Orijinalini görmek için tıklayınız : D-smart’tan Futbol Bombasi
yalcinticaret
12-05-2007, 09:30
GALATASARAY AVRUPA KUPASI MAÇLARI SADECE D-SMART’TA
Değerli İş Ortağımız,
D-Smart Galatasaray Futbol takımının Avrupa Kupaları’nda oynayacağı karşılaşmaların TV yayın haklarını 4 yıl süreyle satın aldı.
Futbolseverler bundan sonra Galatasaray’ın Avrupa Maçları’nda D-Smart’da buluşacak. Galatasaray Kulübü’nün yayın haklarına sahip olduğu, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme, UEFA Kupası Eleme ve Grup karşılaşmalarıyla yurt içinde ve yurt dışında oynayacağı tüm özel maçlar da artık D-Smart’da yayınlanacak.
Bugüne kadar Türk Telekom Lig A ile Futbol Federasyonu, Tenis Federasyonu, Voleybol Federasyonu ile yayın hakları anlaşması yapan D-Smart, bünyesinde üç büyük kulüp kanalı D Spor ve D Hipodrom’u da bulunduruyor.
D-Smart yalnızca spor kanallarıyla değil, fim kanalları, çocuk kanalları ve yeni birçok sürpriz kanalla büyümesine devam edecek.
D-Smart ile ilgili her türlü bilgiyi (0212) 478 03 03 nolu çağrı merkezi veriyor.
Saygılarımızla,
D-Smart
Satış Departmanı
bana gelen maildir
pencere77
12-05-2007, 09:59
dgitürke altanetif olmaya çalışıyor.kolaylıklar dilerim
bizde seyretmeyiz bir cimbomlu olarak dm 500 s var
TEKNİSYEN101
13-05-2007, 01:46
bakacağız zaman gösterecek şifre girmesse çok iyi olur
YANSIMA_38
13-05-2007, 11:42
mutlakakı gırcektır sıfre babalarının hayrınamı aldılar sankı dogan medya grubu turkıye medyasını ele almaya calısıyo galıba ama ne yaparlarsa yapsınlar ne dsmarta nede dıgıturke para verıp evıme sokmam en ıyısı kendı kısılel makınan ıstedını yap yazılım at kanal ekle sevmedınmnı degıstır kafana gore :)
davutkorucu
13-05-2007, 12:35
hayırlı olsun
sonuçta bu iş bir ticarettir arkadaşlar hiç kimse de para kazanmadan ticaret yapmaz hayır kurumu değilse o yüzden mutlaka para kazanacak bi yöntem izlerler ama cihaz satmak olur,ama şifre ile abone olur,ama reklam geliri olur bi şekilde paraya çevirirler bu işi hayırlısı olsun ne diyelim
D-SMART bir şekilde pu piyasaya el atmalıydı ve sanırsam galatasarayla anlaşmış
zaten şu anda en çok paraya ihtiyacı olan tek büyük takım hüvviyetine sahip oldugundan düşeş kapatmıştır 4 senelik hayırlı olsun diyelim
selametle
bizde bu yoentım ve transfer cıkmazı oldugu surece degıl 4 14 yıl olsa boşa.kac tane macı yayınlayabılır d smart...tur atlayacak takımı kım kuracak?o yuzden benım endısem yok...
hakanbek
13-05-2007, 15:40
haber için teşekkürler
Artık vatandaşlarımızın bu gibi oyunları yiyeceğini zannetmiyorum.Bir kere yine söylüyorum imzalanan sözleşmenin 4'ncü maddesini iyi okuyun neyin ne olduğunu anlarsınız.Zaman her şeyi gösterecek.
Antenci'
14-05-2007, 18:34
D-SMART’TAN FUTBOL ŞÖLENİ
FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA KUPASI MAÇLARI
NAKLEN SADECE D-SMART’TA
Değerli İş Ortağımız,
D-Smart, Galatasaray’dan sonra, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da Avrupa Kupası’nda oynayacağı karşılaşmaların yayın haklarını da aldı. Fenerbahçe ve Beşiktaş Kulübü’nün, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme, UEFA Kupası Eleme ve Grup karşılaşmalarıyla yurt içinde ve yurt dışında oynayacağı tüm özel ve turnuva maçları da artık D-Smart’ta yayınlanacak.
D-Smart ile anlaşması devam eden Fenerbahçe’nin maçları önümüzdeki yılda D-Smart ekranlarına gelirken, Galatasaray maçları dört, Beşiktaş maçları ise sekiz yıl süreyle D-Smart’ta olacak.
Üç büyük kulübün Avrupa heyecanı 31 Temmuz tarihinde Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı ile D-Smart’ta başlayacak. Türk takımlarını Avrupa maçlarında faturasız seyretmenin yolu D-Smart kutularına sahip olmaktan geçecek.
Türk Telekom Lig A’nın yayın haklarını da elinde bulunduran D-Smart’ın hamleleri tenis, voleybol, basketbol maçları ile de sürecek. Üç büyük kulübün Avrupa Kupası yayın hakları dışında özel televizyon kanalları da D-Smart içerisinde yer alıyor.
D-Smart ile ilgili her türlü bilgiyi (0212) 478 03 03 nolu çağrı merkezi veriyor.
D-Smart’la bol kazançlı günler dileriz.
Yeni bir sansui free tv doğuyor
:yell: :yell: :mad2: :mad2:
TARANTİNO
14-05-2007, 19:56
Yeni bir sansui free tv doğuyor
:yell: :yell: :mad2: :mad2:İşin sonu yine hüsran olmasında...zaten free tv den dolayı bir çok elektronikçi ve kullanıcı arkadaşımız mağdur oldu...inşallah buda böyle olmaz...
Antenci'
15-05-2007, 15:02
DSmart piyasada 320 YTL bizde 290 YTL
Only the registered members can see the link
sabo1978
15-05-2007, 18:50
ben ne d smart kullanıcısıyım ne de satıcısıyım.ben d smartın iyi olacağına inanıyorum.
sabo1978
15-05-2007, 18:53
free tv gibi olacağınada inanmıyorum.çünkü free tv de biz göklere çıkattık,sırf biraz daha fazla satmak için.adamlar ne altyapı kurdular,nede birşey yaptılar bizde herşeyi seyredeceğiz dedik,aldık.
sabo1978
15-05-2007, 18:57
ama d smartta ise altyapıyıda kurdular,kanalları da getirdiler.dt çok mu iyi sanki herkesin bedava seyrettirdiği kanalları aylık para vererek seyrediyorsun.d smartı istemeyenler diğer uydulardan para kazananlar ya da menfaati olanlardır.çünkü d smartta bu olaylar olmayacak sadece bayileriyle muhatap olacaksın.acı ama bunlar gerçek
caner.ogus
16-05-2007, 12:04
paylaşım için teşekürler