Orijinalini görmek için tıklayınız : supersatforuma başarılar
davutkorucu
16-05-2007, 10:25
bu forumda bayagı güzel günlerimiz oldu...
acısıyla tatlısıyla...
forumdan işlerimin yogunlugu nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım...
bundan sonraki hayatında supersatforuma üstün başarılar dilerim....
:45: :45: :45: :45:
western32483
16-05-2007, 10:31
teşekkürler devid kardeş.emeklerinden dolayı. seni yine burda görmekten mutluluk duycağımızı unutmaman dileği ile.saygılarımızla.kolaygelsin
MusaKa92
16-05-2007, 11:19
Allah razı olsun devid paylaşımların için. Ama seni yine de burada görmekten mutluluk duyacağız..
sana yolunda başarılar
"paylaşımın için teşekkürler"
selametle
Güle Güle Arkadaşım Biz Buradayız Her Zaman Bekleriz
TARANTİNO
16-05-2007, 12:18
sana yolunda başarılar
"paylaşımın için teşekkürler"
selametleBendende..."Paylaşımın için Teşekkürler...Eline Sağlık...Emeğe Saygı...Allah Klavyene Zeval Vermesin...Allah Ne Muradın Varsa Versin..."
hallederiz
16-05-2007, 12:30
her zaman gönlümüz seninle olacak
Özgür Erge
16-05-2007, 12:51
allah hayırlı işler versin yolun açık olsun :wave:
Allah razı olsun devid paylaşımların için sana bundan sonrakı yaşamında ve forum hayatında başarılar dilerim.................
bundan sonraki yaşaminda başarılar devid arkadaşim yolun acık olsun kal saglicakla
DEJAVU®42
16-05-2007, 14:16
devid kardeşim gitmene üzüldüm ama senin icin ne hayırlısı olacaksa o olsun bundan sonraki hayatında başarılar emeklerin verdigin katkı icin de allah razı olsun eminim forum senin emeklerini unutmayacak
Hakan Gül
16-05-2007, 17:41
Paylaşım için teşekkürler..Ellerine sağlık :45:
anthony99
16-05-2007, 18:14
Ppaylaşımların için teşekkürler üstat. allah işlerinde yardımcı olsun. seninle birlikte aynı ortamda bulunmak güzeldi. başarılar.:45:
pencere77
16-05-2007, 18:44
hayatta başarılar dilerim
Devid arkadaşımıza hayatında başarılar dileriz..
bu forumda bayagı güzel günlerimiz oldu...
acısıyla tatlısıyla...
forumdan işlerimin yogunlugu nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım...
bundan sonraki hayatında supersatforuma üstün başarılar dilerim....
:45: :45: :45: :45:
Paylaşımın için teşekkur ederiz.
Emek verdiğin konuların için teşekkürler kolay gelsin sana saygılar...
davutkorucu
17-05-2007, 08:10
alaylı mesajlar hariç hepinize teşekkürler
davutkorucu
17-05-2007, 08:26
bazı arkadaşlarımız o kadar ileri gitmişlerki başka forumlarda da benimle kafa bulmayı ihmal etmemişler. O arkadaşlar kendilerini çok iyi biliyorlar.
Ama ben seviyemi düşürüpte aynı şekil cevap vermeyi kendime yakıştıramıyorum.
Bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi. Çünkü dün gece bu olaylar beni çok rahatsız etti.
Ben ne Supersatforum için nede burada yönetimde olsun veya olmasın hiçbir üye hakkında bu güne kadar kırıcı olmadım, bundan sonrada olmayacağım.
Herkese saygılar sunarım.
:(
bazı arkadaşlarımız o kadar ileri gitmişlerki başka forumlarda da benimle kafa bulmayı ihmal etmemişler. O arkadaşlar kendilerini çok iyi biliyorlar.
Ama ben seviyemi düşürüpte aynı şekil cevap vermeyi kendime yakıştıramıyorum.
Bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi. Çünkü dün gece bu olaylar beni çok rahatsız etti.
Ben ne Supersatforum için nede burada yönetimde olsun veya olmasın hiçbir üye hakkında bu güne kadar kırıcı olmadım, bundan sonrada olmayacağım.
Herkese saygılar sunarım.
hizmetlerin için teşekürler devid bunu asla unutmayacagız kafa bulma olayına gelince her kimse onlar onlara kocaman bir yuhh çekiyorum bunun ayıbı o arkadaşlara aittir her şey için teşekürler..:(