak arttı. yine bu iktidar döneminde hırsızlık ve gasp olayları önlenemez boyutlara ulaştı. PKK. bu iktidar döneminde yeniden hortladı, Kıçıkırık aşiret reisi Barzani bile Türkiye Cumhuriyetine efelenme cesaretini bu hükümet döneminde gösterir oldu. APO'ya sayın, Mehmetçiğe kelle diyen ABD.nin ortadoğu eş başkanı olduklarını açıkça ilan eden Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'ye oy vermeyi düşünebiliyorsanız artık söylenecek söz kalmamış. yurdumda tuz dahi kokmaya başlamış demektir. Yazıklar olsun ...!!! ATAM BİZİ AFFET SANA LAYIK GENÇLİĞİ, YURDU EMANET ETTİĞİN GENÇLİĞİ YETİŞTİREMEMİŞİZ ....!!!

zorlu
12-04-2007, 05:30
Yukarıdaki yorumların çoğunluğuna bakıyorumda biz nerede hata yaptık diye düşünmekten kahroluyorum. Ulu önderimiz Atatürk'ün yurdu emanet ettiği gençlik ülkeyi parsel parsel vede babalar gibi satan bu iktidara yeniden oy vereceğini nerede ise övünerek yazabiliyor. Hanginizin babası simit satarak okuyup, kısa sürede zengin oldu da bir oğluna ABD.de villa diğer oğlunada milyonlarca dolarlık gemi satın alabildi ...???? 4,5 yıllık AKP. iktidarında kaç tane yeni fabrika bacasından duman tüttüğünü gördünüz ...!!! 80 yılda yapılan dış borç bu iktidar döneminde ikiye katlandı, ülke kara para cenneti oldu. Semt pazarlarında dahi, kilosu 4 - 5 milyon liraya satılan satılan domates, biber kaçınızın sofrasında var. Garip guraba edebiyatı ile iktidara geldiler ne hikmetse bu iktidar döneminde yoksulluk katlanarak arttı. yine bu iktidar döneminde hırsızlık ve gasp olayları önlenemez boyutlara ulaştı. PKK. bu iktidar döneminde yeniden hortladı, Kıçıkırık aşiret reisi Barzani bile Türkiye Cumhuriyetine efelenme cesaretini bu hükümet döneminde gösterir oldu. APO'ya sayın, Mehmetçiğe kelle diyen ABD.nin ortadoğu eş başkanı olduklarını açıkça ilan eden Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'ye oy vermeyi düşünebiliyorsanız artık söylenecek söz kalmamış. yurdumda tuz dahi kokmaya başlamış demektir. Yazıklar olsun ...!!! ATAM BİZİ AFFET SANA LAYIK GENÇLİĞİ, YURDU EMANET ETTİĞİN GENÇLİĞİ YETİŞTİREMEMİŞİZ ....!!!:present: :present: :45:

saolasın be abi ağzına sağlık acaba bende sorarım arkadaşlar bu hükümet zamanında yoldan başka ne yapıldı (oda amerika ve diğerleri )geldiklerinde yolları hazır olsun diye haa bazılarıda eski dönemlerde temelleri atıldı ve bunlara nasip oldu kaymağını yemek birde hep sorarım arkadaşlar bu ülke için neler yaptılar hep hazıra kondular ve güzel TÜRKİYE'mi talan edip peşkeh çekmektan başka ne yaptılar iyi düşünelim arkadaşlar.saygılar

özelektronik
12-04-2007, 09:11
AKP ye oy verenlerin aklından şüphe ederim..hangi mantıkla AKP ye oy veriyorsunuz..ya adam teror orgutu liderine sayın diyor..şehitlerden bahsederken kelle diye bahsediyor..AKP ye oyverenlerin bir çoğunun bana göre beyni yıkanmış durumda.bir çoğuda imam hatip den çıkma...bu iki kesime birşey diyemicem onlar zaten şartlanmışlar AKP ye oy vermek için...ama diğer insanlar neden veriyor? yoksa ülkenin çoğunu imam hatip li ve beyni yıkanmış kişiler mi oluşturuyo?:@

sevgili kardeşimiz senden ricamız fikrine saygı istiyorsan fikirlere saygı göster sana insanlara geri deme yetkisini kim veriyor.eger senin fikirlerin dogruysa ispat et insanlara hakaret edip polomik konusu cıkarma sende gel bize fikirlerinin dogrulugunu ispat et beynimizi yıka sanki beyin camaşır.hangi deterjanla yıkansa temiz olur acaba solmu sagmı bırakın bunları artık bizim gencligimizi böyle harcadılar malı götüren götürdü genclerin polomige girmeden medenice tartışarak bu konuları cözmesinden yanayız.ben oyumu akp ye verdim ve yine verecegim.tek partili hükümet her zaman iyidir bak bir tane banka battımı fikri ne olursa olsun tek partili hükümet her zaman iyidir.en iyi koalisyondan bile.akp nin altarnetifi yok olsaydı bir dönem onları dinlendirirdik.malesef vatan hizmet bekliyor.buda benim fikrim

capanoglu36
12-04-2007, 10:10
Ülkemiz çok kritik bir dönemden geçerken hergün şehit haberleriyle karalar bağlarken; ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL diyenlere; Mehmetçiğe KELLE diye hitap eden Tayip Erdoğan'a ve mensubu olduğu partiye oy vermek bence vatan hainliği olur. ÇOK İYİ DÜŞÜNMEK GEREKİR OY KULLANIRKEN herkesin düşüncesine saygım sonsuzdur. Bu da benim düşüncelerim...

CABBARİ
12-04-2007, 11:30
herkesin fikrine saygı duyarız ama kafama takılan birşey var
ülkeyi soyup sagona çevirmiş malının tamamına yakınına el konulmuş ve borcunun sadece yarısı ödeyebilmiş bir adamın kurdugu partiye bizim forumdan 120 oy çıkıyo hayretler içerisindeyim
insanları kandırması çok kolay değilmi ben yaparım ben ederim deyip vaatlrde bulunarak bir taraftan meclisi yakalamak istiyor umarım korktugumuz başımıza gelmezde cem uzanda oturur oturdugu yerde
selametle

pencere77
12-04-2007, 11:34
herkesin fikrine saygı duyarız ama kafama takılan birşey var
ülkeyi soyup sagona çevirmiş malının tamamına yakınına el konulmuş ve borcunun sadece yarısı ödeyebilmiş bir adamın kurdugu partiye bizim forumdan 120 oy çıkıyo hayretler içerisindeyim
insanları kandırması çok kolay değilmi ben yaparım ben ederim deyip vaatlrde bulunarak bir taraftan meclisi yakalamak istiyor umarım korktugumuz başımıza gelmezde cem uzanda oturur oturdugu yerde
selametle

izmirde okurken o parti kontör döner pilav cep telefonu karşılığında oy aldı epeyce

CABBARİ
12-04-2007, 11:37
izmirde okurken o parti kontör döner pilav cep telefonu karşılığında oy aldı epeyce

Alanyada pilav ekmek dagıttı millete ciddi bir oy çıkardı sanırsam ülke genelinde %7 lerde kaldı yoksa girmişti meclise:)

toycan
12-04-2007, 11:42
bu adamlar ilozyonla insanımı kandırıyor adamlar ne yi iyi yapmışlar aşiret itiyle uğraşamıyan yarın bizi başka devletlere karşı nasıl savunaçak yabancı sermaye kaçıp gideçek takke düşeçek kel görüneçek diye adamlar herşeye sezsiz kalıyor kalın kafalı barzani bunu çözdüğü için havlayıp duruyor o yüzden MHP

TARANTİNO
12-04-2007, 12:40
Alanyada pilav ekmek dagıttı millete ciddi bir oy çıkardı sanırsam ülke genelinde %7 lerde kaldı yoksa girmişti meclise:)Yanında birde ayran falan olsaydı tamammıştı...kesin barajı aşardı...:nod:

serefguler
12-04-2007, 14:26
tarantino arkadasim bu r.t.e. in zamaninda yapmis oldugu yemini silmenize anlam veremiyorum bu yemini zaten biliyoruz bilgi icin herkesin ogrenmesi lazim yalan olsa tamam haklisiniz ama kaynagi belli tutanaklara gecmis olmus bir seyi bir arkadasin burada yazmasini ve bilmeyenlerinde ogrenmesini istemesi gayet normal ve neden sildigini hala anlamis degilim herhangibir yerden baskimi var bilmek isteriz

serefguler
12-04-2007, 14:50
tarih yazmak tarih yapmak kadar zordur;yazan yapana sadik kalmamissa degismeyen hakikat insanligi sasirtan bir hal alir...gercekleri soylemekten korkmayiniz!

TARANTİNO
12-04-2007, 14:51
tarantino arkadasim bu r.t.e. in zamaninda yapmis oldugu yemini silmenize anlam veremiyorum bu yemini zaten biliyoruz bilgi icin herkesin ogrenmesi lazim yalan olsa tamam haklisiniz ama kaynagi belli tutanaklara gecmis olmus bir seyi bir arkadasin burada yazmasini ve bilmeyenlerinde ogrenmesini istemesi gayet normal ve neden sildigini hala anlamis degilim herhangibir yerden baskimi var bilmek isterizDaha öncede aynı mesajı sildim...açıklamamıda yazayım...neden siliyor diye düşünüyorsunuz...nedeni her ne olursa olsun...Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tür konulara alet edilmesine müsaade edemem...Mustafa Kemal Atatürk hayranı biri olarak onu o şekil konular edapte ettirtmeyeceğiz...bizler biliyoruz neyin ne olduğunu merak etmeyiniz...baskı falan demişsiniz...böyle bir şey söz konusu bile olamaz...bizler burada görevli vasfıyla tarafsız davranıp hareket ediyoruz...hiç bir parti v.b koruyup kollama gibi lüksümüz yok...forum kurallarına,genel adaba ve polemik kavga çıkartmaya yönelik kişilere,mesajlara gerekli müdahaleyi yapıyoruz...umarım buradaki ince düşünceyi anlayabilmişsinizdir...hiç bir şekilde ne olursa olsun Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tür konulara alet edilmesine izin vermeyeceğiz...sevgilerimle...

Metin Elektronik
12-04-2007, 15:03
tabıkıde dusunmeden akp verırım :45:

balıkcı57
12-04-2007, 17:59
şu ana kadar gördüğüm hükümetlerin en iyisi bu daha iyisini buluncaya kadar dewam

sonuna kadar bu sözün arkasındayım.

emmi
12-04-2007, 20:56
Tarantino kardeş yalan yazan birine verdiğim yanıtı silmişsin ellerine sağlık. Aynı hassasiyeti onun içinde beklerdim. Teşekkürler.
Saygılar.

TARANTİNO
12-04-2007, 20:59
Tarantino kardeş yalan yazan birine verdiğim yanıtı silmişsin ellerine sağlık. Teşekkürler.
Saygılar.Ben içinde cevap göremedim...gördüğüm forum kurallarına ve genel adaba aykırı olduğudur...bu şekil yazmayı kimseye müsaade edemeyiz...rica ederim efendim her zaman...görevimiz...:wave:

bulletfromhell
12-04-2007, 21:23
belki bazılarınız biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için hatırlatayım.

Aselsan'daki İntiharların Sırrı Çözüldü(Her Türk'ün Bilmesi Gerektiren Bir Konu)

--------------------------------------------------------------------------------

*ASELSAN'DAKİ SIR ÇÖZÜLDÜ ( 3 intiharın sırrı )*

Bundan bir kaç yıl öncesine kadar F-16 üretim merkezi TAI de
uçakların dost-düşman tanımlamasını yapan elektronik sistemi bir
tane dahi Türk mühendisin giremediği bir bölümde üretiliyordu. * *Bu
sistem Türk F-16 sının bir uçak ile karşılaştığında karşıdakinin
dost mu düşman mı olduğunu pilota iletiyordu. Yalnız burada bir
sorun vardı.
Bir Türk F-16 sı stratejik kadim dostkarımızdan (!) ABD, İngiliz
veya

Yunan uçaklarından biri ile karşılaştığında onları DOST görüyordu.
Bu da bir savaş
halinde Bu kadim dostlarımızın (!) bizi sinek avlar
gibi avlayabilmesi anlamını taşıyordu. Aselsan mühendisleri 6 ay
gibi kısa bir sürede
ABD tarafından bize güdülen bu uçak tanıma sisteminin
hakimiyetini leyhimize çevirmeyi başardı. ABD'nin yıllarca çalışarak
kurduğu tezgah, dahi Türk mühendisleri tarafından kısa bir zamanda
bertaraf edilmişti. *
Peki dahi mühendislerimiz şimdi ne ile uğraşıyorlardı?*
*Kadim dostumuz (!) ABD, sadece uçak tanıma sistemini
>elinde tutma
kozunu
elinde bulundurmuyordu. Bundan daha vahim ve önemli bir kozu
var:*
* ABD, herhangi bir savaş veya askeri operasyon sırasında
ABD

tarafından
satılmış veya modernize edilmiş elektronik sisteme sahip
uçak, helikopter,
tank, zırhlı birlikler, izleme sistemleri gibi hayati araçları
UYDUSUNDAN VERDİĞİ BİR EMİR İLE SAF DIŞI BIRAKABİLİYOR.* *Yani,
kendi yaptığı bu elektronik sistemler istendiği anda uzaktan
kumanda
misali uydulardan kontrol edilebiliyor. Bu Türk Ordusunun savaş
başlamadan
yenilgisi anlamına geliyor. *
İşte 3 dahi mühendisin katlinin nedeni :*

*Aselsan mühendisleri, uçak tanıma sistemlerinin MİLLİLEŞTİRİLMESİ
konusundaki başarısından sonra, benzer bir başarıyı bu ABD
güdümlü
elektronik sistemlerinin kontrol dışı bırakılması, uydu
müdahakesini
bertaraf edecek yeni elektronik sistemlerin geliştirilerek silahlı
gücümüzün MİLLİLEŞTİRİLMESİ için çalışıyorlardı. Bunlardan 3
gencimiz
kadim dostumuz (!) tarafından ŞEHİT edildi. *

*Dostumuz bu sistemi EŞREF BİTLİS PAŞA'NIN ŞEHİT EDİLMESİNDE DE

içinde bulunduğu helikopterde kullanmıştı.*
*Uyumaya devam etmek isteyenler, UYUMAYA DEVAM EDİN!*

*Kaynak: Kuvayi milliye gazetesi*

gündem de olmayan ve
belkide bir çok kişinin ilgilisini çekmeyen bir
konu olabilir ama benim gerçekten önem verdiğim konu olduğu için ve
herkesin bilmesi gereken bir konu olarak düşündüğüm bu yazıyı sizle
paylaşmak istedim...
Tarih: 7 Ağustos 2006*
Yer: Pursaklar-Ayancık Yolu(Ankara)*
Aselsan'da çok önemli projolere imza atan 31 yaşındaki makine
mühendisi Hüseyin Başbilen bir aracın içinde ölü bulunuyor.ODTÜ
mezunu mühendisin sol el bileğinde ve boynunda kesik izleri var.
Otopsi sonucu 'intihar etmiştir' deniliyor.
*Tarih: 16 Ocak 2007*
*Yer: Gölbaşı(Ankara)*
Aselsan'da çalışan ODTÜ mezunu elektrik mühendisi 30 yaşındaki Ali
Ünsem Ünal aracının içinde tabancayla intihar ediyor.3 yıldır
Aselsan'da çalışan
mühendis ölüyor.
Tarih: 26 Ocak 2007*
Yer:
Batıkent(Ankara)*
26 yaşındaki ODTÜ mezunu elektrik mühendisi Evrim Yançeken evinde
intihar ediyor.2 yıldır ASELSAN'da görev yapan 26 yaşındaki Evrim
Yançeken,7.kattaki evinin pencerisinden atlıyor. Genç mühendis
ölüyor.
Yüksek lisans yapan genç mühendisin, uzun süredir tez için çalıştığı
ve bu nedenle psikolojisinin bozulduğu iddia edildi. Bir de intihar
notu bırakmış:'Artık *dayanamıyorum. Psikolojim çok bozuldu.Yüksek
lisans
tezimle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyorum. İntiharımdan kimse
sorumlu değil.Ailemin üzülmesini istemiyorum.*

***7 Ağustos'taki ilk intiharda şüpheler vardı.
Mühendis Hüseyin Başbilen'in vücudundaki kesikler için 'kendi yaptı'
dendi.
***Gölbaşı'ndaki 2. intihar da mühendis Ali Ünsem Ünal,aracının
içinde
başından vurulmuş bulundu. 'İntihar
etti' dendi.
***Batıkent'teki 3. intiharda ise Evrim Yançeken intihar notunu
yazıp 7.
kattan kendini attı.Dikkat ederseniz 3 ölüm de farklı biçimde
gerçekleşiyor.
3 farklı intihar metodunu uyguluyor mühendisler.İntiharlar son 6 aya
sıkışmış.İlginç. Aselsan, TSK'nın dışa bağımlılığını azaltmak için
kurulmuş bir şirket.En önemli özelliği aviyonik bakımından bunu
büyük ölçüde başarmış olması.Bu aviyonik meselesi çok önemli. 650
milyon
dolara F-16'larımızı ABD modernize edecek ya, işte o uçaklardabizimkilerin
yapamadığı tek şey aviyonik sistemler.Dışa bağımlılık o yüzden.
Türkiye'nin en parlak üniversitesinden mezun olmuş 3 parlak
mühendis.
Türkiye'nin en parlak kuruluşlarından birinde iş buluyorlar.Türkiye
standartlarına göre hayli iyi maaş alıyorlar.Ve 'yüksek lisans
tezi
sıkıntısı' onları intihara sürüklüyor.Yüksek lisans neden yapılır?
Daha iyi maaş, daha iyi mevkii için.Adam zaten 26 yaşında bunu
başarmış.
Diğerleri de...
Aselsan'ın internet sayfasına giriyorum,intiharlarla ilgili tek
açıklama
yok.Türkiye'nin en gözde kurumunun 3 mühendisi intihar ediyor,
herkes 'sus-pus'.Ölenler Aselsan'ın çalışanı değil yalnızca,Bu
ülkenin yetiştirdiği beyinler,Olay sadece 'ruhsal sıkıntı' ise, ilk
intiharın ardından çalışanlarına yönelik tedbir almayan Aselsan
yönetimi yine kusurlu
sayılır.Türkiye'nin en gözde mühendisleri bu ölümleri görünce
Aselsan'da
çalışmak istermi? Kurum,adeta içine kapanarak kendi bacağına kurşun
sıkmış
olmuyor mu? Yanıtı gizlidir ama yine soralım: Bu mühendisler hangi
proje
üzeride çalışıyorlardı?
Geleceklerini garanti altına almış 3 kişinin ard
arda intihar etmesini 'yüksek lisans' notu açıklamaya yetmiyor.

alıntıdır

BUYURUN ARKADAŞLAR BUNU YORUMLAYALIM.Hangi iktidar zamanında olduğunu söylememe gerek yok...tarihlere bakın çözersiniz....:46: ...selametle

mhtakif
12-04-2007, 21:26
benim bugüne kadar gördüğüm en iyi hümet bu olduğu için akp diyorum

TARANTİNO
12-04-2007, 21:29
Oyumu kullandım rahatladım...zaten yarın kapanacak anket...oy kullanmayanlar elini çabuk tutsun...

ESES-58
12-04-2007, 22:36
arkadaşlar ben herkesin fikrine saygılıyım.bu yazdıklarım saygısızlık algılanmasın ama anket sonuçlarına bakınca ya biz toplum içinde yaşamıyoruz yada forum anketi şüphe çekici.ben bu forumdaki diğer anketlere ve buradaki bazı konularda çoğu görüşe baktım. tabansız bir partinin %40 la tavan yapması helede genç partinin durumu ankete göre düşündürücü.buradaki sonuçlara sonsuz saygı ama gerçekde olursa vay Türkiye'm ve büyük milletim vay haline.bir BAYRAK,bir DEVLET,bir MİLLET.ALLAH bu millete zeval vermesin ki bu bayrak inmesin,bu ezan dinmesin

ipekelektronik
12-04-2007, 23:16
bu adamlar ilozyonla insanımı kandırıyor adamlar ne yi iyi yapmışlar aşiret itiyle uğraşamıyan yarın bizi başka devletlere karşı nasıl savunaçak yabancı sermaye kaçıp gideçek takke düşeçek kel görüneçek diye adamlar herşeye sezsiz kalıyor kalın kafalı barzani bunu çözdüğü için havlayıp duruyor o yüzden MHP o çocuk katilinin idamını kaldıranda MHP koalisyonu değilmi..birde şehitlere sahip çıkma maskesi takıyo MHP.rahmetli (ALLAH RAHMET EYLESİN)ALPARSLAN TÜRKEŞ,gitti (mekanı cennet olsun)mhp bitti. . .eğer partinizi bir daha meclise taşımak istiyorsanız.önce fikirlere saygılı olacaksınız.eleştiri her bireyin hakkı.ama liderler bizim mahalle arkadaşlarımız değil onlar topluma mal olmuş güzide insanlardır.saygılar..:ranger: :sunglasses2:

mumu
13-04-2007, 00:02
Bence AKP devam etmelidir, unutmayalim ki ondan once kriz ustune kriz vardi ve soyle bir bakalim ne erdoganin partisi yapti sonra insallah anlarsiniz..........

ayhanerguder
13-04-2007, 00:19
belki bazılarınız biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için hatırlatayım.

Aselsan'daki İntiharların Sırrı Çözüldü(Her Türk'ün Bilmesi Gerektiren Bir Konu)

--------------------------------------------------------------------------------

*ASELSAN'DAKİ SIR ÇÖZÜLDÜ ( 3 intiharın sırrı )*

Bundan bir kaç yıl öncesine kadar F-16 üretim merkezi TAI de
uçakların dost-düşman tanımlamasını yapan elektronik sistemi bir
tane dahi Türk mühendisin giremediği bir bölümde üretiliyordu. * *Bu
sistem Türk F-16 sının bir uçak ile karşılaştığında karşıdakinin
dost mu düşman mı olduğunu pilota iletiyordu. Yalnız burada bir
sorun vardı.
Bir Türk F-16 sı stratejik kadim dostkarımızdan (!) ABD, İngiliz
veya

Yunan uçaklarından biri ile karşılaştığında onları DOST görüyordu.
Bu da bir savaş
halinde Bu kadim dostlarımızın (!) bizi sinek avlar
gibi avlayabilmesi anlamını taşıyordu. Aselsan mühendisleri 6 ay
gibi kısa bir sürede
ABD tarafından bize güdülen bu uçak tanıma sisteminin
hakimiyetini leyhimize çevirmeyi başardı. ABD'nin yıllarca çalışarak
kurduğu tezgah, dahi Türk mühendisleri tarafından kısa bir zamanda
bertaraf edilmişti. *
Peki dahi mühendislerimiz şimdi ne ile uğraşıyorlardı?*
*Kadim dostumuz (!) ABD, sadece uçak tanıma sistemini
>elinde tutma
kozunu
elinde bulundurmuyordu. Bundan daha vahim ve önemli bir kozu
var:*
* ABD, herhangi bir savaş veya askeri operasyon sırasında
ABD

tarafından
satılmış veya modernize edilmiş elektronik sisteme sahip
uçak, helikopter,
tank, zırhlı birlikler, izleme sistemleri gibi hayati araçları
UYDUSUNDAN VERDİĞİ BİR EMİR İLE SAF DIŞI BIRAKABİLİYOR.* *Yani,
kendi yaptığı bu elektronik sistemler istendiği anda uzaktan
kumanda
misali uydulardan kontrol edilebiliyor. Bu Türk Ordusunun savaş
başlamadan
yenilgisi anlamına geliyor. *
İşte 3 dahi mühendisin katlinin nedeni :*

*Aselsan mühendisleri, uçak tanıma sistemlerinin MİLLİLEŞTİRİLMESİ
konusundaki başarısından sonra, benzer bir başarıyı bu ABD
güdümlü
elektronik sistemlerinin kontrol dışı bırakılması, uydu
müdahakesini
bertaraf edecek yeni elektronik sistemlerin geliştirilerek silahlı
gücümüzün MİLLİLEŞTİRİLMESİ için çalışıyorlardı. Bunlardan 3
gencimiz
kadim dostumuz (!) tarafından ŞEHİT edildi. *

*Dostumuz bu sistemi EŞREF BİTLİS PAŞA'NIN ŞEHİT EDİLMESİNDE DE

içinde bulunduğu helikopterde kullanmıştı.*
*Uyumaya devam etmek isteyenler, UYUMAYA DEVAM EDİN!*

*Kaynak: Kuvayi milliye gazetesi*

gündem de olmayan ve
belkide bir çok kişinin ilgilisini çekmeyen bir
konu olabilir ama benim gerçekten önem verdiğim konu olduğu için ve
herkesin bilmesi gereken bir konu olarak düşündüğüm bu yazıyı sizle
paylaşmak istedim...
Tarih: 7 Ağustos 2006*
Yer: Pursaklar-Ayancık Yolu(Ankara)*
Aselsan'da çok önemli projolere imza atan 31 yaşındaki makine
mühendisi Hüseyin Başbilen bir aracın içinde ölü bulunuyor.ODTÜ
mezunu mühendisin sol el bileğinde ve boynunda kesik izleri var.
Otopsi sonucu 'intihar etmiştir' deniliyor.
*Tarih: 16 Ocak 2007*
*Yer: Gölbaşı(Ankara)*
Aselsan'da çalışan ODTÜ mezunu elektrik mühendisi 30 yaşındaki Ali
Ünsem Ünal aracının içinde tabancayla intihar ediyor.3 yıldır
Aselsan'da çalışan
mühendis ölüyor.
Tarih: 26 Ocak 2007*
Yer:
Batıkent(Ankara)*
26 yaşındaki ODTÜ mezunu elektrik mühendisi Evrim Yançeken evinde
intihar ediyor.2 yıldır ASELSAN'da görev yapan 26 yaşındaki Evrim
Yançeken,7.kattaki evinin pencerisinden atlıyor. Genç mühendis
ölüyor.
Yüksek lisans yapan genç mühendisin, uzun süredir tez için çalıştığı
ve bu nedenle psikolojisinin bozulduğu iddia edildi. Bir de intihar
notu bırakmış:'Artık *dayanamıyorum. Psikolojim çok bozuldu.Yüksek
lisans
tezimle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyorum. İntiharımdan kimse
sorumlu değil.Ailemin üzülmesini istemiyorum.*

***7 Ağustos'taki ilk intiharda şüpheler vardı.
Mühendis Hüseyin Başbilen'in vücudundaki kesikler için 'kendi yaptı'
dendi.
***Gölbaşı'ndaki 2. intihar da mühendis Ali Ünsem Ünal,aracının
içinde
başından vurulmuş bulundu. 'İntihar
etti' dendi.
***Batıkent'teki 3. intiharda ise Evrim Yançeken intihar notunu
yazıp 7.
kattan kendini attı.Dikkat ederseniz 3 ölüm de farklı biçimde
gerçekleşiyor.
3 farklı intihar metodunu uyguluyor mühendisler.İntiharlar son 6 aya
sıkışmış.İlginç. Aselsan, TSK'nın dışa bağımlılığını azaltmak için
kurulmuş bir şirket.En önemli özelliği aviyonik bakımından bunu
büyük ölçüde başarmış olması.Bu aviyonik meselesi çok önemli. 650
milyon
dolara F-16'larımızı ABD modernize edecek ya, işte o uçaklardabizimkilerin
yapamadığı tek şey aviyonik sistemler.Dışa bağımlılık o yüzden.
Türkiye'nin en parlak üniversitesinden mezun olmuş 3 parlak
mühendis.
Türkiye'nin en parlak kuruluşlarından birinde iş buluyorlar.Türkiye
standartlarına göre hayli iyi maaş alıyorlar.Ve 'yüksek lisans
tezi
sıkıntısı' onları intihara sürüklüyor.Yüksek lisans neden yapılır?
Daha iyi maaş, daha iyi mevkii için.Adam zaten 26 yaşında bunu
başarmış.
Diğerleri de...
Aselsan'ın internet sayfasına giriyorum,intiharlarla ilgili tek
açıklama
yok.Türkiye'nin en gözde kurumunun 3 mühendisi intihar ediyor,
herkes 'sus-pus'.Ölenler Aselsan'ın çalışanı değil yalnızca,Bu
ülkenin yetiştirdiği beyinler,Olay sadece 'ruhsal sıkıntı' ise, ilk
intiharın ardından çalışanlarına yönelik tedbir almayan Aselsan
yönetimi yine kusurlu
sayılır.Türkiye'nin en gözde mühendisleri bu ölümleri görünce
Aselsan'da
çalışmak istermi? Kurum,adeta içine kapanarak kendi bacağına kurşun
sıkmış
olmuyor mu? Yanıtı gizlidir ama yine soralım: Bu mühendisler hangi
proje
üzeride çalışıyorlardı?
Geleceklerini garanti altına almış 3 kişinin ard
arda intihar etmesini 'yüksek lisans' notu açıklamaya yetmiyor.

alıntıdır

BUYURUN ARKADAŞLAR BUNU YORUMLAYALIM.Hangi iktidar zamanında olduğunu söylememe gerek yok...tarihlere bakın çözersiniz....:46: ...selametle

Yine akp ye oy vermeye devam edin yakında tüm kamera sistemlerinde bizim adımlarımızında hesabını soracaklar.Bir lider bulamadık gitti.

m.arslanalp
13-04-2007, 00:54
kendimi bildim bileli hep milleti uyutuyorlar.vatandaşık görevi,oyumu kullanacağım.herkesin düşüncesine saygım var ama oy vereceğim parti kesinlikle akp olmayacaktır.yinede akp'nin iktidarda kalacağını düşünüyorum.memleketimizin iyi muhalefete ihtiyacı var.dirayetli,dik durabilen,vatanına,bizim adımıza sahip çıkacak,koruyacak,ne yaptığını bilen muhalefete ihtiyaç var.şu anda böyle parti maalesef yok.programlarını öğrendikten sonra karar vereceğim.saygılar.

tanmurat
13-04-2007, 01:03
ben ak partiye oy kullanacağım , mayıs seçiminden sonra daha hızlı çalışacaklarına inanıyorum

zorlu
13-04-2007, 01:04
arkadaşlar benim kanımca bu seferde iktidara hiç kimse bilemez bence bu işler sadece bizleri avutmaları için haaa sakın sanmayın bu form için demiyorum ben memleketimiz için olacakları söylüyorum abd ne derse o olacak hatırlasanıza bu devlet dahi nasıl geldi başa tayip bey abd gitti türkiyenin sonunu onlara teslim etmeye söz verdi ve baktınız hülle mülle derken başımıza geçiriverdiler değilmi bir düşünün aynı şey bu seferde aynısının tıplısı olacaktır.saygılarımla

draculu45
13-04-2007, 01:16
sevgili zorlu arkadasım billah sana gülmeden edemiyorum yav bu ülke patakonya degil lütfen burası türkiye cumhuriyeti sen bile bir basbakana nasıl hakaret ettiğinin farkındamısın demekki onlar buülkeyi yönetemiyormuda bu gün döviz fiyatlarına bir bak yav arkadaslar bu ülke necektiyse kalisyonlardan cekti türkiye güclü ve dirayetli bir ülkedir onun için herzaman tek partili iktidari seciyorum üçlü kalusyon hükümetini bir hatırlayın birinin aksam bası agırıyor sabah döviz taban yapıyor biri yok efendim ben bukararı gözden gecirmedim kıriz cıkıyor onun için bu ülke için tek partili hükümet lazım ha illada akp demiyorum a b c hangisi olursa olsun ama tek partili iktidar olsun herkese saygılar

zorlu
13-04-2007, 01:24
sevgili zorlu arkadasım billah sana gülmeden edemiyorum yav bu ülke patakonya degil lütfen burası türkiye cumhuriyeti sen bile bir basbakana nasıl hakaret ettiğinin farkındamısın demekki onlar buülkeyi yönetemiyormuda bu gün döviz fiyatlarına bir bak yav arkadaslar bu ülke necektiyse kalisyonlardan cekti türkiye güclü ve dirayetli bir ülkedir onun için herzaman tek partili iktidari seciyorum üçlü kalusyon hükümetini bir hatırlayın birinin aksam bası agırıyor sabah döviz taban yapıyor biri yok efendim ben bukararı gözden gecirmedim kıriz cıkıyor onun için bu ülke için tek partili hükümet lazım ha illada akp demiyorum a b c hangisi olursa olsun ama tek partili iktidar olsun herkese saygılar

sayın arkadaşım bana doları göstermene gerek yok çünkü dolar dünyanın her yerinde aynı bir TÜRKİYE de değil anlıyacağın ama bak bakalım hangi hükümet zamanında topraklarımız talan edildi veya kamu kuruluşları kimlere peşkeh çekildi haa ben de sana katılıyorum tek partili olsun ama bunlar olmasın be kardeş

coolfr
13-04-2007, 01:52
Bu Hukumette Asla Ak Parti Olmamali. Sehitlerimizin Ve Ataturk'umuzun Mirasin Yiyip Bitirdiler. Cumhuriyet Bizimdir. Asla Mkimse Alamz. Yoksa Iran' A Mi Benzemek Istiyorsunuz. Cumhuriyete Sahip Çikalim. Bu Vatan Bizim

Admin
13-04-2007, 08:48
ANKET 13-04-2007 19:58 tarihinde kapanacaktır

Oy vermeyen arkadaşlarımzın oy vermesini bekliyoruz

burhanuy
13-04-2007, 10:46
ak partiye devam

MURATEXC
13-04-2007, 10:48
ben akp ye verecem
başbakanımız erdoğan olana dek benim oyum onun dur ama başbakanımız
sy erdoğan cümhurbaşkanı olursa
akp yıkılır ve duruma bağlı eyer sayın cumhurbaşkanı erdoğan gibi yuruturlerse benim oyum yine onlarındır ama onun gibi yürütmeseler ben oyumu vermem bakacam kim iyiyse ona verecem
ben oyumu partiye kullanmam
ben oyumu adama kullanırım
iyi çalışan ve türkiye yi düşunen kim olursaoyum onun dur ve sizlerede tafsiye ediyorum beni ve devletimi düşünen oyumu alır
partiye bakmam asla
çalışan hak eder inşallah
herkestende bunu bekliyorum çalışan ve türk milletini düşünen
türk milletide onu duşünsün ve oyunu ona versin diyorum
saygılarımla türkiye

MURATEXC
13-04-2007, 10:51
Bu Hukumette Asla Ak Parti Olmamali. Sehitlerimizin Ve Ataturk'umuzun Mirasin Yiyip Bitirdiler. Cumhuriyet Bizimdir. Asla Mkimse Alamz. Yoksa Iran' A Mi Benzemek Istiyorsunuz. Cumhuriyete Sahip Çikalim. Bu Vatan Bizim

geçen senelerde biz diyer partileride gorduk kardeş bankalrı soyanlarıda gorduk
ama akp ne yaptı hepsinin teke tek altlarını boşalttı görmediniz mi ...???????

pencere77
13-04-2007, 11:01
herkes istediği partiye oy verebiir.düşüncelere saygı

Özgür Erge
13-04-2007, 11:41
oyunu kullanmayanlar bu gün songün lütfen oyunuzu kullanınız..

serkanderya
13-04-2007, 12:01
tabiki akp

BeyaZ
13-04-2007, 12:34
Demekki son mesajları yazan arkadaşlar bu ülkede yaşamıyorlar yada dünyaya at gözlüğü ile bakan gruba giriyorlar

drvet06
13-04-2007, 12:52
geçen senelerde biz diyer partileride gorduk kardeş bankalrı soyanlarıda gorduk
ama akp ne yaptı hepsinin teke tek altlarını boşalttı görmediniz mi ...???????

Siz herhalde başka bir ülkede yaşıyorsunuz.

Onlar bankaları soydular, doğru. Ama akp soyulmadık hiç bir şey bırakmadı. Sonra, diğerlerinin hatalarını savunacak değiliz. Bu günkü hükümetin yaptığı sadece soygun olsa, hadi görmezden gelirsiniz. Adamlar aynı zamanda Türkiye'yi pazarlıyorlar. Bunu da saklamıyorlar. Oferler, Dubai şeyhleri ve bir çok yabancı sermaye sahibiyle otellerde, uçaklarda yaptıkları, rüşvet anlaşmaları ortada.

Daha sayılmayacak çok şey. Hala akpye oy vereceğiz diyorsunuz, inanılmaz!

Herkesin bir partiye oy verirken kendine göre gerekçeleri vardır. Ama yapması zorunlu bir kaç şeyi yaptı diye, ki bunlarda çıkarları olmasa yapmazlardı, o kadar hırsızlıklarını, yolsuzluklarını, memlekette telafisi zor açtıkları yaraları görmezden gelmek....

O yüzden ve daha bir çok gerekçeyle, yarın Ankara Tandoğan Meydanında olacağız.

Ayrıca belirteyim; solcu filan değilim. Ama bunlara karşı, sağın solun, memleketini milletini seven herkesin birleşmesi gerekir.

Saygılarımla,

Mehmet Kaynaklı
13-04-2007, 12:54
Demekki son mesajları yazan arkadaşlar bu ülkede yaşamıyorlar yada dünyaya at gözlüğü ile bakan gruba giriyorlar

her kesin görüşüne saygı göster saygı göstermediğimiz için bu haldeyiz örenin artık saygıyı ve bidahada kimseye at gözlüklü yakışrmas yapma :bangin:

satelcom
13-04-2007, 13:04
bu akp iktidarı döneminde doş borçlar 5 yılda 120milyar dolardam 350 milyar dolara çoktı.ayrıca birçok kamu kuruluşu (tüpraş-telekom-seka-etibank-erdemir-petrol olfisi ve daha niceleri.) bu iktidar tarafından yabancılara satıldı ve peşkeş çekildi.halkbankın %25 i satıldı.seçimlerden sonrada halkbankın geri kalan hisseler ile ziraat bankası alman deutchebank a peşkeş çekilerek satılacak.yeniden iktidara geldikten bir yıl sonrada bütün bor sahalarını da amerikalılara satacaklar.bu iktidar ruhsuz bir mirasyedi.ülkemizin dış borçlarını arttırarak ipotek altına soktular.akp ye oy kullanan bütün arkadaşlarıma soruyorum siz hiç ceviz kabuğu (kanaltürk) ve ulusal kanalda Doğu Perinçek'i izlemiyormusunuz.din tutar gibi parti tutulmaz.dış politikadaki beceriksizliklerini ve basiretsizliklerini saymaya kalksam sayfalar dolusu yazmam gerekir.kıbrısta rauf denktaş ı harcatıp ingiliz-rum uşağı talat ı cumhurbaşkanı seçtirmedilermi.böylesine ruhsuz bir iktidar bu memlekete bir daha gelmesin.

sırf enflasyonu düşük tutabilmek uğruna dolar baskı altına alındı.2.100.000 lira olması gereken dolar bu gün 1.400.000 civarında.ithalat patladı.yerli imalarcılarımız ve ihracatcılarımız kan ağlıyor.ülkede ucuz ve kalitesiz çin malları cirit atıyor.sahte bahar yaşıyoruz.akp ye oy verenlere sesleniyorum: hiç mi aklınızı kullanıp düşünmezsiniz.muhakeme etmezsiniz.haberleri iyi dinleyip muhakeme edin.satılmış işbirlikci ve herdevrin adamı olan holding medyası kanallarının haber programlarında ha bire tayyip-akp reklamlarından başka birşey yok.kanaltürk-meltem-mesaj-ulusal kanal lardaki haberleri izlerseniz belki daha akıllıca düşünürsünüz.en son çıkarılan petrol kanununa bir bakın da vatanı nasıl peşkeş çektiklerini görün.zaten şimdiye kadar sattıkları ve peşkeş çektikler telekom-tüpraş-erdemir-seka-şeker fabrikaları-tekel-bankalar ve niceleri tekrar iktidara gelirlerse yapacaklarının teminatıdır.

sonmesaj
13-04-2007, 13:21
bu ulkede sayin apo diyenlere hala oy veriliyorsa ne diyebilirim ki vicdanlari ile bas basa birakiyorum demekki bu insanlar yarin bu apoyu da basimiza basbakan yaparlar

msarim
13-04-2007, 13:43
arkadaşlar hala bir partinin değnekcilğini yapanlar var yok CHP türkiyeyi sattı başa gelirse satacak yok MHP şunu yaptı ya arkadaşlar ben mi başka ülkede yaşıyorum yoksa bu tip yazıları yazan AKP korumalığını yapanlarmı hala hayal görüyorlar arkadaşlar herkes özgürdür isteyen istediği partiye oy versin ama şu bilinsinki ülkeyi satmaksa TC kuruldu kurulalı böyle kimse satmadı şu bilinsinki TC kuruldu kuruları fuhuşun artığı fuhuş yaşının 12 yaşlara indiği şu bilinsinki gasp ın bu kadar hortladığı şu bilinsinki intiharların hırsızlığın ve yoksulluğun bu kadar arttığı hiç bir dönemde görülmemiştir

msarim
13-04-2007, 13:48
birde şunu söylemek istiyorum ünlü bir söz vardır insanlar insanlar layık oldukları şekilde yaşarlar layık oldukları şekildede yönetilirler biz demekki aç yoksul ve ezilerek yaşamaya layığız

Selçuklu73
13-04-2007, 13:49
Siz herhalde başka bir ülkede yaşıyorsunuz.

Onlar bankaları soydular, doğru. Ama akp soyulmadık hiç bir şey bırakmadı. Sonra, diğerlerinin hatalarını savunacak değiliz. Bu günkü hükümetin yaptığı sadece soygun olsa, hadi görmezden gelirsiniz. Adamlar aynı zamanda Türkiye'yi pazarlıyorlar. Bunu da saklamıyorlar. Oferler, Dubai şeyhleri ve bir çok yabancı sermaye sahibiyle otellerde, uçaklarda yaptıkları, rüşvet anlaşmaları ortada.

Daha sayılmayacak çok şey. Hala akpye oy vereceğiz diyorsunuz, inanılmaz!

Herkesin bir partiye oy verirken kendine göre gerekçeleri vardır. Ama yapması zorunlu bir kaç şeyi yaptı diye, ki bunlarda çıkarları olmasa yapmazlardı, o kadar hırsızlıklarını, yolsuzluklarını, memlekette telafisi zor açtıkları yaraları görmezden gelmek....

O yüzden ve daha bir çok gerekçeyle, yarın Ankara Tandoğan Meydanında olacağız.

Ayrıca belirteyim; solcu filan değilim. Ama bunlara karşı, sağın solun, memleketini milletini seven herkesin birleşmesi gerekir.

Saygılarımla,Olaya bakış açın, uslubun, tesbitlerin gerçekten çok doğru. 53 yaşındayım ve oy kullanmaya başladığımdan beri CHP ve DSP arasında dolaştım durdum bir şey inanıyorum ki artık CHP Baykal ile bir arpa boyu ilerlemedi ve ilerleyemezde. Bu ankette oyumu Genç Partiye kullandım ama bu tepki oyuydu ve seçim zamanı geldiğinde de ona kullanabilirmiyim bilemiyorum. Fakat eski iktidarların yolsuzluklarından bahsedip bu günkü iktidarı savunanlara ben "patlak ampul" kitabını okumalarını tavsiye ediyorum. Savundukları kişiler hakkında yolsuzluktan açılan mahkeme dosyalarını bir görsünler. açılan o davalarda mahkum olanları ve bu gün dokunulmazlık zırhına sahip olmasalardı kimlerinde nasıl mahkum olacaklarını görsünler.

TARANTİNO
13-04-2007, 14:04
Hepimiz Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz herkesin görüş açısı farklı olabilir...herkesin düşünceside farklı olabilir...bunları hazmedip herkes bir birinin düşünce ve görüşüne saygı duymalıdır...tartışmayı...tartışırken fikir geliştirmeyi...tartışmaları iyi değerlendirip...kendimize ve ülkemize faydalı yararlı şeyler ortaya çıkarmayı bir gün başaracağız ümidi vardır hep içimde...ümitler bitmez...biterse bizlerde biteriz...sevgilerimle...

Selçuklu73
13-04-2007, 14:30
Hepimiz Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz herkesin görüş açısı farklı olabilir...herkesin düşünceside farklı olabilir...bunları hazmedip herkes bir birinin düşünce ve görüşüne saygı duymalıdır...tartışmayı...tartışırken fikir geliştirmeyi...tartışmaları iyi değerlendirip...kendimize ve ülkemize faydalı yararlı şeyler ortaya çıkarmayı bir gün başaracağız ümidi vardır hep içimde...ümitler bitmez...biterse bizlerde biteriz...sevgilerimle...
Sevgili hocam, yazdıklarınızın hepsine katılıyorum ama "herkes bir birinin düşünce ve görüşüne saygı duymalıdır..." cümlenizi kabul etmem mümkün değil. Yanlış ve hatta tehlikeli bulduğum bir düşünceye nasıl saygı duymam beklenebilir ki! benden.... Amaşunu demek istiyorsanız. Doğru veya yanlış herkes bu ülkede belirli bir uslup içersinde fikirlerini özgürce söyleyebilmeli ve ifade ettiği fikir ve düşünceleri için asla hiç bir kötü söze ve muameleye muhatap kalmamalı. işte o zaman size katılabilirim. Nasıl başkalarının benim fikirlerime katılmasa bile çirkin tepki vermeden dinlemesini istiyorsam bende başkalarının fikirlerine katılmasam dahi dinleyip çirkin bir tepki vermeden tartışabilmeliyim. Ama taktir edersiniz ki hiç bir kimse inanmadığı bir fikre saygı duyamaz. Saygı ve sevgilerimle...:sunglasses2:

TARANTİNO
13-04-2007, 14:47
Sevgili hocam, yazdıklarınızın hepsine katılıyorum ama "herkes bir birinin düşünce ve görüşüne saygı duymalıdır..." cümlenizi kabul etmem mümkün değil. Yanlış ve hatta tehlikeli bulduğum bir düşünceye nasıl saygı duymam beklenebilir ki! benden.... Amaşunu demek istiyorsanız. Doğru veya yanlış herkes bu ülkede belirli bir uslup içersinde fikirlerini özgürce söyleyebilmeli ve ifade ettiği fikir ve düşünceleri için asla hiç bir kötü söze ve muameleye muhatap kalmamalı. işte o zaman size katılabilirim. Nasıl başkalarının benim fikirlerime katılmasa bile çirkin tepki vermeden dinlemesini istiyorsam bende başkalarının fikirlerine katılmasam dahi dinleyip çirkin bir tepki vermeden tartışabilmeliyim. Ama taktir edersiniz ki hiç bir kimse inanmadığı bir fikre saygı duyamaz. Saygı ve sevgilerimle...:sunglasses2:Bir birinin düşünce ve görüşüne saygı duymak...o fikir ve görüşe katılıp desteklediğiniz anlamını taşımaz...yanlış ve tehlikeli olduğuna kim ve kimler nasıl karar verecek...benim için yararlı faydalı bir düşünce sizin için çok zararlı olabilir...onun kıstasını belirlemek imkansız gibi bir şeydir...nasılki geçmişte bazı sağ ve sol görüşlü düşünceler bir birinin tam zıttı düşüncede olduklarını düşündüklerinden bir birlerine girmişler ve ülkemize büyük zararlar acılar yaşatmışlardır...bir birlerinin fikirlerine saygı duymuş olsalarda bütün bunlar yaşanmazdı...hepsinin köken amacıda savunduklarıda fikirlerinin ülkeye en iyi hizmet ve yarar getirecek düşünce olduğunu düşünmeleriydi...gördük yarar ve faydayı...on yıl geriye attı ülkemizi...saygı duymayı bilselerdi hiç birisi yaşanmazdı...sevgilerimle...

TARANTİNO
13-04-2007, 14:50
benim mesajımı editleyen arkadaşım.benim mesajımda kışkırtıcı mesaj varsa diğerlerinide okudunmu..Hiç bir yöneticiye yaptığı bir şeyden dolayı sorup sorgulayamazsınız...öyle gerek görülmüştür öyle yapılmıştır...

Mehmet Kaynaklı
13-04-2007, 14:57

düşünce ve aklınla bin yaşa :45:

ayene53
13-04-2007, 15:19
Arkadaşlar benim için önemli olan TÜRK milletinin geleceği ve gururudur.

şimdi buda ne demek demeyin.
Türk milleti olarak bizlerin ataları nasıl yaşamışsa bende öyle yaşamak istiyorum ve bunu da sağlamak için ATAlarımızın mücadelesi gibi bizlerinde mücadele etmemiz gerektiğine inanıyorum.
Şimdiki gençliğimizi ve toplumumuzu bir ekonomik kısır döngü içinde tutup istediği gibi yönetiyorlar maalesef.

Geçmiş hükümetleri ve siyasileri bu toplum neden arenadan sildi,hepinizin bildiği gibi ekonomik dar boğaz değilmi.
Ama geriye dönüp bir baktığımız zaman geçmiş siyasiler ve hükümetler ne kadar yurt içi hırsızlıklar yapmışsada(sanki şimdikiler yapmıyor.) Ülkemizin geleceğini ve atalarımızın bize miras bıraktığı bu haklı gururumuzu bu kadar küçük düşürmemişlerdi.

KIBRIS daki seçim arefesini hatırlarsınız gençler TÜRK bayrağını yere atıp AB bayrakları ile dolaşıyorlardı.Neden çünkü lüx yaşam için AB ülkelerine gidecekler ve onlarda buyurun hiç çalışmadan biz size bakacağız diyeceklerini sanıyorlardı.

KİM nederse desin ekmek için vatanını satan namusunuda satar.

ÖNEMLİ BİR ANEKTOD
BARZANİ nin ve TALABANİ nin TÜRKİYEDEKİ seçimlerle ilgili açıklamasını duymayanlarınıza duyurayım.
AK PARTİ ve Tayyib ERDOĞAN ın hükümette kalmasını istiyoruz diye.
siz bundan ne anlam çıkarıyorsunuz.
benim çıkardığım anlam AK partinin hükümette kalması onların menfatine olduğudur. yanılıyorsam yorum yazın ltf.

hiç kimse o parti bu parti diye yada geçmiş hükümetler şunu yaptı bunu yaptı demesin ÇÜNNNKKKKÜÜÜÜÜ onları zaten onun için silmedikmi siyasi arenadan.onları falan savunduğum yok.
AAAMMMMMMAAAAA bu yeni hükümetin de doğruları bana hiç sarmıyor.

Mehmet Kaynaklı
13-04-2007, 15:24
Arkadaşlar benim için önemli olan TÜRK milletinin geleceği ve gururudur.

şimdi buda ne demek demeyin.
Türk milleti olarak bizlerin ataları nasıl yaşamışsa bende öyle yaşamak istiyorum ve bunu da sağlamak için ATAlarımızın mücadelesi gibi bizlerinde mücadele etmemiz gerektiğine inanıyorum.
Şimdiki gençliğimizi ve toplumumuzu bir ekonomik kısır döngü içinde tutup istediği gibi yönetiyorlar maalesef.

Geçmiş hükümetleri ve siyasileri bu toplum neden arenadan sildi,hepinizin bildiği gibi ekonomik dar boğaz değilmi.
Ama geriye dönüp bir baktığımız zaman geçmiş siyasiler ve hükümetler ne kadar yurt içi hırsızlıklar yapmışsada(sanki şimdikiler yapmıyor.) Ülkemizin geleceğini ve atalarımızın bize miras bıraktığı bu haklı gururumuzu bu kadar küçük düşürmemişlerdi.

KIBRIS daki seçim arefesini hatırlarsınız gençler TÜRK bayrağını yere atıp AB bayrakları ile dolaşıyorlardı.Neden çünkü lüx yaşam için AB ülkelerine gidecekler ve onlarda buyurun hiç çalışmadan biz size bakacağız diyeceklerini sanıyorlardı.

KİM nederse desin ekmek için vatanını satan namusunuda satar.

ÖNEMLİ BİR ANEKTOD
BARZANİ nin ve TALABANİ nin TÜRKİYEDEKİ seçimlerle ilgili açıklamasını duymayanlarınıza duyurayım.
AK PARTİ ve Tayyib ERDOĞAN ın hükümette kalmasını istiyoruz diye.
siz bundan ne anlam çıkarıyorsunuz.
benim çıkardığım anlam AK partinin hükümette kalması onların menfatine olduğudur. yanılıyorsam yorum yazın ltf.

hiç kimse o parti bu parti diye yada geçmiş hükümetler şunu yaptı bunu yaptı demesin ÇÜNNNKKKKÜÜÜÜÜ onları zaten onun için silmedikmi siyasi arenadan.onları falan savunduğum yok.
AAAMMMMMMAAAAA bu yeni hükümetin de doğruları bana hiç sarmıyor.

konuyu ağzında geveleyip geveleyip türk kürt ayrımcılığına getirme türk kürt kardeş olduğu için orda dört tane kürt vardır :nono:

ayene53
13-04-2007, 15:31
arkadaşlar size bir sorum olacak;

eğer AK PARTİ hükümette olmasaydı AMERİKA IRAK a vurabilirmydi.
Vurduğu zamanda BÜTÜN ak Parti üyeleri sokaklara çıkıp Müslüman kardeşimize vuruyorlar ve Türkiyenin sesi neden çıkmıyor diye sokağa düşmezlermiydi.

Önce bütün sınırlarımızı açıp Amerikan conilerini yurda sokup (havaalanları inşa ettirmek tankların iskenderundan yürümesi gibi) SADDAM ın cumhuriyet ordularını MUSUL VE KERKÜK e kaydırmasını sağlayıp sonrada güneyden yürüyerek girmelerini sağlayan bu AK PARTİ değil mi.
Amerika ilk savaşta neden bu kadar kayıp verip geri çekildi.
şimdi bu kadar rahat BAĞDAT a girdi.
Çünkü Zırhlı birlikler yok du karşısında;

Bırakın bu yalandan Müslüman görüntüyü
MÜSLÜMAN DOSDOĞRU olmalı

ŞİMDİ Sayın başbakanımız diyorki
eski hükümetler yaptı sesiniz çıkmadıda şimdi neden sesiniz çıkıyor diye

Eskiler öyle yaptığı için silindi
şimdi sen de aynısını yaparsan!!!!!

ertex74
13-04-2007, 15:39
bu gün başımıza ne geldiyse sapla samanı karıştırmamızdan ayırt edememizden geldi 3-5 çapulcu vatan hainleri için herkesi aynı gözle görüyoruz ..

ben türklügümle ne kadar gurur duyarsam duyuyorsam kürt kardeşlerimle de
gurur duyuyorum hepimiz kardeşiz herşeyden önce istiklal harbinde bu ülkeye canlarımızı kanlarımızı verdik nedirki paylaşılamayan aynı bayrak altında yaşıyorsak varmı insan olarak birbirimizden üstünlügümüz hepimiz o yüce yaratıcının eseriyiz..

saygılrımla...

ayene53
13-04-2007, 15:50
:nono::

Arkadaşım hangi hizmetten bahsediyorsun.
yapılan kavşak inşaatlarından mı? o kavşaklar hangi yolun üstüne yapıldı.
özelleştirmelerden mi?
neler özelleştirildi bir bak bakalım hep tüketim tesisleri şirketleri,Üretim tesislerinin TÜRKİYE ye faydası olan tesislerde yabancılar neden yok bir düşün bakalım.
PTT nin ''T'' sini geçmiş hükümetler 30 Milyar dolara özeleştirmek isterken senin Parti ne dedi unuttun mu? TÜRKİYE nin bütün haberleşmesini ve sırlarını satıyorlar demediniz mi? ve SİZZZZ 5 Milyar dolara satmadınız mı?

Özel bankalar özeleştirilmek istenirken peşkeş çekiyorlar deyip özelleştirilmesini engelleyen sizin zihniyetiniz yüzünden 30 milyar dolar cıvarındaki bankaların borcunu bu topluma ödetmediniz mi?

Hastahanelerden bahsediyorsun. AYIIPPPPPP
O hastahanelerin ve sosyal sigortalar kurumunun düzelmesi için mücadele eden kendi siyasi geleceğini değilde ÜLKESİ ni düşünen YAŞAR OKUYAN a bir özür borcun var dostum.
OKUYAN değil mi hastahaneleri bu hale getiren emeklilik yaşını 58 e çıkaran ve bu halkımızında oy vermediği insan.
oda sizin partinizin yaptığını yapıp oy alamazmıydı.
228 bin kişiyi seçim zamanı kadroya alıp oyları alamazmıydı.

oy için yapılan bu çalışmalrı nasıl bu kadar görmemezlikten geliyorsunuz...

neden oy verildi ak partiye

başörtüsü için değilmi
sosyal adalet için değilmi.
milletvekilliği dokunulmazlıkları değilmi
hırsızlıkların durması için değilmi

avrupa takdir ediyor ve sen övünüyorsunnn
avrupa değil TÜRK milletinin takdir etmesini iste arkadaşımmmmm

Mehmet Kaynaklı
13-04-2007, 16:18
bu gün başımıza ne geldiyse sapla samanı karıştırmamızdan ayırt edememizden geldi 3-5 çapulcu vatan hainleri için herkesi aynı gözle görüyoruz ..

ben türklügümle ne kadar gurur duyarsam duyuyorsam kürt kardeşlerimle de
gurur duyuyorum hepimiz kardeşiz herşeyden önce istiklal harbinde bu ülkeye canlarımızı kanlarımızı verdik nedirki paylaşılamayan aynı bayrak altında yaşıyorsak varmı insan olarak birbirimizden üstünlügümüz hepimiz o yüce yaratıcının eseriyiz..

saygılrımla...

türkiyemiz ayakta olmasının en büyük örneği sizin gibi düşüncelerdir saygı ve sevgilerimle abi :wave:

somali
13-04-2007, 16:45
cem uzana veririm

Mehmet Kaynaklı
13-04-2007, 16:58
cem uzana veririm

hayırlısı olsun

asa3
13-04-2007, 17:03
:nono::

Arkadaşım hangi hizmetten bahsediyorsun.
yapılan kavşak inşaatlarından mı? o kavşaklar hangi yolun üstüne yapıldı.
özelleştirmelerden mi?
neler özelleştirildi bir bak bakalım hep tüketim tesisleri şirketleri,Üretim tesislerinin TÜRKİYE ye faydası olan tesislerde yabancılar neden yok bir düşün bakalım.
PTT nin ''T'' sini geçmiş hükümetler 30 Milyar dolara özeleştirmek isterken senin Parti ne dedi unuttun mu? TÜRKİYE nin bütün haberleşmesini ve sırlarını satıyorlar demediniz mi? ve SİZZZZ 5 Milyar dolara satmadınız mı?

Özel bankalar özeleştirilmek istenirken peşkeş çekiyorlar deyip özelleştirilmesini engelleyen sizin zihniyetiniz yüzünden 30 milyar dolar cıvarındaki bankaların borcunu bu topluma ödetmediniz mi?

Hastahanelerden bahsediyorsun. AYIIPPPPPP
O hastahanelerin ve sosyal sigortalar kurumunun düzelmesi için mücadele eden kendi siyasi geleceğini değilde ÜLKESİ ni düşünen YAŞAR OKUYAN a bir özür borcun var dostum.
OKUYAN değil mi hastahaneleri bu hale getiren emeklilik yaşını 58 e çıkaran ve bu halkımızında oy vermediği insan.
oda sizin partinizin yaptığını yapıp oy alamazmıydı.
228 bin kişiyi seçim zamanı kadroya alıp oyları alamazmıydı.

oy için yapılan bu çalışmalrı nasıl bu kadar görmemezlikten geliyorsunuz...

neden oy verildi ak partiye

başörtüsü için değilmi
sosyal adalet için değilmi.
milletvekilliği dokunulmazlıkları değilmi
hırsızlıkların durması için değilmi

avrupa takdir ediyor ve sen övünüyorsunnn
avrupa değil TÜRK milletinin takdir etmesini iste arkadaşımmmmm
dikkat ettiyseniz ben bu formda yazılarımda hep anlayışdan ve unutkanlığımızdan bahsetmişimdir.şimdi sormak istiyorum her seçimde siyasilerin oy avcılığı için kimleri nerelere işe alıyorlardı:49: ve devamlı zarar edip türk halkının sırtında kambur hale gelen kit ler özelleşince neden kara geçti:nono:: bu kadar banka açılmasına müsade edip devlet bankasından alınan kredilerle devletten banka alınmasına hangi siyasi partiler müsade etti?türkiyenin dış borcu 20milyar dolar iken 36 milyar dolara özelleştirilmek istenirken anayasa mahkemesinde dava açan hangi milletvekili idi (bu şahıs aynı zamanda siyasi arenadan silinince kıbrısta denkdaşın danışmanı oldu)?vesaire vesa ire yaz yaz bitmez arkadaştan ricam bu sorularıma cevap vermesidir.sevgilerimle:nono::

metalcin
13-04-2007, 17:12
her seçmen mutlaka oy kullanmalı a partisi b partisi olarak deil tek başına iktidar olacak partiye oy verilmeli
koalisyon hükümetleri ülkeyi geriye götürür

msarim
13-04-2007, 17:34
ya arkadaşlarım abilerim sabahtan belli takip ediyorum nerdeyse bazı insanlar bizlerin hangi partiye oy vermemiz yönünde yönlendirmeye çalışıyorlar yok efendim hastane kuyruklarından kurtardılar yok efendim refahımızı sağladılar yok efendim hortumcuların türkiyeyi hortumlamasını engellediler ya bunları geçin arkadaşlar biz AÇIZZZZZ AÇ belki sizin tuzunuz kuru olabilir belki sizin yiyecek ekmeğiniz olabilir ama unutmayınki bu millet AÇÇÇ bu millet yoksul dahada yoksullaştı artık bu milletin sesi çıkmaz hale geldi zaten sesini çıkarana terörist muamelesi yapıyorlar sizin oralarda hiç rastladınmı pazar çöplüğünden çürük domates toplayan sizin orlarda gördünmü fırın önlerinde kuyrk oluşturup bayat ekmek toplayan emekli insanlar ha şunuda belirteyim hepsini bu hükümet yaptı demiyorum ama diğerlerinin 20 yılda yaptığını bunlar 3.5 yıla sığdırdılar bilmem anlata bildimmi yinede insanlar özgürdür isteyen istediğine oy verir ama ben MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN kurduğu laik TC devletinin geleceği için çocuklarımın geleceği için oyumu akp ye vermem veremem

CABBARİ
13-04-2007, 18:16
son 2,30 saat
konu kapanacak
selametle

forze
13-04-2007, 20:14
tabiki MHP birlik ve beraberlik için.

pencere77
13-04-2007, 20:27
herşeyin hayırlısını dileyelim

zorlu
13-04-2007, 20:30
ya arkadaşlarım abilerim sabahtan belli takip ediyorum nerdeyse bazı insanlar bizlerin hangi partiye oy vermemiz yönünde yönlendirmeye çalışıyorlar yok efendim hastane kuyruklarından kurtardılar yok efendim refahımızı sağladılar yok efendim hortumcuların türkiyeyi hortumlamasını engellediler ya bunları geçin arkadaşlar biz AÇIZZZZZ AÇ belki sizin tuzunuz kuru olabilir belki sizin yiyecek ekmeğiniz olabilir ama unutmayınki bu millet AÇÇÇ bu millet yoksul dahada yoksullaştı artık bu milletin sesi çıkmaz hale geldi zaten sesini çıkarana terörist muamelesi yapıyorlar sizin oralarda hiç rastladınmı pazar çöplüğünden çürük domates toplayan sizin orlarda gördünmü fırın önlerinde kuyrk oluşturup bayat ekmek toplayan emekli insanlar ha şunuda belirteyim hepsini bu hükümet yaptı demiyorum ama diğerlerinin 20 yılda yaptığını bunlar 3.5 yıla sığdırdılar bilmem anlata bildimmi yinede insanlar özgürdür isteyen istediğine oy verir ama ben MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN kurduğu laik TC devletinin geleceği için çocuklarımın geleceği için oyumu akp ye vermem veremem

alnında öperim seni kardeşim işte arkadaşlar gördünüzmü gerçek TÜRKİYE'min bizim gibilerin sesi birde bunları kendilerine hayatları toz pembe görünenler görse gerçek TÜRKİYE çıkacak ama bir gün çıkacak biliyorum ben bu partiye verelim şu partiye verelim demiyorum ama ne olur arkadaşlar gerçekleri birazda gerçekci olarak görelim ne olur kendimizi düşünerek değilde çevremizdeki olanları birde dönen olayları görerek düşünelim ha.saygılar.

TARANTİNO
13-04-2007, 20:45
Son mesajımıda yazayımda tam olsun...

Sevgili arkadaşlar:Seçim zamanı gelip sandıklar önünüze konulduğunda ne olursa olsun gidip oyunuzu kullanınız...hepimize verilmiş bir haktır ve hakkınızı sonuna kadar kullanınız...

Sevgilerimle...

ertex74
13-04-2007, 21:21
evet degerli sayın üyelerimiz bu anket de sona erdi bizler forum yöneticileri olarak sizleri katılımlarınızdan dolayı kutlarız şunu bilinki hepiniz bizim için degerlisiniz görüşleriniz ne olursa olsun buna saygı duyarız gerek anket süresi içinde banlanan arkadaşlarımız oldu ama gönül isterdiki bunların hiç biri olmasın
biz forum yönetimi olarak taraffsız olmaya gayret ettik ve tarafsız olarak hareket ettik bugün burdan çıkan sonuç neyse ama gerçektir ama degildir
milletimiz için hayırlı olsun unutmayıki hepimiz kardeşiz yaradanımız bir yok bir birimizden farkımız biz insanız hepinizi yüce yaradanımızdan dolayı sevgi ve saygı ile kuçaklarız hatamız varsa aff ola supersatforum ailesi olarak sonuçların
vatanımıza milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim....
hepinizi supersatforum ailesi olaraksevgi ile kucaklar saygılar sunarım...