Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe kullandıgı penaltııyı neden taça atmadı?

CABBARİ
21-04-2007, 10:35
bir hafta boyunca spor medyasını meşgul eden bir konu
neden taca atılmadı?
neden alex kaleye vurduda gol oldu?
ne oldu bir hafta bas bas bagırdılar ilk penaltıyı tepki olsun diye dışarı atacagız bilmem ne diye
ya ben bu ülkede iddia kuponu yattıgı sürece hiçbir şeyin insaflı hiçbir sonucun realist olduguna inanmıyorum
selametle

Hakan Gül
21-04-2007, 11:00
Taca atılması görüşü Fenerbahçe'nin en büyük portalı olan Antu'da yapılan bir anket sonucu duyulmuştur fakat Alex maçta önce yaptığı açıklamada Eğer penaltı kazanırsa 90'a atacağını çünkü profesyonel olduğunu söyledi..Zaten taca atmanında bir mantığı yok..

CABBARİ
21-04-2007, 11:03
ya mantıgı yoksa fenerbahçenin sitesinden böyle saçma sapan bir anket düzenlemek akıl mantık işimi?

Hakan Gül
21-04-2007, 11:07
ya mantıgı yoksa fenerbahçenin sitesinden böyle saçma sapan bir anket düzenlemek akıl mantık işimi?
Anket düzünlemek gayet doğal birşey..Taraftarların nabzını ölçüyorlar fakat biraz düşünmek lazım acaba neden taca atılması istendi..? Sakın sezon başında bazı güçlerin araya girmesi ve Fenerbahçe'ye penaltı kullandırmamak için elinden geleni yapmaları yüzünden olmasın..?
İyi o zaman nasıl olsa Fenerbahçe kazandığı penaltıyı taca atacak ceza sahasına gireni indirsinler yaw ne güzel iş..:wave:

alemci_1987
21-04-2007, 11:07
Hakemler Düzgün Mac Yönetse Hiç Bişey Olmaz Bjk Gs Olsa Yırtınırlar Bu penaltı verilmese

satelsat
21-04-2007, 11:13
bence futbolcular doğrusunu yaptı,futbol ciddi iştir ve öyle görmek gerekir,profosyonellik ister,disiplin ister,amatörlüğe ve duygusallığa yer olmaması gerekir..
şahsi görüşüm...

bodur
21-04-2007, 11:39
ne oldu yoksa oğuz u bağladınızmı? nasıl olsa taç a atacaklar geleni indir gitsin mi dediniz kimse heveslenmesin şampiyon fenerbahçe hemde söke söke..

osman0062
21-04-2007, 12:40
bir hafta boyunca spor medyasını meşgul eden bir konu
neden taca atılmadı?
neden alex kaleye vurduda gol oldu?
ne oldu bir hafta bas bas bagırdılar ilk penaltıyı tepki olsun diye dışarı atacagız bilmem ne diye
ya ben bu ülkede iddia kuponu yattıgı sürece hiçbir şeyin insaflı hiçbir sonucun realist olduguna inanmıyorum
selametle

Sizin attiginiz penaltilara bir goz at sonra bu yaziyi yalarsin

CABBARİ
21-04-2007, 12:46
Sizin attiginiz penaltilara bir goz at sonra bu yaziyi yalarsin

sizin gibi fanatikler oldugu müddetçe burada yazı yazmak insana zevk vermez
sana 10 gün izin iyi düşün
biz kimizde attıgımız gollerden bahsediyorsun?
yalama işine gelince size hiç yakışmadı bu tazr bir terim
selametle

temel50
21-04-2007, 12:53
kezmanı düşürülen yerde penaltı degil hakem koyu bir fb dir orda penaltı yoktu

CABBARİ
21-04-2007, 12:56
kezmanı düşürülen yerde penaltı degil hakem koyu bir fb dir orda penaltı yoktu

hakem abitoğlu alanyalı olan hemşerim bir hakem kendisini şahsen tanırım fb taraftarı oldugunu duymadım ama bence bu senenin en iyi hakemlerinden
selametle

gs78
21-04-2007, 13:42
fb dilendi hekem de allah rızası için verdi penaltıyı 2 haftadan beri penaltı atmak için yapmadıklarını bırakmadı fb liler herşey güzelde bu kadar pahalı takım neden penaltı dileniyor onu anlamak zor sahada top oynuyacak güçleri yok ondan galiba alın teriğle şampiyon olamıycaklarını biliyorlar çünki sahada top oynamıyorlar yürüyorlar ayıptır bu günahtır ..

alemci_1987
21-04-2007, 14:28
Bizm Ligde Hakemler den Yetenekli Kim Var Söyleyin

siestagunay
21-04-2007, 15:47
yaa bu çocuk oyuncagımı adam niye taca atsın böyle saçmalıkmı bu arkadaşlar..

cencelik
21-04-2007, 17:34
herkes bol keseden penaltı kullandığı için taca atabilir ama sevgili fernerbahçeme 29 haftada bir penaltı verilmiş onuda tacamı atalım.çok ayıp çooook.herkese bol penaltılar

cencelik
21-04-2007, 17:38
ayrıca fenerbahçe dilenmez başka takımlar gibi fakir fukara edbiyatı yapıpta menfaat sağlamıyor kendine.