Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım stream kanal editörü
Arkadaşlar indirdiğim hiçbir kanal editörü açılmıyor.Dosyayı indiriyorum editörü çıkarıyorum çıkardığım editör yani dosya seç,transfer,model seç sayfası açılmıyor acaba neden bilgisi olan varsa teşekkür ederim.
Ustalar yardım edecek yokmu kafayı yiyecem
:please:
hallederiz
13-05-2007, 12:33
arkadaşım indirdiğin dosyanın içinde setup dosyası vardır önce onu kuracaksın ondan sonra kullanacaksın
ayrıntılı bilgi linkte
Only the registered members can see the link
Ustam ellerine sağlık inanırmısın bir haftadır kaç yere yazdım hiçbir yerden doğru cevap alamadım şimdi problem çözüldü teşekkürler
:clap2:: :present:
hallederiz
13-05-2007, 18:52
iyide arkadaşım sen bir haftadır yazıyorum diyorsun ama; buraya daha bugün yazmışsın ayrıca sorununun giderildiğine çok sevindim
İlgin için teşekkürler üstadım Süpersat'a 09.05.2007 de yazmıştım gözünden kaçtı o zaman herhalde tekrar teşekkürler
hallederiz
13-05-2007, 19:02
İlgin için teşekkürler üstadım Süpersat'a 09.05.2007 de yazmıştım gözünden kaçtı o zaman herhalde tekrar teşekkürler
herhalde göremedim yinede dediğim gibi sorununun giderildiğine sevindim
değerli arkadaşlarım stream kanal yüklemede sorun yaşayanlar pc ye önce sunny nin kanal editörünü kursunlar sonra hemco kanal editörüyüyle kanallarını yükleyebilirler ben öyle yapıyorum gayet güzel hiç bi sorun yok
değerli arkadaşlarım stream kanal yüklemede sorun yaşayanlar pc ye önce sunny nin kanal editörünü kursunlar sonra hemco kanal editörüyüyle kanallarını yükleyebilirler ben öyle yapıyorum gayet güzel hiç bi sorun yok
Tavsiyeniz için Tesekkurler !!