Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn'den Kamera Kayıt ( Resimli Anlatım )

DEJAVU®42
23-04-2007, 00:27
Only the registered members can see the link image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 987x640.Only the registered members can see the link

* Çektigimiz videoyu save yaptıktan sonra hemen karşımıza Camtasia Studio programının video programı açılıyor.Burada çekmiş oldugumuz videoyu izliyebiliriz.
Bu pencereyi kapattıktan sonra,bundan sonraki videolarımız Windows Media player programı ile açılacaktır. ( bkz. resim 7 )

Only the registered members can see the link image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 995x567.Only the registered members can see the link

* Şimdi istersek çektigimiz görüntünün formatını değiştirebiliriz.Çünkü 20-30 dakikalık bir avi kayıt oldukca yer kaplıyacaktır.
Bunun için yapmamız gereken ise Başlat >>> Tüm programlar >>> Camtasia Studio Tools seçiyoruz açılan pencerede OPEN buttonuna tıklıyoruz ve kayıt ettigimiz videoyu buluyoruz.( bkz. resim 8 )

Only the registered members can see the link image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 852x469.Only the registered members can see the link

* Ardından Convert buttonuna basıyoruz ve açılan resimdeki sıralamayı uyguluyoruz,istediginiz codeci seçin ve ardından 3. buttona basarak bir yer belirliyoruz ( dosyayı nereye kayıt edeyim kısmıdır bu ) yeni bir isim verin veya aynı isim ile save yapın.Ok buttonuna bastıktan sonra işlem tamamlanmaya başlıyacaktır.( bkz. resim9 )
DIKKAT: Convert olarak codec seçenegi XVID MPEG-4 Önerilir, 2GB. lık görüntüyü hiç bozmadan 60MB. a indirir ve kaliteyi asla bozmaz.

Only the registered members can see the link image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 866x508.Only the registered members can see the link

Artık işlemlerimizin hepsi tamam,kendi amator arşivinizi oluştura bilirsiniz.Gerisi size kalıyor,netmeeting chat / paltak chat / yahoo chat / msn chat gibi programlardan tanışma işi yani

Şimdi programı full olarak download adresini veriyorum

Buradan (Only the registered members can see the link)

(ALINTIDIR)

western32483
23-04-2007, 01:38
paylaşımın için teşekkürler

drvet06
23-04-2007, 03:28
Paylaşım için teşekkürler.

Ancak programı kurup çalıştırdım, inndir den olan linktekini kurarken altta verdiğiniz ******i değil, sonrakini kabul etti.

Convert programının linki çalışmıyor. Ben de Camtasia sitesinden sanırım eklenti olarak verdiği çeviriciyi indirdim. Bu sefer gene *** sordu. Ama iki keyide kabul etmedi.

Son olarak programı çalıştıdığımda yine *** soruyor ve verdiğiniz 2 *** ide kabul etmiyor, 30 günlük deneme programında çalışıyor.

Bilgilerinize,

drvet06
23-04-2007, 03:47
Programı kaldırıp tekrar kurdum, ama kurarken kabul ettiği keyi, programı çalıştırırken kabul etmiyor.