PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski F.Bahçeli Servet, Galatasaray'da

Hakan Gül
09-04-2007, 13:49
Only the registered members can see the link

Şampiyonluk yarışında havlu attıklarını belirten Adnan Polat transfer çalışmalarına başaladıklarını açıkladı

Kayseri Erciyesspor maçında alınan yenilginin ardından Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Adnan Polat ilginç açıklamalar yaptı.
Dün NTV’nin konuğu olan Polat, “Erciyes maçını kazansaydık hala şampiyonluk yarışının içinde olabilirdik. Ama bu yenilgiyle yüzde 99 havlu attık. Bu sezon takımın ortaya koyduğu performans bende tam bir hayal kırıklığı yarattı. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın şansını eşit görüyorum. Kim iyiyse o kazansın'' dedi. Yarış dışı bırakıldıklarının da altını çizen Polat, “Ama bunları yazdık, unutmayacağız'' ifadesini kullandı. Sarı-Kırmızılı taraftarlara bir de müjde veren deneyimli yönetici, “Servet ve kulübüyle anlaştık. Arda’yı göndermek ise onu bitirmek olur. Önümüzdeki sezon için 3 ya da 4 transfer yapıp, yeniden mutlu sona ulaşmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Servet ile anlaştık

Transferde başka sürprizlerin de olacağını belirten Adnan Polat "Servet konusunda bir protokol yaptık. Her konuda anlaştık' dedi.

savaş17
09-04-2007, 13:53
hayırlı olsun bakalım bu galatasarayın hali ne olacak?

baykum
09-04-2007, 14:10
***** bunlar yav ***** galtasaraya almışlar bunlar ne kadar kabiliyetsiz yöneticiler anlamadım adnan polat bunu nasıl yapar onu hiç anlamadım bence galatasarayın başına adnan polat geçmeli ama böyle değil ne bu ya ****** toplayarak olmazki buı işler.

Hakan Gül
09-04-2007, 14:13
***** bunlar yav ***** galtasaraya almışlar bunlar ne kadar kabiliyetsiz yöneticiler anlamadım adnan polat bunu nasıl yapar onu hiç anlamadım bence galatasarayın başına adnan polat geçmeli ama böyle değil ne bu ya ****** toplayarak olmazki buı işler.
Kimseye hakarette bulunmayın lütfen..!!

kanaryam1950
10-04-2007, 13:01
tam adamını almışlar bir fenerli olarak çok sevindim:puah: :puah: :puah:

modokol
10-04-2007, 13:21
yandık......:D

akcayhalil
10-04-2007, 13:27
Bence servet Galatasaray için iyi bir transfer, bu senede zaten çok formda, fenerbahçe serveti göndereceğine eduyu almasa daha iyi yapardı ama tabiki onlarında bir sebebi vardır, herkes için hayırlı olsun..

laykın27
10-04-2007, 14:21
Valla bende bir fenerbahçeli olarak çok sevindim bence servet hakkettiği takımda oynayacak sivası bıraktığı için pişman olur fakat iş işten geçmiş olur :D

eraybal
10-04-2007, 14:23
rezaletttt...bu adam ne iş yapar gs de ya anlamıyorum.bu kadar rezalet bır yonetım gs tarıhınde iş yapmamıstır..

Hakan Gül
10-04-2007, 14:41
Tüm Fenerbahçe'liler gibi bende sevindim tabiki :):)

@DrAgOn
10-04-2007, 17:16

:46: arkadaşım sen galatasaray lımısın ben ce değilsin eger olsaydın böyle itamlarda bulunmazdın :46:

:49: :49:

CABBARİ
10-04-2007, 17:58
belki faideli olabilir ama zamanla
sivasta çok başarılı ama galatasarayda adepte sorunu olurmu olmazmı bilemem umarım hayırlı olur
selametle

engin
10-04-2007, 19:01
gs de penaltı sorunu böylece başlamış olur.servet bol bol penaltı yapar:8[1]:

bulletfromhell
10-04-2007, 20:08
inşallah gazoz kupası bile olsa gs chelsea ile oynamaz.milli maçta shevchenko serveti ikiye katladı 2 gol attı,milan-fb maçında dörde katladı 4 gol attı,şimdi olursa eğer sekize katlar 8 gol atar.

siestagunay
10-04-2007, 20:47
hha yaa servet iyide yaa adam çok top kaybediyoo çalım atacak diye çıkıyo topu kaptırım geliyoo sonrada gol yiyiyoruzzz
hadi geçmiş olsunn... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Pasilobus
11-04-2007, 10:20
ben bazen gülüyorum bu takıma
bıkmadınızmı hala bizim eskileri toplayıp sonra geri salmaya

akcayhalil
11-04-2007, 10:23
ben bazen gülüyorum bu takıma
bıkmadınızmı hala bizim eskileri toplayıp sonra geri salmaya

Arkadaşım polemik ve tahrik edici sözler ve kelimeler konuşmayalım, unutmayalım, lütfen...