Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows XP SP2!!!
istismar
01-05-2007, 23:44
Arkadaşlar boş bir cd ye windows xp sp2 yazdırmak istiyorum pc ye format atmak için ama bir türlü beceremedim açılışta cd rom seçili ama cd den ön yükleme yap demiyor.Cd ye ne tür bir programla ve nasıl yazdırabilirim.Dosyalar elimde mevcut ama cd ye yazdırmayı yapamadım galiba.Bu konuda bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Kolay gelsin iyi geceler...
istismar
02-05-2007, 18:12
Kimsenin bu konu hakkında bi bilgisi yokmu arkadaşlar....
seyitcan
02-05-2007, 18:15
evet arkadaşlar bendede aynı sorun var bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı oursa sevinirim
pencere77
02-05-2007, 18:21
nero programıyla cd ye yazdıracaksınız..anladığım kadıyla zaten işletim sistemniz var ve kurulu.siiz sadece işletim sistemini cd ye kopyalamak istiyorsunuz
seyitcan
02-05-2007, 18:24
bilgisayara formay atacagım ama cd yi takıp yeniden başlatınca cd den onyukleme yapmak için bir tuşa basın demiyor
istismar
02-05-2007, 18:26
Arkadaşım bu program mp3 yazar gibi yazılmıyor diye biliyorum.Bu şekilde yazdığım zaman pc ilk açılışta cd den ön yükleme yap diye açılmıyor normal bir şekilde açılıyor.Ben bu dosyaları cd ye hangi programla vede nasıl yazdırmalıyım onu sormuştum.
pencere77
02-05-2007, 18:28
neroyla cd ye yazdırcaksın.xp işletim sistemi c sini pc ye kopyala.pc e kopyaladığın işletim cd sini cd ye yazdır.
istismar
02-05-2007, 18:33
neroyla cd ye yazdırcaksın.xp işletim sistemi c sini pc ye kopyala.pc e kopyaladığın işletim cd sini cd ye yazdır.
Arkadaşım sen mevzuyu anlamamışsın.Ben bir forumdan içinde şubat güncellemeleri olan Windows XP SP2 dosyalarını indirdim bunlar rapidde verilmiş dosyalardı 7 adet zipli dosyalardı.Bu zipli dosyaları pc ye çıkardım cd ye yazdırmak için yazdırdımda ama pc ilk açılışta ön yükleme yapın demiyor.Bu sorun cd ye yazdırma hatasından kaynaklanıyor sanırım.Bu dosyaları cd ye nasıl yazdırmalıyımki pc ilk açılışta cd den ön yükleme yapın diye açılsın mesele bu....
pencere77
02-05-2007, 18:36
Arkadaşım sen mevzuyu anlamamışsın.Ben bir forumdan içinde şubat güncellemeleri olan Windows XP SP2 dosyalarını indirdim bunlar rapidde verilmiş dosyalardı 7 adet zipli dosyalardı.Bu zipli dosyaları pc ye çıkardım cd ye yazdırmak için yazdırdımda ama pc ilk açılışta ön yükleme yapın demiyor.Bu sorun cd ye yazdırma hatasından kaynaklanıyor sanırım.Bu dosyaları cd ye nasıl yazdırmalıyımki pc ilk açılışta cd den ön yükleme yapın diye açılsın mesele bu....
kusura bakma.diğer rkadaşın yazısını görmemişim.
demekki cd boot lu değil.
boot lu olmayan cd den yükleme yapılmaz
seyitcan
02-05-2007, 20:14
teşekkurler arkadasım birde farklı bir cd den deneyeyim
önce windows su kur
sonra sp 2 yi kur
norton gost var sonrada onu kur
cd ni yada dvd ni tak cd rw yada dvd rw yee
boot cd var orada yap
işlem bukadar tamam sana kolay gelsin
özele mesaş at
programı bulamssan sana bulurum ***** li******s lı lı tamam
karasahin23
14-05-2007, 12:23
arkadaş bios ayarlarına girmeyi biliyorsan
bilgisayar açılırken delete tuşuna baş
ordan bios ayarlarına gir (ama sana tavsiye fazla değil hiç kurcalama orayı)
orda boot seçeneği var orayı enter la
daha sonra cd rom seç
bu işlem bittikten sonra değişiklikleri kaydet
(anladığım kadar sorunun format atarken senin cd yi görmemesi)
bu şekilde görecektir
arkadaşlar cd yi bootable yapmanız gerekir bunun için yardımcı program ve orginal xp cd sinin imajı lazım isteyene mail adreslerine gönderebilirim programı ve orjinsl cd nin imajını ve nasıl bootable cd yapılacağının anlatımını
[email protected]
sayın istismar arkadaşım anladığım kadarı ile indirdiğin dosya 7 part tan ibaret hazırlanmış xp bunu indirdikten sonra 1. partı açıyosun o kendisi otomatik diğer partlarıda açar tek bi dosya halinde sıkıştırılmış dosya olur iso dosyası bunu sakın açma neroda kalıbı yazdır seçeneği ile yazdır
arkadaşım zip li dosyaları çıkartınca iso dosyası olması lazım.nero yu açıp kalıbı diske yazdır seçeneğini kullan ve zip ten çıkardığın iso dosyasını göster.
tamer2941 msn ni açarmısın
ben seni ekledim sen kabul et birşeyler soracağım
:wave: ultraıso programını yükle onunla cd yazdır sorun ortadan kalkar