Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 9500 CIM hakkında sıfırdan aranıza katılıyorum.

onderetce
19-04-2007, 15:52
Arkadaşlar ben askerden yeni geldim.Bizimkiler dandik bir uydu almış ( forumdan okuduğum kadarıyla.. Modeli 9500 CIM...İlk aldıklarında animal planet isminde kanalı izleyebiliyorlarmış.Ama şu anda onlar gitmiş durumda..Okuyup anladığım kadarıyla animal planet ve bir kaç kanal POLSAT olarak geçiyor..Şimdi size sormak istediğim bir kaç soru var.Benim sorularımı yanıtlayı benide bilgilendirirseniz çok sevinirim.Sizin seviyenize çıkmam için foumda uzun süre vakit geçirmem gerektiğini biliyorum..

1 ) Forumda ki kanal listelerini cihaza yüklersem nasıl bir değişiklik olucak ? Kanal listesi mi sıralanacak ?

2 ) Polsat denilen kanal topluluğunu şu anda çözebilirmiyim ?

3 ) Cihaza 2005 yılından beri yazılım atılmadığını düşünüyorum.Şu anda buna hangi yazılımı atmalıyım.. ( Seri kablo aldım - Model 9500 CIM )

4 ) Hispa da kanalların %95 i kapalı . Nedeni veya çözümü varmıdır ?

5 ) Sizin önericeğiniz yazılımlar hotbird için mi geçerlidir.

6 ) Hispa güzel deği ldiyorsanız hangi uyduyu önerirsiniz.

7) 9500 CIM modelinin topfield ile alakası varmıdır? Topfield nedir ?

Cihazda Turksat / Hotbird / Hispa Uyduları mevcuttur..

Arkadaşlar bu konulara cevap bulamadan malesef hiç birşey yapamıyorum.Uyduyu normal anten den farksız kullanıyorum.Bu konularda cevaplarınzıı bekliyorum.Forumda o kadar teknik dille yazılmış ki hiç birşey anlaşılmıyor.