Orijinalini görmek için tıklayınız : TPS ler gitti heralde...4450 demi sorun?
karademir10
15-05-2007, 09:00
4450 cihazım var.
Dün akşam yeni yazılımla açılan kanalları izleyebildim, fakat sabah şifrelerini download ettiğim kanal üzerine geldiğimde cihaz kapanıp açılıyor ve fail uyarısı veriyor.
diğer cihazlarda durum nasıldır. hata sadece 4450 demi?
ayrıca 4450 de kanal ayarları menüsündede 3-5 dakika gezince kapanıp açılma oluyor?:(
bu cihazı kullanan diğer arkadaşlarda bu sorun varmıdır?
şu kapanıp açılmaya bir çözüm bulamadım zaten:49: ...
4450 cihazım var.
Dün akşam yeni yazılımla açılan kanalları izleyebildim, fakat sabah şifrelerini download ettiğim kanal üzerine geldiğimde cihaz kapanıp açılıyor ve fail uyarısı veriyor.
ayrıca 4450 de kanal ayarları menüsündede 3-5 dakika gezince kapanıp açılma oluyor?:(
Tps not auto arkadaşım.Sabah baktım açmıyor cihazı resetliyor.(9400vci)
Saygılar,
4450 cihazım var.
arkadaşım kanal taşıma veya silme menüsünde 2-3 dk gezince cihaz kapanıyor bu bütün 4450lerde var
yazılımlar sorunlu...cıhazım 9450 bendede aynı sorunlar var.
tps auto 9400vci lerdede çökmüş durumda kısacası 9000 serisi auto çöktü
TARANTİNO
15-05-2007, 12:09
Tps - Absat Auto güncellemesinde bu gün itibariyle sorun vardır...güncelleme yapamamaktadır...güncellemede cihaz fail hatası verip kendi kendini kapatmaktadır...ve bazen açıp bazende o kanalları açmama yapmaktadır...bu sorunun çözümü için gerekli arkadaşlar çalışma başlatmıştırlar...bu çalışmalar bitene kadar...
Konu Geçici Olarak Kapanmıştır...