PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dİgİturk Yayin Bİldİrİsİ

ğvanduri
07-04-2007, 16:24
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

TURKCELL Süper Lig Yayın Hakları 2010 yılı sezonu sonuna kadar DIGITURK’te bulunmaktadır.

Bugün bazı gazetelerde yer alan ve kamuoyunu yanıltan “2008 yılında ihaleye talip olduğunu” belirten bazı kuruluşların, haberlerinin maksatlı olduğu görülmüştür.

Kamuoyunu yanlış yönlendirmekle birlikte Türk Futbolunu da karıştırma eğilimi hissi uyandıran bu tarz haberlerden yola çıkarak, 2010 yılı sezon sonuna kadar TURKCELL Süper Lig Yayın Hakları’nın DIGITURK’te olduğunun altını çizerek vurgularız.

Konuyla ilgili gerekli düzeltmeler yapılmadığı takdirde hukuki prosedüre başvurma hakkını da saklı tutacağımızı kamuoyuyla paylaşırız.

bilgilerinize sunarız

Saygılarımızla,

TARANTİNO
07-04-2007, 16:25
Kaynak gösterirmisiniz...sevgilerimle...

ğvanduri
07-04-2007, 16:31
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Adamlarda tapu gibi sözleşmer var bunden iyi bir kaynak olur mu saygılar..

TARANTİNO
07-04-2007, 16:36

Adamlarda tapu gibi sözleşmer var bunden iyi bir kaynak olur mu saygılar..Sözleşmeyi değil bu haberin kaynağını soruyoruz...neresi bu haberin kaynağı gösteriniz...tapu falan soran yok...

ğvanduri
07-04-2007, 16:46
TURKCELL Süper Lig Yayın Hakları 2010 yılı sezonu sonuna kadar DIGITURK’te bulunmaktadır..yönetim kurulu

dıgıtürk.ün ta kendisinden dinledim kenileri öyle diyoo yok sa DIGITURK’u tutuğum fan yok dostum bana neden kaynak sorun ki

ecs
07-04-2007, 16:48
bu arkadaşın yazdığı haberi skaytürk haber bülteninde bende izledim.
2010 yılına kadar sözleşmesi var

TARANTİNO
07-04-2007, 16:52
TURKCELL Süper Lig Yayın Hakları 2010 yılı sezonu sonuna kadar DIGITURK’te bulunmaktadır..yönetim kurulu

dıgıtürk.ün ta kendisinden dinledim kenileri öyle diyoo yok sa DIGITURK’u tutuğum fan yok dostum bana neden kaynak sorun kiSize sadece kaynak gösterirmisiniz denildi...bir şeyi tuttuğunuz falan söylenmedi ima bile edilmedi...sadece bu bilginin doğruluğu açısından kaynağı görmek istedik...d-smarcılarda 2008 sezon sonu anlaşma bitiyor diyorlar ve gazetelerinde buna talip olduklarını yazıyorlar...sizden bu açıklamanın bilginin nerede olduğuna dair kaynak istendi...hepsi bu...kaynak gösterilmeyen bilgilere forumumuzda itibar edilmez...varsa kaynağını gösteriniz herkes bilgilensin...sevgilerimle...

anthony99
07-04-2007, 16:53
desenize d-smart ın işi zor.

ğvanduri
07-04-2007, 16:57
Size sadece kaynak gösterirmisiniz denildi...bir şeyi tuttuğunuz falan söylenmedi ima bile edilmedi...sadece bu bilginin doğruluğu açısından kaynağı görmek istedik...d-smarcılarda 2008 sezon sonu anlaşma bitiyor diyorlar ve gazetelerinde buna talip olduklarını yazıyorlar...sizden bu açıklamanın bilginin nerede olduğuna dair kaynak istendi...hepsi bu...kaynak gösterilmeyen bilgilere forumumuzda itibar edilmez...varsa kaynağını gösteriniz herkes bilgilensin...sevgilerimle...

kareşim be de D smart çıyım öyle ne yapim HAA işin bide

butarafı var SANSUİ zamanında maçları alacak diye bize 50 koli cıhaz verdiler.
ama foss cıktı cıhazlar elim de kaldı kusura bakmada doğruya doğru saygılar :wave:

CABBARİ
07-04-2007, 18:34
D-smart patlamadan sönecek gibi görünüyor zaten pek bir talepte yokmuş
digiturk bütün yayın kalitesini ve ekibini oturtmuş bir firma kolay kolay ihalede vermez adamda yemez

akcayhalil
07-04-2007, 18:56
D-smart patlamadan sönecek gibi görünüyor zaten pek bir talepte yokmuş
digiturk bütün yayın kalitesini ve ekibini oturtmuş bir firma kolay kolay ihalede vermez adamda yemez

Haklısın dostum bencede kolay kolay vermez..

bulletfromhell
07-04-2007, 18:59
Haklısın dostum bencede kolay kolay vermez..
zaten lig yayınlarınıda kaybederlerse onlarda tarihin tozlu sayfalarında yerlerini alırlar.

CABBARİ
07-04-2007, 19:14
bir ara cine-5 aynı hatayı yaptı ve kaybetti gerçi o zman digiturkü yeni kurma çabaları vardı ne diyelim umarım ellerinden kaçırmazlar fırsatı:)

Kemal Turan
07-04-2007, 22:47
Haluk Ulusoy un tv lerdeki açıklamasında 2010 senesine kadar maç yayınları digitürkte. Boş gürültü D grubunun işi.

eraybal
07-04-2007, 23:36
digitürk hala çok kalıtezı mac yayınları yapıyor..slow moıton kamerası bazı maclarda calsıyor.derbı maclarda ucuyolar yok 12 kamera yayında evet ama saha ıcınde deıl toplam 12 kamera bana stad dısı ve soyunma odasını soylemesın.bıraz avrupada kı mac yayınlarına baksın adamların sıradan mac yayınlarında bıle en az 10 kamera mac ıcınde var oda en hafıf maclarda...

antalyalı07
07-04-2007, 23:50
adamlar cebini dolduruyor. bizim çenemiz yoruluyor.KIRMAYIN bir birinizi.