Orijinalini görmek için tıklayınız : next ye 2500 cı yardım
murat198159
03-05-2007, 11:46
arkadaşlar nextwave 2500 cı serisi bir makina aldım. yalnız şu anda sadece normal kanalları gösteriyor.bu seriye yazılım atabiliyormuyuz acaba. + yazılımı nerden bulacağım bu seri için :49: yardım ederseniz çok sevinirim.
arkadaşlar nextwave 2500 cı plus serisi bir makina aldım. yalnız şu anda sadece normal kanalları gösteriyor.bu seriye yazılım atabiliyormuyuz acaba. + yazılımı nerden bulacağım bu seri için :49: yardım ederseniz çok sevinirim.
sevgili arkadaşım Nextwave 2500 cı 10000 cı yerine kasası biraz büyütülmüş ve satışa sunulmuş..yazılımını burdan takip edebilirsin..Only the registered members can see the link
yeni yazılımları genelde burda olur..
kolay gelsin..:)
birde dikkat etmedim Nextwave "ye" yazıyorsa yukarıda verdigim linkten yazılımı alabilirsin "plus" yazısı varsa yumatu bölümünde bulabilirsin kusura bakma dalgınlığıma geldi..
selamlar kolaygelsin...
tekniker1943
16-05-2007, 13:44
Next ye 2500 dpci plus.. düne kadar astra premier açılıyordu.. yeni keyler girildi , açılmıyor..lütfen yardım..teşekkürler.
ye-2000 plus cihazım var hangi keyleri girmem lazım bi yadım ya
ye-2000 plus cihazım var hangi keyleri girmem lazım bi yadım ya
Guncel softcam atarak guncel izlenen kanalları izeyebilirsiniz..