Orijinalini görmek için tıklayınız : Türksat Uydusunda Bu Sabahtan İtibaren Bazı Frekanslarda Sorun Var
Arkadaşlar sabah TV yi açtığımda neredeyse hiçbir kanal göstermiyodu. Çanağımda hiçbir sorun yok ama sanırım sorun Türksat'ta.
Neden derseniz: Aynı sorun şuan yine var. Show TV nin sinyal kalitesi şuan %59 az önce birden 0 a düştü tekrar 20 30 lara yükseldi
Ancak bunlar olurken diğer frekanslarda hiçbir sorun yok Mesela TRT ler %100 hiçbir düşüklük olmuyo keza MTV Türkiye dede hiçbir bozulma olmadı.
Şuan sinyali sorunlu olan kanallar: Show TV, Kanal D, ATV, Star, Fox, Kanal 1, STV, Kanal 7....
YANSIMA_38
15-05-2007, 15:16
Şuan sinyali sorunlu olan kanallar: Show TV, Kanal D, ATV, Star, Fox, Kanal 1, STV, Kanal 7....
arkadasim su an uydumu kontrol ettim dedigin gibi bi problem yok eger sende devam ediyorsa dikkat et dedigin kanallarin hepsi horizantal (yatay) senin lnb nin h.. arizali olabilir ondan sorun yapiyo olabilir
Antenci'
15-05-2007, 15:21
Selam Şu an Uyduda herhangi bir problem yok gibi Çanak Anten Ayarlarınızı LNB nizi ve Kablosunuzu kontrol ediniz..
Saygılar
Antenci
yukarıda açtığım konuda acaba diğer arkadaşlarımız sabah bu dediğim sorunla karşılaştılarmı merak ediyorum...
YANSIMA_38
15-05-2007, 15:29
yukarıda açtığım konuda acaba diğer arkadaşlarımız sabah bu dediğim sorunla karşılaştılarmı merak ediyorum...
arkadasim biz surekli takip ederiz bu gun hic bi problemle karsilasmadik dedigin gibiyse senin canaginda veya lnb de sorun olabilir ve devam ederse sen anlamitorsan anlayan bi arkadasi getir baksin bi problem vardir mutlaka yada san bi kolay yol daha soyleyim canagin ciftse diger canagin lnb sini bi dene turksatınkinde
anthony99
15-05-2007, 15:33
Arkadaşlar sabah TV yi açtığımda neredeyse hiçbir kanal göstermiyodu. Çanağımda hiçbir sorun yok ama sanırım sorun Türksat'ta.
Neden derseniz: Aynı sorun şuan yine var. Show TV nin sinyal kalitesi şuan %59 az önce birden 0 a düştü tekrar 20 30 lara yükseldi
Ancak bunlar olurken diğer frekanslarda hiçbir sorun yok Mesela TRT ler %100 hiçbir düşüklük olmuyo keza MTV Türkiye dede hiçbir bozulma olmadı.
evet arkadaşım turksatta ben bir problemle karşılaşmadım şu ana kadar herşey normal. istersen çanağın ile lnb ne bakmadan çanaktan gelen kabloyu oynat bakalım bazen kablodan doğan problemler olabiliyor. daha sonra çanak ile lnb ne bakabilirsin.:45:
pencere77
15-05-2007, 15:38
lnb ve kablo kontrolü yap
Bence maalasef cihaziniz tamire goturlmeli gibi geliur power sorunu olabilir...
sabo1978
15-05-2007, 19:48
bende de herhangibir problem yok
arkadaşım senın uyuk ıhtımalle diseqc (siviş )bozuk yataylar gostermıyor takılıyor olmalı yenisiyle değiştirirsen sorun kalmayacaktır
sorun anten kablosundada olabilir kalitesiz ve ucuz kablolar sinyallerin tamamını iletmeyebilir ve çok eskiysede aynı sorunla karşılaşabiliriz