PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GM 9700 CIM seste atlamalar başladı.

dragutcim
07-05-2007, 21:25
:warn: Doğan yayın grubunun şifreye geçtiğinden beri daha önce sesi net olarak duyabildiğim bazı yayınlarda ( Doğan Paketinin hepsi Kral TV Habertürk ) seste atlamalar ve anlaşılmayacak derecede tiz bir şekilde bozulmalar başladı.
Sorunun giderilmesi hakkında önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Volkan
07-05-2007, 21:27
doğan gurubunda bu sorunlar tekrar baş göstermeye başladı galiba. doğan gurubuna ait frekansı silip tekrar taratın.

dragutcim
08-05-2007, 21:17
Volkan dediğini yaptım, sorun halloldu teşekkürler...

elturco35
10-05-2007, 21:26
arkadaşlar çok teşekkür..bende ne oluyor diyordum .sorun düzeldi...

ozay_74
11-05-2007, 14:46
:warn: Doğan yayın grubunun şifreye geçtiğinden beri daha önce sesi net olarak duyabildiğim bazı yayınlarda ( Doğan Paketinin hepsi Kral TV Habertürk ) seste atlamalar ve anlaşılmayacak derecede tiz bir şekilde bozulmalar başladı.
Sorunun giderilmesi hakkında önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

10 nisan yazılımı yükledikten sonra cihazda reset ve kumanda da kilitlenme sorunu ortadan kalktı fakat bir süre sonra bu sorunlar başladı.Hatta yeni farkettim hortbird de bir iki kanalda da bu sorunu yaşıyorum.Önceleri bunu pek önemsemedim ,uydudan sandım ama hala devam ediyor.
Saygılar,

ozay_74
11-05-2007, 16:44
doğan gurubunda bu sorunlar tekrar baş göstermeye başladı galiba. doğan gurubuna ait frekansı silip tekrar taratın.

Volkan arkadaşım Aynı sorun benim cihazımda var ,bu pakete ait frekansı silip daha sonra yine bu kanalları seyredebilmek için tekrardan frekansını girerek mi taratacağız yoksa.....Neden tekrar taratıyoruz anlayamadım.(9400 Vci)

Saygılar,

TARANTİNO
11-05-2007, 17:18
Volkan arkadaşım Aynı sorun benim cihazımda var ,bu pakete ait frekansı silip daha sonra yine bu kanalları seyredebilmek için tekrardan frekansını girerek mi taratacağız yoksa.....Neden tekrar taratıyoruz anlayamadım.(9400 Vci)

Saygılar,Ses pidleriyle oynuyorlar...silmedende tekrar o frekansta arama yapın ses sorunu düzelir...

ozay_74
11-05-2007, 18:28
Ses pidleriyle oynuyorlar...silmedende tekrar o frekansta arama yapın ses sorunu düzelir...

Teşekkürler arkadaşım.

Saygılar,