Orijinalini görmek için tıklayınız : Sunny hakkında yardım yeniyimde tsk
Sunny 7010 dci 12/01/a5 cihazım var acaba bu cihazla stream yazılımı felan veya baska sekilde multiler felan acılıyor mu?
aradım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim tsk ederim
bulletfromhell
02-05-2007, 20:50
Only the registered members can see the link
evet kardeş açıyor...yukarıdaki linkte yazılımda mevcut...nasıl yükleyeceğini biliyomusun bari??
yuklemeyi biliyorum tsk ederim bişi sorcam streamde sıralı herhangi bir kanal listesi var mı peki ?
bulletfromhell
02-05-2007, 21:00
Only the registered members can see the link
valla birader en yeni kanal listesi yukarıdaki linkte mevcut.....sıralaması nasıldır bilmiyorum ama tüm yeni kanallarda eklenmiş.....
Peki Bunu Sunny 2 Mb Kanal editörü ile mi atıyoruz yoksa HEMCO MENULU CIHAZLAR programı ile atıyoruz.Unutmusumda hepsini tsk ederim
bulletfromhell
02-05-2007, 21:18
hemco menujlu cihazlar ile atacaksın...
Peki Bunu Sunny 2 Mb Kanal editörü ile mi atıyoruz yoksa HEMCO MENULU CIHAZLAR programı ile atıyoruz.Unutmusumda hepsini tsk ederim
hemco ile atacaksın
Yazılım yuklemesi yaparken engginer mode de mi yuklemeye yapcaz ? yoksa bazen sorun cıkartıyor güncellemeye rağmen 30 sn içinde tekrar donuyor
bulletfromhell
02-05-2007, 21:28
engineer mod da yükleyeceksin
15 dk bekliorum MediaGuard Yazıyor beklior USHUAIA TV üzerinde nedendir acaba ?
Özgür Erge
02-05-2007, 21:33
kanal kilidini açtınız mı
bulletfromhell
02-05-2007, 21:33
önce+sarı+mavi+yeşil+menü yap...tekrar sarı yaparak *** listesini resetle........dahasonra menüye gir...sistem ayarları kısmından kanal kilidini açık olarak ayarla...şu an çalışıyo yazılım.....
özür dilerim kanal kilitini acmamısım pardon...
Birsey daha sormak istiyorum bayadır uzak kaldım bunlardan suan bu yazılımlarla baska çözülen kanallar varmı veya softcam ları varmı wievlerin vs?
bulletfromhell
02-05-2007, 21:40
şu an hotbirdde sadece fransız paketi açılıyor...hispasat uydun da varsa tv cabo ve digital + keylerini elle girerek onlarıda seyredebilirsin.
hispasat uydu derken baska bir canak değil mi kusura bakman fazla bilgim yok
Özgür Erge
02-05-2007, 21:48
evet arkadaşım üçüncü bir çanakla hispasat udusndaki diğital+ paketi ve tv cabo paketi şuan açık
tsk ederim ilgi ve alakanıza...