Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : SUNNY VE KAON KULLANICILARI LÜTFEN OKUSUN Arkadaşlar

Admin
08-04-2007, 13:44
Arkadaşlar konuyu açmamın sebebş bir sorumluluk görevi aslında neden dersiniz bundan 3 hafta önce snopy tarafından acılmış bir konu vardı buyuk gun yarın diye gun bitti hafta bitti,haftalar bitti hala bir ses cıkmadı gerek msn den veya diger arkadaşlarımız snopy bu konuyu sordugumuzda surekli ya cevap alamamakta yada ugrasıyorum demekle cevap almışlardır.

Az önce kendisine ben yine sordum yine cevap yok.Ben diger konudada demiştim eger yapılan seyler boşa vaad vermekse bunun hal çözümüne bakarız diye.

Snopy arkadaşımızı yaklaşık 3 haftadır bekledik ama kendisi ne kendi konusuna nede bizlere cevap yazma geregi duydu bugunden itibaren kendi dedigi yazılımlar yapana dek forumdaki supersat team görevi alınmıştır..

Tum herkesten snopy adına özür diliyorum

kuşcu
08-04-2007, 13:55
helal olsun.
en azından verdiği sözü tutmayı öğrenirler yada tutamayacakları sözü vermezler.
emeğe saygımız sonsuz ama boş vaatlerle kandırılmadan.

saygılar.

tr26
08-04-2007, 13:58
snopy konustum goreve devam etmeyecekmıs

antepli_mert
08-04-2007, 14:06
insanlar verdikleri sözü tutmalıdırlar dimi yinede siz daha iyi bilirsiniz

cihat43
08-04-2007, 14:16
Zaten dİger forumdan atılmıştı hıc bir zaman sözunu tutmadıkı tutsun. kusura bakmasın ama yakısmadı ona, daha oncede tepkımı gostermıstım. ama onyargılı olmak istemem. hizmet olarak belkı az degıl ama sankı yazılımı koreden degılde benden gelıyor baskasının emegını kendısı gıbı gostermesı cok yanlıs hiç kusura bakmasın benim amacım onu rencıde etmek degıldir ama dostta acı soyler oyle degılmı? dostlarım.

SAYGILAR.

savaş17
08-04-2007, 14:19
sonpynın herzaman yaptığı iş bu buyuk bomba yok yeni yazılım vs diye milleti kandırıyor bencede gorevinin alınması doğru bi karar

bayataberk
08-04-2007, 14:29
ban gore kendısıne muhakkak sorulmalıydı cunku kendısı sunny hakkında calısmalarıyla forumlara cok katkısı olan bır arkadas benım dusuncem muhakkak onemlı bır mazeretı vardır saygılar

cihat43
08-04-2007, 14:31
Bencede doğru karar sayın@ SERKAN YILMAZ dogru karar vermiştir. yalancının mumu yatsıya kadardır. bu forumda yalanla bır yere varamaz kimse sonrada sonu boyle olur. bu forumda oyun oynamıyoruz adam gibi hizmet beklıyoruz. oyle degımı?dostlar yanlıs mı konustum allah ıcın.

saygılar.

SNOPY@
08-04-2007, 14:35
ben bir açıklama yapayım ben msj yazdgın günü acil ameliyat olmam gerekti bu nedenle bilgisayar başında fazla kalamıyorum ameliyat oldum sebebi ise bu en fazla 1-2 saat kalabiliyorum buda yazılımlarla ugraşmamı engelliyor uzun bir çaba sonucu sunny 1030dcıskylerde tps auto ve ***viewxxx dahıl ama diger modellere uygulayacagım zamana ihtiyacım var beni bekleyen , bana msj yollayan tüm arkadaşlardan özürdiliyorum ve herkese başarılar yolun açık olsun supersatforum diyorum hoşçakalın...

halil07
08-04-2007, 14:37
ne olursa olsun düne kadar büyük hizmetler veren kişi için bu tür yazılanlar bence yanlıştır..SAYGILAR

cihat43
08-04-2007, 14:41
snopy@kardesım gecmiş olsun bu konuyu acman bırden kaybolman bırden ortadan kaybolman mazeret degıl sonucta yalancı durama sen dusersın daha yenı mesajla cevap verıyorsunuz hiç kusura bakmayın ama çok geç kaldınız.

saygılar.

Admin
08-04-2007, 15:11
Zaten snopy hakkında ben karar vermedim yonetim olarak alınan bir karardır. Birinci mesajda belirttim yazılım yapana dek görevini aldık diye snopy benim dostumdur ama beyli seylere gelincede 1 ay gibi sure bekledik ve ben ona msn dede demiştim sen özür dilemezsen ben özür dileyecem diye

FYAVUZ1
08-04-2007, 15:29
ben bir açıklama yapayım ben msj yazdgın günü acil ameliyat olmam gerekti bu nedenle bilgisayar başında fazla kalamıyorum ameliyat oldum sebebi ise bu en fazla 1-2 saat kalabiliyorum buda yazılımlarla ugraşmamı engelliyor uzun bir çaba sonucu sunny 1030dcıskylerde tps auto ve ***viewxxx dahıl ama diger modellere uygulayacagım zamana ihtiyacım var beni bekleyen , bana msj yollayan tüm arkadaşlardan özürdiliyorum ve herkese başarılar yolun açık olsun supersatforum diyorum hoşçakalın...

Snopy yazılımları ben yapıyorum diye bir laf söylemiş. Yazılımlar koreden geliyor. Bir depoya yükleniyor. Yazılımları oradan alıyor ve ben yaptım diyor. Artık yatsı geçti. Sabah olmakta. Gene de teşekkür edrim. Yazılımları o depodan alıp süpersat forumda verdiği için.

@DrAgOn
08-04-2007, 16:14
Arkadaşım ilk evvela örnek davranışınızdan dolayı kutluyorum sizi ve yönetimi radiac tolsu her kullanan ben yazılımı yaparım diye ortaya cıkıyor ama başarısız olunca ortadan kayboluyor burada şu bu diye isim vermeyeceğim sürçi lisan ettiysem affola herkeze kolay gelsin saygılar DRAGON

denizz74
08-04-2007, 16:30
ben sadece bu sitede değil her zaman heryerde en çok snopy nin imzalı yazılımlarını kullandım.gerçekten en güzel yazılımlarda ondan geldi.varsın depodan varsın başka yerden olsun yazılımlar benim için farketmez.en azından uğraşıyor.neden o depolardan başkaları uğraşıp almadıda hep snopy i bekledik.o kadarda kolay değil bence bir insanı yok etmek.ben kendisini tanımam .forumdada pek görünmüyorum.ama en azından dışarıdan bir göz ile bakabiliyorum.madem görevden alınacak kibarca teşekkürle yapılabilirdi.sonuçta bu forumada birçok insan kazandırmıştır.yanlış mı yım forum yetkilileri..sağlıcakla kalın.geçmiş olsun snopy geri dönüşünü bekleyeceğim..

savaş17
08-04-2007, 16:34
snopy bybyby

cihat43
08-04-2007, 16:36
Sevgili@denizz74 kimse boşuna tepkısını vermez biz bir dost olark uyarıyoruz ama dürüst olmasan kimse sana inanmaz o zaman karsındakının verdıgı hizmetın kıymeti kalmaz. hizmetınden çok güven, dürüstlükten şaşmamak amacımız onu karalamak degil yıne beklerız ama samımı olsun yeterki.yine basımızın uzerınde yeri var beklerız.

Saygılar.

antigs28
08-04-2007, 16:48
hocam verdiğin cevaplar için teşekküler.Ayrıca başkasının adına özür dilemek büyük bir erdemdir....

hallederiz
08-04-2007, 17:02
no comment

ykurnaz
08-04-2007, 19:09
Sevgili arkadaslar

Bence snopy kardese cok tessekur etmek yerine karalamaktan baska isimiz yok.
Bir onceki kardesimin dedigi gibi her yerde snopy yazilimi buluyorduk ve yukluyorduk. Hic bir zaman problem vermedi bu yazilimlar. Simdi her yazilim indirmeye korkuyoruz. Bunun nedeni yazilimda bazen virus olmasi veya calismamasi.
Bizler herzaman suyumuza giden insani yukseltiriz ama isi bittigi an karalamaya baslariz. Bunu yapmamaya gayret gosterirsek ne kadar guzel olacak ve yildizlarimiz heb barisa dogru dogacak.

saygilarimla

Ykurnaz

"Snopy gardas gecmis olsun umudumuz cabuk aramizda olman"

trtamer
08-04-2007, 19:48
bu iş bu kadar ucuz mu yaw
bir kaç arkadaşımın dediği gibi snoppy hoca imzalı o kadar yazılım yükledikki cahazlarımıza onun emeği ile o kadar para kazandıkki yazık hoca ameliyt olmuş
belki bildirebilirdi şu an da imkanım yok diye bildirememiş vaya bildirmemiş olsa bile bu işler bu kdar ucuz değil arkadaşlar Kemal sunalın bi lafı geldi aklıma bizim milleti 40 yıl sırtında taşı en büyüksün 1 kere indir sen den .... yok!!!!
HOCAM ELİNE KOLUNA SAĞLIK SENİ HEP ARAMIZDA GÖRMEK DİLEĞİ İLE

digiman2005
08-04-2007, 19:49
arkadaşlar lütfen snopy hocaya bu şekilde suçlamalar yapmayımn gerçekten bir mazereti var bence snopy bir numara yazılım konusunda ve süperbir insan bence ben snopy ustayı çok seviyorum kendisine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum saygılar hocam sevgiyle kalın size çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum saygılarımla digiman2005

cetin solmaz
08-04-2007, 19:51
serkan hocam snopy zaten verdıgı hıc bır sozu tutmadıkı. Bundan sonrada kımsenın guvenı kalmadı. O yazılımları bırakmıs baskalarıyla ugrasıyor

xbabo
08-04-2007, 19:55
teşekkür ederim

yakupowersky
08-04-2007, 20:23
arkadaslar kımse onu karalamıyor sadece cıkıp ortalıga en azından ben hatayaptım sızden ozur dılerım deseydı barı bunuda yapamayan adamın nesıne goveneceksınızkı bana suylermısınız

tüzün
08-04-2007, 20:23
snopy kardeşi tanımam bilmem ama yazılımlarını kendi cihazımda bir çok defa uyguladım. ameliyat olması inşallah sağlığına kavuşmasını sağlar. aramıza dönmesi ve platforma birşeyler katmaya devam etmesi dilekleri ile geçmiş olsun diyorum

hazineyide toprağın altına birileri gömmüş ve birileri yıllarca bu toprağın üzerinden yürümüştür. biride onu yeryüzüne çıkarmayı akıl etmiştir. yazılımların koreden bir depodan alınmasımı önemli bizim kullanımımıza sunulmasımı tabiki alınırken harcanan vakit ve emek göz ardı edilmemeli. EMEĞİNE SAYGI DUYUYORUM. TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE .

bulletfromhell
08-04-2007, 20:28
bazı arkadaşlarımız okumadı heralde.snopy 'yolun açık olsun supersat forum' diyor kendi yazısında.demekki bu forumdan verilen yönetim kararından dolayı kendi isteğiyle ayrıldı.dolayısıylada konuyu niye uzatıyorlar anlamıyorum.ikinciside bazıları diyorki 'yazılımı koreden alıp kendi veriyor'.doğrudur.demekki adamın bi meziyeti varki firma yazılımı ona veriyor.eğer bu eleştiriyi yapanlarında belli meziyetleri olsaydı kore firmalarıda yazılımları public hale getirme işini onlara verirlerdi....benim için hava hoş.kim verirse yazılım teşekkürümü ona ederim..ama o öyleymiş bu böyleymiş yatsıymış sabahmış ordan atılmış burdan kovulmış son derece gereksiz yaklaşımlardır.

serefkh
08-04-2007, 20:31
SNOPY ustam sana güveniyoruz...

baretta29
08-04-2007, 20:40
Sekan usta :
Bu konuda insanları biraz daha höşğörüye davet etmemiz gerkmezmi.
Snopy belki verdigi sözü tutmamış olabilir biliyorsunuz onun çok yazılmını yükledik kullandık, bu anlamda biraz daha hoşgörü diyorum ,çünkü dışlamak çok kolay ama kazanmak çok zor;
Biliyorsunuz bu yıl MEVLANA yılı ne olusan ol yine gel , demiş MEVLANA
,o halde gerekçeli açıklamasını da yapmış,bana göre snoyp ile konuşmak gerek yerine getiremeyecegi sözleri vermemesi gerektigi hatırlatımalı ve paylaşıma devam edilmeli;
Tabiki site kualları da çok önemli, herkesin uyması gereken kurallar var.
Bana göre hoşgörü olmalı ve paylaşıma devam edilmeli
Saygılarıma.........

Admin
08-04-2007, 20:50
Sekan usta :
Bu konuda insanları biraz daha höşğörüye davet etmemiz gerkmezmi.
Snopy belki verdigi sözü tutmamış olabilir biliyorsunuz onun çok yazılmını yükledik kullandık, bu anlamda biraz daha hoşgörü diyorum ,çünkü dışlamak çok kolay ama kazanmak çok zor;
Biliyorsunuz bu yıl MEVLANA yılı ne olusan ol yine gel , demiş MEVLANA
,o halde gerekçeli açıklamasını da yapmış,bana göre snoyp ile konuşmak gerek yerine getiremeyecegi sözleri vermemesi gerektigi hatırlatımalı ve paylaşıma devam edilmeli;
Tabiki site kualları da çok önemli, herkesin uyması gereken kurallar var.
Bana göre hoşgörü olmalı ve paylaşıma devam edilmeli
Saygılarıma.........

Tabikli su an konudayım biz bu konuyu yonetim odalarında cok defa tartıştık.Hiç kimse yapamayacagı bir seyin yaparım gibi göstermek dogru bir davranış degil.

Actıgı konunun mesajı aynen bu sekilde

SELAM HERKESE UZUN BİR ARADAN SONRA İŞTE YİNE BURDAYIM KALDIGIM YERDEN DEVAM ETMEYE BAŞLIYORUM HAZIRMISINIZ SUNNY İLE ÇOŞMAYA..

ELİMİ ÇEKMİŞTİM BAZILARI BENDEN DAHİ İYİ USTA OLDUKLARINI ÖNE SÜRMÜŞTÜ BAKTIMKİ HİÇBİR YENİLİK YOK AYNI YERİNDE SAYIYOR BENİM BIRAKTIGIM GİBİ KENDİNİ USTA ZANNEDİP YALAN OYUNLARLA BAZI FORUM ADMİNLERİNİ KANDIRANLARA AGLAYANLARA CEVAP VERMEK İÇİN TEKRAR BURADAYIM

İLK BİLEN SİZ OLUN SUPERSATFORUMDAN AYRILMAYIN.....

BÜYÜK GÜN YARIN.........

Biz snopy hakkında kötü laf etmedik herkes bu konu hakkında bana surekli pm atılmaktadır ve bununla ilgili konular acılmaktadır. Yine altını çiziyorum snopy bizim sevdigimiz bir arkadaşımızdır ama bir açıklama yapması gerekirdi diye düşünüyorum

ugur26
08-04-2007, 21:12
sayın serkan yılmaz snopy ustayı affet oda giderse sunny tamamen biter gene snopy bişeyler yapıyordu kaon tema devam etsin

Volkan
08-04-2007, 21:17
sayın serkan yılmaz snopy ustayı affet oda giderse sunny tamamen biter gene snopy bişeyler yapıyordu kaon tema devam etsin

merak etmeyin hiçbir şey bitmez. hiçbir şey tek bir kişiye bağlı değildir. SNOPY yazılım yaparsa yine verir. şu an sadece görevi alındı. Forumda mesaj yazabilir upload sitelerinden buraya sdosya verebilir.

yönetim tarafından alınan karardır tartışmaya açık değildir.

kınık
08-04-2007, 21:19
ya SNOPY@ hakkında okadar atıp tutuluyorrki anlam vermek mümkün değil her insan hata yapabilir bu insan doğasında vardır yazılımları vrirken aslan kraldı bi defa hata yapınca kötü mü oldu hic biz siz hata yapmıyoruzmu arkadaşlar bir insanı bu kadar kötülemeyin elbette bir gün cıkıp kendini affettirecektir o zaman onun verdiği yazılılmları yüklemeyecekmisiniz herkese iyi akşamlar

odemisligurkan
08-04-2007, 21:40
yazık bırcok kısı bakıyorumda nankorluk yapıyor zamanında onun bırcok yazılımını cıhazını yuklemıs kısıler var.olabılır verdıgı sozu tutamamıstır ve kendısının dedıgı gıbı bırcok kısı yazılım ustası oldu cıktı ama bu ısı ıyı bılenler bılır.bazı bırkac kısı sunny ve kaon yazılımı hakkında bılgı verıp herkezı yazılım konusuna bulastırınca bu ısın cılgı cıktı.bakın suan ıcın sunny ve kaon un klasık hw lerıne artık yenı yazılım verılmıyor.bu ıslerın ıcınde cok seyler donuyor yazılım o kadar basıt degıl.snopy paylasımı seven ve bu konuda heyecanına bıraz yenık dusen bır ustamız.ben kendısıyle sahsen gorusmedım ama 6 senedır bu uydu alemındeyım onun yazılımlarını kullandım.bu yazılım edıtleme ısının suyu cıkmadan once bende yazılım edıtleme ısını bılıyordum ama kendımı yeterlı gormedıgım ıcın gerı planda kaldım.bırcok forumda admın olan kısılerden bu konuda daha ıyı oldugumu da karsılıklı soru cavaplarla da bılıyorum.kısacası snopy bence sunny ve kaon yazılımlarında saygı duyulacak bı ustad.kendısıne gecmıs olsun dıler ve bundan sonrakı calısmalarında basarılar dılerım.unutmayalım sunny ve kaon klasık hw lere bundan boyle destek yok.onun ıcın ıyı ustadlara ıhtıyacımız var.yapmak zor yıkmak kolaydır.saygılar

umuter
08-04-2007, 21:49
arkadaşalar benim bugüne kadar yüklediğim bütün yazılımlar snopy ait yazılımlar ve güvenle yükledim sorunsuz çalıştı o yüzden kimse burada çıkıpta snopy hakkında ileri geri konuşmasın hakaret derecesine varacak şekilde!!
yok depodan alıyormuş yok yalancıymış yok şöyle yok böyle gibi konuşmaları yazmayın buraya çünkü o her zaman kalitesini ispatlamış değerli bir ustadır bütün forumlarda da bilinir .

serkan ustanın yazdığı mesajı dikkatlice okursanız yani 1. mesajı orada kendisi hakkında en ufak bir kötü kelime veya karalama kullanılmamıştır!!!burada ki olay snopy nin bomba yazılımlar gelecek konusundan kaynaklanmıştır olabilir insanın başına her türlü hal gelebilir ama önemli olan bunu diğer insanlara bildirmektir çünkü açtığı konudan dolayı o kadar kişiye karşı bir sorumluluk yüklenmiştir kendisine.SUPERSATFORUM un da kendisine göre kuralları ve prensipleri vardır hiç kimse serkan ustayı acımasız davranmakla suçlamasın 1.mesajı iyi okusun yeter "3 hafta müddet tanıdım ve kendisine ulaşamaya cevap alamay çalıştım" diyor .
SAYGILAR HERKESE LÜTFEN TEKRAR SÖYLÜYORUM FORUMA EMEĞİ ÇOK GEÇMİŞ BİRİNİN ARKASINDAN KİMSE ATIP TUTMASIN!!

draculu45
08-04-2007, 21:49
sagolasın üstadım acıklamalarından dolay gerekeni sizler yaparsınız kuşkumuz yok

Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin* bittiği zaman gidin kafasına sıkın.

Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur* kaçın ve canınızı kurtarın.

Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur

Simba
08-04-2007, 21:51
Forum yonetimi tarafınan snopy e karsı bir hareket falan yok arkadaşlar yanlış anlaşılmasın buradaki konu verilen konunun geri dönüş acıklaması olmamasıdır.

draculu45
08-04-2007, 21:58
Forum yonetimi tarafınan snopy e karsı bir hareket falan yok arkadaşlar yanlış anlaşılmasın buradaki konu verilen konunun geri dönüş acıklaması olmamasıdır.
sevgili üstadım yanlış anlaşılma yok geyet iyi anlasır sekilde yazı yazmışsınız ama dediğiniz gibi 24 mart böyük bomba diye bu yazıyı veriyorsan bir acıklamasınıda yazması garekir snopy insanlar verdiği sözü yerine getirmesi gerekir eger itibarının zedelenmesini istemiyorsan cünkü tüm formdaki insanları kandırmış oluyorsun onun için saglık problemi var diye yazıldı ama kendisi üç haftadır bir acıklama gereği duymadı saygılarımla

tarzan
08-04-2007, 22:24
Ya Bİzİm TÜrk Halki EleŞtİrİp Ceza Vermeyİ Ne Çok Sevİyor Be4nİm AnlamadiĞim Şey Bİr İnsan SÖz VermİŞ TÜrlÜ Sebeploerden Yerİne GetİrememİŞ Burasi Engİnİzİsyon Mahkemesİmİkİ Yazilimlariyla Gelesİye DeĞİn Cezxa Verİlİyor O Zaten VerdİĞİ SÖzlerİ SaĞliĞi GereĞİ İle Yerİne GetİremedİĞİ İÇİn ÜzÜlÜyordur Onun Snopynİn ÜstÜne Gİtmenİn Bİ Anlami Yok Snopy Ye Saldiran ArkadaŞlar Geleneksel TÜrk İnsani Gİbİ Şak Şak Çiliktan VazgeÇİn Kaldikİ Burda Sadece Snopynİn Yazilimlarina BaĞli Bİr DÜzen Yok DİĞer Ustalar Yenİlİk Yapsinda DİĞerlerİnden Beklemesİn Yazilim GelecekmİŞ Bİlmem NeymİŞ BoŞ Laf Bunlar BoŞŞŞ

umuter
08-04-2007, 22:33
ben gerekli açıklamayı yazdım ama halen millet yine kendi bildiği şekilde yorum yapmaya devam ediyor o yüzden konuyu kapatıyorum fazla uzatmaya gerek yok konu anlaşılmıştır zaten yeterince