Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : GOLDMASTER Cihazlarında Kilitlenme Problemi YAŞAYANLAR LÜTFEN OKUSUN

Volkan
09-04-2007, 10:43
Arkadaşlar geçtiğimiz son 3 gün içerisinde cihazlarda kilitlenme kumandaların çalışmaması gibi problemler meydana geldi.

BU sorunun sebebi Doğan gurubuna ait 11804 24444 V olan frekanstaki epg bilgilerinden kaynaklanıo. Bu sorun en kısa zamanda düzeltilecek. Şu an yapmanız gereken Uydu/Tp düzenlemeden bu frekansı silmeniz yeterlidir.

Arkadalar 3 günden beri bu konu için herkez ayrı ayrı konu açıyor. Bundan sonra bu sorun düzelesiye kadar bu sorun hakkındaki problemlerinizi öneri ve görüşlerinizi bu konudan devam edin. Bu konu hakkında yeni konu açan arkadaşların konuları kapatılarak buraya yönlendirilecektir. Çünkü herkez bir sürü konu açıyor ve forum karışıyor.

Sizden ricamız tek konudan takip edelim.

özlem67
09-04-2007, 10:57
sağol volkan usta bilgi için

TARANTİNO
09-04-2007, 11:08
Bu sorunun son verilen yazılımlarla ilgili olmadığı için ilk mesajda düzenleme yapılmıştır...hiç yazılım yüklenmemiş cihazlarımızdada bu sorun meyadana geliyor...geçici olarak bu frekansı silsinler...kısa zamanda bu sorunda düzeltilecektir...sevgilerimle...

salim d
09-04-2007, 11:08
:45: bu konuyu bi başlık altında topladığınız için çok teşekkürler artık gelişmeleri buradan takip ederiz. Umarım en kısa zamanda bi çözüm bulunur.

Volkan
09-04-2007, 11:10
Bu sorunun son verilen yazılımlarla ilgili olmadığı için ilk mesajda düzenleme yapılmıştır...hiç yazılım yüklenmemiş cihazlarımızdada bu sorun meyadana geliyor...geçici olarak bu frekansı silsinler...kısa zamanda bu sorunda düzeltilecektir...sevgilerimle...

üstad elimde cihaz olsa bazı denmeler yapardım ama dream box a geçtim artık. bir yerlerden ikinciş el bir tnae 9400 FTA bulmak lazım. Bizden başka kimse ilgilenmiyecek bu seri ile galiba.

TARANTİNO
09-04-2007, 11:15
üstad elimde cihaz olsa bazı denmeler yapardım ama dream box a geçtim artık. bir yerlerden ikinciş el bir tnae 9400 FTA bulmak lazım. Bizden başka kimse ilgilenmiyecek bu seri ile galiba.Vallahi ne diyeyim bu sorun yüzünden hayatım zindan oldu...tatile gidecektim geçen hafta sonu bu yüzden gidemedim...yığıldı cihazlar telefon bir saniye susmuyor...kafayı yedirecekler...doğan grubu ne yaptığının farkındamı...sana göndereyim cihaz yığıldı üst üste...çözüm bulunacak bir şekilde bakalım hayırlısı...:wave:

Volkan
09-04-2007, 11:24
Vallahi ne diyeyim bu sorun yüzünden hayatım zindan oldu...tatile gidecektim geçen hafta sonu bu yüzden gidemedim...yığıldı cihazlar telefon bir saniye susmuyor...kafayı yedirecekler...doğan grubu ne yaptığının farkındamı...sana göndereyim cihaz yığıldı üst üste...çözüm bulunacak bir şekilde bakalım hayırlısı...:wave:

üstad bende yarın bursaya gidiom. daha dreamı yeni aldım onun içinden çıkamadım.:(

ömer yazıcı
09-04-2007, 13:08
bizler için yapmış oldugunuz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum çok sağ olun ellerinize sağlık ustalar.

ayyuzlum
09-04-2007, 14:26
tüm ustaların eline saglık hepsinden allah razı olsun

metin1001
10-04-2007, 01:04
Bilgilendirmeye teşekkürler,gm servis arkadaşım bir günde 2000 tane bu cihazla ilgili problem almış kafayı yemek üzereydi frekansı silince düzeliyormuş sorun..

gazeteci01
10-04-2007, 09:26
volkan arkadaşım, bu frekansı silince tps ve absat paketindeki donma ve kilitlenmelerde ortadan kalkacakmı acaba?

DJ VoLkAn
10-04-2007, 11:00
denilene göre kalkıyormuş..

Hurc
10-04-2007, 16:30
Bende şöyle buldum çözümü. Türksattaki d-smartın şifreli kanallarını sildim sorun yok...

gringo11
10-04-2007, 18:08
Bilgi için teşekürler

TARANTİNO
10-04-2007, 18:20
Sorunun çözümüyle ilgili yazılım gelmiştir...bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız aşağıdaki linkten cihazının modeline uygun yazılımı yüklesinler...böylelikle bir sorun daha çözülmüştür...herkese sevgilerimle...

Only the registered members can see the link

Konu Kapanmıştır...