Orijinalini görmek için tıklayınız : 33 Kişinin Öldüğü Olay
ersincan
16-04-2007, 18:35
Merhaba arkadaşlar. İzmir Zafer İlköğretim okulunun kaza olayını herkes duymuştur. Olay gerekçesi olarak yok şoför uyumuş, yok yeni direksiyona oturduğu için uyuma ihtimali yok falan gibi seneryolar yazdılar. Ölen çocuklarımız için yas tutuldu. İzmir Konak Meydanında tören yapıldı. Peki ama karşıdan gelen kamyon şoförü. Onun da bir ailesi yokmuydu. Onunda gelecekten beklentileri umutları yokmuydu. O kişi kamyonunda kum taşırken ekmek davası peşinde değilmiydi. Diyeceğim şu, çocukların ölümüne tabiki de yürek dayanmaz, ama o kamyon şoförü için ne yapıldı !...
teşekkür ederim....
evet kardeş malesef trafik kazalarında genelde suçu olmayan ve hata yapmayan insanlar hep hata yapan veya alkollü olan ya da hız sınırını aşan kişiler yüzünden hayatlarını kaybediyorlar
bilmiyorum ama ülkemizde malesef bilinçli olarak karşısındakine saygılı olarak araba kullanan kurallara mümkün olduğunca uymaya çalışan şoförler çok az bende hergün yollardayım neler görüyorum
ayrıca değindiğin konu önemli kamyoncu ekmek parası uğruna sadece o anda orada olduğundan dolayı canından oldu ama kader bu şekilde işliyor elden bi şey gelmez fazla
ALLAH tüm ölenlere rahmet etsin inşallah
bulletfromhell
16-04-2007, 20:07
:devilprv: :devilprv: :devilprv: esasında 46 kişilik otobüse 65 çocuğu bindiren okul idaresinin,buna göz yuman öğretmenlerin,vizesi olmayan otobüsü tura çıkartan otobüs sahibinin,65 kişiyi otobüse alan ve yolda hatalı sollama yaparak faciaya neden olan otobüs şöförünün hepsini kazığa oturtmak lazım..:devilprv: :devilprv: :devilprv: ..ilk mesajdada dediğiniz gibi gariban kamyoncunun ne suçu vardı????devlet devletse ve yargı hakkaten adilse yukarıda saydıklarımın hepsini müebbet hapisle yargılamalıdır.....:mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
western32483
16-04-2007, 20:15
evet kardeş malesef trafik kazalarında genelde suçu olmayan ve hata yapmayan insanlar hep hata yapan veya alkollü olan ya da hız sınırını aşan kişiler yüzünden hayatlarını kaybediyorlar
bilmiyorum ama ülkemizde malesef bilinçli olarak karşısındakine saygılı olarak araba kullanan kurallara mümkün olduğunca uymaya çalışan şoförler çok az bende hergün yollardayım neler görüyorum
ayrıca değindiğin konu önemli kamyoncu ekmek parası uğruna sadece o anda orada olduğundan dolayı canından oldu ama kader bu şekilde işliyor elden bi şey gelmez fazla
ALLAH tüm ölenlere rahmet etsin inşallah
tekrardan ölenlere allah'tanrahmet,kederli ailelerine başsağlığı dilerim.paylaşımın için teşekkürlerkolaygelsin
yaw bunlari gecin..Bir sey olacaksa olur buna Kader denilir.Hic kimse birsey yapamaz .Alin yazisi .Allahim rahmet etsin hepsini..
Inanin insanin eceli gelirse gözü görmez kulagi duymaz.Cünkü Ölüm yazisi..
ersincan
16-04-2007, 21:56
:devilprv: :devilprv: :devilprv: esasında 46 kişilik otobüse 65 çocuğu bindiren okul idaresinin,buna göz yuman öğretmenlerin,vizesi olmayan otobüsü tura çıkartan otobüs sahibinin,65 kişiyi otobüse alan ve yolda hatalı sollama yaparak faciaya neden olan otobüs şöförünün hepsini kazığa oturtmak lazım..:devilprv: :devilprv: :devilprv: ..ilk mesajdada dediğiniz gibi gariban kamyoncunun ne suçu vardı????devlet devletse ve yargı hakkaten adilse yukarıda saydıklarımın hepsini müebbet hapisle yargılamalıdır.....:mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
Ewt arkadaşım 65 yolcunun bindirildiği otobüse şoför, okul yönetimi, veliler ve diğer kişi kurum kuruluşlar izin veriyor yada göz yumuyor. Daha sonra kaza oluyor ve sonunda, sanki kamyon şoförü alkollü bilerek kasten yapmış gibi. Adamı anan düşünen yok. Diğer öğrenciler için törenler yapıldı devlet ileri geleni, subaylar katıldı. Sn. Rahmetli Ahmet PİRİŞTİNA' dan sonra konak meydanı ikinci kez törene açıldı izin verildi.
Bu otobüse o şekilde izin veren sizler değilmisiniz. adelet istiyoruz adalet yerini bulsun....
ersincan
16-04-2007, 21:59
yaw bunlari gecin..Bir sey olacaksa olur buna Kader denilir.Hic kimse birsey yapamaz .Alin yazisi .Allahim rahmet etsin hepsini..
Arkadaş benim derdim sadece kazanın neden olduğu deil. kaza da suçlular için birşey denilmiyor. Ölen çocuklara lafımız yok allah rahmet eylesin ama o çocuklar kadar suçsuz bir kamyon şoförü ölüyor. Adamın adını sadece ölenler listesinde görüyoruz. benim derdim o adamı anan konuşan yok...
banshee8831
16-04-2007, 22:19
katılıyorum sana arkadaşım kader bu değiştirilemez yargılanamaz sorgulanamaz neden denilemez.yeri zamanı gelince olur
allah rahmet eylesin başka bir şey diyemeyiz...
bulletfromhell
16-04-2007, 22:37
Ewt arkadaşım 65 yolcunun bindirildiği otobüse şoför, okul yönetimi, veliler ve diğer kişi kurum kuruluşlar izin veriyor yada göz yumuyor. Daha sonra kaza oluyor ve sonunda, sanki kamyon şoförü alkollü bilerek kasten yapmış gibi. Adamı anan düşünen yok. Diğer öğrenciler için törenler yapıldı devlet ileri geleni, subaylar katıldı. Sn. Rahmetli Ahmet PİRİŞTİNA' dan sonra konak meydanı ikinci kez törene açıldı izin verildi.
Bu otobüse o şekilde izin veren sizler değilmisiniz. adelet istiyoruz adalet yerini bulsun....
valla ben izin vermedim.............
ersincan
16-04-2007, 23:11
o şekilde izin veren sizler değilmisiniz derken sadece aileler deil tüm yönetimler sizin de yakınınız olayın içinde ise başınız sağolsun
EFE_KENTLİ
17-04-2007, 02:13
çok acı bir olay yazıkki ne yazık allah gerideki ailelerine sabır ihsan eylesin