Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : yönetici arkadaşlardan rica

scob
22-04-2007, 23:49
arkadaşlar:artık birçok arkadaş dijital fotoğraf makinelerine sahip.bu sebeple ben isteyen herkesin kendi çektiği fotoğrafları foruma ekleyebilmesini istiyorum ve bunun içinde bir bölüm açılmasını talep ediyorum.bu bölümünde alt bölümleride olabilir:manzara,makro,şehir,ilginç v.b gibi.

Admin
22-04-2007, 23:51
arkadaşlar:artık birçok arkadaş dijital fotoğraf makinelerine sahip.bu sebeple ben isteyen herkesin kendi çektiği fotoğrafları foruma ekleyebilmesini istiyorum ve bunun içinde bir bölüm açılmasını talep ediyorum.bu bölümünde alt bölümleride olabilir:manzara,makro,şehir,ilginç v.b gibi.

Böyle bir bölüm var zaten Only the registered members can see the link alt bölümler konusunda fikriniz degerlendirelecektir

Ayrıca bu bölümü Only the registered members can see the link nedense hep fotomontaj resimlerle veren arkadaşlar var.Bu bölümün amacı kendi cektiginiz foto lardı aslında ama işi sululuga dökmekte baya ilerleyen bir toplum oldugumuz için bu bölüm o amaçlı kullanılmaya başlandı

ertex74
22-04-2007, 23:55
Böyle bir bölüm var zaten Only the registered members can see the link alt bölümler konusunda fikriniz degerlendirelecektir

serkan fotarafcılık ile bir bölüm açsak iyi olur diyorum üyelerimiz burada fotoraflarını paylaşım yapabilirler bi düşünelim

Admin
22-04-2007, 23:56
serkan fotarafcılık ile bir bölüm açsak iyi olur diyorum üyelerimiz burada fotoraflarını paylaşım yapabilirler bi düşünelim

Zaten var Only the registered members can see the link

ertex74
22-04-2007, 23:56

ilginiz ve öneriniz için teşekür ederim

Admin
22-04-2007, 23:57
Böyle bir bölüm ayrı bir yerde açacaz bakalım arkadaşlar neler olacak

scob
22-04-2007, 23:58
burasının olduğunu görmüştüm ama benim söylemek istediğim:başka yerlerden kopyalanıp yapıştırılan fotoğraflar değil,kendi makinemizle çektiğimiz fotoğrafları eklemekti ve bu tür aktivitelerin olduğu forumlarada üyeyim.benim amacım o olayı burayada taşımaktı.çünkü supersatforum sevdiğim ve zaman geçirmekten hoşlandığım bir forum.belki değişik birşeyler yakalayabiliriz diye düşünmüştüm.takdir sizin önemli değil.teşekkürler.

Admin
22-04-2007, 23:59
burasının olduğunu görmüştüm ama benim söylemek istediğim:başka yerlerden kopyalanıp yapıştırılan fotoğraflar değil,kendi makinemizle çektiğimiz fotoğrafları eklemekti ve bu tür aktivitelerin olduğu forumlarada üyeyim.benim amacım o olayı burayada taşımaktı.çünkü supersatforum sevdiğim ve zaman geçirmekten hoşlandığım bir forum.belki değişik birşeyler yakalayabiliriz diye düşünmüştüm.takdir sizin önemli değil.teşekkürler.

Açılacaktır fikirleriniz için teşekkurler :45: Az sonra

scob
23-04-2007, 00:02
umarım iyi olur.teşekkürler.

Admin
23-04-2007, 00:08
umarım iyi olur.teşekkürler.

AÇILMIŞTIR Only the registered members can see the link resim vermeye düşünceniz için teşekkurler

hallederiz
23-04-2007, 09:11
yeni bölüm hayırlı olsun

anthony99
23-04-2007, 11:17
hayırlı uğurlu olsun.

07SARAY
23-04-2007, 11:29
hayırlı olsun

halil07
23-04-2007, 23:19
hayırlı osun

eraybal
23-04-2007, 23:29
umarım her kes kendı çektiği resimleri ekler.bu şekilde devam ederse gerçekten hoş bir bölüm olur.

TEKNİSYEN101
24-04-2007, 00:50
hayırlı olsun