PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 12.01.a5 cihaza yazılım yüklerken block hatası

empati
11-04-2007, 22:02
7011dcız cihazıma yazılım atmak istedim ama (stream) ama yükleme yaparken kup 230 da yükleme yaparken 290-300 v.s block retry hatasını veriyor ama yüklemeyi yapmıyor daha sonra stream kanal editörü ile kanal listesi yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim not normal yazılım attım yinede kanal listesi yükleyemiyorum

furbur
13-04-2007, 19:09
Streamdan dönüşlerde önce kurukafayı yükle sonra 7011 dcız yazılımını yükleyebilirsin.
Bende de aynı hatayı yapmıştı.
Streama tekrar geçerkende aynı şekilde kurukafayı önce yükleyeceksiniz.
Kolay gelsin.

Volkan
13-04-2007, 20:06
7011dcız cihazıma yazılım atmak istedim ama (stream) ama yükleme yaparken kup 230 da yükleme yaparken 290-300 v.s block retry hatasını veriyor ama yüklemeyi yapmıyor daha sonra stream kanal editörü ile kanal listesi yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim not normal yazılım attım yinede kanal listesi yükleyemiyorum

ilk olarak stream yazılımını atmnadan kurukafa yükleyeceksin. yani cihazına başka marka yazılım yükleyeceksen her zaman kurukafa at ilk önce. sonra yazılımı kup 230 ile enjineer modda yükle.

kanal listesi işine gelince eğer kanal listesini yüklereken block hatası veriyorsa rs 232 kablonun iç bağlantılarında fazla uçlar eklidir. yapman gerekn basit rs 232 kablonun iç bağlantılarını aç

2-3
3-2
5-5

hariç diğer uçları kes sadece bu uçlar bu şekilde biribirleri ile bağlı olsun. daha sonra tekrar deneme yap.

empati
13-04-2007, 20:49
teşekkür ederim sorunumu buldum sorun bilgisayardaki virüslermiş onlar engelliyormuş ama yinede kanal listesini yükleyemedim not bu kablolarla daha önce çok yükleme yaptım

Volkan
13-04-2007, 20:51
teşekkür ederim sorunumu buldum sorun bilgisayardaki virüslermiş onlar engelliyormuş ama yinede kanal listesini yükleyemedim not bu kablolarla daha önce çok yükleme yaptım

arkadaşım yazılım yüklemiş olabilirsin ama dediğimi bir dene sadece dediğim uçlar bağlı kalsın.

malacamli
13-04-2007, 22:26
arkadaşlar problem kablo ile yada bağlantı veya proğramla alakası yok

tamamen bilgisayarın problemi

lütfen bilmeden yanlış yönlendirmeyin

aynı sistemi aynı kablo ile başka bilgisayarda denersen büyük ihtimal çalışacaktır

bunun düzelmeside çok zor kesin bir çözümü yok

herkes kafasından bir şey uydurmasın

bilmiyorsanız susun

taksel
13-04-2007, 22:28
TEKRAR TEKRAR DENE,Ben yükleme yaparken 15 defa hata verdi.16 ncı da aldı.Sabırla deneyin.