Orijinalini görmek için tıklayınız : çanak antene çoklu lnb nasıl takılır
ustalar tek çanak antene birden fazla lnb nasıl taılır ve resimli olarak takılışını sitede aradım buladım bana yarımı olurmusunuz
Only the registered members can see the link :) aparat lazım
Only the registered members can see the link :) aparat lazım
sağolasın :presen usta ellerine sağlık:present:
tike ellerine sağlıkta kimden bulabiliriz yer ankara
tike ellerine sağlıkta kimden bulabiliriz yer ankara
konya sokakdan alabilirsin
tike senden birşey rica edebilirmiyim osmanlı tuğrası
haldem325
29-05-2007, 20:19
sirius uydusunu bulamadım yer ankara /kurtuluş hotbird e çevrilmiş 90 lik ofsett lipax 0,3db lnb kullanıyorum
2.lnb yi taktım fakat sirius u bulamadım lütfen bilen bir usta yardım
TEKNİSYEN101
14-06-2007, 02:50
arkadaşım hotbırd uydusunun 5 ile 7 cm soluna 2.ci lnb yerleştir frekans olarakta 12111 H 27500 i kullan elinle hafifce lb iyi yukarı aşağı ileri geri harekt ettir sinyali yakaladığında sabitle , kolayca bulacağını umarım kolay gelsin
zekigurbuz
24-03-2008, 16:53
Çoklu lnb takmak için ayrıca çanağıda farklı bildiğim kadarıyla.Elindeki çanak olmaz.
Mrb arkadaşlar, Ben türksat 2A (42.0°E) uydusuna aparat ile Eurobird 3 & Intelsat 802 at (33.0°E) uydusunu ilave etmek istiyorum. Çok uğraştım sinyal alamadım. Konum:Şırnak, bana yardımcı olacak arkadaş varmı? Lnbe Türksat ile aynı hizada mı olacak, lnb aralarında yaklaşık kaç cm mesafe olacak gibi. Şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bu çoklu lnb sistemini kuran ve memnun olan varmı
arkadaşlar bu çoklu lnb sistemini kuran ve memnun olan varmı
aşağıdaki linkteki konuları inceleyın.
Only the registered members can see the link
ben inceledim ama gerçeten o uyduları aldıgına inanmak güç astrayı biz 150 lilkle anca aldırıyoruz sirus desen öle o zaman sadece orada alacak uydu bana göre türksat birde hotbırd başka öbürlerinin aldıgına inanmak zor hani astrayı 90lıklada izlersn ama hepsini değil daha hem 60 anten hemde aparatla yokk..çekmiyordur onların hepsi
zekigurbuz
06-01-2009, 23:11
Arkadaşlar bulunduğunuz yer çok önemli.Ben Karabük'den 90 cm ofsayt antenle Sirısü çok rahat alıyorum.Aparat takmak süretiyle thor uydusunuda izleyeceğim.Akdeniz ve doğu-güneydoğuya yaklaştıkça anten çapları artıyor bu konuda bilginiz olsun diye yazıyorum. Aparat sistemiyle anladığım kadarıyla Hortbird ve onun sağına düşen uydular alınabiliyor.
aparat aldım thor tarafına bakan uydum var eutelsat ve hotbird izleyebilirmiyim yoksa illaki hotbirdemi ayarlamam lazım?
aparat aldım thor tarafına bakan uydum var eutelsat ve hotbird izleyebilirmiyim yoksa illaki hotbirdemi ayarlamam lazım?
izlersın thorda kalsın aparatı tak ayarla.
izlersın thorda kalsın aparatı tak ayarla.
ama thor çok hassas ayarda lnb bir sökersem bozulabilir şimdi aldıgım aparatta 4 delik var thor hangi delikte olacak?
ama thor çok hassas ayarda lnb bir sökersem bozulabilir şimdi aldıgım aparatta 4 delik var thor hangi delikte olacak?hocam sen o çanağın kendi lnb sıne dokunmuon o aparatı incele onun tututrma yerı vardır apartın resmını koy oan göre tarif edem.
arkadaşlar konyadan 60 cm lik çanakla hotbird ü alabilirmiyim.yoksa 90 lik canak için antenci.com da aparat var onu mu alsam.astra 28.5 ayarlandıgında türksat+arabsat+hortbird alabilirmiş yani 5 ile 42 derece arası*
letsev26
11-12-2011, 14:25
Kibrista sİrus İÇİn Çanak Çapi nedİr tÜrkİyeden farki varmi acaba
letsev26
11-12-2011, 14:25
Yardim lariniza tŞk
emre1104
11-12-2011, 20:58
SupersatForum - Tekil Mesaj Gösterimi - next7500cıx diseqc sorunu (Only the registered members can see the link) :) aparat lazım
aynen
gungor1976
11-12-2011, 22:16
Kibrista sİrus İÇİn Çanak Çapi nedİr tÜrkİyeden farki varmi acabaArkadaşım 90lık çanakla rahat izlersin.Sirius 4 at 4.8°E - LyngSat Maps (Only the registered members can see the link)
bonderbay
23-12-2011, 21:37
teşekkürler
kamuflajvirusu
18-09-2014, 09:39
Kazakistan almaty sehriden turksati 42 frekansini izliuorum baska hangi uydulari izliyrbilirim?
TEKNİSYEN101
11-02-2016, 17:19
Kibrista sİrus İÇİn Çanak Çapi nedİr tÜrkİyeden farki varmi acaba
Türkiyeden farkı yok, 90 cm çanak veya aparat ile ile yayınları alabilirsiniz.