Orijinalini görmek için tıklayınız : Bİlgİsayarimin Adini Nasil DeĞİŞtİrebİlİrİm
Bİlgİsayarimin Adini Format Atmadan Nasil DeĞİŞtİrebİlİrİm??
MusaKa92
07-05-2007, 21:29
Only the registered members can see the link burayı bi inceleyiniz
TARANTİNO
07-05-2007, 21:33
Only the registered members can see the link burayı inceleyiniz Arkadaşın dediği pc kurulurken verilen adı değiştirmek...sizin dediğiniz oturum adını değiştirmekle ilgili...bir birlerinden farklı şeyler onlar...:wave:
hallederiz
08-05-2007, 08:56
masaüstüne gelip bilgisayarım çift tıklayın üstte bilgisayar adı yazısını görürsünüz oraya tıklayın ve ne istiyorsanız yazın
Fener_lim
08-05-2007, 11:53
Anladıgım kadarı İle Cvp Vereyim.
Bilgisayarım'ı sağ tıklayıp özelliklere Giriyoruz. ORda Bilgisayar adı yazıyor Üstte Onu Tıklayıp aşagıya herhangi Bir isim yazıyoruz...
Bİlgİsayarimin Adini Format Atmadan Nasil DeĞİŞtİrebİlİrİm??
sorun tam olarak anlaşılmıyor ama zaten pc adı yolunu arkadaşlar vermiş eğer kayıtlı kullanıcı adını soruyorsan BAŞLAT+ÇALIŞTIR+REGEDİT+HKEY LOCAL MACHİNE+SOFTWARE+MİCROSOFT+WİNDOWS NT+CURRENT VERSİON TIKLA SAĞ TARAFTA REGİSTERED OWNER,a ÇİFT TIKLA oraya istediğini yaz kapat bu kadar
Dream_Word
30-06-2007, 18:38
yada bilgisayarıma ters tıkla özelliklere gir bilgisayar adını tıkla oradan degistir de oradadnda degistire bilirsin
Mehmet Kaynaklı
30-06-2007, 20:43
başlat + denetim masası +kullanıcı hesapları +hesap değiştire tıkla
ve ismini değiştir bir sürü yardım hangisi tutarsa :wave:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Shot at 2007-06-30
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Shot at 2007-06-30
Mehmet Kaynaklı
30-06-2007, 20:52
konu eskiymiş yahu :D
demir2415
08-07-2007, 00:16
Konu eskimiş ancak kimse doğru olanı yazmamış ben açıklık getireyim konuya arkadaşın anlatmak istediği bilgisayar adı...C:\Documents and Settings bulunan bilgisayara format atarken istenen Bilgisayar Adıdır... bunı değiştirmek için...
regedit bölümüne girip BUL'a "OFDLastISODir" yazıp çıkan bölüme tıklayıp ismini dğeiştirmek sorunu halledecektir..