Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : d-smart almanın faydaları

rose
25-04-2007, 03:05
ne faydası varki hiç cazip kanalı yok....basitinden 90 cm lik bir türksat uydu sistemi taktır daha iyi ...çünki türksat uydusundaki free kanalları veriyotr 3-5 şifreli yeni kanal almış bu kanallarla yaptırdığı cihazları satıncaya kadar da kanallar alır gerekli kazanç doyumuna ulaşınca kanal alımınıda bitirir kişilerinde bin umutla aldıkları d-smart lı cihazlar freetv sansui gibi ellerinde patlar......aman siz siz olan sakın d-smart yalanına kanmayın ...alın bir türksat uydu sistemi birde ikinci çanak taktırın onuda hotbird e ayarlasınlar mis gibi 1500 kanl izleyin türkiye ve dünyadan(tabi bu arada cihazınız next 9000 ultra olsun ve kart paylaşımınada üye olun 25 milyon birsey aylığı dijitürkten bile ucuz ) tüm kanalları ömür boyu izleyin... ben böyle bir sistem yaptım maliyeti şu oldu: 2 adet 90 lık offset çanak 30 dolar , 15 metre kablo 15 milyon,2 li switch 13 dolar next 9000 ultra cihaz 375 milyon ,kurulum ayar servise ücret almıyorlar 1 ayda kart paylaşımı hediye ediyorlar tüm bu sistemi 12 ay taksitle ödüyorsunuz...bonus karta 18 ay worldcard a 12 ay akses karta 24 ay taksit yapıyorlar vade farksız....slmlar...

06MasteR
25-04-2007, 03:13
bana sen esnafmışsın gibi geldi çünkü öyle bi anlatıyosunki d-smartı karalıyosun kendi sattıgın cıhazı övüyosun
1 kulandıgın cıhaz triple dragon aldıgın cihaza uymuyor
2 cıhazını övüyorsun karalama yapıyorsun
3 ha bende d-smart alma taraftarı degilim sistem yanlış cihazlarında sorun var
200 kanalı geçmiyormuş hotbırd ekleyemiyormuşun falan filan

rose
25-04-2007, 03:43
ben esnaf değilim...önce dijitürkü sonra d-smartı en sonrada uyduculara gittim ve hem türk hemde dünyayı en hesaplı ve ucuza ömürboyu kurulum ücreti aylık izleme ücreti ödemeden nasıl izlerim diye araştırdım ve bana bu sistem ucuz ve hesaplı geldi ve yaptırdım 12 ay taksitle 12 ay sonra tamamen benim beşpara ödemeden bu kanalları izliyor olacağım...benimkisi bu tür arayış içinde olan arkadaşlara bir ışık tutsun diye yaptığım bir öneri ...herkes bütçesine göre nasıl istersew onu yaptırır...slmlar...(bu arada şunu belirteyim triple dragonumu kardeşime verdim onun kredi kartı yok dolayısıyla taksitle alma imkanıda yok ve uydu cihazının toplu parasınıda ödeyemez diye uydu cihazın benden olsun nasıl olsa ben kart paylaşımına girmeyi düşündüğümde next alacağım dedim ona ....uydu cihazı sorunu kafanı karıştırmasın arkadaşım...)

louis
25-04-2007, 09:48
cihazı olan biri için D-Smartı tavsiye etmem. cihazı olmayan yeni alacak kişilere öneririm, Sunny modeli güzel. avantajı ne derseniz, extra 6-7 kanalı biliyosunuz, birde hotbird tps ler ve ab sat açılıyo, açılmasada update yapan yazılımlı geliyo. ayrıca ethernet girişi var ilerde sharing yazılımı çıkartırlar.yeni cihaz alıcaklar bişi kaybetmicektir. cihazı olupta cihaz alacaklar dreambox alsın derim.

ExCaLiBuR
25-04-2007, 10:30
birde hotbird tps ler ve ab sat açılıyo, açılmasada update yapan yazılımlı geliyo. ayrıca ethernet girişi var ilerde sharing yazılımı çıkartırlar.yeni cihaz alıcaklar bişi kaybetmicektir. cihazı olupta cihaz alacaklar dreambox alsın derim.
Bilip bilmeden sallamayıpta yanlış bilgi vermeyin.İllegala karşıyız diyen Doğan hazretleri TPS verecek, Share verecek.Güldürmeyin insanı.Söylediklerinizde tutarlılık olsun.

yeni cihaz alıcaklar bişi kaybetmicektir.

Cihaz alacaklar çok şey kaybedecekcek.
Disco kazanacak,
kayıp: D+,Cabo,Tps,Zevkine göre kanal taşıma,200 kanal sırırı olmama,özgürce kanlları ile oynamayı,Premiereyi,Hustler TV'yi,Max Tv'yi,Çoklu anten bağlamayı,bedava denilipte aslında bedava olmadığının anlaşılmasını vb. çoook şey kaybedecekler
Kısacası cihaz bu haliyle 5 para etmez.100 YTL'lik Yumatu dahi daha iyi durumda şuan.

caner1960
25-04-2007, 11:49
D smart koca bir BALON

rose
27-04-2007, 02:48
d*smart ı olan arkadaşların hiçbiri aldıklarına memnundeğiller 6 arkadaşımdan 5 i 2 aydır kullanıyor fakat memnun değiliz keşke dijitürk alsaydık senin gibi diye dert yandılar...şimdi dijitürke üye olacaklarmış...bende hadi hayırlısı dedim...ben 2000 den beri kullanıyorum çooooook memnunum ...hey yaşa ve zevke göre kanallar başka nerde bulurum...slmlar..

zafer murat
27-04-2007, 09:05
. ayrıca ethernet girişi var ilerde sharing yazılımı çıkartırlar

D-smart cihazlarında ethernet girişi yok.Sadece telefon hattı girişi var,cihazlarda bu tip cihazlara share desteği beklemeyin

baygin
27-04-2007, 09:18
daha açıkça söylüyelim aydın doğanın sansuiden sonra ikinci kazığı alanlara hayırlı olsun..........................

zafer murat
27-04-2007, 12:43
daha açıkça söylüyelim aydın doğanın sansuiden sonra ikinci kazığı alanlara hayırlı olsun..........................

sana katılıyorum :D:D:D

cinbo
27-04-2007, 21:28
arkadaşlar bekleyip göreceğizde lan eternet var 8 mb flaş var uydudan destek var yani var oğlu varda destek olacakmı o malum beklemek istemeyen DREAMBOX alırlarsa memnun olurlar

cosby
29-04-2007, 00:39
ben size kısaca faydalarını söyleyeyim:
1 - saçmasapan bir sürü kanalla uğraşmayacaksın
2 - emu derdiyle uğraşmayacaksın (eğer amacı sadece ***** izlemek değilse)
3 - normaldir herkes biraz cinselliği sever güzel ****** kanal var.iğrenç *****ları izleyip psikolojin bozulmayacak.
4 - bu kadar yeni bir sisteme bu kadar yeni bir sistemin mutlaka eksikliği olacaktır.cihazın gücünü öğrenmeden bedava yorum yapılıyor.yazılım konusu ilerde mutlaka daha kullanışlı olacaktır.
5 - bir de belgesel kanallarının tamamen türkçe olacağını unutmayın.

kimse de beni satıcı d smartçı falan zannetmesin 20 günlük bir d smart kullanıcısıyım.aşağı yukarı 8 senedir uydu ile televizyon izleyen bir ev kullanıcısıyım.izlemediğim uyduda kalmadı şöyle geriye dönüp bakınca pişman olmuyorum desem yalan olur.sitelerden takip ediyorum insanlar çırpınıyor şunun yazılımı çıktımı bunun yazılımı çıktımı diye.5 dakika sakin kafayla düşünün ne kadar boş şeylerle uğraştığınızı göreceksiniz.

scob
29-04-2007, 00:54
iyi söylüyorsun hoş söylüyorsunda seyrettiğin şifreli kanalların garantisi yokki.bir süre sonra onlardanda para istenecekmiş.

ysagdic
29-04-2007, 00:55
faydası kendilerine kalsın kazık yemege niyetim yok

cosby
29-04-2007, 00:58
hocam mış la miş le uğraşmaya gerek yok.elbette güzel olan her şeyin bir bedeli olacaktır.önemli olan memlekette birden fazla dijital platformun olmasıdır.bundan netice de bizler kazançlı çıkarız.

scob
29-04-2007, 01:06
sende şunu unutma arkadaşım:türkiyede kocamanlar varken sen ben kazançlı çıkmayız.sadece kazançlı çıktığımızı zannederiz.:nono:: her zaman tezgahın arka tarafındaki kazanır.bu böyle biline.

wetin
29-04-2007, 02:42
aydın doğanın sansuiden sonra ikinci kazığını yemicekler

ronin0101
29-04-2007, 16:54
arkadaslar biraz bekleyelim zaten super lig yayını yapamadıgı surece pek yaygınlasabilecegini sanmıyorum.

pencere77
29-04-2007, 17:11
biraz daha bekleyelim

cetindeniz
30-04-2007, 01:50
alanlara yazık derim

rose
30-04-2007, 03:51
ne desek boş bırakın alsınlar 1 seneye kadar sansui gibi kokusu çıkar....en iyisi herkes bildiği gibi yapsın...herkoyun kendi bacağından asılır demişler....şu sıralarda en sağlamı bence dijitürk 2010 a kadarda lig tv elinde...lig tv elinde olduğu sürece sağlam olmaya devam edecektir buna mecbur....alın bir dijitürk zararın neresinden dönülsw kardır...2010 a kadar gönül rahatlığıyla izleyin...dt bence kolaykolay lig tv yi kşmseye kaptırmaz çünki tüm kanallarına köklü büyük yatırımlar yapmış...hazirana kadar 10 yenikanal daha geliyormuş ...disney+1 , playhouse ,paramont comedy , tnt, cinemax,discovery travel,sci-fi,axn .......slmlar...

duke75
30-04-2007, 10:19
D-smart cihazlarında ethernet girişi yok.Sadece telefon hattı girişi var,cihazlarda bu tip cihazlara share desteği beklemeyin
cihazda eternet girişi var cihaza bakmadana kullanmadan denemeden nasılda ön yargılı yazıyorsunuz pes

duke75
30-04-2007, 10:20
ne desek boş bırakın alsınlar 1 seneye kadar sansui gibi kokusu çıkar....en iyisi herkes bildiği gibi yapsın...herkoyun kendi bacağından asılır demişler....şu sıralarda en sağlamı bence dijitürk 2010 a kadarda lig tv elinde...lig tv elinde olduğu sürece sağlam olmaya devam edecektir buna mecbur....alın bir dijitürk zararın neresinden dönülsw kardır...2010 a kadar gönül rahatlığıyla izleyin...dt bence kolaykolay lig tv yi kşmseye kaptırmaz çünki tüm kanallarına köklü büyük yatırımlar yapmış...hazirana kadar 10 yenikanal daha geliyormuş ...disney+1 , playhouse ,paramont comedy , tnt, cinemax,discovery travel,sci-fi,axn .......slmlar...
reklamı bırakalım arkadaş belliki sende bi d-smart anti patisi var ama bırak herkes kararını verecek nitelikte burdaki insanlar

Doktorkadir
30-04-2007, 14:38
bana sen esnafmışsın gibi geldi çünkü öyle bi anlatıyosunki d-smartı karalıyosun kendi sattıgın cıhazı övüyosun
1 kulandıgın cıhaz triple dragon aldıgın cihaza uymuyor
2 cıhazını övüyorsun karalama yapıyorsun
3 ha bende d-smart alma taraftarı degilim sistem yanlış cihazlarında sorun var
200 kanalı geçmiyormuş hotbırd ekleyemiyormuşun falan filan

yenı yazılımla hordbırdtekı sorun gıderıldı

pencere77
30-04-2007, 14:54
d smart iyi midir?

SalemCounter
04-05-2007, 10:15
arkadaşlar herkez bir sürü yorum yapmış ama şimdi bunları iyi okuyun

DT diyorsunuz lig tv diyorsunuz kime ne faydası war adamlar topunu oynuyor
gündüz sahalarda gece evde golünü atıyor bunlar yetmezmiş gibi gece kuluplerinden çıkmıyorlar

peki benim güzel yurdumun insanı ne yapıyor maç için arkadaşıyla arasını açıyor
boş yere boğazını patlatıyor ve dahası kendi cebinden çıkan paranın bir hiç uğruna gittiğinden haberi yok

şimdi diyeceksiniz ki bu bir zevk futbol izlenir hayır arkadaşım bence kendin oynamadıktan sonra hiç bir anlamı yok çünkü geriye baktığınızda koskoca bir hiç görebilirsiniz

şimdi belki şunu düşüneceksiniz futbola düşman birisi (!!!)
hayır ilgisi yok sadece ülkemizdeki genç beyinleri her defasında bir olay bulup meşgul etmeyi başarmalarını kaldıramıyorum ülke sorunlarını kimse görmezden geliyor.

şu anda D Smart diye bir karın ağrısı çıktı ortaya adamlar yarın öbürgün basar parayı alır süper lig maçlarının yayın hakkını millet bu defa bu yöne doğru gitmeye başlar ama bilmez ki piyasada dönen üçkağıtın kazığın ne derece büyük olduğunu?

şimdi burada bunları neden mi yazıyorum? çünkü bizim çok zeki insanlara ihtiyacımız var genç beyinlerin yıpranması böyle boş uğraşlarla kaybolup gitmesi hiç hoşuma gitmiyor

lütfen bu adamların tuzağını düşmeyin alın evinize uygun fiyata bir uydu receiver bakın bir kaç filme biraz müzik dinleyin ailenizle hoş vakit geçirin ve lütfen paranızın kıymetini bilin çünkü ileriki seneler içinde çok ihtiyacımız olacak
(biraz gözümüzü açalım artık!!!)

saygılar sunarım iyi seyirler dilerim

yakupserdar
04-05-2007, 10:35
Salem Counter yazınızı okudum
teşekkür ederim çok beğendim
bende çevremi bunları anlatmaya çalışıyorum
çoğu zaman aldığım cevap ''haklısın ,ama bizim de bu zevkimiz var ,onuda kısıtlarsak ne kalacak ''gibi laflar oluyor

serkanaydin83
06-05-2007, 01:02
zaten 2010 kadar lig tv dıgıturkte kalmaya devam edecek yazılı açıklama bu d smart ta maçları almadan ilgi uyandırmaz bence düsünsenize maçları alınca kanalın ismini ne koyacak smart maç + maçlar türsat üzerinden verilirse serveri yabancı olan forumlar *** ve yazılımları vermeye kalkar bence mantık yok yani 2010 akdar baya uğraşacaklar kolay gele

Admin
06-05-2007, 01:18
zaten 2010 kadar lig tv dıgıturkte kalmaya devam edecek yazılı açıklama bu d smart ta maçları almadan ilgi uyandırmaz bence düsünsenize maçları alınca kanalın ismini ne koyacak smart maç + maçlar türsat üzerinden verilirse serveri yabancı olan forumlar *** ve yazılımları vermeye kalkar bence mantık yok yani 2010 akdar baya uğraşacaklar kolay gele

DSMART Paketinin hiç bir artısı yok bence boşa emek veriyorlar belli birsüre sonra nereye kadar bedava izletecekler kanalları digiturk oturmuş bir platform.Dsmart diyorki inter aktif kanal olacak iyide bu nasıl olacak telefonun baglanması gerekmiyormu bunun için anlamıyorum eve fatura gelmeyecek diyor özelliklere bakılınca bana göre gelir

mehmet13
06-05-2007, 12:51
DSMART Paketinin hiç bir artısı yok bence boşa emek veriyorlar belli birsüre sonra nereye kadar bedava izletecekler kanalları digiturk oturmuş bir platform.Dsmart diyorki inter aktif kanal olacak iyide bu nasıl olacak telefonun baglanması gerekmiyormu bunun için anlamıyorum eve fatura gelmeyecek diyor özelliklere bakılınca bana göre gelir

bencede gelecek cihazın arkasında tlf girişi ve enternet girişi var ben aldım satmak için çok kolay kurulu dyorlar neresi kolay ben 3 saat ugraştım zor çözdüm hele hele bi müşteriye satarsak o müşi her gün gelir ayar yapmaya ugraşmaya deymez almaya hiç hiç deymez benim kanaatım 5 uruş bile etmez bence elimizdeki cihazların kıymetini bilelim saygılar

ercan111
09-05-2007, 11:47
arkadaşlar bu d-smart cihazı hepinizin bildiği gibi kalite bir cihaz sadece yazılım sorunları var..onların hepsini bizim vereceğimiz tavsiyeler üzerinde düzeltmeye çalışıyorlar...şimdiye kadar 6 adet yeni yazılım yaptılar...merak etmeyin çalışıyorlar...istediğimiz düzeye gelecek..arkadaki ethernet girişi...iddia ve at yarışlarını kumandadan oynamak için...yani fatura gelmeyecek...d-smart kartına kontor yüklemeyle bu işler gerçekleşecek...vizyon filmleri+****** kanallar+iddia+at yarışı kontur ile olacak yani paralı...konturler servislerden veya cep telefonlarından alınacak...bende bir servisim d-smart ve normal uydu receiverları ilgili..kanallarına gelince.şu anda açık yayınlannan kanallar yakında kapanacak sadece d-smart cihazlarında izlenecek...yaklaşık 40 a yakın kanalı var ...digiturkle sakın kıyaslamayın...bu farklı ve daha avantajlı bu olmasa digiturk turk halkını daha da sömürecekti unutmayın...tekel iyi bir şey değil rekabet halkın yararınadır...digiturk te kampanyalar bitmeyecek ve daha da yeni arayışlara gidecekler..tabi ki d-smart ta...bunlar kötü bir şey değil..siz sadece bekleyin görün.....discovery leri d-smart satın aldı 3 tane var animal planette öyle..şimdi travel gelecek..NICKELEDEON u da aldılar...d çocuk kanalı da baby tv ile ortak yanına da katılacak..yanii anlatmak istediğim iyi olacak...turksat güzelleşecek..sizde d smartın nasıl olması gerektiğini istiyorsanız onlara mail atabilirsiniz....merak etmeyin ilgileniyorlar...bence cihazın tek kusuru emu olmayacak...ama modüllerle halledebilirsiniz....

DEJAVU®42
09-05-2007, 12:28
arkadaşlar bu d-smart cihazı hepinizin bildiği gibi kalite bir cihaz sadece yazılım sorunları var..onların hepsini bizim vereceğimiz tavsiyeler üzerinde düzeltmeye çalışıyorlar...şimdiye kadar 6 adet yeni yazılım yaptılar...merak etmeyin çalışıyorlar...istediğimiz düzeye gelecek..arkadaki ethernet girişi...iddia ve at yarışlarını kumandadan oynamak için...yani fatura gelmeyecek...d-smart kartına kontor yüklemeyle bu işler gerçekleşecek...vizyon filmleri+****** kanallar+iddia+at yarışı kontur ile olacak yani paralı...konturler servislerden veya cep telefonlarından alınacak...bende bir servisim d-smart ve normal uydu receiverları ilgili..kanallarına gelince.şu anda açık yayınlannan kanallar yakında kapanacak sadece d-smart cihazlarında izlenecek...yaklaşık 40 a yakın kanalı var ...digiturkle sakın kıyaslamayın...bu farklı ve daha avantajlı bu olmasa digiturk turk halkını daha da sömürecekti unutmayın...tekel iyi bir şey değil rekabet halkın yararınadır...digiturk te kampanyalar bitmeyecek ve daha da yeni arayışlara gidecekler..tabi ki d-smart ta...bunlar kötü bir şey değil..siz sadece bekleyin görün.....discovery leri d-smart satın aldı 3 tane var animal planette öyle..şimdi travel gelecek..NICKELEDEON u da aldılar...d çocuk kanalı da baby tv ile ortak yanına da katılacak..yanii anlatmak istediğim iyi olacak...turksat güzelleşecek..sizde d smartın nasıl olması gerektiğini istiyorsanız onlara mail atabilirsiniz....merak etmeyin ilgileniyorlar...bence cihazın tek kusuru emu olmayacak...ama modüllerle halledebilirsiniz....

Arkadaşım reklamlarında bir kere ödeyin bir daha ücret yok diyorlar her ay fatura gelmeyecek diyorlar peki bu izledigin kadar ode nasıl oluyor muhtemelen izlenen kanalların hepisi izledigin kadar ode kapsamında olacak ve benim gibi vaktinin cogunu tv başında geciren birisine bence avantajı yok kontr alır gibi izleyecegimiz kanallara ücret ödeyecegiz aylık gelmeyecekte günlük peki 10 kanal izleyecem mantık olarak 10 kanalın hepisine ayrı ayrımı ücret ödeyecegiz hani şayet öyle ise hani nerde avantaj bu haliyle aylık ödemeden daha fazla ücret odemiş olacagız bence beklemek lazım d smart biraz daha yerleşmeli ne yapacaklarını göremeden avantaj yada dezavantaj dan bahsetmemekdogru olmaz beklemek ve göremek sonra bunları konusmak lazım en önemlisi emu yok cihazlarda modul iş yapmaz bence saygılarımla

rose
10-05-2007, 03:18
en iyisi dijitürk d smartta birçok konu belirsiz durumda durum böyle olunce bintürli olumlu ve olumsuz fikir önre sürülüyor ben bile olumsuz düşünüyorum...herşeyin açık olduğu oturmuş kanalların var olduğu ligtv gibi herkesin sevgilisi kanal başta olmak üzere her yaşa ve her düşünce
ye hitap eden üye olmakla akıllılık ettim diye bileceğin dijital düzenek dijitürk bence...ben 7 yıldır üyeyim memnunum bir kaç aylığına deneyim diye üye oldum birdaha bırakamadım....slmlar..

ExCaLiBuR
10-05-2007, 09:12
stediğimiz düzeye gelecek..d-smart kartına kontor yüklemeyle bu işler gerçekleşecek...vizyon filmleri+****** kanallar+iddia+at yarışı kontur ile olacak ..konturler servislerden veya cep telefonlarından alınacak...yakında kapanacak sadece d-smart cihazlarında izlenecek...şimdi travel gelecek..d çocuk kanalı da baby tv ile ortak yanına da katılacak..yanii anlatmak istediğim iyi olacak...turksat güzelleşecek..
İyide farkettinizmi ne kadar cek,cak kullanmışsınız.Yani biz burda tekrar dilbilgisi öğrenmiyoruz.Gelecek zaman fillileri değil dersimiz,Şimdiki zaman,geldi,verildi,çıktı.

Bu platform kurulduğundan beri öğrendiğim:

Belirsiz (-miş'li) Geçmiş Zaman Kipi
Eylemlerin sözden önce yapıldığını bildirir ancak, kesinlik olmayabilir. Söyleyen kendisi tanık olmamış, başkasından işitmiştir. Bu kip masallara yakışır.
Fiillerde bulunan "-muş, -mış, -miş, -müş, ekleri -miş'li geçmiş zamanı belirtirler.→ Smart Paketine HBO Geliyormuş.

Gelecek Zaman Kipi
Eylem ile anlatımdan sonra yapılacağını bildiren zamandır
Örn:Disco Civil. TR olacak.
Gelecek zaman kipinin ses uyumuna göre "-acak, -ecek" tır

Bknz:Vikipedia

SatelliteHero
11-05-2007, 12:20
mavi renk içinde yer alan bilgileri d-smart müşteri hizmetlerinden mi aldınız? yoksa kendi tahminleriniz mi?

ercan111
17-05-2007, 17:23
anlaşıldıı muhalefet de iyisiniz..anlamadığınız şeyler var ama yakında anlayacaksınız...ama şimdiden negatif yaklaşmayın....parasız discovery i nerde seyrediyorsunuz ?..bende öğreneyimde...animal planet şifresiz hangi uyduda?..bunları bedava seyrediyorsunuz daha ne istiyorsunuz..unutmayın düne kadar bunları çözmek için az uğraşmadık...bilmeden yorum yapmayın..paralı olanlar sadece d.g deki gibi sinema salonları...birde ******ler....şu anda ******lerde bedava..

ExCaLiBuR
17-05-2007, 17:48
anlaşıldıı muhalefet de iyisiniz..anlamadığınız şeyler var ama yakında anlayacaksınız...ama şimdiden negatif yaklaşmayın....parasız discovery i nerde seyrediyorsunuz ?..bende öğreneyimde...animal planet şifresiz hangi uyduda?..bunları bedava seyrediyorsunuz daha ne istiyorsunuz..unutmayın düne kadar bunları çözmek için az uğraşmadık...bilmeden yorum yapmayın..paralı olanlar sadece d.g deki gibi sinema salonları...birde ******ler....şu anda ******lerde bedava..
D+ paketinde hem astrada hemde Hispasatta disco,NG,Animal Planet vb seyrediyorum hemde 300 YTL vermeden sadece Manü 9713 *** düzenleme Nagra 116.sıraya güncel keyi girerek.Sen Multi nasıl seyrediyorsun,Premiere nasıl seyrediyorsun,Cabo,absat,Srg,PG,PB(Hustler) nasıl seyrediyorsun.******??? yahu bende 10 ***** 4 ****** bir okadarda ara beni boya beni kanalı mevcut.Hemde saat 00:00 beklemeden canımın istediği anda hemde full ******teki gibi arkadan çekimlerle oynayan heriflerin kıllı kı... değil,full.
Bana discoyu kimse anlatmasın disco eski disko değil sanayi sitesi sanki.Araba,motorsiklet tamiri başka ne var?National seyredinde belgesel ne imiş görün.

kucer06
17-05-2007, 19:36
D+ paketinde hem astrada hemde Hispasatta disco,NG,Animal Planet vb seyrediyorum hemde 300 YTL vermeden sadece Manü 9713 *** düzenleme Nagra 116.sıraya güncel keyi girerek.Sen Multi nasıl seyrediyorsun,Premiere nasıl seyrediyorsun,Cabo,absat,Srg,PG,PB(Hustler) nasıl seyrediyorsun.******??? yahu bende 10 ***** 4 ****** bir okadarda ara beni boya beni kanalı mevcut.Hemde saat 00:00 beklemeden canımın istediği anda hemde full ******teki gibi arkadan çekimlerle oynayan heriflerin kıllı kı... değil,full.
Bana discoyu kimse anlatmasın disco eski disko değil sanayi sitesi sanki.Araba,motorsiklet tamiri başka ne var?National seyredinde belgesel ne imiş görün.

Tamamen sana katılıyorum kardeşim.Bende üç çanak var.Türksat,Hotbird ve sirus (aynı çanakta) ve Hispasat Dört tane uydu seyrediyorum, cihazım Kaon (12 01 A5 ve 16 00 A1) seyredemediğim hiç bir şey yok.Aslı Humax olan cihazla uyduruk bir kaç kanala 330 ytl vererek üstelik sonunun ne olduğu belli olmıyacak bir sisteme giremem.Hiç kimse kusura bakmasın At'tan inip eşşek'e binemem.

ercan111
22-05-2007, 16:26

1 değil 3 discovery var...animal planette tabiki...295 ytl cihazın fiyatı kanalların değil :).sanki sizler kaça aldınız cihazlarınızı ..hayır turksatta belgesel olması kötüyse size hak verecem...şampiyonlar ligi şifrelenince görücem sizleri..tüm dünyada şifreli bizde açık tı ..ama şifrelenecek..avrupa kupa maçları da öyle ....bu cihaz elinizdeki cihazlardan daha kaliteli olduğunu biliyorsunuz değilmi?...neysee..yazdıklarımı önümüzdeki günlerde bir daha okuyun..değerlendirin...saygılar...

kucer06
22-05-2007, 17:34
1 değil 3 discovery var...animal planette tabiki...295 ytl cihazın fiyatı kanalların değil :).sanki sizler kaça aldınız cihazlarınızı ..hayır turksatta belgesel olması kötüyse size hak verecem...şampiyonlar ligi şifrelenince görücem sizleri..tüm dünyada şifreli bizde açık tı ..ama şifrelenecek..avrupa kupa maçları da öyle ....bu cihaz elinizdeki cihazlardan daha kaliteli olduğunu biliyorsunuz değilmi?...neysee..yazdıklarımı önümüzdeki günlerde bir daha okuyun..değerlendirin...saygılar...

Bu kadar savunduğuna göre mutlaka sana göre geçerli bir nedeni vardır. Ama bana göre bu olayın hiç bir çekici yönü yok.O cihazın kaliteli olduğunu söylemekle aslında başka hiç bir cihaz görmediğini bilmediğini itiraf ediyorsun ona gelene kadar ne cihazlar var bir araştır istersen öyle konuş.Burada sana cihaz adı vermiyecem ama böyle söylemekle çok komik oluyorsun.İleriki günlerde Diğital Necati'yi göreceğiz kimleri ağlatacak veya bağırtacak.Ama bakıyorum forumda bazıları şimdiden Diğital Necati olmuş bile.

ExCaLiBuR
23-05-2007, 10:05
Yahu istediğiniz özelliğini tartışırım aynı fiyatta olan digital cihazlarla.Türksatta bekgesel olmasına,platform kurulmasına karşı olduğumuz yok.Bizim karşı olduğumuz zaten var olanları bize kakalamasına,yalan yanlış,yanıltıcı reklamlarla göz boyamasına,2.sansui vakası olmasına karşıyız.

.sanki sizler kaça aldınız cihazlarınızı ..

150 ytl ye aldım ve 5 uydu 2200 kanal seyredebiliyorum.Siz kaç kanal izleyebiliyorsunuz?
Kanal listesini kendime göre dizebiliyorum.Siz nasıl kanal listesi yaptınız?
Siz kıytırık bir passion için gece 12 yi bekliyorsunuz.Ben ise sizin cihazın yarı fiyatına olan bir cihazla 10-12 ******,***** izliyorum 24 saat.
Ben jetix,baby tv Türkçe izleyebiliyorum siz sadece D çocuk.
Belgesel olayına gelince National Wild,NG,Disco,Animal,Chasse,Terranova,travel izleyebiliyorum.
Ben scart ayarlarını kendi TV'me göre yapabiliyorum.Siz?
Kanal değiştirme süresi 1 sn civarında.Sizi cihazda bu süre ne kadar?
8 favori listesi ile istediğim favorile oluşturuyorum.Sizde 15 kanal.

şampiyonlar ligi şifrelenince görücem sizleri
Siz kandırmaca reklamlara inanıyorsunuz.Biz inanmıyoruz.Şampiyonlar ligi şifrelenemez.Ancak ön eleme maçları şifrelenir.
Kurulumu basitmiş.Biraz at gözlükleri ile değilde daha geniç açıdan bakın gezin platformları inceleyin satıcı-montajcıların 2 satte ayar yapadıklarını.Bende montajcıyım ama normal cihaz ile 1 çanak kanal listesini müşterinin isteğine göre dizmek dahil 45 dkyı geçmiyor.
Haaa siz platform platform dolaşmayın buyrun ben size kanıtlarımı sunayım kötülüğü hakkında sizde iyiliği hakkında kanıt sunun(bulabilirseniz)

Sanırım bu kadar kanıt yeter, yetmez ise daha da derlerim
Only the registered members can see the link

ExCaLiBuR
23-05-2007, 10:25
Bkaliteli olduğunu söylemekle aslında başka hiç bir cihaz görmediğini bilmediğini itiraf ediyorsun
Bence de.Aynı fiyata satılan inpax,Atlanta500,next yada biraz daha fazla fiyatlı dreambox500 görmemiş sanırsam.dsmart çok gelişmiş!! Dreambox500 ve muadilleri eski teknolojili ya bu yüzden normal uydu alıcısı değil canım!! yahu uydu alıcısı dediğin ileri teknoloji olacak sen uğraşmayacaksın kanallarınıda onlar dizecek,ne izleyeceğine onlar karar verecek,fazla kanal izlemek zararlı diyecek sana bukadar kanal yeter diyecek.Ne yapacaksın aynı paraya Linuxlu cihaz alıpta share yapmayı,kanalları dizmeyi,gerçi biraz daha zorlasalar ütüde yapacakmışya,bu kezde ütü satıcıları isyan edecek diye yapmamışlar.
Bırakın yahu kendinizi,müşterinizi kandırmayı bu hali ile o cihaz o paraya alınmazzzz.

tike®
23-05-2007, 10:33
Sevgili ExCaLiBuR d-smart için bu kadar yazı yazıp resim koyup harcadığın emeğe yazık yaw:) ne kadar kötü br sistem olduğu daha iyi açıklanamazdı herhalde:) eline sağlık

Bu kadar açıklamadan sonra alıpta pişman olan dert yanmaz sanırım kolay gelsin

tike®
23-05-2007, 10:41
Bence de.Aynı fiyata satılan inpax,Atlanta500,next yada biraz daha fazla fiyatlı dreambox500 görmemiş sanırsam.dsmart çok gelişmiş!! Dreambox500 ve muadilleri eski teknolojili ya bu yüzden normal uydu alıcısı değil canım!! yahu uydu alıcısı dediğin ileri teknoloji olacak sen uğraşmayacaksın kanallarınıda onlar dizecek,ne izleyeceğine onlar karar verecek,fazla kanal izlemek zararlı diyecek sana bukadar kanal yeter diyecek.Ne yapacaksın aynı paraya Linuxlu cihaz alıpta share yapmayı,kanalları dizmeyi,gerçi biraz daha zorlasalar ütüde yapacakmışya,bu kezde ütü satıcıları isyan edecek diye yapmamışlar.
Bırakın yahu kendinizi,müşterinizi kandırmayı bu hali ile o cihaz o paraya alınmazzzz.
Şuan ki favorim Atlanta FUN BOX :)

ExCaLiBuR
23-05-2007, 10:42
Sevgili ExCaLiBuR d-smart için bu kadar yazı yazıp resim koyup harcadığın emeğe yazık yaw:) ne kadar kötü br sistem olduğu daha iyi açıklanamazdı herhalde:) eline sağlık

Bu kadar açıklamadan sonra alıpta pişman olan dert yanmaz sanırım kolay gelsinTeşekkürler.Amaç ta zaten aldıktan sonra ağlamak yada "Para vermiş malımdır,apırsamda yiyecem,köpürsem de yiyeceğim" demek yerine almadan önce ne alacağının bilgisi olması.

ExCaLiBuR
23-05-2007, 10:44
Şuan ki favorim Atlanta FUN BOX :)
Şevket Çoruh:
-Pahalıdır o
Gaipteki ses:
-Yok canım!! Normal bir uydu cihazı ne kadarsa bu da okadar....mı :wave:

mehmet13
23-05-2007, 11:18

antenini hispisata çevir beleş neleri seyrediyorsun görürsün flim kanalımı 5 adet belgeselmi xxx vs futbolmu ispanya ligleri hemen hemen hepsi ******mi macaramı eylencemi ne ararsan mevcut hemde beleş daha ne olsun buyur seyret iyi seyirler saygılar

caner1960
23-05-2007, 13:24
Ne kadar çok Diğital Necati varmış :puah: :puah: :8[1]: :8[1]:

ExCaLiBuR
23-05-2007, 17:27
Yahu dsmartı öven arkadaşlar halen ne diye diretiyorsunuz anlamıyorum:Dsmartın en üst yöneticeli dahi profesyonel olmadığını,uyduculara hitap etmediğini söylüyor

ufuk
23-05-2007, 18:58
en iyisi uydu yayını

senoglu
24-05-2007, 00:50
ewet bir sürü sorunu var 1 kanal farklı diye d smart mı alalım ne yazılım var nenede menüsü beş para etmez onu alıcama 80-100 ytl verip de fta cihaz alırım daha iyi

ercan111
09-06-2007, 10:01
İyide farkettinizmi ne kadar cek,cak kullanmışsınız.Yani biz burda tekrar dilbilgisi öğrenmiyoruz.Gelecek zaman fillileri değil dersimiz,Şimdiki zaman,geldi,verildi,çıktı.

Bu platform kurulduğundan beri öğrendiğim:

Belirsiz (-miş'li) Geçmiş Zaman Kipi
Eylemlerin sözden önce yapıldığını bildirir ancak, kesinlik olmayabilir. Söyleyen kendisi tanık olmamış, başkasından işitmiştir. Bu kip masallara yakışır.
Fiillerde bulunan "-muş, -mış, -miş, -müş, ekleri -miş'li geçmiş zamanı belirtirler.→ Smart Paketine HBO Geliyormuş.

Gelecek Zaman Kipi
Eylem ile anlatımdan sonra yapılacağını bildiren zamandır
Örn:Disco Civil. TR olacak.
Gelecek zaman kipinin ses uyumuna göre "-acak, -ecek" tır

Bknz:Vikipedia

şimdi gördünmü cek leri cak-larıı...farkımız bu işte...ben ileriyi görüyürum sen ayağının ucunu göremiyorsun...sadece muhalefet...dediklerim gerçekmiymiş..öğrenmek istiyorsan dinleyecen..ya da araştıracan......şimdide cen li can lı konuştum bulursun bir şeyler artık :)

ercan111
09-06-2007, 10:08
arkadaşlar d-smart hakkında hakaretlerde bulunan bir site için yasal işlemler başlatılmış...türkiyede rekabet olsun....halkın yararınadır...iyi olması için elimizden geleni yapmamız lazım ...belki inanmıyorsunuz ama bu d-smart bizim önerilerimizi gerçekten dinliyorlar..tüm istediklerimiz oldu şu anda..çizgi film kanalınıda istemiştik o da geldi..hotbird yazılımı istediğimiz gibi oldu..aslında sadece turksat için hazırlanmıştı bu platform...bu önerileri digiturke sunsaydınız kaile alırmıydı ?...almadı zaten.....yakında alır ama eminim....:)

ercan111
09-06-2007, 10:19
antenini hispisata çevir beleş neleri seyrediyorsun görürsün flim kanalımı 5 adet belgeselmi xxx vs futbolmu ispanya ligleri hemen hemen hepsi ******mi macaramı eylencemi ne ararsan mevcut hemde beleş daha ne olsun buyur seyret iyi seyirler saygılar

:)))..arkadaşım zaten bizler ayarlıyoruz sizlerin çanaklarını..nerde ne var bilmiyormuyuz:)..biz tv 1000 i çözerken..:( bunu eskiler bilir..)..bazı insanlarımız inanmıyordu....şahsi yorum yaparken birbirimizi tanıyalım lütfen :).:45:

kucer06
09-06-2007, 10:49
arkadaşlar d-smart hakkında hakaretlerde bulunan bir site için yasal işlemler başlatılmış...türkiyede rekabet olsun....halkın yararınadır...iyi olması için elimizden geleni yapmamız lazım ...belki inanmıyorsunuz ama bu d-smart bizim önerilerimizi gerçekten dinliyorlar..tüm istediklerimiz oldu şu anda..çizgi film kanalınıda istemiştik o da geldi..hotbird yazılımı istediğimiz gibi oldu..aslında sadece turksat için hazırlanmıştı bu platform...bu önerileri digiturke sunsaydınız kaile alırmıydı ?...almadı zaten.....yakında alır ama eminim....:)

Allah Allah iş tehdide kadar vardı demek.

bulletfromhell
09-06-2007, 11:31
bence işin içinde çok fazla kandırmaca var....fatura yok deniyor....peki yayını kontörlü vereceksiniz...kontör maliyetleri nasıl olacak???bilgi yok....üstüne üstlük ilk başta alınan 400 küsur lirada yanlarına kar kalcak....bence gereksiz bi oluşum.....