Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 2000CX Super Plus (USB girişli)
Next YE 2000 CX SUPER PLUS (USB girişli) cihazım var. Bu cihaza USB ile yazılım atmak istedim. Bu nedenle 1 GB kingston marka bir USB satın aldım. Ancak cihaza taktığımda "dosya veya USB Diski yoktur" şeklinde bir uyarı ile karşılaştım ve cihaz USB yi kabul etmedi. ne mp3 ne JPG hiç bir şeyi göstermiyor. USB bilgisayarda gayet güzel çalışıyor. Cihazda bir sorun mu var acaba? bu problemi nasıl halledebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
Next YE 2000 CX SUPER PLUS (USB girişli) cihazım var. Bu cihaza USB ile yazılım atmak istedim. Bu nedenle 1 GB kingston marka bir USB satın aldım. Ancak cihaza taktığımda "dosya veya USB Diski yoktur" şeklinde bir uyarı ile karşılaştım ve cihaz USB yi kabul etmedi. ne mp3 ne JPG hiç bir şeyi göstermiyor. USB bilgisayarda gayet güzel çalışıyor. Cihazda bir sorun mu var acaba? bu problemi nasıl halledebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
usb flaş diskinizi takmadan önce bilgisayarınızda FAT 32 biçimlendirin sonra bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz yazılımı zipten çıkarın usb flaş diskinize atın daha sonra flaş diskinizi cihaz kapalı konumda iken cihaza takın sonra cihazı açın. menüden usb seçeneğine gelin zaten usb yi görmez ise usb silik çıkar.ç usb gelin ve içine girin yazılımı görürsünüz yazılımın üzerinde ok tuşuna basınca yazılım yüklenmeye başlar. cihazını kendiliğinden kapanıp açılıncaya kadar bekleyin.
şayet cihaz usb yi görmez ise başka bir usb deneyin. yada cihaza rs 232 den yazılım atın sonra bir daha deneyin.
Mehmet Kaynaklı
28-04-2007, 20:08
cihzınız eski yazılımlıdır eski yazılımlarda usb yi görmüyor 13.03.2007 yazılımını atın ve tekrar deneyniz usb yi görecektir kolay gelsin
problemi rs32 den son yazılımı atarak düzelttim. sanırım eski yazılım old. için problem yaşadım. usb yi kullanabiliyorum. yardımlarınız için teşekkürler.