Orijinalini görmek için tıklayınız : d-smart ****** kanallar
d-smartta ****** kanallarda var arkadaşlar bunları telefon açarak açtırıyorsunuz. iyi seyirler
TARANTİNO
04-05-2007, 13:33
Ne kadar bu telefon edip açtırmanın maliyeti...onuda belirtseniz tam olacaktır...
mclarenberke_07
04-05-2007, 13:37
ya bir maliyet yok sanırım
caner1960
04-05-2007, 13:56
Çocuğun ağzına yalancı meme veriyorlar
DEJAVU®42
04-05-2007, 14:32
maliyeti olmazmı dostum d smart ta izledigin kadar ode sistemi var onları actırırsan belli bir ücret odersin
bencede bir maliyeti vardir eger olmasaydi normal onlarida yayinlardi neden tlf
acma geregini duyardik o zamn
sampiyon
04-05-2007, 16:38
bence degmez al bi çanak takımı bak keyfine
hiç bir maliyeti yok arkadaşlar sadece istedikleri bilgileriniz ve +18 yaş olması lazım
****** içerikli kanal PASSION TV 06.04.2007 tarihinden itibaren Türkiye’nin faturasız dijital platformu D-Smart, 119 nolu kanalda yayına başlayacaktır.
Cuma hariç hergün 23:45’te , Cuma geceleri saat 00:45’te Penthouse program ve filmleri, dünyaca ünlü ****** diziler PASSION TV’de ekrana gelecektir.
D-Smart kullanıcılarının PASSION TV izleyebilmeleri için 0212 478 03 03 nolu D-Smart Çağrı Merkezini arayarak pin kodunu (şifrelerini) almaları yeterlidir.
Tüm diğer kanallarımız gibi PASSION TV de ücretsizdir.
Saygılarımızla,
D-Smart
Satış Departmanı
telefon faturanıza yansarsa görürsünüz ücretini. O cihazı boşuna mı telefon hattına bağlıyorlar.
ay sonu fatura gelince bakarsınız ücretlimi değilmi. temkinli davranmakta fayda vardır.
madem niçin d-smart kartını tek olarak satmıyorlarda sadece makinalara yönlendiriyorlar elimizdeki makinaları ne yapacağız isten ücret belki fazla değil gibi ama bir asgari ücret artık siz karar verin aşıyı yapıyorlar
Tabi bide uyduruk film'ler için her gün istanbulu arıyacam, bırakın şu dandik muhabbeti
Tabi bide uyduruk film'ler için her gün istanbulu arıyacam, bırakın şu dandik muhabbeti
BİRAZ SAYGILI OLUNUZ LÜTFEN...
arkadaşlar üçretsiz falan değil eger öyle olsaydı neden izle ve öde menüsü ve ya hut tuşu yapmışlar kumandada bunların hepsi fasa fiso doğan grubu boş yere yatmaz saygı ve hürmetlerimle
mehmet13
05-05-2007, 11:05
vallahi ben next d sımart aldım aldıgımada pişman oldum be bu işte oldum için bile cihazla zor baş ettim çok kolay diyorlar fakat hiçte kolay bi çihaz deyil kurulumu bile zor baktım ben bunu müşteriye satıcam inanınki sattıgım müşteri her gün cihazı bana getirecek işin yoksa ugraş en sonunda cihazı geri verdim yerine başka cihazlar aldım bence hiç almaya deymez elimizdeki cihazların kıymetini bilelim d sımartmış fasa fiso almaya deymez artı internet baglantısı var tlf baglantısı var bir süre sonra paralı oluyormu bakın muhakkak paralı olucak kazıktan başka bişi deyil aynı sansui ler gibi milletin elinde patlıcak bu cihazlar saygılar
arkadaşım hergün aramıyosun 1 defa arıyorsun sana pin numarası veriyolar o pin numarası ile seyrediyorsun. herhangi bi problem oldugunda pin numarasını söylüyorsun.
arkadaşlar üçretsiz falan değil eger öyle olsaydı neden izle ve öde menüsü ve ya hut tuşu yapmışlar kumandada bunların hepsi fasa fiso doğan grubu boş yere yatmaz saygı ve hürmetlerimle
arkadaşım receiver a para veriyorsun sonra parasız cihaz sadece yeni eklenicek olan vizyon kanallarını seyrederken para veriyorsun.ondada ister izlersin ister izlemezsin o sana kalmış bi olay yani sana illahi para vericeksin bu kanalları izleyeceksin diye bir şey demiyorlar.
pirezeki
21-05-2007, 11:49
sayı arkdaslar bızım elımızdekı cıhalarada oluyomo mesela duz olan cıhaza baska bı yolumu var anlamadım hıc bır sey bıraz daha acıklaması varmı nıye boyle bırseylere bas vuruyorlar anlamıs dıylım.
aydın doğan ,bedava yayın yapmaz.
o kadar kanal var bunlara para kaptırmak bize yakışmaz..
berzan2007
30-05-2007, 18:33
bence arkadaslar d smart almayın cok baınızı yakacaga benziyor resmen tuzak kuruyorlar bunlar ya elinizdeki cihazlar d smarttan kat kat güzel d smart,mı aman diyorum arkadaslar herkese kucak dolusu sevgiler
aydın doğan ,bedava yayın yapmaz.
2 x 2 = 4 bunu herkes bildiğine göre
bu adamlar bedava yayın yap-maz. hele işin içinde aydın dogan varsa???
kendi kendine şifre çözecek muhteşem uydu alıcısınıda sansuı free tv yi onlar satmadımı millete,aklınıza gelebilecek bütün kazık işler onların altından çıkıyor.petrol ofisi v.b. türkiyeyi yediğiniz yetmiyormu dogan holding
sadece bir şey söyleyeceğim.yazılımın çok güzel olmadığını kabul ediyorum ama makinayı eleştrirken teknik özelliklerine bakmadan yapmayın bu işi.varsayalım her şey boş çıktı ve biz yayın açısından kazıklandık.emin olun bu cihaza öyle bir yazılım yaparki insanlar dudağınız uçuklar.cihaz aslen humax'tır gücü kuvveti ve yetenekleri ortadadır.kimse bu anlamda kazıklanmamıştır.emin olabilirsiniz.
sadece bir şey söyleyeceğim.yazılımın çok güzel olmadığını kabul ediyorum ama makinayı eleştrirken teknik özelliklerine bakmadan yapmayın bu işi.varsayalım her şey boş çıktı ve biz yayın açısından kazıklandık.emin olun bu cihaza öyle bir yazılım yaparki insanlar dudağınız uçuklar.cihaz aslen humax'tır gücü kuvveti ve yetenekleri ortadadır.kimse bu anlamda kazıklanmamıştır.emin olabilirsiniz.
Bu lafından şu anlaşılıyor arkadaşım sen hiç mi hiç recever görmemişsin,ve hayali konuşuyorsun yine öyle bir yazılım yaparlarki filan.Kim yapacak yazılımı Aydın Doğanmı.Ya yapmazlarsa.Yapsalar bile hangi şifrel kanalı izliyeceksin .Cihaz NDS ile şifrelenmiş yayınları çözüyor.Anca Bir Amerika uydusu bulur izlersin o zaman.
Bu lafından şu anlaşılıyor arkadaşım sen hiç mi hiç recever görmemişsin,ve hayali konuşuyorsun yine öyle bir yazılım yaparlarki filan.Kim yapacak yazılımı Aydın Doğanmı.Ya yapmazlarsa.Yapsalar bile hangi şifrel kanalı izliyeceksin .Cihaz NDS ile şifrelenmiş yayınları çözüyor.Anca Bir Amerika uydusu bulur izlersin o zaman.
samimi söyle digiturk bayisimisin ?
samimi söyle digiturk bayisimisin ?
Kesinlikle Hayır.İki Tane recever'im var.İkisi'de Kaon Biri 12 01 A5 Biri 16 00 A1,Üç tane Çanağım var Dört Tane uydu Seyrediyorum.Türksat,Hotbird ve Sirus (aynı çanakta) ve Hispasat.Kesinlikle Diğitürk'ü de tavsiye etmiyorum.Ama hiç olmassa konu açılmışken diğitürk'ün mazisi temiz sabıkası yok.
bir elektronikçi olarak ilk başvuranlaran biride bendim bu cihazlara ama allah yakınmışımki olmadı arkadaşlar aydın doğan bu cem uzandan ne farkı var sadece ve sadece insanımızın sırtından dolanla kamyon dolusu parayı dıaşrıya çıkarmaktan başka bişi yapamayacakları kesin gelelim free sansui lere hani yazılım hani destek nerde dünya kupasını bile verecek durumda değillerdi bırakın yazılımlarını bu cihazların satışını bile yapmam ben şahsen işin içinde aydın doğan varsa paramı israil ve amerikan şirketlerine verdirmem bunlara vereceğim her kuruşun hesabını allaha vereceğimi biliyorum çünkü benim ahmedimin mehmedimin sırtından kazandığı haram parayı insan avına çıkanlarla paylaştığını herkes biliyor ben alacam cihazını o oparayla kurşun alıp filistinde katliyam yaptıracak olmaz yukarda allah var el insaf yılarca bu devletin sırtından geçinip paralarını abd üzerinde pkk ya yatıranlar bunlar değilmi şimdi ne peşinde allah bilir selam ve dua ile kardeşlerim
Kesinlikle Hayır.İki Tane recever'im var.İkisi'de Kaon Biri 12 01 A5 Biri 16 00 A1,Üç tane Çanağım var Dört Tane uydu Seyrediyorum.Türksat,Hotbird ve Sirus (aynı çanakta) ve Hispasat.Kesinlikle Diğitürk'ü de tavsiye etmiyorum.Ama hiç olmassa konu açılmışken diğitürk'ün mazisi temiz sabıkası yok.
iyi de usta şu anda bu adamlar iyi kötü taahhütlerini yerine getiriyorlar.ben d smart kullanıcısı olarak inan memnunum.bi zamanlar emu ile ben de çok yakından ilgileniyordum.ama kendi dilinde olmadıktan sonra bi anlamıda olmuyor yabancı uyduların.şu discovery kanallarına en azından bi alt yazı desteği verseler-ki verecekleri söyleniyor-inanın muazzam olacak.planet bile şu haliyle büyük keyif veriyor.ha ilerde ücretli olurmu bana göre olur.bedava diye bir şey yok kabul ediyorum.ancak şu an öyle ve futbol ihalesine kadar da ben bunun değişeceğine inanmıyorum.böyle düşündüğüm için aldım d smart'ı.(makinanın kaliteli olduğu konusunda ısrarlıyım.bence cihaz güzel yazılım berbat.uğraşıyorlar bakalım.ilk halinden daha kullanışlı şu an)
iyi de usta şu anda bu adamlar iyi kötü taahhütlerini yerine getiriyorlar.ben d smart kullanıcısı olarak inan memnunum.bi zamanlar emu ile ben de çok yakından ilgileniyordum.ama kendi dilinde olmadıktan sonra bi anlamıda olmuyor yabancı uyduların.şu discovery kanallarına en azından bi alt yazı desteği verseler-ki verecekleri söyleniyor-inanın muazzam olacak.planet bile şu haliyle büyük keyif veriyor.ha ilerde ücretli olurmu bana göre olur.bedava diye bir şey yok kabul ediyorum.ancak şu an öyle ve futbol ihalesine kadar da ben bunun değişeceğine inanmıyorum.böyle düşündüğüm için aldım d smart'ı.(makinanın kaliteli olduğu konusunda ısrarlıyım.bence cihaz güzel yazılım berbat.uğraşıyorlar bakalım.ilk halinden daha kullanışlı şu an)
Ne diyelim güle güle kullan kardeşim.İnşallah üzülmessin senin üzülmeni istemem.Benim canımı sıkan vatandaşın kaz yerine konmaya çalışılması.Artık olayları sorgulamayı öğrenmeliyiz.Selametle.
YANSIMA_38
04-06-2007, 01:11
ya arkadaslar ıste durmadan tuzaklar cıkıyo ortaya bu basıt bısey bılmıyorum kısısel tercıhım kendı kısısel uydun bence :45:
DEJAVU®42
04-06-2007, 01:16
yorumları okudum arkadaşlar kucer06 arkadaşımız cok güzel yorumlamış elinizdeki uydu cihazları bence bunların verdiginden daha güzel yazılım destegi yok cihazları satabildikleri kadar satıp sonra yok izledigin kadar ode yok söyle böyle yine zavalı halkımı sömürecekler aydın dogan ve kanaları nezman halk icin bişey yapmış ki simdi yapacak onların tek derdi para kazanmak keske su forumlara bir girsede görese neler neler söyleniyor hakkında ama nerde aklı fikri para kazanma da ya allah rızası icin bir kerede halk icin bişey yap be kardeşim yetmezmi senin kazandıkların ha bu arada bende dijitürk bayisi falan degilim arkadaşlar
ExCaLiBuR
04-06-2007, 08:56
keske su forumlara bir girsede görese neler neler söyleniyor hakkında Girdilerde geldikleri gibi kaçmaları bir oldu.Bazı yazılar,sansuinin hatırlatılması,cek caklarla iş götürmeye çalışmaları sonucu blog sitelerine kaçtılar.Forumlarda mesajlara müdahale yok sıkıntıları dile getirenlerin mesajları silinmez.Ama blog sitelerinde sıkıntıları olanların karşı olanların 1 mesajı dahi yayınlanmaz.Al gülüm ver gülüm işliyor.Ağam paşam dersen iyi.Yok cihaz yazılımı kötü,Ne oldu HBO,Kontür olayı ne durumda diye yaz.Mesajın yayınlanmaz.
bu sansuilerde doğan gurubunu iyi tanıdık.milleti nasıl kazıkladıklarını...bu sefer bari en azından çevremizi smart olayından korumak bize düşüyor.insanları kazıklamak bu kadar kolay olmamalı.
caner1960
04-06-2007, 10:28
bu sansuilerde doğan gurubunu iyi tanıdık.milleti nasıl kazıkladıklarını...bu sefer bari en azından çevremizi smart olayından korumak bize düşüyor.insanları kazıklamak bu kadar kolay olmamalı.
Tamamen katılıyorum kardeşim
muratyeg
04-06-2007, 22:55
Tamamen katılıyorum kardeşim
bende size katılıyorum artık ne keklenelim nede kekletelim birbirimizi uyaralım diyorum
zuhercekmez
05-06-2007, 15:41
haklısınız arkadaşlar hepsi oyundan ibaret
Sonsuzluk
05-06-2007, 16:56
Bence boş yere tartışıyorsunuz..
Arkadaşlar kimse kimseye bedavaya bi şey vermez..
Hele bu doğan grubuysa hayatta!!!
Bilmem anlatabildim mi?
gençprens
07-06-2007, 13:20
arkadaşlara arkasına telefon hattını girmiyorsunuz ki fatura gelsin internete bağlanmıyorsun ki fatura gelsin adam 18 + yaş belirlemesi için öle bir uygulama yaptı yani bilende bilmeyende konuşmasın öle bu işde 6 tane büyük marka ve
(arçelik+beko+botech+next+sunny+goldmaster) en büyük artısı ise İŞİN İÇİN (NDS) var arkadaşlar yani üye olan varsa ve üyelik forumunu okuyan varsa düzgünce anlaşılır zaten... saolun herkese kolay gelsinnn...
D-SMART KENDİNİ ŞIMART....
ExCaLiBuR
07-06-2007, 13:54
yani bilende bilmeyende konuşmasın Doğru bilende bilmeyende konuşmasın diimi ama.Örnek sizin gibi.
O arkasında bağlanacak olan telefon hattı şimdi değil ilerde yapacağı uygulamalar için.
Benim hattımın biride kontürlü ama ben bedava konuşmuyorum.Konuştukça kontör yiyor.Bu demek değildirki para vermiyorsun.Hele Doğan şu kontüre netlik getirip kanalları kitlesin size de görürsünüz kontür mü hesaplı faturalı olayımı . Bırakacağı 3-5 kanal diğerleri kontür hesabı.Yahu bilgi barına bakın bakalım film fiyatı kaç para imiş.Ha faturan 5 YTL gelmiş.Ha 5 milyonluk kontür almışsın değişen ne.Ayvaz kasap,aynı hesap.
Haa ben şunuda bekliyorum o telefon kablusu,ethernet olayında.Benim bildiğim Doğan holding ise bu ethernet portundan TTnet değilde Smile Adsl abonesi olanlar faydalanacak der.
D-SMART KENDİNİ ŞIMART....
İnşallah şımartırsınızda bizler yanılırız.Yoksa Dsmart 3 yıl önceki gibi "dsmart kendini kazıklat" olayı olmaz. O kazığı yiyen arkadaşlar hala unutamadılar.
seyitcan
30-06-2007, 17:06
arkadaşlar telefon giriş hattı ..ilerde interaktif hizmetler için dizayn edilmiş...
yani idda,altılı ganyan vb uygulamalar için
actirmaniza gerek yok,cocuk kilidi var.O da basta 4 sıfır:0000
şifresi [0000] ben böyle yaptım oldu
Telefon ile ugrasmaniza gerek yok,sadece sifreyi girin.Sifre 4 sifir;0000